abonnement Unibet Coolblue
pi_184986376
Ah, @NicolasJoy, dan is ‘t lastig qua hapjes idd. Ik zag t bij Phi ook niet goedkomen in ‘t begin, ze vond alles best, maar echt happen deed ze niet, laat staan kauwen. En nu eet ze echt als een pro. Ineens was er kennelijk een kwartje gevallen.
En dat stomme cb ook soms. Ik vind het zo naar dat ze op sommige cb’s over baby’s praten alsof het puppy’s zijn die je met harde hand moet trainen :') ‘Ze krijgt vanzelf honger,’ idioot gedoe. Phi is pas sinds kort over naar 4 flessen, maar als ze ‘s nachts nog komt, krijgt ze gewoon een fles. En ik zie die 4 voorlopig ook nog niet snel naar 3 gaan. Ze regelt het vooralsnog prima zelf, dus ik laat het maar doen.
  woensdag 13 februari 2019 @ 07:56:03 #27
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184986529
Malteser, ik mis je hier wel hoor. Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

En verder zoals altijd een O+ voor jullie schattige baby's en bijna geen-baby's-meer.

Na m'n vakantie ga ik na een week weer werken en hoewel ik de tofste collega's van de wereld heb, zie ik er toch wel tegenop om prul achter te laten. De schoonfamilie vangt de donderdagmiddag op tot er plek is op het kdv (1 juni) en gisteren waren manlief en ik even vliegeren en toen we na een half uur terugkwamen, hadden ze 'voor de zekerheid even een hydrofiel op schoot gelegd, want het leek erop dat de ontplofte luier van een uur daarvoor een vervolg gekregen had. En zo zaten ze al een minuut of 20. Echt serieus, als je denkt dat een kindje tot achter d'r oren vol zit, dan check je dat toch even en verschoon je toch die broek of roep je ons even binnen? Je laat haar - ook omdat je weet dat ze al de reservekleertjes uit de luiertas aan heeft - toch geen 20 minuten liggen...? Ik was echt zwaar niet blij -O- M'n man zei nog zoiets als 'ja, maar ze weten gewoon misschien niet hoe wij dat doen of durfden niet zo goed en wilden ons niet storen, want wij waren zo aan het genieten' en dat is vast ook zo, maar ik vond het gewoon echt stom... Overdrijf ik nu?
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184986705
Tink, misschien nog een beetje onwennig, niet in je tas willen zitten ofzo en inderdaad niet durven. Ik denk dat mijn schoonfamilie in het prille begin hetzelfde had gedaan :D nu heeft ze al zo vaak opgepast dat ze wel meteen zou verschonen. Ik merk hier heel veel onwennigheid, maar het is ook het eerste kleinkind dus ze was geen baby meer gewend. Ik heb toen ook bij de eerste keer oppassen moeten laten zien hoe je een baby verschoont :D Het komt vanzelf goed :)
  woensdag 13 februari 2019 @ 08:34:31 #29
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_184986934
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 07:56 schreef Tink89 het volgende:
Overdrijf ik nu?
Nee, ik was boos geworden. Ze zijn volwassen dus durven en dat soort zaken gaan er bij mij niet in, als dan niet in een tas wil zitten roep dan iemand naar binnen inderdaad.

Ik hoor hier vaak genoeg aan de schoonfamilie kant (en vrienden van schoonfamilie) dat de mannen nog nooit een poepluier hebben verschoond en dat ze dan gerust een uur of anderhalf wachten op de moeder :') dan gaan mijn nekharen ook al overeind. Ik denk dat ik mijn vriend iets zou aandoen :D maar misschien overdrijf ik.
pi_184987050
Ja dat vind ik ook wel trouwens, je kan wel even iemand naar binnen roepen natuurlijk als je het zelf niet durft te doen.
  woensdag 13 februari 2019 @ 08:58:24 #31
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184987217
Wij stonden letterlijk 100 meter verder op het strand en hadden onze telefoons bij ons. En het is niet dat ze het nog nooit gedaan hebben, bij ons of hun thuis hebben ze wel al eens een luier gedaan. Ik denk dat ze gewoon geen zin hadden ofzo en dat vind ik stom. Maar het nu nog gaan aangeven heeft ook geen zin meer...

