abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 26 maart 2019 @ 20:48:07 #1
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185865779


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen @Kyran via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.
  dinsdag 26 maart 2019 @ 21:01:48 #2
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185866146
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 18:04 schreef woxxel het volgende:
Wat? 2000%?
7btc volume in 24h :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 26 maart 2019 @ 21:05:00 #3
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185866216
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 20:35 schreef Piva het volgende:

[..]

Bitcoin is niet zozeer technisch interessant maar vooral financieel gezien. (Natuurlijk het is het hele plaatje van technisch/cryptograhisch etc, maar het feit dat het zeldzaam is oftewel "digitaal goud" dat maakt het zo aantrekkelijk) Die status gaat imo naast bitcoin geen enkele coin ooit behalen.

Ik ga mijn geld niet in een random shitcoin stoppen die de next bitcoin zou moeten worden. Waarom zou ik dat doen als er dan weer een next next gaat komen? Technisch gezien zouden best wel een aantal alts beter kunnen zijn. Maar toch gaan ze qua usecase nooit in de buurt komen van bitcoin.
Bitcoin zal mogelijk wel de hoogste waarde blijven behouden door zijn zeldzaamheid. Dit betekent echter niet dat ze ook de grootste blijven qua marketcap. Als er straks een crypto komt die wereldwijd gebruikt gaat worden zie ik die wel groter worden. Neemt niet weg dat de waarde van één bitcoin weer terug kan gaan naar $20.000 en hoger.
  dinsdag 26 maart 2019 @ 21:07:31 #4
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185866264
En EOS gaat helemaal niks doen. Die halen misschien een vote-participatie van een paar procent. Niemand gebruikt die shit en de blockproducers kloten maar wat aan. Het is niet meer dan een verkapte database met een stelletje machtsgeile systeembeheerders die denken dat ze God zijn. En daarom gebruikt niemand die shit omdat je volledig bent overgeleverd aan de grillen van de blockproducers.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  † In Memoriam † dinsdag 26 maart 2019 @ 21:09:59 #5
230491 Zith
pls tip
pi_185866305
#LeefNogCheck

Wel in het ziekenhuis met zware longontsteking
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  dinsdag 26 maart 2019 @ 21:19:08 #6
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185866457
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 17:22 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Vind het begin beetje stom van je... ik begrijp dingen juist wel, met eventuele toelichting op dergelijke "one" liners.
Excuses dan ;)

quote:
Zover ik dingen zie, hebben we het over het heden, NU, en niet over 5 maanden oid. Dat een koers dan kan veranderen van bv een BTC eens, maar daar ging dit in eerste instantie niet over.
Er werd gesuggereerd dat de relatief kleine daling van bitcoin van enkele tientjes ervoor had gezorgd dat de altcoins 5% daalden. Ik zei daarop dat ik vermoed dat de invloed van een BTC-daling op de altcoin koersen niet extreem groot is.

quote:
Er zal wellicht in toekomst het e.e.a veranderen, maar dit kan niemand op dit moment met zekerheid zeggen. Het verleden bied geen garanties voor de toekomst, dus dat is maar gissen, en sluit ook niet echt aan op het vorig deel, wat ik al aangaf.
Je kunt ook niet met zekerheid zeggen dat BTC's sparen de ultieme strategie is. Als het makkelijk was zou iedereen het doen hè :P

quote:
Verder, mocht je dit echt bedoeld hebben, geef dan wat meer info, over de gedachte gang. Het klopt namelijk verder wel.
Wat echt bedoeld hebben? En wat klopt wel?
  dinsdag 26 maart 2019 @ 21:21:59 #7
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185866524
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 21:07 schreef fathank het volgende:
En EOS gaat helemaal niks doen. Die halen misschien een vote-participatie van een paar procent. Niemand gebruikt die shit en de blockproducers kloten maar wat aan. Het is niet meer dan een verkapte database met een stelletje machtsgeile systeembeheerders die denken dat ze God zijn. En daarom gebruikt niemand die shit omdat je volledig bent overgeleverd aan de grillen van de blockproducers.
Het was maar een voorbeeld. Misschien gebruikt iedereen in 2025 wel Universaaajajahahaha.
  dinsdag 26 maart 2019 @ 21:23:02 #8
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185866541
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 21:09 schreef Zith het volgende:
#LeefNogCheck

Wel in het ziekenhuis met zware longontsteking
Klote man ;( sterkte!
pi_185866584
Groestl (GRS) je weet wel de coin met de rare naam doet het best goed de laatste tijd.
pi_185866743
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 20:46 schreef leolinedance het volgende:

[..]

2015 belde
[..]

Een nogal kortzichtige beredenering. Maar laat maar, wij gaan hier niet uitkomen :)
Correctie, hier ga jij niet uitkomen. Het is namelijk kinderlijk simpel en precies wat iedereen je probeert uit te leggen maar 't lukt je maar niet om één of andere reden. Als een altcoin die z'n waarde in BTC uitdrukt daalt in sats terwijl BTC daalt in fiat, dan snap jij niet dat altcoin dubbel in fiat daalt? :X Wow.
pi_185866932
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 21:07 schreef fathank het volgende:
En EOS gaat helemaal niks doen. Die halen misschien een vote-participatie van een paar procent. Niemand gebruikt die shit en de blockproducers kloten maar wat aan. Het is niet meer dan een verkapte database met een stelletje machtsgeile systeembeheerders die denken dat ze God zijn. En daarom gebruikt niemand die shit omdat je volledig bent overgeleverd aan de grillen van de blockproducers.
Hmm, zit wel wat in natuurlijk.
  dinsdag 26 maart 2019 @ 21:55:00 #12
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185867153
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 21:31 schreef illusions het volgende:

[..]

Correctie, hier ga jij niet uitkomen. Het is namelijk kinderlijk simpel en precies wat iedereen je probeert uit te leggen maar 't lukt je maar niet om één of andere reden. Als een altcoin die z'n waarde in BTC uitdrukt daalt in sats terwijl BTC daalt in fiat, dan snap jij niet dat altcoin dubbel in fiat daalt? :X Wow.
Daar gaat het niet over. Maar goed, laat maar :)
pi_185867231
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 21:55 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Daar gaat het niet over. Maar goed, laat maar :)
Waar gaat het eigenlijk wel over?
Vakman pur sang
  dinsdag 26 maart 2019 @ 22:15:02 #14
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185867465
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 21:59 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Waar gaat het eigenlijk wel over?
Volgens mij is er genoeg over gezegd :) Lees maar terug als je het wil weten.
pi_185867508
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 21:55 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Daar gaat het niet over. Maar goed, laat maar :)
Dat is precies waar het over gaat, maar elke keer dat het pijnlijk duidelijk wordt dat jij het niet zo goed snapt doe je een "laatmaartje". :D Maar goed, laat maar
  dinsdag 26 maart 2019 @ 22:20:59 #16
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185867565
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 22:17 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat is precies waar het over gaat, maar elke keer dat het pijnlijk duidelijk wordt dat jij het niet zo goed snapt doe je een "laatmaartje". :D Maar goed, laat maar
pi_185868137


[ Bericht 97% gewijzigd door #ANONIEM op 26-03-2019 22:52:50 ]
  dinsdag 26 maart 2019 @ 22:54:41 #18
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_185868172
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 22:52 schreef Dimachaerus het volgende:

Deze man
Hmz...
pi_185868189
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 21:09 schreef Zith het volgende:
#LeefNogCheck

Wel in het ziekenhuis met zware longontsteking
Al wat mooie filmpjes geschoten? :)
  dinsdag 26 maart 2019 @ 22:58:10 #20
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185868247
Cardano gaat nu weer knallen let maar op.
pi_185869074
Misschien moeten we gewoon Bitcoin kopen en 5 tot 10 jaar vasthouden. Eigenlijk zou je gewoon 1 Bitcoin moeten kopen en ervoor zorgen dat je die minstens een paar jaar niet kan uitgeven. Oh wacht --> *Shill* --> daarom hex.win
pi_185869096
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 23:53 schreef metallicelmo het volgende:
Misschien moeten we gewoon Bitcoin kopen en 5 tot 10 jaar vasthouden. Eigenlijk zou je gewoon 1 Bitcoin moeten kopen en ervoor zorgen dat je die minstens een paar jaar niet kan uitgeven. Oh wacht --> *Shill* --> daarom hex.win
Als je daar geen discipline voor hebt:

- maak een nieuwe Bitcoin adres aan
- deel de private key op in 2 stukken en print ze beiden uit
- hou zelf 1 deel
- geef het 2e deel aan 3 mensen die je vertrouwt met de boodschap "over 5 jaar teruggeven, niet eerder"
- stuur 1 BTC naar dat adres
pi_185869419
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 23:53 schreef metallicelmo het volgende:
Misschien moeten we gewoon Bitcoin kopen en 5 tot 10 jaar vasthouden. Eigenlijk zou je gewoon 1 Bitcoin moeten kopen en ervoor zorgen dat je die minstens een paar jaar niet kan uitgeven. Oh wacht --> *Shill* --> daarom hex.win
Niet om lullig te doen ofzo hoor, maar volgens mij is dat het hele idee van vrijwel iedereen hier die na januari 2018 nog een noemenswaardig aantal BTC heeft. Ik doe wel eens wat uitbetalen, maar vrijwel nooit. Met day/swingtraden gaat het me ook echt alleen om zoveel mogelijk BTC te vergaren.
pi_185869451
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 23:55 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als je daar geen discipline voor hebt:

- maak een nieuwe Bitcoin adres aan
- deel de private key op in 2 stukken en print ze beiden uit
- hou zelf 1 deel
- geef het 2e deel aan 3 mensen die je vertrouwt met de boodschap "over 5 jaar teruggeven, niet eerder"
- stuur 1 BTC naar dat adres
Mensen zijn corrumpeerbaar. Als je jezelf niet vertrouwt, dan werkt dat ook niet. Over 3 jaar zit je een keer in de shit, is Bitcoin zwaar fucking sky high gegaan dus je hebt dat geld nodig, dan heb je dus ook zo je key wel terug. Overigens 5 jaar compleet stil laten staan zou ik me niet gemakkelijk bij voelen, ik zou wel regelmatig m'n wallet updaten en even verifiëren dat alles nog werkt enzo.

Overigens lijkt 1 BTC me een beetje weinig voor dat doel. Gaat geen life changing bedrag worden. Maak er dan 20 BTC van ofzo, met een beetje geluk is dat over 5 jaar een paar miljoen waard.
  woensdag 27 maart 2019 @ 05:40:31 #25
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185869984
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 22:58 schreef Sunri5e het volgende:
Cardano gaat nu weer knallen let maar op.
En je zag het 😁
  woensdag 27 maart 2019 @ 07:03:37 #26
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185870203
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 00:48 schreef illusions het volgende:

[..]

Mensen zijn corrumpeerbaar. Als je jezelf niet vertrouwt, dan werkt dat ook niet. Over 3 jaar zit je een keer in de shit, is Bitcoin zwaar fucking sky high gegaan dus je hebt dat geld nodig, dan heb je dus ook zo je key wel terug. Overigens 5 jaar compleet stil laten staan zou ik me niet gemakkelijk bij voelen, ik zou wel regelmatig m'n wallet updaten en even verifiëren dat alles nog werkt enzo.

Overigens lijkt 1 BTC me een beetje weinig voor dat doel. Gaat geen life changing bedrag worden. Maak er dan 20 BTC van ofzo, met een beetje geluk is dat over 5 jaar een paar miljoen waard.
Niet iedereen heeft 80k op de plank liggen om Bitcoin van te kopen _O-
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_185870385
Je moet nu gewoon 1000 Bitcoin kopen
pi_185871191
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 00:48 schreef illusions het volgende:

[..]

Mensen zijn corrumpeerbaar. Als je jezelf niet vertrouwt, dan werkt dat ook niet. Over 3 jaar zit je een keer in de shit, is Bitcoin zwaar fucking sky high gegaan dus je hebt dat geld nodig, dan heb je dus ook zo je key wel terug. Overigens 5 jaar compleet stil laten staan zou ik me niet gemakkelijk bij voelen, ik zou wel regelmatig m'n wallet updaten en even verifiëren dat alles nog werkt enzo.

Overigens lijkt 1 BTC me een beetje weinig voor dat doel. Gaat geen life changing bedrag worden. Maak er dan 20 BTC van ofzo, met een beetje geluk is dat over 5 jaar een paar miljoen waard.
20 BTC is voor de meeste mensen al life changing nu denk ik zo.

quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 07:37 schreef Xrenity het volgende:
Je moet nu gewoon 1000 Bitcoin kopen
Dat schiet niet op, ik adviseer sowieso 2500BTC nu te kopen en elke maand nog eens 100 BTC extra aan te schaffen.

[ Bericht 20% gewijzigd door #ANONIEM op 27-03-2019 08:55:39 ]
pi_185872276
Mensen die geen 5000 BTC hebben staan op een exchange zonder 2FA :') Mietjes.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_185872349
Mensen die geen exchange bezitten :')
pi_185872864
Ik zag laatst ook iets voorbij komen van een exchange dat je "shareholder" kon worden zodat je trading fees betaalt krijgt. Leek me niet eens zo'n slecht idee alleen is de vraag of zo'n exchange te vertrouwen is of niet
pi_185873930
quote:
14s.gif Op woensdag 27 maart 2019 07:03 schreef fathank het volgende:

[..]

Niet iedereen heeft 80k op de plank liggen om Bitcoin van te kopen _O-
Joh, echt? Punt is dat als BTC in die 5 jaar x3 ofzo gaat, dat het niet echt schokkend is om na al die jaren $8000 te hebben gespaard. Als je elke dag 5 euro weglegt heb je nog meer.
  woensdag 27 maart 2019 @ 11:52:30 #33
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185874114
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 11:43 schreef illusions het volgende:

[..]

Joh, echt? Punt is dat als BTC in die 5 jaar x3 ofzo gaat, dat het niet echt schokkend is om na al die jaren $8000 te hebben gespaard. Als je elke dag 5 euro weglegt heb je nog meer.
Meer rendement dan op de bank.

De tijden dat je multimiljonair kan worden met crypto zijn misschien wel voorbij
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185879038
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 11:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Meer rendement dan op de bank.

De tijden dat je multimiljonair kan worden met crypto zijn misschien wel voorbij
Nee man, appeltje eitje. Gewoon even 900.000¤ erin laten glijden.
pi_185879363
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 00:48 schreef illusions het volgende:

[..]

Overigens lijkt 1 BTC me een beetje weinig voor dat doel. Gaat geen life changing bedrag worden. Maak er dan 20 BTC van ofzo, met een beetje geluk is dat over 5 jaar een paar miljoen waard.
Ik verwacht dat 1 BTC de $100.000 gaat aantikken of zelfs iets overtreffen bij de volgende grote bull run. Dan is 1 BTC ook al behoorlijk life changing. Nee, je kan dan nog niet met pensioen maar dat hoeft ook niet.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_185879620
Ik ook, ik verwacht dat Bitcoin binnen nu en 10 jaar ergens een meer dan 50k gaat aantikken waardoor alle altcoins automatisch meegaan die weer hype veroorzaken. Ik durf nog steeds niet alles op één coin of project te zetten. Er zijn genoeg altcoins die hard mee pumpen en daar is denk ik nog veel mee te verdienen. Je moet ze dan alleen wel nu hebben en niet kopen als hij al gestegen is. Risicotje is het wel want je kan nu geld uitgeven aan altcoins die misschien niets gaan doen maar ik zie eigenlijk altijd dikke groene cijfers als Bitcoin flinkt stijgt. Ik heb al lang geen dagen meer gezien waarin Bitcoin gewoon 1000 dollar per dag steeg, maar die zijn er wel geweest.
pi_185879741
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 16:41 schreef metallicelmo het volgende:
Ik ook, ik verwacht dat Bitcoin binnen nu en 10 jaar ergens een meer dan 50k gaat aantikken waardoor alle altcoins automatisch meegaan die weer hype veroorzaken. Ik durf nog steeds niet alles op één coin of project te zetten. Er zijn genoeg altcoins die hard mee pumpen en daar is denk ik nog veel mee te verdienen. Je moet ze dan alleen wel nu hebben en niet kopen als hij al gestegen is. Risicotje is het wel want je kan nu geld uitgeven aan altcoins die misschien niets gaan doen maar ik zie eigenlijk altijd dikke groene cijfers als Bitcoin flinkt stijgt. Ik heb al lang geen dagen meer gezien waarin Bitcoin gewoon 1000 dollar per dag steeg, maar die zijn er wel geweest.
Klopt, je ziet heel erg de neiging bij mensen en professionele investeerders om te hedgen omdat iedereen onzeker is over welke crypto en het op de aandelenmarkt een veilige strategie is. Maar alles op Bitcoin is mijn inziens een safe bet en levert meer op dan hedgen. In de cryptomarkten is hedgen een rem op je uiteindelijke winst (tenzij je Bitcoin helemaal negeert natuurlijk).
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_185880193
Paar kortlopende trades afgerond, nu alles weer terug in BTC. Best wat sats gepakt op EOS.

Crashen maar.
pi_185881240
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 16:41 schreef metallicelmo het volgende:
Ik ook, ik verwacht dat Bitcoin binnen nu en 10 jaar ergens een meer dan 50k gaat aantikken waardoor alle altcoins automatisch meegaan die weer hype veroorzaken. Ik durf nog steeds niet alles op één coin of project te zetten. Er zijn genoeg altcoins die hard mee pumpen en daar is denk ik nog veel mee te verdienen. Je moet ze dan alleen wel nu hebben en niet kopen als hij al gestegen is. Risicotje is het wel want je kan nu geld uitgeven aan altcoins die misschien niets gaan doen maar ik zie eigenlijk altijd dikke groene cijfers als Bitcoin flinkt stijgt. Ik heb al lang geen dagen meer gezien waarin Bitcoin gewoon 1000 dollar per dag steeg, maar die zijn er wel geweest.
Mwoah ik schat de kans rond de 50% of hoger dat BTC de 10Kusd nooit meer overstijgt (wellicht door inflatie)
Vakman pur sang
  woensdag 27 maart 2019 @ 18:23:02 #40
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185881396
ADA = King
pi_185881416
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 11:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Meer rendement dan op de bank.

De tijden dat je multimiljonair kan worden met crypto zijn misschien wel voorbij
Ik laat in 2021 die 1 dollar VET dukaten op mijn borst kletteren
pi_185881483
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 18:23 schreef Sunri5e het volgende:
ADA = King
EOS is mijn koning van de week. :P
pi_185881495
Als je heel stil bent hé.....................................dan hoor je niemand Vechain chillen.
Lekker hoor. :D
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport woensdag 27 maart 2019 @ 18:29:05 #44
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185881524
quote:
1s.gif Op woensdag 27 maart 2019 18:15 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mwoah ik schat de kans rond de 50% of hoger dat BTC de 10Kusd nooit meer overstijgt (wellicht door inflatie)
Ik schat de kans ruim 50% dat BTC volgend jaar alweer boven de $10.000 zit. Gewoon market cycles, niks anders.
  woensdag 27 maart 2019 @ 18:29:09 #45
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185881528
quote:
1s.gif Op woensdag 27 maart 2019 18:15 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mwoah ik schat de kans rond de 50% of hoger dat BTC de 10Kusd nooit meer overstijgt (wellicht door inflatie)
Ik schat de kans dat BTC ooit meer waard wordt dan de huidige prijs exact 50%
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185881539
#glazenbolcup
pi_185881596
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 18:29 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik schat de kans dat BTC ooit meer waard wordt dan de huidige prijs exact 50%
Dat is exact 100%.
Vakman pur sang
pi_185881651
quote:
1s.gif Op woensdag 27 maart 2019 18:15 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mwoah ik schat de kans rond de 50% of hoger dat BTC de 10Kusd nooit meer overstijgt (wellicht door inflatie)
Lol lol.
pi_185881953
https://bitcoinmagazine.n(...)chainoplossing-aura/

Waarom gebruikt LV geen VET? is het toch niet zo veel belovend als we denken?
pi_185882412
Wat een .... ook bij de Telegraaf.

Op 1:24


En zijn antwoord:

EronPieren twitterde op woensdag 27-03-2019 om 18:36:28 @100trillionUSD @telegraaf Btw im now reading all you other reactions. I only have 1 thing to say: fukk you with your infringement, I re-apologize reageer retweet
De echte source is overigens van:
https://twitter.com/100trillionUSD

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-03-2019 19:13:50 ]
  woensdag 27 maart 2019 @ 19:30:11 #51
62913 Blik
The one and Only!
pi_185882805
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 18:49 schreef NeeOfTochJA het volgende:
https://bitcoinmagazine.n(...)chainoplossing-aura/

Waarom gebruikt LV geen VET? is het toch niet zo veel belovend als we denken?
Eerst maar eens zien, origineel bericht is van cojndesk. Nou niet bepaald de meest goede bron in het verleden. Het wordt ook alweer tegengesproken vanuit Vechain hoek
  woensdag 27 maart 2019 @ 19:36:28 #52
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185882982
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 19:12 schreef Piva het volgende:
Wat een .... ook bij de Telegraaf.

Op 1:24


En zijn antwoord:

EronPieren twitterde op woensdag 27-03-2019 om 18:36:28 @:100trillionUSD @:telegraaf Btw im now reading all you other reactions. I only have 1 thing to say: fukk you with your infringement, I re-apologize reageer retweet
De echte source is overigens van:
https://twitter.com/100trillionUSD
_O-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185890262
quote:
10s.gif Op woensdag 27 maart 2019 19:36 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

_O-
Ik ga sowieso tot 2045 vasthouden. Wie is die vent trouwens? Waar halen ze die gasten vandaan?

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 28-03-2019 01:33:42 ]
pi_185891174
Man dat zijn allemaal gasten die verdienen aan de handel van BTC. :')
Vakman pur sang
  donderdag 28 maart 2019 @ 08:00:53 #55
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185891460
quote:
1s.gif Op woensdag 27 maart 2019 18:28 schreef Lospedrosa het volgende:
Als je heel stil bent hé.....................................dan hoor je niemand Vechain chillen.
Lekker hoor. :D
VET=dead

Lege blokken alles, komt niet meer goed. Nektasjes komen ook niet meer op mainnet

De Phoenix blijkt niet meer dan een zielig hoopje as. Ik zou je verlies nemen en je geld in Ripple en Tron stoppen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_185891663
De koers van VET gaat eindelijk eens gestaag een beetje omhoog dus hou deze nog even.
Vakman pur sang
  donderdag 28 maart 2019 @ 08:35:21 #57
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185891754
Zo, net een Nano Ledger S aangeschaft voor mijn ADA's.
  donderdag 28 maart 2019 @ 08:47:22 #58
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185891898
quote:
1s.gif Op donderdag 28 maart 2019 08:25 schreef Lospedrosa het volgende:
De koers van VET gaat eindelijk eens gestaag een beetje omhoog dus hou deze nog even.
Hij heeft net 3 maanden rond de 110 sats gehangen en nu hangt hij al twee weken rond de 140. Dus nog 2,5 maand en dan gaan we weer omhoog
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185893686
Dat lvmh vechain niet gaat gebruiken zegt genoeg
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 maart 2019 @ 10:58:01 #60
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185893880
quote:
14s.gif Op donderdag 28 maart 2019 08:00 schreef fathank het volgende:

[..]

VET=dead

Lege blokken alles, komt niet meer goed. Nektasjes komen ook niet meer op mainnet

De Phoenix blijkt niet meer dan een zielig hoopje as. Ik zou je verlies nemen en je geld in Ripple en Tron stoppen.
Niet all-in zijn bij BTT...noob
pi_185893924
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 10:58 schreef Kyran het volgende:

[..]

Niet all-in zijn bij BTT...noob
Die Binance Launchpad ICO's zijn sowieso echt belachelijk :P
  donderdag 28 maart 2019 @ 11:21:12 #62
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_185894218
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 10:44 schreef Dimachaerus het volgende:
Dat lvmh vechain niet gaat gebruiken zegt genoeg
Bron?
Hmz...
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 maart 2019 @ 12:46:42 #63
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185895690
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 11:01 schreef KapBak het volgende:

[..]

Die Binance Launchpad ICO's zijn sowieso echt belachelijk :P
CZ en vriendjes worden nog rijker, lekker big bags dumpen op noobs.
pi_185895809
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 10:44 schreef Dimachaerus het volgende:
Dat lvmh vechain niet gaat gebruiken zegt genoeg
:')

Verkoop alles maar aan mij dan
pi_185895850
quote:
1s.gif Op woensdag 27 maart 2019 18:15 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mwoah ik schat de kans rond de 50% of hoger dat BTC de 10Kusd nooit meer overstijgt (wellicht door inflatie)
:')
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 28 maart 2019 @ 13:06:26 #66
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185895982
FatalFatalexe twitterde op donderdag 28-03-2019 om 09:21:41 VeChain working with LVMH or not? @Sarah_Nabaa 's presentation in the @IoTAsia conference confirmed it once again. Also @CAHrenheit is involved in the DNV GL Carbon Credit ecosystem. Nike Air Jordans tracked too! Not to mention Fuji Tea, @OfficialSbtg and countless partnerships. https://t.co/vlVgzvJRAp reageer retweet
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 28 maart 2019 @ 13:15:33 #67
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185896149
quote:
14s.gif Op donderdag 28 maart 2019 13:06 schreef fathank het volgende:
FatalFatalexe twitterde op donderdag 28-03-2019 om 09:21:41 VeChain working with LVMH or not? @:Sarah_Nabaa 's presentation in the @:IoTAsia conference confirmed it once again. Also @:CAHrenheit is involved in the DNV GL Carbon Credit ecosystem. Nike Air Jordans tracked too! Not to mention Fuji Tea, @:OfficialSbtg and countless partnerships. https://t.co/vlVgzvJRAp reageer retweet
Hou VET toch tot 2096 vast
pi_185896384
quote:
1s.gif Op woensdag 27 maart 2019 18:15 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mwoah ik schat de kans rond de 50% of hoger dat BTC de 10Kusd nooit meer overstijgt (wellicht door inflatie)
lol.
  donderdag 28 maart 2019 @ 13:32:05 #69
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_185896420
quote:
14s.gif Op donderdag 28 maart 2019 13:06 schreef fathank het volgende:
FatalFatalexe twitterde op donderdag 28-03-2019 om 09:21:41 VeChain working with LVMH or not? @:Sarah_Nabaa 's presentation in the @:IoTAsia conference confirmed it once again. Also @:CAHrenheit is involved in the DNV GL Carbon Credit ecosystem. Nike Air Jordans tracked too! Not to mention Fuji Tea, @:OfficialSbtg and countless partnerships. https://t.co/vlVgzvJRAp reageer retweet
Dat is een van het Cream team. Dat zegt genoeg.
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
pi_185896441
quote:
14s.gif Op donderdag 28 maart 2019 08:00 schreef fathank het volgende:

[..]

VET=dead

Lege blokken alles, komt niet meer goed. Nektasjes komen ook niet meer op mainnet

De Phoenix blijkt niet meer dan een zielig hoopje as. Ik zou je verlies nemen en je geld in Ripple en Tron stoppen.
Dus geen Vchain train meer? :P Wel een leuk plaatje.


[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 28-03-2019 13:35:37 ]
pi_185896450
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 08:35 schreef Sunri5e het volgende:
Zo, net een Nano Ledger S aangeschaft voor mijn ADA's.
Als je de Nano X had besteld kreeg je er gratis S bij. Moet je wel 600 maanden wachten nog.
  donderdag 28 maart 2019 @ 13:38:42 #72
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185896511
Waarom zou je 2 hardware wallets willen?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185897416
quote:
3s.gif Op donderdag 28 maart 2019 13:38 schreef Rossdale het volgende:
Waarom zou je 2 hardware wallets willen?
Wel makkelijk hoor, zeker met de S waar je maar een paar coins te gelijk op kan doen.
pi_185897612
Jesus guys wat een moon
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_185897692
quote:
1s.gif Op donderdag 28 maart 2019 12:54 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

:')

Verkoop alles maar aan mij dan
Voor EUR 2,50 pst mag je ze hebben.
pi_185897702
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 14:53 schreef NoNickOne het volgende:
Jesus guys wat een moon
BAT gaat lekker 6% er bij op sommige exchanges.

Beetje 2013, 2017 gevoel.
Bitcoin 266 op Mt.gox, later BOEM boven de 1000 dollar.
Toen we rond begin 2018 zaten en Verge soms 8 cent verschil zat tussen de exchanges, Groestlcoin verkocht we voor een astronomisch bedrag.

Mooie tijden waren dat
pi_185898111
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 14:58 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

BAT gaat lekker 6% er bij op sommige exchanges.

Beetje 2013, 2017 gevoel.
Bitcoin 266 op Mt.gox, later BOEM boven de 1000 dollar.
Toen we rond begin 2018 zaten en Verge soms 8 cent verschil zat tussen de exchanges, Groestlcoin verkocht we voor een astronomisch bedrag.

Mooie tijden waren dat
Gewoon pompen met die coins dus.
pi_185898276
Godverdomme wat gaan mijn alts keihard. Strak broekje.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_185899315
Bitcoin kruipt naar de 4.1k ! Dan breken we de SME 666 trendline en kunnen we door naar de volgende resistance op 4783 volgens de QWR 300 formule. AVG is nog altjid prima.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 28 maart 2019 @ 16:44:00 #80
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185899504
Ik hoop op een klein dipje om wat meer alts te kunnen pakken :D
pi_185900047
Zitten we in een bullmarket
pi_185900062
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 16:44 schreef Kyran het volgende:
Ik hoop op een klein dipje om wat meer alts te kunnen pakken :D
Dit is de dip
pi_185900156
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 16:35 schreef KapBak het volgende:
Bitcoin kruipt naar de 4.1k ! Dan breken we de SME 666 trendline en kunnen we door naar de volgende resistance op 4783 volgens de QWR 300 formule. AVG is nog altjid prima.
Allemaal mooi en wel maar ik vreet nog steeds diepvrieshambo's hier hoor. ... :'(
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  donderdag 28 maart 2019 @ 17:47:20 #84
62913 Blik
The one and Only!
pi_185900654
Jaja, 0,5% erbij en we zitten opeens in een bullmarkt omdat we een fictieve lijn doorbreken...
  donderdag 28 maart 2019 @ 20:18:29 #85
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185903440
Edit: Liefzijn

[ Bericht 96% gewijzigd door Evenstar op 29-03-2019 18:52:56 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_185903585
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 17:17 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Allemaal mooi en wel maar ik vreet nog steeds diepvrieshambo's hier hoor. ... :'(
Ja maar jij snapt het niet. TA is gewoon de YUI door SDF delen en dan kom je op 3,54.
  donderdag 28 maart 2019 @ 20:33:25 #87
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185903808
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 20:24 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ja maar jij snapt het niet. TA is gewoon de YUI door SDF delen en dan kom je op 3,54.
Terugtrekken op de aas, elleboog op tafel.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_185904210
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
*O* Vechain Thor meest gebruikte blockchain *O*
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 28-03-2019 20:50:27 ]
  donderdag 28 maart 2019 @ 21:05:55 #89
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185904643
Maar dat was Tron toch al?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185906357
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 16:35 schreef KapBak het volgende:
Bitcoin kruipt naar de 4.1k ! Dan breken we de SME 666 trendline en kunnen we door naar de volgende resistance op 4783 volgens de QWR 300 formule. AVG is nog altjid prima.
ez.gif
pi_185907693
BreusMax twitterde op woensdag 27-03-2019 om 17:34:34 I've just received great news from my patent attorney. The patent for the LightStamp has been approved! Now we can notarize live video events with a fixed time period of shooting! This is a fundamental solution with many uses. Stay tuned for updates on SilentNotary mobile apps! https://t.co/c3E1PpdXdD reageer retweet
Universaaajahaaaaha!!!1111einz

eh...

SNTR :D
pi_185912297
Wel lekker rustig geworden hier :P
pi_185912758
RNR_0 twitterde op vrijdag 29-03-2019 om 04:02:56 CBOE stops trading bitcoin after their March29 futures expire.Last time I checked COT reports, asset managers were 100% short. So guess they have to close those positions. https://t.co/VtJjfRukdh reageer retweet
Uitvinder van de biersmiley.
pi_185912792
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 11:12 schreef dimmak het volgende:
RNR_0 twitterde op vrijdag 29-03-2019 om 04:02:56 CBOE stops trading bitcoin after their March29 futures expire.Last time I checked COT reports, asset managers were 100% short. So guess they have to close those positions. https://t.co/VtJjfRukdh reageer retweet
Dit is echt oud nieuws toch? Twee weken terug ofzo al bekend gemaakt dat CBOE ging stoppen omdat die andere provider echt veel meer volume had.
  vrijdag 29 maart 2019 @ 11:14:47 #95
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_185912806
LukeDashjr twitterde op donderdag 28-03-2019 om 11:53:12 ⚠️🔥Looks like @hitbtc have decided to go full scammer, and are stealing balances of users (including me).🔥⚠️Probably a good idea to get anything you have there off, and take care not to use it.(And as always, keep as little on exchanges as possible!) reageer retweet
Deze man :')
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_185912830
quote:
7s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 11:14 schreef TimKuik het volgende:
LukeDashjr twitterde op donderdag 28-03-2019 om 11:53:12 ⚠️🔥Looks like @:hitbtc have decided to go full scammer, and are stealing balances of users (including me).🔥⚠️Probably a good idea to get anything you have there off, and take care not to use it.(And as always, keep as little on exchanges as possible!) reageer retweet
Deze man :')
Ik vind die Luke Dash ook echt een rare koekwous joh. Alhoewel die wel veel voor bitcoin development heeft gedaan overigens.
  vrijdag 29 maart 2019 @ 11:21:27 #97
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_185912896
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 11:16 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik vind die Luke Dash ook echt een rare koekwous joh. Alhoewel die wel veel voor bitcoin development heeft gedaan overigens.
Hij is compleet gestoord. Maakt rare opmerkingen over dat de blocksize naar 300kb moet, is daarbij ook een overreligieus mannetje.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_185912970
Bitcoin mooooon!
pi_185912983
quote:
7s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 11:21 schreef TimKuik het volgende:
Maakt rare opmerkingen over dat de blocksize naar 300kb moet
Was dat niet omdat dan de fees omhoog gaan en dus het netwerk nadat er geen block reward meer is veilig blijft?
pi_185912988
Ethereum 2.0 publieke testnet komt eraan trouwens _O_

JIZZ IN MA PANTS
pi_185913017
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 11:13 schreef KapBak het volgende:

[..]

Dit is echt oud nieuws toch? Twee weken terug ofzo al bekend gemaakt dat CBOE ging stoppen omdat die andere provider echt veel meer volume had.
Geen idee maat. Ik kwam deze tegen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_185913038
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 11:29 schreef dimmak het volgende:

[..]

Geen idee maat. Ik kwam deze tegen.
Oke lullo, toch bedankt voor het delen.

Nu we nog met zo weinig zijn kunnen we maar beter lief doen O+
  vrijdag 29 maart 2019 @ 11:32:39 #103
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_185913056
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 11:27 schreef KapBak het volgende:

[..]

Was dat niet omdat dan de fees omhoog gaan en dus het netwerk nadat er geen block reward meer is veilig blijft?
Nee want de block reward gaat iedere 4 jaar omlaag (halvering) dus je zou sowieso op een gegeven moment meer op fees verdienen dan op de block reward zelf.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_185913065
We gaan de sealing breken boys, alle alts zullen meegezogen worden en de VEN gaat eindelijk helemaal moon jwz Universa zal ook belonen koop bij nu het nog kan
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_185913072
quote:
7s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 11:32 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Nee want de block reward gaat iedere 4 jaar omlaag (halvering) dus je zou sowieso op een gegeven moment meer op fees verdienen dan op de block reward zelf.
Ja dit weet ik en snap ik. Maar stel dat de block reward straks 0 is (of nagenoeg 0) dan moet het hele netwerk voor de beveiliging betalen met fees. Als je veel tx kwijt kunt in een block zijn de fees lager (maar wel meer tx), als je er weinig hebt zijn de fees hoger en dus (misschien) meer opbrengst.
pi_185913128
Oh laat maar, dat was zijn argumentatie helemaal niet ik zit echt weer slap uit mijn nek te ouwehoeren :P
  vrijdag 29 maart 2019 @ 11:38:12 #107
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_185913149
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 11:34 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ja dit weet ik en snap ik. Maar stel dat de block reward straks 0 is (of nagenoeg 0) dan moet het hele netwerk voor de beveiliging betalen met fees. Als je veel tx kwijt kunt in een block zijn de fees lager (maar wel meer tx), als je er weinig hebt zijn de fees hoger en dus (misschien) meer opbrengst.
Voordat er geen bitcoins meer gemined kunnen worden zullen de transaction fees sowieso al meer opleveren dan de hoeveelheid bitcoins die je mined.

Wat tevens ook redelijk kut gaat zijn, stel 1BTC is ¤100.000,- wie wil er dan 0.01BTC per transactie betalen...

Daarom moeten blocks groter (= minder tx fees) of er moet een andere oplossing komen. Of Lightning Network dat gaat zijn durf ik niet te zeggen, ik lees er echter niet al te goede dingen over...
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_185913230
quote:
7s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 11:21 schreef TimKuik het volgende:
overreligieus
"Masturbation, or any sexual pleasure not ordered toward procreation, is always a grave sin, even when you are married."

:o
pi_185913297
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 11:44 schreef Piva het volgende:

[..]

"Masturbation, or any sexual pleasure not ordered toward procreation, is always a grave sin, even when you are married."

:o
Dat procreation van god is een beetje uit de hand gelopen, maar zelfs met de klimaatproblematiek lukt het hem/haar/het niet om dat zijn volgers duidelijk te maken.
pi_185914261
PivX gaat wel lekker :)
pi_185914659
WHEN VET MOEHOEHOEHOEN
Lambo of Rekt
  vrijdag 29 maart 2019 @ 13:53:26 #112
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185914954
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 13:34 schreef EggsTC het volgende:
WHEN VET MOEHOEHOEHOEN
Zodra Coca Cola en Cisco bevestigd zijn.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 29 maart 2019 @ 14:04:03 #113
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_185915164
Weeeeekenddddddd :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_185915858
bottom is in
pi_185915938
quote:
10s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 14:04 schreef ssjgoku het volgende:
Weeeeekenddddddd :D
Lekker, WARRIOR!
pi_185916331
quote:
10s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 14:04 schreef ssjgoku het volgende:
Weeeeekenddddddd :D
Het weekend duurt een uur korter.
pi_185916754
Wanneer komen die weekend pumps weer eens?
  vrijdag 29 maart 2019 @ 15:43:13 #118
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185916797
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 15:41 schreef metallicelmo het volgende:
Wanneer komen die weekend pumps weer eens?
dumps bedoel je?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185916953
Stel je voor dat je een sell order maakt voor één of andere altcoin voor een veel te hoog bedrag en iemand op een exchange maakt een foutje en je krijgt daadwerkelijk een groot bedrag voor je shitcoin, is zo'n exchange gemachtigd om zoiets terug te draaien? Zoiets zal vast al eens gebeurd zijn in het verleden
  vrijdag 29 maart 2019 @ 15:56:09 #120
62913 Blik
The one and Only!
pi_185917049
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 15:51 schreef metallicelmo het volgende:
Stel je voor dat je een sell order maakt voor één of andere altcoin voor een veel te hoog bedrag en iemand op een exchange maakt een foutje en je krijgt daadwerkelijk een groot bedrag voor je shitcoin, is zo'n exchange gemachtigd om zoiets terug te draaien? Zoiets zal vast al eens gebeurd zijn in het verleden
Gebeurt regelmatig, dan heb je pech (of geluk)
pi_185917080
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 15:56 schreef Blik het volgende:

[..]

Gebeurt regelmatig, dan heb je pech (of geluk)
In principe pakt hij dan eerst alle lagere sell orders tot de buy order voldaan is toch? Maar als een of andere whale die fout maakt, dan heb je inderdaad mazzel
pi_185917090
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 15:51 schreef metallicelmo het volgende:
Stel je voor dat je een sell order maakt voor één of andere altcoin voor een veel te hoog bedrag en iemand op een exchange maakt een foutje en je krijgt daadwerkelijk een groot bedrag voor je shitcoin, is zo'n exchange gemachtigd om zoiets terug te draaien? Zoiets zal vast al eens gebeurd zijn in het verleden
Tuurlijk niet, order is order. Er zijn bots in omloop die specifiek op dat soort orders loeren, buy orders van anderen met een nulletje teveel.
pi_185917189
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 15:58 schreef illusions het volgende:

[..]

Tuurlijk niet, order is order. Er zijn bots in omloop die specifiek op dat soort orders loeren, buy orders van anderen met een nulletje teveel.
Verschilt per exchange ;)
pi_185917217
Nouja het zou je gebeuren dat je bijvoorbeeld 100 VET koopt, en die verkoopt voor 100 BTC. Is toch leuk. De kans dat dit werkt is wel heel klein maar technisch gezien wel mogelijk ja
  vrijdag 29 maart 2019 @ 16:34:32 #125
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_185917784
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 14:58 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

BAT gaat lekker 6% er bij op sommige exchanges.

Beetje 2013, 2017 gevoel.
Bitcoin 266 op Mt.gox, later BOEM boven de 1000 dollar.
Toen we rond begin 2018 zaten en Verge soms 8 cent verschil zat tussen de exchanges, Groestlcoin verkocht we voor een astronomisch bedrag.

Mooie tijden waren dat
CMC volgt Bittrex dan zowel gisteren als vandaag. nu +20%, maakt mijn weekend weer goed. Geeft investeren in iets anders dan een shitcoin wederom een goed gevoel. BAT gaat trouwens al zo goed, de laatste 2 maanden, dat ik het op long-term heb gezet.

Groestlcoin? Voorbeeld van een kutcoin, maar fluctureert als een gek soms. Ieder z'n ding.
The best firms advertise the least...
pi_185918768
quote:
14s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 13:53 schreef fathank het volgende:

[..]

Zodra Coca Cola en Cisco bevestigd zijn.
Voorlopig gaat cisco voor ether.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 29 maart 2019 @ 18:54:06 #127
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185920420
TRX _O-

Just Scam Sun _O-

WABI straks moon *O*
  vrijdag 29 maart 2019 @ 19:03:50 #128
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185920632
Hopelijk gaat Tron kapot. Dat deze ellende eindelijk mensen hun ogen opent...
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 29 maart 2019 @ 19:17:46 #129
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185920949
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 17:19 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Voorlopig gaat cisco voor ether.
Daarom is vet ook nog niet moon
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 29 maart 2019 @ 19:20:19 #130
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185921026
Als BTC niet gek doet zou VET in april wel leuk moeten stijgen met hun event.
  vrijdag 29 maart 2019 @ 19:25:05 #131
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185921151
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 19:20 schreef Kyran het volgende:
Als BTC niet gek doet zou VET in april wel leuk moeten stijgen met hun event.
Als de bankiers hun bonussen erin pompen en met chinees nieuwjaar ook.
  vrijdag 29 maart 2019 @ 19:43:30 #132
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185921567
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 19:20 schreef Kyran het volgende:
Als BTC niet gek doet zou VET in april wel leuk moeten stijgen met hun event.
Zou wel eens mogen ja :D
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 29 maart 2019 @ 20:28:44 #133
62913 Blik
The one and Only!
pi_185922431
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 19:43 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Zou wel eens mogen ja :D
Als dan die vtho burn ook nog blijft doorstijgen... nu al 4.2 miljoen voor de dag
  vrijdag 29 maart 2019 @ 20:57:41 #134
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185923148
Everscore _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 29 maart 2019 @ 21:00:29 #135
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185923215
Man man man wat is Cardano toch aan het knallen zeg.
pi_185924089
Bittube drama op Bittrex. Werd opeens gedumpt van 1200sats naar 100sats. Het gerucht gaat dat een of andere whale is gehackt.

Van Bittube: "We know already the person, his account has been frozen, he cant cash out btc on trex"
  vrijdag 29 maart 2019 @ 23:07:34 #137
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185925881
Bitcoin ETF keuring weer uitgesteld
pi_185926611
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 21:42 schreef poebz het volgende:
Bittube drama op Bittrex. Werd opeens gedumpt van 1200sats naar 100sats. Het gerucht gaat dat een of andere whale is gehackt.

Van Bittube: "We know already the person, his account has been frozen, he cant cash out btc on trex"
https://twitter.com/SmileyGnome/status/1111749403902119937

Een whale is 50btc kwijt :X
  vrijdag 29 maart 2019 @ 23:52:36 #139
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185927105
Boh boh Cardano
pi_185927267
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 23:52 schreef Sunri5e het volgende:
Boh boh Cardano
Stel je niet aan man, paar %
Vakman pur sang
pi_185930951
quote:
Ah ja, exchanges...
pi_185931097
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 maart 2019 10:13 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ah ja, exchanges...
Toch sneu elke keer als het gebeurt ;(
pi_185931169
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 maart 2019 10:25 schreef poebz het volgende:

[..]

Toch sneu elke keer als het gebeurt ;(
Nog geen last van gehad op de Waves DEX 8-)
pi_185931208
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 maart 2019 10:29 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nog geen last van gehad op de Waves DEX 8-)
Als die nou even wat meer muntjes van mij gaan listen, dan ben ik ook alleen nog maar daar te vinden. Of juist niet te vinden want dex O+
  zaterdag 30 maart 2019 @ 10:45:52 #146
62913 Blik
The one and Only!
pi_185931375
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 maart 2019 00:01 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Stel je niet aan man, paar %
Ik zit af en toe eens te kijken naar Cardano, en dan snap ik de opwinding ook niet echt. 20% in een week erbij, mooi resultaat maar nauwelijks bijzonder te noemen
  zaterdag 30 maart 2019 @ 11:34:40 #147
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185932042
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 maart 2019 10:45 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik zit af en toe eens te kijken naar Cardano, en dan snap ik de opwinding ook niet echt. 20% in een week erbij, mooi resultaat maar nauwelijks bijzonder te noemen
Is het ook niet, het is gewoon dezelfde soort post elke dag van dezelfde user. Ouwe shillert
Please sir. When moon? When Mustang?
  zaterdag 30 maart 2019 @ 11:36:02 #148
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185932063
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 maart 2019 10:13 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ah ja, exchanges...
Volgens sommigen hier heel veilig.

Ik ben benieuwd wanneer binance aan de beurt is, dan zal het wel flink gaan rommelen in de cryptowereld
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185932337
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 maart 2019 10:32 schreef poebz het volgende:

[..]

Als die nou even wat meer muntjes van mij gaan listen, dan ben ik ook alleen nog maar daar te vinden. Of juist niet te vinden want dex O+
Nou Dan list je ze toch lekker self?
pi_185939278
Ik weet niet wat wabi is, maar die heeft voor mij een hoop goedgemaakt.
pi_185941246
sunshinelu24 twitterde op vrijdag 29-03-2019 om 02:23:34 Definitely top of top. I have a few exchanges with Dr. Boneh and loves his inspirations and motivations to apply research work to real world. How about a little expectation to a privacy & anonymous solution on VeChainThor with Bullet Proof Protocol? https://t.co/vXKF1tb8Hj reageer retweet
muh university partnetship

muh privacy

muh china hustle

[ Bericht 74% gewijzigd door #ANONIEM op 30-03-2019 22:28:50 ]
  zondag 31 maart 2019 @ 12:07:53 #152
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185946922
VET gaat lekker
  zondag 31 maart 2019 @ 12:12:58 #153
62913 Blik
The one and Only!
pi_185946989
quote:
0s.gif Op zondag 31 maart 2019 12:07 schreef leolinedance het volgende:
VET gaat lekker
Ik verwacht dat die na 16:00 weer daalt wegens livegaan van OCE. Dan gaat OCE pompen
  zondag 31 maart 2019 @ 12:13:13 #154
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185946991
Universaajajaajahaha
  zondag 31 maart 2019 @ 12:14:44 #155
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185947012
quote:
0s.gif Op zondag 31 maart 2019 12:12 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik verwacht dat die na 16:00 weer daalt wegens livegaan van OCE. Dan gaat OCE pompen
Zou goed kunnen maar ik doe er niks mee. Handelen doe ik met BNB :D
pi_185947448
quote:
0s.gif Op zondag 31 maart 2019 12:13 schreef leolinedance het volgende:
Universaajajaajahaha
ahahahhhahhh

alexander kan echt niet falen et is echt een briljante marketing man met een goede reputatie gaat 'ie echt niet te grabbel gooien!!1
  zondag 31 maart 2019 @ 12:54:18 #157
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185947567
quote:
0s.gif Op zondag 31 maart 2019 12:12 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik verwacht dat die na 16:00 weer daalt wegens livegaan van OCE. Dan gaat OCE pompen
Juist niet, enige markt die dan open gaat is oce/vet volgens mij. Dus als OCE pompt dan verkopen mensen dus hun VET aan oceanex. Maw tenzij OCE verkocht wordt voor vet, dan daalt het aanbod aan VET licht.
Please sir. When moon? When Mustang?
  zondag 31 maart 2019 @ 13:14:26 #158
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185947910
Godencoin SEAL is wel lekker aan het moonen
pi_185959108
Wen moon
pi_185960240
quote:
0s.gif Op zondag 31 maart 2019 21:30 schreef BadVlad het volgende:
Wen moon
When Lamborghini

When fake tities for my wife

[ Bericht 4% gewijzigd door Lospedrosa op 31-03-2019 22:19:40 ]
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport zondag 31 maart 2019 @ 22:55:48 #161
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
  zondag 31 maart 2019 @ 22:56:58 #162
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185961256
quote:
;( het is een verdrietige dag vandaag.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  zondag 31 maart 2019 @ 23:02:47 #164
62913 Blik
The one and Only!
pi_185961321
quote:
Wat is dat snel gegaan ...
pi_185961322
Wat onwerkelijk zoiets pff
pi_185961363
Onwerkelijk dit.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_185961417
Bah, oneerlijk...

