abonnement Unibet Coolblue
pi_184750819
Die hand voor de mond update is ook leuk Fleur. Hier trouwens ook zonder dat wij een handje voor zijn mondje hielden.
Fijn dat er een pedagoog komt kijken wat er beter kan bij het kinderdagverblijf.

Beterschap voor je meisje Rena. :*
Onverstaanbaar, check! Voor neus lijkt hij "ne" te zeggen en dak "da". Nou zijn dat ook wel klanken die hij standaard gebruikt, maar bij die woorden spreekt hij het duidelijker uit. En wijzen ja, hij is heel blij als hij ook vreemden zo gek krijgt om te vertellen wat "die" is. :D

Wat een lieve mijlpalen FF.

Lief Mini, dat op schoot slapen. O+
Als mijn man er niet is wijs ik hem altijd aan op foto's en merk ik wel reactie.
Banaan is nou ook voorzichtig begonnen aan van die knopjespuzzels. Linkje gevonden bij Ali. ^O^

LDG :*

Och Nolita. :* Ben je er zelf ook klaar voor om te stoppen?

Na maanden moeite met Banaan in slaap krijgen heb ik nou een ander uiterste. Hij valt nou steeds in slaap in de wagen of de auto vlak voordat we thuis zijn. Hij wordt ook meestal stipt om zes uur wakker, dat helpt ook niet.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_184750973
(Overigens gaat het, afgezien van mijn lief nogal missen want O+ O+ verder juist wel goed. Het voelt op de één of andere manier juist makkelijk dat ik momenteel alleen rekening hou met Günther, niks hoef te overleggen, geen klusjes hoef over te dragen, etcetera. Het is minder gezellig en minder knus als mijn heerlijke lief weg is, maar het loopt hier wel soepeler :'))
Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 1 februari 2019 @ 13:58:37 #228
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_184752433
Leuke (constatering) mini. Ik krijg vaak medelijden dat ik het alleen doe, maar precies om die reden denk ik dat dat het grootste gedeelte van de tijd echt niet nodig is ^O^ .

*; voor de tweelingverhalen.

Vind je het oke zo Nolita? Ze was al een poosje aan het afbouwen toch?

PKM, ik vind een omgekeerd slaapprobleem voor jullie geweldig.

Rest weet ik niet meer en te onrustig om terug te zoeken :@ . Ik heb een zeldzame dag alleen thuis dus ben druk bezig met dingen die anders niet kunnen.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_184753170
Wow, werd vanochtend wakker en toen was het al 9 uur :o :o :o :o !
Ik schrok ervan, dat is niet meer voorgekomen sinds Simon er is. Wel meteen gecheckt of ie het nog deed, want normaal is ie echt wel uiterlijk 7:30 wakker. Hij deed het nog en sliep nog lekker.

Vanochtend naar de dierentuin geweest met hem, hij vindt dat zo leuk. Toen ik hem vanmiddag naar bed bracht en hem nog even verschoonde, zei hij "tijgel moe, oliflant moe" O+ O+

Nolita, vind je het erg als het nu zou stoppen?
En inderdaad wat Mini zei, misschien iets anders dan anders gegeten?

Banaan blijft je verrassen, hè PKM?
pi_184755248
Hier noemt Z. alles mbt tot drinken ‘thee’. Dan wijst ze vaak naar haar beker of de mok van een ander.
Ook wanneer ze bij mij drinkt wijst ze liefelijk naar de tepel om glimlachend ‘thee’ te roepen. O+
pi_184755541
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 16:35 schreef vencodark het volgende:
Ook wanneer ze bij mij drinkt wijst ze liefelijk naar de tepel om glimlachend ‘thee’ te roepen. O+
Achgos! :D
Let me see you stripped down to the bone
pi_184757826
Mijn lief onverwacht nu al thuis in plaats van morgenochtend - Günther spatte zowat uit elkaar van gillend enthousiasme! :D Toch wel een beetje gemist, denk ik 8-)
Let me see you stripped down to the bone
pi_184758538
Ahh wat schattig mini! O+

Wat fijn van het uitslapen TolStoi! En hij praat echt zo goed zeg :)

Wil ze ook geen nachtvoedingen meer Nolita?

Casper deed vanochtend een beetje gek. Hij lag tussen ons in en begon zichzelf meerdere keer op zijn hoofd te slaan? :? Dreumessukkels :')
pi_184758799
Weer samen mini, heerlijk!!

Venco, thee, wat schattig!!

Heerlijk Tolstoi zo onverwacht uitslapen.

Met nachtvoedingen is ze al een poosje gestopt. In de ochtend dronk ze de laatste tijd nog maar 1 kant.
Gisteravond heb ik wel iets gegeten wat ik normaal nooit eet, maar eergisteren gewoon hetzelfde als N. Wel goed ziek geweest afgelopen weekend, weetniet of het daar nog van kan komen? Zal de komende week nog wel blijven aanbieden maar ben heel benieuwd of ik dus onbewust al n laatste keer heb gehad.
Ik vind het verder prima dat het dan klaar is. Vooral dat het zonder strijd en haar eigen keuze is. Alleen dat ik niet bewust een laatste keer heb gehad dan. Dus mocht ze toch nog eens aanhappen ga ik die maar even heel bewust doen ofzo :D
pi_184767001
Hier nog steeds een koortsig kindje, dag 4 inmiddels -O- ‘s Avonds is de koorts wel telkens lager, maar vanochtend weer 38,1. Ik maak me nog niet onwijs zorgen want ze eet, drinkt, plast en slaapt goed en is best alert en vrolijk ondanks het hoesten, wel een soort zeehondenhoestje. Zouden jullie dan de HA al bellen? Op internet staat na 3 dagen koorts, hoewel ze niet constant koorts had de afgelopen dagen.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_184767039
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 februari 2019 07:52 schreef rena het volgende:
Hier nog steeds een koortsig kindje, dag 4 inmiddels -O- ‘s Avonds is de koorts wel telkens lager, maar vanochtend weer 38,1. Ik maak me nog niet onwijs zorgen want ze eet, drinkt, plast en slaapt goed en is best alert en vrolijk ondanks het hoesten, wel een soort zeehondenhoestje. Zouden jullie dan de HA al bellen? Op internet staat na 3 dagen koorts, hoewel ze niet constant koorts had de afgelopen dagen.
als je je niet veel zorgen maakt zou ik gewoon tot na t weekend wachten. Helemaal als t n beetje op en af gaat maar ze verder geen last lijkt te hebben
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zaterdag 2 februari 2019 @ 21:04:44 #237
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_184780574
Ik zou ook het weekend even afwachten, tenzij je je zorgen gaat maken natuurlijk.

Ella heeft ook best lang gehoest trouwens, ook idd zo'n zeehondenblaf. Ik weet alleen niet of ze ook verhoging had. Ik temperatuur eigenlijk nooit, maar koorts zou ik wel gevoeld hebben denk ik.

Maar zolang ze alert en vrolijk blijft en de koorts niet constant, zou ik het persoonlijk het weekend wel over durven tillen.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_184780769
Sluit ik me bij aan :). Hoe was ze vandaag te pas?

Wij zijn sushi gaan eten vandaag, ging supergoed! Zolang hij eten tot z’n beschikking had dan :').
pi_184784955
Beterschap Rena, 4 dagen is wel lang zeg.

Mini, herkenbaar dat het thuis zonder man toch een stuk soepeler gaat :+ Toch ben ik altijd weer blij als hij terugkomt uiteraard :P

Dat gedicht doet me dan weer helemaal niets :D Ik voel geen zere plek als ik mn kind naar het kdv breng. Ze huilt dan ook niet maar vind het er super leuk. En zo denk ik ook over mn werk, dat is geen moetje :)

Slapen is nog steeds bal hier. Net een krijssessie gehad van 45 min en nu begint ze weer opnieuw }:| Kleuter werd er wakker van en ligt nu naast me. Hopelijk schreeuwt ze me vannacht niet nog een paar keer Mn bed uit :X
  zondag 3 februari 2019 @ 06:19:25 #240
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_184787943
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 februari 2019 12:42 schreef minilot het volgende:
(Overigens gaat het, afgezien van mijn lief nogal missen want O+ O+ verder juist wel goed. Het voelt op de één of andere manier juist makkelijk dat ik momenteel alleen rekening hou met Günther, niks hoef te overleggen, geen klusjes hoef over te dragen, etcetera. Het is minder gezellig en minder knus als mijn heerlijke lief weg is, maar het loopt hier wel soepeler :'))
Heel herkenbaar mini :D
pi_184788050
Ik heb ook geen emoties bij het kdv, behalve dat ik het een prettige plek vind. Vorig jaar had ik dat soms wel, dan bracht ik hem op dinsdagochtend al weg, terwijl mijn studie pas 's middags begon. Maar ik had die tijd gewoon echt nodig voor huiswerk. Maar toch vond ik dat lastig, omdat ik dan wel thuis was. Nu geniet ik juist van die incidentele dag thuis als ik niet hoef te werken, maar Teetje wel naar de opvang gaat. Hij doet het gewoon beter als we zijn ritme hetzelfde houden en ik doe het beter met af en toe tijd voor mezelf.

Hier loopt het ook soepel als ik alleen ben, maar toch ben ik liever samen. In de komende maanden hebben we het drie keer andersom: ik ben twee keer drie, en één keer vier dagen weg, voor hobby en werk en ik zie daar dan best een beetje tegenop. Nog nooit langer dan 24 uur bij Teetje vandaan geweest. Volgende week is de eerste keer, ben benieuwd hoe dat gaat.
pi_184789223
Ik snap echt niet hoe jullie het makkelijker vinden zonder partner. Mijn man is vrij vaak een aantal weken in de kost, en dat vind ik echt wel zwaar. Alleen al het feit dat ik niet fatsoenlijk kan koken (hij draait aan de knoppen, de oven kan ik niet gebruiken want gasoven op de grond, waarvan de klep ook warm wordt, ik kan m niet alleen in de woonkamer laten want hij klimt in de vensterbank/krabpaal/valt van de bank), laat staan t feit dat ik niets gedaan krijg en na 5 dagen het huis, kind en ik eruit zien alsof er een bom is ontploft. :+

En kdv heb ik ook geen moeite mee. Ik weiger ook te haasten, maar ik heb een baan waarbij het niet heel erg uit maakt of ik wat later ben. Dus als hij moeilijk doet omdat z'n schoenen aan moeten, dan gaan we even wat anders doen en proberen we het een paar minuten later nog eens. Ik denk dat dat ook scheelt qua gevoel. Ik vrees wat dat betreft voor als hij naar school moet en ik wel op de klok kind daar moet hebben. :')

Verder wil ik even melden dat mijn kind echt de leukste ooit is. De driftbuien lijken minder heftig, hij kan weer wat rustiger zelf spelen en brabbelt aan een stuk door. Hij maakt grapjes en ik geniet gewoon echt heel erg van deze tijd. O+
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_184789399
Nanuke, de woonkamer is hier min of meer Güntherproof. Althans, van de bank of van de salontafel af vallen kan altijd, maar hij weet ook hoe -ie daar veilig vanaf moet klimmen, dus ik vind het een te nemen risico :) Dat -ie er een zooitje van maakt en speelgoed overal heen gooit, de boeken uit kasten trekt en de afstandsbedieningen achter de bank laat vallen, ach, dat is binnen een paar minuten wel weer opgeruimd (altijd 'samen', nooit pas als -ie op bed ligt) :)

Wat koken betreft heb ik momenteel een tamelijk hoog en zwaar zitbankje (stond normaal gesproken bij de eettafel) voor de oven en het fornuis geschoven, zo kan ik er nog wel bij, maar Günther niet. Zodra -ie weet hoe hij daarop moet klimmen zal ik wat anders moeten verzinnen :7
Maar sinds we zo'n learning tower in de keuken hebben staan gaat eten klaarmaken nog wel een heel stuk makkelijker: Günther kan dan gewoon op aanrechthoogte aanklooien met bakjes, spatels en stukjes/reepjes/likjes van wat ik aan het voorbereiden ben. Gaat ontzettend goed!

Dat ik het makkelijker vind zonder lief is omdat ik dan met Günther echt helemaal mijn eigen plan kan trekken, terwijl ik als mijn man er is vind dat hij daarin ook enige inbreng mag hebben. 8-) Ik merk het ook gewoon gedurende de week: doordeweeks overdag met Günther thuis is pietsje eenzamer maar makkelijker, in het weekend en 's avonds als echtgenoot er is wel gezelliger maar ook meer gedoe. Heb ik ineens twee mensen om rekening mee te houden in plaats van maar eentje, hoe lief en behulpzaam mijn J. ook is.

Plus, mijn geen-schermpjes-beleid is makkelijker te hanteren wanneer mijn nerd buiten de deur is. :7
Let me see you stripped down to the bone
pi_184790314
Allemaal leuke oplossingen, maar niet haalbaar hier. Ik vind juist de weekenden wel fijn omdat ik dan nog eens wat aan het huishouden kan doen omdat man en Dirk een toren aan het bouwen zijn bijvoorbeeld. :P
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  zondag 3 februari 2019 @ 11:43:28 #245
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_184790362
Een traphekje in de deuropening van de keuken? Zou bij Jacob werken omdat hij meestal wel in de buurt van mij blijft en dus rond dat hekje zou spelen.

Oh jongens, anderhalf uur buiten was de druppel: Jacob is net al drinkend op mijn schoot in slaap gevallen. Dat wordt weer geen echt middagdutje, maar ik geniet er toch van. Hij is zo lekker warm!
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_184790835
Wij hebben ook n traphekje in de keuken :Y daar staat bijv ook het hondenvoer ect zodat de hond rustig kan eten. Als ik in de keuken ben staat de kapitein daar vaak te kijken of hij zit er te spelen
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_184790964
Bij ons komt er doordeweeks trouwens ook niet veel van koken/huishouden terecht hoor :+ wij eten zo simpel mogelijk (pasta, broodjes falafel, soep ect). We hebben tussen het ophalen van kapitein en zijn bedtijd soms maar 1.5u ofzo :Y en dan besteed ik mn tijd liever aan spelen dan aan uitgebreid koken. En nadat kaptein in bed ligt ploffen we afgepeigerd op de bank en gaan we rond 21:30 naar bed :') beetje kansloos leven momenteel, maar het is even niet anders :P.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zondag 3 februari 2019 @ 13:11:44 #248
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_184791633
Ik vind het ook wel makkelijker met man erbij hoor! Wat Nanuke zegt: als hij Muppet vermaakt kan ik toch makkelijker de was doen, boven stofzuigen, etc. En hier een open keuken, dus alleen (nouja, dus met een dreumes erbij) koken is ook lastig. Sinds deze week ook een learning tower, maar die gebruikt ze vooralsnog vooral om het gasstel te ontmantelen :') Daar hebben we dus nog niet zo veel aan met het koken :P
Verder zit ze nu in een heerlijke periode (behalve het eten-gooien dat terug is). Ze kan zo lief spelen, geeft zelf aan als ze wil eten of slapen, zingt het introliedje van Nijntje en leert elke dag een nieuw woord. Ze rent als een malle en alles gaat met zo enorm veel enthousiasme O+ We hebben gister een potje gekocht. Die staat nu in de woonkamer en ze heeft er al 30x op gezeten (met kleren aan) en "pssssjj" gezegd O+ Geen idee of het helpt bij het zindelijk worden, maar schattig is het wel!

Wat heerlijk Lemijn! Hopelijk hoef je nergens heen. Soms echt genieten hè O+
pi_184793022
Nanuke als je het een paar weken zelf moet doen is dat heel anders dan als mijn man eens een nachtje van huis is. Maak het je gewoon zo makkelijk mogelijk die tijd. Misschien in de weken daarvoor alvast extra porties koken en invriezen zodat je niet vers hoeft te koken?
Fijn dat je lekker geniet van hem nu. O+

Dagen met man erbij zijn iets makkelijker. Vooral met eten koken, dan kan ik zelf Banaan bezighouden terwijl mijn man kookt. Als ik zelf moet koken moet ik soms toch een schermpje gebruiken om hem tevreden te houden.

De laatste tijd heeft mijn man zelf beter werkende rituelen en hoef ik niet steeds te helpen herinneren aan dingen. Dat scheelt wel. Voor die tijd was het soms makkelijker als mijn man niet thuis was.

Schoonmaken doe ik gewoon als hij wakker is, dat gaat redelijk. Volgens mij vindt hij het ook best leuk. :)

Lief Lemijn, slapend op schoot. O+

Rena ik ben gestopt met steeds temperaturen. Je wordt er vooral nerveus van als het afwijkt en dat voel je zo met je hand ook al wel. Banaan is ook alweer een tijdje wat warm, ik wijt het aan tandjes.

Nolita wordt er ondertussen weer gedronken of is het echt klaar?

Gisteren werd er een dut gedaan van drie uur en vandaag ziet het er ook goed uit. Vanochtend ook pas om half acht wakker. _O_

Gisteren leerde Banaan zijn handjes op zijn hoofd leggen. Hij kan nou bijna alles van Klap eens in je handjes terwijl hij de week ervoor daar niets van kon.
Gebaren maken zit er dan weer totaal niet in. :D
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_184793737
quote:
1s.gif Op zondag 3 februari 2019 14:24 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Nanuke als je het een paar weken zelf moet doen is dat heel anders dan als mijn man eens een nachtje van huis is. Maak het je gewoon zo makkelijk mogelijk die tijd. Misschien in de weken daarvoor alvast extra porties koken en invriezen zodat je niet vers hoeft te koken?
Fijn dat je lekker geniet van hem nu. O+
Vaak kook ik op mijn vrije dagen als hij slaapt alvast voor 2 dagen. En we eten inderdaad ook geregeld makkelijk. Alles op een rustiger tempo en dan gaat het wel. Maar het is best frustrerend om niet 'gewoon' te kunnen doen, op die momenten.

Banaan gebaarde toch al? Of is hij ermee gestopt? De nieuwste aanwinst is hier: boterham. We hebben inmiddels ook 2 dvd's van Lotte en Max die we af en toe aanzetten.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')