Vanmorgen havermout met magere yoghurt, chia zaad erbij, goji bessen en wat quinoa-meel. Die meel heb ik ooit gekocht om brood te bakken. Maar daar had ik na 1 keer geen zin meer in. Veel werk en een smerig aanrecht. Dus die meel moet op.
Andere dagen: Een boterham met eigengemaakte hummus (van kikkererwten of spliterwten), daaroverheen gesneden plakjes rauwe rode bieten, daaroverheen tahini-pasta met "brokjes" trassi die ik schraap van een zo'n trassi-blokje, daarbovenop een plakje kaas, en aan de andere kant ook een boterham met hummus.
Veel "emmen" in het laatste deel van de zin. Het is dan ook erg mmmmm. Die trassi doet 't 'm ook.
Voor de snaaimomenten door de dag heen: wortels die ik doop in een pot pindakaas (wel zuivere pindakaas, dus zonder transvetten), en daarna doop ik het in zo'n potje spiru-lina (zo'n groen algengoedje). Lekker joh.
Je kunt beter één kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.