Spaans.quote:Op zaterdag 2 maart 2019 10:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tortilla Spaans of tortilla Mexicaans?
Die gaan idd erg goed in een niet plak panquote:
Ik heb ze graag nat en zonder bruine korst, en ik vraag me af of dat uberhaupt wel lukt in een ander soort pan.quote:Op zaterdag 2 maart 2019 10:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Die gaan idd erg goed in een niet plak pan
Mineral B heeft een rubbertje in de steel. Ze hebben ook een (andere) consumentenlijn en dat zijn iets dunnere pannen. Lyonaise heten ze geloof ik.quote:Op vrijdag 1 maart 2019 17:47 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mineral B lijkt toch echt op de pan van haar
https://www.bol.com/nl/p/(...)BNA.1.2.ProductTitle
Ziet er goed uit. Waarmee ga je beginnen?quote:Op zaterdag 9 maart 2019 17:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik heb een nieuw speeltje
[ afbeelding ]
Niet deze, maar hetzelfde model. Uit een sluiting meegekregen, gratiz en veur nop
Ben benieuwd waar je het allemaal voor gaat gebruiken! Ik heb er eentje gekocht 1.5 jaar geleden, en alleen 1 keer voor carpaccio gebruikt. Dat was hele dure carpaccio. Maar wel het voornemen zelf vleeswaren te maken, maar komt er maar niet van.quote:Op zaterdag 9 maart 2019 17:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik heb een nieuw speeltje
[ afbeelding ]
Niet deze, maar hetzelfde model. Uit een sluiting meegekregen, gratiz en veur nop
Boek van paul van trigt kopen en beginnenquote:Op zaterdag 9 maart 2019 18:53 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ben benieuwd waar je het allemaal voor gaat gebruiken! Ik heb er eentje gekocht 1.5 jaar geleden, en alleen 1 keer voor carpaccio gebruikt. Dat was hele dure carpaccio. Maar wel het voornemen zelf vleeswaren te maken, maar komt er maar niet van.
Het laat me maar niet los, heb je er al meer over te vertellen?quote:
Dus i.p.v. ijs kopen koop je dan poeier capsules waar water bij gaat en daar maak je ijs van.quote:Op woensdag 13 maart 2019 11:49 schreef Tuned22 het volgende:
https://www.want.nl/lg-komt-met-nespresso-achtige-ijsmachine/
Dit lijkt me geweldig
Nog even afwachten wanneer ie te koop komt.
Deze ga ik onthouden. Welke verhoudingen gebruik je? Lijkt me dat er redelijk wat suiker in zit, anders wordt het snel ijzig.quote:Op woensdag 13 maart 2019 12:55 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dus i.p.v. ijs kopen koop je dan poeier capsules waar water bij gaat en daar maak je ijs van.
Beetje de shake&bake, de illusie van zelfgemaakt.
Als je echt lekker ijs wilt kan ik je een echte ijsmachine aanraden zodat je in de zomer bv aardbeienijs kan maken van verse aardbeien, gemaakt van aardbeien en suiker, verder niets.
Ik beloof je, je hebt nog nooit zulk lekker ijs gegeten, sterker nog, je hebt nog nooit aardbeien ijs gegeten wat er in de buurt komt.
Ga uit van 30-35% droge stof dan voeg je bij 100 gram aardbeien 40 gram suiker. Kom je op ongeveer 32,5% droge stof.quote:Op woensdag 13 maart 2019 15:02 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Deze ga ik onthouden. Welke verhoudingen gebruik je? Lijkt me dat er redelijk wat suiker in zit, anders wordt het snel ijzig.
Geen water verder, dus echt alleen aardbei en suiker? Dan ga ik dat ook eens proberen :-)quote:Op woensdag 13 maart 2019 15:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ga uit van 30-35% droge stof dan voeg je bij 100 gram aardbeien 40 gram suiker. Kom je op ongeveer 32,5% droge stof.
Pureer de aardbeien met de suiker en een klein snufje zout met een staafmixer en laat het een 24 uur in de koelkast staan (hoeft niet perse maar de aardbeiensmaak wordt van beter)
Ja! Nou ja, als het maar smaaktquote:Op woensdag 13 maart 2019 12:55 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dus i.p.v. ijs kopen koop je dan poeier capsules waar water bij gaat en daar maak je ijs van.
Beetje de shake&bake, de illusie van zelfgemaakt.
Als je echt lekker ijs wilt kan ik je een echte ijsmachine aanraden zodat je in de zomer bv aardbeienijs kan maken van verse aardbeien, gemaakt van aardbeien en suiker, verder niets.
Ik beloof je, je hebt nog nooit zulk lekker ijs gegeten, sterker nog, je hebt nog nooit aardbeien ijs gegeten wat er in de buurt komt.
Nee, geen water, en met goede koude grond aardbeien het lekkerst (lambada of korona)quote:Op woensdag 13 maart 2019 16:15 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Geen water verder, dus echt alleen aardbei en suiker? Dan ga ik dat ook eens proberen :-)
Ga het deze zomer proberen. Heb ooit via marktplaats voor een tientje een ijsmachine met compressor kunnen kopen. Echt fijn om te hebben als kookliefhebber.quote:Op woensdag 13 maart 2019 17:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Nee, geen water, en met goede koude grond aardbeien het lekkerst (lambada of korona)
Heb een refractometer gekocht en nu hoef ik geen berekening meer te maken en tabellen na te slaan over het suikergehalte van fruit. Zit nu altijd goed met sorbet.quote:Op woensdag 13 maart 2019 18:53 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Ga het deze zomer proberen. Heb ooit via marktplaats voor een tientje een ijsmachine met compressor kunnen kopen. Echt fijn om te hebben als kookliefhebber.
Oh ik maak juist vaker roomijs. Als keukengadgetfreak klinkt dit erg interessant, welke heb je?quote:Op woensdag 13 maart 2019 20:02 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb een refractometer gekocht en nu hoef ik geen berekening meer te maken en tabellen na te slaan over het suikergehalte van fruit. Zit nu altijd goed met sorbet.
Alleen roomijs moet ik nog berekenen, maar dat maak ik veel minder.
Eentje van 2 tientjes van Amazonquote:Op woensdag 13 maart 2019 20:44 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Oh ik maak juist vaker roomijs. Als keukengadgetfreak klinkt dit erg interessant, welke heb je?
Nee dat begrijp ik. Ga wat vaker sorbets proberen dus dan kan het in de toekomst wel handig zijn. Heb je ook al eens glucose gebruikt i.c.m. suiker?quote:Op woensdag 13 maart 2019 20:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Eentje van 2 tientjes van Amazon
Let wel met roomijs heb je er niets aan, want daar is ook vet en eiwit als droge stof
Ja, vind ik eigenlijk minder lekker.quote:Op woensdag 13 maart 2019 21:04 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Nee dat begrijp ik. Ga wat vaker sorbets proberen dus dan kan het in de toekomst wel handig zijn. Heb je ook al eens glucose gebruikt i.c.m. suiker?
1 april staat weer voor de deurquote:Op woensdag 13 maart 2019 11:49 schreef Tuned22 het volgende:
https://www.want.nl/lg-komt-met-nespresso-achtige-ijsmachine/
Dit lijkt me geweldig
Nog even afwachten wanneer ie te koop komt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |