abonnement Unibet Coolblue
  maandag 14 januari 2019 @ 13:39:37 #1
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184396654
Inleiding:
Een interessant nieuw complottheoretische fenomeen is er al weer een tijdje aan de gang in de VS en ik was eigenlijk verbaasd dat er kennelijk nog geen topic over was gemaakt in BNW.

Sinds 17 oktober 2017 heeft een onbekend persoon of personen, onder de naam Q, berichten verstuurd eerst op het Amerikaanse forum 4chan en tegenwoordig op het forum 8chan.
De berichten zijn meestal nogal cryptisch en het eigenaardige is dat de berichten vaak vlak daarna gevolgd worden door een (al dan niet relevante) tweet van Trump of althans dat beweert men adhv statistieken. (De naam Q komt van de hoogste status van geheimhouding, Q clearence, binnen het ministerie van energie, die aan een persoon verleend kan worden; eerste drop werd gemaakt onder de naam 'Q clearence patriot'). https://nl.wikipedia.org/wiki/QAnon

Hier een voorbeeld van een bericht van Q, ook wel een Q drop of 'bread crumbs' ofwel broodkruimels genoemd:

[ afbeelding ]

Omdat Q zijn berichten plaatst op een anoniem forum en degene die de berichten plaatst anoniem is, is het fenomeen wrs Qanon genoemd. Dus Q, zijn naam, en 'anon' voor anoniem.

De context:
1) De wereld wordt geregeerd door een zogenaamde Diepe Staat, deze is bekend onder allerlei benamingen zoals: New World Order, de Illuminatie, het comité van de 300, de 13 families ofwel de bloedlijn of de benaming die het meest opduikt (men had er hier al een topic over ook, zag ik) de Cabal. De Cabal is een groepje mensen (al dan niet van buitenaardse afkomst :').) dat alle touwtjes in handen houdt mondiaal gezien. Deze lieden, die je vaak aantreft in de hoogste echalons van de grote mondiaal opererende banken en financiële instituten en waarvan het koningshuis van UK en Nederland ook lid zijn, zijn erop uit om de wereld te onderwerpen, de wereldbevolking te decimeren en te verdienen aan het tegen elkaar opzetten van volkeren en binnen volkeren bevolkingsgroepen om zo oorlogen of burgeroorlogen te veroorzaken en hier veel geld aan te verdienen. Overigens vaak wordt hierbij opgemerkt dat de Cabal aanhangers zijn van het Satanisme c.q. Luciferisme en in allerlei rituelen aan bijv. kinderoffers doen.
2) Zij doen dit via allerlei instanties: het militaire apparaat (i.e. het Pentagon), de zogenaamde alfabet agentschappen (CIA, FBI, NSA, etc.: hiervan zijn er circa 75), maar bijvoorbeeld de Bilderberg conferentie is ook een soort onder order van de Cabal.

Drie ontwikkelingen:
1) In 2007 kwam er een publicatie vrij, volgens mij van de CIA zelf, waarin gewag werd gemaakt van project 'Mockingbird'. Erg veel is niet uit dat project gekomen, want bijna alles wat de CIA onderneemt mislukt altijd, volgens critici van de CIA, maar voor de volgers van Qanon is dit de belangrijkste reden waarom de MSM niet zijn te vertrouwen. Fake News vindt zijn basis in dit project Mockingbird dus.
2) Verder ontstond er in de periode 2011-2013 een rebellie in de instanties die het smerige werk doen voor de Cabal. Deze breuk, die niet 100% is, voltrekt zich ook binnen de Cabal zelf; nieuwe generaties van de 13 families willen niet meer meewerken aan de poppenkast. De redenen blijven vaag verder. Deze rebellie noemt men de "Alliantie". Qanon is een onderdeel van deze alliantie.
3) In comes Trump. Financieel onafhankelijk, geen onderdeel van de Cabal en niet gelinkt aan het partij-establishment van zowel Democraten als Republikeinen. Nou we hebben wel gezien tot welk een drama het leidde bij bepaalde mensen toen Trump werd gekozen als president iig, dus het was sws wel een klap voor het establishment.

The Calm before the Storm?
En wanneer het nu precies begonnen is moet ik nog even uitzoeken, maar op gegeven moment wordt Trump opgenomen door een camera en zegt dan: The Calm before the Storm. En in dit verhaal is dat eigenlijk het startsein voor het Qanon fenomeen. Qanon verwijst vaak naar twee termen: 1) The Calm before the Storm of simpelweg The Storm en ook wat het gevolg zou moeten zijn van de Storm: 2) The (Great) Awakening. Vandaar noemen volgers zich ook wakker of wel 'woke'. Maar dat laatste doen ook SJWs geloof ik. Overigens toen Qanon begon verscheen er een filmpje of foto, waarop Trump met een spiekbriefje in zijn hand staat en de onderste regel daarop kun je lezen (doordat zijn kleine handjes dat briefje niet helemaal bedekte): daarop staat: '5) I hear you'. En dat is een bijna subliminale boodschap aan de volgers van Qanon. Dit steeds zoeken naar clues in de berichtgeving van Qanon gecombineerd met bepaalde uitspraken of handelingen van Trump is het hele fenomeen rondom dit verhaal eigenlijk.

Qanon:
Wat
- het leveren van een Real Time verslag van de Strijd van Trump tegen de Cabal.
- dit moet leiden tot de Great Awakening bij de Amerikaanse burgers.
Wie
- onderdeel van de Alliantie.
- persoon of personen binnen het Witte Huis, zoals bewezen wordt door bepaalde foto's en de link die bestaat tussen berichten die Qanon maakt en soms seconden daarna gevolgd worden door een tweet van DJT (al dan niet relevant). Volgens deze theorie althans.
Waarom
- het collectieve bewustzijn stimuleren.
- voorbereiding op de eindstrijd tussen Cabal en Alliantie.
Waar
- internet en internet zijn wij allen. Het trekt een beetje mystiek aangelegde snuiters aan ook in de VS, plus uiteraard de complottheorie community en die is zeer groot in de VS. Door zich te informeren via internet kan de bevolking dus het Fake News van de MSM ontwijken. Aantekening is natuurlijk dat internet zelf ook veel, misschien nog wel meer, Fake News oplevert, maar zo kritisch is men niet in deze community natuurlijk.

Paar eigenaardige zaken:
- in juli van dit jaar (of eerder nog) kwam de theorie ineens naar voren dat Qanon niemand minder dan John F. Kennedy jr. zou zijn. Dit leidde men af uit een bepaalde Q drop. Deze zou in 1999 zijn dood in scene gezet hebben om de strijd aan te gaan tegen de Cabal, die ook zijn vader vermoord zou hebben in 1963. JFK jr. zou ook goed bevriend geweest zijn met DJT, volgens deze theorie, en samen hebben ze dit plan bedacht. Duiken dus ook weer veel filmpjes op op YT waarin allerlei verdachte omstandigheden rondom JFK jrs dood in 1999 worden belicht. JFK jr. zou overigens, aangezien zijn familie behoort tot de Cabal, behoren tot een vroege voorloper van de rebellie van nieuwe generaties van de Cabal tegen diezelfde Cabal.
- de door Q gebruikte leus: 'where we go one, we go all' ofwel afgekort WWG1WGA komt van een inscriptie op een scheepsbel op de achtersteven van het jacht van Joe Kennedy, vader van JFK.
- er schijnen maar liefst 13.000, volgens sommigen zelfs 40.000 zogenaamde 'sealed indictments' te zijn uitgegeven in de VS afgelopen tijd. Dat zou te maken hebben met wat men de aankomende 'Cabal Purge' noemt. Binnenkort zullen veel mensen die behoren tot de hulptroepen van de Cabal opgepakt worden, volgens deze theorie.
- steeds wordt gezegd dat dit niet een extreemrechtse complottheorie is, maar als NL'er zie je dat toch anders, denk ik. Waar veel nadruk op wordt gelegd is namelijk het Luciferisme van de Cabal, gepaard gaande met kinderoffers (vandaar dat zoveel kinderen overal verdwijnen, hetgeen weer lijkt op bijvoorbeeld de complottheorie rondom het ronde huis; in dit forum besproken). De Alliantie staat voor het christelijke geloof. Dus wrs worden atheïsten en agnosten op dezelfde hoop gegooid als het Luciferisme. Veel volgers van Qanon en Qanon zelf ook, geloof ik, propageren vaak het christendom (in een vrij fundamentele vorm) en zijn daarnaast wrs wel te vinden in het kamp van de Alt-Right lieden e.d. Ze spreken elkaar ook het liefst aan als Patriot. Dit verband zorgt ervoor dat de MSM zich er nauwelijks in verdiept c.q. hen meteen wegzet als crazy rightwing nutcases, zonder iets serieuzere analyses te geven. Volgers van Qanon zelf zeggen daarover dat het vrij logisch is dat MSM hen zoveel mogelijk beschimpt, want, zie project Mockingbird, MSM is in handen van de helpers van de Cabal.
- Q is de 17de letter van het alfabet en Trump verwijst tegenwoordig heel vaak in allerlei tweets en uitspraken naar het cijfer 17, naar men beweert.
- de term Great Awakening of Awakening die Qanon gebruikt, is een verwijzing naar een opleving in de VS van evangelische kerken in met name de frontlijnstaten, na de burgeroorlog, bekend onder de naam de Second Great Awakening.

Persoonlijke beoordeling:
Lijkt erg op een gevalletje larp (live action role playing). Trump zelf ontkent uiteraard iedere connectie. Verder zitten er vrij klassieke Grote Samenzweringselementen in, gestoken in weer een nieuw jasje. wat dat betreft niets nieuws onder de zon.

Dat er een 'Diepe Staat' zou zijn, ook in NL, is echter een theorie die ik wel steeds vaker, ook in de MSM volgens mij, verkondigd zie worden.

(Overigens zit ik nu Untold History of America te kijken van Showtime (o.a. ook Dexter komt van Showtime) narrated door Oliver Stone en is wel interessant.)

Met dank aan MangoTree:

Site met alle zogenaamde Q drops (i.e. berichten van Q) plus interpretaties:
Overzicht van alle Q drops: https://qmap.pub/?pg=1
Interpretaties: https://8ch.net/patriotsawoken/catalog.html
Interpretaties: https://voat.co/v/GreatAwakening

Nadere uitleg in een YT filmpje:



Vrij accurate breakdown van PBS over dit fenomeen d.d. 01-08-08:

2019: The Great Awakening
pi_184428314
Trump is a deep state shill.
the purpose of communist propaganda was not to persuade or convince, nor to inform, but to humiliate; and therefore, the less it corresponded to reality the better.
pi_184428992

Hier een redelijk mooie uiteenzetting hoe Trump zn laatste zogenaamde spelfouten links leggen met het Q anon gebeuren.
En hoe steeds meer duidelijk wordt van de puzzel die werkelijk waar geniaal in elkaar zit.
pi_184429650
Als het allemaal zo incompetent en slecht gaat dat je als Trumpski stemmer boven de dampende ketel moet gaan zitten voor codes en clues die je de scbijnillusie moeten geven dat het allemaal niet zo is, dan is het wel heel incompetent en slecht.

Mkay.
  woensdag 16 januari 2019 @ 10:05:04 #5
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184430920
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 07:42 schreef zomerindebol het volgende:

Hier een redelijk mooie uiteenzetting hoe Trump zn laatste zogenaamde spelfouten links leggen met het Q anon gebeuren.
En hoe steeds meer duidelijk wordt van de puzzel die werkelijk waar geniaal in elkaar zit.
Sorry hoor, maar waarom zou Q dit allemaal doen? Denk je dat de Deep State niet mee zou lezen. Het is allemaal geheim, maar zogenaamd kunnen alleen Q gelovers het ontcijferen.

Als je goed je best doet zie je in mijn comment op een geheime boodslhap, succes!
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184431120
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 10:05 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar waarom zou Q dit allemaal doen? Denk je dat de Deep State niet mee zou lezen. Het is allemaal geheim, maar zogenaamd kunnen alleen Q gelovers het ontcijferen.

Als je goed je best doet zie je in mijn comment op een geheime boodslhap, succes!
IC what you did there..
  woensdag 16 januari 2019 @ 12:41:14 #7
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184433865
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 10:05 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar waarom zou Q dit allemaal doen? Denk je dat de Deep State niet mee zou lezen. Het is allemaal geheim, maar zogenaamd kunnen alleen Q gelovers het ontcijferen.

Als je goed je best doet zie je in mijn comment op een geheime boodslhap, succes!
Wat is er precies geheim aan?

Trump doet tweet 1, benadrukt dat hij het zelf heeft betaald en maakt een ongewone typefout.
Trump doet tweet 2, met de hamberders-correctie. Verschil tussen de tweets is 3 minuut 13.

Q post 313 gaat over Obama.

Via WIkiLeaks is (sinds 2012) te vinden dat Obama schijnbaar voor een besloten feest op het Witte Huis in 2009 aan 65000 $ pizza's en hotdogs heeft ingevlogen en oh ja, op kosten van de belastingbetaler.

https://wikileaks.org/gif(...)hot-dog-friday-.html

Hamberders werd trending op Twitter, laat het maar aan anderen over om Trump zijn tweets nog meer exposure te geven.

Nogmaals wat is er geheim of ingewikkeld aan volgens jou? Interessanter is om te achterhalen of dat bericht over die 65000$ klopt.
2019: The Great Awakening
  woensdag 16 januari 2019 @ 12:50:24 #8
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184433996
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:41 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Wat is er precies geheim aan?

Trump doet tweet 1, benadrukt dat hij het zelf heeft betaald en maakt een ongewone typefout.
Trump doet tweet 2, met de hamberders-correctie. Verschil tussen de tweets is 3 minuut 13.

Q post 313 gaat over Obama.

Via WIkiLeaks is (sinds 2012) te vinden dat Obama schijnbaar voor een besloten feest op het Witte Huis in 2009 aan 65000 $ pizza's en hotdogs heeft ingevlogen en oh ja, op kosten van de belastingbetaler.

https://wikileaks.org/gif(...)hot-dog-friday-.html

Hamberders werd trending op Twitter, laat het maar aan anderen over om Trump zijn tweets nog meer exposure te geven.

Nogmaals wat is er geheim of ingewikkeld aan volgens jou? Interessanter is om te achterhalen of dat bericht over die 65000$ klopt.
probeer jij eens op de seconde nauwkeurig te tweeten. Laat mij het resultaat zien.

In de tussentijd google 313. Zie het aantal resultaten.

Wat je nu eigenlijk doet is zoeken in toevalligheden om het verhaal kloppend te laten lijken.

En als het niet geheim is, waarom dan niet het beestje bij de naam noemen ipv code taal?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184434034
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:41 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Wat is er precies geheim aan?

Trump doet tweet 1, benadrukt dat hij het zelf heeft betaald en maakt een ongewone typefout.
Trump doet tweet 2, met de hamberders-correctie. Verschil tussen de tweets is 3 minuut 13.

Q post 313 gaat over Obama.

Via WIkiLeaks is (sinds 2012) te vinden dat Obama schijnbaar voor een besloten feest op het Witte Huis in 2009 aan 65000 $ pizza's en hotdogs heeft ingevlogen en oh ja, op kosten van de belastingbetaler.

https://wikileaks.org/gif(...)hot-dog-friday-.html

Hamberders werd trending op Twitter, laat het maar aan anderen over om Trump zijn tweets nog meer exposure te geven.

Nogmaals wat is er geheim of ingewikkeld aan volgens jou? Interessanter is om te achterhalen of dat bericht over die 65000$ klopt.
658
  woensdag 16 januari 2019 @ 12:56:28 #10
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184434081
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:50 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

probeer jij eens op de seconde nauwkeurig te tweeten. Laat mij het resultaat zien.

In de tussentijd google 313. Zie het aantal resultaten.

Wat je nu eigenlijk doet is zoeken in toevalligheden om het verhaal kloppend te laten lijken.

En als het niet geheim is, waarom dan niet het beestje bij de naam noemen ipv code taal?

Moeilijk zeg om op de minuut nauwkeurig iets te tweeten hoor oO<
2019: The Great Awakening
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:02:11 #11
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184434180
En dan nog; als je iets verder kijkt ging het om een email van iemand die dat soort aantijgingen aan de lopende band deed. Bijvoorbeeld dat obama Imam Houssein is.

Een uit zn verband getrokken email van iemand die iets denkt te gaan gebeuren. En dat ging om geld van de belastingbetaler. Kan je erg vinden. De golfuitjes komen daar natuurlijk niet van.

Je laat met jouw comment eigenlijk zien hoe in de lucht schieten altijd raak is als je het graag wil.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:02:45 #12
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184434192
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:56 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Moeilijk zeg om op de minuut nauwkeurig iets te tweeten hoor oO<
3 minuut 13?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184434210
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:56 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Moeilijk zeg om op de minuut nauwkeurig iets te tweeten hoor oO<
Ik poste mijn geheime bericht naar je om 12:53

Luke 12:53 New International Version (NIV)

53 They will be divided, father against son and son against father, mother against daughter and daughter against mother, mother-in-law against daughter-in-law and daughter-in-law against mother-in-law.”

Je weet wat dat betekent he? ;)

;)
;)
;)
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:06:02 #14
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184434281
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:02 schreef Vis1980 het volgende:
En dan nog; als je iets verder kijkt ging het om een email van iemand die dat soort aantijgingen aan de lopende band deed. Bijvoorbeeld dat obama Imam Houssein is.

Een uit zn verband getrokken email van iemand die iets denkt te gaan gebeuren. En dat ging om geld van de belastingbetaler. Kan je erg vinden. De golfuitjes komen daar natuurlijk niet van.

Je laat met jouw comment eigenlijk zien hoe in de lucht schieten altijd raak is als je het graag wil.
Leuke poging om nu te doen alsof ik dit verzonnen heb. Je wilt het echt niet snappen wat er gebeurt.
2019: The Great Awakening
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:09:07 #15
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184434347
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:03 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ik poste mijn geheime bericht naar je om 12:53

Luke 12:53 New International Version (NIV)

53 They will be divided, father against son and son against father, mother against daughter and daughter against mother, mother-in-law against daughter-in-law and daughter-in-law against mother-in-law.”

Je weet wat dat betekent he? ;)

;)
;)
;)
Grappig ^O^
2019: The Great Awakening
pi_184434449
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:09 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Grappig ^O^
Leuke poging om nu te doen alsof ik dit verzonnen heb. Je wilt het echt niet snappen wat er gebeurt.
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:14:44 #17
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184434502
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:06 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Leuke poging om nu te doen alsof ik dit verzonnen heb. Je wilt het echt niet snappen wat er gebeurt.
Ja hoor nu snap ik het niet.

Ik zeg niet dat jij het verzonnen hebt. Integendeel, ik zeg dat je iets volgt op basis van verzinsels van andere mensen.

Als je denk dat je met het voorbeeld laat zien dat Q idd iets echts is...dan was het niet echt overtuigend. Sterker nog; je laat juist zien dat je gebakken lucht volgt, gemaakt door andere complotgeilende mensen.

Ga je nog laten zien dat een tweet makkelijk 3 minuut 13 (en ja die 13 zijn secondes, vriend) na een andere tweet getweet kan worden? Een paar keer graag met per keer maar 1 poging.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184434783
Dit koffiedikkijken is BNW - - qua kwaliteit, laagste schaal ooit..

Trump heeft in 2013 trouwens een tweet de deur uitgedaan dat hij anno nu moet opstappen, maar onze omnipotente oliebol heeft geen boodschap aan zichzelf.

  woensdag 16 januari 2019 @ 13:48:08 #19
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184435250
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:14 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ja hoor nu snap ik het niet.

Ik zeg niet dat jij het verzonnen hebt. Integendeel, ik zeg dat je iets volgt op basis van verzinsels van andere mensen.

Als je denk dat je met het voorbeeld laat zien dat Q idd iets echts is...dan was het niet echt overtuigend. Sterker nog; je laat juist zien dat je gebakken lucht volgt, gemaakt door andere complotgeilende mensen.

Ga je nog laten zien dat een tweet makkelijk 3 minuut 13 (en ja die 13 zijn secondes, vriend) na een andere tweet getweet kan worden? Een paar keer graag met per keer maar 1 poging.
Sorry, je had gelijk, ging wel om de seconde natuurlijk, erg rocket science.
2019: The Great Awakening
pi_184435409
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 08:53 schreef Beathoven het volgende:
Als het allemaal zo incompetent en slecht gaat dat je als Trumpski stemmer boven de dampende ketel moet gaan zitten voor codes en clues die je de scbijnillusie moeten geven dat het allemaal niet zo is, dan is het wel heel incompetent en slecht.

Mkay.
Je snapt het niet , het gaat dus niet om stemmen het gaat om langzaam de ogen te openen.
En ja dat dit op deze manier gebeurt is logischer dan je denkt
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:59:44 #21
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184435452
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:57 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Je snapt het niet , het gaat dus niet om stemmen het gaat om langzaam de ogen te openen.
En ja dat dit op deze manier gebeurt is logischer dan je denkt
Heb jij al geprobeerd op excact 3 minuut 13 na een bericht te tweeten?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184435587
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:57 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Je snapt het niet , het gaat dus niet om stemmen het gaat om langzaam de ogen te openen.
En ja dat dit op deze manier gebeurt is logischer dan je denkt
sure babe

ik snap best dat beliebers met een voorliefde voor 'da vinci code'-achtige verhaaltjes zich een held willen voelen in hun eigen gecreeërde werkelijkheid. De mooie uitvlucht uit een realiteit met een incompetente hamberder aan het roer naar eentje waarin deze mafkees een messias is.
pi_184435634
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 10:05 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar waarom zou Q dit allemaal doen? Denk je dat de Deep State niet mee zou lezen. Het is allemaal geheim, maar zogenaamd kunnen alleen Q gelovers het ontcijferen.

Als je goed je best doet zie je in mijn comment op een geheime boodslhap, succes!
Elke stap is weloverwogen en terug te vinden in Q posts en ook is daarom er soms de desinformatie.
Waarom denk je dat trump en Q dit zouden doen?

Hij moet een swamp drainen wat al 30 jaar de boel runt en zelfs de baas is over puppets zoals obama etc.
De MSM is nog steeds compleet in handen van deep state (operation mockinbird is niets veranderd)
Men heeft de media nodig om de goedgelovigen alles te laten slikken , of het nu de oorlog in Vietnam was (die door een verzinsel is begonnen) of in syrie lybie etc, allemaal goed geluld door de media zonder echt kritisch te zijn.

De FBI DOJ is ook in handen van deep state wat eigenlijk al bewezen is door het onderzoek naar trump wat men heeft gedaan wat afgelopen week in de media was verschenen om na het ontslaan van comey (wat trumps recht was en terecht) om te kijken of hij gecontroleerd werd door putin ( het idee alleen al lol)

Waarom dan wel bij trump naar collusion kijken zonder bewijs en niet naar obama met bewijs die op tape gewoon aan geeft oom mild om te gaan met hem en dat na de verkiezingen hij wat kan doen, intussen was de krim binnen gevallen zonder een echte reactie van de US.
En de man van hillary stond te speechen voor heel veel geld in rusland om nog maar te zwijgen over U1/

Overigens waarom ik dit plaatste was niet om wat jij denkt ,want in die fase zat ik in het begin ook dat je op alles wel wat kan verzinnen.
Dat klopt alleen als het zo vaak gebeurt en dat de aanwijzingen zo veelvuldig worden en precies in de posts passen dan is het onmogelijk als random te zien, zeker als daar de fotos bij komen waar sommige niet vindbaar waren op het internet voor q ze plaatste.

Ik plaatste het voornamelijk dat als het klopt van die 30 dagen en je ziet dalijk clean the house gebeuren, dat het wel een hele duidelijk eyeopener is dat Q legit is.
EN dat is nog maar zon 5 daagjes wachten om te kijken of dat klopt.

En nee nogmaals ik ben vrij moeilijk te overtuigen van dit soort zaken, maar heb Q dermate diep gevolgd dat ik het 100 procent zeker weet dat het legit is, maar eer je op dat punt komt ben je wel behoorlijk wat bezig en moet je best veel onderzoek zelf doen.

Maar leg eens uit bv hoe het kan dat hij fotos maakt van binnen in airforce one? en die zo maakt dat het onmogelijk is om te faken ?
Check de proofs
pi_184435659
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:50 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

probeer jij eens op de seconde nauwkeurig te tweeten. Laat mij het resultaat zien.

In de tussentijd google 313. Zie het aantal resultaten.

Wat je nu eigenlijk doet is zoeken in toevalligheden om het verhaal kloppend te laten lijken.

En als het niet geheim is, waarom dan niet het beestje bij de naam noemen ipv code taal?

Ah dus het is in jou ogen moeilijk om op de seconde een tweet te laten doen, hoeveel keer moet het gebeuren alvorens je dit soort zaken geen toeval meer vind?
Specifiek 17 komt erg vaak naar voren op dat gebied.
pi_184435705
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:09 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Elke stap is weloverwogen en terug te vinden in Q posts en ook is daarom er soms de desinformatie.
Waarom denk je dat trump en Q dit zouden doen?

Iedereen kan wat tweeten en als je connecties ziet moet je misschien ook eens richting Steve Bannon kijken als kandidaat spindoctor die het plebs bezig kan houden met onzin.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')