Dit!quote:Op maandag 28 januari 2019 15:33 schreef Banaanvragen het volgende:
spruitjes
Niet te lang, daar worden ze goor van
Hoe weet je dan dat ze klaar zijn?quote:Op maandag 28 januari 2019 15:33 schreef Banaanvragen het volgende:
spruitjes
Niet te lang, daar worden ze goor van
Hoe lang?quote:Op maandag 28 januari 2019 15:34 schreef BasEnAad het volgende:
Ik stoom ze in een stoommandje.
Nootmuskaat erover.
Dan wat mayo en mosterd mengen als saus.
Lekker man.
Daadwerkelijke kooktijd? Dan hou je toch snot over?quote:Op maandag 28 januari 2019 16:25 schreef RedFever007 het volgende:
4 minuten maar? wtf laat ze zeker wel 10, 15 minuten koken denk ik.
Spruitjes heerlijk trouwens
Het heet niet voor niets *snel*kookpan, Einsteinquote:Op maandag 28 januari 2019 16:25 schreef RedFever007 het volgende:
4 minuten maar? wtf laat ze zeker wel 10, 15 minuten koken denk ik.
Spruitjes heerlijk trouwens
Rauwe spruiten vind ik matig.quote:
Een heel bord pasta zal de smaak van drie spruiten wel maskeren inderdaad. .quote:Op donderdag 31 januari 2019 07:45 schreef Xlarge het volgende:
Ik heb gisteren deze gemaakt, echt heel lekker, zo "maskeer" je de smaak van spruitjes een beetje. want ik ben ook niet superdol op die smaak.
De spruitjes die ik over heb, bak ik vanavond op met spekjes, aardappel, en masala
https://deliciousmagazine(...)aucijs-en-spruitjes/
[ afbeelding ]
Zo is het wel een beetje, het was echt een Carbonara smaak, maar dan met spruitjes.quote:Op donderdag 31 januari 2019 13:54 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Een heel bord pasta zal de smaak van drie spruiten wel maskeren inderdaad. .
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |