abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  KLB - Grootste betweter 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 17:33:16 #1
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_184163816
registreer om deze reclame te verbergen
Lieve klaagvriendjes,

Alle stemmen zijn geteld en de uitslagen zijn derhalve binnen. Er waren dit jaar 47 inzendingen, waarvan er 35 geldig waren. De gediskwalificeerde stemmen staan in de spoiler.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nu dit alles is vermeld is het tijd voor ons openingsnummer.

Beste moderator
Zoals we wel eens zien als de moderatoren om welke reden dan ook alle 4 niet online zijn, loopt het zonder moderators op KLB volledig uit de hand. We houden er wel van ze soms van stevige kritiek te dienen, maar in the end weten we denk ik allemaal wel dat we beter af zijn met onze modjes dan zonder. Daarom bij deze namens ik denk toch wel de gehele klaagbaak: modjes, bedankt voor jullie inzet in 2018! Als jullie willen, mag je een sticker gaan halen bij de juf.

En dan nu de uitslag. Met de winnaar van het afgelopen jaar, Pharkus, buiten het deelnemersveld ontstaan er kansen voor nieuwelingen. En het is een nieuweling die uiteindelijk met deze prijs aan de haal gaat. De winnaar is niemand minder dan... Vanillekwark! Van harte gefeliciteerd!

En dan gaan we nu verder met de open vragen. Ik zal beginnen met de categorieën waarin het minst is gestemd en eindigen met de beste user (ondanks dat die niet de meeste stemmen kreeg). Bij iedere categorie zal ik zowel de winnaar vermelden, als alle users die 3 stemmen of meer hebben gekregen.

Beste discussievoerder
Dit was een award die heel veel verschillende antwoorden opleverde. Zoveel verschillende antwoorden zelfs, dat er maar één user was die meer dan twee stemmen kreeg. En die user was... Vogeltjesdans!

Gefeliciteerd VD, wanneer kunnen we je gaan bewonderen in de Tweede Kamer?

Grootste betweter
De categorie grootste betweter had een iets grotere consensus. Zoals gezegd krijgen alle users met minstens 3 stemmen een eervolle vermelding, en de eerste eervolle vermelding van de KLB Verkiezingen 2018 is derhalve voor... VanilleKwark!

En dan nu de winnaar. Met 5 stemmen is dat niemand minder dan... ikzelf! Bij deze bedankt aan al mijn stemmers voor deze twijfelachtige eer.

De user die KLB het meest als zijn/haar persoonlijke dagboek gebruikt
Hoe we KLB invullen is voor iedere user anders: sommige users baggeren er maar op los, andere users maken louter posts van hoogstaand niveau en weer anderen delen hier vooral hun privéleven. Er zijn twee users die samen meer dan de helft van de stemmen in deze categorie verzamelden en ook Vogeltjesdans kreeg 4 stemmen. Op de tweede plek eindigt Kluun1985 met 7 stemmen en de winnaar is... Jiggy! Gefeliciteerd!

Meest gemiste user
KLB blijft natuurlijk ook dat subforum waar alsmaar geklaagd wordt over die 'goede oude tijd' op de klaagbaak zelf. Nu de "KLB 2.0 is kut"-generatie alweer grotendeels vertrokken lijkt, is het wel interessant om te zien naar wie de users van deze generatie verlangen.

Allereerst de eervolle vermeldingen in deze categorie. Zowel Deadprez als CarltonBanks kregen 4 stemmen.

En de winnaar is natuurlijk niemand anders dan Iwanius. Deze legende maakte van acclimatiseren een wijdverbreid woord op FOK! en van zijn capriolen heeft men -in ieder geval in de klaagbaak- schijnbaar nog altijd geen genoeg.

Grootste troll
Als er ergens op FOK! getrolled kan worden is het natuurlijk wel de klaagbaak en dat trollen gebeurt dan ook veelvuldig. Maar welke KLB'er is de grootste troll?

De Klaagbaak wist er heel wat aan te wijzen. Zo kreeg Plompzakker 3 stemmen en kregen Vogeltjesdans en Wollah er ieder 4. Maar de grootste troll onder ons is niemand minder dan... Kluun1985!

User die zichzelf het vaakst voor schut zet
In de Klaagbaak lijkt het soms wel een sport te zijn om elkaar zo hard mogelijk af te branden en daarbij gaan users nogal eens op hun bek. Maar welke user doet dit het vaakst?

Als we de KLB'ers mogen geloven behoort deze twijfelachtige eer niet één, maar twee users toe. Deze users zijn niemand minder dan... Kluun1985 en Vogeltjesdans!

Beste topicstarter
De Klaagbaak is niets zonder leuke topics en daarom is dit stiekem ook mijn favoriete award: er gaat niets boven een shout-out naar users die leuke topics openen. Daarom ook dat ik de vermeldingsdrempel voor deze categorie even verlaag en een shout-out geef naar Hakunamatafaka en Wollah, die beide 2 stemmen wisten te behalen in deze categorie.

Maar het gros van de stemmen ging naar de twee users die deze categorie wisten te winnen. Beiden kregen maar liefst 8 stemmen (!) in deze categorie. Dames en heren, graag een hartelijk applaus voor... Vogeltjesdans en Werkman!!!

Grootste baggeraar
Zoals gezegd: de klaagbaak zit vol baggeraars en dat was uit de populariteit van deze categorie ook wel te merken. Allereerst twee eervolle vermeldingen. Eentje voor Kluun1985, die in deze categorie 3 stemmen wist te bemachtigen en ook eentje voor Wollah, die er 4 kreeg.

Maar de grote winnaar in deze categorie is natuurlijk... Plompzakker! Die 5 stemmen kreeg.

User die in 2019 gebanned moet worden
Sommige users in KLB kun je gewoon echt niet uitstaan en ondanks dat je het van de policy niet hardop mag zeggen gun je ze stiekem toch wel echt een ban. En laat deze verkiezing nou net een buitenkansje zijn om een paar users stiekem toch een ban toe te wensen.

Eervolle vermeldingen in deze categorie zijn voor Kluun1985 en Haags_Kwartiertje, die beide 3 stemmen kregen. Maar de user waar de klaagbaak het meest vanaf wil is, met 4 stemmen, schijnbaar toch echt... Catkiller!

Grappigste user
KLB zou KLB niet zijn als er niet flink wat gelachen kon worden. En de grappigste user van allemaal, daar is schijnbaar toch flink wat consensus over. Werkman wist nog het dichtst bij de winnaar in de buurt te komen, en kreeg 3 stemmen.

Maar de winnaar in deze categorie, met 7 stemmen, is... Vogeltjesdans!

Leukste user
En dan zijn we alweer toegekomen aan de laatste categorie. Vogeltjesdans won deze categorie de afgelopen twee jaar al en het gerucht gaat dat hij het hele jaar extra zijn best heeft gedaan om dit jaar een hattrick te kunnen scoren. Hij heeft al 4 awards binnen gesleept, maar graag toch nog een keer de handjes op elkaar want ook dit jaar is vogeltjesdans weer tot leukste user verkozen!!!

De enige user die nog een beetje in de buurt van zijn 7 stemmen kon komen was Plompzakker, die er 3 kreeg.

Trivia
* Vogeltjesdans is 3x op rij tot leukste user verkozen. Hij is daarmee de eerste user ooit die dit gelukt is. Andere users die deze categorie ooit wonnen zijn Deadprez (2014, 2015), Hoink581 (2013), Frank_Drebin (2012) en RickoKun (2011). Van verkiezingen voor 2011 kon ik niets vinden.
* Vogeltjesdans was tevens by far de meest gestemde user deze verkiezingen en kreeg maar liefst 16% van alle stemmen (muv stemmen op beste mod, waar hij niet aan mee mocht doen)
* Tevens won Vogeltjesdans ook 5 awards. Vorig jaar was 3 awards het meeste wat een user mee naar huis nam. Vogeltjesdans domineerde deze verkiezingen dus in alle opzichten
* HugeCooll is eindelijk niet meer de eeuwige tweede in de modverkiezingen, al beëindigde hij zijn reeks 2e plaatsen wel met een stapje naar beneden ipv omhoog
* Squattr haalt heel veel users door elkaar. In 2 categorieën had de uitslag anders kunnen zijn als hij wist op wie hij wilde stemmen.
* Van de 9 users die vorig jaar een award wonnen zijn er 4 users die dat dit jaar weer deden. De users die geen award meer wonnen zijn vertrokken of de award die zij wonnen bestond dit jaar niet meer/kwamen ze niet meer voor in aanmerking
* Dit is het eerste jaar sinds 2011 dat niet Pharkus of Frank_Drebin tot beste moderator is verkozen
* Vorig jaar was TheMonk5 de user die zsm gebanned moest worden en inmiddels heeft zij een ban. Dit is een erg onheilspellend bericht voor Catkiller.

Slotwoord
Dat was het dan. Aan alle stemmers bedankt voor het stemmen en alle winnaars nogmaals gefeliciteerd!

Hieronder nog screenshots van mijn uiteindelijke excel-overzicht van wie op wie heeft gestemd. Zo kun je zien welke user(s) je volgend jaar een ban toe wilt wensen.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  KLB - Grootste betweter 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 17:33:38 #2
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_184163823
Moet 2018 zijn in de titel, kut :')
  woensdag 2 januari 2019 @ 17:37:02 #3
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184163882
Sepo gepakt!
pi_184163932
registreer om deze reclame te verbergen
Leuk gedaan die uitslagen.
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
  woensdag 2 januari 2019 @ 17:41:53 #5
285512 Argo
Bushcrafter
pi_184163954
Vogeltjesdans _O_

