abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 6 maart 2019 @ 11:08:33 #226
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_185426193
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2019 08:48 schreef DonnaRush het volgende:
Jaa ze kan slapen als de beste gelukkig. O+

Het is vooral zielig voor haar. Heb er zelf niet zoveel last van.
Heb je dat spul van vsm al geprobeerd?
Ik heb door dat spul nog geen enkele gebroken nacht gehad, gewoon voor het slapen smeren en overdag een paar keer.
En we hadden er telkens 2 tegelijk.
  Moderator woensdag 6 maart 2019 @ 11:41:43 #227
382129 crew  Donna
pi_185426765
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2019 11:08 schreef SacreCoeur het volgende:
[..]

Heb je dat spul van vsm al geprobeerd?
Ik heb door dat spul nog geen enkele gebroken nacht gehad, gewoon voor het slapen smeren en overdag een paar keer.
En we hadden er telkens 2 tegelijk.
Nee dat niet. Heb Dentitox en dat werkt opzich wel goed icm een zetpil. Ze heeft eigenlijk nooit iets nodig gehad met tandjes, maar er komen nu 2 of 3 tegelijk EN een kies dus dat is wat teveel van het goede.
  woensdag 6 maart 2019 @ 11:56:55 #228
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_185427127
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2019 11:41 schreef DonnaRush het volgende:
[..]

Nee dat niet. Heb Dentitox en dat werkt opzich wel goed icm een zetpil. Ze heeft eigenlijk nooit iets nodig gehad met tandjes, maar er komen nu 2 of 3 tegelijk EN een kies dus dat is wat teveel van het goede.
Ah oke, ja kiesjes hebben we hier nog niet gehad.
Hij heeft nu 6 tanden en heb gelukkig nog geen zetpil oid moeten gebruiken, daarom denk ik wel dat dat vsm spul hier werkt.
pi_185428316
Phi heeft een update gedraaid en tijgert nu doelgericht voorwaarts. Jammer dat het doel altijd een snoer of een lamp is (of, jawel: het snoer van een lamp) :+

As we speak ligt ze op haar buik de speelgoedlade van de box leeg te trekken. And so it begins... :Y)
pi_185429727
Epische poepbroek tot in haar nek met een geur....en wederom een inimini slaapje, die tand (of tanden) zitten haar blijkbaar goed dwars.
Gelukkig is er een vriendje van B te spelen en heeft ze veel afleiding.
  woensdag 6 maart 2019 @ 14:18:06 #231
319308 Tink89
To live is to dance
pi_185429953
Balen exode, hopelijk is het snel voorbij!

Prul is haar ritme - voor zover we dat hadden - volledig kwijt. Ze wil niet slapen, niet eten, niet spelen, niet bij mama liggen... helemaal niks. En ik probeer thuis te werken. Waar dat vorige week twee dagen prima ging, is het vandaag een uitdaging. En natuurlijk heb ik deze week strakke deadlines -O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 woensdag 6 maart 2019 @ 18:43:08 #232
74056 crew  ToT
pi_185435251
_O- Mini-ToT houdt blijkbaar niet van eiwit! :') Hij spuugt de schoongesabbelde stukjes uit nadat hij het eigeel en het groentehapje er van af gesabbeld heeft! :D
Paar keer het eiwit weer terug z'n mondje in geschept en nu eet hij het wel gewoon allemaal op! ^O^
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 woensdag 6 maart 2019 @ 18:46:27 #233
74056 crew  ToT
pi_185435314
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2019 10:46 schreef Aure het volgende:
3 x raden wie zijn luier vol baggert in de wachtruimte van de huisarts :')
_O- :D
  woensdag 6 maart 2019 @ 20:00:10 #234
342418 VKV
Plausibel
pi_185436970
Morgen is J. alweer een half jaar :{ Ik heb nog nooit zoveel uren in een half jaar bewust meegemaakt (vooral de nachten waren hierbij nieuw voor me) maar toch voelt het als voorbij gevlogen! Ongeveer het tegenovergestelde van het laatste half jaar zwanger :P

