En waar werk jij?quote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:31 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
[..]
Nee.
Brouwlokaal is zeg maar het bezoekerscentrum/cafe/restaurant met een eigen micro-brouwerij. Kleine oplages 250 - 500 liter, volledig los van de grote brouwerij maar wel vaak met een knipoog naar.
Poeh. Ik durf niet een exact getal te noemen. Nu valt het wel mee, maar zit ook een enorme tuin bij waar we in de zomer bbq-en enzo.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:34 schreef Tarado het volgende:
[..]
hoeveel bezoekers komen daar per dag?
Weet je nou al hoe Gulpener z'n zuur brouwt?quote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:36 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
[..]
Poeh. Ik durf niet een exact getal te noemen. Nu valt het wel mee, maar zit ook een enorme tuin bij waar we in de zomer bbq-en enzo.
In de zomer gaat het wel hectisch worden.
Foeders met spontane gisting.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:37 schreef Saind het volgende:
[..]
Weet je nou al hoe Gulpener z'n zuur brouwt?
Waarom niet? Zou er trots op zijn. Beter dan ik verwachtte.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:38 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
[..]
Foeders met spontane gisting.
Dit mocht ik niet zeggen.
Nee, er stond een aankomende zure collabquote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:40 schreef Saind het volgende:
[..]
Waarom niet? Zou er trots op zijn. Beter dan ik verwachtte.
Koelschip?
Die met Oersoep?quote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:42 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
[..]
Nee, er stond een aankomende zure collab
Hebben we ook ja.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:40 schreef Saind het volgende:
[..]
Waarom niet? Zou er trots op zijn. Beter dan ik verwachtte.
Koelschip?
Oh.quote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:44 schreef Saind het volgende:
[..]
Da's geen geheim
iig niet volgens Oersoep die posten er vrolijk over op instagram
Wat had je eigenlijk dan verwacht hoe de sours werden gemaakt?quote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:44 schreef Saind het volgende:
[..]
Da's geen geheim
iig niet volgens Oersoep die posten er vrolijk over op instagram
Kettle sour of gewoon gemengde cultuur pitchenquote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:47 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
[..]
Wat had je eigenlijk dan verwacht hoe de sours werden gemaakt?
Is een kettle sour gewoon normale brouwproces volgen maar dan een yoghurtbacterie of brett ofzo erbij kieperen?quote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:48 schreef Saind het volgende:
[..]
Kettle sour of gewoon gemengde cultuur pitchen
Kettle souren is tussen het maischen en het koken lactobacillus pitchen en een dag ofzo laten verzuren, daarna koken zoals normaalquote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:50 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
[..]
Is een kettle sour gewoon normale brouwproces volgen maar dan een yoghurtbacterie of brett ofzo erbij kieperen?
Weet jij van een landkaart met bierstijlen?quote:Op dinsdag 5 februari 2019 11:51 schreef Saind het volgende:
[..]
Kettle souren is tussen het maischen en het koken lactobacillus pitchen en een dag ofzo laten verzuren, daarna koken zoals normaal
Pfoe neequote:Op dinsdag 5 februari 2019 12:04 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
[..]
Weet jij van een landkaart met bierstijlen?
Dus Alt - Dusseldorf, Geuze pajottenland etc maar dan op een kaart. En zo uitgebreid mogelijk
Altijd lekkerquote:Op dinsdag 5 februari 2019 12:13 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
Gister hoorde ik weer de filefuif op stubru @Saind.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |