omdat de hollandse keuken kut is en we ingrediënten misbruiken.quote:Op maandag 24 december 2018 23:31 schreef BasEnAad het volgende:
Ik altijd maar denken dat het taai vlees was voor een stoofpot. Waarom heeft sukade dat imago?
Ik had flink gemarmerde lappen, dat wit verdween na het bakken. Het resultaat was een sappige bloedrode lap vleesquote:Op maandag 24 december 2018 23:43 schreef Zolderkamer het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dit is beide sukade... Het ene is alleen niet vergelijkbaar met het andere..
Zelfs bij dezelfde verpakkingen heb je soms dit soort verschillen..
Kan ook erg goed op de bbq/ grill op de biefstukmanier trouwens:
[ afbeelding ]
Soms heb je in het midden een flink stuk zeen zitten, dat is niet eetbaar. Maar makkelijk weg te snijden zodat je twee lapjes overhoudt.quote:Op maandag 24 december 2018 23:52 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ik had flink gemarmerde lappen, dat wit verdween na het bakken. Het resultaat was een sappige bloedrode lap vlees
Maar de ene sukadelap is de andere niet zeg je dus blijven opletten denk ik?
Dat wit is vet.. en dat smelt inderdaad.. vet is een smaakdrager en zorgt ook voor de malsheid..quote:Op maandag 24 december 2018 23:52 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ik had flink gemarmerde lappen, dat wit verdween na het bakken. Het resultaat was een sappige bloedrode lap vlees
Maar de ene sukadelap is de andere niet zeg je dus blijven opletten denk ik?
Dat ligt meer aan hoe lang ze droog staan.. Vlees van een Holstein wat een paar maand tot een half jaar gerijpt is, is echt subliem lekker mals..quote:Op dinsdag 25 december 2018 00:01 schreef Erosjuhhh het volgende:
Een sukade kan inderdaad een lekkere steak zijn, moet het alleen niet van een oude taaie melk koe komen
Maja dat zie je niet op de verpakking ...quote:Op dinsdag 25 december 2018 00:01 schreef Erosjuhhh het volgende:
Een sukade kan inderdaad een lekkere steak zijn, moet het alleen niet van een oude taaie melk koe komen
Heb je de sukade wel eens gegeten?quote:Op donderdag 27 december 2018 12:41 schreef Tarado het volgende:
bij de Sligro is sukadesteak iets van 26/kg (US grain fed) ik ga dan toch liever voor de Bavette die 2 euro/kg meer kost.
ja erg lekker maar het is ook vrij dun, bij de bavette is het middenstuk dikker en haal je mooiere steaks uit vind ikquote:Op donderdag 27 december 2018 13:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb je de sukade wel eens gegeten?
Hoi Ray,quote:Op zaterdag 29 december 2018 00:49 schreef Ray_Smith het volgende:
howthe fuck bak je m dannnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!
Ik heb gewoon zonnebloemolie gebruikt. Is neutraal van smaak.quote:Op zaterdag 29 december 2018 01:28 schreef Ray_Smith het volgende:
ok dank je
wat voor olie gebruik je daarvoor?
Dat weet ik niet.quote:Op zaterdag 29 december 2018 01:39 schreef Ray_Smith het volgende:
ok
moet t perse in de oven?
kan t nog op een andere manier?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |