abonnement Unibet Coolblue
  maandag 11 februari 2019 @ 14:02:23 #276
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184954326
Ik lees niet bij, want vakantie, maar zwemmen is O+
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184954748
Ik mis babyzwemmen. Ik deed dat met W. op mijn vrije dag, maar nu zou ik niet weten hoe ik dat met Bollie moet doen, want ja, waar laat ik haar broer dan? -O-

Ik ben vooral druk met werk en studie en kids. En de rompslomp die bij verhuizen komt kijken. Vandaag bij de kinderdagverblijf opties in het nieuwe dorp gaan kijken.
Nu weer afwegen en dan maar beslissen waar ik ze ga inschrijven. Over 3 maanden krijgen we de sleutels al..
pi_184954750
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 13:00 schreef Jagärtrut het volgende:
Mijn baby gaat veel te snel. Hij is nu net 9 maand, en at net 2 boterhammen en kom en tree de trap op :o . Zo als hij in bed ligt even bijlezen...
Boks, de jongens gaan weer lekker gelijk op.
Hier gingen zojuist 1,5 boterham, 1 appel en een cracker naar binnen.
Klimmen kan hij ook ook. De trap is nog niet uitgetest maar ik had dit weekend een hartverzakking. Draaide me even om en ineens stond hij op het speelgoedkist/bankje! :o Trekt zichzelf gewoon aan de rugleuning omhoog.

Net bij het CB geweest.
Stats: 9maand, 9kilo en 75cm
Nog steeds lang maar wel lekker spekkies aan het kweken *O*
Liet daar ook nog even zien dat hij achter het loopwagentje kan lopen.
pi_184955038
Even kijken wat ik verder heb onthouden.

Bijvoeding: L eet met de pot mee. In het begin kreeg hij eerst wat stukjes groente/fruit om zelf te proberen en als ik mijn eten op had nog wat geprakt. Al snel ging er zoveel naar binnen dat de prakjes werden vervangen door een beetje griekse yoghurt bij het avondeten en een (oefen)slok water bij de lunch.

Kattenbrokken kan je ook prima eten volgens L. De kattenbak staat gelukkig in een ombouw waar hij niet bij kan.

Afvallen geen tips voor, hier ging het juist te hard al is het op het moment gelukkig weer stabiel rond startgewicht.
Haaruitval hoort helaas bij het ontzwangeren. doucheputjes vol haar ;( gelukkig niet veel last van de teruggroei.

Babyzwemmen hebben we ook nog niet gedaan. wel zwembroekje en zwemband in huis maar verder is het er nog niet van gekomen.
  maandag 11 februari 2019 @ 15:16:31 #280
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_184955469
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 14:29 schreef silliegirl het volgende:
Ik mis babyzwemmen. Ik deed dat met W. op mijn vrije dag, maar nu zou ik niet weten hoe ik dat met Bollie moet doen, want ja, waar laat ik haar broer dan? -O-

Is er geen oppas? hier in het zwembad wel.
pi_184955608
@Peacefull, die interactie is heerlijk inderdaad O+ Tijdens het avondeten als ik net tegen Jewel heb gezegd dat ze moet stoppen met haar eten op de grond te gooien, Jewel tegen Vlokje als zij wat op de grond laat vallen: Nee Vlokje, niet doen, niet gooien, zusje, nee :') Wel heel schattig als Vlokje huilt, dan zet ze soms haar allerschattigste stemmetje op tegen Vlokje 'niet huilen zusje, niet huilen' O+ En in een minder goede bui is het gewoon 'HOU OP' met een pets er achteraan :|W Het is nog een beetje zoeken naar de balans volgens mij :X
Wat fijn dat het babyzwemmen zo goed gaat en zo leuk is! O+
Voor wat betreft dat gewicht, héél herkenbaar. In het begin viel ik af zonder er iets voor te doen, nu ben ik terug op een gewicht van tijdens de zwangerschap :@ Nu doe ik ook niet bepaald stinkend mijn best om af te vallen hoor, maar wel opvallend hoeveel sneller ik nu aan kom terwijl ik dat daarvoor nooit had. Haaruitval begon bij mij ook rond maand 3 of 4 na de bevalling, echt hele erge inhammen kreeg ik, dat stopte rond de 6e maand ongeveer denk ik en groeit nu alweer aardig terug. Stemmingswisselingen, check, maar ik slik sinds kort ad en sindsdien is mijn gemoedstoestand best stabiel. Maar jij bent nog zo vol aan het ontzwangeren, vergeet niet dat je lijf echt een optater heeft gehad en de tijd moet krijgen om weer in balans te komen :*

@lunapuella, hopelijk komt de tand inderdaad snel door en is hij daar ziekjes van zodat hij zich daarna weer beter voelt. Ze kunnen behoorlijk beroerd worden van doorkomende tandjes, zo zielig is dat ;(

@Aure, ik moest stiekem lachen om je foto, sorry :')

@exode, grappig herkenbaar die autoritten! Onze peuter sliep ook altijd als we met de auto weggingen (behalve natuurlijk toen we naar Zuid Frankrijk reden toen ze 8 maanden was, toen heeft ze grote gedeeltes van de heenrit luidkeels geprotesteerd }:|), terwijl Vlokje echt wakker probeert te blijven om om zich heen te kijken. Komt misschien ook omdat ze schik heeft met grote zus op de achterbank, maar ik ben wel een illusie armer wetende dat niet alle baby's in slaap gereden kunnen worden.

Jagar en Elleska, wat gaan jullie jongens hard zeg, wat een knapperds O+
pi_184955697
Dat mag hoor Schanu, mijn hele vriendenkring lacht mij al maanden uit :P En mijn vriend elke ochtend weer :') Als ik mijn haar los heb valt het iets minder op, maar dan zit Jip continu aan mijn haren te trekken. Dus dan maar deze idiote micropony :D

Goeie stats Elleska!

En exode, arme B. :D Die snapt wel dat slaap heilig is ;) Wel fijn dat Juul de nachten wel weer beter door lijkt te slapen :)
  maandag 11 februari 2019 @ 15:48:53 #283
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_184955889
Sorry, quote/edit faal :')
pi_184955960
Wow Jagar, wat een snelle heb je daar. Mijn bijna 1-jarige (oh jeetje, dit is de laatste week dat ze een baby is!) kan ik nog gerust bij de trap laten rondscharrelen zonder dat er een traphekje dicht is.

Tink, geniet van het zwemmen! Met T deed ik ook aan babyzwemmen, maar net als bij Sillie lukt me dat niet meer op mijn vrije dag. Een oppas in het zwembad hebben ze hier trouwens niet, maar ik denk ik ook niet dat ik T daar achter kan laten. Dat zou geheid hysterisch huilen worden :D

En hysterisch huilen is een mooi bruggetje naar de situatie vandaag, want hysterisch huilen wordt er volop gedaan. Normaal gesproken zijn de kinderen op maandag bij mijn ouders maar die zijn ziek. Ik ben dus een dag extra vrij met ze. Er komt een hoektand door bij M en dat zullen we weten ook. Slapen gebeurt amper en wanneer ze uit bed is, is het huilen. Paracetamol en Dentinox geven weinig verlichting. Arm schaap, ze heeft er zo'n last van.
pi_184956300
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 15:16 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Is er geen oppas? hier in het zwembad wel.
Hier niet hoor... Nu geloof ik ook niet dat dat een succes zou zijn; W. weet perfect wat zwemmen is, en is er dol op. Als die vervolgens daar moet wachten bij een oppas ipv mee zwemmen hebben we groot drama.

En met W. ging ik ook best regelmatig gewoon vrij zwemmen, maar dat is met 2 kinderen onbegonnen werk. W. vliegt alle kanten op en ik heb dan Bollie, dat is voor mijn gevoel vragen om ongelukken..
pi_184956561
quote:
1s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:17 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Hier niet hoor... Nu geloof ik ook niet dat dat een succes zou zijn; W. weet perfect wat zwemmen is, en is er dol op. Als die vervolgens daar moet wachten bij een oppas ipv mee zwemmen hebben we groot drama.

En met W. ging ik ook best regelmatig gewoon vrij zwemmen, maar dat is met 2 kinderen onbegonnen werk. W. vliegt alle kanten op en ik heb dan Bollie, dat is voor mijn gevoel vragen om ongelukken..
Hier hetzelfde probleem, zwemmen met een baby van 8 maanden en een peuter van net 2 jaar zie ik gewoon echt niet als optie. Tenzij vrouwlief mee gaat, maar we hebben maar 1 vrije dag samen per week :{

Maar als ik al die leuke verhalen hier dan zo lees, vind ik het zo'n gemis voor mijn meiden!
pi_184956966
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 16:30 schreef Schanu het volgende:

[..]

Hier hetzelfde probleem, zwemmen met een baby van 8 maanden en een peuter van net 2 jaar zie ik gewoon echt niet als optie. Tenzij vrouwlief mee gaat, maar we hebben maar 1 vrije dag samen per week :{

Maar als ik al die leuke verhalen hier dan zo lees, vind ik het zo'n gemis voor mijn meiden!
Zo voel ik het ook wel een beetje, als gemis voor Bollie. Met haar broer heb ik dat wel allemaal
kunnen doen.. nouja, in november gaat W. naar school, dan ga ik tzt wel is met Bollie zwemmen als hij op school zit.
pi_184957027
tja Shanu de verschillen wat slaap zijn sowieso zo enorm tussen die 2. B slaapt al vanaf een week of 6 enorm makkelijk en werkelijk overal, in de bus, op de fiets, in de trein, in de auto, in de buggy en als mijnheer slaapt dan slaapt ie diep. Erg diep. MAAR als hij niet kan slapen of te kort slaapt is hij stront sjago. Wij planden daarom alles om zijn slaapjes heen en nog steeds is zijn avond bedtijd heilig.
Juul slaapt minder en slaapt niet overal. MAAR ze is ook niet uit haar doen als ze korter slaapt of niet kan slapen. Ze blijft vrolijk. Dus we zijn met haar gelukkig flexibeler.
pi_184963910
@DonnaRush thnx voor je ervaring. Klinkt wel heel herkenbaar. Fijn ook dat de haaruitval weer minder is!

@Aure hahaha sorry, ik moest een beetje lachen, ook om je blik :D Jij hebt wel flink haaruitval gehad zeg! Jemig. Ik hoop ergens dat dit mij bespaard blijft.
Dat mijn spieren weer wat sterker worden hoop ik wel ja ;)

@SacreCoeur succes met afvallen! Die 9 maanden af is echt een feit ja. Daar had ik van te voren misschien niet zo bij stil gestaan. Ik werd ook even flink met mijn neus op de feiten gedrukt door mijn skibroek. Ik had maat 36 en die paste dus niet meer. Goed excuus om een nieuwe te kopen, dat is altijd leuk natuurlijk, maar maat 40/42 vond ik echt niet leuk :'( Plus dat mijn BH's niet meer passen maakt dat ik met een klein beetje verdriet naar mijn lichaam en mijn gaderobe (en portemonnee) kijk.

Conclusie, geduld dus. Mijn meest sterkte kant.. Meh :')
pi_184964295
Maarrr als je spieren weer sterker worden kan het ook zijn dat je daar van aan komt toch, spiermassa is zwaarder dan vet?

En ja kennelijk heb ik veel haaruitval gehad, het stomme is alleen dat het niet echt op viel toen het uitviel. Maar wel toen die nieuwe haren gingen groeien :')
pi_184965191
Die @mention functie lijkt hier nog niet echt iets te werken. Of krijgen jullie wel meldingen van mij?

@Schanu krijg je hier melding van?

We waren er gelukkig op tijd bij met m'n schoonvader. Verwacht wel dat hij de drie dagen ziekenhuis uit mag breiden tot een dag of tien, daarna thuis aansterken, maar dan komt het wel weer goed gelukkig.

Wij mogen morgen weer naar het consultatiebureau. Heel benieuwd naar de statistieken en kijk niet echt uit naar de voorspelbare discussie over de Nexium. :9
pi_184967126
Ik kom even snel BFD’en.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ze had haar eerste staartje in haar haren hier _O-
pi_184967931
Wat een haar! Super tof! O+
pi_184968020
@NicolasJoy, fijn dat jullie er wel op tijd bij waren, hopelijk knapt hij snel weer op!

@silliegirl, wat een prachtig meisje heb je toch, en dat haar is echt geweldig O+

BFD, mijn favoriete dag van de week (en omdat Grey's Anatomy er dan op is, maar dat terzijde O-))
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184968066
@Schanu / @:Schanu
Nu kreeg ik een melding van je post! Zie ook ineens dat het groen is i.p.v. gewoon zwart op wit. Deed je nu iets anders? :9

Vrolijke foto!
Zitten hier te wachten op de garage met twee kapotte auto's :') Accu leeg van de één, de ander pakken voor startkabels en vervolgens niet kunnen starten met de andere auto. Even vlug vervangend vervoer regelen.
pi_184968199
Balen NJ. Hopelijk snel opgelost!

Sillie :D wat een heerlijk kind!

Vlokje O+

Ik kreeg gister een prachtig vierluik O+ :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184968404
@Aure, wat een vrolijkerd. O+ En leuk setje heeft Jip aan!

Bollie met een staartje, staat haar goed @silliegirl! O+

Oei, pas maar op @Schanu, die blik, wat een ondeugd! :D
pi_184968559
Aure, wat een knapperdje O+

En een ondeugd is het ook Luna, net als grote zus. Dat hebben ze niet van een vreemde, ik was als klein kind volgens mijn moeder net zo. Karma :')
pi_184968739
Aaaaah wat een leuke baby's! Silly, dat haar, ik ben jaloers! En inderdaad Shanu die ogen, heerlijk O+
Pffff NJ, dat is ook lekker met je auto's.
Ohhhh een 4luik van Jip :D

Juul is stront verkouden, we vroegen al af waar de verkoudheid bleef. Het was al weer eventjes geleden. Ze doet het meteen goed. Overal snot en flink hoesten. Zelf vindt ze hoesten heel erg grappig en doet ze het heerlijk overdreven.
Ze is overgegaan op de zit van de Stokke en dat trotse hoofd steeds, ze vindt het erg leuk. Ze wilt wel overal aan zitten dan. Dat hoofd in de spoiler _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En met grote broer afgelopen zondag, ze waren samen aan het kletsen. B probeert Juul 'grote broer' te laten zeggen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184970674
Onze BFD foto staat in het buikentopic. Afgelopen week even lang uit de buik als erin O+
Oke toch nog een voor hier. Het was nog best een uitdaging om die foto te maken, de meeste foto's zagen er zo uit:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')