abonnement Unibet Coolblue
pi_184242488
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 14:23 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Jezelf wijs noemen als je iemand aanraadt om naar de hoeren te gaan. Man man. Wie ben jij, die fietsopa?

Lees mijn reactie hierboven. Maagdelijkheid is een symptoom, een laag zelfbeeld is het probleem. Door de laatste op te lossen fix je de eerste. Niet andersom.
Een andere mening mag iemand niet hebben van jou he. Iemand is niet wijs als we zeggen dat hij naar de hoeren kan.. Man man. En maagdelijkheid een symptoom noemen.. Wauw.
pi_184248928
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 14:21 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Ik proef hier wat frustratie jegens vrouwen. Maar zo werkt het nou eenmaal. Vrouwen vallen niet op mannen die zichzelf een loser vinden. Andersom is dat minder, want mannen vallen primair op uiterlijk.

TS kan inderdaad lekker naar de hoeren gaan maar wat schiet ie ermee op? Volgens mij is het probleem niet zijn maagdelijkheid, maar zijn zelfbeeld. Door op de maagdelijkheid te focussen verberg je het probleem. Maar lekker gaan joh, ik houd hem niet tegen.
Flikker toch op man meneer de pseudo-therapeut met je "wat lost het op en wat schiet het op?"-gepreek. Dat is toch overduidelijk? TS wil na 28 jaar ook ervaren hoe een kut en een warme mond om zijn pikkie voelen. Dat kan hij voor een bedragje heel snel voor elkaar krijgen en kan ook nog eens een vrouw uitkiezen die qua uiterlijk helemaal zijn smaak is. TS is als hij de juiste uitkiest een geile en leerzame ervaring rijker en dat neemt hij in ieder geval in praktisch opzicht mee naar zijn eerste, niet-betaalde ervaring. Is dat nou zo moeilijk verzinnen? Dat hij daarnaast ook op allerlei aan andere vlakken aan zichzelf moet werken is een open deur.
pi_184253120
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:07 schreef LeesFoknl het volgende:
Ik heb deze reactie al enkele malen geschreven. Tijd geleden, bij anderen. Wat inhoudt dat het voor veel mannen toch iets is waar ze tegen op kijken, zeker als ze iets ouder zijn dan de gemiddelde leeftijd waarop mannen voor de eerste keer sex hebben met een vrouw.


Mijn beste idee is een erotische sauna gelegenheid. Die heb je in Limburg, 2 stuks. Beide groter,netjes, veilig, echt goed, met pinautomaat, ID pasje tonen enz. , Waar je entree betaalt, 40-60 euro, en de hele dag (uurtje of 15 geopend) daar in je zwembroek en badjas kunt zitten, wat hangen, 3-4 x per dag van de verschillende buffetten kunt eten, de hele dag aan de bar kunt zitten en koffie en fris en bier kunt drinken (wijn en sterke drank wel extra betalen). Sauna, zwembad, terras in tuin, groot bubbelbad, knusse hoekjes, grote barruimte met bar maar ook tafels en banken. En praatje maken met een 30 tot 60 tal mooie vrouwen in leuk sexy jurkje of lingerie. Heel belangrijk, neem de tijd, zoek er een uit die je aardig vindt (het belangrijkste!) en dan ook optisch je type is. Praat wat met haar. Ga op je gevoel af (ik bedoel je intuļtie natuurlijk). Voel je je goed, vertrouwd met haar, zeg dan wat aardigs tegen haar. Mooie ogen, mooi haar, of leuk jurkje. Heeft ze niks of alleen een sigaret aan, dus naakt, zeg dan, inderdaad, jij bent zo mooi jij hebt geen kleren nodig. Misschien zeg je .... dat bubbelbad, is dat water lekker warm? Of iets anders onnozels. Overigens, in het water is het wel de bedoeling dat je naakt bent. En het kan zijn dat een vrouw die tijd ook al als werktijd ziet. Dus vroeg zeggen, ben hier (hier !!) de eerste keer, hoe gaat dat hier? Meestal 50 euro per half uur, 100 heel uur. Je kunt overigens ook gewoon even douchen.
Ik zou je aanraden om tijd te besteden aan rondkijken en praten (en dus niet je door de eerste de beste die naar jou komt te laten overdonderen en mee te laten slepen). Kies een waar je je echt goed bij voelt. Anders zeg je gewoon, sorry, misschien een ander keer. En als je er een hebt die jij dus echt aardig vindt en je bij op je gemak voelt dan zou ik het ook aandurven haar te zeggen het wordt mijn eerste "echte" keer. Maar dat is "up to you ".
Ik zou zeggen, maak er een leuk weekend van, een overnachting in de buurt 75 euro, 2 dagen entree ik schat samen 100 euro, 3 x 1 uur met een of meerdere dames naar de kamer, en en keer een half uurtje om het af te leren, dan zit je op ongeveer 500 euro. heb je wel wat heel anders als die ontknaapservice. Veel geld. ja.Teveel? Je kunt ook doen : entree voor een dag, en anderhalf uur op de kamer ben je totaal 200 kwijt ... en je maagdeljkheid :)


Maak je wijzer in het internet daar vind je veel over wat ik hier noem. Daar heb ik het ook van O-) :Y

ps. Entree prijzen variėren. Vreemd, als je vroeger komt kun je dus ook tot sluitingstijd blijven, en van alle service en mogelijkheden genieten, incl. eten en drinken, EN je krijgt nog korting ook!
mijn interesse is gewekt.. heb je hier links van. zijn het verkapte bordelen? of kun je ook gewoon lekker met je vrouw naar de sauna?
pi_184255005
Mijn ervaring vertelt dat het gros van die dames van de thuisontvangst waar ik ben langsgeweest niet bepaald gepassioneerd te werk gaat. Ik koos voornamelijk de latina’s met foto’s waar ze op te zien waren met grote ronde borsten en billen en gigantische heupen en ik moet zeggen dat ze er veelal op leken. Maar vaak klopten de tatoeages niet, of waren ze heel anders getint. Anderen weer hadden ook hun gezicht erop staan en dan waren het meestal exact dezelfde als die van de foto’s.

9 van de 10 van die latina’s krijg je niet zelf aan de telefoon, en veelal hebben ze meer opties op hun profiel dan dat ze daadwerkelijk van plan zijn te bieden. Reken je na het bellen dus nog niet rijk, de prijs blijft veelal hetzelfde, je zult met de dame die je zult ontmoeten alleen nog wel moeten onderhandelen over wat wel en wat niet mogelijk is. Ik weet niet of ze dat kiezen of niet, maar de meeste van die vrouwen spreekt geen Engels maar Spaans en ik spreek geen Spaans maar wel Engels, we pakten er dan altijd een vertaal app bij. Vaak zitten de vrouwen met meerderen op locatie. Een van de vele keren dat ik vroeg ik of ik mocht kiezen, werd ik meegenomen naar de huiskamer. Er zaten nog 3 vrouwen op de bank. Dit is me een van de vele keren gebeurt dus reken er niet op dat het je gaat lukken, ze zeggen verder allemaal dat zij de enige is die daar werkt.

Ik denk dat het eraan ligt of je de vrouw op een goed moment treft. Het kan natuurlijk zo zijn dat de vrouw net gegeten heeft, misselijk is of net een hele vervelende klant achter de kiezen heeft en daardoor besluit niet zonder condoom te pijpen, of het zaad niet in dr mond wil of juist wat minder energiek of geil te werk gaat. Maar... tref je haar op een goed moment kan het zomaar zo zijn dat ze je haast de kleren van je lijf rukt. Zulke vrouwen hebben niet voor niets zulke heupen en kunnen allemaal rijden als ware amazones.

Als ze zich dan klaar rijden is dat een prachtig gezicht, de meesten van hen zijn ook echt knap en het op en neergaan van die tieten is een lust voor het ook. Doggy lusten ze ook pap van, het lijkt voor hen allen de favo positie en gaan er vaak ook goed voor zitten. Als ze dan kletsnat zijn en van achteren goed geplowed worden, warm je ze goed op, het is ook een uitzicht voor op een ansichtkaartje.

Mijn ervaring met Oostblok vrouwen is dat deze vaak heel erg bleu zijn. Vaak op het cynische af en ze geven je nooit het gevoel dat ze geil zijn. Hen heb je vaak wel aan de telefoon want vrijwel allemaal spreken ze Engels. Ook zij zijn gul met de opties op het profiel en soms ook aan de telefoon maar eenmaal daar testen ze je echt goed dus als je niet oppast snoepen ze je de helft van de besproken opties af en doen ze niet meer dan pijpen met condoom, aftrekken en neuken. Dit doen trouwens alle hoeren waar je komt. Ik heb het een paar keer gedaan en het gros houdt echt van sarcasme en applaudisseert nog net niet wanneer je klaargekomen bent. Wel geven ze je een aai over de bol en zeggen ‘ goedzo grote jongen’. Vaak nog in het Nederlands ook. Je moet ervan houden. Mij geeft dat het gevoel dat ze er totaal geen passie voor en zin in hebben.

Bij allen betaal je vooraf en je moet nergens vanuit gaan. Als je slim bent zorg je ervoor dat je niet te ver hoeft te reizen en dat wanneer je op pad gaat dat je 4 a 5 opties hebt als backup. Je kunt never de nooit plannen met zulke meisjes. Vaak nemen ze niet op en / of zijn ze pas over een halve dag beschikbaar. Reken er dus ook op dat je er zomaar een halve dag voor kwijt kan zijn zodat je niet al gefrustreerd bent voordat je er aan de deur staat. Je kunt je ook laten adviseren op kinky forum of op hookers.nl. Daar staan legio aan recensies en referenties. Ze kloppen niet allemaal, vind ik... maar je zou er wat aan kunnen hebben.

Ik wens je iig veel succes!

[ Bericht 8% gewijzigd door Frank.hardhout op 07-01-2019 07:30:10 ]
pi_184256521
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 21:16 schreef Dokkertje het volgende:

[..]

Flikker toch op man meneer de pseudo-therapeut met je "wat lost het op en wat schiet het op?"-gepreek. Dat is toch overduidelijk? TS wil na 28 jaar ook ervaren hoe een kut en een warme mond om zijn pikkie voelen. Dat kan hij voor een bedragje heel snel voor elkaar krijgen en kan ook nog eens een vrouw uitkiezen die qua uiterlijk helemaal zijn smaak is. TS is als hij de juiste uitkiest een geile en leerzame ervaring rijker en dat neemt hij in ieder geval in praktisch opzicht mee naar zijn eerste, niet-betaalde ervaring. Is dat nou zo moeilijk verzinnen? Dat hij daarnaast ook op allerlei aan andere vlakken aan zichzelf moet werken is een open deur.
:')

Ik houd hem ook niet tegen. Het lijkt me alleen niet bijdragen aan het totaalplaatje. Maar lekker doen joh. Ben alleen blij dat ik het zelf anders zie.
  donderdag 10 januari 2019 @ 09:51:55 #131
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_184315283
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 19:47 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Ja leg eens uit dan in plaats van mensen een halve gare te noemen.

Behoorlijke halve gare die dan optie nummer 1 kiest, bovendien gaat het niks oplossen, TS voelt zich nog steeds een loser zonder vrouwen, maar goed hij is geen maagd meer (gefeliciteerd)
DaggerOne zegt:
Waar is TS meer mee gebaat? Met het feit dat ie naar de hoeren gaat om zijn maagdelijkheid weg te nemen (korte termijn oplossing) of dat ie gewoon werkt aan zichzelf en zo een aantrekkelijker persoon wordt voor vrouwen?

Mijn reactie:
Zijn probleem is dat ie maagd is en daarom niet durft. Aan persoonlijkheid werken noem ik zelfs vluchtgedrag. Vooral niet het probleem zelf aanpakken. Waarom zou die jongeman aan zichzelf moeten werken? Is ie zo slecht dan? Waar maak je dit uit op? Dan heeft ie dadelijk een paar jaar aan zichzelf gewerkt (??) en is ie gewoon een 31 jaar oude maagd die vermoedelijk nog meer opziet tegen de eerste keer dan nu met zijn 28 ste.
Neen, dit is gewoon zoiets als de tandarts. Even flink zijn en je bent van je probleem af. Voordat het alleen maar erger wordt. Met het verschil dat het bij de tandarts pijn doet en in de sex-sauna niet. Behalve als je graag pijn wilt (sm), dan kun je daarom vragen. Maar daar moet je gewoonlijk in de hoereca enz. extra voor betalen.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 10 januari 2019 @ 09:56:33 #132
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_184315344
quote:
1s.gif Op zondag 30 december 2018 18:23 schreef Cockwhale het volgende:

[..]

In hun dromen wellicht of met een lelijke oude kroegsnol.
Wil je mijn vrouwelijke leeftijdsgenoten svp niet beledigen !!

_O- _O- grapje
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 10 januari 2019 @ 10:07:28 #133
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_184315489
Wat is een fietsopa ??

Haha, leuk die nieuwerwetse woorden.

Heeft dat ermee te maken dat fietsen ook wel eens het woord "wippen" vervangt.
Ja, dan ben ik een fietsopa. Maar wel alleen nog maar een rondje om de kerk en dan ben ik bekaf en zet de fiets weer voor een paar maanden in het hok.

_O- _O- _O-
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 10 januari 2019 @ 10:18:51 #134
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_184315621
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 00:23 schreef Nico987 het volgende:

[..]

mijn interesse is gewekt.. heb je hier links van. zijn het verkapte bordelen? of kun je ook gewoon lekker met je vrouw naar de sauna?
Sorry ik kan niks met het begrip verkapte bordelen.
Het is er zo open en bloot als je je maar kunt voorstellen.
En, zoals het hoort, jij hoeft niets als man, maar de vrouw dus ook niet. Je kunt er dus ook met je vrouw heen, en zij kan iedere toenadering negeren of weigeren. Of het slim is om daar met je vrouw heen te gaan ... dat laat ik aan jou, jullie.

Ik zal zo dadelijk links plaatsen. Mocht dat niet toegestaan zijn dan kunnen de moderatoren die bijdrage verwijderen zonder dat mijn tekst verwijderd wordt.
Een is in Roermond, een in Lemiers. Ik geloof ergens in Dordrecht zou er ook een zijn. En in Duitsland. Maar google op recensies, ervaringen etc. dan weet je meer.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 10 januari 2019 @ 10:44:42 #135
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_184315977
Zie dat er meer zijn als ik in google sexsauna zoek. Let wel op dat het geen homo sex sauna is.
Eentje in Nederland kort bij Aken plaats ik hier, zag verder Beuningen en Roermond

https://nl.sixsens.eu/

[ Bericht 2% gewijzigd door LeesFoknl op 10-01-2019 15:32:41 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_184317911
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:51 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]
Aan persoonlijkheid werken noem ik zelfs vluchtgedrag. Vooral niet het probleem zelf aanpakken.
Dat zeg ik dus juist, zijn probleem is niet dat ie maagd is. Zijn probleem is dat ie onzeker in het leven staat waardoor de vrouwen hem niet zien staan. Door naar de hoeren te gaan kom je er niet vanaf, of denk je van wel?
pi_184319327
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 12:55 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Dat zeg ik dus juist, zijn probleem is niet dat ie maagd is. Zijn probleem is dat ie onzeker in het leven staat waardoor de vrouwen hem niet zien staan. Door naar de hoeren te gaan kom je er niet vanaf, of denk je van wel?
Ik ben het grotendeels met je eens.

Daarbij zegt topicstarter duidelijk dat hij zich schaamt voor zijn maagdelijkheid. De vraag is of je je daarvoor moet schamen, en of je je dan niet helemaal moet schamen als je door een prostituee ontmaagd bent.

Overigens heeft topicstarter het ook over thuis zitten met een burn-out en depressiviteit. Nogal logisch dat je dan niet snel een leuke vriendin vindt. Je zit dan niet in de goede stemming, hebt geen werk (terwijl vrouwen dat waarderen) en ontmoet ook maar weinig nieuwe mensen.

Met leuk werk en als je nieuwe mensen ontmoet, is de kans op een relatie al een heel stuk groter, indien je mensen aan kan voelen en een beetje kan flirten natuurlijk.
  donderdag 10 januari 2019 @ 14:57:11 #138
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_184319873
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 12:55 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Dat zeg ik dus juist, zijn probleem is niet dat ie maagd is. Zijn probleem is dat ie onzeker in het leven staat waardoor de vrouwen hem niet zien staan. Door naar de hoeren te gaan kom je er niet vanaf, of denk je van wel?
Of zit ie depressief in de put OMDAT hij nog maagd is. Wat is oorzaak, wat is gevolg.
Misschien heb je toch wel gelijk (dus beter gaar dan ik dacht :) )
Overigens waar is de topic starter gebleven, ik lees hier in "zijn" topic geen reacties meer van hem.

:?
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_184319903
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 14:57 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]
Overigens waar is de topic starter gebleven, ik lees hier in "zijn" topic geen reacties meer van hem.

:?
Die heeft in die tussentijd al zoveel hoeren geneukt.. Die heeft geen tijd meer voor dit forum.
  donderdag 10 januari 2019 @ 15:11:33 #140
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_184320083
Topicstarter begon dit topic met schrijven over thuisontvangst van escortgirl. Ik denk dat ie daar nu ruimschoots reacties op heeft gekregen. Andere, onderliggende problemen zijn er dus ook. Tja, vaak komt een probleem niet alleen, en door het ene probleem (bv werkloos) heb je weer een ander (weinig geld, vaak ook weinig status, geen leuke dure spullen en kleding, weinig uitstapjes, vakantie en eens iemand uit eten vragen enz enz.).

Hij zou een lijstje moeten maken van zijn belangrijkste problemen en gewoon ergens beginnen met deze problemen aan te pakken. En je kunt best aan meerdere problemen tegelijk werken, vaak heeft dat ook nog een kruisbestuivend effect. Dus niet kruis bestuivend in je broek maar dat het ene ook invloed heeft op het andere.
Stel hij gaat een cursus doen (Engels, boekhouden, computer, logistiek, kok, dus voor betere kansen op werk) en daar zitten meiden, dan heeft ie daar ook de mogelijkheid hen aan te spreken. Hoeft niet voor een romance te zijn maar gewoon om wat losser worden in de omgang met vrouwen en ze durven aanspreken.

Voorbeeld, het is pauze. Je zit naast je een leuke vrouw (leuk in de zin van aardig, dat aardig is veel belangrijker dan mooi). Je zegt dan, terwijl jullie je boterhammetjes eten, ben jij misschien vegetarier? Neen zegt zij. Dan kun je bv zeggen, dus jij hebt liever een flinke worst dan een wortel. En dan lach je daar maar eens vettig bij .... Zegt ze ja, ik ben vegatariėr, dan zeg je, dus jij houdt wel van een flinke bospeen. En ook hier datzelfde vettige lachje.
Nou, zo leer je dus al hoe het NIET moet o|O

haha _O- _O-

Ik zeg maar altijd ... oefening baart kunst en wie niet waagt blijft maagd!

^O^ :Y :{w

[ Bericht 6% gewijzigd door LeesFoknl op 10-01-2019 15:34:00 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  donderdag 10 januari 2019 @ 15:31:09 #141
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_184320361
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 14:59 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]

Die heeft in die tussentijd al zoveel hoeren geneukt.. Die heeft geen tijd meer voor dit forum.
Ik vrees van niet DvP's (Dames van Plezier) vragen geld !! Of ie dat zonder baan heeft ....
En toen ik zijn leeftijd had, had ik geen moeite met 3 x per dag ... deel. _O-
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_184320652
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 15:11 schreef LeesFoknl het volgende:


Voorbeeld, het is pauze. Je zit naast je een leuke vrouw (leuk in de zin van aardig, dat aardig is veel belangrijker dan mooi). Je zegt dan, terwijl jullie je boterhammetjes eten, ben jij misschien vegetarier? Neen zegt zij. Dan kun je bv zeggen, dus jij hebt liever een flinke worst dan een wortel. En dan lach je daar maar eens vettig bij .... Zegt ze ja, ik ben vegatariėr, dan zeg je, dus jij houdt wel van een flinke bospeen. En ook hier datzelfde vettige lachje.
Nou, zo leer je dus al hoe het NIET moet o|O

haha _O- _O-

Ik zeg maar altijd ... oefening baart kunst en wie niet waagt blijft maagd!

^O^ :Y :{w

Moest lachen
pi_184321113
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 14:57 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Of zit ie depressief in de put OMDAT hij nog maagd is. Wat is oorzaak, wat is gevolg.
Misschien heb je toch wel gelijk (dus beter gaar dan ik dacht :) )
Overigens waar is de topic starter gebleven, ik lees hier in "zijn" topic geen reacties meer van hem.

:?
Maagd zijn is slechts een symptoom van de grotere problemen in zijn leven. Doordat hij maagd is, gaat hij zich nog slechter voelen, waardoor de kans alleen maar kleiner wordt dat hij ooit ontmaagd wordt.

Een vicieuze cirkel ;)
pi_184321133
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 14:22 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Ik ben het grotendeels met je eens.

Daarbij zegt topicstarter duidelijk dat hij zich schaamt voor zijn maagdelijkheid. De vraag is of je je daarvoor moet schamen, en of je je dan niet helemaal moet schamen als je door een prostituee ontmaagd bent.

Overigens heeft topicstarter het ook over thuis zitten met een burn-out en depressiviteit. Nogal logisch dat je dan niet snel een leuke vriendin vindt. Je zit dan niet in de goede stemming, hebt geen werk (terwijl vrouwen dat waarderen) en ontmoet ook maar weinig nieuwe mensen.

Met leuk werk en als je nieuwe mensen ontmoet, is de kans op een relatie al een heel stuk groter, indien je mensen aan kan voelen en een beetje kan flirten natuurlijk.
Precies, die vicieuze cirkel doorbreek je niet door naar de hoeren te gaan.
pi_184342089
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 16:16 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Precies, die vicieuze cirkel doorbreek je niet door naar de hoeren te gaan.
Het een sluit het ander niet uit. TS kan aan zichzelf werken en gewoon een prostituee bezoeken. Maar het is maar net hoe veel waarde je aan je ontmaagding geeft. Ik zelf kijk er onverschillig tegen aan. Ik zelf betaal geregeld ook voor seks, gratis kan ik het ook krijgen maar als je betaalt kun je natuurlijk zo kieskeurig zijn als je zelf wil.

Maar als je niet oppast kun je je er wel aardig in verliezen. Seks met een "pro" met een semi-model uiterlijk is natuurlijk in geen enkele opzicht te vergelijken met een vriendinnetje :P
  maandag 14 januari 2019 @ 05:09:54 #146
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_184391309
Ligt aan het vriendinnetje .......
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_184392072
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 januari 2019 17:19 schreef Joppiez het volgende:

Maar als je niet oppast kun je je er wel aardig in verliezen. Seks met een "pro" met een semi-model uiterlijk is natuurlijk in geen enkele opzicht te vergelijken met een vriendinnetje :P
Zoals je het schrijft is het alsof je denkt dat een vriendinnetje (...) er nooit aan kan tippen. En dan is mijn vraag toch: hoezo dan? Het lijkt mij juist dat met een echt leuke vriendin je betere seks hebt dan met een pro.
pi_184394684
quote:
1s.gif Op maandag 14 januari 2019 07:57 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Zoals je het schrijft is het alsof je denkt dat een vriendinnetje (...) er nooit aan kan tippen. En dan is mijn vraag toch: hoezo dan? Het lijkt mij juist dat met een echt leuke vriendin je betere seks hebt dan met een pro.
Een prostituee maakt er haar werk van om goed te neuken en er lekker uit te zien, dus logisch dat een vriendin er niet aan kan tippen tenzij je een jonge Donald Trump bent oid.

Seks met een vriendin is doorgaans ook totaal anders. In plaats van 100% lust is er ook liefde/passie en dat soort dingen wat compenseert.
pi_184394811
quote:
0s.gif Op maandag 14 januari 2019 11:44 schreef Joppiez het volgende:

[..]

Een prostituee maakt er haar werk van om goed te neuken en er lekker uit te zien, dus logisch dat een vriendin er niet aan kan tippen tenzij je een jonge Donald Trump bent oid.

Seks met een vriendin is doorgaans ook totaal anders. In plaats van 100% lust is er ook liefde/passie en dat soort dingen wat compenseert.
Ik weet niet, maar mijn vriendin ziet er ook lekker uit, gaat naar de sportschool om strak te blijven, enz. Dus dat is gewoon een kwestie van wegblijven van de pittige kapsels met overgewicht.

Een prostituee lijkt mij vooral gericht op jou zo snel mogelijk te laten komen. Lichamelijk dus. Echt goede seks (naar mijn mening) gaat veel dieper.

Ik snap het gemak van een prostituee, maar dat het betere seks oplevert lijkt mij echt niet waar.
pi_184395066
quote:
1s.gif Op maandag 14 januari 2019 11:52 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ik weet niet, maar mijn vriendin ziet er ook lekker uit, gaat naar de sportschool om strak te blijven, enz. Dus dat is gewoon een kwestie van wegblijven van de pittige kapsels met overgewicht.

Een prostituee lijkt mij vooral gericht op jou zo snel mogelijk te laten komen. Lichamelijk dus. Echt goede seks (naar mijn mening) gaat veel dieper.

Ik snap het gemak van een prostituee, maar dat het betere seks oplevert lijkt mij echt niet waar.
Je kiest een prostituee uit om plat gezegd te neuken met een lekker wijf. En dit wil je kunnen doen wanneer je wil, met wie je wil, en hoe vaak.

Leuk dat je vriendin aantrekkelijk is, maar hoe lang blijft dat nog zo? Blijft de seks ook goed wanneer ze 10+ kg aangekomen is? Blijft ze ook wel creatief genoeg, breekt de sleur er niet in na 1 jaar ofzo? In de betaalde seks zijn dit soort dingen totaal irrelevant. Het is niet het idee dat je ergens blijft plakken, het is als naar een restaurant gaan waarbij je allemaal gerechten kan kiezen uit een grote menukaart.

En het klopt dat doorgaans een prostituee zo snel mogelijk klaar wil zijn. Maar wanneer je als man weet wat je doet kun je desondanks een prima tijd hebben.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')