Weet niet meer wat er nou inzat, maar heb laatst eens een vegawellington gehad. Was erg lekker.quote:Op zondag 16 december 2018 13:46 schreef DancingPhoebe het volgende:
Veel vegatarische gasten deze kerst, iedereen eet wel vis. Ik ben met kerst van de volle tafel vol met schalen en borden met allerlei kerstige gerechten, dus geroosterde groenten, verschillende aardappels, groentes, salades, cranberries, stoofpeertjes, blabla. Ik heb wel een aardig repertoire om de tafel vol te krijgen, en met kerst mag het wmb vrij standaard, dus dat red ik doorgaans wel. Alleen ik kwak er dus altijd een flink stuk vlees bij en dat mixt altijd wel aardig. Alleen nu wil ik dus geen vlees op tafel, maar de rest wel hetzelfde-ish houden.
Wat raden jullie aan voor vis die past bij bovengenoemde side-dishes EN niet te ingewikkeld is voor een grote groep?
quote:Op zondag 16 december 2018 13:49 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Weet niet meer wat er nou inzat, maar heb laatst eens een vegawellington gehad. Was erg lekker.
Ook wel een googletje waard...quote:Op zondag 16 december 2018 13:49 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Weet niet meer wat er nou inzat, maar heb laatst eens een vegawellington gehad. Was erg lekker.
Ja kom ik ook steeds bij terug, met een bedje van groenteslierten oid. Maar it sparks nog geen joy!quote:Op zondag 16 december 2018 13:50 schreef AnneX het volgende:
@DP een stukje vis / zalm in pakketje uit de oven?
Makkelijk voorbereiden en geen omkijken naar eenmaal in de oven.
Verstandig Bloes.
Is het lijf wel al hersteld van de valpartij? Cocoonen in mijn uppie.
Alleen de HF box afwachten rond half vijf.
Mn.X doet rustig aan met thuiskomen.
Oh my!quote:Op zondag 16 december 2018 14:31 schreef Clubsoda het volgende:
Geen vis, maar dit knolselderijgebraad vond ik erg lekker en feestelijk: https://www.vpro.nl/progr(...)saus-van-citrus.html
Qua vis vind ik dorade oid in zoutkorst ook wel kerstig dramatisch.
Dat ziet er goed uit.quote:Op zondag 16 december 2018 14:31 schreef Clubsoda het volgende:
Geen vis, maar dit knolselderijgebraad vond ik erg lekker en feestelijk: https://www.vpro.nl/progr(...)saus-van-citrus.html
Ik snap zequote:Op zondag 16 december 2018 13:07 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik stond net de kraam op te bouwen en de Dickens dames van de venue waren aan het mopperen over precies dat....
De helft van de kraam huurders kwam niet meer opdagen na een slechte dag gisteren.quote:
Slechte dag? Hoe dat zo? Weer was toch niet slecht?quote:Op zondag 16 december 2018 14:45 schreef fietsie het volgende:
[..]
De helft van de kraam huurders kwam niet meer opdagen na een slechte dag gisteren.
De hele shit is net verplaatst.... gelukkig was er een compleet koor wat hielp sjouwen.
(Want ik was er niet meer)
Op de Dickens markt was een soort moordspel; overgrote deel van de marktbezoekers deden alleen dat, negeerden de kraampjes. Omzet was 18 euro bij een artikelprijs van 1 tot 4 euro.quote:Op zondag 16 december 2018 14:48 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Slechte dag? Hoe dat zo? Weer was toch niet slecht?
Wel stomheid
En waarom verplaatsen jullie de markt?
Auchquote:Op zondag 16 december 2018 14:54 schreef fietsie het volgende:
[..]
Op de Dickens markt was een soort moordspel; overgrote deel van de marktbezoekers deden alleen dat, negeerden de kraampjes. Omzet was 18 euro bij een artikelprijs van 1 tot 4 euro.
Naast de "hoofdstraat" was er ook een plein met 25 kramen. Daarvan kwamen er vandaag 3 weer opdagen. Die drie zijn dus verplaatst naar de hoofdstraat.
Dat lijkt mij ook heerlijkquote:Op zondag 16 december 2018 14:50 schreef Kaatje1 het volgende:
DP kom deze net tegen toen ik wat anders zocht, deze heb ik niet gehad maar lijkt heul lekker
https://chickslovefood.com/recept/mushroom-wellington/
Opbouwen van de markt van 10-12. Markt gaat pas 14:00 open. Je zit dus 4 uur in de kou, want auto's moeten om 12:00 weg zijn. Gister idem.quote:
Ik heb het een paar jaar geleden als 'vleesgerecht' geserveerd, maar wel samen met een gewone wellington.quote:Op zondag 16 december 2018 14:41 schreef DancingPhoebe het volgende:
Maar ik als vleeseter: zet ik dat op tafel alsof het het vleesgerecht is? Of is het meer bijgerecht?
Ok. Ben ik benieuwd.quote:Op zondag 16 december 2018 14:31 schreef Clubsoda het volgende:
Geen vis, maar dit knolselderijgebraad vond ik erg lekker en feestelijk: https://www.vpro.nl/progr(...)saus-van-citrus.html
Qua vis vind ik dorade oid in zoutkorst ook wel kerstig dramatisch.
Géén idee mijn lief HAAT karwijzaad, dus dat heb ik weggelatenquote:Op zondag 16 december 2018 15:03 schreef AnneX het volgende:
[..]
Ok. Ben ik benieuwd.
Ziet er interessant uit. Echt kerstig inderdaad.
Alleen ik ken theelepels, halve en kwart en eetlepels.
Hoeveel is nou weer een koffielepel dan
...”doe meer naar smaak, het is een vergevingsgezind gerecht)...”quote:Op zondag 16 december 2018 15:05 schreef Clubsoda het volgende:
[..]
Géén idee mijn lief HAAT karwijzaad, dus dat heb ik weggelaten
Je hebt de hont binnen uitgelaten?quote:Op zondag 16 december 2018 13:19 schreef Lonaa het volgende:
Ik ben gedoucht, aangekleed en heb de hond uitgelaten.
Zo wel naar buiten. Mijn afstreeplijstje is voor morgne.
Kou valt toch wel mee. Het is vooral nat.quote:Op zondag 16 december 2018 15:54 schreef Kreator het volgende:
Holy. Fuck. Koud buiten.
Chocomelk, bier en een boekje gekocht.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |