abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 21 januari 2019 @ 22:30:08 #26
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_184542630
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 21 januari 2019 15:37 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]

Oh aure dat hele laatste stuk zou ik zo kunnen copy-pasten _O- hier ook zo vaak wakker, soms gewoon hele nachten en in ieder geval bijna altijd elk uur of elke drie kwartier. En ik vraag me ook af of ik nou iets fout doe/fout aanleer want ik voed uiteindelijk ook vaak omdat hij dan in elk geval weer even in slaap valt. En ook ik heb vandaag pap en kv gekocht om dan dát maar eens te proberen voordat de nacht begint, terwijl ik er eigenlijk helemaal niet in geloof :'). Maar op een gegeven moment probeer je alles he.

Eigen bed leverde hier tot nu toe ook niks op. En ja, hij is wel verkouden maar ik heb elke keer wel weer een ander "excuus" voor waarom hij zo vaak wakker wordt, ik ben inmiddels een beetje bang dat het gewoon compleet zijn ritme is en dat wij het in stand houden ofzo :{
Zul je net zien he, 't kind is werkelijk altijd wakker, en nu probeer ik die pap en is ie met geen mogelijkheid wakker te krijgen/houden :') _O-

jcbx9cf.jpg

Takkie wat lief O+

En Aure, ik snap dat je van hem wel wat kan hebben O+
pi_184545273
Wat een mooie baby's zeg.
Trotse tante van Loes, Jaan, Mie, Eef, Wiebke, Olle en Doukje
pi_184546021
Wat een prachtige baby’s alweer!

Beetje laat, maar ook wij zijn tegenwoordig team center parcs. Vorig jaar voor het eerst geweest, dit jaar weer. Ditmaal naar de Ardennen, lekker exotisch ;)

Ik vraag me dus wel serieus af of ik niet iets verkeerds doe met de nachten. M is gisteren voor het eerst wezen slapen bij opa en oma. Werd om 22.30 wakker, daarna doorgeslapen. Om 08.00 uur weer wakker. Zo goed slaapt ze bij ons nooit! Sterker nog, zo’n nacht hebben wij dus ook nog nooit gehad. Vannacht weer thuis, en weer 3 x wakker. Misschien moet ik haar toch niet zo snel meer aanleggen ‘s nachts... we hebben morgen de 11-maanden check bij het consultatiebureau, ik denk zat ik daar even ga overleggen wat nou handig is.
  dinsdag 22 januari 2019 @ 07:03:42 #29
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_184546178
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 06:36 schreef OliviaIsTaken het volgende:
Wat een prachtige baby’s alweer!

Beetje laat, maar ook wij zijn tegenwoordig team center parcs. Vorig jaar voor het eerst geweest, dit jaar weer. Ditmaal naar de Ardennen, lekker exotisch ;)

Ik vraag me dus wel serieus af of ik niet iets verkeerds doe met de nachten. M is gisteren voor het eerst wezen slapen bij opa en oma. Werd om 22.30 wakker, daarna doorgeslapen. Om 08.00 uur weer wakker. Zo goed slaapt ze bij ons nooit! Sterker nog, zo’n nacht hebben wij dus ook nog nooit gehad. Vannacht weer thuis, en weer 3 x wakker. Misschien moet ik haar toch niet zo snel meer aanleggen ‘s nachts... we hebben morgen de 11-maanden check bij het consultatiebureau, ik denk zat ik daar even ga overleggen wat nou handig is.
Dat is het befaamde omacoma :7
pi_184546228
Omacoma _O-
pi_184547010
c_/ vpor Sees, Aure, Wolken en Olivia & andere mama’s met slaap tekort

Verder herkenbaar, ik vraag mij hier na een week dat Draakje iedere 1, anderhalf à 2 uur komt ook echt af of ik iets fout doe. Hij kan toch gewoon niet zo vaakhonger hebben. Dat jullie het al zolang volhouden en nog overeind staan én functioneren vind ik bewonderingswaardig :*
Voorstel voor (pap) fles heeft manlief ook al gedaan, maar daar wil ik (nog) niet aan. Goed om te lezen dat dat meestal ook niet helpt :6

Had ie de fles nog opgedronken Spees? Ging je nacht wat beter?

Aure, hoop dat je goed kan bijtanken dit weekend. Hoe was jouw nacht?

Wolken, fijn dat ze iets voor iullis kunnen betekenen! Hopelijk helpt het, merkte je er vanacht iets van?
Wat bedoel je precies met draaien met zijn hoofd? Draakje draait soms namelijk ook vaak met zijn hoofd voordat hij in slaap valt (en draait dan zn speen 20x uit, omdat hij een buikslaper is)
Slaapse vanmiddag :*

Omacoma _O- :D

Draakje gaat morgen voor het eerst een lange middag naar het kdv. Echt mijn hart, wat doe je ;( :') }:|
pi_184547358
registreer om deze reclame te verbergen
Komt vast goed, Fuchs :*

Ik vind dit echt een schijtweek, nu al :{ Ik heb een nieuw rooster en alles wat er ellendig aan kan zijn, is er ellendig aan (tussenuren, een late vrijdagmiddag met een afgrijselijke-veel-te-grote klas op het laatste uur) Vanmiddag heb ik cursus van 14.15 tot 17.45 Bovendien is het woensdag open dag op school en dus moet ik van 9 tot 21.30 op school zijn, terwijl woensdag mijn vrije dag is. Donderdag en vrijdag zijn gewoon lange werkdagen en zaterdag moet ik naar een verjaardag aan de andere kant van de planeet van iemand waar ik gansch niks mee heb. /rant :')

Mijn kindjes zie ik dus, eh, amper. Ik mag ze elke dag uit bed halen, naar school/opvang brengen, uit de opvang/bso halen en dan naar bed brengen, dat is 't wel zo'n beetje. Echt stom }:|

Hebben jullie trouwens ook dat je af en toe zo heel gelukkig kunt zitten zijn met een outfit bij je kind? Phi heeft vandaag zo'n schattig ensemble :+ aan met een spijkerjurkje, ik had er wel naar kunnen blijven kijken. (En ik ben dan heel gelukkig met mezelf dat zo'n meisjesoutfit me is gelukt, want ik ben zelf niet zo verre van verfijnd meisjesachtig en ik maak me altijd een beetje zorgen over hoe ik dan in hemelsnaam een meisje groot moet brengen :X )

[ Bericht 0% gewijzigd door Jentin op 22-01-2019 19:09:42 ]
pi_184547472
Go Vlokje! Gewoon uit een beker drinken, echt knap! En inderdaad fijn dat het KDV het zo oplost.
Ooooh Takkie, die ogen! Lieve foto's.
Jentin, B en Juul zijn onze aankleedpoppen :D Vooral Juul want die doen we vaak jurkjes etc aan terwijl we die zelf niet dragen. En B heeft wel echt een eigen mening over zijn kleding maar wij bepalen uiteraard wat er in de kast hangt. :+

En plaatjes bij de strandbal praatjes, die 2e foto in de wipper, zo heeft ze 5 minuten gezeten. _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184547716
Outfits maken O+ Ik merk nu dat ik me daar nu met Welpje meer mee bezig houd dan bij Ketel, ik kleed hem graag schattig aan. :') H&M en Hema hebben een goede aan me.
pi_184547891
Weet je jongens, over het slapen. Ik denk ook altijd wat ik fout doe. Mijn beide kinderen sliepen slecht. En ik geloof ook deels dat het door de borstvoeding komt, want het wordt natuurlijk een gewoonte om bij elke kik aan te leggen om zoveel mogelijk slaap te krijgen. Aan de andere kant biedt het een kind de geborgenheid die het graag wil. Het is een soort wisselwerking, waar je een balans moet vinden die voor allebei werkt.

Dat gezegd, mijn O begint een beetje beter te slapen. Vannacht was het 18.45 - 02.00 - 05.00 en op voor de dag om 6.45. Vanaf 2 heeft hij naast mij geslapen. Ik zou hem eigenlijk graag in z’n eigen bed hebben liggen, maar dit is natuurlijk al heel wat.

En nu kssssst, fokwet!
  dinsdag 22 januari 2019 @ 09:41:51 #36
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184547938
Jongens, ik smelt bij jullie foto's O+

Prul is alweer negen weken vandaag. Waar blijft de tijd? Ze heeft wel een redelijk goede nacht gehad. Voedingen om 21:30, 0:30, 4:30 en 8 uur met tussendoor regelmatig kreunen, persen en vieze stinkscheten... Arm kind moet nodig poepen -O-
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  dinsdag 22 januari 2019 @ 09:56:01 #37
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_184548152
Ik duim voor wat rustigere nachten voor een aantal van jullie :*.

Outfits maken, ja heerlijk! Helaas echt te veel kleding in zijn huidige maat gekocht tijdens de zwangerschap waardoor ik nu mooi kan wachten tot ik weer los kan gaan :').

Gisteren een krijsende baby. Ging drie uur door, geen idee wat hij had. Uiteindelijk heb ik hem in z'n wiegje gelegd en alle deuren dichtgetrokken omdat ik het even niet meer kon horen. Ik reageer echt heftig op die prikkels dus dat was op dat moment het beste om te doen maar ik voelde me echt slecht ;(.
pi_184548228
Mnohh takkie wat kijkt ze ontzettend lief O+

Haha spees; ik moest eigenlijk wel lolleren _O- Daar gaan je voornemens :') :D

Exode heerlijk hoe ze met iets simpels af en toe zo ontzettend blij kunnen zijn *;

Helsinki herkenbaar, soms is het gewoon even té en om even zelf tot rust te komen, kun je dan idd beter de kleine even wegleggen en even afstand nemen. :* Het is zo lastig omdat ze niet kunnen vertellen wat er precies dwars zit en je probeert álles goed te doen en soms is het dikke error als niks lijkt te lukken/werken.. Je doet het nog steeds hartstikke goed :*

Hier een Tijn die momenteel heel erg blij wordt als ik hem op zijn buik leg :+
Luuk03.jpg
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_184548735
Jentin, ik denk dat het inderdaad een kwestie van tijd is en dat ze het vanzelf gaan inzien. Vlokje kreeg eergisteren ook sperzieboon en daar was ze voornamelijk mee aan het spullen en gooien. Gisteren kreeg ze stukjes bloemkool daarentegen en die werkte ze zo naar binnen toe (kennelijk is ze vergeten dat ze geen bloemkool lustte :')). Het wisselt bij haar dus per dag, maar het gaat geleidelijk aan steeds stukjes beter.
En :* voor je drukke week, is het niet mogelijk om die verjaardag te skippen? Desnoods met een smoesje? :@
Herkenbaar wel dat je soms zo blij kan worden van een outfit van je kind O+ Ik ben wat dat betreft ook een beetje koopverslaafd, haha, vrouwlief moet mij soms echt een halt toeroepen.

Wolken, wat een prutnacht zeg. Hopelijk lukt het je vandaag om even goed bij te tanken!

Mooie Sofie O+ En wat goed dat ze opeens zo doorsliep toen ze op haar buik lag! Ik hoor van veel mensen om mij heen dat hun baby onrustig slaapt op de rug en goed op de buik, zelf heb ik ook twee buikslapertjes.

Spees, wat een knapperd O+

Olivia, mijn peuter sliep bij opa en oma ook altijd goed terwijl het thuis altijd prut was met de nachten, ik heb dat nooit begrepen. Vlokje daarentegen slaapt thuis beter (alhoewel nog steeds prut) dan bij opa en oma. Ik snap je frustratie, maar ik denk niet dat het komt door iets wat jij verkeerd zou doen. Omacoma, die ga ik onthouden, geweldig :')

Ooh Exode, die foto's! :D Wat een heerlijk kind heb je O+

En de vrolijke knappe Tijn O+

Wij zijn afgelopen weekend bij Ballorig geweest, Vlokje kon nu voor de 1e keer een beetje meespelen en volgens mij vond ze dat wel leuk :D Vooral de kralen waren zeer interessant, mooi ook om te zien dat ze de fase van overal tegenaan slaan is ontgroeid en nu echt heel geconcentreerd die kralen vastpakte om ze heen en weer te schuiven O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184549403
Haha exode, dat is een gevalletje bal waar ga je met dat meisje heen! Te schattig.

Ik kan niet meepraten over slechte slapers. De heren slapen hier van 2300 tot ongeveer 0630. Af en toe wel een pruttel maar zolang het geen brullen is ga ik er niet naartoe. Als ze honger hebben is het heel duidelijk want dan gaan ze van 0 naar 100 in 1 seconde.

Tink hoe is het met prul nu na de prikjes? Wij gaan over twee weken voor de eerste prikken.

Schanu wat fijn dat ze op het kdv zo meedenken. En wat goed dat vlokje dus wel uit een glas wil drinken. Zou ik zelf niet aan gedacht hebben.

Spees hopenlijk gauw betere nachten. Heeft hij de pap uiteindelijk nog gegeten?

En lieve tijn zo lekker op zijn buik!

Ik heb een buik en een rug slaper haha! En een duim kind terwijl de ander niks in zijn mond nodig heeft.

zgd5frxasvh.jpg duimelotje V.incent

dj7rk538uk.jpg J.eremy had het warm denk ik.. onder de dekens vandaan gerupst.

j1q3cyl5m.jpg J.eremy vind de spiegel in de kubus super leuk!

25w2jrm384.jpg en V.incent vind alles wel gezellig, kereltje lacht de hele dag door!
pi_184553329
Leuke foto's aapie!

Mijn O vind ook alles leuk. Vooral staan:
24KHlVw.jpg
pi_184554647
quote:
1s.gif Op maandag 21 januari 2019 20:51 schreef Jentin het volgende:
NJ, fijn zo’n ambitieuze baby :+ Superlief gifje trouwens in ‘t vorige topic. Ben jij nog zo’n jonkie joh :D?
Toch nog iemand die het GIF-je heeft gezien! :9

Ze bleef maar lachen als ik haar zo op en neer wipte op m'n been. O+

Wat is jong, haha. Ik word vaak nog jonger geschat dan ik ben, maar ben nu 27. Helpt ook mee dat ik door de drukte hier in huis al weken geleden naar de kapper had willen gaan, dus dat m'n lange wilde haardos me ook wel jonger maakt. :+

Volgens mij is het nu wel gelukt een (tijdelijke) GIF te maken:

28rgvwy.gif

[ Bericht 8% gewijzigd door NicolasJoy op 22-01-2019 16:04:28 (linkfix) ]
  dinsdag 22 januari 2019 @ 16:12:37 #43
221912 minilot
Puer aeternus
pi_184554820
Ik zou alleen al in het babytopic blijven lurken voor het beeldmateriaal uit NicolasJoyse hoek! :D O+
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_184554832
Pfff Wolken wat een nacht heb jij dan gehad.. Hopen dat de osteopaat geholpen heeft om de nachten ook weer iets beter draagbaar te maken. Vandaag een beetje kunnen bijslapen dan?

Takkie Wat een leuke foto's! Fijn ook dat het ritme steeds meer begint te komen! Drukke dame zo. :D

Typisch Spees dat hij met de pap direct gaat slapen haha. Hier was de pap ook een poging tot de nacht iets langer te maken, maar madam krijgt er krampjes van.. Gevolg: geen goede nachten juist. Handig!

Hier misschien af en toe dan ook maar de omacoma gaan inzetten. :P

Fuchsia_roze "sterkte" morgen... Zelf voldoende afleiding?

Boks voor de schijtweek Jentin.. Zieken, extra werk, vakanties.. Elke dag gaat de wekker hier 5u en vandaag was ik 'vroeg' thuis, verder elke dag tegen 19/20 uur thuis. Als de slaapjes slecht uitkomen dan zie ik de kleine hier ook alleen met de fles 's nachts, verder zal ze deze week ineens veel groeien vrees ik. :P

Wat een bal exode! Dat juist die zoveel lol brengt!

Fijn zeg dat O beter begint te slapen Jagär! 't is je zo gegund...

Sterke Helsinki.. Neem het jezelf niet kwalijk hé, zulke dagen/momenten zitten er nu eenmaal af en toe bij, zeker als het allemaal even niet wil zoals je wil..

Mooie foto's nog van Priemgirl, Schanu, aapieannie ik kom bijna niet bijgelezen!
  dinsdag 22 januari 2019 @ 16:41:33 #45
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_184555304
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 16:13 schreef NicolasJoy het volgende:


Typisch Spees dat hij met de pap direct gaat slapen haha. Hier was de pap ook een poging tot de nacht iets langer te maken, maar madam krijgt er krampjes van.. Gevolg: geen goede nachten juist. Handig!


:D nou ik kreeg er juist geen pap in omdat hij ineens wel compleet knock out was dus ik heb nog geen idee of het werkt _O-

Vanavond nog eens een poging wagen. Hij heeft iig voor zijn doen best goed geslapen vannacht, tot 3:30 wel elk uur maar daarna ineens van 3:30 tot 6 :o. Misschien wel gewoon van het idee van pap :')

Alvast even een O+ voor de foto's, ik ga nu de sneeuw in
w/
pi_184555356
Over leuke outfits gesproken, ik ben behoorlijk content met de combinatie van vandaag :)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Exode, wat een heerlijk blij bekkie onder die strandbal O+

NJ ook al zo'n hupsende blijerd O+ (dat ik 27 jong vind is geloof ik officieel teken dat ik zelf oud word :') )

Jagär, wat een heerlijk guitig koppie heeft O. toch! En leuk pakje ook. O+

Helsinki :* :* :* Soms is even weglopen juist echt het beste dat je kunt doen.

Aapies blije broertjes *;

En Schanu, wat leuk dat Vlokje zich vermaakte bij Ballorig! Ik wist helemaal niet dat daar voor deze leeftijd ook al wat te doen is. Dat biedt inspiratie voor toekomstige uitjes. :s)
pi_184555399
Nicolas, jonge ouders boks! Ik ben 26.
pi_184555529
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 16:41 schreef Spees_Eend het volgende:

[..]

:D nou ik kreeg er juist geen pap in omdat hij ineens wel compleet knock out was dus ik heb nog geen idee of het werkt _O-

Vanavond nog eens een poging wagen. Hij heeft iig voor zijn doen best goed geslapen vannacht, tot 3:30 wel elk uur maar daarna ineens van 3:30 tot 6 :o. Misschien wel gewoon van het idee van pap :')

Alvast even een O+ voor de foto's, ik ga nu de sneeuw in
w/
Het dreigen met de pap was al voldoende! :@ Vanavond nog een keer dreigen, haha. :9

Veel plezier in de sneeuw! Ik heb net ook al samen met 't Spookje voor het raam staan kijken. Twijfel alleen of ze nu met een maand of 5 de sneeuw al begrijpt/leuk vindt...

quote:
1s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 16:43 schreef lunapuella het volgende:
Over leuke outfits gesproken, ik ben behoorlijk content met de combinatie van vandaag :)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Exode, wat een heerlijk blij bekkie onder die strandbal O+

NJ ook al zo'n hupsende blijerd O+ (dat ik 27 jong vind is geloof ik officieel teken dat ik zelf oud word :') )

Jagär, wat een heerlijk guitig koppie heeft O. toch! En leuk pakje ook. O+

Helsinki :* :* :* Soms is even weglopen juist echt het beste dat je kunt doen.

Aapies blije broertjes *;

En Schanu, wat leuk dat Vlokje zich vermaakte bij Ballorig! Ik wist helemaal niet dat daar voor deze leeftijd ook al wat te doen is. Dat biedt inspiratie voor toekomstige uitjes. :s)
Haha, oeps. Sorry! Wat is oud? oO< Ik voelde mezelf al oud toen ik ineens mensen van 18-20 jong vond, terwijl dat voor m'n gevoel pas een paar jaar terug is en ik me toen al heul volwassen voelde. 8-) Voelt nu heel anders.

quote:
1s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 16:46 schreef aapieannie het volgende:
Nicolas, jonge ouders boks! Ik ben 26.
Heuj! Het is hier gelukt dat m'n vriendin/(vrouw, maar dat klinkt zo oud hé :@ ) nog nét 24 was ten tijde van de geboorte. Geloof dat een aantal bij ons in de buurt ons qua gevoel bijna onder de tienermoeders schaarde.

Hebben gewoon het geluk van op deze leeftijd al vaste contracten, leuk huisje ..
en hiermee ook nog jonge opa's en oma's. O+
pi_184555636
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 januari 2019 16:43 schreef lunapuella het volgende:
En Schanu, wat leuk dat Vlokje zich vermaakte bij Ballorig! Ik wist helemaal niet dat daar voor deze leeftijd ook al wat te doen is. Dat biedt inspiratie voor toekomstige uitjes. :s)
Niet veel hoor, ze hebben één plek met 4 spellen/dingen aan de wand, waaronder dus dat kralenrek, en een plastic hobbeldingetje. Maar het is wel speciaal voor kinderen tot 1 jaar zodat ze daar lekker rustig kunnen liggen en kruipen zonder omver gerend te worden door de oudere kindjes O+ (wij waren overigens in Hattem, in Zwolle hebben ze ook zo'n gedeelte, maar ik weet niet of dat bij elke Ballorig zo is).
En wat een knapperdje heb je O+ met inderdaad een leuk setje aan :D

Aapie, wat een mooie mannetjes O+ En de guitige O O+ Vrolijk hopsende Spookje O+

Veel plezier in de sneeuw Spees!

Ik kreeg net ook foto's door van mijn peuter in de sneeuw, en Vlokje heeft zich goed vermaakt door te kijken vanuit de buggy O+ Wel een beetje jammer dat Jewel de oudere buurtkindjes na wilde doen, die sprongen in een berg sneeuw en Jewel sprong dus in een iets minder grote berg sneeuw :|W De brokkenpiloot heeft nu een dikke bovenlip. Naast de tand door de onderlip die ze zondag opliep in Ballorig omdat ze - in het babygedeelte nota bene - struikelde over het énige speelgoed wat er stond (namelijk dat schommelpaard :')), en het blauwe ei op haar voorhoofd omdat ze tegen een toegangspoortje aanliep. En de blauwe plek op haar wang omdat ze omviel tegen de tafel aan vanmorgen. :{w

[ Bericht 1% gewijzigd door Schanu op 22-01-2019 18:10:24 ]
  dinsdag 22 januari 2019 @ 17:07:16 #50
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184555730
Schanu, da's wel een hele hoop blauw en dik en auw ja, arm kind.

En iemand vroeg hoe prul op de prikken reageerde. Ze heeft bij het prikken geen kik gegeven, maar toen de vpk die spuit leegduwde brak mijn hart. Krijsen, dikke tranen en complete paniek. Zo zielig. En dan moet er nog eentje aan de andere kant. Gelukkig was het verdriet over zodra ik haar daarna oppakte.

Gisteren en vandaag slaapt ze meer dan anders. Gisterenmiddag heeft ze wel een paracetamol gehad omdat ze al een minuut of 20 bleef krijsen, maar daarna was het prima.
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')