abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184669158
registreer om deze reclame te verbergen
Oef ik heb wat in te halen, even weer een aanhaak poging:

Helsinki, babybootkamp, dat klinkt waanzinnig leuk :D En wat vervelend dat je zoveel last heb van bloedingen, kan mij voorstellen dat je er ook niet bepaald geruster op bent na zo'n opmerking over operatief verwijderen van achtergebleven placenta stukjes :o

Priem, aahh leuk babycadeautjes voor je man O+ Even denken, ik heb vrouwlief een keer een schilderij gegeven met I love you mom en dan de V met de voetafdrukjes en volgens mij de O van mom met een handafdrukje. En een keer een schilderij waarbij ik vlindertjes had gemaakt van de handafdrukjes. En ballonnen geknipt met daarop de handafdrukjes. Ik heb de laatste verjaardag mijn peuter een houten (geld)kistje laten beschilderen nadat ik op de deksel MAM had afgeplakt met tape. Na het schilderen de tape eraf getrokken en dat was best een heel leuk resultaat. Ik heb een keer een notitieboek gegeven waarvan ik de 1e bladzijde heb laten inkleuren door peuter. En een mok met iets met Mom erop en daar snoepjes enzo in. En een verftekening met een poster waarop de fotoreportage stond van de totstandkoming van die verftekening. En verder weet ik het niet zo goed meer :X

Ik zie allemaal CP voorbij komen, wat gaaf! Wij gaan eind juni 2 weken naar de sprookjescamping, ook heel veel zin in alleen denk ik dat de CP ook wat meer vermaak heeft voor volwassenen :')

Tink, wat een nacht :o Sterkte (en liters koffie) vandaag! En die krampjes zijn zo naar, hopelijk gaat het allemaal snel wat beter en makkelijker.

Achus wat veel zieke kindjes en ouders, heel veel beterschap voor iedereen :*

Aapie, ook al zoveel last van bloedverlies, dat doet ook weinig goeds met je energielevel. Pittig joh, ik hoop dat er snel een einde aan komt :{

Ik lees over kindjes die slechter gaan drinken en herken het een beetje. Vlokje is ook iets minder gaan drinken sinds ze actiever is geworden. Juist nu ze lichamelijk steeds meer van zichzelf vraagt, en mijn inziens dus meer voeding nodig zou moeten hebben, laat ze steeds vaker haar flesjes gedeeltelijk staan. Ze is echter wel vrolijk en doet het verder goed, dus ik ga uit van een fase waarbij ze de focus gewoon even op wat anders heeft dan eten.

Partners die weinig tot niet meehelpen maar vinden dat ze het zelf zo zwaar hebben. Herkenbaar. }:|

Wat gaaf die moedermelksieraden zeg, ik vind het jammer dat ik daar nooit aan heb gedacht O+
En baargoud, haha, ik heb het bij de 1e terloops eens ter sprake gebracht maar uiteraard heeft vrouwlief de hint niet begrepen :') Net als de hints over het weer mogen drinken van alcohol en de etenswaren die ik weer mocht hebben, kwamen ook niet over dus die heb ik uiteindelijk zelf maar op het boodschappenlijstje gezet destijds :')

Malteser, die curve ziet er voor mij herkenbaar uit. Peuter groeide het 1e jaar bovengemiddeld, vooral qua lengte, en vlak voor haar 1e verjaardag maakte de curve opeens een duikeling tot onder het gemiddelde. Nu zit ze weer keurig rond het gemiddelde en ze groeit prima, dus ik ben er bij haar maar van uit gegaan dat ze is begonnen met een groeispurt en dat dat later is gestagneerd omdat een dergelijke groei ook niet door had kunnen zetten. Daar waar andere kinderen bijvoorbeeld juist rond hun 1e een groeispurt krijgen, dus andersom. Ik snap je zorgen wel heel goed, juist ook door je ervaring met Twix :*

Jip en poes O+ Knappe I, en wat prachtig die draagfoto O+

Over leeftijden, ik ben zelf 34 (ik moest serieus rekenen, ik dacht dat ik 33 was :')) en vrouwlief is 32. Ik had liever eerder kinderen gewild, maar omdat zwanger worden voor mij niet vanzelfsprekend bleek heeft het medische traject langer in beslag genomen. We gingen ervan uit dat het met Vlokje ook zo lang zou duren, dus zijn het IVF traject weer ingestapt toen Jewel nog maar 8 maanden was, met de cryo's die we nog over hadden. Toen ging het opeens razendsnel en raakte ik bij de 2e terugplaatsing al zwanger, waardoor onze dochters maar 1,5 jaar schelen. Dat leeftijdsverschil had van mij iets meer gemogen, maar ik ben zo dankbaar dat het ons alsnog gegund is om 2 prachtige dochters te krijgen O+ O+

Vlokje doet het fantastisch trouwens. Ze lacht steeds meer, is een echte charmeur (zaterdag ben ik met de meiden naar Djambo geweest en ze wond de andere ouders daar helemaal om haar vingertje door naar ze toe te kruipen en naar ze te schaterlachen), overdag slapen gaat fantastisch, ze kruipt en is ondertussen razendsnel, laat zich van de bank afglijden om dan te blijven staan, probeert zich op te trekken aan van alles en ze wil zo overduidelijk mee doen met grote zus en de wereld ontdekken O+ Het gaat zo vreselijk hard, donderdag is ze alweer 8 maanden en ik merk dat ik af en toe echt emotioneel word van het idee dat er nog zoveel leuke fases aan zitten te komen, maar dat met het afsluiten van de fases waar Vlokje nu doorheen gaat het ook meteen een definitieve afsluiting is omdat we geen kinderen meer willen en ik dit dus nooit meer terug zal kunnen krijgen. #eindeemotionelerelaas

Ps. ik merk dat mijn lijf echt structureel pijn doet. Mijn schouders, mijn onderrug links en rechts, mijn nek. Daarnaast weer chronisch hoofdpijn, dat was over tijdens de zwangerschappen en sluipt er nu weer in. Opnieuw weer veel last van Tietze (pijn op en rondom mijn borstkas). Ik draag Vlokje veel, ze slaapt daarnaast 's nachts nog steeds regelmatig letterlijk in mijn armen waardoor ik geen goede slaaphouding aan kan nemen. Het begint nu steeds meer op te breken, en vrouwlief raadde fysio aan. Maar fysio lijkt mij vrij zinloos als het enkel symptoombestrijding is omdat mijn lijf geen rust zal kunnen krijgen in deze levensfase. Herkennen anderen dit, en zo ja waar zijn/waren jullie bij gebaat?
pi_184669175
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 09:57 schreef Helsinki het volgende:

[..]

+1

Ik heb net de huisartsenpraktijk gebeld, maar de assistente zei alleen maar dat het erbij kan horen en dat er misschien iets met de anticonceptiepil moet. Stukjes overgebleven placenta leken haar niet aannemelijk omdat deze er in z'n geheel met de bevalling uit is gekomen. Ik vroeg hiernaar omdat ik van meerdere vrouwen heb gehoord dat dit bij hen de boosdoener was. Zij zei dat dit dan operatief verwijderd zou worden als ze dit constateren. Nou, dan probeer ik me nu maar niet meer heel druk te maken?

Ik heb zojuist de huisarts ook gebeld. De assistente gaat het even overleggen met de dokter. Wilde deze week toch al heen om een spiraaltje te laten plaatsten dus ben benieuwd.

En leuk baby bootcamp!
Ik ben aan het kijken of ik met mn moeder kan babyzwemmen op woensdag ochtend.

Tink sterkte vandaag. Lekker samen slapen als dat kan.

Exode hier ook lang geleden dat we echt samen wat hebben gedaan in de avond. Zal nog wel even duren. Merk dat veel mensen het spannend vinden als je ze vraagt om op twee baby's te passen.

Hier geen cp plannen. We zijn aan het kijken of we van de zomer naar de camping in duitsland kunnen. 3 jaar geleden met kleuter ook geweest in een tent. Nu kijken of we in een huisje kunnen daar!
pi_184669254
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 10:28 schreef pinquit het volgende:
Voor alle moeders die een beetje moe zijn: https://www.renskedegreef(...)chtenoverslaaptekort

:*
Heerlijk stuk, alleen jammer dat het zo herkenbaar is :')
pi_184669278
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 10:28 schreef pinquit het volgende:
Voor alle moeders die een beetje moe zijn: https://www.renskedegreef(...)chtenoverslaaptekort

:*
:D

Warrig en niet meer in staat tot coherente zinnen, check *) Dat is meestal mijn staat van zijn na een paar slechte nachten :D

Vannacht was een soort van okay. Hij lag er wel pas om half 9 in en toen was het 12 uur, 3 uur, 4 uur (beetje jammer), half 8. Ik ben hier zelfs best blij mee :')

Priem, ik heb geeeeen idee. Ik ben sowieso slecht in zulke dingen.

Wat leuk van Vlokjes ontwikkeling Schanu! Het vooruit kruipen wil bij Jip nog niet echt vlotten, hij kan wel achteruit en opzij kruipen :') Dat brengt hem op zich ook wel op andere plekken :D

Jentin, hoe gaat het nu met Phi?
  maandag 28 januari 2019 @ 10:48:07 #230
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_184669325
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 10:28 schreef pinquit het volgende:
Voor alle moeders die een beetje moe zijn: https://www.renskedegreef(...)chtenoverslaaptekort

:*
_O- oh echt he :')

Ik heb ook het gevoel dat ik scheel kijk als ik mensen aankijk :')

't is hier nog steeds net zo ruk met slapen als het al was. Of misschien nog wel erger. Ik begin al bijna niet meer te geloven in een fase, ik heb gewoon een vampier gebaard :')


Oh ja, veel :') krijg je ook van slaaptekort.
pi_184669455
Priem, ik vind vakanties uitzoeken heerlijk. Lekker zoeken, reviews lezen etc. Het is alleen wel een omslag omdat wij normaal met de vouwwagen gaan. Dan zoek je gewoon een leuke camping. We hebben door omstandigheden 2 jaar op dezelfde camping gestaan in Frankrijk. Zo'n pipi langkous camping met maar 8 staplaatsen, 3 cabanas en 3 gites. Was het paradijs voor B. Omdat het zo klein was, konden we hem heel vrij laten. Ze hadden een klein zwembad met een hek erom, provisorische speeldingen en elke avond kon je voor het eten aanschuiven. Het is dat alles best ver weg is en we het daar wel gezien hebben, maar anders zou ik er zo weer heengaan.

Zweden vind ik echt lastig, Juul kan dan waarschijnlijk net wel net niet lopen en B wil wel graag andere kindjes om zich heen hebben. We heben pas vakantie vanaf 22 juli en dat vind ik echt een vervelende periode, ik ga het liefst zo vroeg mogelijk in juli.
Ach het zijn ook luxe problemen natuurlijk.

aapie, ja dat kan ik me voorstellen met 2 babies, extra moeilijk!
pi_184670594
registreer om deze reclame te verbergen
One of those mornings :'(
Ik wilde vanochtend met M naar babyzwemmen toe. Snel alles klaar gemaakt, fles er in en gaan. Kotst meneer tot 2 keer toe zijn hele fles er uit (na de 1e keer heb ik hem toch nog weer wat gegeven, dom dom). Eerst volledig over de keuken, zichzelf en mij en daarna door de box heen. Zwemmen maar afgebeld en samen onder de douchen gaan staan. Kom ik er achter dat de fles met zeep open is gegaan in de zwemtas. Alles er onder, fles bijna leeg. En na het uitkleden van M tikte ik de kraan per ongeluk aan: aankleedkussen, luier, schone kleding, alles nat! Sta je dan poedelnaakt met baby in de hand te kijken naar de ravage. Ik kon wel janken :') Zucht...