Vanochtend het tweede tandje alweer gespot, dus in twee weken tijd zijn de eerste twee tandjes doorgekomen O+

Aandachtspunt hier is nog wel het omrollen, hij heeft er in alle richtingen nog bar weinig interesse in en doet dit dus ook niet. Wat hij wel leuk vindt is zichzelf naar voren trekken als hij op z'n buik ligt, als hij op z'n rug ligt naar voren bewegen door z'n kont op te tillen en met z'n benen af te zetten, op z'n rug rondjes draaien in de box, zitten, staan en lopen (die laatste drie dingen kan hij helemaal nog niet zelf maar hij wil wel hééél graag).
pi_185446812
Jaa de tijd vliegt VKV! Het lijkt hier ook veel sneller te gaan dan die eeuwigdurende zwangerschap :D

De huisarts kon gisteren trouwens niks aan zijn longen horen dus de koorts van nu zou heel goed iets anders kunnen zijn. Wel moeten we het goed in de gaten houden en laagdrempelig bellen, dan gaat ze alsnog een foto regelen om toch zijn longen te checken.
  donderdag 7 maart 2019 @ 11:37:44 #236
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_185449243
Hoe gaat het nu, Luna? :*.

Leuke plaatjes, Priem! Hier is de Tiny Love wat minder interessant op het moment. Zodra ik hem in de box leg begint hij vrij snel te protesteren, is me opgevallen. Hij vindt het nu veel leuker om met z'n handen en voeten bezig te zijn en het e.e.a. in z'n mond te stoppen :'). En jaaaa, de spiegel. Oh, wat een pret als we naar onszelf kijken!

Zo sneu, dat tandjesleed. Hier nog niets door maar ook wel wat last.

*O* voor de tijger-update bij Jentin.

Spannend, Tink! En leuk. En een :* voor zulke dagen. Ik ken het. Hier lijkt het vaak ook een beetje samen te hangen met vermoeidheid en is het na een goede dut beter. En soms ook niet en dan is het een beetje 'overleven' totdat L. thuis is.

Ja, het gaat zo hard met die baby's, VKV!

Fijn dat er nu niets met de longen aan de hand lijkt te zijn, Aure. Maar ik kan me voorstellen dat je je er niet prettig bij voelt. Goed dat je toch bent gegaan.

Daar waar I. gisteren zonder regengeluiden in slaap kon vallen, lukt het hem vandaag niet. Te onrustig met die handjes en ik weet het niet maar bij mijn baby helpt het dus maar zelden om hem dan een aai over de bol te geven en heel eventjes te sussen. Hij lijkt soms zelfs harder te gaan huilen als ik in de buurt ben?

Wolken, hoe gaat het bij jullie met het slapen? Volg je het droomritme, plan of hoe dat ook heet? :+.
pi_185449731
Phi slaapt meestal prima, maar áls ze wakker is ‘s nachts, is het ook altijd een blok van twee uur. Ze huilt dan niet, tenzij ik haar wegleg, maar is gewoon wakker. Vannacht was zo’n nacht en ik heb een uur met haar in een luie stoel gezeten en gewoon geknuffeld; dat wil ze overdag nóóit en nu lag ze zo heerlijk slaapwarm in haar slaapzakje tegen me aan, haar hoofdje tegen m’n borst, met dat zachte pluizenbolletje onder m’n kin, duimpje in haar mond en heel zachtjes kletsend op haar manier. Ik heb er gewoon van zitten genieten. (Ik snap dat dergelijke romantiek anders is als je zulke episodes elke nacht een paar keer hebt :X )

Fijn, @Aure dat Jips longen goed klonken.

@Helsinki, Phi gaat/blijft bij mij ook soms brullen, terwijl ze bij papa dan instant stil is. Ze willen mama gewoon niet missen :P
pi_185450271
@Jentin, ja zo opgeschreven klinkt het ook wel heel knus O+

@Aure, fijn dat Jips longetjes in elk geval goed klonken, en ook dat er naar je geluisterd is en je laagdrempelig mag bellen! Na jullie hele ziekenhuisavontuur snap ik heel goed dat je alerter bent op zaken die meer dan een griepje of verkoudheid kunnen zijn.

@Helsinki, het gaat nu weer wat beter. Dinsdag met twee flinke dutjes wat bijgeslapen, dus ik voel me weer wat meer mens. Wel vraag ik me steeds meer af waarom Welpje precies zoveel wakker wordt 's nachts. Hij huilt niet ofzo, maar heeft wel even een zetje (sabbelen op pink of drinken) nodig om weer in slaap te komen. Heb de afgelopen nachten wat geëxperimenteerd met in de cosleeper of direct naast mij in bed slapen, maar dat maakt nog geen verschil. En lief dat je het vraagt. *;
pi_185450447
Ja zeker fijn, en ze zijn hier bij de huisarts zelf ook alerter, daarom moesten we uiteindelijk ook even langs komen, want ik belde vooral voor advies (moet ik hier wel/niet iets mee). Maar ze zei zelf ook, gezien zijn geschiedenis moeten we het goed in de gaten blijven houden. Ze belt me morgen ook sowieso (als ik niet heb gebeld). Maar vooralsnog lijkt ie het wel goed te doen, alleen zakt de koorts nog niet echt.

Das hier ook wel eens Helsinki, wel stil bij papa en harder krijsen door mama. Hier heb ik ook wel het vermoeden dat ie dan denkt "GEEF ME MELK NU" en dat denkt ie bij papa niet zo snel :+

Ach wat lief Jentin, dat doet Jip heel soms ook. Ik had dat ook wel schattig gevonden als ie niet zó vaak wakker zou worden. In zijn geval vind ik het dan zelfs vervelend want normaal gesproken slaapt ie altijd wel weer binnen 15 minuten en in zo'n geval duurt het dus een uur en dat uur duurt dan héél lang. Maar ik snap je wel, het heeft wel iets heel liefs ook.

Fijn dat je je weer wat beter voelt Luna. Snel maar helemaal opknappen! Ziek zijn voor mama's zou ook verboden moeten worden.
pi_185451067
Ik lees trouw mee maar werk even tijdelijk vier dagen per week. Die ene dag doordeweeks die overblijft, besteed ik aan mijn jongetjes en ergens tussendoor run ik ook nog een huishouden. Of iets wat daarop lijkt.

Hoe is het nu met Jip Aure?

Knuffel voor Luna, :*.

Helsinki, hoe gaat het met jou?

Tink, toffe plannen!

Jentin, dat knuffelen klinkt heerlijk. O+
pi_185451670
Jentin, hebben jij en mijn vrouw een tweeling gebaard? Juul slaapt dus eigenlijk goed 's nachts, maar inderdaad als ze wakker is, is ze echt wakker. Ze kletst, kraait, speelt, lacht etc. Vannacht was weer een goede nacht gelukkig.

En verder is het zo heerlijke vrolijke dodo. Maar als iets haar niet zint, zooooo, we zijn dat van B niet gewend, die kan nu best wel boos worden maar als baby eigenlijk niet. Als Juul iets niet wilt of juist wel, kan ze gillen, niet normaal. Ook de tandencreme is een worsteling, ik moet haar bijna in een houdgreep nemen terwijl B zijn mond er altijd gewoon voor open deed.
Ik blijf die verschillen zo fascinerend vinden. Bij B zaten we ramvast aan een ritme, elke afwijking was goed voor een stront sjago kind (nog steeds nu hij 5 jaar is). Bij Juul merk je een afwijking niet, die blijft lachen. We zijn nu veel flexibeler daardoor.

En ik vind het zo leuk om hier mee te lezen :) Jullie hebben zulke leuke kinderen O+
  donderdag 7 maart 2019 @ 13:47:10 #242
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_185451741
Fijn Luna! Slaap doet zo veel. En het gebrek eraan ook, helaas -O-. Wij hebben ook dat I. nu weer 's nachts komt. Soms is het honger, soms weten we het niet zo goed en lukt het weer als we even wiegen of regengeluiden aan zetten. Hopelijk is het een fase die gauw weer over gaat :*.

Ik vind het ook heel gezellig als ik zo'n heerlijk bolletje tegen me aan heb. Toen hij vorige week last had van z'n prikjes lag hij het liefst bij mij en ik vond het helemaal niet erg. Dat wordt naarmate ze ouder worden namelijk steeds minder.

Veel beterschap voor Jip :*. Hopelijk zakt de koorts snel en gaat hij zich weer fitter voelen. Klinkt wel als een betrokken praktijk zo. Over die van ons ben ik niet te spreken dus daar moet ik een keertje naar kijken als ik daar tijd voor vrij wil maken :').

Begrijpelijk, Malteser! Zat je daarvoor op 3 dagen? Bij mij is er denk ik wel sprake van een stijgende lijn. Kan nog steeds niet veel hebben maar zolang ik mijn grenzen bewaak en me voor onbelangrijke dingen af kan sluiten gaat het best goed. Laat dat nu net zijn wat ik op dit moment moeilijk vind. 26 maart mag ik naar de bedrijfsarts en daar zie ik wel een beetje tegenop. Ergens toch een beetje bang dat ik het allemaal af ga zwakken of het niet goed kan overbrengen en dat die vrouw het dan belachelijk vindt dat ik ziekgemeld ben :').
Het stukje werk blijft wel een dingetje.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bedankt voor het vragen :) :*.
pi_185453006
@Helsinki
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  donderdag 7 maart 2019 @ 16:26:45 #244
319308 Tink89
To live is to dance
pi_185454883
Lieverds, ik lees me en leef mee, maar ben me vooral naar huis aan het haasten. Prul is voor het eerst een paar uur zonder mij of m'n man en ik vind het helemaal niks... Zelfs al is m'n schoonzusje gewoon bij ons thuis.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 7 maart 2019 @ 16:43:18 #245
74056 crew  ToT
pi_185455168
Whehe, zitten hier nog meer baby's tijdenlang gefascineerd naar buiten te kijken, dat gras en struiken in de wind zitten te bewegen? :D
pi_185462563
quote:
2s.gif Op donderdag 7 maart 2019 16:43 schreef ToT het volgende:
Whehe, zitten hier nog meer baby's tijdenlang gefascineerd naar buiten te kijken, dat gras en struiken in de wind zitten te bewegen? :D
Hier was het de regen op de tegels in de tuin die er vanmiddag voor zorgde dat mijn baby aan de achterpui geplakt stond. Inclusief 86 vingers op de ramen en zever op de dorpel. Gewoon, omdat het kan. O+
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 donderdag 7 maart 2019 @ 21:20:18 #247
74056 crew  ToT
pi_185462948
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2019 21:11 schreef Malteser het volgende:
[..]

Hier was het de regen op de tegels in de tuin die er vanmiddag voor zorgde dat mijn baby aan de achterpui geplakt stond. Inclusief 86 vingers op de ramen en zever op de dorpel. Gewoon, omdat het kan. O+
_O- :D
  donderdag 7 maart 2019 @ 22:04:31 #248
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_185464903
De mijne heeft niets meegekregen van de regen, wind & hagel :') die sliep.
Toen hij wakker was en we naar de winkel gingen was het weer voorbij. ;(
pi_185471040
Thanks nog voor alle beterschapswensen, het heeft geholpen ;) gister ging het opeens snel en was zijn temperatuur savonds nog maar 38.0 en vanochtend 37.0. Hij was helaas wel om 6 uur wakker ;( maar is nu lekker gezellig aan het spelen. Alleen nog heel snotterig dus ik denk dat het gewoon een fikse verkoudheid was gelukkig *O*
  Moderator vrijdag 8 maart 2019 @ 08:51:38 #250
382129 crew  Donna
pi_185471185
quote:
2s.gif Op donderdag 7 maart 2019 16:43 schreef ToT het volgende:
Whehe, zitten hier nog meer baby's tijdenlang gefascineerd naar buiten te kijken, dat gras en struiken in de wind zitten te bewegen? :D
Was het maar waar haha.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')