FOK!forum / Voetbal / [CL @ Veronica] Ajax v Real Madrid #1: Solari en Vinicius
El-Stinhozondag 10 februari 2019 @ 00:29
GettyImages-1063011786-696x489.jpg


De voetbalwereld is fascinerend. Veel mensen, veel meningen, veel belangen en tegenwoordig ook veel geld. Maar vooral dus die meningen. Kan je op maandag 17 december al een voorspelling doen voor een wedstrijd twee maanden later? Misschien als David tegen Goliath moet, anders niet. Toen Ajax Real Madrid lootte, wist iedereen het zeker; dit is na Porto misschien wel de meest ideale loting. Hordes mensen veranderden weer eens in Real Madrid-experts die op een gemiddelde zondag liever Heel Holland Bakt kijken, stammen mensen konden in een glazen bol kijken en weten hoe Real Madrid er in februari 2019 voor zou staan. Er waren in de meeste gevallen twee kampen: “AJAX HEEFT ZEKER TE WETEN KANS!” en “REAL MADRID STAAT ER WEL WEER IN DE CL!1!1!!”. Dat is allemaal leuk en aardig, maar zo werkt voetbal in beide gevallen niet als er nog een paar maandjes te gaan zijn.

Wat beide ploegen gemeen hebben is de giftige wereld waarin beide clubs leven. Een of twee mindere resultaten en het hoofd van Solari of Ten Hag moet weer op het hakblok. Nu moet ik heel eerlijk zijn dat ik het na een paar wedstrijden Solari eigenlijk wel met hem had gezien. We zaten naar een zouteloos geheel te kijken; Ramos was een wanhopige leider in een op Vinicius Junior na hopeloos elftal. We zagen konijnen die angstig in de koplamp keken als de tegenstander zich niet ingroef en agressief de Koninklijke vast wilde zetten. De 3-0 afgang bij Eibar en de heel magere 0-1 zege bij Huesca waren daar het grootste toonbeeld van. Na 6 januari (een verlies tegen Sociedad) lijkt er opeens een knop om te zijn gegaan. Men zegt dat het mede komt door de aanstelling van de fysieke trainer uit het Zidane-tijdperk. Maar dat kan het niet alleen zijn. Ach, dat is gissen.
380447.jpg
13 januari, Real Betis-uit. De Koninklijke speelt volledig in op de zwakten van de zeer aanvallende tegenstander en staat als een armoedige middenmoter te verdedigen en te verdedigen. Het zag er niet uit; het ging nergens over, Real Madrid-onwaardig, maar opvallend was dat de teamprestatie voor het eerst écht oké was. Je zag een elftal dat zich volledig voor elkaar wegcijferde en de vuile meters wilde maken. In de tweede helft ebde dat wat weg en won het gelukkig dankzij een goal van Ceballos; maar dan nog. Tegen Sevilla werd een week later aanvallende progressie geboekt; mede door een sterke tweede helft in pressend opzicht won het met 2-0. Modric was opeens weer oké na maanden van ellende; Varane en Ramos speelden met veel vertrouwen. Bij Espanyol-uit flitste Real Madrid weer. Energiek aanvallend voetbal; een sterk middenveld maar vooral een geniale Modric en Benzema. Die lijn wordt de laatste weken meer dan doorgezet. Benzema als complete spits; passen, doorbewegen, afwerken. Heerlijk. Solari was lovend: "I'm sorry for those who have discovered Benzema last week. But hey, they still have time to enjoy him, he is in a great moment, it's true.’’

Als Solari dan fan is van Benzema, ben ik fan van Vinicius Junior. Sinds de eerste dag dat Solari hem opstelde was hij een verademing tussen de tijdlange zoutzakken van Madrid. Vinicius had schijt aan alles. Hij nam de bal aan, maakte zijn acties, dribbelde, speelde af, bewoog door. Dat kan iedereen wel op een dag, maar bij Vini zie je dat het speciaal is. Hij is pas 18, mensen. Wat deed jij op je 18e? Belangrijk zijn in het spel van Real Madrid? Vandaag de dag mag Vini dan wel een egoïst zijn en wel eens veel risico nemen in balbezit, maar wat eis je van een 18-jarige? Hij heeft een fantastische klik met Benzema die enorm profiteert van de ruimtes die Vinicius maakt voor hem. En ze combineren natuurlijk prima. Vinicius is geweldig.

Afgelopen woensdag kapseisde het schip niet op bezoek bij FC Barcelona (wel met een halffitte Messi). Sterk was het spel niet, maar het wist de eerste helft Barcelona uitstekend uit de wedstrijd te pressen. In de tweede helft viel dat een stuk tegen; Barça herstelde zich en Solari moest al dan niet gedwongen kerncomponenten uit zijn elftal wisselen. En dat is het mooie. Solari’s gelijk wordt bevestigd met de keuzes die hij maakt in La Liga. Marcelo legt het af tegen Reguilón, Casemiro heeft pech met de (nu geblesseerde) sterk spelende Llorente en Vinicius houdt Bale uit de basis. Het zwarte schaap Isco is dan weer een andere case. Die maakt al sinds Eibar-uit ruzie met Solari en alles en iedereen.. maar wil wel graag spelen. Ja, zielepiet; maak dan geen ruzie.

Tegen Atlético Madrid, in Wanda Metropolitano, zette Real Madrid nog eens de ‘heropleving’ kracht bij door met 1-3 te winnen. Dat is knap, zeker in een derby. In de afgelopen jaren heeft alleen Real Madrid twee keer drie goals kunnen maken op bezoek bij Atlético. Kansen geeft de ploeg wel eens weg, maar dat is niet heel gek. Griezmann kon de bal na goed werk van Correa achter Courtois schuiven, maar dat was eigenlijk het enige gevaar van Atléti. Voor de rest was het een en al Real Madrid dat zeker met het middenveld Modric, Kroos, Casemiro weer stabiel is. En dat is goed nieuws; een middenveld wint wedstrijden voor je, want van daaruit geef je sturing.

Kortom; Real Madrid is net op tijd teruggekeerd naar een uitstekende vorm. Je kan dat samen willen vatten als ‘ZE STAAN ER WEL WEER IN DE CL’, maar ik denk niet dat die oneliner twee maanden geleden impliceerde dat Marcelo, Isco, Casemiro en Bale onder druk zouden staan in hun elftal terwijl de afgelopen jaren gewillig gebashte Benzema als een jonge God aan het voetballen is. Solari’s tijdperk begon op een verschrikkelijke wijze, maar inmiddels heeft hij met gedurfde keuzes en redelijk aanvallend voetbal mijn vertrouwen teruggewonnen. Echter moet hij het in de tweede seizoenshelft echt laten zien. Daar worden de prijzen, lofzangen en liefdesverklaringen echt uitgedeeld. Dan kunnen we net zoveel over tactiek, strategie, inzet of mentaliteit (lol) praten..

img-020219-101.onlineBild.jpg


Bij Ajax druppelt de koffie door tot 86 achterkamertjes en allerlei vertakkingen van commissies. Voor alles lijkt een commissie te zijn, voor iedereen werkzaam bij Ajax is er een belang. Na weer eens een duizelingwekkend slecht seizoen moeten er dit seizoen door de forse investeringen prijzen worden gewonnen. Mocht dat dit seizoen niet gebeuren, dan heeft Ajax al vijf jaar geen prijs gewonnen. Zeg dat eens hardop; vijf jaar. Huilen, huilen, huilen. Nadat Erik Ten Hag een half jaar geobserveerd heeft op De Toekomst en ondertussen werd afgeranseld mag hij aan de hand van een meer dan talentvolle selectie en investeringen in Dusan Tadic en Daley Blind Ajax naar een titel leiden. Of nou ja, dat doet niet alleen Ten Hag maar ook de selectie zelf. Iedereen heeft met elkaar afgesproken om nog een jaartje shine te pakken met prijzen.

Iedereen weet het wel. Ajax doorliep soeverein de voorrondes van de Champions League. Dat is toch even een verademing na vier jaar afwezigheid. Alleen PSV liet in 2015/16 een fatsoenlijke indruk achter. In de andere jaren was het jankend, schreeuwend en op een houtje bijtend kijken naar de televisie. Toen kwam Ajax met een, moet gezegd, heel gunstige loting in de groepsfase. Een nog altijd kwakkelend Bayern München, de vergane glorie die Benfica momenteel is.. en AEK Athene. We kunnen babbelen over de eerste twee wedstrijden, maar het gaat vooral om de duels met Benfica. Dat waren twee enorm spannende duels waarin Ajax de basis legde voor overwintering. Wedstrijden die op het scherpst van de snede werden gespeeld. Teams die graag pressen, vooruit willen, iedere vijf seconden wel in duel waren en het ging op en neer en op en neer. Dan moet je een beetje mazzel hebben met Mazraoui in Amsterdam en met Onana in Lissabon, maar je pakt er dus vier punten. In eerdere jaren zou Ajax dat soort wedstrijdjes met 0 of misschien 1 punt afsluiten, maar dit seizoen is het anders.

#KutTenHag, #TenHagOut; wie het vermogen van een gehandicapte beer heeft, had hem afgeschreven na de tweede seizoenshelft van 2017/18. Wie beter wist, had kunnen weten dat een trainer geen tovenaar is. Hij kan niet midden in een seizoen een elftal overladen met ideeën en er meteen een swingend geheel van maken. Zo gaat dat niet. Voetballers zijn geen robots; het zijn mensen en kennen vreugde, pijn, twijfel en verdriet. Dat drong op 15 april 2018 niet tot iedereen door. Het onvermijdelijke busje opwachten, verhaal halen, ziedend zijn, spelers duwen. De Babbelbox vraagt aan u; wanneer had u eens zin om willekeurig mensen te duwen?
bijbeelden_1833remoc.JPG
De fantastische eerste seizoenshelft van Ajax zorgde voor een bitterzoet gevoel. Het bittere is dat je ondanks een fantastische eerste seizoenshelft toch vijf punten achterstaat op PSV; het zoete is de Champions League-overwintering. In de tweede seizoenshelft moesten er dan maar spijkers met koppen geslagen worden. Vooralsnog is het een en al ellende. Nadat FC Emmen in blessuretijd nog naast PSV kwam, stuiterde de ArenA. Een uur later kon Tadic Ajax op 4-1 zetten tegen Heerenveen; sindsdien is het positieve gevoel als sneeuw voor de zon verdwenen.

Tegen Heerenveen en Feyenoord werd als een stel gehandicapten verdedigd. Over Lamprou ga ik het niet hebben; dat is mijn niche niet, want een keeper is niet de hoofdreden dat jij vier tegengoals incasseert tegen Heerenveen. Voetbal is tactiek, kwaliteit en een beetje menselijkheid. Nu kunnen we de komst van Magallan (eventuele wenperiode HAHAHAHA) en de blessure van Tagliafico aandragen maar uiteindelijk blijkt tegen VVV-Venlo ook af en toe, ondanks een 6-0 zege, dat ook met Tagliafico die problemen niet zomaar verholpen zijn. Als dan ook nog eens tegen Heracles het voetbal volledig uit het elftal verdwenen is en je enorm mazzelt met een slechts 1-0 verlies, tsja. De vraag is of het een kwaliteitsgebrek is of het een mentaal probleem. Nou ja, dat is voor mij geen vraag maar misschien voor u als opportunistische lezer. Er zit iets in het hoofd niet goed bij Ajax. Volgens de laatste weken willekeurig wat roepende Menno Pot ligt het aan transfers bij Ajax, maar Blind/Schøne/Tadic zakken ook door het ijs terwijl er daar minder transferperikelen bij zijn.

Kortom: bij Real Madrid gaat alles goed, bij Ajax gaat er heel veel slecht momenteel. Twee maanden geleden wisten ‘mensen’ nog zeker dat Ajax meer dan kans had tegen Real Madrid, maar niemand kan twee maanden verder kijken. Voetbal is iedere dag trainen, stappen maken en ontwikkelen. Wij staan ook iedere dag op met een droom, met een doel en dan gaan we stappen proberen te zetten. Alleen dachten sommigen dat Real Madrid ook twee maanden stil zou staan. Haha, mooi niet.

Woensdag 13 februari 21:00; Ajax v Real Madrid, Johan Cruijff ArenA

[ Bericht 0% gewijzigd door El-Stinho op 10-02-2019 20:15:35 ]
GGMMzondag 10 februari 2019 @ 00:54
Dit wordt pijnlijk.
LordVoldermortzondag 10 februari 2019 @ 01:39
Als Real het G team stuurt kan het nog spannend worden
#ANONIEMzondag 10 februari 2019 @ 12:38
:D Heerlijk die OP.
JR-Style-93zondag 10 februari 2019 @ 13:12
Hard gelachen om die OP.
tompsv18zondag 10 februari 2019 @ 22:14
1-1
onlogischmaandag 11 februari 2019 @ 13:00
Deze OP _O_
Max23maandag 11 februari 2019 @ 13:16
Goede OP wel
Cocomaandag 11 februari 2019 @ 18:40
Mijn complimenten Stijn voor de OP. Pieter Zwart is jelly ^O^
El-Stinhomaandag 11 februari 2019 @ 21:08
Benzema heeft vandaag apart van de groep getraind; uit voorzorg wegens nekklachten.

https://as.com/futbol/2019/02/11/champions/1549910069_844406.html

Gezien het feit dat Marcelo de slag van Reguilón aan het verliezen is, heeft Marcelo zondag in zijn eentje een uur #hardwerken gedaan op het Madrid-complex.

https://as.com/futbol/2019/02/11/primera/1549905913_204688.html

[ Bericht 38% gewijzigd door El-Stinho op 11-02-2019 21:15:41 ]
supernigerdinsdag 12 februari 2019 @ 17:25
Mooie OP.
#ANONIEMdinsdag 12 februari 2019 @ 17:29
HALA MADRID

PUTA AMSTERDAM
Themeparktommydinsdag 12 februari 2019 @ 22:18
Alle Feyenoorders en PSV-ers verzamelen...
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 11:11
Vuurwerk afsteken bij het hotel van de Real Madrid spelers. :')

Ik verwacht een tegenactie en heb mijn trollenleger aangesproken plus nog wat @ @ @ @ tekens uitgezet op het Real Madrid TV forum.

gr gr
Sovjetwoensdag 13 februari 2019 @ 11:45
Ben er bang voor dat we afgeslacht worden, maar hoop toch, tegen beter weten in, op een 1-1 of een 1-0. :s) Hoop dat er gewoon lekker gebald word en dat we een mooie pot te zien krijgen... zit er vanavond in ieder geval weer. ^O^

Let's go joden, let'ss go!!! *O*
Tassendiefwoensdag 13 februari 2019 @ 12:01
0-5
ForzaMilanwoensdag 13 februari 2019 @ 14:58
2x je inzet op Real. Misschien dat ik wel een mooi bedragje inzet. Bijna een zekerheidje zou je zeggen.
skysherrifwoensdag 13 februari 2019 @ 15:03
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 14:58 schreef ForzaMilan het volgende:
2x je inzet op Real. Misschien dat ik wel een mooi bedragje inzet. Bijna een zekerheidje zou je zeggen.
Doen
#ANONIEMwoensdag 13 februari 2019 @ 15:04
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 14:58 schreef ForzaMilan het volgende:
2x je inzet op Real. Misschien dat ik wel een mooi bedragje inzet. Bijna een zekerheidje zou je zeggen.
Quotering is wel aardig gestegen, stond eerst nog rond 1.8 (nadat ie afgelopen weekend 1.9 was) en nu 2.04.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 13-02-2019 15:05:10 ]
Koffieplanterwoensdag 13 februari 2019 @ 15:06
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 15:04 schreef Bolasie het volgende:

[..]

Quotering is wel aardig gestegen, stond eerst nog rond 1.8 (nadat ie afgelopen weekend 1.9 was) en nu 2.04.
Ik heb heel m’n Unibet saldo op 1.92 gezet, lap.
ForzaMilanwoensdag 13 februari 2019 @ 15:08
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 15:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik heb heel m’n Unibet saldo op 1.92 gezet, lap.
Ik net 50 eu op 2.05
Sunshineboywoensdag 13 februari 2019 @ 15:24
Prachtige Op!!
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 16:48
@El-Stinho

Goed geschreven OP, amice.
LosBuenosMuchachoswoensdag 13 februari 2019 @ 17:01
Erg sterke OP
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 17:07
Aad is een drinker
supernigerwoensdag 13 februari 2019 @ 18:54
0-6
TLCwoensdag 13 februari 2019 @ 19:02
Als het maar niet binnen het eerste half uur gespeeld is ;(
PSVCLwoensdag 13 februari 2019 @ 19:15
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:02 schreef TLC het volgende:
Als het maar niet binnen het eerste half uur gespeeld is ;(
het is al gespeeld
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 19:18
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 15:08 schreef ForzaMilan het volgende:

[..]

Ik net 50 eu op 2.05
Dit

Met mijn geluk zal het wel een gelijkspelletje worden
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 19:22
ik heb geld gezet op Real +1
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 19:23
Ik heb op niemand geld gezet.
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 19:23
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 15:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik heb heel m’n Unibet saldo op 1.92 gezet, lap.
ik heb Real or Draw gezet

veel geld :)
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 19:25
ow nee Real Madrid draw no bet :)
Perrinwoensdag 13 februari 2019 @ 19:28
Ik schat Real toch wat sterker in dan Heracles.. Dit gaat een lastig potje worden vanavond.
El-Stinhowoensdag 13 februari 2019 @ 19:31
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 19:32
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:31 schreef El-Stinho het volgende:
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @:EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
:'(
Cocowoensdag 13 februari 2019 @ 19:38
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:31 schreef El-Stinho het volgende:
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @:EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
tja
Perrinwoensdag 13 februari 2019 @ 19:40
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:38 schreef Coco. het volgende:

[..]

tja
Bij een gelijkspel is er des te meer te juichen :P
Cocowoensdag 13 februari 2019 @ 19:40
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:40 schreef Perrin het volgende:

[..]

Bij een gelijkspel is er des te meer te juichen :P
Dan gaan we allemaal Doublepain @en.
El-Stinhowoensdag 13 februari 2019 @ 19:41
Tijd voor een take; er zijn geen zwakkere fans dan Ajax-fans. Wanneer het zoals in de eerste seizoenshelft fantastisch loopt, kan Ajax de hele wereld aan volgens de fans. Tot aan het toedichten van kansen voor Ajax tegen Real Madrid. Komen er twee/drie tikjes op de neus bij Ajax en krabbelt Real Madrid wat op; staat iedereen vooraan om bang te zijn voor een historische afstraffing.
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 19:43
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:41 schreef El-Stinho het volgende:
Tijd voor een take; er zijn geen zwakkere fans dan Ajax-fans.
Rest niet gelezen maar mee eens.
Perrinwoensdag 13 februari 2019 @ 19:44
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:41 schreef El-Stinho het volgende:
Tijd voor een take; er zijn geen zwakkere fans dan Ajax-fans. Wanneer het zoals in de eerste seizoenshelft fantastisch loopt, kan Ajax de hele wereld aan volgens de fans. Tot aan het toedichten van kansen voor Ajax tegen Real Madrid. Komen er twee/drie tikjes op de neus bij Ajax en krabbelt Real Madrid wat op; staat iedereen vooraan om bang te zijn voor een historische afstraffing.
Manisch depressief heet dat.
Slobeendwoensdag 13 februari 2019 @ 19:45
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:43 schreef Caland het volgende:

[..]

Rest niet gelezen maar mee eens.
:D.
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 19:46
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:41 schreef El-Stinho het volgende:
Tijd voor een take; er zijn geen zwakkere fans dan Ajax-fans. Wanneer het zoals in de eerste seizoenshelft fantastisch loopt, kan Ajax de hele wereld aan volgens de fans. Tot aan het toedichten van kansen voor Ajax tegen Real Madrid. Komen er twee/drie tikjes op de neus bij Ajax en krabbelt Real Madrid wat op; staat iedereen vooraan om bang te zijn voor een historische afstraffing.
Ik voel me niet aangesproken.
AtheistischFundamentalistwoensdag 13 februari 2019 @ 19:46
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:41 schreef El-Stinho het volgende:
Tijd voor een take; er zijn geen zwakkere fans dan Ajax-fans. Wanneer het zoals in de eerste seizoenshelft fantastisch loopt, kan Ajax de hele wereld aan volgens de fans. Tot aan het toedichten van kansen voor Ajax tegen Real Madrid. Komen er twee/drie tikjes op de neus bij Ajax en krabbelt Real Madrid wat op; staat iedereen vooraan om bang te zijn voor een historische afstraffing.
Als we roepen dat we Real kunnen hebben dan zeg je dat Ajax-fans ongekend arrogant zijn.
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 19:47
DzToPY-XgAEGZ0z.jpg:large
PowerLoungenwoensdag 13 februari 2019 @ 19:49
quote:
Schone op het middenveld en Blind achterin :') :') :')
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 19:49
quote:
10s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:46 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik voel me niet aangesproken.
:D
Slobeendwoensdag 13 februari 2019 @ 19:50
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:41 schreef El-Stinho het volgende:
Tijd voor een take; er zijn geen zwakkere fans dan Ajax-fans. Wanneer het zoals in de eerste seizoenshelft fantastisch loopt, kan Ajax de hele wereld aan volgens de fans. Tot aan het toedichten van kansen voor Ajax tegen Real Madrid. Komen er twee/drie tikjes op de neus bij Ajax en krabbelt Real Madrid wat op; staat iedereen vooraan om bang te zijn voor een historische afstraffing.
De invloed van de onvermijdelijke vijfde colonne.
Koffieplanterwoensdag 13 februari 2019 @ 19:50
Vinicius Junior maakt er drie vanavond.
Slobeendwoensdag 13 februari 2019 @ 19:51
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:50 schreef Koffieplanter het volgende:
Vinicius Junior maakt er drie vanavond.
Zo niet dan neem jij een andere UI :).
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 19:51
quote:
9s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:49 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Schone op het middenveld en Blind achterin :') :') :')
Jij had liever Dani de Wit gezien?
Zorrowoensdag 13 februari 2019 @ 19:51
Mazroui in de basis, ten Hag hoopt weer op een mislukt schot om een doelpunt te maken?
AtheistischFundamentalistwoensdag 13 februari 2019 @ 19:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 17:29 schreef Doublepain het volgende:
HALA MADRID

PUTA AMSTERDAM
Als je al gaat haten op Ajax dan moet je vooral een club gaan aanmoedigen die in alles 10x erger is.
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 19:51
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:51 schreef Zorro het volgende:
Mazroui in de basis, ten Hag hoopt weer op een mislukt schot om een doelpunt te maken?
Als Kristensen speelt maakt Vinicius er vanavond 7.
Koffieplanterwoensdag 13 februari 2019 @ 19:52
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:51 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Zo niet dan neem jij een andere UI :).
Wat stel je voor?
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 19:52
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:51 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Zo niet dan neem jij een andere UI :).
ik gebruik mijn veto. doe maar wat anders. goeie UI heeft ie
El-Stinhowoensdag 13 februari 2019 @ 19:52
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:46 schreef AtheistischFundamentalist het volgende:

[..]

Als we roepen dat we Real kunnen hebben dan zeg je dat Ajax-fans ongekend arrogant zijn.
Dat zou ik niet zeggen, dan denk ik eerder dat je hard met je hoofd tegen een betonnen muur aangerend bent.

Ik wil je graag meegeven dat, mocht Ajax vandaag een 'briljante' wedstrijd spelen, het nog altijd moet afwachten welke spelers geel pakken. Tagliafico, Blind, De Ligt, Mazraoui en Van de Beek staan allen op scherp; bij Real Madrid slechts Ramos. Gezien de risicofactor van Ajax' spel moet je niet uitsluiten dat er zeker twee van de vier achterin geel pakken. Met Sinkgraven, Magallan, Schuurs en Kristensen als B-opties kan je dan net zo goed niet op komen dagen.
PzKpfwwoensdag 13 februari 2019 @ 19:52
Dat dit om 21:00 al uit mag worden gezonden.
PowerLoungenwoensdag 13 februari 2019 @ 19:53
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:51 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Jij had liever Dani de Wit gezien?
Als we toch naar de klote gaan , dan maar op de meme manier
Slobeendwoensdag 13 februari 2019 @ 19:53
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:52 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wat stel je voor?
Vinicius Jr.
supernigerwoensdag 13 februari 2019 @ 19:54
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:31 schreef El-Stinho het volgende:
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @:EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
RIP Ajax
Koffieplanterwoensdag 13 februari 2019 @ 19:54
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:53 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Vinicius Jr.
Vini is wel erg casual en mainstream tegenwoordig. De bandwagon begint vol te raken.
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 19:54
quote:
9s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:53 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Als we toch naar de klote gaan , dan maar op de meme manier
Dat wordt de uitwedstrijd al _O_ Kristensen - Veltman - Magallan - Sinkgraven als defensie.
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 19:54
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:54 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Vini is wel erg casual en mainstream tegenwoordig. De bandwagon begint vol te raken.
Doe dan die Vledder waar je fan van bent in Brazilië.
Perrinwoensdag 13 februari 2019 @ 19:54
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:52 schreef PzKpfw het volgende:
Dat dit om 21:00 al uit mag worden gezonden.
In verband met grof geweld en zware vernedering?
Zorrowoensdag 13 februari 2019 @ 19:55
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:51 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Als Kristensen speelt maakt Vinicius er vanavond 7.
Zit wat in. Nu blijft het bij 5.
Koffieplanterwoensdag 13 februari 2019 @ 19:55
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:54 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Doe dan die Vledder waar je fan van bent in Brazilië.
Wie?
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 19:55
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:55 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wie?
Die Reinier oid.
El-Stinhowoensdag 13 februari 2019 @ 19:55
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:54 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Vini is wel erg casual en mainstream tegenwoordig. De bandwagon begint vol te raken.
Jij stond aan de wieg; ik was zelfs nog vroeg bij Real Madrid v Real Valladolid. Sommige mensen lijken pas sinds twee/drie weken van zijn bestaan af te weten.
PSVCLwoensdag 13 februari 2019 @ 19:57
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:31 schreef El-Stinho het volgende:
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @:EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
:9~
Perrinwoensdag 13 februari 2019 @ 19:59
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:57 schreef PSVCL het volgende:

[..]

:9~
Iemand die vanavond van plan is te gaan juichen gespot.
R-woud93woensdag 13 februari 2019 @ 19:59
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:31 schreef El-Stinho het volgende:
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @:EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
0-7
Koffieplanterwoensdag 13 februari 2019 @ 19:59
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:55 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Die Reinier oid.
Ajax moet hem kopen. ¤70 miljoen, gewoon doen.
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 20:00
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:59 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ajax moet hem kopen. ¤70 miljoen, gewoon doen.
OrangeBitterBlacklemur-max-1mb.gif
#ANONIEMwoensdag 13 februari 2019 @ 20:00
Nou ik doe mee nu ik de opstellingen zie @2.02.
Mani89woensdag 13 februari 2019 @ 20:01
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:55 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Die Reinier oid.
Robbemond?
The_Coachwoensdag 13 februari 2019 @ 20:03
Ik had liever zo gespeelt.

Onana

Mazroui -- de Ligt -- magallan -- Nico

V/d Beek -- Blind --- Ziyech

Neres -- Dolberg -- Tadic
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:04
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:31 schreef El-Stinho het volgende:
elchiringuitotv twitterde op woensdag 13-02-2019 om 19:28:44 🚨🚨🚨¡¡PRIMICIA de @:EduAguirre7!!XI REAL MADRID (VS. Ajax): Courtois; Reguilón, Sergio Ramos, Nacho, Carvajal; Kroos, Casemiro, Modric; Bale, Vinicius y Benzema. reageer retweet
mes steek pijn
TimmyMwoensdag 13 februari 2019 @ 20:04
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:03 schreef The_Coach het volgende:
Ik had liever zo gespeelt.

Onana

Mazroui -- de Ligt -- magallan -- Nico

V/d Beek -- Blind --- Ziyech

Neres -- Dolberg -- Tadic
Geen frenkie? :{
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:05
WTF IK ZIE BIG BANG THEORY
The_Coachwoensdag 13 februari 2019 @ 20:06
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:04 schreef TimmyM het volgende:

[..]

Geen frenkie? :{
Nee die is met zijn gedachten al veel te veel bezig met Barcelona en zijn idool messi.
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:06
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:05 schreef KingRoland het volgende:
WTF IK ZIE BIG BANG THEORY
Leuke serie :)
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 20:06
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:06 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Leuke serie :)
:{
R-woud93woensdag 13 februari 2019 @ 20:07
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:06 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Leuke serie :)
:')
El-Stinhowoensdag 13 februari 2019 @ 20:07
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:06 schreef The_Coach het volgende:

[..]

Nee die is met zijn gedachten al veel te veel bezig met Barcelona en zijn idool messi.
Jij bent in gedachten ook tegen een lantaarnpaal aangelopen tenzij je een geblesseerde Magallan op het veld wil zien.
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:08
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:06 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Leuke serie :)
wtf
Koffieplanterwoensdag 13 februari 2019 @ 20:08
Is Magallán geblesseerd? Wel verdomme.
Mani89woensdag 13 februari 2019 @ 20:10
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:06 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Leuke serie :)
Waardelozegozer.
TLCwoensdag 13 februari 2019 @ 20:11
Geen voorbeschouwing vandaag op tv ?
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:12
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 19:54 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Vini is wel erg casual en mainstream tegenwoordig. De bandwagon begint vol te raken.
Ik vind het nog geen Mbappe.
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:12
tot hoe lang duurt dit? wtf die jongen kust dat meisje en haar vader kijkt er gewoon naar
hoekanditwoensdag 13 februari 2019 @ 20:13
0-4
Koffieplanterwoensdag 13 februari 2019 @ 20:14
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:12 schreef Caland het volgende:

[..]

Ik vind het nog geen Mbappe.
Ik ook niet, maar dat is ook wel het extreemste van het extreemste. Maar goed, hij heeft nog twee jaar. Dat iemand van 18 inmiddels, redelijk onbetwist, basisspeler is van Real Madrid en straks debuteert in de Selecao is al behoorlijk uitzonderlijk.
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 20:16
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:12 schreef KingRoland het volgende:
tot hoe lang duurt dit? wtf die jongen kust dat meisje en haar vader kijkt er gewoon naar
Beter zenden ze Flodder of Bean uit.
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:18
WOKKELSGENOT
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:18
ik krijg nu opeens zin in wokkels paprika

kut lays
TLCwoensdag 13 februari 2019 @ 20:22
Dit zal een van de weinige avonden in t jaar zijn dat n zender als Veronica kijkers trekt.
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:22
21:00 uur is echt een aidstijd

zo lang wachten
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 20:23
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:22 schreef TLC het volgende:
Dit zal een van de weinige avonden in t jaar zijn dat n zender als Veronica kijkers trekt.
En dan nog Big Bang aids uitzenden :')
TLCwoensdag 13 februari 2019 @ 20:27
Amerikaanse sitcoms met lachbanden :')
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:28
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:27 schreef TLC het volgende:
Amerikaanse sitcoms met lachbanden :')
#ANONIEMwoensdag 13 februari 2019 @ 20:29
Hala Madrid!
PzKpfwwoensdag 13 februari 2019 @ 20:29
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:22 schreef KingRoland het volgende:
21:00 uur is echt een aidstijd

zo lang wachten
Moet er ook aan wennen, 20:45 zat helemaal in m'n systeem.
tralalalawoensdag 13 februari 2019 @ 20:29
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:27 schreef TLC het volgende:
Amerikaanse sitcoms met lachbanden :')
Lama's humor, ik vind het walgelijk.
R-woud93woensdag 13 februari 2019 @ 20:29
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:27 schreef TLC het volgende:
Amerikaanse sitcoms met lachbanden :')
DETELEVISIEKIJKERwoensdag 13 februari 2019 @ 20:30
Ajax gaat winnen _O_
DETELEVISIEKIJKERwoensdag 13 februari 2019 @ 20:30
Ajax in me hart!!
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:30
EINDELIJK HET IS TIJD JAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 20:30
Ik hoop dat het altijd vervelende Big Bang Theory zijn armen breekt en vanaf volgend jaar niet meer te zien is voor de CL.
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:30
JAJAJAJAJ THIS ISSS THE CHAAAMPSJEEEEEIOOOOONNSSS LIIIEEEEEEEEEEEEEKKKK THEEEESSEEE ARRRRRRRRRRR TEHHH SJEEEMPPPIIIOOOOOOOOOOOOONSSS
PSVCLwoensdag 13 februari 2019 @ 20:31
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:06 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Leuke serie :)
_O-
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:32
De altijd sympathieke Zipportal hoopt dat Real Madrid gaat winnen.

Dagjesvolk kan oppleuren.
De-iets-tedikkewielrennerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:32
Dikkie :D
Noberwoensdag 13 februari 2019 @ 20:33
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:32 schreef Zipportal het volgende:
De altijd sympathieke Zipportal hoopt dat Real Madrid gaat winnen.

Dagjesvolk kan oppleuren.
Dit is de ommekeer, 5-1.
Slobeendwoensdag 13 februari 2019 @ 20:33
Hou nou eens op met Dick.
Max23woensdag 13 februari 2019 @ 20:33
1-4
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:33
Al die autisten hier die TBBT te confronterend vinden _O-.
Slobeendwoensdag 13 februari 2019 @ 20:33
WiE aNdErs
-XOR-woensdag 13 februari 2019 @ 20:34
Oef, nog steeds 0-0; dit gaat de goede kant op!
Haagswoensdag 13 februari 2019 @ 20:34
Kinderachtig dat vuurwerk
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:34
@El-Stinho
@Koffieplanter
@Tagliano
@GGMM
@skysherrif
@onlogisch
@Dj_Day-V
@Coco.
@Doublepain
@RensAjacied
@Mani89
@johannes_vermeer
@Elan
@Scrummie2.0
@Caland
@Wereldgozer
@Lange_Lans
@Tarado
@Buitendam
@Karina
@Lavenderr
@kapiteintje
@Zipportal
@Insomnia2.0
@Mansjester
@Wereldgozer
@napoleonfour
@JanCees
@Tjacka
@Mortaxx
@LordVoldemort (hafcfan)
@Slobeend
@hhh38
@PowerLoungen
@aTypisch
@Evertjan

[ Bericht 3% gewijzigd door KingRoland op 13-02-2019 20:42:15 ]
Mani89woensdag 13 februari 2019 @ 20:36
NERES JAAAA
Karinawoensdag 13 februari 2019 @ 20:36
Jaja ik ga zo kijken hoor ben nog even aan het gamen :P
R-woud93woensdag 13 februari 2019 @ 20:36
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:34 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Kinderachtig dat vuurwerk
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:36
Waarom worden al die randfiguren die normaal gesproken achter de decoder zitten (FOX en Ziggo) ingevlogen en mogen dit erbij doen.

BLIJF BIJ JE EIGEN ZENDER.
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 20:36
Hélène boh.
Max23woensdag 13 februari 2019 @ 20:36
Heel dicht bij Helene staan
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:36
Mazraoui vs Vinicius (lol)
#ANONIEMwoensdag 13 februari 2019 @ 20:36
Even iets anders, jongens. Ik zag gisteren een filmpje van Leon de Kogel. Ik wist niet dat 'ie uit het Rifgebergte kwam :).
R-woud93woensdag 13 februari 2019 @ 20:37
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:34 schreef -XOR- het volgende:
Oef, nog steeds 0-0; dit gaat de goede kant op!
HET KAN NOG
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:37
Even een paar betjes geplaatst
Karinawoensdag 13 februari 2019 @ 20:37
Ik ben Helene moe, ze zit overal.
Evertjanwoensdag 13 februari 2019 @ 20:37
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:34 schreef KingRoland het volgende:
@:El-Stinho
@:Koffieplanter
@:Tagliano
@:GGMM
@:Skysherrif
@:Onlogisch
@:DJ_Day-V
@:coco.
@:Doublepain
@:Rensajacied
@:Mani89
@:Elan
@:Scrummie2.0
@:Caland
@:Wereldgozer
@:Lange_lans
@:Tarado
@:Buitendam
@:Karina
@:Lavenderr
@:Kapiteintje
@:Zipportal
@:insomnia2.0
@:Mansjester
@:Wereldgozer
@:Napoleonfour
@:JanCees
@:Tjacka
@:Mortaxx
@:Lordvoldemort (hafcfan)
@:Slobeend
@:hhh38
@:PowerLoungen
@:atypisch
waarom tag je mij niet?
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:37
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Karina het volgende:
Ik ben Helene moe, ze zit overal.
Evertjanwoensdag 13 februari 2019 @ 20:37
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Karina het volgende:
Ik ben Helene moe, ze zit overal.
behalve bij je op de bank?
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:37
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Karina het volgende:
Ik ben Helene moe, ze zit overal.
Ziedend
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:37
Helene heeft vandaag in een vriescel gewerkt
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:38
quote:
2s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Evertjan het volgende:

[..]

waarom tag je mij niet?
was ik vergeten ik word ook met de dag wat ouder
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:38
quote:
2s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Evertjan het volgende:

[..]

waarom tag je mij niet?
Jij reageert toch nergens op

~Zipportal
Karinawoensdag 13 februari 2019 @ 20:38
quote:
2s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Evertjan het volgende:

[..]

behalve bij je op de bank?
ja nou daar zit ik op te wachten :')
Haagswoensdag 13 februari 2019 @ 20:38
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Ziedend
strijder
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:38
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Caland het volgende:
Helene heeft vandaag in een vriescel gewerkt
Pulsvissen allen.
Evertjanwoensdag 13 februari 2019 @ 20:38
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Karina het volgende:

[..]

ja nou daar zit ik op te wachten :')
lekker scharen?
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:38
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Jij reageert toch nergens op

~Zipportal
Jij telt niet mee

~Zipportal
Evertjanwoensdag 13 februari 2019 @ 20:38
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Jij reageert toch nergens op

~Zipportal
wie?
Noberwoensdag 13 februari 2019 @ 20:38
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Karina het volgende:
Ik ben Helene moe, ze zit overal.
Genee, Gijp en Dick zie je nauwelijks.
Karinawoensdag 13 februari 2019 @ 20:38
quote:
2s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Evertjan het volgende:

[..]

lekker scharen?
nee ik ben niet van de damesliefde ;) en dan nog niet met haar :D
Max23woensdag 13 februari 2019 @ 20:38
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:37 schreef Karina het volgende:
Ik ben Helene moe, ze zit overal.
Moet jij zeggen :6

S7htSah.gif
Karinawoensdag 13 februari 2019 @ 20:38
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Nober het volgende:

[..]

Genee, Gijp en Dick zie je nauwelijks.
Nee eigenlijk niet he :D
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:39
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Karina het volgende:

[..]

nee ik ben niet van de damesliefde ;) en dan nog niet met haar :D
hoe is het corrie? maak jij nog gebruik van die albert heijn tegenover olympische stadion
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:39
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Jij telt niet mee. jij mag dood

~Zipportal
DAT HEB IK NOG NOOIT GEZEGD.

Flikker op.

@onlogisch
@Karina
Karinawoensdag 13 februari 2019 @ 20:39
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:39 schreef KingRoland het volgende:

[..]

hoe is het corrie? maak jij nog gebruik van die albert heijn tegenover olympische stadion
Tuurlijk bijna elke dag.
El-Stinhowoensdag 13 februari 2019 @ 20:39
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:34 schreef KingRoland het volgende:
@:El-Stinho
@:Koffieplanter
@:Tagliano
@:GGMM
@:Skysherrif
@:Onlogisch
@:DJ_Day-V
@:coco.
@:Doublepain
@:Rensajacied
@:Mani89
@:Elan
@:Scrummie2.0
@:Caland
@:Wereldgozer
@:Lange_lans
@:Tarado
@:Buitendam
@:Karina
@:Lavenderr
@:Kapiteintje
@:Zipportal
@:insomnia2.0
@:Mansjester
@:Wereldgozer
@:Napoleonfour
@:JanCees
@:Tjacka
@:Mortaxx
@:Lordvoldemort (hafcfan)
@:Slobeend
@:hhh38
@:PowerLoungen
@:atypisch
@:evertjan
Ik wil graag een s/o doen naar @Rickazio.

Al een jarenlang gemis.

Hier verder.
Lavenderrwoensdag 13 februari 2019 @ 20:39
Meld!
Thanks King Roland w/
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:39
@Ties02
skysherrifwoensdag 13 februari 2019 @ 20:39
Ajax 2 - 1
TLCwoensdag 13 februari 2019 @ 20:40
Zolang Ajax een keer meer scoort dan Real dan winnen ze de wedstrijd _O_
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:40
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:39 schreef Caland het volgende:
@:Ties02
rip
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:40
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:39 schreef Caland het volgende:
@:Ties02
@#ANONIEM
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:40
quote:
7s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:39 schreef skysherrif het volgende:
Ajax 2 - 1
Valse tussenstand

Even een tr meegepakt
Flippieewoensdag 13 februari 2019 @ 20:40
Tvp
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:40
@Scarface88
El-Stinhowoensdag 13 februari 2019 @ 20:40
@Kopbal WAAR BEN JE
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:41
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Jij reageert toch nergens op

~Zipportal
Deze quote is wél legitiem. :)
Karinawoensdag 13 februari 2019 @ 20:41
Weer geen love rocket ;(
Evertjan weet wat ik bedoel, niet wat jullie denken :P
Max23woensdag 13 februari 2019 @ 20:41
Verdomme, Karina negeert me
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:41
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:39 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik wil graag een s/o doen naar @:Rickazio.

Al een jarenlang gemis.

Hier verder.
Ik mis hem ook. Jammer. @johannes_vermeer kan je hem zoeken?
Karinawoensdag 13 februari 2019 @ 20:41
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Max23 het volgende:

[..]

Moet jij zeggen :6

[ afbeelding ]
ik zat er al op te wachten :D
Karinawoensdag 13 februari 2019 @ 20:41
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:41 schreef Max23 het volgende:
Verdomme, Karina negeert me
nee ik was aan het vechten man _O-
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:41
#afcajax #ajax #ajarea #dwdd #rtlln #vtbl #foxsports #veronicainside Helpen de
- 16.000 "tweet" fans;
- energie/ziel v Johan Cruyff;
- goddelijke geest;
Ajax zo naar ultieme flow met een sensationele overwinning terwijl de kans maar 8% is?Gods beslissing obv integere zuiverheid
Bugno2woensdag 13 februari 2019 @ 20:41
Niet genoemd. Ik ween.
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:41
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:34 schreef KingRoland het volgende:
@:El-Stinho
@:Koffieplanter
@:Tagliano
@:GGMM
@:Skysherrif
@:Onlogisch
@:DJ_Day-V
@:coco.
@:Doublepain
@:Rensajacied
@:Mani89
@johannes_vermeer
@:Elan
@:Scrummie2.0
@:Caland
@:Wereldgozer
@:Lange_lans
@:Tarado
@:Buitendam
@:Karina
@:Lavenderr
@:Kapiteintje
@:Zipportal
@:insomnia2.0
@:Mansjester
@:Wereldgozer
@:Napoleonfour
@:JanCees
@:Tjacka
@:Mortaxx
@:Lordvoldemort (hafcfan)
@:Slobeend
@:hhh38
@:PowerLoungen
@:atypisch
@:evertjan
Mani89woensdag 13 februari 2019 @ 20:42
@yannickdevos7
Slobeendwoensdag 13 februari 2019 @ 20:42
@Heubach
@Paxcon
@johannes_vermeer
Evertjanwoensdag 13 februari 2019 @ 20:42
Derrick Boerigter!!!
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:42
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:41 schreef Caland het volgende:
#afcajax #ajax #ajarea #dwdd #rtlln #vtbl #foxsports #veronicainside Helpen de
- 16.000 "tweet" fans;
- energie/ziel v Johan Cruyff;
- goddelijke geest;
Ajax zo naar ultieme flow met een sensationele overwinning terwijl de kans maar 8% is?Gods beslissing obv integere zuiverheid
H28uPy32.jpg
El-Stinhowoensdag 13 februari 2019 @ 20:42
@Cavaliers, ook al jaren weg.
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:42
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:41 schreef Caland het volgende:
#afcajax #ajax #ajarea #dwdd #rtlln #vtbl #foxsports #veronicainside Helpen de
- 16.000 "tweet" fans;
- energie/ziel v Johan Cruyff;
- goddelijke geest;
Ajax zo naar ultieme flow met een sensationele overwinning terwijl de kans maar 8% is?Gods beslissing obv integere zuiverheid
Bedankt SJON
xFriendxwoensdag 13 februari 2019 @ 20:42
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:40 schreef Flippiee het volgende:
Tvp
Lekker oldskool
PSVCLwoensdag 13 februari 2019 @ 20:43
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:42 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:43
Hallo ik ben Helene en mis een stukje vinger.

MAAR DAT VERBERG IK ONDER MIJN VUILNISZAKJAS.
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:43
Goed gouden jasje van Lellebel
onlogischwoensdag 13 februari 2019 @ 20:43
yKv4pLV.png
Max23woensdag 13 februari 2019 @ 20:43
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:41 schreef Karina het volgende:

[..]

ik zat er al op te wachten :D
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:41 schreef Karina het volgende:

[..]

nee ik was aan het vechten man _O-
giphy.gif?cid=3640f6095c64733b7a35337545293bea
Haagswoensdag 13 februari 2019 @ 20:43
_O-
Slobeendwoensdag 13 februari 2019 @ 20:43
@showtimer, zenuwachtig?
skysherrifwoensdag 13 februari 2019 @ 20:43
:D
Flippieewoensdag 13 februari 2019 @ 20:43
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:42 schreef xFriendx het volgende:

[..]

Lekker oldskool
Zo rol ik :@
onlogischwoensdag 13 februari 2019 @ 20:43
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:39 schreef Caland het volgende:
@:Ties02
(lol)
PowerLoungenwoensdag 13 februari 2019 @ 20:44
quote:
9s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:42 schreef El-Stinho het volgende:
@:Cavaliers, ook al jaren weg.
Photo-710x434.jpg
Evertjanwoensdag 13 februari 2019 @ 20:44
Lasse Schone is en blijft een NEC speler
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:44
Ik krijg een beetje het idee dat Dickie meer defensieve zekerheden zou inbouwen
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:44
quote:
2s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:44 schreef Evertjan het volgende:
Lasse Schone is en blijft een NEC speler
quote:
2s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Evertjan het volgende:

[..]

wie?
El-Stinhowoensdag 13 februari 2019 @ 20:44
Tenslotte groet ik @Vincerusso. Vork in je reet en gaan!!!!!
Bugno2woensdag 13 februari 2019 @ 20:45
RamosGOD _O_
Evertjanwoensdag 13 februari 2019 @ 20:45
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:44 schreef Zipportal het volgende:
se Schone is en blijft een NEC speler
quote:

Op woensdag 13 februari 2019 20:38 schreef Evertjan het volgende:

[..]

wie?
wat?
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:45
@Madame_Paon
@Knetterkrankjorum
@yvonne
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:45
@PowerLoungen

test
Evertjanwoensdag 13 februari 2019 @ 20:45
@wolfrolf kom dan posten in dit topic!
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:45
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:45 schreef Caland het volgende:
@:madame_paon
@:knetterkrankjorum
@:yvonne
@fokstok
Slobeendwoensdag 13 februari 2019 @ 20:45
Ajax had Wöber moeten houden.
Perrinwoensdag 13 februari 2019 @ 20:45
quote:
Easy money.
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:45
quote:
Mazraoui heeft niet eens te kans om VINICIUSGOD te raken
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:45
Sommige namen worden niet groen, dan zitten ze misschien in het topic....

AVG dit.
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:45
wie had de FOK!stok gestolen
Noberwoensdag 13 februari 2019 @ 20:45
Op hoeveel kaarten zit die Ramos al na 599 wedstrijden?
#ANONIEMwoensdag 13 februari 2019 @ 20:46
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:45 schreef Zipportal het volgende:
Sommige namen worden niet groen, dan zitten ze misschien in het topic....

AVG dit.
@Zipportal
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:46
JAAAAAAAAAAAAAA RECLAMEGODEN.
RipCitywoensdag 13 februari 2019 @ 20:46
weddenopsport twitterde op woensdag 13-02-2019 om 20:44:05 Wedders geloven massaal in #Ajax . Odds RealMadrid gestegen van 1.88 naar 2.13 terwijl #Ajax gezakt is van 4.00 naar 3.7. Geloof jij ook in de Amsterdammers!? https://t.co/hLR5DmZ221 #AJAREA #CL reageer retweet
Waarsch. half Nederland gelooft opeens weer in de hype?

2,20 inmiddels zelfs :D
PowerLoungenwoensdag 13 februari 2019 @ 20:46
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:45 schreef Zipportal het volgende:
@:PowerLoungen

test
InbornImpeccableHanumanmonkey-size_restricted.gif
showtimerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:46
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:43 schreef Slobeend het volgende:
@:showtimer, zenuwachtig?
Stukje Rieu werkt relaxerend.
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:46
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef RipCity het volgende:
weddenopsport twitterde op woensdag 13-02-2019 om 20:44:05 Wedders geloven massaal in #Ajax . Odds RealMadrid gestegen van 1.88 naar 2.13 terwijl #Ajax gezakt is van 4.00 naar 3.7. Geloof jij ook in de Amsterdammers!? https://t.co/hLR5DmZ221 #AJAREA #CL reageer retweet
Waarsch. half Nederland gelooft opeens weer in de hype?
:')
xFriendxwoensdag 13 februari 2019 @ 20:47
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef Zipportal het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAA RECLAMEGODEN.
Overmars helemaal blij.
R-woud93woensdag 13 februari 2019 @ 20:47
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef RipCity het volgende:
weddenopsport twitterde op woensdag 13-02-2019 om 20:44:05 Wedders geloven massaal in #Ajax . Odds RealMadrid gestegen van 1.88 naar 2.13 terwijl #Ajax gezakt is van 4.00 naar 3.7. Geloof jij ook in de Amsterdammers!? https://t.co/hLR5DmZ221 #AJAREA #CL reageer retweet
Waarsch. half Nederland gelooft opeens weer in de hype?
De arrogantie straat er weer vanaf
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:47
@Netsplitter
@netflipper
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:47
quote:
17s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef O_o_ het volgende:

[..]

@:Zipportal
Jammer, toch niet.

huillach_poppetje.gif
Max23woensdag 13 februari 2019 @ 20:47
@klaasweetalles
#ANONIEMwoensdag 13 februari 2019 @ 20:47
quote:
7s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef showtimer het volgende:

[..]

Stukje Rieu werkt relaxerend.
Met nadruk op druk en laxerend.
Houtenbeenwoensdag 13 februari 2019 @ 20:47
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef RipCity het volgende:
weddenopsport twitterde op woensdag 13-02-2019 om 20:44:05 Wedders geloven massaal in #Ajax . Odds RealMadrid gestegen van 1.88 naar 2.13 terwijl #Ajax gezakt is van 4.00 naar 3.7. Geloof jij ook in de Amsterdammers!? https://t.co/hLR5DmZ221 #AJAREA #CL reageer retweet
Waarsch. half Nederland gelooft opeens weer in de hype?

2,20 inmiddels zelfs :D
2.20 gratis geld
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:47
@Ted

HOEREN NEUKEN NOOIT MEER WERKEN
Evertjanwoensdag 13 februari 2019 @ 20:47
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:45 schreef KingRoland het volgende:
wie had de FOK!stok gestolen
die zit bij Gijp in zijn reet verstopt
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:47
quote:
KIGZRLde.gif
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:47
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:46 schreef RipCity het volgende:
weddenopsport twitterde op woensdag 13-02-2019 om 20:44:05 Wedders geloven massaal in #Ajax . Odds RealMadrid gestegen van 1.88 naar 2.13 terwijl #Ajax gezakt is van 4.00 naar 3.7. Geloof jij ook in de Amsterdammers!? https://t.co/hLR5DmZ221 #AJAREA #CL reageer retweet
Waarsch. half Nederland gelooft opeens weer in de hype?

2,20 inmiddels zelfs :D
Allemaal dronken.
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:47
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:47 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Allemaal dronken.
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:48
naja als iedereen een 10tje zet op winst + draw ajax of alleen winst vanzelf dat die odds dalen
Kaneelstokjewoensdag 13 februari 2019 @ 20:48
Ben bang boys.
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:48
Rapper Ajax met een doos Snickers op 18+.
PowerLoungenwoensdag 13 februari 2019 @ 20:49
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:47 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
19savg2308c11.gif?width=278&s=2d62529fca8cf325cb9e63fc67f5cba8e49eac2f
El-Stinhowoensdag 13 februari 2019 @ 20:49
SPOILER
Zo, ik ga ervoor zitten.
Perrinwoensdag 13 februari 2019 @ 20:49
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:48 schreef Kaneelstokje het volgende:
Ben bang boys.
Zou raar zijn als je dat niet was.
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:49
quote:
heb jij spotify stijn?
Slobeendwoensdag 13 februari 2019 @ 20:50
quote:
_O_
RipCitywoensdag 13 februari 2019 @ 20:50
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:47 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

2.20 gratis geld
Okay dan.

291i6br.jpg
Max23woensdag 13 februari 2019 @ 20:50
Toch zou het me niet verbazen als het toch gelijkspel wordt of zo

En dan zondag ook gelijkspelen tegen Nac _O-
Bugno2woensdag 13 februari 2019 @ 20:50
Ik drink een witbier van Jopen. Buitengewoon aangenaam, zoals wel vaker van de boys uit 't Haerlemsche.
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:51
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:50 schreef Bugno2 het volgende:
Ik drink een witbier van Jopen. Buitengewoon aangenaam, zoals wel vaker van de boys uit 't Haerlemsche.
Wil je nu een sticker?
Perrinwoensdag 13 februari 2019 @ 20:51
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:50 schreef RipCity het volgende:

[..]

Okay dan.

[ afbeelding ]
Dat is snel verdiend.
#ANONIEMwoensdag 13 februari 2019 @ 20:51
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:50 schreef Bugno2 het volgende:
Ik drink een witbier van Jopen. Buitengewoon aangenaam, zoals wel vaker van de boys uit 't Haerlemsche.
Ik drink het wit uit de Jopen van je moeder.
Bugno2woensdag 13 februari 2019 @ 20:51
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:51 schreef Caland het volgende:

[..]

Wil je nu een sticker?
Liever dat jij je muil houdt.
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:51
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:51 schreef Bugno2 het volgende:

[..]

Liever dat jij je muil houdt.
Sow mad
JR-Style-93woensdag 13 februari 2019 @ 20:52
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:50 schreef RipCity het volgende:

[..]

Okay dan.

[ afbeelding ]
Wat ga je doen met de winst?
Bugno2woensdag 13 februari 2019 @ 20:52
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:51 schreef Caland het volgende:

[..]

Sow mad
Zeker. Kom niet aan Jopenbier.
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:52
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:52 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Wat ga je doen met de winst?
Je moeder boeken voor de hele nacht.
R-woud93woensdag 13 februari 2019 @ 20:52
quote:
17s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:51 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Ik drink het wit uit de Jopen van je moeder.
sow
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:53
ik heb ook een leuk bedrag gezet. Ik post deze alleen als mijn goede vriend Koffieplanter zijn betje post :)
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:53
Er worden veel mensen in dit topic rijk.
Slobeendwoensdag 13 februari 2019 @ 20:53
Andre Rieaids
Noberwoensdag 13 februari 2019 @ 20:54
Buiten VI en CL om komt er dus niks op Veronica.
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:54
Een lichtshow _O-
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:54
_O_
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:54
R-woud93woensdag 13 februari 2019 @ 20:54
:') |:(
RipCitywoensdag 13 februari 2019 @ 20:54
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:52 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Wat ga je doen met de winst?
naar 'live' concert Andre Rieu
Pizzakoppowoensdag 13 februari 2019 @ 20:55
:') I love VI
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:55
Van Maastricht naar A'dam met twee krattnbier achterin.

Gewoon.
Zorrowoensdag 13 februari 2019 @ 20:55
Zoveel instrumenten uit 1 viool _O_
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:55
:D
Mexicanobakkerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:55
Wat is de opstelling van ons aller Real
#ANONIEMwoensdag 13 februari 2019 @ 20:55
Wat is dit voor aids.
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:55
Ronaldo begint op de bank.

DIE NEMEN AJAX DUS NIET SERIEUS.
Max23woensdag 13 februari 2019 @ 20:55
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:55 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat is de opstelling van ons aller Real
REAL MADRID: Courtois,Carvajal,Ramos,
Nacho,Reguilón,Modric,Casemiro,Kroos,
Bale,Benzema,Vinícius
Haagswoensdag 13 februari 2019 @ 20:55
Pleur op met je Rieu man
Karinawoensdag 13 februari 2019 @ 20:56
Tof dat hij er live is :D
Bugno2woensdag 13 februari 2019 @ 20:56
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:55 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat is de opstelling van ons aller Real
Boeiend. UIt gaan van eigen kracht genot.
Keyoswoensdag 13 februari 2019 @ 20:56
Allemaal vlaggetje zwaaien mensen.
Mortaxxwoensdag 13 februari 2019 @ 20:56
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:56 schreef Karina het volgende:
Tof dat hij er live is :D
is playback
Mexicanobakkerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:56
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:55 schreef Max23 het volgende:

[..]

REAL MADRID: Courtois,Carvajal,Ramos,
Nacho,Reguilón,Modric,Casemiro,Kroos,
Bale,Benzema,Vinícius
Reguilon, Modric, Bale en Vinicius. Dat vind ik zeer leuk.

Ik mis wel mijn goede vriend Asensio, maar die speelt ook echt al weken kut
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:56
mortty!!!!!!!!!!!!
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:56
Wordt straks weer druk op A'dam CS.
R-woud93woensdag 13 februari 2019 @ 20:56
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:56 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

is playback
Solotovwoensdag 13 februari 2019 @ 20:56
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:55 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Pleur op met je Rieu man
Fenomeen Haags
-Chakotay-woensdag 13 februari 2019 @ 20:56
positief gestemde mensen in NL

1-1 1-2 2-1

haha

wat dacht je van minimaal 0-3?
Koffieplanterwoensdag 13 februari 2019 @ 20:56
quote:
Hier kan ik onmogelijk niet om lachen.
Karinawoensdag 13 februari 2019 @ 20:57
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:56 schreef Bugno2 het volgende:

[..]

Boeiend. UIt gaan van eigen kracht genot.
nou en gewoon leuk toch
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:57
Volwassen mensen die met een vlaggetje zwaaien.
Zorrowoensdag 13 februari 2019 @ 20:57
- Wat staat die teef daar te violen?
- Het mag dan wel lang krulhaar hebben, maar is geen teef. Is een Rieu.

Ok, ik hou al op.
Calandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:57
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:56 schreef Zipportal het volgende:
Wordt straks weer druk op A'dam CS.
KoxxHR8.png
ChevyCapricewoensdag 13 februari 2019 @ 20:57
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:56 schreef Karina het volgende:
Tof dat hij er live is :D
“Live”
RipCitywoensdag 13 februari 2019 @ 20:57
david_endt twitterde op woensdag 13-02-2019 om 20:43:18 CHAOS bij Arena entree certificaathouders. Wedstrijd begint iets later? reageer retweet
David wil dat match uitgesteld wordt voor hem.
R-woud93woensdag 13 februari 2019 @ 20:57
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Zorro het volgende:
- Wat staat die teef daar te violen?
- Het mag dan wel lang krulhaar hebben, maar is geen teef. Is een Rieu.

Ok, ik hou al op.
Niet gelachen
#ANONIEMwoensdag 13 februari 2019 @ 20:57
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Zorro het volgende:
- Wat staat die teef daar te violen?
- Het mag dan wel lang krulhaar hebben, maar is geen teef. Is een Rieu.

Ok, ik hou al op.
Zo, meneer heeft de grapjurk aan vanavond.
#ANONIEMwoensdag 13 februari 2019 @ 20:57
quote:
6s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Zorro het volgende:
- Wat staat die teef daar te violen?
- Het mag dan wel lang krulhaar hebben, maar is geen teef. Is een Rieu.

Ok, ik hou al op.
_O-
Bugno2woensdag 13 februari 2019 @ 20:58
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Caland het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O_
ChevyCapricewoensdag 13 februari 2019 @ 20:58
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Caland het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
(lol)
Wereldgozerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:58
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Caland het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Nee, dit kan niet.
Zorrowoensdag 13 februari 2019 @ 20:58
quote:
17s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Zo, meneer heeft de grapjurk aan vanavond.
Is revanche voor het niet getagd worden :(
Smoofiewoensdag 13 februari 2019 @ 20:58
Ik zeg 2-6 Real Madrid
Mortaxxwoensdag 13 februari 2019 @ 20:58
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Charlotte3 het volgende:

[..]

_O-
heyyyyyy
R-woud93woensdag 13 februari 2019 @ 20:58
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef Caland het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
Mortaxxwoensdag 13 februari 2019 @ 20:59
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:58 schreef Smoofie het volgende:
Ik zeg 2-6 Real Madrid
ga jij eens terug naar het Feyenoord topic
Cocowoensdag 13 februari 2019 @ 20:59
quote:
99s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:36 schreef Karina het volgende:
Jaja ik ga zo kijken hoor ben nog even aan het gamen :P
Welk spel?

Ik ben er trouwens :)
PSVCLwoensdag 13 februari 2019 @ 20:59
Ajax
Mexicanobakkerwoensdag 13 februari 2019 @ 20:59
0-20
#ANONIEMwoensdag 13 februari 2019 @ 20:59
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:59 schreef Coco. het volgende:

[..]

Welk spel?

Ik ben er trouwens :)
Welkom.
Karinawoensdag 13 februari 2019 @ 20:59
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:57 schreef ChevyCaprice het volgende:

[..]

“Live”
hij staat er live he ;)
KingRolandwoensdag 13 februari 2019 @ 20:59
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:59 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

ga jij eens terug naar het Feyenoord topic
mortyyy
Cocowoensdag 13 februari 2019 @ 20:59
quote:
1s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:59 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

ga jij eens terug naar het Feyenoord topic
KingRoland zoekt jou.
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 20:59
Ons aller CL Theme.
Mortaxxwoensdag 13 februari 2019 @ 20:59
quote:
0s.gif Op woensdag 13 februari 2019 20:59 schreef Coco. het volgende:

[..]

Welk spel?

Ik ben er trouwens :)
hey Coco fijn dat je er bent
Zipportalwoensdag 13 februari 2019 @ 21:00
Vol.
Karinawoensdag 13 februari 2019 @ 21:02
Goeie bank daar met vd vaart en co