Aapie en Helsinki, rot van die heftige menstruaties. Mijn eerste was ook behoorlijk heftig. Ik hoop niet dat het zo blijft.

Arme zieke baby's, papa's en mama's. Veel beterschap toegewenst. Ik heb momenteel ook een zeehond in bed liggen.

En CP boks! Dat is wel echt een slimme actie van ze, die kortingsbonnen bij de Prenatal. Lekker van genieten allemaal! Wij zijn al geweest samen met vrienden en M. Toch bijzonder om eens als kersvers gezinnetje op pad te kunnen.

Babybootcamp lijkt me zo grappig Helsinki! Jammer dat het bij mij in de omgeving niet aangeboden wordt.

Priem, ik zal eens nadenken voor je wat je je lief zou kunnen geven. Misschien met een paar vrienden naar een bierproeverij of een high-beer? Of houdt hij niet van bier?
Hmm.. een leuk avondje voor jullie samen plannen en Tijn naar de oppas? Sowieso wel even met Tijn een leuke (verf) tekening knutselen ;) Pinterest staat er vol mee :)

Edit (wat ging dat ineens hard met de poets!)
Schanu wat vervelend dat je zo'n last hebt van je lijf. Ik vind het ook niet zo gek, jouw lijf heeft veel te verduren! Veel tillen, dragen en in een vaste houding slapen is niet bevorderlijk voor de rust in jouw lijf. De oplossing? In ieder geval zorgen dat je lijf 's nachts de tijd krijgt om te herstellen. Maar met een slapende baby op je kan dat natuurlijk niet. Verder: veel water blijven drinken, tussendoor voldoende (matig intensief) bewegen, laten masseren (in Z centrum bij het oude postkantoor zit een massagesalon, aanrader!). Ook nog een idee is om een tennisbal tussen de pijnlijke plekken en de bank/muur te klemmen en rustig heen en weer laten rollen. Maar zoals je zelf ook al weet is dit vooral symptoombestrijding. Sterkte :*

[ Bericht 18% gewijzigd door Peacefulll op 28-01-2019 12:23:21 ]
  maandag 28 januari 2019 @ 12:32:28 #233
401892 Helsinki
Avec persvrance.
pi_184670883
OIT, ik heb even een filmpje voor je opgezocht:


Lijkt me erg leuk om te gaan doen. Ik ben nu weer bezig met weer op gewicht komen en houd mij aan een bepaald dieet. Daarnaast wandel ik weer dagelijks met de hond en probeer ik iedere dag 10k stappen te behalen. Als dit bevalt komt daar 1 keer in de week babybootcamp bij, dus dan moet dat wel goed gaan komen :).

Priem, poeh ik kan dat soms ook heel lastig vinden. Wij vinden het altijd wel leuk om samen iets te gaan doen: een wijnproeverij, concert, weekend weg, dagje naar de sauna, etc. Ik vind een geboorteposter ook erg gaaf. Wij hebben er eentje van I. laten maken:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
We moeten hem alleen nog ophangen. Daarnaast een poster met daarop de stand van de sterren op de dag dat L. en ik elkaar voor het eerst ontmoetten. Die gaf ik hem ook een keer voor z'n verjaardag en dat vond hij ook erg leuk.

Schanu, dat is nog eens een bijlees! Sprookjescamping, die kende ik nog niet maar ik heb hem opgeslagen :@. Wat mooi al die ontwikkelingen van Vlokje! Je klinkt zo trots. Lastig van alle pijnen.. ik zou denk ik ook wel naar de fysio gaan. Misschien heeft hij/zij tips voor hoe je je lijf toch zo min mogelijk (op een verkeerde manier) kunt belasten terwijl je toch doet wat voor jullie werkt? En anders is de volgende afspraak toch ook weer zo afgezegd.

Ik ben ook benieuwd Aapie! Heb vanmiddag een afspraak voor mijn knie, ik denk dat ik het dan gewoon maar ter sprake ga brengen. Tenzij de huisarts het niet wil horen omdat het een ''aparte klacht'' is en dat een dubbel consult moet zijn :'). Is het babyzwemmen daar ook zo vroeg in de ochtend?

Peace, wat een heftige ochtend zo! Hopelijk gaat de rest van de dag een stuk soepeler :*.

[ Bericht 5% gewijzigd door Helsinki op 28-01-2019 12:38:53 ]
pi_184671400
Ik lurk nog mee en kom toch even binnenvallen voor Schanu :'). Ik zeg als fysio toch dat je beter wel een afpraak kunt maken :). Oorzaak lijkt vrij duidelijk maar gewoon alles even laten goed laten checken en misschien wat adviezen/tips zijn nooit weg. En je gaat nu blijkbaar al grenzen over dus tijd om aan de bel te trekken. :)
pi_184671915
Dat lijkt me inderdaad nog moeilijker om oppas te vinden Aapie, ik merk het al met een net-peuter en een baby maar 2 baby's is nog intensiever :{

Aure, Vlokje begon ook met achteruit tijgeren, zowel op haar rug als op haar buik. Maar ze zette zichzelf zo steeds opnieuw klem onder de bank en dat zal ze op een gegeven moment zat zijn geworden denk ik :') Ik zag afgelopen weekend bij de Djambo een kindje die zich vooruit hupste op zijn billetjes, dat zag er onwijs schattig uit O+ Ik vind het geweldig om te zien hoe ieder kind een eigen manier lijkt te ontwikkelen om zich voort te bewegen, ze doen het toch mooi maar even zo klein als ze zijn O+

Spees, :') maar wel een heel lief vampiertje :')

Peace, jouw ochtend :o Ik hoop voor je dat de rest van je dag rustiger is, geen leuk begin van de dag zo :* En bedankt voor de tips, ik drink absoluut te weinig (water) dus daar ga ik dan sowieso beter op letten. En Vlokje slaapt gelukkig niet meer op mij, maar ik lig op mijn zij en dan ligt zij op haar zij of op haar rug (op/) in mijn armen. Zo kan ik omwisselen en belast ik afgewisseld maar de helft van mijn lijf :') Maar daardoor de laatste tijd juist wel meer last van mijn schouders wat niet prettig is in combinatie met dragen in de draagzak.

Fleur, bedankt voor je bericht, ik zal dan toch maar eens een afspraak gaan regelen denk ik. Ik vind het zo zonde van mijn beperkte fysio afspraken, haha, maar was gelukkig nog wel zo slim geweest om uberhaupt fysio in mijn zorgpakket op te nemen. Althans, op aanraden van vrouwlief, dus zij was de slimme :+ Ik ben vooral heel bang dat een fysiotherapeut mij gaat vertellen dat ik bepaalde handelingen moet staken, maar daar kan ik nu gewoon even niets mee want dit is wat nu werkt en ervan uitgaande dat het tijdelijk is wegen de voordelen voor mij op tegen de nadelen. Oh ja, en ik ben een raar mens maar ik ht massages, ik vond de bekkenspecialist ook echt vreselijk tijdens mijn zwangerschappen :') Maar mogelijk wat tips en trucs zouden inderdaad fijn kunnen zijn, of oefeningen voor thuis waar ik zelf mee aan de slag kan :)

Helsinki, wat super sportief en goed van je! Ik zat weer netjes op gewicht, maar dat heb ik er met de feestdagen allemaal weer aan gegeten en nu zit ik weer op het gewicht van toen ik zo'n 7 maanden zwanger was :')

En de sprookjescamping kende ik ook niet, maar het schijnt er echt fantastisch te zijn voor kinderen. Ik denk voor de ouders iets minder leuk, maar wij genieten als de kinderen genieten, toch? :X :')
pi_184673200
quote:
0s.gif Op woensdag 23 januari 2019 14:12 schreef OliviaIsTaken het volgende:
Wat knap Sillie, dat je met je opleiding bent gestart!
Hoe gaat het met jou en je man trouwens?
Late reactie, sorry.
Lief dat je er naar vraagt.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184673626
Oehhh dank voor de ideen; sterrenhemel van de geboorte van Tijn vind ik wel heel erg leuk O+ Die heb ik alvast besteld *;

