abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 28 januari 2019 @ 16:46:10 #251
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184676015
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 16:07 schreef Schanu het volgende:
Sillie,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ahw, beterschap voor de kleine Juul!

Een nog steeds goed groeiende Prul! *O*

Donna, wat schrijf je mooi over G O+ En wat leuk al die nieuwe baby's! O+
Lieve jompels hoor, maar ze groeit dus niet goed... -O-
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184676142
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 16:46 schreef Tink89 het volgende:

[..]

Lieve jompels hoor, maar ze groeit dus niet goed... -O-
:o Sorry, ik heb het echter helemaal verkeerd gelezen :@ Wat ontzettend naar dat de groei juist niet voldoende doorzet en dat je toch weer voor die moeilijke keuze komt te staan om te stoppen met borstvoeding. Het leek zo hoopvol :{ Ik ga duimen dat het lijntje donderdag weer is gestegen, en vooral ook dat het dan blijft stijgen :*
pi_184676512
Tink -O- ik volg niet alle topics. Mag ik vragen waarom je zo vaak gaat wegen met prul? Ik ben de jongens pas 2 keer wezen wegen en dat was gewoon tijdens de reguliere afspraken.

Exode ach juul toch aangestoken. Beterschap daar!

Schanu, wat een lief vlokje heb je daar O+

Geen kado ideen helaas. Vind het zelf ook altijd moeilijk.

Ik kom net bij de huisarts vandaan. Ging erheen om de anticonceptie te bespreken. Liever geen hormonen meer dus bleef er weinig over. Word als het goed is deze week gebeld voor een afspraak bij de gyn en dan gaan we voor sterilisatie. T is goed zo.
  maandag 28 januari 2019 @ 17:22:54 #254
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184676785
registreer om deze reclame te verbergen
Aapie: prul groeide al in de kraamweek slecht en werd geboren met een veel te laag bloedsuikergehalte en is dus meteen bijgevoed De afspraak met de vk was toen dat we zouden gaan wegen op het eerste spreekuur, ook omdat de bv niet heel lekker liep en we de bijvoeding wilden afbouwen.

Sindsdien is er een hoop gebeurd; van stille ondervoeding, ziekenhuisbezoeken en afvallen naar fantastische groei en weer terug naar matige groei. In de tussentijd hebben we steeds gesleuteld aan de voeding en bijvoeding en waren de resultaten heel wisselend. En omdat prul al helemaal onderin de gewichtsklasse hangt, houden we vinger aan de pols. En terecht, ze groeit vaker slecht dan goed.
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184676816
Nou dat heb ik even geweten zeg lol :') Om 15u dacht Tijn even de boel bij elkaar te schreeuwen; dikke tranen, niet te troosten, schone luier; flesje; nope niks was goed.. Tjah niet zo gek als je de hele dag nog niks hebt geslapen _O- Dus in de kinderwagen en ja hoor 10 seconden later in diepe slaap.. Heeft een klein uurtje geslapen.. Om 16u30 pak ik hem vast om flesje te geven (was al van 11u geleden dus ik ging er vanuit dat hij wel honger zou hebben); neeeeeje, absoluut niet goed :')
Dus ik leg hem dan maar in de wipstoel; zit ie een partij smakgeluiden te maken.... fles in zijn handen, en hij trekt hem zo naar zijn mond.. Nou ik mocht dus enkel ondersteunen en verder bepaalde meneertje zelf even hoe hij zijn fles ging drinken _O- En toen alsnog 180 op. Eigenwijs ding dat het is, heeft ie van zijn vader hoor :D Echt O:) :+

Sillie; ik had meegekregen dat je man er maar weinig was en hij bollie niet 'kent' toen jij eenmaal ging werken, maar ik vind het zo geen excuus.. Ik hoop idd dat jullie er nu samen uit zijn gekomen en dat hij meer dan ooit beseft wat hij gemist heeft en er nu voor jullie zal zijn (dus ook voor jou!! :* )

Malteser, hij is besteld de sterrenhemel poster :D Ik vind hem keileuk, hopelijk hij ook O+

Ahhh nee toch.. beterschap exode; hopelijk knapt ze gauw weer op :*

Oeh aapie; grote beslissing maar ik snap het wel als je niks meer te maken wil hebben met hormonen. Hier eigenlijk heel ouderwets condooms puur omdat ik niet aan de pil wil en niet voor maar een paar jaar een spiraaltje wil. Daarna ga ik - denk ik - weer een spiraaltje laten zetten.. en dan kijk ik verder wel hoe verder :Y
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_184679201
Pfoeh moeilijk hoor Tink, hopelijk gaat het lijntje toch weer omhoog donderdag.
Leuk idee hoor van de sterrenhemel!!
Ik vind cadeaus voor mijn vrouw de ene keer wel en de andere keer niet lastig. Ik kan wel heel moeilijk aan een budget of zo houden. En ik houd van verrassingen. Toen we 8 jaar samen waren vroeg ik aan haar wat ze die avond wilde eten aangezien we uit eten zouden gaan. Ze had wel zin in Tapa's, had ik stiekem een weekend Madrid geboekt. *O* En ze krijgt standaard van mij met Sinterklaas een Lego Kerstset, die spaart ze.

Juul is gewoon enorm vrolijk, op het KDV ook, na het spugen, speelde ze verder alsof er niets aan de hand was. Net maar 60 ml op voor het slapen, hopen op een goede nacht.

En B schommelt al 3 dagen tussen net wel en net niet koorts, morgen toch maar de huisarts bellen. Hij had dit 1,5 jaar geleden ook. Vrolijk, gezellig, actief, eet en drinkt goed maar wel iets verkouden en dus koorts. Toen bleek hij tegen een longontsteking aan te zitten, de huisarts was gewoon echt boos op ons dat we niet eerder waren geweest. Toen afgesproken: bij 4 dagen koorts even langs komen.
En mijn vrouw hoest de hele boel bij elkaar inclusief pijnlijke keel, dus de ziekenboeg is heel gezellig hier. (I'm still standing) De kinderen in haar klas vonden het wel hilarisch een juf voor de klas die amper kon praten.... :Y)
pi_184681397
registreer om deze reclame te verbergen
Mijn vaderhart brak vanmiddag even.. Onze lieve kleine baby is vandaag gebeten door een ouder kindje. Ze zat in een wipstoel tussen de oudere kindjes die allemaal gingen knuffelen, cadeautjes geven en kusjes geven. Kwam er een kindje die dacht dat ze allemaal Spookje aan het opeten waren, dus die wilde ook een hapje.. Hebben nu een kindje met een rode vlek en tandafdrukken op haar hoofd. ;(

Verder is madam vrolijk en gaan we deze week als alles op het werk meezit toch de gok wagen en op familiebezoek! Twee uur in de auto enkele reis. Vind het heel spannend!
pi_184681550
NJ :o :'( Arm spookje! Moet je je voorstellen, denk je lekker geknuffeld te worden en ben je dus ontspannen en vrolijk, word je ineens opgegeten :( :X }:| Dan nu maar extra virtuele knuffels voor haar :*

Sillie :*

Peace, wat een dag :X De rest van de dag is goed verlopen hoop ik!

Beterschap bij exode thuis, laat de ziekenboeg maar gauw leegstromen!
pi_184681681
Ze ging ook echt van schaterlachen naar keihard gillen en huilen aldus de opvang. Heb nog nooit zo vaak sorry gekregen achter elkaar. :@

Gelukkig net niet kapot, anders moesten we zelfs een prik gaan halen natuurlijk.
pi_184682603
Niet bijgelezen, sorry, maar ik ben helemaal sip. Phi is nog steeds ziek, vanavond ook weer koorts. Had haar op bed gelegd, slapend. Hoorden we beneden door de babyfoon wat geknor en gepruttel. Nouja, doet ze wel vaker, en dan valt ze lekker in slaap. Maar het zat me niet lekker omdat ze zo ziek is, dus ik na een paar minuutjes naar boven voor een extra kroel. Wat bleek: ze lag dus heel erg te huilen, maar ze is klaarblijkelijk zo schor dat ze geen stem meer heeft, dus er kwam verder alleen een soort heeeel hoge pieptoon uit, die de babyfoon kennelijk niet oppakt. Mijn hart ging zo -pats- in duizend stukjes :'(
  maandag 28 januari 2019 @ 22:26:31 #261
342418 VKV
#duurtlang
pi_184683683
Agosss Jentin wat sneu! Gelukkig heeft ze een supermama die goed voor haar zorgt en haar lekker kan knuffelen!
pi_184683897
Ik zie het voor me, Jentin, wat hartverscheurend ;( Beterschap voor kleine Phi :*

En nog een dikke knuffel voor Tink en Prul :* Zo hard werken allebei, en dan niet genoeg resultaat helaas :{ Ik duim nog voor donderdag :)
pi_184686635
Arme Phi. Beterschap voor haar!

En :* voor Tink. Dat slecht groeien is echt rot...

En het is dinsdag. En mijn bollie is vandaag alweer 5 maanden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 29 januari 2019 @ 07:00:17 #264
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184686771
Arm spookje!

En jentin, wat ontzettend sneu. Maar ook: wat een moederinstinct O+

Prul heeft vannacht prima gedaan! Ik voedde om 20:00 en legde haar slapend weg, maar had al het idee dat ze nog honger had, dus toen ze zich iets later meldde, heeft ze nog een flesje gehad en geslapen van 21:00 tot 01:45. Toen een fijne nacht voeding en weer slapen tot 4:30. Toen voeding, een serieuze poepluier en papa die haar weer in slaap wiegde. En toen meldde ze zich om 6:15 O+
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184687032
Sillie :o O+ O+ O+
pi_184687082
Mijn koekiemonstertje. 🥰
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184687254
Jentin :* ik snap helemaal hoe je je voelt, het is zo zielig als ze zo ziek zijn. Hoe is de nacht gegaan?