FB / Rust in vrede Zith
pi_185961503
Zith rust in vrede jongen.
Vakman pur sang
pi_185961525
;(
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 31 maart 2019 @ 23:17:35 #170
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185961601
-O-
pi_185961670
;(
  Eindredactie Games zondag 31 maart 2019 @ 23:34:05 #172
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_185961906
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 11:27 schreef KapBak het volgende:
Ethereum 2.0 publieke testnet komt eraan trouwens _O_

JIZZ IN MA PANTS
ez.gif
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_185962021
quote:
0s.gif Op zondag 31 maart 2019 23:02 schreef Blik het volgende:

[..]

Wat is dat snel gegaan ...
Idd 😞
  maandag 1 april 2019 @ 00:54:45 #174
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_185962967
Rip zith :( onwerkelijk zo jong :(
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_185964262
;(
  maandag 1 april 2019 @ 07:46:55 #176
131603 Afwazig
Serious business
pi_185964568
Bah wat een nieuws. Zo snel gegaan. :(
  maandag 1 april 2019 @ 08:26:07 #177
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_185964791
;( Wat een klote nieuws...
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  maandag 1 april 2019 @ 08:50:06 #178
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185965000
Baasje :D Even lekker Justin Sun te kakken zetten op 1 april
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185965626
https://medium.com/helloi(...)ication-737ce9063b59

"new service is focused on offering the same user experience (UX) as the existing PIN or fingerprint authentication system so that users are comfortable using the new authentication service without an understanding of blockchain technology"

Volgens mij is dit de essentie van adoptie. Dat men gebruik gaat maken van de blockchain zonder dat men hier bewust van is.
pi_185966168
quote:
0s.gif Op zondag 31 maart 2019 23:08 schreef MaGNeT het volgende:
Bah, oneerlijk...

FB / Rust in vrede Zith
Toch even een brok in mijn keel ondanks dat ik hem alleen via internet sprak :(

Heel erg klote inderdaad.
  maandag 1 april 2019 @ 11:50:02 #181
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185967414
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 09:50 schreef Roellie80 het volgende:
https://medium.com/helloi(...)ication-737ce9063b59

"new service is focused on offering the same user experience (UX) as the existing PIN or fingerprint authentication system so that users are comfortable using the new authentication service without an understanding of blockchain technology"

Volgens mij is dit de essentie van adoptie. Dat men gebruik gaat maken van de blockchain zonder dat men hier bewust van is.
Jep dat denk ik, gelukkig wordt er hier een project vaak genoemd wat hier al twee jaar druk mee bezig is.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185967504
quote:
3s.gif Op maandag 1 april 2019 11:50 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Jep dat denk ik, gelukkig wordt er hier een project vaak genoemd wat hier al twee jaar druk mee bezig is.
Toch niet VEN/VET he?
  Moderator / Redactie Sport maandag 1 april 2019 @ 11:56:54 #183
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185967539
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 11:54 schreef KapBak het volgende:

[..]

Toch niet VEN/VET he?
What else!
  maandag 1 april 2019 @ 11:58:16 #184
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_185967557
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 11:56 schreef Kyran het volgende:

[..]

What else!
UNIVERSAAAAHAHAJAAA ;(
Hmz...
pi_185967587
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 11:56 schreef Kyran het volgende:

[..]

What else!
Ff nespresso pakken hoor.
  maandag 1 april 2019 @ 12:00:03 #186
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185967591
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 11:54 schreef KapBak het volgende:

[..]

Toch niet VEN/VET he?
Nope

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport maandag 1 april 2019 @ 12:01:10 #187
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185967614
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 11:59 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ff nespresso pakken hoor.
Te lui om naar beneden te gaan :(

Opgestaan > tandarts gebeld (tering pijn in kaak) en nu zit ik boven te wachten totdat het tijd is om naar tandarts te gaan ...... zo'n zwaar leevuuuuh :R
pi_185967621
quote:
3s.gif Op maandag 1 april 2019 12:00 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nope

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O- _O- _O-

+1 voor de meme.
pi_185967653
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 12:01 schreef Kyran het volgende:

[..]

Te lui om naar beneden te gaan :(

Opgestaan > tandarts gebeld (tering pijn in kaak) en nu zit ik boven te wachten totdat het tijd is om naar tandarts te gaan ...... zo'n zwaar leevuuuuh :R
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kyran in het weekeind.
  Moderator / Redactie Sport maandag 1 april 2019 @ 12:03:53 #190
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185967687
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 12:02 schreef KapBak het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kyran in het weekeind.
_O-

Alles behalve :D
  maandag 1 april 2019 @ 12:06:07 #191
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185967733
ADA is toch al mooi twee dagen stabiel, de groei is gestopt.

He wat vreemd, waar is sunri5e gebleven? :D
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 1 april 2019 @ 12:09:06 #192
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_185967767
quote:
3s.gif Op maandag 1 april 2019 12:06 schreef Rossdale het volgende:
ADA is toch al mooi twee dagen stabiel, de groei is gestopt.

He wat vreemd, waar is sunri5e gebleven? :D
Is sunri5e de ADA variant van Dwaalboy met zijn XRP?
Hmz...
  maandag 1 april 2019 @ 12:16:28 #193
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185967889
quote:
10s.gif Op maandag 1 april 2019 12:09 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Is sunri5e de ADA variant van Dwaalboy met zijn XRP?
Zoiets
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185967967
En Dima met zijn VEN/VET _O- _O-
  maandag 1 april 2019 @ 12:29:06 #195
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185968101
En kippenboy met zijn Keaumeaudeau
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185968142
Bansheeeboyy met zijn gouden dukaten.
pi_185968809
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 11:54 schreef KapBak het volgende:

[..]

Toch niet VEN/VET he?
_O_
pi_185968928
Word het niet weer eens tijd voor een "rate my portfolio" voor we knetterhard naar de maan gaan?
pi_185968930
quote:
Thanks to the universal process engine, the innovative VeChain ecosystem has a generic connection to over 80 ERP systems (such as SAP S/4, SAP Business One, Microsoft Dynamics, ABAS ERP, inforERP, ...), edge devices, machine controls such as Siemens S7, cloud providers such as Salesforce, Amazon AWS, Microsoft Azure and the user's local environment.
_O_

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 01-04-2019 13:19:28 ]
pi_185969317
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 13:19 schreef Roellie80 het volgende:
Word het niet weer eens tijd voor een "rate my portfolio" voor we knetterhard naar de maan gaan?
Laat ik beginnen

ICON - 26%
IOTA - 24%
Cardano - 16%
Nano - 9%
Stellar - 8%
NEO - 8%
VeChain - 5%
Tron - 4%
  maandag 1 april 2019 @ 13:41:26 #202
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185969360
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 13:39 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Laat ik beginnen

ICON - 26%
IOTA - 24%
Cardano - 16%
Nano - 9%
Stellar - 8%
NEO - 8%
VeChain - 5%
Tron - 4%
Je krijgt een 5/100 van me :+
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 1 april 2019 @ 15:59:09 #203
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_185971729
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 12:02 schreef KapBak het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kyran in het weekeind.
_O-

Fucking geniaal als je Kyran hier mentaal op plot _O-
  Moderator / Redactie Sport maandag 1 april 2019 @ 16:17:29 #204
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185972178
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 15:59 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

_O-

Fucking geniaal als je Kyran hier mentaal op plot _O-
Ik was toch niet zo erg bij de BeestFeesten! :R
  maandag 1 april 2019 @ 16:56:27 #205
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_185973006
Toch?.... Toch?....

:D
  maandag 1 april 2019 @ 17:14:18 #206
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_185973346
0,1% NGC naga
0,9% AMB ambrosus
9% Wave
9% Lisk
0,1% WPR Wepower
0,4% CND cindicator
0,4% STN status
0,1% storm
3% xvg Verge
2% RDD reddcoin
51% VEN Vechain!!!!!!
24% XRP Ripple

En dan nog wat Btc maar daar kom ik niet aan :)
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
  maandag 1 april 2019 @ 17:18:00 #207
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_185973426
Wat vinden we van de nieuwe website van Dragonchain? Ik hodl al errug lang en geduldig huehue, iemand hier nog positief over hun? https://dragonchain.com
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  maandag 1 april 2019 @ 17:19:48 #208
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_185973459
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 13:19 schreef Roellie80 het volgende:
Word het niet weer eens tijd voor een "rate my portfolio" voor we knetterhard naar de maan gaan?
DRGN 100% en -99% *O*
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_185973812
70% VET :7
20% BTT ff tijdelijk
5% SNTR 8-)

En ik heb ergens nog wat gratis Hashgard maar mag niet meer inloggen van ze :'(
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_185973870
quote:
1s.gif Op maandag 1 april 2019 13:19 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

_O_
China hustle
  maandag 1 april 2019 @ 17:56:20 #211
62913 Blik
The one and Only!
pi_185974049
quote:
1s.gif Op maandag 1 april 2019 17:44 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

China hustle
Zelfs SAP, Amazon en Microsoft gaan erin mee...

Lekkere ICO’s wel van Vechain, wat ik heb geïnvesteerd in SHA en OCE staat nu x3.5 :)
pi_185974111
wavesplatform twitterde op maandag 01-04-2019 om 13:50:45 To celebrate the beginning of April, let the LADA NIVAWAY begin! Enter to win a real LADA Niva!Retweet & reply why LADA Niva is the new Tesla. The lucky winner will be randomly chosen on 12 April, 2019! Good Luck!#waves $WAVES #wavesplatform https://t.co/rSiDZpuC7y reageer retweet
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_185974296
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 maart 2019 16:34 schreef edcetera het volgende:

[..]

CMC volgt Bittrex dan zowel gisteren als vandaag. nu +20%, maakt mijn weekend weer goed. Geeft investeren in iets anders dan een shitcoin wederom een goed gevoel. BAT gaat trouwens al zo goed, de laatste 2 maanden, dat ik het op long-term heb gezet.