Overigens ligt iedereen ook nog in bed nu, terwijl ik al 2 uur met baby beneden zit. Niemand hoeft voor mij om zeven uur op te staan, maar dit is wel heel eenzaam zo -O-

[ Bericht 30% gewijzigd door Tink89 op 13-02-2019 09:03:35 ]
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184987523
Ik zou het ook raar vinden, Tink. Boos worden zou ik dan weer niet, maar ik zou gewoon zeggen dat ze haar volgende keer dan beter even kunnen verschonen. Ook niet teveel gedoe om maken.

Snap wel dat je het lastig vindt om te gaan werken. Het is ook gek, en prul is ook nog maar een frummeltje. Maar je zal zien dat het heus goedkomt; het is ook maar een middagje bij de schoonfamilie toch? En misschien hoor jij wel bij die groep mensen die het ook wel weer even lekker vindt om buiten die babybubbel te zijn. (Ik in elk geval wel :s) )
pi_184987681
O met zijn oorlogsstrepen O+ Slapend Spookje O+ Mooi Welpje O+

Indoorspeeltuinen, ik sleep Vlokje er wel mee naar toe maar alleen omdat Jewel het leuk vindt om daar te spelen en Vlokje dan dus mee moet. We hebben sinds kort - naast Ballorig en Monkey Town - Djambo ontdekt waar ze een grotere speelhoek hebben waar Vlokje zich ook kan vermaken, maar alsnog is het voor haar erg veel drukte en zou ze er even blij van worden als ik thuis wat matten op de grond gooi vermoed ik.

Gefeliciteerd met je verjaardag Tink, het klinkt alsof je een heerlijke dag hebt gehad O+

Malteser, jij hebt ook al zo'n snelle O+ Volgens mij klopt het wel aardig dat jongens zich vaak sneller lichamelijk ontwikkelen als ik al die snelle jongens hier op het forum zie O+ Gefeliciteerd trouwens met je nieuwe baan! *O*
En ik mis je hier wel, hoe kom je erbij dat je niet gemist zou worden? :*

Fuchsia, die van mij wilde ook al snel alleen maar staan op schoot. Nog steeds is vaak huilen als ze zit of ligt maar als ik haar rechtop zet is het schaterlachen O+

Jentin, jouw opmerking naar de cursusmeneer, briljant, ik zie zijn blik zo voor me :')

NJ, herkenbaar het niet willen eten, dat had Vlokje ook maar van de ene op de andere dag snapte ze het opeens. Nu laat ze het weer steeds meer afweten, volgens mij zijn het ook echt fases.

Tink, ik vind echt niet dat je overdrijft, ik zou daar ook best verdrietig van worden. Mijn schoonmoeder heeft er volgens mij ook een handje van om de kinderen langer in vieze luiers rond te laten hobbelen (vaak schralere billetjes als ze daar geweest zijn), geen idee of ze dat bewust doet of dat ze gewoon niet doorheeft als de luier vies is... Ik snap je heel goed!
pi_184988269
Jagar, die O is echt een enorm ondernemend mannetje, ik vind dat zo leuk om te lezen. Wel jammer van de oorlogsstrepen maar aan zijn lach te zien, heeft hij er zelf gelukkig geen last van.

Leuk om weer eens iets van je te lezen Malteser! Succes met je nieuwe baan.

Juul had een spooknacht, tussen 02:00 en 03:00 was niets goed. Gelukkig daarna nog geslapen. Ze is ook strontverkouden dus dat werkt niet echt mee.

En wat werkgedoe in de spoiler.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184988549
Tink, ik zou er niet boos om worden geloof ik. Zolang prul er geen last van gehad heeft, dan niet in ieder geval. Ik geloof niet dat mijn schoonfamilie ooit een luier verschoond heeft. Zijn ze ook niet voor. (Ok, ze hebben O tot nu toe 2x (schoonmoeder) en 1x(schoonvader) een paar dagen gezien, en meer niet, dat helpt niet).

Exode, wat een werkgedoe. Gek om zo geen plek te hebben...

Wij gaan vanmiddag naar het CB, ben benieuwd naar de stats.

We hadden een erg rommelige nacht. Het is altijd standaard wanneer O voor 12en voor z’n eerste voeding komt, dat de rest van de nacht ook prut is. Komt hij pas om 2 uur dan hebben we een prima nacht. Gek is dat.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 10:24:06 #36
382129 crew  Donna
pi_184988609
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 09:19 schreef Jentin het volgende:
Ik zou het ook raar vinden, Tink. Boos worden zou ik dan weer niet, maar ik zou gewoon zeggen dat ze haar volgende keer dan beter even kunnen verschonen. Ook niet teveel gedoe om maken.

Snap wel dat je het lastig vindt om te gaan werken. Het is ook gek, en prul is ook nog maar een frummeltje. Maar je zal zien dat het heus goedkomt; het is ook maar een middagje bij de schoonfamilie toch? En misschien hoor jij wel bij die groep mensen die het ook wel weer even lekker vindt om buiten die babybubbel te zijn. (Ik in elk geval wel :s) )
Maar een baby verschonen is toch een logische actie op een volle broek? Als ze dat niet zelf kunnen bedenken dat weet ik niet zo goed wat ik van ze zou vinden hoor. :X
Het is toch eigenlijk raar als je dat zou moeten zeggen.
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 10:27:06 #37
382129 crew  Donna
pi_184988664
Wij hadden een rot avond/nacht. Eerst om 20u gespuugd, dus bed afhalen, alles nieuw aan, in de wasmachine met de vieze meuk, baby in bad. En toen vlak voor 12 uur 's nachts nog een keer. Tot kwart over 12 beneden gezeten, baby natuurlijk weer gewassen en bed weer verschoond en nog ergens een pyjama en slaapzak vandaan getoverd. Blegh zo vies. Melkspuug prima, maar nu ze gewoon ook mee eet is het echt zo goor. Brrrrr.

Maar daarna ging het vannacht goed. Vanochtend wel super veel hoesten en geen koorts ofzo. Denk dat het spugen ook door hoesten (en snot) kwam.
Nadeel van KDV, ze is zowat wekelijks verkouden. :{
pi_184988749
Ik ben zeker een slechte moeder als ik zeg dat ik de eerste paar dagen de luier ook wel eens vergat. Was zo gefocust op het voeden.. :+
Denk dat het ook een kwestie is van wennen.
Poep niet, dat ruik je. Maar plas wel.

@iedereen
Super leuke baby’s! O+
Protčge moi de mes désirs.
pi_184988791
@exode, ik ben nu wel echt benieuwd naar jouw functie. :+
Succes ermee!
Protčge moi de mes désirs.
pi_184988848
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 10:24 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Maar een baby verschonen is toch een logische actie op een volle broek? Als ze dat niet zelf kunnen bedenken dat weet ik niet zo goed wat ik van ze zou vinden hoor. :X
Het is toch eigenlijk raar als je dat zou moeten zeggen.
Ja, natuurlijk is dat raar. Maar als het dan toch gebeurt, zou ik dus op die manier reageren, da’s al. Toen Caesar jarig was afgelopen zomer was Phi nog geen twee maanden oud. Ze lag in de wandelwagen buiten bij de visite en ik was druk met cateren. Zij begon te huilen terwijl ik m’n armen vol had met een dienblad met taart en koffie etc. en oma zat ernaast en deed niks en liet Phi lekker brullen. Vond ik ook raar, dus zei ik dat ze gerust die huilende baby even mocht oppakken. Leek me vanzelfsprekend, was het kennelijk niet. Oma zei: ‘Ik wist niet of dat mocht,’ wat een volslagen idiote reactie was, omdat ik daar bij beide kinderen echt nog nooit een punt van had gemaakt. Tja. Soms zijn mensen een beetje raar :+

Vervelend van die klotenacht bij jullie. Kdv is wel echt goed voor doorlopende ellende idd.

Haha, @Duman, denk ik niet, hoor. Ik heb ook wel eens zo’n momentje. Maar expres een poepluier laten zitten zou ik nooit doen en gelukkig is mijn lief ook niet zo’n trutje daarin, dat zou ik slecht trekken. In mijn familie heb ik een stel dat echt bijhoudt wie de laatste poepluier heeft gedaan en die nog echt “spontaan” naar de wc moeten als er een poepluier verschoond dient te worden. Onvoorstelbaar vind ik dat.

@exode: hopelijk eindelijk eens licht aan het einde van de tunnel. Wat een narigheid zo.

@Jagärtrut: hoe zit dat eigenlijk met het cb daar? Is dat exact hetzelfde als hier in NL?

[ Bericht 9% gewijzigd door Jentin op 13-02-2019 10:43:31 ]
pi_184989205
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 10:37 schreef Jentin het volgende:

[..]

Ja, natuurlijk is dat raar. Maar als het dan toch gebeurt, zou ik dus op die manier reageren, da’s al. Toen Caesar jarig was afgelopen zomer was Phi nog geen twee maanden oud. Ze lag in de wandelwagen buiten bij de visite en ik was druk met cateren. Zij begon te huilen terwijl ik m’n armen vol had met een dienblad met taart en koffie etc. en oma zat ernaast en deed niks en liet Phi lekker brullen. Vond ik ook raar, dus zei ik dat ze gerust die huilende baby even mocht oppakken. Leek me vanzelfsprekend, was het kennelijk niet. Oma zei: ‘Ik wist niet of dat mocht,’ wat een volslagen idiote reactie was, omdat ik daar bij beide kinderen echt nog nooit een punt van had gemaakt. Tja. Soms zijn mensen een beetje raar :+

Vervelend van die klotenacht bij jullie. Kdv is wel echt goed voor doorlopende ellende idd.

Haha, @:Duman, denk ik niet, hoor. Ik heb ook wel eens zo’n momentje. Maar expres een poepluier laten zitten zou ik nooit doen en gelukkig is mijn lief ook niet zo’n trutje daarin, dat zou ik slecht trekken. In mijn familie heb ik een stel dat echt bijhoudt wie de laatste poepluier heeft gedaan en die nog echt “spontaan” naar de wc moeten als er een poepluier verschoond dient te worden. Onvoorstelbaar vind ik dat.

@:exode: hopelijk eindelijk eens licht aan het einde van de tunnel. Wat een narigheid zo.

@:jagärtrut: hoe zit dat eigenlijk met het cb daar? Is dat exact hetzelfde als hier in NL?
Ik heb geen idee, want ik weet niet hoe het CB in NL is!

Hier kom je binnen, en wordt uk gemeten en gewogen door een vrijwilliger. En dan een afspraak of met de arts of met de vk. Die gaat een checklist langs en vraagt of je nog vragen hebt. Klaar.

Ik vind het fijn om de stats te weten. Verder maakt het me allemaal niet zoveel uit...
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 11:09:55 #42
382129 crew  Donna
pi_184989420
Ja @Jentin daar heb je ook gelijk in! Soms zijn/doen mensen een beetje raar.
pi_184989447
Dat klinkt wel aardig zoals het er hier ook aan toe gaat jagar.

Jip en ik zijn verzeild geraakt in een "Nee, je mag daar niet aan zitten/Ja, maar ik wil er wel aan zitten" situatie als het gaat om het kattenbrokkenspeelbord van de kat :+ Het houdt ons bezig zeg maar :')
  Moderator woensdag 13 februari 2019 @ 11:19:45 #44
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_184989584
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 11:11 schreef Aure het volgende:
Dat klinkt wel aardig zoals het er hier ook aan toe gaat jagar.

Jip en ik zijn verzeild geraakt in een "Nee, je mag daar niet aan zitten/Ja, maar ik wil er wel aan zitten" situatie als het gaat om het kattenbrokkenspeelbord van de kat :+ Het houdt ons bezig zeg maar :')
:D :D

Die logica ook he, zo heerlijk simpel. Ja nou ja, maar ik wil er dus wel aanzitten dus euhh, ja, fijn voor je mam, dat je zegt dat dat niet mag.

vanochtend heb ik ons dochtertje bij mama in bed gelegd toen ik ging, en ik was op de badkamer me klaar aan het maken. Daarna kus ik dan altijd mijn vrouw en zeg iets van 'tot vanavond', maar mijn vrouw was dus wakker, en onze dochter ook, dus toen ik mijn vrouw kuste lachte mijn kleine meid naar me en stak voor de eerste keer haar armpjes naar mij uit.

Heb ik haar flink geknuffeld en daarna ben ik naar beneden gelopen. Met tranen. Simpele ziel dat ik ben :')
Breitling - Instruments for Professionals
pi_184989592
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 22:14 schreef Jentin het volgende:
Och, wat een plaatje, luna O+

Oeh en @:Tink89, “naamgenoot”, van harte en wat een topdag zo! *O*

Malteser, grappig dat allebei je jongens zo vlot zijn. Ik denk altijd dat stevige kindjes sneller lopen, omdat mijn spaghettislungel pas zo laat (22,5 mnd) liep en alle “bonkies” die ik ken zo rap zijn, maar dat hoeft dus niet. Hoe vindt Twix het eigenlijk, zo’n mobiel broertje?
Uhm, 95 van de 100 keer vindt hij het heel leuk. Zeker nu Mars achter het loopkarretje de kamer door kan lopen. En de overige 5 keer iets minder omdat Mars dan naar zijn speelgoed kruipt en ‘mee wil spelen’ maar Twix zit daar niet altijd op te wachten “want hij doet het verkeerd mama”.
Maar hij is er eigenlijk altijd super lief voor. En in bovenstaande situatie gaat hij dan voor Mars wat ander speelgoed pakken, zodat hij Mars daarmee af kan leiden.
En Twix is alles behalve een bonkie maar die was vlot, en mijn bonkie is dus nog vlotter. Hoewel mijn bonkie niet zo bonkie meer is.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 woensdag 13 februari 2019 @ 11:48:53 #46
269689 crew  Viv
pi_184990027
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 10:31 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Ik ben zeker een slechte moeder als ik zeg dat ik de eerste paar dagen de luier ook wel eens vergat. Was zo gefocust op het voeden.. :+
Denk dat het ook een kwestie is van wennen.
Ik vergat het laatst nog. :') 's Ochtends opgestaan met haar en meteen naar beneden om mijn man niet wakker te maken, toen uitgebreid gespeeld met de Duplo en toen ik haar uiteindelijk aan tafel had voor een boterham begon ze er zelf over. :D Handige feature wel, dat praten.
pi_184990185
DUMAN, kom je binnenkort op de koffie? Dan leg ik je het allemaal uit :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184990352
@ViVa: met peuter vergeten we het regelmatig andersom. Die slaapt in de regel nog met luier, maar die vergeten we vaak om te doen. Een eigenlijk is hij altijd droog dan :o
pi_184991127
Tink, vervelend! Maar waarom denk je dat het nu geen zin meer heeft om het aan te kaarten? Misschien vinden ze het wat eng om de luier te verschonen en moeten ze even wennen?

Exode, ik hoop dat het snel wat rustiger voor je wordt op werkgebied. Dit klinkt niet fijn. Succes met de presentatie!

Malteser, wat leuk om je hier weer te zien! Knap dat Mars al achter de loopwagen kan. M probeert net pas stapjes te maken langs de tafel. Onze schelen niet veel, toch?

De hoektand van M is eindelijk door! Vannacht begon de nacht weer dramatisch maar eenmaal bij ons in bed heeft ze heerlijk geslapen, en wij ook. Haar humeur is weer wat beter gelukkig!

Sinds ze hapjes krijgt (dat is dus al een half jaartje) heeft ze moeite met poepen. Ik heb al eens contact gehad met het CB hierover, die gaven tips voor vezelrijk voedsel. Dat heeft eigenlijk nooit echt geholpen. Inmiddels gaat het weer wat slechter en zojuist zat er wat (helderrood)bloed op haar ontlasting. Ze heeft er zo'n last van, arm kind. Ik neem meer contact op met het CB, maar ben benieuwd of dit voor iemand herkenbaar is?
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 woensdag 13 februari 2019 @ 13:03:43 #50
269689 crew  Viv
pi_184991168
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 12:12 schreef Jagärtrut het volgende:
@:viva: met peuter vergeten we het regelmatig andersom. Die slaapt in de regel nog met luier, maar die vergeten we vaak om te doen.
Oh ja, daar zie ik mezelf ook nog wel voor aan tegen die tijd. :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')