Tink wat fijn van de nacht!

Bollie en U. O+

Ik weet niet of het hier ligt aan de papfles of dat het gewoon geluk hebben was of wat dan ook, maar Jip was alleen om 2 uur even wakker voor een voeding O+ heb hem een half uur geleden pas weer uit bed geplukt *O*
pi_184688040
Sillie,

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En wat een knapperd heb je zeg!

Tink, wat fijn van de goede nacht en dat Prul zichzelf meldde voor voedingen. Wel balen van de matige groei. Wat vervelend ook dat je het steeds zo in de gaten moet houden. Lijkt me heel zwaar. Knuffel voor jou, want uit alles blijkt dat je hard werkt voor je meisje.

Wij hadden weer een doorslaapnacht! Ik weet niet wat me overkomt, mijn lichaam is hier duidelijk niet aan gewend dus ik werd alsnog een paar keer wakker :') M eet ontzettend goed fruit/brood/avondmaaltje, en drinkt nog maar heel matig bij mij. Dat merk ik ook met kolven, met heel veel moeite heb ik twee kleine flessen bij elkaar weten te produceren voor vandaag bij de opvang. Ze is bijna 1 en dan mag ze op de opvang gewone melk, dus ik moet nog even volhouden. Nu mijn productie zo afneemt ben ik heel blij dat ik, ge´nspireerd door jullie, een mooie moedermelkketting heb besteld :D
pi_184688051
Ach Jentin, wat sneu! Extra veel knuffels voor jullie! Gaat het met jou?
pi_184689027
Ik wil niet te vroeg juichen, maar Juul was vanochtend boos dat haar fles op was en het zit er nog steeds in. Dus hopelijk is het of voorbij of zat er gewoon even iets dwars gisteren.

Dinsdag...Juul in haar favoriete positie, hoeft niet eens in een spoiler :D

pi_184689261
Sillie mijn dreumes lag vanochtend met z’n hoofd op mijn schouder mee te kijken op mijn telefoon en begon heel enthousiast te kraaien toen hij Bollie zag! :D O+
pi_184689386
Ach jentin wat sneu. Goed dat je op je gevoel bent afgegaan.

En Nicolas :o arm spookje :*

Olivia gek is dat he, slaapt je baby door ben je zelf wakker. Ben benieuwd welke ketting je hebt besteld!

Tink duidelijk verhaal. Wel een fijne nacht zo te lezen!

Exode, goed voor juul dat de fles er nog in zit! En wat een lieve voetjes uit de box O+

En knappe U van duman O+

En lieve bollie van sillie O+ voel je niet schuldig btw. Er is genoeg gebeurd :*

Wij vieren vandaag dat de twins 3 maanden zijn!

3gkbmnf.09.03.jpg
pi_184689491
Ohhh NJ en Jentin dan breekt je hart inderdaad in duizend stukjes :'( Even extra knuffelen al is het maar voor je eigen gevoel (want meestal zijn de baby's er zelf zo overheen maar toch..)

Sillie ohhh die kullen :D Die spekarmpjes mnohhhhhhh O+ O+ O+

Duman wat een grote vent is het ook al he O+ Wordt zeker wel een hartenbreker hehe ;)

Exode _O- VOETJESSS *;

Ohhh aapie wat groeien je jongens hard :o Geweldig :D

Hier een prima nacht. Enkel even wakker om 4u30; maar sliep gelijk weer nadat ik de fiep terug deed. Om 23u flesje 140ml gedronken en vanmorgen om 7u met moeite 130ml op.. Gisteren in totaal ook maar 680ml gedronken, voor zijn doen erg weinig na een paar weken zelfs meer dan 900ml te drinken; dus nu twijfel ik of er iets meer aan de hand is -O- Hij is verder vrolijk als hij wakker is, genoeg plas- en poepluiers, slaapt overdag matig (maar dat is niet anders dan anders _O- ) en is enkel wel wat verkouden... Benieuwd hoe hij het vandaag doet op kdv...

Mijn bijdrage :s)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_184689550
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 06:38 schreef silliegirl het volgende:
Arme Phi. Beterschap voor haar!

En :* voor Tink. Dat slecht groeien is echt rot...

En het is dinsdag. En mijn bollie is vandaag alweer 5 maanden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Even een O+ van deze lurker. Mnoh O+

Ik houd van de dinsdagen in het babytopic!
pi_184689750
Aapie O+

Ok ok, omdat het dinsdag is, foto van 10 minten geleden ontvangen van mijn vrouw. En bedenk je dan dat B nog groter was _O- Ze is morgen alweer 7 maanden!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')