Groestlcoin? Voorbeeld van een kutcoin, maar fluctureert als een gek soms. Ieder z'n ding.
Hallo Ed,

Ja GRS snap ik ook niet helemaal, gewoon een 1 generatie blockchain coin cloon. We zeer gedreven team achter het project.
pi_185975013
Gek eigenlijk he dat we het maar normaal vonden dat de hele markt 50 miljard per dag erbij kreeg. Elke week weer zo'n beetje tot aan de 880 miljard. Nu zitten we volgens CMC op 146 miljard. Kun je nagaan wat je shitcoins nog voor sprongen zouden kunnen maken in de toekomst.
HODL gek
pi_185976418
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 17:41 schreef m.k het volgende:
En ik heb ergens nog wat gratis Hashgard maar mag niet meer inloggen van ze :'(
Daar moet ik ook nog ergens een zwikkie van hebben inderdaad!
pi_185976528
Vet 12$ eoy

Deze is voor jou Zith, rust zacht ;(
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_185976603
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 19:56 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Daar moet ik ook nog ergens een zwikkie van hebben inderdaad!
Steeds als ik daar wil inloggen krijg ik een foutmelding :?
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_185982543
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 18:54 schreef metallicelmo het volgende:
Gek eigenlijk he dat we het maar normaal vonden dat de hele markt 50 miljard per dag erbij kreeg. Elke week weer zo'n beetje tot aan de 880 miljard. Nu zitten we volgens CMC op 146 miljard. Kun je nagaan wat je shitcoins nog voor sprongen zouden kunnen maken in de toekomst.
HODL gek
Ja klopt helemaal.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 02-04-2019 00:57:04 ]
pi_185983679
Zitten we in een bullmarket
pi_185983860
Moehoeeeeeeen
  dinsdag 2 april 2019 @ 07:12:32 #221
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185983879
Boem! Daar zijn we weer :D
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 2 april 2019 @ 07:24:49 #222
22565 asco
Los in deze tent
pi_185983966
Zo, das lang geleden.
pi_185983999
Oh hey kijk nou.
  dinsdag 2 april 2019 @ 07:29:44 #224
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_185984000
Nooit verwacht nog boven de $4K te zien en nu dit! Straks >5K. Gefeliciteerd hodlers. Is er ook een reden?
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  dinsdag 2 april 2019 @ 07:30:32 #225
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_185984006
MOOOOOOONNNN!!!
  dinsdag 2 april 2019 @ 07:41:54 #226
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_185984092
Okee.
Hmz...
  dinsdag 2 april 2019 @ 07:44:44 #227
62913 Blik
The one and Only!
pi_185984121
Alle alts door het putje, maar toch groen in euro’s
pi_185984150
Als ze dit ff wat eerder hadden gezegd, had ik mijn buy orders gister wat lager gezet. ;(
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 2 april 2019 @ 08:04:08 #229
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_185984291
Blijft toch een heftige markt :D gewoon hold ftw!
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_185984300
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 08:04 schreef Maikuuul het volgende:
Blijft toch een heftige markt :D gewoon hold ftw!
Heftig sjieke hold! #ofhoeginghijookalweer
[P]otverdorie
  dinsdag 2 april 2019 @ 08:19:34 #231
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_185984412
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 08:05 schreef NatteBever het volgende:

[..]

Heftig sjieke hold! #ofhoeginghijookalweer
Hendig sjieke hold :p
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_185984433
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 08:19 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Hendig sjieke hold :p
:D
[P]otverdorie
  dinsdag 2 april 2019 @ 08:27:22 #233
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185984481
Wooow wat gaat Cardano weer lekker zeg.
pi_185984547
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 07:29 schreef LXIV het volgende:
Nooit verwacht nog boven de $4K te zien en nu dit! Straks >5K. Gefeliciteerd hodlers. Is er ook een reden?
Niks nieuws qua fundamentals. Dit zat er echter naar mijn idee wel in gezien het koersverloop vanaf februari.

quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 08:27 schreef Sunri5e het volgende:
Wooow wat gaat Cardano weer lekker zeg.
Je hebt echt tunnelvisie op Cardano hè. Doe eens kijken naar de ADA/BTC chart. daar verliest ie ook gewoon 5%

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 02-04-2019 08:35:19 ]
pi_185984613
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 07:29 schreef LXIV het volgende:
Nooit verwacht nog boven de $4K te zien en nu dit! Straks >5K. Gefeliciteerd hodlers. Is er ook een reden?
Disruption

New world order broer
pi_185984680
BTT wat doe je :'(
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_185984709
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 07:29 schreef LXIV het volgende:
Nooit verwacht nog boven de $4K te zien en nu dit! Straks >5K. Gefeliciteerd hodlers. Is er ook een reden?
Koop het boek "the bitcoin standard"

Het is echt een aanrader, zelfs als je geen enkele bitcoin (of andere crypto) gaat kopen.
  dinsdag 2 april 2019 @ 08:55:59 #238
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185984734
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 08:27 schreef Sunri5e het volgende:
Wooow wat gaat Cardano weer lekker zeg.
Ah daar istie weer, waar was je de afgelopen dagen toen hij kelderde?
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 2 april 2019 @ 09:06:14 #239
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185984830
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 07:44 schreef Blik het volgende:
Alle alts door het putje, maar toch groen in euro’s
Alts hebben even maximaal een dagje nodig om terug te krabbelen naar hun oude niveau. Je portfolio zal nog wel flink verder stijgen vandaag
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 2 april 2019 @ 09:19:16 #240
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185984962
quote:
3s.gif Op dinsdag 2 april 2019 08:55 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ah daar istie weer, waar was je de afgelopen dagen toen hij kelderde?
Hij is niet gekelderd.
pi_185984967
wow moon
  dinsdag 2 april 2019 @ 09:32:54 #242
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_185985176
Moon!!!!!
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_185985185
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 08:27 schreef Sunri5e het volgende:
Wooow wat gaat Cardano weer lekker zeg.
Dankzij Bitcoin ja. In BTC tel ik een procent in de min.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_185985233
Fijn wakker worden dit
pi_185985424
back to crypto!

Afgelopen periode weinig mee gedaan, staan nog zwaar in de min maar hodl.
Echter voordat ik weer op oude niveau zit en daar op moet wachten ga ik er nog 1x wat geld tegen aangooien en het traden weer oppakken.
pi_185985464
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 07:29 schreef LXIV het volgende:
Nooit verwacht nog boven de $4K te zien en nu dit! Straks >5K. Gefeliciteerd hodlers. Is er ook een reden?
Er is meer vraag dan aanbod.
pi_185985469
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 08:52 schreef Piva het volgende:

[..]

Koop het boek "the bitcoin standard"

Het is echt een aanrader, zelfs als je geen enkele bitcoin (of andere crypto) gaat kopen.
Koop dit boek vooral *niet* het is rommel.
pi_185985756
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 09:49 schreef noobcrypto het volgende:
back to crypto!

Afgelopen periode weinig mee gedaan, staan nog zwaar in de min maar hodl.
Echter voordat ik weer op oude niveau zit en daar op moet wachten ga ik er nog 1x wat geld tegen aangooien en het traden weer oppakken.
Traders verliezen op de lange termijn meestal. Stel je deze vraag, Wat maakt jou de trader die iedereen en alles te slim af is? Wat maakt jou die lucky 2%?

Wat je moest doen is de afgelopen tijd BTC en zo horden nu de koers nog laag is.
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 08:52 schreef Piva het volgende:

[..]

Koop het boek "the bitcoin standard"

Het is echt een aanrader, zelfs als je geen enkele bitcoin (of andere crypto) gaat kopen.
Ow dat boek, Nee hebben we niet nodig die rommel.
Kan je gratis downloaden met op bittorrent trouwens als er seeds zijn

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 02-04-2019 10:18:29 ]
pi_185985823
Ik kan eerder alle boeken van Andreas aanraden :P
pi_185985840
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:18 schreef KapBak het volgende:
Ik kan eerder alle boeken van Andreas aanraden :P
Heeft die ook boeken gemaakt dan?

Ik kijk zijn video`s wel. Hoe heet het boek? Wacht, laat me raden...uuuh uuuuh...
“Not Your Keys, Not Your Bitcoin” ?
pi_185985854
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:20 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Heeft die ook boeken gemaakt dan?

Ik kijk zijn video`s wel. Hoe heet het boek? Wacht, laat me raden...uuuh uuuuh...
“Not Your Keys, Not Your Bitcoin” ?
https://antonopoulos.com/books/

Stuk voor stuk zeer sterk wat mij betreft. Zouden prima in de OP mogen :D
pi_185985862
500 miljoen dollar aan liquidaties Bitmex :X
https://twitter.com/edwardmorra_btc/status/1112973367114690560

[ Bericht 40% gewijzigd door #ANONIEM op 02-04-2019 10:35:40 ]
pi_185985884
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:20 schreef KapBak het volgende:

[..]

https://antonopoulos.com/books/

Stuk voor stuk zeer sterk wat mij betreft. Zouden prima in de OP mogen :D
Beste baas is dat ^O^
pi_185985887
wats geburt
pi_185985958
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:22 schreef metallicelmo het volgende:
wats geburt
noobcrypto denkt dat hij geld gaat verdienen met traden. De rest heeft gewoon lopen coins horden de afgelopen tijd en worden allemaal Miljonair.

Verder is iedereen bezig zijn moon suit aan het aantrekken, past nu weer prima na 15 maanden op dieet geweest te zijn.
pi_185985978
In BTC termen alleen maar geld verloren vandaag :(
pi_185985989
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 09:52 schreef KapBak het volgende:

[..]

Koop dit boek vooral *niet* het is rommel.
Waarom precies?

Het kan iemand die denkt dat bitcoin nooit meer boven de 4000$ zou komen aardig helpen waarschijnlijk.
  dinsdag 2 april 2019 @ 10:29:44 #258
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_185985999
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:28 schreef KapBak het volgende:
In BTC termen alleen maar geld verloren vandaag :(
Ging de afgelopen 3 maanden anders steady omhoog. ETH zal ook nog wel een sprintje gaan trekken binnenkort.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_185986015
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:27 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

noobcrypto denkt dat hij geld gaat verdienen met traden. De rest heeft gewoon lopen coins horden de afgelopen tijd en worden allemaal Miljonair.

Verder is iedereen bezig zijn moon suit aan het aantrekken, past nu weer prima na 15 maanden op dieet geweest te zijn.
Ik trade helemaal niet, de fees die je betaald zorgen er uiteindelijk voor dat je winst minimaal is, en het risico is best groot. Lekker alles "offline" zonder vage exchanges laten staan. Beetje water geven af en toe
pi_185986020
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:28 schreef KapBak het volgende:
In BTC termen alleen maar geld verloren vandaag :(
Same here, maar vind het prima dat alts even geofferd zijn om BTC de benodigde kracht te geven. Die alts trekken wel weer bij. De BTC actie kan nog wel eens door de mainstream media opgepikt worden
pi_185986021
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:29 schreef Piva het volgende:

[..]

Waarom precies?

Het kan iemand die denkt dat bitcoin nooit meer boven de 4000$ zou komen aardig helpen waarschijnlijk.
http://www.coppolacomment(...)critical-review.html vat aardig wat kritiekpunten wel goed samen.

Boeken van Andreas zijn beter wat mij betreft.

quote:
His (ergo Saifedean) book is polemical, not scholarly. Hence the historical distortions, the lack of credible academic citations, the presentation of opinions as facts, and the demonization of people he doesn't agree with, particularly (but not exclusively) Keynes.
  dinsdag 2 april 2019 @ 10:41:27 #262
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185986147
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:31 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Same here, maar vind het prima dat alts even geofferd zijn om BTC de benodigde kracht te geven. Die alts trekken wel weer bij. De BTC actie kan nog wel eens door de mainstream media opgepikt worden
De alts draaien toch prima?
  dinsdag 2 april 2019 @ 10:43:09 #263
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185986180
Cardano gaat tether zo pakken op de marketingcap.
  dinsdag 2 april 2019 @ 10:48:07 #264
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_185986262
klaasweetalles al gesignaleerd?
  dinsdag 2 april 2019 @ 10:49:25 #265
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185986285
Kijk cardano eens gaan gewoon -1.3%
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_185986286
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:43 schreef Sunri5e het volgende:
Cardano gaat tether zo pakken op de marketingcap.
Misschien dat Tether zo nog wel 10% pakt, goede whitepaper deze coin
  dinsdag 2 april 2019 @ 10:51:31 #267
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_185986315
quote:
10s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:49 schreef fathank het volgende:
Kijk cardano eens gaan gewoon -1.3%
0,9. Is het al Waves maand?
  dinsdag 2 april 2019 @ 10:53:23 #268
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_185986340
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:51 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

0,9. Is het al Waves maand?
Nee. Het worden vette maanden
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_185986549
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 17:41 schreef m.k het volgende:
En ik heb ergens nog wat gratis Hashgard maar mag niet meer inloggen van ze :'(
Na een wachtwoord reset kan ik weer inloggen.

My Candy: 4,166 GARD
pi_185986555
quote:
10s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:49 schreef fathank het volgende:
Kijk cardano eens gaan gewoon -1.3%
Je kan beter tegen dollar vergelijken.
  dinsdag 2 april 2019 @ 11:10:51 #271
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185986565
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 11:09 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Na een wachtwoord reset kan ik weer inloggen.

My Candy: 4,166 GARD
Ik heb er 30k. Is toch zeker 2,5 dollar :o
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185986660
quote:
3s.gif Op dinsdag 2 april 2019 11:10 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik heb er 30k. Is toch zeker 2,5 dollar :o
Wowowow, rijke lul gespot.
  dinsdag 2 april 2019 @ 11:23:04 #273
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_185986737
Mijn glazen bol zegt mij dat we nu even sideways gaan en dan volgt de mother of all dumps _O_!
Hmz...
pi_185986835
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 11:23 schreef Koelkastje het volgende:
Mijn glazen bol zegt mij dat we nu even sideways gaan en dan volgt de mother of all dumps _O_!
Precies dit ja, en dan zakken de alts nog verder weg dan dat ze gisteren waren rond de 4200 dollar BTC. Ik hoop dat we het mis hebben
pi_185986836
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 11:23 schreef Koelkastje het volgende:
Mijn glazen bol zegt mij dat we nu even sideways gaan en dan volgt de mother of all dumps _O_!
mother of all dumps zal wel meevallen, maar na een 11~15% stijging in een korte tijd komt vaak een terug val.

mother of all dumps zou betekenen dat we naar 1200 Dollar vallen of zo
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 2 april 2019 @ 11:34:55 #276
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_185986905
Ik zou blij zijn met een dump naar $4200 en daar weer sideways. Krijg je lekkere entries voor alts :)
pi_185986909
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 11:23 schreef Koelkastje het volgende:
Mijn glazen bol zegt mij dat we nu even sideways gaan en dan volgt de mother of all dumps _O_!
Hier staat, een tweetrapsraket. morgen door naar de 5580$
  dinsdag 2 april 2019 @ 12:06:13 #278
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_185987471
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 10:31 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Same here, maar vind het prima dat alts even geofferd zijn om BTC de benodigde kracht te geven. Die alts trekken wel weer bij. De BTC actie kan nog wel eens door de mainstream media opgepikt worden
https://www.nu.nl/geldzak(...)uta-fors-omhoog.html

Nou berichtje gespot op nu.nl, dus dan zal klaas zo wel weer komen roepen dat het een bubbel is
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_185987475
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 09:52 schreef KapBak het volgende:

[..]

Koop dit boek vooral *niet* het is rommel.
https://www.bol.com/nl/f/deflatie-in-aantocht/9200000079749896/

Ik kan je deze aanraden als je plain simpel de economie wilt begrijpen :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_185987561
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 11:09 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Na een wachtwoord reset kan ik weer inloggen.

My Candy: 4,166 GARD
Hmm ook toevallig, is me al een stuk of 8 keer niet gelukt in de afgelopen maanden, maar nu wel ^O^

Edit: en nu krijg ik een foutmelding als ik mn telefoon wil binden zodat ik kan withdrawen _O-
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_185987576
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 12:06 schreef raptorix het volgende:

[..]

https://www.bol.com/nl/f/deflatie-in-aantocht/9200000079749896/

Ik kan je deze aanraden als je plain simpel de economie wilt begrijpen :)
Als je werkelijk denkt dat je met een boek "de economie" kunt begrijpen heb je het zelf denk ik niet begrepen :P

Maar bedankt voor de tip, ik ga hem halen ^O^
pi_185987934
When VET 1usd
Lambo of Rekt
  dinsdag 2 april 2019 @ 12:45:45 #284
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_185988040
quote:
Dit is al een aantal maanden aan de gang. Beter gebruik je 7zip overigens.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_185988104
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 12:39 schreef EggsTC het volgende:
When VET 1usd
WHEN VET 12 USD EOY
  Moderator dinsdag 2 april 2019 @ 12:55:18 #286
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_185988208
FASTEN YOUR SEATBELTS
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_185988223
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 12:55 schreef onlogisch het volgende:
FASTEN YOUR SEATBELTS
Uh, oke?
pi_185988240
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 12:55 schreef onlogisch het volgende:
FASTEN YOUR SEATBELTS
Quote die post van je nog eens, dat het naar 80 miljard totale market cap zou gaan :P

Moeten we nu weer -50% namelijk en dan moet ik wel even verkopen.
pi_185988252
quote:
7s.gif Op dinsdag 2 april 2019 12:45 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Beter gebruik je 7zip overigens.
Maar dan wel versie 19 want in de oudere versies is de encryptie zo lek als een mandje.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_185988257
Hoe hebben jullie die Delta app ingesteld staan? Ik zie nu pas dat je bij een coin de prijsbepaling op "Global average" kan zetten, hij stond nog op specifieke exchanges bij mij dus dat scheelt nogal
pi_185988258
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 12:57 schreef KapBak het volgende:

[..]

Quote die post van je nog eens, dat het naar 80 miljard totale market cap zou gaan :P

Moeten we nu weer -50% namelijk en dan moet ik wel even verkopen.
https://i.gifer.com/Gp0q.gif
Lambo of Rekt
  Moderator dinsdag 2 april 2019 @ 12:58:55 #292
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_185988270
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 12:57 schreef KapBak het volgende:

[..]

Quote die post van je nog eens, dat het naar 80 miljard totale market cap zou gaan :P

Moeten we nu weer -50% namelijk en dan moet ik wel even verkopen.
quote:
10s.gif Op maandag 20 augustus 2018 09:27 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Nooit meer broeder, nooit meer.

Marketcap :

Januari 2018 : 800 miljard
Februari 2018 500 miljard
Maart 2018 400 miljard
April 2018 400 miljard
Mei 2018 350 miljard
Juni 2018 300 miljard
Juli 2018 250 miljard
Augustus 2018 200 miljard

Ik hoef je hopelijk niet uit te leggen waar deze trend zich naar toe zal bewegen in december 2018 hé... Nou ja, laat ik het dan toch maar doen :

December 2018 75 miljard :)
Zo ver zat ik er niet vandaan, zo'n 35 miljard :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_185988297
quote:
0s.gif Op maandag 1 april 2019 18:54 schreef metallicelmo het volgende:
Gek eigenlijk he dat we het maar normaal vonden dat de hele markt 50 miljard per dag erbij kreeg. Elke week weer zo'n beetje tot aan de 880 miljard. Nu zitten we volgens CMC op 146 miljard. Kun je nagaan wat je shitcoins nog voor sprongen zouden kunnen maken in de toekomst.
HODL gek
Nou toch gelukt dus, Coinmarketcap is er flink op vooruit gegaan vandaag
pi_185988466
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 12:13 schreef KapBak het volgende:

[..]

Als je werkelijk denkt dat je met een boek "de economie" kunt begrijpen heb je het zelf denk ik niet begrepen :P

Maar bedankt voor de tip, ik ga hem halen ^O^
Het leuke is dat hij het met name vanuit een historisch perspectief bekijkt :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 2 april 2019 @ 13:16:23 #296
485017 Klaassvaak
< Crypto is een leugen >
pi_185988543
1 grote leugen die crypto!
&lt; Crypto is een leugen &gt;
  Moderator dinsdag 2 april 2019 @ 13:16:56 #297
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_185988552
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 april 2019 13:16 schreef Klaassvaak het volgende:
1 grote leugen die crypto!
Bedankt Klaas.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_185988591
Hij is er weer dat is een goed teken
  dinsdag 2 april 2019 @ 13:20:21 #299
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_185988611
Klaas gespot, tijd om in te slaan!
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_185988619
vol?
pi_185988631
vol, noob
Lambo of Rekt
  Moderator dinsdag 2 april 2019 @ 13:21:41 #302
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_185988635
dicht.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')