OT oeh ook een heel leuk idee ! Wellicht kan ik daar ook nog iets mee :D

Oh peace wat een rottige ochtend idd :X Hopelijk de rest van de dag iets meer chill :o Als het misgaat; dan gaat het wel even goed mis idd :') :X
High-beer hebben mijn vriend en ik al eens samen gedaan :D Bierproeverij is wel leuk met vrienden, maar hij is 36 jaar 'single' (lees: nooit een serieuze relatie) geweest en heeft zowat alles meegemaakt en gedaan met zijn vrienden. Ik merk dat hij nu vooral veel geniet van dingen met het gezinnetje samen. Weekendje weg e.d. is wel tof; maar dat heb ik nog maar cadeau gekregen ook haha _O-

Schanu super toffe knutselideetjes, maar pas als Tijn wat groter is, lijkt me zoiets wel leuk (vooral aftapen en dan laten schilderen, super tof; die onthou ik :D )
En brrr idd toch even fysio... wellicht kan die wat tips geven hoe je het jezelf makkelijker kan maken (andere lig-houding oid.. wie weet..? Mee blijven rondlopen lijkt me helemaal niks ;( )

Pinq lol ik moest lachen _O-

Nou Tijn vindt dat hij duidelijk de laatste dagen al te veel heeft geslapen. Hij is nu sinds 10.30 wakker. Heeft toch wel 20 minuten geslapen in de box en werd toen half wakker; dus bracht ik hem gelijk te bed.. maar dat resulteerde in ogen wijd, flink schoppen en brabbelen en vooral niet slapen. Heeft 10 minuten met zichzelf zitten lachen/praten om toen toch maar te bedenken dat het wel saai is zo alleen en wat te gaan jengelen.. Nog paar keer fiep geprobeerd maar hij werd iets te blij toen hij mama de kamer binnen zag komen :') Dus nu ligt hij alweer een half uur enorm te lolleren om de tiny love in de box. Maar slapen?? Bende gek; is al een grote jongen d'uhhh :{w _O-
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_184673750
Sillie,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Priem, slapen is voor baby's joh :')

En ik krijg net een berichtje van de opvang, Vlokje heeft geslapen van 10 uur tot 14.15 uur dus ze hebben haar maar wakker gemaakt, haar laatste flesje was om 7.15 uur :o Wel met fruit voor 10.00 uur gelukkig, maar jeetje het kind slaapt de hele dag :') Sturen ze me vervolgens deze foto door, mijn kleine lachebekje met haar mooie pluiskoppie O+
(alvast vooruitlopend op morgen, want dan kan ik niet op het forum omdat ik extern werk :X)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184673866
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 14:33 schreef silliegirl het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_184673938
ViviRAWRS, je kan soms ‘op papier’ wat fel overkomen en jouw mening is echt niet altijd mijn mening (wat prima kan, bovendien is daar een forum voor).
Maar damn, dit zeg je heel erg raak. Volledig eens. Amen.
pi_184673977
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 15:10 schreef Malteser het volgende:
ViviRAWRS, je kan soms ‘op papier’ wat fel overkomen en jouw mening is echt niet altijd mijn mening (wat prima kan, bovendien is daar een forum voor).
Maar damn, dit zeg je heel erg raak. Volledig eens. Amen.
Hier ben ik het helemaal mee eens.
  maandag 28 januari 2019 @ 15:12:58 #242
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_184673980
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 15:10 schreef Malteser het volgende:
ViviRAWRS, je kan soms ‘op papier’ wat fel overkomen en jouw mening is echt niet altijd mijn mening (wat prima kan, bovendien is daar een forum voor).
Maar damn, dit zeg je heel erg raak. Volledig eens. Amen.
Ik ben het er ook mee eens (al was er volgens mij wel iets waarom het zo liep en haar man veel van huis was?).
Desalniettemin nog steeds erg fel, zoals altijd :P
pi_184674049
Verse baby's in de familie hier. O+
En er komt nog een neefje of nichtje binnen 5 weken ongeveer n 4 vriendinnen zijn zwanger waarvan 1 een tweeling krijgt. Oh my, heerlijk al die baby's. O+

G is nu zo leuk! Ze zwaait de hele dag en beweegt haar hoofd naar me toe als ik een tuutie (Fries kusje) vraag. Resulteert ook wel eens in een kopstoot want ze is soms nogal enthousiast, maar het is allemaal ZO LEUK! Ze is zo blij als ze ons ziet en als ik haar 's ochtends wakker moet maken echt even cranky (net als haar vader). Zo schattig! Ik ben echt helemaal verliefd op haar.

En er komt weer een tandje aan denk ik. De teller staat nog op 4, maar gezien de hoeveelheid kwijl die er uit haar mond loopt komt er gauw nog 1 (of meer).
pi_184674110
Maar dan nog even voor Sillie, het is een moeilijke situatie (geweest) en het is goed om te lezen dat je man nu wat meer op zich neemt. Ik hoop met heel mijn hart dat hij dat doet uit liefde voor jullie, omdat het heerlijk is zo’n mooi gezin te hebben en voor twee prachtige kindjes te mogen zorgen en niet omdat jij het zegt. Dikke knuffel voor jou :*.
pi_184674198
Ik zag nog de knapperd van Schanu O+ en ik las de rottige ochtend van Peace en de niet slapende Tijn van Priem.

Er werd nog gevraagd naar cadeaus, wij hebben de sterrenhemel van Mars’ geboortetijdstip gekregen. Super tof is dat!
En man kreeg van mij na de geboorte van Twix voor zijn verjaardag een horloge waar de naam en geboortedatum van Twix ingegraveerd staan. Daar heb ik de naam en geboortedatum van Mars bij laten graveren. Dus hij kreeg met zijn verjaardag zijn horloge ‘opnieuw’ cadeau. :)
  maandag 28 januari 2019 @ 15:26:26 #246
319308 Tink89
To live is to dance
pi_184674287
Slapen is ook voor watjes joh _O-

Prul is sinds donderdag 30 gram aangekomen. In een week is dat 70 gram en dat is te weinig. Haar lijntje buigt weer af. In combinatie met de waanzinnig slechte nacht resulteerde dat in tranen... Het plan is na een goede wandeling met manlief en de wandelwagen om donderdag de knoop door te hakken: als ze dan nog niet groeit, begin ik met afbouwen.

Edit; en joh, wat gingen jullie hard ineens. Zoals (bijna) altijd ben ik het volledig met malteser eens O+
Gelukkig getrouwd sinds 29 april 2017
K&W / Tink en de lelijke Tegels - Deel 3
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_184674490
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 15:06 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SC: klopt, er waren wel redenen hoor, het was inderdaad niet zomaar.

En Malteser; thanks. :*
pi_184674996
Net een Appje van het KDV, Juul heeft er net alles uitgegooid dus mijn vrouw en B hebben haar toch aangestoken, was te verwachten natuurlijk. Gelukkig is mijn vrouw morgen vrij en ik woensdag, kan ze goed bijtrekken hoop ik.

Peace wat een ochtend joh!
pi_184675152
Sillie,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ahw, beterschap voor de kleine Juul!

Een nog steeds goed groeiende Prul! *O*

Donna, wat schrijf je mooi over G O+ En wat leuk al die nieuwe baby's! O+
pi_184675395
quote:
1s.gif Op maandag 28 januari 2019 15:10 schreef Malteser het volgende:
ViviRAWRS, je kan soms ‘op papier’ wat fel overkomen
Ik ben inderdaad niet van de kusjekroel hier :D maar verder wel met de beste bedoelingen hoor. Ik wou eigenlijk nog afsluiten met "Groetjes, Lompe Harrie" of zo. :')
quote:
0s.gif Op maandag 28 januari 2019 15:36 schreef silliegirl het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')