Het imperium _O_
This is my offer
Illusion, aimlessness
In return teach me
How to tolerate
  KLB - Grootste baggeraar 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 17:42:36 #6
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184163968
Vogeltjesdans _O_
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  KLB - Grootste baggeraar 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 17:43:51 #7
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184163987
registreer om deze reclame te verbergen
Krijgen winnaars nu ook een tagje?
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  KLB - Beste topicstarter 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 17:46:45 #8
428460 Werkman
pi_184164030
Een gedeelde plaats met VD met behoud van titel.
Geen slecht resultaat om mee thuis te komen.
Gefeliciteerd VD!
  KLB - Grootste betweter 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 17:48:47 #9
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_184164061
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 17:43 schreef Plompzakker het volgende:
Krijgen winnaars nu ook een tagje?
Dat is vorig jaar door HugeCooll met Yvonne overlegd vgm.
  woensdag 2 januari 2019 @ 17:51:30 #10
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_184164102
Bedankt voor het gecare, vier simpele zielen. :B
* Vorig jaar was TheMonk5 de user die zsm gebanned moest worden en inmiddels heeft zij een ban. Dit is een erg onheilspellend bericht voor Catkiller.
pi_184164160
Hoezo staan de verwijderde inzendingen niet ook in de spoiler?
Op zondag 9 september 2018 00:02 schreef remlof het volgende:
ik ben alles behalve intellectueel.
  woensdag 2 januari 2019 @ 17:57:04 #12
472597 Goudenvis
#FreePlompzakker
pi_184164225
Vogeltjesdans _O_ HEIL VD _O_
  woensdag 2 januari 2019 @ 18:00:41 #13
469637 VleesLollie
Vogeltjesdans:I am your father
pi_184164306
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 17:42 schreef Plompzakker het volgende:
Vogeltjesdans _O_
En de mods maar haten op hem terwijl het jaar op jaar de meest geliefde KLBer is :')

Afgunst dat is het _O-
It is nice to be important, but it's more important to be nice!
Respect to the man in the ice cream van!
  woensdag 2 januari 2019 @ 18:01:31 #14
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184164322
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:00 schreef VleesLollie het volgende:

[..]

En de mods maar haten op hem terwijl het jaar op jaar de meest geliefde KLBer is :')

Afgunst dat is het _O-
Alleen geliefd door dat verschrikkelijke kliekje van hem.
[quote]Op woensdag 23 januari 2019 04:52 schreef Dr.Mikey het volgende:
jij moet echt ophouden met je gekkie en ge aap ik ben een legende hier en je doet heel erg onrespectvol tegen iemand met mijn status.
[/quote]
  woensdag 2 januari 2019 @ 18:02:39 #15
469637 VleesLollie
Vogeltjesdans:I am your father
pi_184164348
quote:
7s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:01 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Alleen geliefd door dat verschrikkelijke kliekje van hem.
Kliekje :')
Meerderheid bedoel je
It is nice to be important, but it's more important to be nice!
Respect to the man in the ice cream van!
  KLB - Grootste betweter 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 18:02:49 #16
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_184164354
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 17:54 schreef oranjevogel1 het volgende:
Hoezo staan de verwijderde inzendingen niet ook in de spoiler?
omdat ze niet zijn meegeteld

maar als er animo voor is wil ik ze nog wel opzoeken
  woensdag 2 januari 2019 @ 18:10:21 #17
64781 bonke
pipo koeie
pi_184164489
quote:
7s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:01 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Alleen geliefd door dat verschrikkelijke kliekje van hem.
maar wel de grappigste volgens het kliekje :)
beetje jammer wel :)
pies on joe toe
pi_184164494
quote:
2s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:02 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

omdat ze niet zijn meegeteld

maar als er animo voor is wil ik ze nog wel opzoeken
Zeker, ik wil graag zien hoe RodGrod gestemt heeft,
Op zondag 9 september 2018 00:02 schreef remlof het volgende:
ik ben alles behalve intellectueel.
  woensdag 2 januari 2019 @ 18:12:54 #19
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_184164540
Het maakt mij ook niet uit hoor. Dat Danny het vertikt op te treden tegen het groepje dat bij uitstek alles verziekt is voor zijn rekening.
[quote]Op woensdag 23 januari 2019 04:52 schreef Dr.Mikey het volgende:
jij moet echt ophouden met je gekkie en ge aap ik ben een legende hier en je doet heel erg onrespectvol tegen iemand met mijn status.
[/quote]
  woensdag 2 januari 2019 @ 18:12:58 #20
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_184164543
BOEEEEEE flikkeruitslagen!!!
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  KLB - Mijn lief dagboek-user 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 18:15:08 #21
433994 jigggy
moegenblatvlekker
pi_184164579
_O-

Ik wist al vrijwel zeker dat ik deze award zou binnenslepen
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 woensdag 2 januari 2019 @ 18:22:32 #22
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184164705
*O*

Zometeen nog even een bedank topic openen :)
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 woensdag 2 januari 2019 @ 18:23:10 #23
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184164710
quote:
7s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:01 schreef Quotidien het volgende:

[..]

Alleen geliefd door dat verschrikkelijke kliekje van hem.
U mad? B-)
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  woensdag 2 januari 2019 @ 18:24:14 #24
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_184164728
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:23 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

U mad? B-)
Struisvogel.
* Vorig jaar was TheMonk5 de user die zsm gebanned moest worden en inmiddels heeft zij een ban. Dit is een erg onheilspellend bericht voor Catkiller.
  woensdag 2 januari 2019 @ 18:27:17 #25
479373 Banaanvragen
Voor al uw Banaanvragen
pi_184164778
quote:
7s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:12 schreef Quotidien het volgende:
Het maakt mij ook niet uit hoor. Dat Danny het vertikt op te treden tegen het groepje dat bij uitstek alles verziekt is voor zijn rekening.
huilie :') wat een kinnesinne weer :')
  KLB - Grootste baggeraar 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 18:27:38 #26
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184164783
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:15 schreef jigggy het volgende:
_O-

Ik wist al vrijwel zeker dat ik deze award zou binnenslepen
Gefeliciteerd _O_
Had zelf niet verwacht een award te winnen *O*
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 woensdag 2 januari 2019 @ 18:28:27 #27
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184164792
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:24 schreef Catkiller het volgende:

[..]

Struisvogel.
*O*
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 woensdag 2 januari 2019 @ 18:28:50 #28
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184164802
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:27 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Gefeliciteerd _O_
Had zelf niet verwacht een award te winnen *O*
Gefeliciteerd! *O*
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 woensdag 2 januari 2019 @ 18:29:21 #29
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184164810
De tijd is rijp voor een coup dacht ik zo
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 woensdag 2 januari 2019 @ 18:29:47 #30
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184164816
Ik voel me nu toch wel een beetje de van Gerwen van fok.
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  woensdag 2 januari 2019 @ 18:29:58 #31
472597 Goudenvis
#FreePlompzakker
pi_184164820
Quotidien :') doet veelste stoer :')
  woensdag 2 januari 2019 @ 18:30:17 #32
472597 Goudenvis
#FreePlompzakker
pi_184164824
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:29 schreef vogeltjesdans het volgende:
De tijd is rijp voor een coup dacht ik zo
JAAAAAA _O_
  KLB - Grootste baggeraar 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 18:36:28 #33
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184164899
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:28 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Gefeliciteerd! *O*
_O_
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
pi_184164961
Oh nee hè, nu gaat hij vast een kroon kopen en ieder weekend dragen :|W

ps gefeliciteerd schatje *;
  woensdag 2 januari 2019 @ 18:41:39 #35
286575 Roces18
Chef de party
pi_184164989
35 geldige stemmen is bar weinig zeg.
Niettemin leuke actie om deze wajongers met beperking en tbs met dwangverpleging eens in het zonnetje te zetten.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_184164992
Alle (bijna) winnaars gefeliciteerd :*
  KLB - Grootste baggeraar 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 18:42:27 #37
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184165003
Haags is zuur vanwege de klinkende overwinning van ons aller vogeltjesdans
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  KLB - Grootste betweter 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 18:42:36 #38
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_184165007
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:10 schreef oranjevogel1 het volgende:

[..]

Zeker, ik wil graag zien hoe RodGrod gestemt heeft,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  KLB - Grootste baggeraar 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 18:43:01 #39
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184165013
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:29 schreef vogeltjesdans het volgende:
Ik voel me nu toch wel een beetje de van Gerwen van fok.
Je ziet er wel beter uit mag ik hopen
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  KLB - Grootste betweter 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 18:43:16 #40
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_184165021
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:41 schreef Roces18 het volgende:
35 geldige stemmen is bar weinig zeg.
Niettemin leuke actie om deze wajongers met beperking en tbs met dwangverpleging eens in het zonnetje te zetten.
Dat is precies gelijk aan vorig jaar dacht ik.
  KLB - Grootste baggeraar 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 18:44:10 #41
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184165041
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:41 schreef -river- het volgende:
Alle (bijna) winnaars gefeliciteerd :*
Ik trakteer op bitterballen *O*
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
pi_184165065
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:44 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Ik trakteer op bitterballen *O*
*O* *O* *O*
pi_184165082
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:43 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Je ziet er wel beter uit mag ik hopen
Gelukkig wel.
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 woensdag 2 januari 2019 @ 18:47:51 #44
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184165119
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:40 schreef -river- het volgende:
Oh nee hè, nu gaat hij vast een kroon kopen en ieder weekend dragen :|W

ps gefeliciteerd schatje *;
Nee hoor :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
pi_184165129
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:29 schreef vogeltjesdans het volgende:
Ik voel me nu toch wel een beetje de van Gerwen van fok.
Kaal, dom, dik en onverstaanbaar?
pi_184165130
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:47 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Nee hoor :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:o
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 woensdag 2 januari 2019 @ 18:49:04 #47
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184165144
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:43 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Je ziet er wel beter uit mag ik hopen
Uiteraard, mijn haar is in ieder geval een stuk langer :')
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
pi_184165371
Sacka merde deze uitslag. Krijgt de winnaar van de ban geen permanente ban? Die Kluun wilt niet geholpen worden dus laat dan maar zitten toch of niet soms?
pi_184165460
Ik had mijn stem gewoon bevestigd hoor guus_berlusconi :')
IK VERGEET DIT NIET
  woensdag 2 januari 2019 @ 19:09:45 #50
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_184165472
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:08 schreef KREEFTx het volgende:
Ik had mijn stem gewoon bevestigd hoor guus_berlusconi :')
Je stemt op je eigen kloon in een categorie en ik denk dat je dan af bent.
* Vorig jaar was TheMonk5 de user die zsm gebanned moest worden en inmiddels heeft zij een ban. Dit is een erg onheilspellend bericht voor Catkiller.
pi_184165515
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:08 schreef KREEFTx het volgende:
Ik had mijn stem gewoon bevestigd hoor guus_berlusconi :')
Je staat toch gewoon in de scores verwerkt, schele
  woensdag 2 januari 2019 @ 19:14:09 #52
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_184165556
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:12 schreef HPLC het volgende:

[..]

Je staat toch gewoon in de scores verwerkt, schele
Ongeldige stem gespot
* Vorig jaar was TheMonk5 de user die zsm gebanned moest worden en inmiddels heeft zij een ban. Dit is een erg onheilspellend bericht voor Catkiller.
  KLB - Grootste betweter 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 19:17:38 #53
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_184165623
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:09 schreef Catkiller het volgende:

[..]

Je stemt op je eigen kloon in een categorie en ik denk dat je dan af bent.
zijn stem is gewoon meegeteld

wollah bijv. heeft ook 1x op zichzelf gestemd en is ook meegeteld
  woensdag 2 januari 2019 @ 19:19:34 #54
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_184165673
quote:
2s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:17 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

zijn stem is gewoon meegeteld

wollah bijv. heeft ook 1x op zichzelf gestemd en is ook meegeteld
IK EIS EEN HERTELLING
* Vorig jaar was TheMonk5 de user die zsm gebanned moest worden en inmiddels heeft zij een ban. Dit is een erg onheilspellend bericht voor Catkiller.
  woensdag 2 januari 2019 @ 19:19:45 #55
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_184165676
Was er wel een notaris bij aanwezig?
* Vorig jaar was TheMonk5 de user die zsm gebanned moest worden en inmiddels heeft zij een ban. Dit is een erg onheilspellend bericht voor Catkiller.
pi_184165679
bedankt voor niks weer stelletje drolzuigers
Op maandag 17 september 2018 08:36 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Ben net een wijf
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 woensdag 2 januari 2019 @ 19:34:06 #57
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184166027
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:19 schreef Der_Mann het volgende:
bedankt voor niks weer stelletje drolzuigers
Ik bespeur dat iemand hier viesmad is :)
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
pi_184166065
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:34 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Ik bespeur dat iemand hier viesmad is :)
dit is geen post waardig van de grappigste user
Op maandag 17 september 2018 08:36 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Ben net een wijf
  woensdag 2 januari 2019 @ 19:35:16 #59
372149 VarkensHart
Proud founder of Juichbaak
pi_184166066
LurkJeRot, melden!!!!!
pi_184166088
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:35 schreef VarkensHart het volgende:
LurkJeRot, melden!!!!!
zie hem bijna nooit meer ;(
  woensdag 2 januari 2019 @ 19:37:55 #61
372149 VarkensHart
Proud founder of Juichbaak
pi_184166134
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:36 schreef HPLC het volgende:

[..]

zie hem bijna nooit meer ;(
Klopt.. Lang niet gezien. Maar hij heeft wel mij als grootste baggeraar genomineerd. Terwijl iedereen weet dat ik altijd kwaliteit geef
pi_184166175
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:37 schreef VarkensHart het volgende:

[..]

Klopt.. Lang niet gezien. Maar hij heeft wel mij als grootste baggeraar genomineerd. Terwijl iedereen weet dat ik altijd kwaliteit geef
Terecht, die aidstopics van vandaag waren een verschrikking. Hopelijk doe je dit jaar wat meer je best
pi_184166299
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:09 schreef Catkiller het volgende:

[..]

Je stemt op je eigen kloon in een categorie en ik denk dat je dan af bent.
heb ik niet
IK VERGEET DIT NIET
  woensdag 2 januari 2019 @ 19:45:41 #64
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_184166320
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:44 schreef KREEFTx het volgende:

[..]

heb ik niet
Prima hoor Aber
* Vorig jaar was TheMonk5 de user die zsm gebanned moest worden en inmiddels heeft zij een ban. Dit is een erg onheilspellend bericht voor Catkiller.
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 woensdag 2 januari 2019 @ 20:31:26 #65
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184167419
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:45 schreef Catkiller het volgende:

[..]

Prima hoor Aber
giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  KLB - Grootste baggeraar 2018 woensdag 2 januari 2019 @ 21:11:45 #66
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184168248
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:37 schreef VarkensHart het volgende:

[..]

Klopt.. Lang niet gezien. Maar hij heeft wel mij als grootste baggeraar genomineerd. Terwijl iedereen weet dat ik altijd kwaliteit geef
Hij heeft mij een ban toegewenst terwijl hij ooit nog voor mij op kwam toen ik een ban had
#teleurgesteld
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  woensdag 2 januari 2019 @ 21:12:33 #67
111675 squatt3r
#FREE Gary_Oak
pi_184168266
Dank GG7 voor het organiseren van deze verkiezing, uitstekend werk. Helaas is wel duidelijk geworden wie hier de boel echt achter de schermen regelt, gezien mijn doorslaggevende stemmen.

quote:
14s.gif Op woensdag 2 januari 2019 17:33 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

* Squatter haalt heel veel users door elkaar. In 2 categorieën had de uitslag anders kunnen zijn als hij wist op wie hij wilde stemmen.
Wees ambitieus, upgrade naar #ANONIEM
  woensdag 2 januari 2019 @ 21:37:11 #68
372149 VarkensHart
Proud founder of Juichbaak
pi_184168789
quote:
2s.gif Op woensdag 2 januari 2019 18:02 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

omdat ze niet zijn meegeteld

maar als er animo voor is wil ik ze nog wel opzoeken
Graag ^O^
  woensdag 2 januari 2019 @ 21:38:06 #69
372149 VarkensHart
Proud founder of Juichbaak
pi_184168806
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:11 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Hij heeft mij een ban toegewenst terwijl hij ooit nog voor mij op kwam toen ik een ban had
#teleurgesteld
De beerput gaat open hier
  woensdag 2 januari 2019 @ 21:39:10 #70
372149 VarkensHart
Proud founder of Juichbaak
pi_184168833
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 19:39 schreef HPLC het volgende:

[..]

Terecht, die aidstopics van vandaag waren een verschrikking. Hopelijk doe je dit jaar wat meer je best
Man man tactisch hoor
pi_184168978
Vergeten om in alle categorieën op Bradley te stemmen. ;(
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op vrijdag 28 augustus 2015 22:42 schreef Californium het volgende:
Ik ben de grootste fok!slet :)
[/quote]
pi_184169226
3 keer _O_
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 donderdag 3 januari 2019 @ 11:59:00 #73
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184177765
quote:
1s.gif Op woensdag 2 januari 2019 21:57 schreef wollah het volgende:
3 keer _O_
5 keer _O_
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
pi_184178147
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 11:59 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

5 keer _O_
Wij hebben ook een gedeelde 2e plek in ONZ _O_
  donderdag 3 januari 2019 @ 12:21:27 #75
223375 C.L.Werner
#freeKlapmongeaul
pi_184178227
Wat een incest verkiezing zeg :') lijkt wel het eurovisiesongfestivalhier
#freeKlapmongeaul
#freeKaakchirurg
#tegenfok!banbeleid
pi_184179938
Leonos _O_
  Moderator donderdag 3 januari 2019 @ 14:26:56 #77
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_184180432
Dank allen :T
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
  KLB - Grootste baggeraar 2018 donderdag 3 januari 2019 @ 14:27:43 #78
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184180448
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 14:26 schreef Vanillekwark het volgende:
Dank allen :T
Gefeliciteerd, terechte winnaar *O*
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
pi_184180484
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 14:27 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Gefeliciteerd, terechte winnaar *O*
Flikker toch op man
  KLB - Grootste baggeraar 2018 donderdag 3 januari 2019 @ 14:30:12 #80
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184180498
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 14:29 schreef scrupuleus het volgende:

[..]

Flikker toch op man
Haten op vk :')
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
pi_184180520
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 14:30 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Haten op vk :')
De rest is ook niet veel soeps he
  Moderator donderdag 3 januari 2019 @ 19:11:01 #82
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_184186193
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 14:27 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Gefeliciteerd, terechte winnaar *O*
Dank u, traantje weggepinkt hoor _O_
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
  KLB - Grootste baggeraar 2018 donderdag 3 januari 2019 @ 19:21:22 #83
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184186431
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:11 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]

Dank u, traantje weggepinkt hoor _O_
Kun jij mijn tagje regelen?
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  Moderator donderdag 3 januari 2019 @ 19:22:17 #84
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_184186463
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:21 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Kun jij mijn tagje regelen?
Moet even kijken of Guus iets geregeld heeft, zal 's kijken
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
  KLB - Grootste baggeraar 2018 donderdag 3 januari 2019 @ 19:23:21 #85
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184186486
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:22 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]

Moet even kijken of Guus iets geregeld heeft, zal 's kijken
Ik vraag het met een reden aan jou
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  Moderator donderdag 3 januari 2019 @ 19:24:48 #86
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_184186517
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:23 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Ik vraag het met een reden aan jou
Ja ik zeg toch dat ik 's zal kijken :T
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
  KLB - Grootste baggeraar 2018 donderdag 3 januari 2019 @ 19:27:21 #87
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184186587
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:24 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]

Ja ik zeg toch dat ik 's zal kijken :T
_O_
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 vrijdag 4 januari 2019 @ 08:03:35 #88
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184193923
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:24 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]

Ja ik zeg toch dat ik 's zal kijken :T
En verleng je de mijne ook? O-)
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  vrijdag 4 januari 2019 @ 13:12:06 #89
308538 Piebe
Van alle markten thuis.
pi_184198093
Ik heb niet gestemd.

Niet serieus te nemen dus, deze uitslag.
Ja ja
pi_184198640
quote:
10s.gif Op woensdag 2 januari 2019 17:51 schreef Catkiller het volgende:
Bedankt voor het gecare, vier simpele zielen. :B
haha 1 dag later en Catkiller

hahahaha
pi_184198652
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 14:27 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Gefeliciteerd, terechte winnaar *O*
:')
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op vrijdag 28 augustus 2015 22:42 schreef Californium het volgende:
Ik ben de grootste fok!slet :)
[/quote]
  KLB - Grootste betweter 2018 vrijdag 4 januari 2019 @ 15:14:08 #92
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_184200456
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:22 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]

Moet even kijken of Guus iets geregeld heeft, zal 's kijken
Ik heb niks geregeld.
  Moderator vrijdag 4 januari 2019 @ 15:22:49 #93
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_184200612
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 januari 2019 15:14 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Ik heb niks geregeld.
Heb de vraag al gesteld achter de schermen ;)
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
  Moderator zaterdag 5 januari 2019 @ 23:20:56 #94
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_184230483
quote:
14s.gif Op woensdag 2 januari 2019 17:33 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

quote:
okok, tagjes kan ik regelen, maar graag even input over wat de tagjes moeten zijn.

Vogeltjesdans heeft b.v. meerdere awards gewonnen. Ik zat zelf te denken aan: 'zichzelf voor schut zettend KLB-fenomeen' voor vogeltjesdans :T

Maar graag input voor alle tagjes die geregeld moeten worden.
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
pi_184232031
Ongeldig? Oh had op de stemmenteller gestemd. Dat verklaart een hoop.

[ Bericht 5% gewijzigd door PausNicolaas op 06-01-2019 00:33:15 ]
'Ego te absolvo peccatis tuis in nomine patris et filii et spiritus sancti.'
  zondag 6 januari 2019 @ 00:39:00 #96
111675 squatt3r
#FREE Gary_Oak
pi_184232549
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 23:20 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]


[..]

okok, tagjes kan ik regelen, maar graag even input over wat de tagjes moeten zijn.

Vogeltjesdans heeft b.v. meerdere awards gewonnen. Ik zat zelf te denken aan: 'zichzelf voor schut zettend KLB-fenomeen' voor vogeltjesdans :T

Maar graag input voor alle tagjes die geregeld moeten worden.
De input: bij plompzakker “Grootste baggeraar” en die van vogeltjesdans heb je al!
Wees ambitieus, upgrade naar #ANONIEM
  KLB - Grootste baggeraar 2018 zondag 6 januari 2019 @ 02:39:20 #97
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184234340
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 23:20 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]


[..]

okok, tagjes kan ik regelen, maar graag even input over wat de tagjes moeten zijn.

Vogeltjesdans heeft b.v. meerdere awards gewonnen. Ik zat zelf te denken aan: 'zichzelf voor schut zettend KLB-fenomeen' voor vogeltjesdans :T

Maar graag input voor alle tagjes die geregeld moeten worden.
KLB grootste baggeraar 2018 of iets dergelijks
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 zondag 6 januari 2019 @ 13:50:14 #98
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184239734
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 23:20 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]


[..]

okok, tagjes kan ik regelen, maar graag even input over wat de tagjes moeten zijn.

Vogeltjesdans heeft b.v. meerdere awards gewonnen. Ik zat zelf te denken aan: 'zichzelf voor schut zettend KLB-fenomeen' voor vogeltjesdans :T

Maar graag input voor alle tagjes die geregeld moeten worden.
Oh dat. Ik dacht meer aan "5 goede awards weer" ofzo
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 zondag 6 januari 2019 @ 13:52:16 #99
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184239771
Of gewoon "goede user weer voor 3e keer op rij" ofzo
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  zondag 6 januari 2019 @ 14:03:47 #100
479373 Banaanvragen
Voor al uw Banaanvragen
pi_184240044
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 13:52 schreef vogeltjesdans het volgende:
Of gewoon "goede user weer voor 3e keer op rij" ofzo
" KLB-goede user weer! 2016|2017|2018"
een optie?
  Moderator zondag 6 januari 2019 @ 14:06:34 #101
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_184240106
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 14:03 schreef Banaanvragen het volgende:

[..]

" KLB-goede user weer! 2016|2017|2018"
een optie?
We moeten het feit dat hij zichzelf voor schut zet er natuurlijk ook in verwerken. Als je de positieve tags wil, ook de negatieve accepteren :T
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 zondag 6 januari 2019 @ 14:44:25 #102
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184240737
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 14:06 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]

We moeten het feit dat hij zichzelf voor schut zet er natuurlijk ook in verwerken. Als je de positieve tags wil, ook de negatieve accepteren :T
Goed bedacht, maak er dan maar "allround beste/kutste user weer" van
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  Moderator zondag 6 januari 2019 @ 14:45:02 #103
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_184240747
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 14:44 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Goed bedacht, maak er dan maar "allround beste/kutste user weer" van
Akkoord, ik leg het achteren neer ^O^
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
  Moderator zondag 6 januari 2019 @ 14:49:03 #104
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_184240809
KLB - Allround beste/kutste user weer! 2018 - vogeltjesdans
KLB - Grootste betweter 2018 - Guus_Geluk7
KLB - Mijn lief dagboek-user 2018 - Jigggy
KLB - Beste topicstarter 2018 - werkman
KLB - Grootste baggeraar 2018 - Plompzakker

Deze tags dan?
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
  KLB - Grootste baggeraar 2018 zondag 6 januari 2019 @ 15:31:02 #105
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184241483
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 14:49 schreef Vanillekwark het volgende:
KLB - Allround beste/kutste user weer! 2018 - vogeltjesdans
KLB - Grootste betweter 2018 - Guus_Geluk7
KLB - Mijn lief dagboek-user 2018 - Jigggy
KLB - Beste topicstarter 2018 - werkman
KLB - Grootste baggeraar 2018 - Plompzakker

Deze tags dan?
Waarom kutste user bij vogeltjesdans?
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  KLB - Grootste baggeraar 2018 zondag 6 januari 2019 @ 15:32:04 #106
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184241501
Vogeltjesdans verdient eerder iets van KLB beste user 2016, 2017 & 2018
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  KLB - Grootste baggeraar 2018 zondag 6 januari 2019 @ 15:32:48 #107
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184241514
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 14:44 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Goed bedacht, maak er dan maar "allround beste/kutste user weer" van
Oh, lees nu pas dat je dit zelf zo wil :')
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 zondag 6 januari 2019 @ 20:53:38 #108
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184248178
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 15:32 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Oh, lees nu pas dat je dit zelf zo wil :')
Volgend jaar hebben we de bitterbal 2019 voor jou ^O^
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  KLB - Grootste baggeraar 2018 zondag 6 januari 2019 @ 20:55:36 #109
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184248246
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 20:53 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

Volgend jaar hebben we de bitterbal 2019 voor jou ^O^
Klb frituurmeester 2019 lijkt me wel wat
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 zondag 6 januari 2019 @ 21:04:34 #110
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184248528
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 20:55 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Klb frituurmeester 2019 lijkt me wel wat
Op zijn Duits dan, friturmeister zweitausendundneunzehn ^O^
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  zondag 6 januari 2019 @ 21:17:33 #111
286575 Roces18
Chef de party
pi_184248957
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 15:32 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Oh, lees nu pas dat je dit zelf zo wil :')
Vogeltjesdans verdient harde klappen ja
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 zondag 6 januari 2019 @ 21:32:43 #112
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184249373
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:17 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Vogeltjesdans verdient harde klappen ja
En jij zou ze wel willen geven hè! Gore bunzing.
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  zondag 6 januari 2019 @ 21:37:30 #113
286575 Roces18
Chef de party
pi_184249503
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:32 schreef vogeltjesdans het volgende:

[..]

En jij zou ze wel willen geven hè! Gore bunzing.
Ik bedoelde een applaus
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  Moderator maandag 7 januari 2019 @ 11:01:08 #114
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_184257093
Er zijn wat tagjes uitgedeeld :7
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
  KLB - Grootste baggeraar 2018 maandag 7 januari 2019 @ 11:06:15 #115
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184257170
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 11:01 schreef Vanillekwark het volgende:
Er zijn wat tagjes uitgedeeld :7
Hoe kan ik die mobiel zien?
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  Moderator maandag 7 januari 2019 @ 11:20:23 #116
319274 crew  Vanillekwark
De grote boze VK
pi_184257360
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 11:06 schreef Plompzakker het volgende:

[..]

Hoe kan ik die mobiel zien?
Volgens mij niet. Even desktopweergave in je browser selecteren.
Op zaterdag 6 juni 2015 20:21 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Op woensdag 26 augustus 2015 23:54 schreef Remqo het volgende:
Vanillekwark heeft muzieksmaak en is derhalve een toffe user
  KLB - Grootste baggeraar 2018 maandag 7 januari 2019 @ 11:25:29 #117
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_184257438
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 11:20 schreef Vanillekwark het volgende:

[..]

Volgens mij niet. Even desktopweergave in je browser selecteren.
_O_
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 maandag 7 januari 2019 @ 12:23:06 #118
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184258283
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:37 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Ik bedoelde een applaus
Dan is het goed :@
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  maandag 7 januari 2019 @ 21:47:30 #119
285512 Argo
Bushcrafter
pi_184269454
Vogeltjesdans is een held.
This is my offer
Illusion, aimlessness
In return teach me
How to tolerate
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 maandag 7 januari 2019 @ 22:31:34 #120
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_184270397
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 21:47 schreef Argo het volgende:
Vogeltjesdans is een held.
En eenieder die zulks erkent ook.
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')