Haha bevestigt weer het stereotypequote:
opkostenvandepubliekeomroep.nlquote:Op donderdag 28 februari 2019 20:35 schreef NoCigar het volgende:
Toch een leuk uitstapje naar Italië.
Zo spannend is het niet om kaas te maken, dus heeft niet zo gek veel meerwaarde. Vind het wel vaker wat stemmingsmakerij en leidende vragen als het over bepaalde zaken gaat.quote:Op donderdag 28 februari 2019 20:39 schreef Oscar. het volgende:
ja tuurlijk, vanwege hygieneregels me hol
Hij was aan het vertellen dat dit soort kaas beter smelt, vervolgens werd hem dat in de mond gelegd.quote:Op donderdag 28 februari 2019 20:48 schreef alpeko het volgende:
FrieslandCampina gaat wel even vertellen hoe je Italiaans kookt
Klopt eigenlijk is die man gewoon heel eerlijk. Het is geen Italiaanse kaas, het is gewoon kaas die goed gaat met de Hollandse Italiaanse keuken.quote:Op donderdag 28 februari 2019 20:48 schreef Citizen.Erased het volgende:
[..]
Zo spannend is het niet om kaas te maken, dus heeft niet zo gek veel meerwaarde. Vind het wel vaker wat stemmingsmakerij en leidende vragen als het over bepaalde zaken gaat.
Juist. Nogal goedkoop.quote:Op donderdag 28 februari 2019 20:49 schreef Citizen.Erased het volgende:
[..]
Hij was aan het vertellen dat dit soort kaas beter smelt, vervolgens werd hem dat in de mond gelegd.
Ook dat is natuurlijk al een zwamverhaal. Beter smelt... want de Italiaanse kaas is niet geschikt voor over de pasta. Het is een flutproduct dat probeert mee te liften op de naam van kazen die 10x meer smaak hebben.quote:Op donderdag 28 februari 2019 20:49 schreef Citizen.Erased het volgende:
[..]
Hij was aan het vertellen dat dit soort kaas beter smelt, vervolgens werd hem dat in de mond gelegd.
Denk je echt dat er geen verschil is tussen het smeltgedrag van kazen? Vreemd.quote:Op donderdag 28 februari 2019 20:51 schreef alpeko het volgende:
[..]
Ook dat is natuurlijk al een zwamverhaal. Beter smelt... want de Italiaanse kaas is niet geschikt voor over de pasta. Het is een flutproduct dat probeert mee te liften op de naam van kazen die 10x meer smaak hebben.
Hoezo is het smelten van de kaas een zwamverhaal? Dat kan gewoon aan de samenstelling van de kaas liggen https://www.cheesescience.org/melt.htmlquote:Op donderdag 28 februari 2019 20:51 schreef alpeko het volgende:
[..]
Ook dat is natuurlijk al een zwamverhaal. Beter smelt... want de Italiaanse kaas is niet geschikt voor over de pasta. Het is een flutproduct dat probeert mee te liften op de naam van kazen die 10x meer smaak hebben.
Nee oké maar ze voorzien ook niet in een concrete vraag. Ze proberen een goedkoop alternatief neer te zetten voor kazen die langer gerijpt zijn en presenteren het als een Italiaanse kaas. Het is niets meer dan (jong) belegen Goudse. Dat ligt al in het schap.quote:Op donderdag 28 februari 2019 20:54 schreef Pietverdriet het volgende:
Het zijn niet de gekken die het maken.......
Tuurlijk wel maar dat is niet de reden dat ze het maken natuurlijk. Er is niks mis met parmezaan over je pasta. Ook al is die kaas hard. Ook niks mis met Goudse als je het Hollands wilt houden. Maar dit is pure misleiding natuurlijk. Wel binnen de regels allemaal maar ik vind die vent een huichelachtig verhaal afsteken. De enige reden dat het bestaat is dat er mensen zijn die denken dat dit een goedkoop alternatief is voor iets dat het niet is. Geldklopperij dus. Maar goed... daar ligt de supermarkt vol mee helaas.quote:Op donderdag 28 februari 2019 20:56 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Denk je echt dat er geen verschil is tussen het smeltgedrag van kazen? Vreemd.
Gros van de Nederlanders weet helemaal niet wat goede producten zijn. Die wil een image, een merk, een sprookje.quote:Op donderdag 28 februari 2019 20:56 schreef alpeko het volgende:
[..]
Nee oké maar ze voorzien ook niet in een concrete vraag. Ze proberen een goedkoop alternatief neer te zetten voor kazen die langer gerijpt zijn en presenteren het als een Italiaanse kaas. Het is niets meer dan (jong) belegen Goudse. Dat ligt al in het schap.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |