Je kan toch lezenquote:Op zondag 9 december 2018 21:34 schreef LorneMalvo het volgende:
Ziet er goed uit. Wanneer gooi je de stout er bij? Of zijn al die biertjes uit de op gewoon om op te zuipen tijdens het koken ?
quote:Op zondag 9 december 2018 21:34 schreef LorneMalvo het volgende:
Ziet er goed uit. Wanneer gooi je de stout er bij? Of zijn al die biertjes uit de op gewoon om op te zuipen tijdens het koken ?
bier=stout hequote:Als de uitjes een beetje gekaramelliseerd zijn (half uurtje ofzo) alvast het bier, fond en wat stroop in de pan doen. Dit zodat de ballen niet in een pan koude saus komen. Ik weet eigenlijk niet of dat uitmaakt bij gehaktballen maar bij stoofvlees wel dus ik doe het zo maar.
ah ik las er overheen. Excuse. Verder eens. Ik ga dit op mn lijst zettenquote:Op zondag 9 december 2018 21:35 schreef Saind het volgende:
[..]
[..]
bier=stout he
En moet zeggen dat drinken wel zeker zo belangrijk is als ermee koken
Je bedoelt anoniem_030720181651quote:Op zondag 9 december 2018 21:50 schreef Mansjester het volgende:
Klasse Saind
Ik wacht op het commentaar van Iwanius
quote:Op zondag 9 december 2018 20:08 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Witte sportsokken in slippers, +1
Blij dat ik die weer gelezen heb.quote:Op maandag 10 december 2018 09:14 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
Geweldig topic en bedankt voor de shoutout naar nasitopic
quote:Op maandag 10 december 2018 15:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Prima prak, beter dan pasta met groente pakketten door de saus
Ach de smaak verdwijnt toch na het opsteken van je sigaar of nie dan?quote:Op dinsdag 11 december 2018 16:06 schreef johannes_vermeer het volgende:
Iwanius en ik genieten hier van Wij kunnen nu eindelijk iets anders gaan eten dan nasi.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |