abonnement Unibet Coolblue
pi_183165641
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 16:04 schreef Roland010 het volgende:

[..]

We waren 5(?) jaar op rij de beste jeugdopleiding. Geen wereldtalenten, maar vooral in de breedte. Met bijna enkel alleen die jeugd netjes 2e en nog een keer gedeeld 2e geworden en daarna van een schuldenlast van 40 miljoen naar een eigen vermogen van een aantal miljoen.
Zoals je zelf aangeeft: zo'n De Ligt en De Jong komen 1 keer per generatie op hun positie (toevallig nu precies tegelijk).

Feyenoord blijft nu echter maar janken en tegenstrijdige berichten naar buiten gooien in welke competitie het tweede elftal zou moeten spelen. Dat het ze niet lukt om Jong Feyenoord in de fucking eerste divisie te krijgen is al bizar te noemen, maar dat ze vervolgens passief niets gaan zitten doen en niet tot die tijd gewoon meer verhuren, verhuren, verhuren. Als die achterstand volgens hen komt door gebrek aan weerstand: er zijn zoveel (overbruggings)oplossingen.

Maar kom op zeg, De spelers van Feyenoord O-19, aangevuld met wat reservespelers of spelers die revalideren zouden al in 1 seizoen kampioen van de tweede divisie zijn. Eenmaal gepromoveerd kun je er een iets serieuzer elftal van maken. Ik snap nog steeds niet hoe dat nou zit.
ik wel

van geel is een mongool

die wil helemaal geen jeugd

na het kampioenschap riep hij eigenlijk al dat het beleid erop gericht zou worden om de betere spelers uit de nederlandse competitie naar feyenoord te halen.....en dat het al moeilijker zou worden voor de jeugd...

nou we hebben allemaal gezien wat dat voor resultaat dat opgeleverd heeft
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')