abonnement Unibet Coolblue
pi_183960758
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 december 2018 14:08 schreef Quoi het volgende:
Wat een leuke kadootjes Nazil :) En nu ligt hij lekker te knorren in zijn bed?

Wij deden zondag een high tea met mijn familie bij een brasserie pal aan de start-/landingsbaan van R’dam/The Hague airport. Ook een tip voor peuters ;) Max’ oom is vliegtuigmonteur en daar vertel ik altijd een verhaaltje over voor het slapen gaan. Nu hadden mijn zus en zwager samen met zijn collega’s een fotoboekje gemaakt over zijn werk O+ Zo’n lief kadootje! Tractors, auto’s etc etc zijn nog steeds leuk, maar vliegtuigen zijn dus echt even de bom.

Vandaag looooooooow profile. Enige dat we hebben gedaan is duplo’en to the max en we fietsen zo ff langs mijn ouders.
wat een leuke locatie voor een high tea! Beetje ver weg alleen :') hij ligt idd even lekker te slapen. Vanochtend heeft hij 2 uur lang de woonkamer van mijn opa doorgerend. 'hier kan niet door! Dicht! Openmaken assebief?' en dan ging de 'poort' weer open. Kind genoot van alle aandacht.

En over een uur gaan we richting mijn broer om daar lekker te eten. Ik houd er van, alle familie langs tijdens kerst O+
  woensdag 26 december 2018 @ 08:14:44 #202
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_183974168
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 december 2018 14:08 schreef Quoi het volgende:
Wat een leuke kadootjes Nazil :) En nu ligt hij lekker te knorren in zijn bed?

Wij deden zondag een high tea met mijn familie bij een brasserie pal aan de start-/landingsbaan van R’dam/The Hague airport. Ook een tip voor peuters ;) Max’ oom is vliegtuigmonteur en daar vertel ik altijd een verhaaltje over voor het slapen gaan. Nu hadden mijn zus en zwager samen met zijn collega’s een fotoboekje gemaakt over zijn werk O+ Zo’n lief kadootje! Tractors, auto’s etc etc zijn nog steeds leuk, maar vliegtuigen zijn dus echt even de bom.

Vandaag looooooooow profile. Enige dat we hebben gedaan is duplo’en to the max en we fietsen zo ff langs mijn ouders.
Die brasserie is leuk hè. Wij zijn er ook een keer met N en L geweest. Als er een vliegtuig kwam gelijk kijken. Inderdaad een aanrader. Ook kindvriendelijk. Met zelfs een kindertoilet.
pi_183979308
Hoe is jullie kerst? Hebben jullie speciale kerst tradities of zijn jullie allemaal netjes in jullie mooiste outfits naar familie geweest voor 5 gangen gourmet diners?

Wij hebben nu zo ongeveer de hele Intertoys aan speelgoed. :{ Bizar wat hij van vrienden en familie allemaal heeft gekregen.
Gisteren wel de hele middag films gekeken want Kwark heeft een houten treinbaan gekregen en is nu al 2 dagen obsessief met die trein aan het spelen dat in alle rust op de bank kunnen zitten. Janken ook als hij naar bed nu. :') Ook janken als hij moet stoppen met spelen om te eten, dus hij heeft gisteren alleen Mcvitties koekjes en kerststol op.

Maar wat een gezelligheid zo'n peuter. O+ Hij vind het allemaal prachtig de kerstboom, lichtjes, kaarsjes, cadeautjes en het vreten de hele dag.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
  woensdag 26 december 2018 @ 21:50:17 #204
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_183988738
Wat leuk om al die verschillende kerstverhalen te lezen O+
  woensdag 26 december 2018 @ 23:35:32 #205
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_183991843
Max at vanavond eendenborstfilet en deed mee aan het moordspel tijdens het diner met vrienden :') Ik hoop dat hij een aantal aangeleerde woorden morgen weer is vergeten.

Ik vreet ‘m nog eens op, zo lief is hij :P
pi_183991999
Wij hebben geen kersttradities, die moeten we nog maken. De konijn-traditie die er was is vanwege het grote aantal kleine kinderen juist verdwenen dit jaar :( De enige echte traditie is dat m'n schoonouders te veel kadootjes kopen en zij daarvoor in ruil een fotokalender van de kleinkinderen krijgen. En wij hadden elke twee jaar een aankondiging voor een nieuw kleinkind, maar daar zijn we maar mee gestopt nu.

Peuter is helemaal gelukkig met z'n kidizoom camera. Erg tof ding is dat, zeker een aanrader. Alleen jammer dat de meegeleverde koptelefoon letterlijk binnen een minuut na uitpakken sneuvelde. Die is niet peuterproof dus. Hij heeft gisteren de hele middag lol gehad met zijn puber-nicht daarmee.

Qua avondeten was het hier ook vrij weinig, maar hij had zich de hele middag volgegeten aan andere dingen, dus prima. Vanaf morgen eet hij weer (een beetje) normaal!

Wat een tof kado Quoi! En ik heb even gegoogled, was dat Waalhaven?
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  woensdag 26 december 2018 @ 23:51:37 #207
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_183992324
Yep!

Die eerste alinea van jouw post :D
pi_183992386
hai Phoebe, gefeliciteerd met Kwark!

Bij ons maakt peuter elke dag samen met mijn man de houtkachel aan.
Eerste kerstdag was mijn schoonfamilie hier en hebben we tapas gemaakt. En sjoelen doen we elk jaar. Emmy huppelde er vrolijk doorheen.
Tweede kerstdag eerst geluierd en daarna ging ik hardlopen. ‘S middags naar mijn familie en daar hebben we altijd cadeautjes voor elkaar en Emmy was superblij met haar kassa, garage en dokterkoffertje en hoe ze het ook altijd weer doet, dat stralende middelpunt wezen. Mijn neef van 12 is ook zo vaak ontroerd door haar en dat vind ik dan weer ontroerend. Mijn kind.
Een heel kind ook al. Haar broeken en truien ineens te klein. En ze kan nu een echt staartje en wat een ander mensje is het dan. Het lijkt verdorie wel een kleuter
:D

En dan de woorden die ze heeft, zoals op het juiste moment zeggen “zeker wel” of “oke vooruit dan maar” of “‘mama wat heb ik je nou net gezegd?” :')
pi_183993273
‘Moet je eens even luisteren, mama!’
En ineens allemaal ‘Mag ik misschien de hagelslag van u, mamje?’ U??? Waar haalt is het vandaan?
Heerlijk inderdaad Arja!

Wij waren 2 nachten in Frankrijk bij mijn schoonbroers. Gisteren naar het strand geweest en S. vond het (met gelukkige zucht): ‘Mooooooi.’ O+
Slecht gegeten, slecht geslapen, super lief geweest en vanmiddag en vanavond ook weer bij mijn familie O+
Echt zo genieten als ie zo goed in zijn vel zit!
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_183995615
Wat ontzettend leuk om jullie verhalen te lezen O+
Het is zo leuk dat de peuters nu kerst voor het eerst goed mee krijgen en snappen etc. Ik kan daar ook wel van genieten.

Sjaak is hier schandalig verwend, met allemaal huisjes voor zijn treinrails, Lego, een spelletje, boeken, nieuwe laarzen en nog wat klein speelgoed. Wij doen niet aan familiebezoeken met kerst, alleen mijn moeder komt altijd bij ons. Na de lunch gaan we dan naar de Efteling voor een paar uur, om ‘s avonds weer samen te eten.
Tweede kerstdag hebben we de ochtend lekker in pyjama gezeten en in de middag zijn we naar wat tuincentra geweest, om nieuwe ornamenten te kopen voor in onze kerstboom. Gelukkig hebben we wat leuke gevonden. Gisteravond bestelden we Chinees en dat was het. Vandaag weer (bijna) normaal, want vrouw moet werken en Sjaak gaat naar het kdv.

Ik heb een dag alleen thuis dus O+ En een hele waslijst aan dingen die ik wil/moet doen, maar ik kan nog niet kiezen. Zo wil ik het plafond schilderen (is echt nodig), winkelen, slapen, Netflixen, spullen naar de kringloop/stort brengen, het huis poetsen etc. En ik heb maar 7 uur de tijd. Dus ik denk dat ik de eerste 4 uur besluiteloos op de bank doorbreng om vervolgens alles in 3 uur te proberen te proppen. Gelukkig heb ik morgen nog een paar uur alleen.
pi_183996781
Welkom RF!
U is wel heel netjes, LeSage!
Geniet van je dag voor jezelf, MwC!

Onze kersttradities: ik vul de adventskalender met gezellige activiteiten (en soms een klein cadeautje) voor J. En met kerst gaan we beide dagen 's middags tot na het avondeten naar familie. We nemen dan altijd iets lekkers mee wat we zelf hebben gebakken. Vorig ben ik voor het eerst met J naar een kinderdienst in de kerk geweest, dat gaan we er ook in houden.
De ene opa en oma doen niet aan Sinterklaas maar geven altijd een cadeautje met kerst. J kreeg dus gisteren een kleine brandweerauto van Brandweerman Sam. Hij is de gelukkigste peuter op aarde volgens mij. O+
  vrijdag 28 december 2018 @ 01:42:49 #212
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_184021344
En MevrC? alles in een uurtje gepropt? Herkenbaar :Y

Wij gingen vanmiddag naar de plaatselijke ijsbaan. Max was al tijden nieuwsgierig naar de schaatsen die in de schuur aan de muur hingen. Wij gaan een keertje samen schaatsen, zei ik dan telkens. Toen ik eenmaal rondjes schaatste (heerlijk!) wilde hij heel graag ook. Daar had ik geen rekening mee gehouden. Wij dus ijzertjes huren. Die wilde hij toch niet onder, want ze waren rood en niet blauw, zoals mijn schaatsen. Toen we eenmaal blauwe hadden, had hij er toch echt geen zin meer in. Wel vond hij het erg leuk om zijn moeder 100 rondjes te zien schaatsen :D
pi_184022791
Hahaha quoi, rode schaatsen, dat kan toch ook niet!

L wil altijd sokken aan in bed en toen ik van de week dat per ongeluk expres vergeten was (want +10 graden) hoorde ik hem na een tijdje over de babyfoon. BOEM. Ik kijken, wil hij net weer in bed kruipen met 3 paar sokken :') sokjes aan? Vanochtend pakte hij alvast een broek uit de kast.

Op de opvang gisteren moest hij even opruimen van mij.' Helpen? Samen spelen samen opruimen!' :') ik keek de leidster aan, dat zeggen jullie hier vaker, of niet? _O-
pi_184024122
Haha Quoi. Ben je lekker klaar mee ;)
Ik heb gisteren speciaal schaatsen (glij ijzers) voor A besteld. Blauw-met-roze. Om dergelijke drama's te voorkomen ;)
Wij wilden vanmiddag ook even gaan kijken bij die baan. Is het erg druk?

Mooi hoe die peuters iedereen gaan napraten! A kreeg met kerst een schaaltje ijs als toetje. Toen zei mijn moeder: eet maar lekker op lieverd.
Zegt A: Maar ik heb mijn mooie truitje aan, dus ik moet een slabbetje voor de zekerheid. Anders kan ik erop knoeien en dat is niet de bedoeling! :')
  vrijdag 28 december 2018 @ 11:37:31 #215
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_184025989
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 december 2018 10:07 schreef Aerenia het volgende:
Haha Quoi. Ben je lekker klaar mee ;)
Ik heb gisteren speciaal schaatsen (glij ijzers) voor A besteld. Blauw-met-roze. Om dergelijke drama's te voorkomen ;)
Wij wilden vanmiddag ook even gaan kijken bij die baan. Is het erg druk?

Mooi hoe die peuters iedereen gaan napraten! A kreeg met kerst een schaaltje ijs als toetje. Toen zei mijn moeder: eet maar lekker op lieverd.
Zegt A: Maar ik heb mijn mooie truitje aan, dus ik moet een slabbetje voor de zekerheid. Anders kan ik erop knoeien en dat is niet de bedoeling! :')
Best druk ja, vooral ‘s middags. Maar niet vervelend druk, vond ik. Veel plezier!

Bij ons komen pake en beppe een dagje, dus op naar het station om ze op te halen :)
pi_184027166
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 december 2018 10:07 schreef Aerenia het volgende:

Zegt A: Maar ik heb mijn mooie truitje aan, dus ik moet een slabbetje voor de zekerheid. Anders kan ik erop knoeien en dat is niet de bedoeling! :')
Oh wat schattig! O+

Mijne begon vorige week met zinnen van 2 woordjes en spreekt nu ineens zinnen van 4 woorden en kent ineens allemaal kleuren en vormen. Flinke boost gekregen na zijn verjaardag.

Onze kerst traditie is vooral heel veel kerst films kijken, veel vreten en alles kan en alles mag. Op kerstavond krijgt iedereen een foute kerstpyjama, kerstsokken en een kerstmok.
Oh en derde kerstdag. Want als je kind de dag voor kerst jarig is dan kun je er net zo goed nog een extra feestdag aan vast plakken.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_184028700
Ohja, wanneer zijn jullie overgegaan op een peuterbed (of 1 persoonsbed)?
Kwark wil de hele tijd op ons bed slapen, niet perse bij ons maar gewoon op een groot bed met een dekbed en kussen. Maar ik twijfel, want hij past nog best in zijn ledikantje.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_184028772
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 december 2018 13:41 schreef ReginaFalange het volgende:
Ohja, wanneer zijn jullie overgegaan op een peuterbed (of 1 persoonsbed)?
Kwark wil de hele tijd op ons bed slapen, niet perse bij ons maar gewoon op een groot bed met een dekbed en kussen. Maar ik twijfel, want hij past nog best in zijn ledikantje.
2 jaar en eh 3 maanden ofzo? Sinds sinterklaas slaapt hij er in. Past nog makkelijk in het ledikantje maar alleen een deken vond ik te dun voor de winter zonder slaapzak en jammer geld om nieuw beddengoed voor het ledikantje te kopen. Duurde even voordat hij er in wilde maar sinds we het ledikant uit elkaar hebben gehaald gaat het prima. 1 persoons, wel beide kanten hekjes (1 helemaal en 1 3/4 dicht)
pi_184029325
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 december 2018 13:41 schreef ReginaFalange het volgende:
Ohja, wanneer zijn jullie overgegaan op een peuterbed (of 1 persoonsbed)?
Kwark wil de hele tijd op ons bed slapen, niet perse bij ons maar gewoon op een groot bed met een dekbed en kussen. Maar ik twijfel, want hij past nog best in zijn ledikantje.
Geen optie om eerst een dekbedje en kussen te geven? Heb ik ook zo gedaan met A. En toen ze er goed onder bleef liggen (en het concept 'dekentje over je heen trekken als je het koud hebt' doorhad), zijn we overgestapt. Was wel op het allerlaatste moment want ze paste niet echt meer in de ledikant met haar 105cm op dat moment :D

[ Bericht 0% gewijzigd door Aerenia op 28-12-2018 20:23:31 ]
pi_184029900
Wij hebben bewust al een dekbed in het ledikant gegeven, daar kon het tenminste niet uitvallen. Een peuterdekbed is ¤10 bij de Ikea en prima om mee te oefenen. Toen dat goed ging ging de zijkant van z'n bed er uit (en vaak ook de deken) en sinds sinterklaas heeft hij een 1-persoons dekbed wat eigenlijk veel te groot is voor in een junior ledikant, maar wel lekker warm! Wij hadden voor zijn geboorte al een juniorledikant gekocht waar ze in principe tot een jaar of 7 mee kunnen doen en hij past er nu ook nog makkelijk in. Het is alleen een rot maat voor matras en hoezen ed.

Wow 105 cm al Aerenia :D O was vorige week bij het cb precies 1 meter
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_184040318
Ja, groot he :o
Vanavond nog eens nagemeten. Maar ze is sinds oktober niet meer gegroeid.
(Gelukkig!!!! :') )
pi_184040433
Tip van flip: dr oetker koekhuisje maken. Ok, iets te laat, maar ach. Ik kreeg twee dozen en heb met L en een vriendinnetje van hem zon huisje versieren. Het in elkaar zetten is een knoeiboel, maar zodra het staat is het echt feest. Ze vonden het fantastisch om het huisje helemaal vol met snoep en chocola te plakken en af en toe wat te snoepen.
  vrijdag 28 december 2018 @ 20:47:52 #223
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_184041059
En dan te bedenken dat die kerel van ons nog in zijn ledikant ligt, die wat begint te kraken inmiddels :D

Hij kreeg vandaag een 40(!)delige boerderij van pake en beppe. We kunnen er bijna zelf in gaan wonen :P

Nog geschaatst Aerenia?

Koekhuisje klinkt leuk Nazil.
  vrijdag 28 december 2018 @ 21:01:11 #224
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_184041522
Ik had gisteren een wandelmeet met fokkers in Amsterdam.
Koos is toen gaan schaatsen met Miepie hier _O_
Onderbinders gekocht en gaan!

Zullen we een keer samen proberen met die vlerkjes van ons Quoi? :D
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  vrijdag 28 december 2018 @ 21:18:08 #225
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_184042152
Woooow goed van larf!

Sja, graag. Die van mij is alleen wel een tikkeltje stubborn op dat gebied. Misschien als hij larf ziet glijden ^O^
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')