Gehaktballen zijn altijd yum!quote:Op dinsdag 13 november 2018 20:04 schreef Sigaartje het volgende:
[ afbeelding ]
Ziet er misschien niet zo uit, maar het was geweldig lekker!
hopelijk heb je geen hoge bloeddruk want dan is zuurkool niet zo goedquote:Op woensdag 14 november 2018 12:25 schreef FutureFairytale het volgende:
4 Speltcrackers met kaasmosterd salade.
Later nog yoghurt en blokjes kaas.
Vanavond zuurkool
Ik heb een standaard lage bloeddruk dus daar hoef ik mij nooit zorgen om te makenquote:Op woensdag 14 november 2018 12:29 schreef klaasweetalles het volgende:
[..]
hopelijk heb je geen hoge bloeddruk want dan is zuurkool niet zo goed
Lekker! De Turkse en Perzische groenteboeren hier in de buurt hebben weer vol op verse zilveruitjes liggen en als ik die zie, dan bedenk ik me altijd dat die in de boeuf bourguignon horen.quote:Op woensdag 14 november 2018 15:43 schreef Duveldrinker het volgende:
Ik ben Boeuf Bourgignon aan het maken. Ruikt lekker zeg.
Bij de coop hebben ze kalfsvleesleverworst die geen varken bevatquote:Op woensdag 14 november 2018 13:33 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Boterhammen met kalfsleverpastei, waar voornamelijk varkensleverpastei in zit.
Niet mis met AGVquote:Op dinsdag 13 november 2018 20:04 schreef Sigaartje het volgende:
[ afbeelding ]
Ziet er misschien niet zo uit, maar het was geweldig lekker!
Bedankt voor de tip ! Coop heeft wel goede vleeswarenquote:Op woensdag 14 november 2018 15:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Bij de coop hebben ze kalfsvleesleverworst die geen varken bevat
Klopt ik heb kleine biologische uitjes gebruikt van de Plus. En meer afgepeld zodat ze nog kleiner werden maar zilveruitjes zijn de beste.quote:Op woensdag 14 november 2018 15:51 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Lekker! De Turkse en Perzische groenteboeren hier in de buurt hebben weer vol op verse zilveruitjes liggen en als ik die zie, dan bedenk ik me altijd dat die in de boeuf bourguignon horen.
Heb intussen een slow cooker, dus ik denk dat het er binnenkort maar eens daadwerkelijk van moet komen.
Hier vanavond koude sobanoedels met een dipsausje, lente-ui en wasabi en daarnaast een eendenborst op z'n oosters geglaceerd
(ik had hele andere plannen met dat ding, maar het moet maar even niet te ingewikkeld, anders viert dat eendje z'n expiratiedatum voor ik 'm op kan eten)
Verse zilveruitjes in November? Daar gaat iets niet goed.quote:Op woensdag 14 november 2018 15:51 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Lekker! De Turkse en Perzische groenteboeren hier in de buurt hebben weer vol op verse zilveruitjes liggen
heb je nog restjes? Ik vind het de dag erop stukken lekkerderquote:Op woensdag 14 november 2018 19:10 schreef Duveldrinker het volgende:
De Bourgignon was heerlijk trouwens.
sperziebonen dusquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |