abonnement Unibet Coolblue
pi_183510040
Sillie, ik word er gewoon verdrietig van als ik het lees ;(
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183510187
Wolken haha dat mutsje :D Heerlijk O+

Helsinki fijn dat er een plan van aanpak is :* Hopelijk geeft het wat rust

aapie mnoh dat klikt wel erg schattig, je vriend met je trui aan :D Goed gevonden wel O+

Peace die babygym :D Kiek em blij zijn mnohhh *; Hier ook zaterdag met de schoonfamilie sinterklaas gevierd; wat voor enorm veel prikkels zorgde en dus weinig slapen. Hij is uiteindelijk op mij in slaap gevallen; maar het was steeds maar van korte duur voor ie weer wakker was en volop aan het rondkijken (met enorme glazige ogen van moeheid :') ); daarentegen 's nachts extreem goed geslapen.. om 22u30 z'n laatste flesje; nog een klein uurtje gespookt en daarna geslapen tot 7.30 :o
Gisteren dan ook sinterklaas gevierd van de buurtvereniging maar Tijn was zo moe nog, die heeft de hele dag geslapen; ook door de herrie van de buurtkinderen heen en door zwarte Piet die hem lekker op haar arm had toen iedereen cadeautjes mocht openen O+

Labellefleur dat mutsje O+ Hier heeft Tijn ook een pietenmuts met z'n naam op. Alleen nog veeeeeel te groot (gekregen van een klant; super lief :) )

Schanu haha ik moest lachen om je duim-foto _O-

Fuchs ooohhh ik kan niet wachten tot hier de handjes ook ontdekt worden :D

Oh Helsinki het gaat echt zó hard :o Niet normaal he :X Hier beginnen de eerste kleertjes nu ook te klein te worden :X Noooooeeessss.....

duman staan woohoo :D Oh die foto; echt wat een scheetje O+

Schanu haha heerlijk hoe papier zoveel interessanter kan zijn _O- Hier waren de neefjes ook meer bezig met de grote kartonnen dozen van de surprise zaterdag dan met de cadeautjes zelf :')

Sillie dafuq...?? :X Ik had wellicht m'n mond niet dicht kunnen houden als hier zo'n opmerkingen waren gekomen... :@ Maar hoezo houden ze niet even rekening met je :o Het is een baby; geen dier die je even in 'een hok' kan stoppen ofzo -O- Kan me de teleurstelling wel voorstellen.... ;( :*
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_183510449
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 10:42 schreef Schanu het volgende:
Sillie, ik word er gewoon verdrietig van als ik het lees ;(
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nou, het hele punt is dat ze daar dus echt helemaal niks van begrijpen. Ze doen niet alleen zo tegen mij, maar gewoon, allemaal tegen elkaar. Ik snap daar dus helemaal niks van. Maar bij het bespreken snappen ze het gewoon echt niet. Het heeft ook echt een poos geduurd voor mijn man door had hoe erg het mij soms raakt en hij probeert in zo'n situatie dan ook echt heel erg op mij te passen, maar hij is er zo mee "vergroeit" dat het hem soms ook gewoon echt ontgaat.
  maandag 3 december 2018 @ 11:42:52 #279
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183510944
Wtf die opmerking :{ , maar waarom was er niets bewaard? waar was je vriendman?
pi_183511558
Jezus Sillie, dat kan dus echt niet. Zowel de opmerking niet als het feit dat ze niets voor je bewaren. Je geeft borstvoeding, dan is het heel belangrijk dat je zelf goed eet. En al deed je dat niet, dan nog is het echt absurd.
:(
  maandag 3 december 2018 @ 12:20:03 #281
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_183511734
Oh Sillie, wat naar :*. Voor mij zou het ook een reden zijn om het contact te verbreken maar snap wel dat dat misschien lastig is. Ik kan me echt oprecht boos maken om die opmerkingen. Je hebt een baby, geen speelgoed om weg te leggen als het even niet uitkomt :(. En die opmerking over je 'reserves'.. zo lomp en onterecht allemaal. En ook heel erg onnodig.

Priem, ben je nu helemaal over op flesvoeding? Herkenbaar van die prikkels! Wij hadden zaterdag met de visite ook een overprikkeld baby'tje. Al die indrukken ook :).

Wij zijn vanmorgen naar de huisarts geweest met I. en hebben Nexium meegekregen. Hopelijk werkt het :).
En wat is dat spul prijzig!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183511866
(Ben ik de enige die wat jeuk krijgt van de voortdurend gebruikte term overprikkeling? :@

Ik noem mijn koter gewoon moe na een volle dag vol nieuwe indrukken :7)
Let me see you stripped down to the bone
pi_183511878
Och, die sokfoto, Helsinki! Te lief! O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_183512349
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 december 2018 11:05 schreef Helsinki het volgende:
Hoe is de nacht gegaan, NJ?
On-ge-loof-lijk goed. Ze is om 23u netjes gaan slapen, mijn eigen wekker stond op 5u, dus ik was al zielsgelukkig dat ik ~ 5 uurtjes heb kunnen pakken. Vervolgens is 't Spookje blijven liggen tot 10:30 ongeveer. Maar ze heeft zich dus de nacht onwijs goed gedragen, verbazend lang.
quote:
17s.gif Op zaterdag 1 december 2018 13:19 schreef rena het volgende:
Ik beleef vandaag een trip down memory lane, een jaar geleden zat ik nu middenin een heerlijke weeënstorm *O* Maar het was het zo waard, want ik kreeg er dit voor terug;
[ afbeelding ] O+ Heb het heel fijn gehad in dit topic, heb veel gehad aan jullie adviezen en steun :) :*
O+ O+ Dank voor je aanwezigheid en berichtjes!!
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 09:55 schreef Schanu het volgende:
NJ, fijn dat je medicijnen hebt gekregen en hopelijk gaat het Spookje helpen!
Hoop het ook! Maar heeft nog wel even tijd nodig heb ik het idee...

quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 12:20 schreef Helsinki het volgende:
Wij zijn vanmorgen naar de huisarts geweest met I. en hebben Nexium meegekregen. Hopelijk werkt het :).
En wat is dat spul prijzig!
Ook tegen reflux? Hadden jullie al eerder iets gehad, of is dit het eerste dat jullie proberen?
Kreeg hier de tip de arts bij de volgende keer 'chronisch gebruik' door te laten geven naar de apotheek, dan wordt het vergoed!

Hier net de factuur binnen van de ranitidinges, ¤ 58,72. Als we niet knoeien kunnen we er iets langer dan een maand mee doen. :9

--

Heb vooralsnog wel weinig gemerkt.. Ja, dat ze het spul vies vindt en zelfs één fles er door liet staan (voor 10 minuten dan...) We zijn donderdagavond ermee begonnen, dus nu drieënhalve dag verder. Al drie keer 's avonds het bed moeten verschonen wegens spugen (deed ze hiervoor nooit). Dus ja, ben benieuwd.. Over een 1,5 week is het geloof ik evalueren hoe het gaat..

Deze week extra KDV wegens eigen ziekenhuisbezoek, kinderfysio weer langs.. Gelukkig vindt ze dat allemaal onwijs leuk. :D

Hebben wel echt minimaal 1-2 keer per dag 'huiluurtjes' waarin ze een uur of 2-3 ontroostbaar is nog, hopelijk dat de medicijnen daar tegen helpen. Zat er zelf gisteren echt even helemaal doorheen.
pi_183512513
Nee joh Sillie, echt, wat een nare opmerkingen zeg!
Jagar, dat klinkt herkenbaar. B had vaak luieruitslag maar zodra het zijn liezen inging was het standaard een schimmel.
Ah Helsinki! Wat een mooie foto!

We hebben nu door wat Juul wilt, mevrouw wilt op een speelkleed op de grond ipv de box. de box vindt ze prima, tot 20 minuutjes. Op het kleed op de grond vermaakt ze zich erg lang. Met name als B thuis is, is een heel entertainmentteam voor haar. B speelt daar dan letterlijk omheen, vindt ze geweldig!
pi_183512557
Jezus Sillie, wat bizar joh. Ik kan mij daar echt niets bij voorstellen, dat er zo erg geen rekening met je wordt gehouden.

Peace & Helsinki wat een lieve kleine baby's O+

En O. van Jagär alweer zo groot zeg, leuk pakje ook trouwens!

Vlokje O+

Ohh en rena, lekker laat, maar nog gefeliciteerd met C. :* Tot over een half jaar :D Ik blijf je wel cadeautjes sturen in pokémon hoor O-)

Overprikkeld of moe van alle indrukken, wat mij betreft hetzelfde :P

Mijnes was dat ook afgelopen weekend tijdens sinterklaasviering bij familie. Hij had het wel prima naar zijn zin, maar sliep extreem slecht (zowel overdag als in de nacht), was daardoor wat hangerig en wilde alleen maar op schoot, anders was het huilen. Maar verder wel gezellig gehad :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_183512961
Helsinki idd ik ben nu volledig over op flesvoeding. Borstvoeding is er gewoon mee gestopt. Ik kolfde gisteren nog 15ml rechts en 40 links na ruim anderhalve dag (en kolven puur om de druk die ik af en toe nog voel er af te halen en ik echt echt echt geen ontsteking wil...); dus borstvoeding geven lukt ook gewoon niet meer.
En hoe schattig hoe hij gefascineerd naar zijn voetje kijkt :D O+

Minilot: Overprikkeld/oververmoeid... tjah ik bedoel eigenlijk puur dat hij kenbaar heel erg moe is; maar weigert om te slapen (ik zie het daarom niet persé als iets negatiefs ofzo.. zaterdag was hij ook duidelijk moe maar wou echt alles zien. Nou prima; was verder niet huilerig of jengelig dus ik ga dan niet wanhopig hem in slaap proberen te krijgen ofzo).

Nou Aure herkenbaar :D Zaterdag zat schoonmoeder in de woonkamer; terwijl wij allemaal aan het eten waren in de keuken, met onze Tijn want 'ja met die drukte enzo kan hij echt niet slapen'. Ik wist al dat hij niet zou slapen; maakt niet uit waar ie was maar tjah als zij zich persé wil afzonderen; prima maar ik ga er niet bij gaan zitten omdat zij denkt beter te weten wat het beste is :P Ik ken mijn baby ondertussen al een beetje.. Overigens wel 1x naar mijn schoonzus 'gesnauwd' toen ik voor de tig-ste keer te horen kreeg dat ik hem op zijn rechterzij moest leggen want hij had 'duidelijk een voorkeur voor links liggen'. Ja weet ik ook wel; maar als hij zich steeds weer omdraait.. zelfs met zo'n speciaal kussen, krijgt hij het voor elkaar om zijn hoofd toch weer te draaien naar links. Als hij zo nu het lekkerst slaapt; dan ga ik hem toch niet steeds anders gaan leggen :{w Prima als dat eens genoemd wordt. Na 20 keer daarentegen was ik er klaar mee... :@ Gelukkig was ik van te voren gewaarschuwd door een vriendin voor de ontzettend veel niet-gevraagde-adviezen die je sowieso krijgt :+

NJ ;( Herkenbaar dat je er even doorheen zit als je kleintje maar blijft huilen en je gewoon niet meer weet wat je kan doen om het weer beter te maken :* Hopelijk helpen de medicijnen gauw!

Exode haha ja tssss halloooo de box is voor baby's en jij hebt duuuuidelijk geen baby meer :+ Hihi :D
Klinkt wel erg gezellig met B er langs ;)
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_183513629
quote:
0s.gif Op maandag 3 december 2018 12:27 schreef minilot het volgende:
(Ben ik de enige die wat jeuk krijgt van de voortdurend gebruikte term overprikkeling? :@

Ik noem mijn koter gewoon moe na een volle dag vol nieuwe indrukken :7)

En toch is hier overprikkeld niet altijd hetzelfde als moe, het valt voor mij niet in dezelfde categorie imo. Ik weet er ook geen ander woord voor :P

Aure, we komen elkaar vast ook nog wel eens tegen op een meet of zo, kunnen we zelfs ruilen ;) :P

Sillie, wat een vreselijke k*topmerking zeg, sodeju :{ Met zulke mensen zou ik nooit meer op vakantie gaan.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  maandag 3 december 2018 @ 14:35:07 #289
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183514366
Ik word spontaan gelukkig met de schoonfamilie die ik heb :') als ik al die jeukverhalen lees.
Ze hebben een heel andere opvoedstijl aan de kant van mijn vriend, maar ze respecteren altijd mijn/onze keuzes en meningen.

quote:
1s.gif Op maandag 3 december 2018 14:01 schreef rena het volgende:

[..]

En toch is hier overprikkeld niet altijd hetzelfde als moe, het valt voor mij niet in dezelfde categorie imo. Ik weet er ook geen ander woord voor :P

Dit.
Nog geen last van een overprikkeld kind gehad in 7 maanden :D

En nog gefeli! :D
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 maandag 3 december 2018 @ 14:35:27 #290
269689 crew  Viv
pi_183514371
quote:
1s.gif Op maandag 3 december 2018 14:01 schreef rena het volgende:
En toch is hier overprikkeld niet altijd hetzelfde als moe, het valt voor mij niet in dezelfde categorie imo. Ik weet er ook geen ander woord voor :P
Wij gebruiken "moe" en "hysterisch". O+
  maandag 3 december 2018 @ 14:36:15 #291
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_183514381
Hysterisch _O-

Weet niet of ik dat goed zou handelen :')
pi_183514386
Pff Sillie, dat dat voor hun normaal gedrag is richting elkaar kan ik echt niet goed begrijpen. Kan je man je hier niet wat meer in bijstaan? Hij had er toch op z'n minst voor kunnen zorgen dat er wat eten voor jou achter de hand werd gehouden?

Helsinki, die foto O+ en hopelijk gaat de medicatie helpen!

*O* voor de goede nacht van NJ! En hopelijk wordt het huilen snel minder, ik snap goed dat je daar helemaal moedeloos van wordt en het dan soms niet meer ziet zitten. Het is pittig!

Exode, heerlijk die eigenwijze Juul. En gelijk heeft ze, op de grond is ook veel leuker dan in de box :6 Onze box hebben wij ruim een maand geleden met diezelfde reden maar weggedaan :')

Overprikkeling of oververmoeid, het uit zich hier ook vaak wat anders. Vlokje raakt snel 'overprikkeld' (ik durf het woord bijna niet meer te zeggen nu :')) en dat uit zich bij haar juist in het zichzelf afsluiten als er teveel prikkels binnenkomen. Dan gaat ze slapen of wil ze alleen maar bij mij zijn, zoekt ze oogcontact met mij of begraaft ze zich bij wijze van in mij als oogcontact niet mogelijk is. De overprikkeling komt er bij haar dan juist pas uit als het weer rustig is, dat is het moment waarop ze ontroostbaar wordt.

Edit: hysterisch omschrijft het wel heel goed :')
  maandag 3 december 2018 @ 14:47:56 #293
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_183514604
Pittig zo, NJ. Is ook lastig als je kindje ontroostbaar is! We hebben dit nu voor het eerst gekregen en het is ook om te proberen. In de apotheek zei ze al dat het bij de 2e afgifte vergoed wordt en ik denk dat ik ook iets van de verzekeraar terugkrijg. Maar wat nodig is, is nodig :). Als het maar helpt. Wel een beetje lastig om het te geven! Ik had hier nog een spuitje van de eerste week liggen en die heb ik nu gebruikt. Dat ging op zich wel maar het was niet makkelijk om de oplossing helemaal op te zuigen. Ik denk dat ik het de volgende keer in de flessenspeen doe. En anders is er van Nuby zo'n miniflesje dacht ik.

Priem, het kan zo snel gaan! Bij mij was het ook zó afgelopen. Een keer gelekt toen ik de kamer in liep en I. de fles kreeg en ook één keer onder de warme douche de boel staan masseren, maar buiten dat om echt nergens last van. Ik heb er een boel tranen om gelaten, maar er is inmiddels wel veel meer rust. Misschien bij een volgend kindje, dat het dan anders gaat.

Aure, ik heb dat vaak met signalen die anderen om mij heen voor 'honger' aanzien. Ook als hij dan net 15 min. geleden heeft gedronken :'). Ik kan dan bijvoorbeeld zeggen dat hij moe is maar dat is dan heel moeilijk aan te nemen ofzo. Het doet me steeds íets minder, maar nog genoeg om me er over op te winden.

Overprikkeling. Kan me voorstellen dat het een jeukwoord wordt gevonden maar ik weet niks beters :P. Want eens met rena, het is toch net even anders.
pi_183514672
Ai, ik gebruik het woord overprikkeling ook regelmatig. Niet in combinatie met de baby maar zeker wel met de peuter (en zeker in deze tijd van het jaar). Waar kan ik krabben, Mini :D

Exode, (bijna-buurvrouw), wat groot worden ze dan ineens hè? Meteen een goede vraag voor hier: ik wil graag de box weg hebben. Hij staat in de weg en fungeert eigenlijk alleen als opbergplaats voor tassen, mutsen en wanten. Man wil hem nog even laten staan, want M begint nu te kruipen en dan kan het weleens handig zijn om haar in de box te doen.
Wanneer hebben jullie de box weggehaald?

Sillie, wat een belachelijke opmerking zeg! Hoop dat je wel enigszins hebt kunnen genieten van het weekendje weg?
pi_183514726
Nooit een box gehad dus ook niet gemist. Als -ie in de weg staat zou ik zeggen: gauw weg ermee OiT! :Y)
Let me see you stripped down to the bone
pi_183514835
Onze box gaat nooit weg, want als we de voorkant er uit halen is het een speelhuisje :D Ik kan me er nu al op verheugen om er een houten keukentje in te zetten :')
pi_183515182
OT, B was ruim 1 jaar toen de box de woonkamer uit ging. MAAR wij gebruikten hem ook echt. Zeker met 2 rondlopende katten was het wel zo handig. En B had niets tegen de box.
Juul vindt de box ook niet echt vervelend en zeker nu er naast B wat vriendjes komen spelen (lees rondrennen) dan ligt Juul wat veiliger in de box. Maar als we thuis zijn en in de woonkamer ligt ze dus voortaan op de grond. De katten lopen ook niet meer binnen.
Ik vond het bij B zelfs lastig om de box weg te doen. Hij vond het altijd zo knus in zijn eigen tokotje.

We zijn wel druk met een nieuwe tv kast, in de huidige kan Juul aardig wat uithalen want semi open. En wieltjes eronder en ondanks de rem erop, zie ik allerlei scenario's voor me.

Wat leuk Aure!
pi_183515205
Hebben jullie die box zo gekocht of zelf gemaakt Aure? Hoe dan ook: erg leuk idee! Zeker als je er de ruimte voor hebt.

OiT kan je kleine veilig rondkruipen? Geen huisdieren oid? Dan zou ik 'm lekker weghalen als je 'm niet gebruikt hoor, als je er nu weinig mee doet ga je dat straks wss ook weinig doen. Als je even eten wil koken kan je je kind ook even in de stoel vastsnoeren, of een oplossing met traphekjes verzinnen?
Rena nog van harte gefeliciteerd met je kleine grote meid! *O*.

Overprikkeld is bij mij ook echt iets anders dan 'gewoon moe'. Zeker bij peuter heel veel issues mee gehad en nu nog eigenlijk. Sommige baby's kunnen prima heel wakker in hun bedje een hele tijd heel tevreden rond liggen kijken, omdat ze het elders even te druk / te veel vinden.

Oh sillie dit is niet de eerste keer dat ik over die familieweekendjes lees, wat jammer dat het ook deze keer weer raak was :{. Ik begrijp dat de kleintjes het heel leuk hebben maar ik zou er op een gegeven moment klaar mee zijn hoor, je kan ook prima leuk een weekendje weg met alleen je eigen gezin en het heel leuk hebben, dikke doei aan je schoonfamilie zou ik zeggen :6.

En toen werd ik afgeleid door huilende baby, okbye ;).
pi_183515225
Olivia, de box hebben we bij Jewel nooit weg hoeven doen, toen zij 10 maanden was, was ik namelijk zwanger van Vlokje dus we hebben besloten de box maar gewoon te laten staan. Nu hebben we de box echter wel weg, ruim een maand dus Vlokje was nog net geen 5 maanden. Ook hier was het een sta in de weg en Vlokje speelt liever buiten de box. Daarnaast wilde ik dat Jewel van begin af aan zou leren dat ze rekening moet houden met Vlokje. Doordat ik haar in het begin steeds in de box weg legde gebeurde echter het tegenovergestelde en als Vlokje dan wel op de grond speelde, denderde Jewel er bijna letterlijk overheen. Nu is ze er helemaal aan gewend geraakt dat ze de ruimte moet delen met Vlokje en dat gaat hartstikke goed zonder de box O+
pi_183515386
Verschillende ervaringen, leuk om te lezen! Zusjevan, we hebben een hond, dat is eigenlijk ook de enige reden dat de box er staat. Aan de andere kant, op de twee doordeweekse dagen dat de kinderen hier zijn, is de hond naar de dagopvang, dus dan hoeven we daar al geen rekening mee te houden. M vindt de box niet leuk en speelt liever op de grond. Ik twijfel nog even door :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')