Da's allemaal zoet toch?quote:Op zaterdag 17 november 2018 16:22 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik heb echt weer zin in de december-bakkerij. Kniepertjes, rolletjes, spekkedikken en uiteraard oliebollen
Spekkedikken zit worst en spek in. Maar ook stroopquote:
OK...daar wil ik heel graag het recept van. worst/spek/stroop een gouden combinatie (ik dacht aan die zoete spekjes)quote:Op zaterdag 17 november 2018 16:26 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Spekkedikken zit worst en spek in. Maar ook stroop
Gaius, zoon van Pieter Straat en Annemarie Vegter, na het D’66 voorstel heet ie dan Gaius Straat-Vegterquote:Op zaterdag 17 november 2018 15:10 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Weet ik allemaal. Maar zet dat jochie met die naam op een Nederlandse school, en dan een harde G als uitspraak. Dan heet je al snel gajus. Dat lijkt me niet echt leuk
quote:Op zaterdag 17 november 2018 16:39 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Gaius, zoon van Pieter Straat en Annemarie Vegter, na het D’66 voorstel heet ie dan Gaius Straat-Vegter
750g roggemeelquote:Op zaterdag 17 november 2018 16:27 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
OK...daar wil ik heel graag het recept van. worst/spek/stroop een gouden combinatie (ik dacht aan die zoete spekjes)
Ooit een Deen leren kennen, die was Per genoemd, we noemden hem Per Ongelükquote:Op zaterdag 17 november 2018 16:41 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Deze knul heeft wel een dubbele achternaam maar dit niet
Genoeg voor een half regiment?quote:Op zaterdag 17 november 2018 16:44 schreef derLudolf het volgende:
[..]
750g roggemeel
250g tarwebloem
250g boter
250g donkere basterdsuiker
250g stroop
5 eieren
ca. 700mL water
10g zout
Door elkaar mixen tot een dik beslag, nacht laten staan.
Dan met plakjes worst en spek in een ijzer bakken.
Over het gebruik van anijs en welk soort spek (ontbijtspek of vetspek) lopen de menigen uiteen
Ik had gehoopt dat het een minisnackje was wat een beetje in een dieet zou passenquote:Op zaterdag 17 november 2018 16:44 schreef derLudolf het volgende:
[..]
750g roggemeel
250g tarwebloem
250g boter
250g donkere basterdsuiker
250g stroop
5 eieren
ca. 700mL water
10g zout
Door elkaar mixen tot een dik beslag, nacht laten staan.
Dan met plakjes worst en spek in een ijzer bakken.
Over het gebruik van anijs en welk soort spek (ontbijtspek of vetspek) lopen de menigen uiteen
quote:Op zaterdag 17 november 2018 16:49 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik had gehoopt dat het een minisnackje was wat een beetje in een dieet zou passen
Gossie, dat is een boel ja.quote:Op zaterdag 17 november 2018 16:49 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik had gehoopt dat het een minisnackje was wat een beetje in een dieet zou passen
Bij mij is het waarschijnlijk makkelijker want er moet veel meer af dan bij jou schat ik in. Van mij had het ook wel wat meer gemogen, maar helaas.quote:Op zaterdag 17 november 2018 17:19 schreef AnneX het volgende:
[..]
Gossie, dat is een boel ja.
Trouwens kaatje: netjes van gewichtsafname 👍
Mij lukt het (nog) niet
Qua calorieën misschien wel.quote:Op zaterdag 17 november 2018 16:46 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Genoeg voor een half regiment?
Dikke 2,5 kilo deeg, plus spek en worst, is voor 10-15 mensen?quote:
Als je het in een keer op eet. Maar het geen maaltijd. Als je ze een paar dagen bewaard worden ze lekkerderquote:Op zaterdag 17 november 2018 17:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dikke 2,5 kilo deeg, plus spek en worst, is voor 10-15 mensen?
En je bakt ze in een wafelijzer?quote:Op zaterdag 17 november 2018 17:37 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Als je het in een keer op eet. Maar het geen maaltijd. Als je ze een paar dagen bewaard worden ze lekkerder
Hier braadworst en spinaziequote:Op zaterdag 17 november 2018 18:03 schreef fietsie het volgende:
Ik kreeg een verzoek voor boerenkool. Dus dat staat op.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |