Hoe kun je het wél lusten?quote:
Op elke temperatuur?quote:Op zaterdag 8 december 2018 15:35 schreef golfer het volgende:
Ragu Bolognese staat nu verder in de oven te pruttelen.
Wat is patentleder?quote:
Ah. Mooie kleur. Persoonlijk vind ik dat model/type herenschoen foeilelijk, maar de kleur is goedquote:
Mooiquote:Op zaterdag 8 december 2018 15:27 schreef derLudolf het volgende:
Ik vind trouwens dat ik hele vette schoenen heb gekocht
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
De Aldi heeft iig alcoholloos.quote:Op zaterdag 8 december 2018 15:53 schreef minilot het volgende:
@Kaatje, mijn koter at laatst eigenlijk gewoon reguliere kaasfondue mee. Maar goed, niet elke ouder is daar zo makkelijk in natuurlijk. Heb het overigens ook nog nooit alcoholloos in de supermarkt zien liggen!
Klopt, sommigen doen daar niet moeilijk over, maar anderen wel en daarvoor hebben ze dat natuurlijk gemaakt. Volgens mij bij de Aldi gehaald maar ik zag het een tijd geleden ook bij de AH. Weet niet of het standaard in de collectie zit daar.quote:Op zaterdag 8 december 2018 15:53 schreef minilot het volgende:
@Kaatje, mijn koter at laatst eigenlijk gewoon reguliere kaasfondue mee. Maar goed, niet elke ouder is daar zo makkelijk in natuurlijk. Heb het overigens ook nog nooit alcoholloos in de supermarkt zien liggen!
Appelsap erbij, dat deed ik toen ik zwanger was. Vind ik er nog altijd lekker bij.quote:Op zaterdag 8 december 2018 16:03 schreef Lot_1 het volgende:
Ik heb denk ik geen bezwaar tegen fondue met wat alcohol (al moet ik dan even checken hoeveel er in zit). Maar ik vind een glas witte wijn altijd een erg fijne combi met kaasfondue en dat doe ik nu maar even niet.
Dat vind ik te eenzijdig Beetje groen er bij.. en wortel, goeie Boor!quote:Op zaterdag 8 december 2018 16:17 schreef minilot het volgende:
Ik doop er bij voorkeur alleen brood in
Broccoli roosjes, bloemkool. En in een restaurant kwam ik ook ananas (fiets ) en hamblokjes tegen.quote:Op zaterdag 8 december 2018 16:27 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Dat vind ik te eenzijdig Beetje groen er bij.. en wortel, goeie Boor!
Als ik echt een goeie bui heb (zelden) met geitenkaas. Brood, broccoli en peer dan denk ik. Misschien een tomaatje. Maar mijn laatste goeie bui is al te lang geleden omdat zeker te wetenquote:Op zaterdag 8 december 2018 16:15 schreef Sunnythesun het volgende:
En hoe maken jullie de fondue dan? En wat doop je er allemaal in? Wat zijn de ultieme tips?? Misschien leuk om dat met kerst te doen wanneer we samen op Terschelling zitten..
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |