Het is nog wel webcare, maar dan bij een ministerie. Waarbij ik dan zelfstandig verantwoordelijk zal zijn voor de accounts op persoonlijke titel van de ministers en bewindvoerders. Dus ik maak niet de posts die ze plaatsen, maar pak wel de reacties en privéberichten op.quote:
Leuk en verantwoordelijk werk.quote:Op vrijdag 30 november 2018 13:36 schreef Myraela het volgende:
Het is nog wel webcare, maar dan bij een ministerie. Waarbij ik dan zelfstandig verantwoordelijk zal zijn voor de accounts op persoonlijke titel van de ministers en bewindvoerders. Dus ik maak niet de posts die ze plaatsen, maar pak wel de reacties en privéberichten op.
what the heck! Had het nu een keer niet gedacht. Wat goe-oed!!quote:
quote:"Kening Winter sil yn jannewaris oanwêzich wêze, mar as de moanne kwakkeljend ferrint dan komt de kjeld yn febrewaris. Beide moannen kinne lykwols ek wolris fan waarbyld wikselje, of foar in part wikselje."
jaaa jaa.. dus de winter begint pas in Jan/Feb ?quote:Op vrijdag 30 november 2018 14:37 schreef fietsie het volgende:
Top weersvoorspelling van Piet Paulusma:
[..]
Je hebt inmiddels eelt op je hart en ziel? want wat een vreselijke taal en reacties komen er vaak!quote:Op vrijdag 30 november 2018 13:36 schreef Myraela het volgende:
[..]
Het is nog wel webcare, maar dan bij een ministerie. Waarbij ik dan zelfstandig verantwoordelijk zal zijn voor de accounts op persoonlijke titel van de ministers en bewindvoerders. Dus ik maak niet de posts die ze plaatsen, maar pak wel de reacties en privéberichten op.
Of in Feb. Of in Jan, Of deels in Feb, en Deels in Jan. Of andersom.quote:Op vrijdag 30 november 2018 14:40 schreef Barreltje het volgende:
[..]
jaaa jaa.. dus de winter begint pas in Jan/Feb ?
Geen auto met chauffeur?quote:Op vrijdag 30 november 2018 13:05 schreef Myraela het volgende:
[..]
Elke dag naar Den Haag! Zit tegenover het station, dus ouderwets treinen.
JEE!! mini doet het nog!quote:Op vrijdag 30 november 2018 14:58 schreef minilot het volgende:
Myra, wat een baan! Tof zeg, van harte!
Isa, verjaardagskusjes Hopelijk hoofdpijn allang over!
En sja, de kroketten. Voor ovenkroketten inderdaad verrassend goed, maar niet zo fijn als een frutuurkroket hoor Vrij dikke korst, vond ik, vermoedelijk nodig voor de gebruikte knapperigheidstovenarij.
Dat vond ik juist lekker.quote:Op vrijdag 30 november 2018 14:58 schreef minilot het volgende:
Myra, wat een baan! Tof zeg, van harte!
Isa, verjaardagskusjes Hopelijk hoofdpijn allang over!
En sja, de kroketten. Voor ovenkroketten inderdaad verrassend goed, maar niet zo fijn als een frutuurkroket hoor Vrij dikke korst, vond ik, vermoedelijk nodig voor de gebruikte knapperigheidstovenarij.
Had het ook wat "elastisch" onder de knapperigheid? Dat trof ik laatst bij ovenbitterballen aan. Die na 1 bal in de bio gingenquote:Op vrijdag 30 november 2018 14:58 schreef minilot het volgende:
En sja, de kroketten. Voor ovenkroketten inderdaad verrassend goed, maar niet zo fijn als een frutuurkroket hoor Vrij dikke korst, vond ik, vermoedelijk nodig voor de gebruikte knapperigheidstovenarij.
Ik moest lachen.quote:Op vrijdag 30 november 2018 11:27 schreef Lienekien het volgende:
Mijn man feliciteert graag Jross met de verjaardag van zijn vriendin. Bij dezen.
Nope. Dan had ik ze wel viezer gevondenquote:Op vrijdag 30 november 2018 15:03 schreef fietsie het volgende:
[..]
Had het ook wat "elastisch" onder de knapperigheid?
quote:Op vrijdag 30 november 2018 15:01 schreef Barreltje het volgende:
[..]
JEE!! mini doet het nog!
* Barreltje gaat taart eten
Ja, ook de bitterballen, 1x gehad en weggedaan, zo'n harde korst en weinig smaak.quote:Op vrijdag 30 november 2018 15:29 schreef Myraela het volgende:
Ik vind die dikke kortst ook het matige aan ovenkroketten. Zouden ze die verhouding niet beter krijgen als ze gewoon dikkere kroketten maken dan de normale?
Hoera, eindelijk de krokettenrecensie!quote:Op vrijdag 30 november 2018 14:58 schreef minilot het volgende:
Myra, wat een baan! Tof zeg, van harte!
Isa, verjaardagskusjes Hopelijk hoofdpijn allang over!
En sja, de kroketten. Voor ovenkroketten inderdaad verrassend goed, maar niet zo fijn als een frituurkroket hoor Vrij dikke korst, vond ik, vermoedelijk nodig voor de gebruikte knapperigheidstovenarij.
Hoe warm is het in de keuken?quote:Op vrijdag 30 november 2018 16:11 schreef Myraela het volgende:
Ik heb gisteren een curry met kip uit de vriezer gehaald, maar die heeft dus sindsdien op het aanrecht gestaan. Zouden jullie het nog vertrouwen?
Het ruikt gewoon lekker, maarja, dat zijn voor al de kruiden die je ruikt.
18 graden is het hierquote:Op vrijdag 30 november 2018 16:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hoe warm is het in de keuken?
Ik vind fabriekskroketten al matig, de ragout is te dik.quote:Op vrijdag 30 november 2018 15:29 schreef Myraela het volgende:
Ik vind die dikke kortst ook het matige aan ovenkroketten. Zouden ze die verhouding niet beter krijgen als ze gewoon dikkere kroketten maken dan de normale?
Een echte kroket heeft salpicon ipv ragoutquote:Op vrijdag 30 november 2018 16:16 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik vind fabriekskroketten al matig, de ragout is te dik.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |