Ja je weet het niet vandaag... als het al doorgaat... de race is al ingekortquote:Op zaterdag 9 februari 2019 12:14 schreef mario390 het volgende:
[..]
het is zo dat de TOP TEN van de Abfahrt-Wereldrangliste zich NUmmern von 1-19 uitzoeken kunnen dat Problem is dat Hannes Reichelt Nr.10 van de wereldliste is ,zo dann erder niemand van de anderen 9 de 1 niet nimmt blijvt hem altijd de NR 1 en dat will hij niet,hij is gisteren niet gekommen naar de startnummernuitlosung en nu moet hij uit straf met nr 46 starten dat kann goed zijn of ook schlecht
Het is wel lekker buiten maar het waait hier goed, gisteren werd ik bijna de straat over geblazen.quote:Op zaterdag 9 februari 2019 12:33 schreef chufi het volgende:
[..]
Hij schijnt wel .. ben nog niet wezen voelen
Ok misschien dat ik straks nog ff ga.. Ik zit momenteel op een pakketje te wachten ...quote:Op zaterdag 9 februari 2019 12:35 schreef Superbadeendje het volgende:
[..]
Het is wel lekker buiten maar het waait hier goed, gisteren werd ik bijna de straat over geblazen.
dat is en mooi gebaar van Wimquote:Op zaterdag 9 februari 2019 13:37 schreef Mo_Muffin het volgende:
‘Brandstichters’ leggen eerste steen van nieuwe appartementen.
Mooi verhaal.
Die twee knullen waren nog steeds van slag.quote:
ja kén gebeuren.........quote:Op zaterdag 9 februari 2019 13:44 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Die twee knullen waren nog steeds van slag.
"En toen ging het fout."
quote:Op zaterdag 9 februari 2019 13:44 schreef FANN het volgende:
aha........
https://www.ad.nl/koken-e(...)sischijven~af670d86/
Recept voor nasischijven
voor zes stuks
75 g boter
150 g bloem (2 keer 75 g)
750 ml (groente)bouillon, warm
2 el ketjap manis
1 bak (minimaal 500 g) overgebleven nasi, afgekoeld
100 g panko (Japans broodkruim, toko) of paneermeel
2 eieren
zonnebloemolie of ander frituurvet
Smelt boter in een pan, voeg 75 gram bloem toe en maak een roux. Schenk er rustig kopjes bouillon bij, ondertussen goed roerend. Breng op smaak met ketjap. Meng de ragout met de nasi en schep die in een grote ovenschaal. Druk de massa goed plat en zet de schaal minimaal een halfuur in de koelkast, zodat de nasi opstijft. Druk met een ring schijven uit de nasi en leg deze op een schaal. Strooi de panko in een bord. Kluts in een ander bord de eieren goed los. Haal de nasischijven eerst door de resterende bloem, dan door het losgeklopte ei en als laatste door de panko. Laat de nasischijven weer even opstijven in de koelkast. Verhit de olie in een frituurpan of koekenpan en bak de nasischijven in ongeveer vijf minuten mooi bruin en knapperig. Draai ze tijdens het frituren even om. Laat de nasischijven uitlekken op keukenpapier.
quote:Op zaterdag 9 februari 2019 13:52 schreef mario390 het volgende:
ik moest nr.7 tot 11 op de wc kijken
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |