Ja, zoiets. Varkensvlees een half uur. Kip en vis gaan er uit als ik het eten ga voorbereiden. Dat is meer gewenning dan dat daar logica achter zit.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 20:07 schreef BasEnAad het volgende:
Ik haal biefstukken meestal wel 2 uur van tevoren uit de koelkast.
Ga jij nou maar weer gauw rijst wassen, ouwe boef!quote:Op dinsdag 5 februari 2019 21:48 schreef Mikeytt het volgende:
Gewoon 15-20 minuten als het gewoon uit de koelkast komt.
Ik was rijst niet.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 21:49 schreef Broodje_Zaad het volgende:
[..]
Ga jij nou maar weer gauw rijst wassen, ouwe boef!
4 minuten op hoog vuur wokken werkt het bestequote:
Dat schijnt inderdaad nog wel te pruimen zijn. Maar ben heel chlichématig getraumatiseerd van de vele gekookte spruitjes vroeger.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 21:54 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
4 minuten op hoog vuur wokken werkt het beste
Groente is belangrijk, bro. Probeer spruitjes gewoon nog een keer. Het is ook een kwestie van gewenning. Als kind kan je bittere smaken minder waarderen, dan als je volwassen bent.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 22:11 schreef Broodje_Zaad het volgende:
[..]
Dat schijnt inderdaad nog wel te pruimen zijn. Maar ben heel chlichématig getraumatiseerd van de vele gekookte spruitjes vroeger.
Helemaal mee eens, zeker twee uur van te voren op temperatuur laten komen, echter, als je verder doorbakt dan medium (wat zonde is) hoeft het eigenlijk niet.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 20:15 schreef Spanky78 het volgende:
Biefstuk, uurtje vooraf uit de koeling halen. Dikke stukken mogen ook wel twee uur.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |