abonnement Unibet Coolblue
pi_185627430
just Smile ...... :)
pi_185628290
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 13:12 schreef Jippo het volgende:
[..]

Jesus mens!

Er is al tig keer uitgelegd dat de foto's van bewezen Mirror fals zijn, het artikel is destijd teruggetrokken.
Alles is in officiele documenten gearchiveerd en terug te vinden. Wat een luiheid.
Als ze de mantra vaak genoeg blijft herhalen wordt het vanzelf waarheid hoopt ze.
pi_185628477
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 14:27 schreef Wenteltrap_ het volgende:
[..]

Als ze de mantra vaak genoeg blijft herhalen wordt het vanzelf waarheid hoopt ze.
Dat is wel de dynamiek van trial by (social) media, ongeinformeerd en geindoctrineerd houden.
  vrijdag 15 maart 2019 @ 14:41:39 #154
16715 Mylene
*schatje*
pi_185628558
quote:
Showrunner The Simpsons: “Michael Jackson gebruikte episode met zichzelf om jongetjes te lokken”

Michael Jackson noemde zichzelf altijd een grote fan van The Simpsons en leende ook zijn stem voor de eerste aflevering van seizoen 3 in 1991. Die episode zullen de makers na het zien van Leaving Neverland - de docu rond het vermeende kindermisbruik door de popster - nooit meer laten uitzenden. Showrunner Al Jean vermoedt nu zelfs perverse motieven bij Michael Jackson voor zijn medewerking destijds: het lokken van kinderen om ze te misbruiken.

Al Jean is al van in het begin in 1989 als schrijver betrokken bij de populaire animatieserie The Simpsons en sinds het dertiende seizoen is hij tot op vandaag de showrunner - een moderne term voor tv-producer. Die functie had Al Jean voor het eerst, samen met zijn kompaan Mike Reiss, in het derde seizoen begin jaren 90. De twee schreven ook samen de eerste episode, ‘Stark Raving Dad’, waarvoor Michael Jackson de stem van het personage Leon Kompowsky insprak. Homer ontmoette Kompowsky - een grote, blanke man die zichzelf Michael Jackson waande - in een psychiatrische instelling. Jackson eiste ook dat Kompowsky samen met Bart Simpson een liedje zou maken. Dat werd de verjaardagssong voor Lisa Simpson, waarvan de tekst na de docu vandaag volgens The Daily Beast nogal vies aanvoelt. Bart wenste zijn zus “haar eerste kus met een jongen” toe.

De ontstellende documentaire Leaving Neverland deed James L. Brooks, Matt Groening en Al Jean eerder al beslissen om ‘Stark Raving Dad’ nooit meer te laten heruitzenden en te weren van toekomstige dvd’s. Aan The Daily Beast zei Jean daarover: “Wat me droevig maakt, als je de documentaire bekijkt - wat ik en anderen hier hebben gedaan - en je kijkt naar die episode (van The Simpsons, jv), is dat het er dan op lijkt dat de aflevering door Michael Jackson werd gebruikt voor iets anders dan wat wij voor ogen hadden. Het was niet zomaar een komische reeks voor hem, het was iets dat hij als hulpmiddel gebruikte. Daar geloof ik sterk in. Dat is mijn overtuiging en daarom denk ik dat het aangewezen is om de episode te schrappen.”

Jean verduidelijkte zich nog: “Ik denk dat het voor hem een van dingen was waarmee hij jongetjes wilde lokken om ze te misbruiken. Ik weet het natuurlijk niet - en ik moet heel voorzichtig zijn, want dit is niet iets waar ik persoonlijk van op de hoogte ben - maar voor zover ik kan zien, is dit wat ik ervan denk. En dat maakt me heel erg verdrietig”. In het Engels had Jean het over ‘to groom boys’, wat in het Nederlands moeilijk te vertalen is. ‘Kinderlokker’ komt misschien nog het meest in de buurt. De term slaat alleszins op de werkwijze van pedofielen om op een lieve manier contact te leggen met kinderen, met het ultieme doel hen seksueel te misbruiken.

Leaving Neverland toont onder meer hoe Michael Jackson met erg jonge kinderen in de weer was op zijn ranch Neverland. De jongens mochten er naar believen spelen, snoepen en samen met Michael Jackson tv kijken. Ze bleven ook vaak bij het muzikale genie slapen. Volgens twee van de kinderen, Wade Robson en James Safechuck, misbruikte de king of pop hen op die momenten. Al Jean lijkt te suggereren en te vrezen dat Jackson met zijn minderjarige gasten óók naar The Simpsons keek, als bewuste verleidingstruc om hen seksueel te misbruiken.

Naast zijn bijdrage aan aflevering 36 van The Simpsons verleende Michael Jackson ook zijn medewerking aan ‘Do The Bartman’, de wereldwijde hit van Bart Simpson in 1990. Volgens de schrijver van het nummer, Bryan Loren, bedacht Jackson de titel, deed hij de backing vocals én eiste hij dat zijn naam in het liedje voorkwam. Vandaar: ‘If you can do the Bart, you’re bad like Michael Jackson’. Dat laatste - ‘bad’ (slecht) als Michael Jackson - klinkt, net als de megahit waarnaar het verwijst, ook heel erg wrang vandaag.
bron
pi_185628574
quote:
11s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 14:41 schreef Mylene het volgende:
[..]

bron
Iemand met een mening, en toen?
  vrijdag 15 maart 2019 @ 14:51:59 #156
16715 Mylene
*schatje*
pi_185628721
quote:
Boycot op muziek van Michael Jackson bevestigt het taboe

Pedofilie Kindermisbruik moet juist bespreekbaar gemaakt worden, betogen Iva Bicanic en Arda Gerkens.

De documentaire Leaving Neverland leidde afgelopen weekend tot heftige reacties en verdeelde Nederland in twee kampen: de ene helft vond Wade Robson en James Safechuck ongeloofwaardig, de andere helft zag in Michael Jackson een pedofiel. Het beeld van pedofiel was voor zijn fans ondraaglijk, voor anderen aanleiding tot het uiten van afschuw. Sommige radiostations deden de muziek van Michael zelfs in de ban. Dat is opvallend. Snoop Dogg werd beschuldigd van moord, de drummer van AC/DC huurde moordenaars in om zijn vrouw om te leggen, Tupac zat drie maanden in de cel vanwege een aanval op een man met een baseball bat, James Brown mishandelde zijn vrouw en bedreigde mensen met wapens én pleegde overvallen, bassist van The Sex Pistols Sid Vicious vermoordde zijn vriendin Nancy Spungen. Allemaal verschrikkelijke misdaden van bekende muzikanten die niet hebben geleid tot het boycotten van hun muziek.

Waarom reageren we zoveel heftiger op kindermisbruik? Het stigma pedofiel is erger dan we ons kunnen voorstellen. Zoekt een pedofiel hulp bij een psycholoog, dan weigert menig psycholoog de behandeling. Als pedofiel raak je je baan kwijt, en je vrienden, en je sociale omgeving. Voor dat verlies hoef je niet eens pedofiel te zijn: mensen die kinderporno downloaden (65 procent van hen is geen pedofiel), ondergaan hetzelfde lot. En zelfs hun partners worden bespuugd op straat, hun kinderen worden gepest en nageroepen, hun auto wordt bekrast. Kindermisbruik wordt gezien als een van de ergste misdaden en dat komt vooral door het ongemak dat mensen erbij voelen. Het thema is zo ongemakkelijk dat we ervan wegkijken. Toch vindt dit misbruik iedere dag plaats, terwijl u dit leest, ook in onze omgeving. Hoe groter het taboe, hoe hoger de drempel om vermoedens te melden over mogelijke slachtoffers, en hoe hoger de drempel voor daders om hulp in te roepen.
volledig artikel

Een artiest ontbreekt, namelijk Jerry Lee Lewis. Hij trouwde toen met zijn 13-jarige nichtje.
pi_185628731
quote:
12s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 13:37 schreef BlackVelvet het volgende:
just Smile ...... :)


Hoe dan ook vind ik het enorm sneu dat MJ al jarenlang zwart werd gemaakt, terwijl hij uiteindelijk toch echt blank was geworden. ;)

Mocht hij werkelijk iets gedaan hebben dan keur ik dat echt niet goed.
Maar de media heeft wel een bijdrage geleverd aan zijn geestelijke gesteldheid.
Ik vermoed dat hij helemaal ten onder is gegaan door alle negativiteit rondom hem en het missen van een fatsoenlijke jeugd.

Ik had al eerder een video gepost terwijl hij thuis met kinderen aan het spelen was.
Persoonlijk vind ik het opmerkelijk hoe MJ met McCulkin omging nadat Macaulay bijna de cameraman aanreed.
Ze zaten gewoon op dezelfde level/niveau desondanks het leeftijdverschil van bijna 80 jaar.

We zullen helaas nooit achter komen hoe of wat, ik vermoed dat veel mensen ordinair carrière wilden maken over de rug van MJ.
  vrijdag 15 maart 2019 @ 15:13:55 #158
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_185629158
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 13:35 schreef Scrummie2.0 het volgende:
[..]

Jij bent toch zo'n waarheidszoeker? :'). Als je na het lezen van alle topics tot deze conclusies komt, kom ik tot de conclusie dat jij graag vindt wat je wil vinden, en dat de waarheid daar maar bijzonder weinig mee te maken heeft.
Want daar heb jij patent op _O- _O- _O-
Ja inderdaad, V. ja.
pi_185629328
quote:
16s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 15:13 schreef V. het volgende:
[..]

Want daar heb jij patent op _O- _O- _O-
:?
  vrijdag 15 maart 2019 @ 15:51:28 #160
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_185629801
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 13:35 schreef Scrummie2.0 het volgende:
[..]

Jij bent toch zo'n waarheidszoeker? :'). Als je na het lezen van alle topics tot deze conclusies komt, kom ik tot de conclusie dat jij graag vindt wat je wil vinden, en dat de waarheid daar maar bijzonder weinig mee te maken heeft.
waarheidszoeker???

Ik post gewoon mijn mening, net als iedereen hier.
  Moderator vrijdag 15 maart 2019 @ 15:59:14 #161
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_185629941
quote:
12s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 13:37 schreef BlackVelvet het volgende:
just Smile ...... :)
Vind de originele wel beter hoor

A child is born with no state of mind.
pi_185630032
Wat mij vooral opvalt is dat beide gozers uit de documentaire een zelfde soort verhaal van omstandigheden hebben. Dingen als voorover buigen en anus spreiden voor MJ en met de tepels van MJ spelen. Alsof ze bewust de verhalen op elkaar afstemmen? Dit kan geen toeval zijn. MJ was een viespeuk. En dat Macaulay Culkin ontkent zegt niet zoveel. Het zou wel een hoop omtrent zijn gedrag verklaren.
  vrijdag 15 maart 2019 @ 16:10:56 #163
16715 Mylene
*schatje*
pi_185630161
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:03 schreef Moustachio het volgende:
Wat mij vooral opvalt is dat beide gozers uit de documentaire een zelfde soort verhaal van omstandigheden hebben. Dingen als voorover buigen en anus spreiden voor MJ en met de tepels van MJ spelen. Alsof ze bewust de verhalen op elkaar afstemmen? Dit kan geen toeval zijn. MJ was een viespeuk. En dat Macaulay Culkin ontkent zegt niet zoveel. Het zou wel een hoop omtrent zijn gedrag verklaren.
Ja, aan de laatste dacht ik ook, dat hij zo'n junkie was op een gegeven moment. Misschien gaat hij ook nog wel uit de school klappen.
pi_185630206
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 15:51 schreef ootjekatootje het volgende:
[..]

waarheidszoeker???

Ik post gewoon mijn mening, net als iedereen hier.
Laat ik het zo stellen; jij als FOK! detective zou wat meer detective in deze zaak moeten zijn.
pi_185630259
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:03 schreef Moustachio het volgende:
Wat mij vooral opvalt is dat beide gozers uit de documentaire een zelfde soort verhaal van omstandigheden hebben. Dingen als voorover buigen en anus spreiden voor MJ en met de tepels van MJ spelen. Alsof ze bewust de verhalen op elkaar afstemmen? Dit kan geen toeval zijn. MJ was een viespeuk. En dat Macaulay Culkin ontkent zegt niet zoveel. Het zou wel een hoop omtrent zijn gedrag verklaren.
Er gaan wat geruchten dat bepaalde delen van het misbruik, rechtstreeks afkomstig zijn van 1 of andere grootheid in de pedo wereld die MJ al eerder heeft beschuldigt, met als gedachten "als zo'n grootheid openlijk pedofiel is, zorgt dat misschien voor wat meer acceptatie.".

Dat ging overigens om een boek, waar MJ met succes een rechtszaak tegen aan heeft gespannen wegens laster, 2,5 miljoen vergoeding.
pi_185630317
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 15:51 schreef ootjekatootje het volgende:
[..]

waarheidszoeker???

Ik post gewoon mijn mening, net als iedereen hier.
En dat is het en meer niet. De mening van de anderen hier is alleen meer gebaseerd op feiten, bewijzen en logisch nadenken, itt de jouwe, die gebaseerd is op emotie en roddelbladen.
  vrijdag 15 maart 2019 @ 16:33:39 #167
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_185630548
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:20 schreef Wenteltrap_ het volgende:
[..]

En dat is het en meer niet. De mening van de anderen hier is alleen meer gebaseerd op feiten, bewijzen en logisch nadenken, itt de jouwe, die gebaseerd is op emotie en roddelbladen.
Welke bewijzen? Volgens mij is jouw mening ook gewoon jouw mening.
Ja inderdaad, V. ja.
pi_185630790
Die twee gasten zitten sinds 2014 bij hetzelfde advocatenkantoor.
  vrijdag 15 maart 2019 @ 16:50:27 #169
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_185630921
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:44 schreef Jippo het volgende:
Die twee gasten zitten sinds 2014 bij hetzelfde advocatenkantoor.
O, dan is er niks gebeurd.
Ja inderdaad, V. ja.
pi_185630997
quote:
10s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:50 schreef V. het volgende:
[..]

O, dan is er niks gebeurd.
Zeg ik dat?

Tip: een cursus begrijpend lezen kan wonderen doen.
pi_185631135
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:33 schreef V. het volgende:
[..]

Welke bewijzen? Volgens mij is jouw mening ook gewoon jouw mening.
Ik ben geen papegaai, je leest maar de topic-reeks vanaf het begin en ook die in TV loopt. En een mening is wel ergens op gebaseerd.
  vrijdag 15 maart 2019 @ 17:03:33 #172
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_185631183
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 13:04 schreef Mylene het volgende:
Nieuwe beelden opgedoken van verknipte pornocollectie van Michael Jackson van Welingelichte Kringen :D , eerder ter sprake in dit topic, sommige foto's doen denken aan het boek SEX van Madonna.
De Engelse Tabloid.....
Haters everywhere but I don't really care.
  vrijdag 15 maart 2019 @ 17:07:09 #173
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_185631242
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:03 schreef Moustachio het volgende:
Wat mij vooral opvalt is dat beide gozers uit de documentaire een zelfde soort verhaal van omstandigheden hebben. Dingen als voorover buigen en anus spreiden voor MJ en met de tepels van MJ spelen. Alsof ze bewust de verhalen op elkaar afstemmen? Dit kan geen toeval zijn. MJ was een viespeuk. En dat Macaulay Culkin ontkent zegt niet zoveel. Het zou wel een hoop omtrent zijn gedrag verklaren.
Zelfde advocatenkantoor. Dus kan prima.
Haters everywhere but I don't really care.
pi_185631370
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 17:01 schreef Wenteltrap_ het volgende:
[..]

Ik ben geen papegaai, je leest maar de topic-reeks vanaf het begin en ook die in TV loopt. En een mening is wel ergens op gebaseerd.
Een mening is gebaseerd op de gepresenteerde feiten. Maar aangezien we hier verschillen over het wel of niet waar zijn van verschillende conflicterende feiten, conflicteren hier de meningen ook. :D
  Moderator vrijdag 15 maart 2019 @ 17:44:25 #175
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_185631923
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 16:20 schreef Wenteltrap_ het volgende:
[..]

En dat is het en meer niet. De mening van de anderen hier is alleen meer gebaseerd op feiten, bewijzen en logisch nadenken, itt de jouwe, die gebaseerd is op emotie en roddelbladen.
Maar als Whoopi Goldberg in the View voor MJ opkomt is daf zeker wel goed.
Ootje geeft gwn haar mening net als de meesten hier.
A child is born with no state of mind.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')