abonnement Unibet Coolblue
pi_185709864
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 maart 2019 10:32 schreef Tink89 het volgende:
Jagär, dat lijkt me behoorlijk heftig. De balans bewaren lijkt me dan best heel moeilijk... Ik heb geen tips (want maar één kleintje en ik ga er vooralsnog vanuit dat dat zo blijft), maar wil je wel even een :* sturen. Hoe was je nacht btw?

Gisteren was het precies een jaar geleden dat ik positief testte en morgen is ons hummeltje alweer 4 maanden. De tijd vliegt en kruipt tegelijk. Ik wil elk momentje koesteren en voelde me gisteren echt een loedermoeder toen ik later dan gepland thuis kwam. Ik ben echt een leuker mens als ik ga werken, maar maaaaan, wat mis ik mijn gezinnetje soms keihard. Ik vind de balans tussen werk en privé echt een behoorlijke kluif momenteel. Tijd om rap een baan dichterbij te vinden.

Jentin, fijn dat het zwemmen leuk was! Wij zijn zondagmiddag ook even met prul geweest en het was echt heerlijk. Ik kijk ook echt uit naar babyzwemmen, maar dat gaat pas volgende week lukken. Morgen cb (inclusief prikken) en daardoor redden we het niet.
O was 4x wakker vannahct, maar ging zonder BV weer slapen. Hij is wel rete-vroeg wakker elke morgen, zo rond half 5. Dat is de volgende stap, dat wat later maken.
pi_185714337
Jagär wel fijn dat ie zonder BV nu wel enigszins lijkt 'door' te slapen. Idd wel heeeeel erg vroeg dit.. Dus hopelijk kun je daar ook iets in vinden wat werkt :* Verder geen tips ivm maar 1 baby....... :@

Oh exode O+ Heerlijk, zoveel rijkdom *;

Punker-Tijn :+
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_185714964
@exode: je hebt inderdaad mooie meiden, hoor! en B. is ook een leukerd :Y Gisteren hadden we vrienden over de vloer en een van hen maakte een foto van Phi met mijn man, nou dikke liefde voor mijn baby, maar ook :9 voor mijn lief O+ Altijd fijn als je zo van je gezin kan genieten.

@Jagärtrut, niet echt een lekkere tijd om op te staan, maar wel héél fijn dat er progressie is in die zin dat O. jou dus niet per se nodig heeft 's nachts. Wat een lucht moet dat geven. Misschien dat de zomertijd nog wat helpt voor een schappelijkere tijd 's morgens :P

@Tink89, ver weg werken en/of lange dagen maken, is echt heel pittig. Ik had een fijne, beter betaalde, baan op een half uur rijden van huis. Niet eens zo gek ver, maar ik moest daar wel elke werkdag (4 dagen per week) werken van 9 tot 17 - niet gebruikelijk in het onderwijs. Toen ik benaderd werd voor deze baan, op nog geen 5 minuten fietsen van huis, heb ik om inhoudelijke redenen sterk getwijfeld. Ik heb het tķch gedaan vanwege de reistijd en de tijd voor mijn gezin die dat zou opleveren. Ik werk hier nu sinds oktober en alle inhoudelijke bezwaren die ik had én heb vallen moeiteloos weg tegen de weggevallen reistijd, en de betere werktijden. Zo werk ik op vrijdag van 12.45 tot 15.30, zodat ik 's ochtends kan sporten en/of het huishouden kan doen en in het weekend echt tijd heb voor man, kinderen en *) mezelf. Ik ben elke werkdag tenminste het eerste uur vrij, zodat ik op mijn gemak de kinderen kan wegbrengen naar school/het kdv en daarna rustig naar m'n werk kan en relaxed kan opstarten.

Kortom: ik hoop dat je vlot iets dichterbij vindt.

@PriemGirl: je punkertje 8-) O+ Superleuk broekje heeft Tijn aan!

Oh ja, mijn man noemde gister nog even terloops dat Phi een nieuw truukje kon: als ze plat op haar rug ligt, kan ze zich kennelijk omhoog werken tot zit en dan verder voorover buigen en zo in tijgerstand gaan liggen. De moeder aller sit-ups, zeg maar :+ Uiteraard was het tot dusverre een eenmalige vertoning }:| .
pi_185717679
De vrouwen van exode O+

En punker tijn O+ O+

Dan kom ik ook even pochen met mijn knappe kerels 8-)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_185732157
We hebben het babytopic doodvermoord, @aapieannie :+ Leuke kerels heb je!
pi_185732235
Van 18.45 tot 5.55 met maar 1x kort wakker!
pi_185732255
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 09:42 schreef Jagärtrut het volgende:
Van 18.45 tot 5.55 met maar 1x kort wakker!
*O*
pi_185732314
Jullie hebben allemaal prachtige baby's O+

Jagär wat fijn zeg! Lichtelijk jaloers hier :@

Hier was Jip tussen 19.00u en 00.00u drie keer wakker. Daarna om 03.45 en 05.30 nog wakker. Dus dat is voor ons wel een prima nacht, voel me wel redelijk uitgerust. Maar soms draait ie het om en is ie tussen 00.00 en 05.00 drie a vier keer wakker en dan trek ik het maar slecht. Zeker nu het ook best druk is met werk. Daarom post ik ook wat minder op fok. Maar ik heb nog steeds de hoop dat Jip ooit beter gaat slapen. Ooit. :')
pi_185733877
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 09:42 schreef Jagärtrut het volgende:
Van 18.45 tot 5.55 met maar 1x kort wakker!
*O* victorie!

Wat gaat dat snel ineens :o

Aure, het komt idd vast goed. Vast. Ooit. Ik duim voor jou dat het heel snel is.
pi_185734310
Aapie heeeeerlijke kerels heb je daar :D En wat groeien ze hard O+

Jägar wat goed !! *O* Hopelijk zet het zich door :D

Hier zijn we opnieuw zoekend. Om 7u is hij nu echt wakker. Klaar om de dag te beginnen; dus na z'n flesje terugleggen resulteert in een half uur lachen/spelen/jengelen in bed om dan even half uurtje te slapen.. Dus halen we hem - sinds deze week - maar meteen uit bed en gaan er mee naar beneden.. Maar nu............. :') Ahja we rollen maar mee :+
Zondag beginnen we met de eerste groentehapjes :) Wie weet helpt dat een nieuw ritme creëren.
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
  woensdag 20 maart 2019 @ 11:45:20 #286
319308 Tink89
To live is to dance
pi_185734436
Wat zijn jullie knap!

Jagar, wat goed *O*

Ik post even snel tussen het consultatiebureau en de hypotheekadviseur door: prul is in drie weken 475 gram aangekomen! En lengte en hoofd gaan ook goed. Haar lijntje kruipt nu - ook op de who-curve - gestaag omhoog. Van onder -2 naar tussen midden en -1. Ik ben een trotse mama! En nu slaapt ze na twee rottige prikken. Arm kind is er helemaal ontdaan van.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_185735299
Even een snelle bijlees, door ziekte van kids en mij en overig kom ik even niet veel aan het forum toe.

Ik lees over betere nachten bij Jagar, wat fijn en wat is het je gegund!

Duman, gefeliciteerd met je prachtige U (wat een mooie taart ook O+), ik ga jullie missen hier maar tot snel bij de dreumesjes!

NJ, sterkte voor jou met je lastige thuissituatie, heel moeilijk voor je. Wel fijn dat Spookje het zo ontzettend goed doet, en wat een mooi meisje O+

Aapie, Tink en Jentin, wat fijn dat het zwemmen zo goed ging O+

Luna, fijn dat het weekend goed is verlopen!

Exode, wat grappig dat jullie naar Schateiland Zeumeren waren zondag, daar waren hele goede vriendinnen van ons ook met hun twee dochters (waarvan de jongste het beste vriendinnetje van Jewel O+). Zag er inderdaad heel leuk uit op de foto's, hij staat hier op het to do lijstje :D

Helsinki, fijn dat je opgelucht bent na je nabespreking met de VK!

Sillie, wij hebben 2 kinderstoelen, de Stokke Steps voor Vlokje en de Stokke Tripp Trapp voor Jewel. Jewel was 1,5 toen Vlokje werd geboren dus wij hadden weinig keuze anders dan een 2e stoel erbij te kopen. Was ze iets ouder geweest, dan hadden we misschien gekeken voor een stoelverhoger die je op je eigen stoel kan plaatsen. Zou zoiets voor jou ook een mogelijkheid zijn?

Peejtur, wat fijn dat het goed gaat met je kleine meid!

Jagar, gedeeltelijk herkenbaar die jaloezie, bij Jewel lijkt het ook steeds erger te worden. Jewel speelt richting Vlokje echt politie agentje, begint idd ook tegen haar te schreeuwen als ze iets doet wat niet mag of wat Jewel niet wil. Ze geeft speelgoed om het vervolgens soms weer af te pakken, slaat met speelgoed soms tegen Vlokje aan. Begint soms te huilen of baldadig gedrag te vertonen als ik met Vlokje bezig ben. Het ging in het begin echt goed tussen ze en nog steeds bij momenten zeker wel, maar er zijn ook echt momenten dat het lijkt alsof Jewel Vlokje het liefst weg zou willen hebben en dat doet mij best verdriet om te zien. Is ook heel moeilijk om mee om te gaan, enorm frustrerend, ik snap je :*

Verdere weer mooie fotos, de knappe punker Tijn O+ Mooie Juul en vrouw van Exode O+ De prachtige boys van Aapie O+

Tink, wat fijn dat Prul nu zo goed aankomt! Zielig van die prikjes, hopelijk knapt ze er heel snel weer van op.

Hier zijn we ook wezen zwemmen, voor Vlokje de 1e keer. Zij vond het geweldig, vooral in het diepe in het stroming-gedeelte O+ Jammer dat Jewel zwemmen echt stukken minder leuk vindt, maar we hebben besloten wel vaker te gaan in de hoop dat Jewel het vanzelf leuker gaat vinden. Verder is ze wat ontevreden de laatste dagen, daarvoor was zij ziek, toen peuter en toen ik, dus misschien sluimert er ook bij haar nog wat. Maar ze is onrustig in haar bewegingen, slaapt ook enorm onrustig en slaat zichzelf voortdurend wakker door die onrust. Wat ze nu ook steeds doet is een boos gezichtje opzetten en dan lucht uitblazen met een tuitmondje met hardop dat 'pfffff' erbij. Duidelijk ontevreden dus op die momenten, maar ik weet niet zo goed wat er aan de hand is. Ze had wel zo belachelijk veel diarree luiers afgelopen week dat ik binnen nu en een paar weken toch minstens 2 nieuwe tanden verwacht, maar vooralsnog staat de teller nog steeds op 5. We houden het dus maar op een sprongetje :+
pi_185738047
Oh Jagar wat ontzettend fijn!!

Hier een kleuter die 2 x wakker werd vanwege een nachtmerrie (vriendinnetje in de klas had verteld dat haar ouders heel vaak ruzie maakten en dat ze nu moet verhuizen en haar papa niet mee mag. Hij had gedroomd dat hij moest verhuizen van ons omdat hij ruzie maakte, arm jochie) en Juul die 2x haar speen kwijt was.

Dat is wel heel toevallig inderdaad Shanu. Zoveel mensen waren er niet.

En duimen voor betere nachten bij Aure!

Oeh mooie mannen Aapie!! Zien er zo lief uit met zijn 3tjes.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 woensdag 20 maart 2019 @ 14:43:52 #289
74056 crew  ToT
pi_185738678
Het is weer eens raak: Mini-ToT drinkt overdag amper nog meer en heeft heel erg veel last van zijn tandjes. -O-
Vaste voeding slobbert hij wel als een malle op, maar zodra ik er ook maar iets van melk aan toevoeg, krijg ik hier een krijsfestijn van jewelste! :o
's Avonds en 's nachts lukt het drinken nog wel redelijk, met name als hij in slaap aan het vallen is.
pi_185739503
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 09:42 schreef Jagärtrut het volgende:
Van 18.45 tot 5.55 met maar 1x kort wakker!
Teach me _O_
Protčge moi de mes désirs.
pi_185739976
quote:
1s.gif Op woensdag 20 maart 2019 15:17 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Teach me _O_
Geen borstvoeding meer geven snachts..
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 woensdag 20 maart 2019 @ 16:08:08 #292
74056 crew  ToT
pi_185740696
Okee, een banaan er doorheen prakken werkt in ieder geval gelukkig wel.
Een half banaantje door 60ml; een dunne drab die hij gelukkig wel opslobbert. :Y
Is nog verdomd weinig qua melk, maar het is een begin.

Okee toch maar een hele banaan aangezien het echt een kliederbende aan het worden is! :')
pi_185745999
@Schanu O+

En beterschap voor allemaal daar!
  woensdag 20 maart 2019 @ 20:12:52 #294
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_185746507
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 15:37 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

Geen borstvoeding meer geven snachts..
En wat doet jouw man? (nou ja deed in de afgelopen nachten, vannacht dus niks nodig geweest) Wiegen? Ernaast liggen? Alleen een fiep geven en hij slaapt weer?

Het klinkt zo onbereikbaar :+ :')
pi_185748252
quote:
1s.gif Op woensdag 20 maart 2019 20:12 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]

En wat doet jouw man? (nou ja deed in de afgelopen nachten, vannacht dus niks nodig geweest) Wiegen? Ernaast liggen? Alleen een fiep geven en hij slaapt weer?

Het klinkt zo onbereikbaar :+ :')
Die ligt naast me in bed. Als O wakker wordt dan probeert hij het eerst met een luie ‘sst’. Als dat niet helpt dan probeert hij het met een hand op z’n rug. Als dat niet lukt pakt hij hem kort op en legt hem daarna weer terug, in combinatie met hand op de rug.

Ik geloof dat er echt iets geklikt heeft bij O, hij slaapt overdag ook beter (vandaag 2x 1.5 uur!), en gaat makkelijker slapen...En het was echt niet zo pijnlijk. De eerste nacht zonder bv was niet zo dramatisch als gedacht, en de 2e nacht was gelijk al enorm goed. Het zal vast wel niet altijd zo zijn, maar zelfs als het zo nu en dan zo is is het al zooooveel beter. Ik voel me enorm anders, zit nu niet meer uitgeput op de bank bijvoorbeeld.
  woensdag 20 maart 2019 @ 21:10:43 #296
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_185748765
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 21:02 schreef Jagärtrut het volgende:
Ik geloof dat er echt iets geklikt heeft bij O <knip> En het was echt niet zo pijnlijk. De eerste nacht zonder bv was niet zo dramatisch als gedacht, en de 2e nacht was gelijk al enorm goed.
Dit is precies hoe het bij ons ook ging. Al deed ik het dan zelf, het troosten zonder voeden. Maar die klik kwam bizar snel. Ik dacht dat het kwam omdat Jacob ouder was en het kon snappen maar blijkbaar hoeft dat dus toch niet. Enorm fijn voor je, Jagär!
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_185748926
quote:
0s.gif Op woensdag 20 maart 2019 21:10 schreef Lemijn het volgende:

[..]

Dit is precies hoe het bij ons ook ging. Al deed ik het dan zelf, het troosten zonder voeden. Maar die klik kwam bizar snel. Ik dacht dat het kwam omdat Jacob ouder was en het kon snappen maar blijkbaar hoeft dat dus toch niet. Enorm fijn voor je, Jagär!
Bij mijn oudste heb ik het tot 13 maanden volgehouden, elke anderhalf uur wakker ‘s nachts. Toen heb ik ook besloten ‘s nachts geen bv te geven, en dat was juist een stuk moeilijker, daar waren de eerste drie nachten echt moeilijk.

Bijkomend voordeel vind ik dat O overdag nu veel beter drinkt.
  woensdag 20 maart 2019 @ 21:26:06 #298
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_185749502
Hoe oud is O ook alweer?

Ik kan me op dit moment absoluut nog niet voorstellen dat 'ssst' of hand op de rug ook maar iets van een kans maakt bij mijn O.. Maar wie weet als hij iets ouder is :? (hij is nu 7 mnd)
pi_185749822
quote:
1s.gif Op woensdag 20 maart 2019 21:26 schreef Spees_Eend het volgende:
Hoe oud is O ook alweer?

Ik kan me op dit moment absoluut nog niet voorstellen dat 'ssst' of hand op de rug ook maar iets van een kans maakt bij mijn O.. Maar wie weet als hij iets ouder is :? (hij is nu 7 mnd)
O is 10 maand. En toen kon ik me dat ik niet voorstellen!
pi_185749949
Het is nog wel moeilijk voor te stellen dat het ook echt zo blijft, dus ik lig al in bed. Macht der gewoonte.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')