abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 28 december 2018 @ 21:19:43 #226
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_184042218
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 december 2018 21:18 schreef Quoi het volgende:
Woooow goed van larf!

Sja, graag. Die van mij is alleen wel een tikkeltje stubborn op dat gebied. Misschien als hij larf ziet glijden ^O^
Peer pressure werkt soms wel :P
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_184043319
Schaatsen O+

Ledikant was hier al rond de 2e verjaardag, ivm kleine broer die het ledikant nodig had. Hij sliep toen nooit door in zijn ledikant en nu ook niet in zijn gewone bed. Voor ons was de overgang dus eigenlijk neutraal :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_184045401
L. Is nog (net) geen peuter, maar ligt al 2 ā 3 maanden in een peuterbed, ook omdat ze alleen bij ons wilde slapen en dan maar bleef woelen, zodat uiteindelijk niemand sliep. Sinds haar nieuwe bed slaapt ze door en ze vindt het helemaal geweldig dat ze er zelf in en uit kan. Dat laatste doet ze overigens ook gewoon en gaat dan spelen. Eerst in het donker, maar sinds een week of 3 kan ze eindelijk bij de lichtknop. :')

Schaatsen, heerlijk! Wij hebben het de afgelopen week twee keer gedaan met N. (ruim 3,5), glijdertjes onder, achter zo'n zeehond en gaan. O+ Wat ze nog leuker vond was het rondgesjeesd worden terwijl man of ik achter die zeehond stond. :D
pi_184047529
Hier net na de 2e verjaardag overgegaan naar peuterbedje omdat we toen kerstvakantie hadden en dus tijd en rust om te kijken of dat goed ging. En ik vond het echt irritant dat lage ledikant, kon er niet bij met nachtkus geven en ik wilde gezellig samen op bed boekjes lezen als avondritueel O+.

Over boekje lezen voor het slapengaan gesproken: ik zag vandaag in een winkel het boekje slaapklets voor kleuters en die schijnt er ook te zijn voor peuters maar die kan ik niet vinden op zeh interwebs. Kent iemand dat toevallig? Kan de kleutervariant ook al voor een 3,3 jarige? :P Het leek me heel leuk.
pi_184056608
Niet gaan schaatsen...de bestelde schaatsen kwamen gisteravond 22.30 pas aan :') Morgen een 2e poging.

Ik was donderdagochtend gaan sporten bij een nieuwe sportschool met kinderopvang. Heb daar iets gedaan wat ik normaal nooit doe qua sportroutine. Nu heb ik enorme spierpijn. Dus ik klaagde daarover tegen A. Zegt ze: "Ja, dat heb ik ook! Heel veel spierpijn van het sporten! Maar ik wil volgende week weer hoor!" :')
Nu hebben we allebei op allebei onze benen een Frozen-pleister. Helpt goed volgens dokter A. :+
pi_184058049
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 december 2018 12:30 schreef Aerenia het volgende:
Ik was donderdagochtend gaan sporten bij een nieuwe sportschool met kinderopvang. Heb daar iets gedaan wat ik normaal nooit doe qua sportroutine. Nu heb ik enorme spierpijn. Dus ik klaagde daarover tegen A. Zegt ze: "Ja, dat heb ik ook! Heel veel spierpijn van het sporten! Maar ik wil volgende week weer hoor!" :')
Nu hebben we allebei op allebei onze benen een Frozen-pleister. Helpt goed volgens dokter A. :+
_O- Gewoon doorzetten :P

J weigerde gisteren om te gaan slapen, toen ik sporten was. Heel de slaapkamer op z'n kop }:| Om vervolgens wel klokje rond te slapen tot half 10 vanochtend. Daar ging mijn ochtendplanning.
pi_184123799
Ik zag een vraag over ledikant voorbij komen, Jewel slaapt sinds 15 maanden al in een peuterbed omdat ze niet goed meer sliep in het ledikant. Daarnaast beviel ik van Vlokje toen Jewel krap 19 maanden was dus dat was anders sowieso ook het moment geweest waarop ze over moest. Het bevalt hier gelukkig erg goed, ze klimt er niet uit en blijft ook 's ochtends keurig liggen tot vrouwlief of ik haar uit bed haal.

Zusje, klinkt als een leuk boekje! Ik ken het niet, maar ga er ook eens naar kijken want Jewel wil altijd lezen voor het slapen gaan. Mocht ik het vinden, dan laat ik het weten. Andersom ook graag natuurlijk *)

Sportscholen met kinderopvang _O_
Ik heb zelf jaren lang hard gelopen, ook gedaan aan fitness en spinning. Dat is er nu allemaal bij ingeschoten en dat merk ik ook aan mijn lijf en de kilo's :') Misschien moet ik hier ook eens kijken naar zo'n sportschool ^O^

Jewel lijkt nog steeds problemen te hebben met haar stoelgang, ondanks de zakjes die we van de dokter hebben gekregen. Wel poept ze nu echt heel vaak, gemiddeld 3 keer op een dag, dus daar kan het mee te maken hebben. Ook valt het mij op dat ze een bol buikje heeft die gedurende de dag nog boller wordt, maar echt hard. Verder is ze juist heel tenger. Wij denken dat er misschien meer speelt, iets van een reactie op eten bijvoorbeeld (vrouwlief had het over glutenallergie), dus toch maar weer terug naar de huisarts als het volgende week niet over is.

Ik wens iedereen alvast een ontzettend goed oud & nieuw, en een gelukkig, gezond en liefdevol 2019 waarin alle dromen uitkomen. Hopelijk kan iedereen er een mooi feestje van maken :*
  maandag 31 december 2018 @ 19:19:44 #233
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_184128983
Bij dat laatste sluit ik me aan!

Ik was gister jarig en vierde dat bij het tentje waar we altijd pasta eten met Max. Max himself ging van vroeg, zonder middagdut door tot laat. En supergezellig O+

Vanmorgen sliep hij gelukkig uit _O_ en de middagdut duurde tot 17:00 :P Klaar dus voor oudejaarsavond, die we vieren met familie bij ons, dus dat is wel relaxed.
pi_184137264
Beste wensen voor jullie allemaal :*

Wij hebben gisteren zitten gourmetten met vrienden. S. heeft tot 10 uur opgezeten, ging toen in ‘het grote bed van papa en mama’ liggen en heeft tot vanmorgen doorgeslapen _O_
Kind slaapt al jaren bagger, maar op vuurwerk doet ie het blijkbaar goed :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  dinsdag 1 januari 2019 @ 10:42:33 #235
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_184137439
Nohhh wat heerlijk LeSage. Die aanpak probeerden we hier ook, maar na 10 minuten even chillen in ons bed kwam hij dan weer aangewandeld.

Zijn 2 nichten (13 en 16) en tante waren er, dus slapen was niet aan de orde. Om 1:30 :o op bed gelegd. Ligt nu nog te slapen, dat wel O+

Hoe deed de rest van de peuters het?
pi_184137536
Wij hebben ze alledrie gewoon op bed gelegd gisteren, dus ondanks ook bezoek van grote nichten (12 en 15 hier :D) heeft peuter daar niks van meegekregen. Hij heeft van 19:30 tot 8:45 geslapen. Maar het scheelt ook wel dat hij qua nachtelijk geluid wel wat gewend is met zijn zusjes. Daarvan heeft er wel een de jaarwisseling meegemaakt, vorig jaar de ander. Uiteindelijk hebben ze nu dus allemaal 1 jaarwisseling bewust meegemaakt. M'n vader had een kindervuurwerkpakket gehaald en daar hebben we twee potten van bewaard voor vanavond als het donker is, voor peuter.
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_184137633
Ketel sliep de afgelopen jaren probleemloos door het vuurwerk heen, maar vannacht werd hij er wakker van. Wel heel sneu, ik merkte het pas toen ik langs zijn kamer liep om zelf naar bed te gaan en hem hoorde snikken. ;( Met even door het raam naar het vuurwerk kijken en een stapel kusjes ging hij gelukkig weer rustig liggen.
  dinsdag 1 januari 2019 @ 11:02:38 #238
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_184137669
Hier 1 peuter die niet ging slapen. We waren op visite bij vrienden en ze vond het toch te spannend. Wel kunnen proosten om 0:00 met haar 😍. Zij appelsap, ik bubbels. De ander is wel netjes gaan slapen. Die werd alleen rond 0:15 door haar zus gewekt. We gingen boven vuurwerk kijken en N gooide de deur open bij L en knalde het licht aan. Dus we hebben toen vuurwerk gekeken. Rond 1:00 in de auto naar huis. Vanmorgen was het 8:50 toen ze uit bed kwamen. Ik denk dat N vanmiddag nog wel een powernapje op de bank doet.


pi_184137966
Wat leuk Shop O+

Mijn peuter heeft overal doorheen geslapen in mijn oude bed bij opa en oma ^O^
pi_184138516
Nog gefeliciteerd Quoi!
Proosten met peuter wat gezellig! O+

Wij waren zoals inmiddels traditie is met kerst en nieuwjaar ziek. Vriend met kerst, ik ben zelf nu hartstikke beroerd. Gister middag liepen ze al flink vuurwerk af te steken hier en Kwark vond het heel interessant. Dacht dat hij net zoals vorig jaar dus wel wakker zou worden en we samen vuurwerk konden kijken.

Hij heeft de hele nacht overal doorgeslapen en werd vanmorgen ziek wakker.

Kunnen jullie je oud en nieuw nog herinneren van toen jullie klein waren? Ik kan me voornamelijk herinneren dat ik bij familie of vrienden in het grote bed ging slapen en dan op magische wijze weer in mijn eigen bed wakker werd de volgende ochtend. Of dat ik als 4 of 5 jarige op een familiefeestje was met hapjes tafel en ik mezelf helemaal misselijk had gegeten aan oliebollen.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
  dinsdag 1 januari 2019 @ 12:26:50 #241
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_184138780
Ik was de volgende dag altijd woest dat mijn ouders me niet hadden wakkergemaakt :') (in werkelijkheid sliep ik blijkbaar zo vast)

Beterschap!!
pi_184138816
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 12:26 schreef Quoi het volgende:
Ik was de volgende dag altijd woest dat mijn ouders me niet hadden wakkergemaakt :') (in werkelijkheid sliep ik blijkbaar zo vast)

Beterschap!!
Zelfde hier! Elk jaar zou ze me wakker maken om 12 uur. Maar nooit het vuurwerk gezien tot ik mocht opblijven tot 12 uur. :')
Kan me trouwens ook nog wel een jaar herinneren dat ik mocht opblijven tot middernacht maar toch zelf naar bed ben gegaan omdat ik te moe was.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_184138975
J deed een dutje in de auto in de namiddag en is daarna wakker geweest tot 0.45u. Was niet bepaald de bedoeling, maar er werd de hele avond al wat vuurwerk afgestoken en hij kwam bij elke grote knal uit bed om te vragen of dat het echte grote vuurwerk was O+ :') Dus toen heb ik hem maar uit bed gehaald. Hij vond het vuurwerk geweldig. Vanochtend geslapen tot 10.30u.

Ik zelf weet alleen van toen ik wat ouder was. De eerste keer dat ik tot 12u op mocht blijven en toen toch op de bank in slaap viel. En eindeloos potjes Yahtzee.
pi_184139037
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 10:17 schreef LeSage het volgende:
Kind slaapt al jaren bagger, maar op vuurwerk doet ie het blijkbaar goed :')
Dit. Ik koop zo nog een jaarvoorraad aan vuurwerk en ga gewoon iedere avond aan de slag denk ik.
pi_184139117
Wij hebben oud en nieuw gevierd bij vrienden, zij hebben een dochter die ruim 6 maanden ouder is dan Jewel en ze zijn echt dikke vriendinnen O+ eerst samen gespeeld, toen samen in bad en samen in het grote bed om te slapen. Ze sliepen uiteindelijk rond 22.30 uur en hebben door het hele vuurwerkspektakel heen geslapen. Toen we naar huis gingen werd ze natuurlijk wel wakker, maar om 3.45 uur lag ze weer in haar eigen bedje en ze heeft heerlijk doorgeslapen tot 9.20 uur :D zelfs Vlokje werd pas om 9 uur wakker, was een cadeautje om wat langer te kunnen uitslapen O+
pi_184139994
Gelukkig nieuwjaar!

Wij waren bij mijn ouders, om 8 uur in bed gelegd daar (eigen bedje daar), om kwart over 12 hoorde ik hem over de babyfoon kletsen. We hadden hem al voorbereid dat er heel veel vuurwerk kwam als hij sliep, dus hij schrok er niet van. Samen nog even gekeken en daarna naar huis gereden. Daar in bed gelegd en hij sliep zo verder tot half 9. Alleen zo jammer dat hij vanochtend gelijk op onderzoek uitging en de rookmelder vond. Die hangt in het trapgat en en met wat moeite kan je er bij. Die testte hij even uit :')
pi_184140197
De rookmelder :D

Feli Q!

Ik vind het maar wonderlijk dat ze door al de herrie heen sliep. Het leek wel oorlog buiten. Ik ben een aantal keer vol ongeloof gaan luisteren, maar het ging goed.

Wel jammer dat ze alweeeer verkouden is. Net nu ze weer goed sliep en at na de afgelopen 4 virusjes die zij en ik al hadden opgepikt.
pi_184150901
Ik vind dat ZO frappant. Vuurwerk slaapt Eef ook dwars doorheen, geeft geen kik. Maar O WEE als ik 1 voet op haar kamer zet en het laminaat kraakt een piepkleinbeetje. Meteen hoofd omhoog, versuft om zich heen kijken en "mama?". |:( Maar ook hier een doorslaper. We hadden ook niets beloofd, ze snapt het dit jaar nog niet zo en dat hebben we expres zo gelaten.

Het enige wat ik me nog herinner van oud en nieuw is dat pap en mam me een keer niet wakker gemaakt hebben en daar was ik zo boos over. Heb me dan ook voorgenomen om Eef altijd wakker te maken als we het beloven in de toekomst. Als het lukt :P.

Oh en shop die foto, zo leuk O+!

Hahah nazil, iedereen meteen goed wakker dus :D
pi_184156223
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 januari 2019 10:17 schreef LeSage het volgende:
Beste wensen voor jullie allemaal :*

Kind slaapt al jaren bagger, maar op vuurwerk doet ie het blijkbaar goed :')
+1
Plus dat mijn peuter bij vrienden in een campingbedje heeft geslapen en overal goed slaapt, behalve in zijn eigen huis. Toen we rond 3 uur 's nachts thuis waren was het dus ook een klein drama om hem weer in slaap te krijgen.

Ik word er af en toe wanhopig van. Gisteravond ook. Helemaal afgepeigerd was hij. En zowel bij man als bij mij gewoon vechten om niet in slaap te vallen in zijn eigen bed. En het voelt steeds meer alsof hij ons aan het uittesten is. Hij heeft wel doorgeslapen. vannacht. Dat is het voordeel van uitgeteld in slaap vallen.
pi_184156238
En voor jullie ook allemaal de beste wensen voor 2019!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')