abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 20 november 2018 @ 17:22:12 #201
409449 Mo_Muffin
For the love of knobs...
pi_183267158
registreer om deze reclame te verbergen
Lange tenen...
"Ik zal nooit bij een club gaan die mij als lid accepteert"
pi_183267943
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 16:52 schreef Cronometer het volgende:

[..]

Onzin.
Duurt wel een paar dagen voor ze je vinden idd.
  dinsdag 4 december 2018 @ 17:59:47 #203
439554 Firewarrior
Geen ondertitel nodig
pi_183534828
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 november 2018 16:52 schreef Cronometer het volgende:

[..]

Onzin.
Het is wel zo dat mensen vaak meteen boos reageren als je iets negatiefs zegt over Joden.

Maar dat je het risico loopt om morgen te sterven als je iets negatief over de Islam zegt is wel waar. Als je geluk hebt gebeurt er helemaal niets, maar als je een bekend persoon bent en je zegt zoiets op TV dan loop je wel risico. Als je gewoon een ordinair persoon bent en je zegt in het openbaar negatieve dingen over de islam gebeurt er meestal niet veel, tenzij je echt pech hebt.
We must stop polluting the air with cigarettes and cars. The electric car might be a solution to this problem. But you probably should not use your car to drive to a supermarket that is within the city where you live.
pi_183535903
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 oktober 2018 19:43 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Buigen voor de heerszucht van een moordzuchtige religie, dat is het en niets anders.
Of buigen voor de "activistische rechters" verwijten?

Uit De Standaard van maandag:
quote:
Europees Hof voor Mensenrechten minder activistisch

De kritiek op ‘activistische’ rechters heeft effect: het Hof stelt zich steeds terug≠≠houdender op, vooral tegenover landen met een lange democratische traditie.

Europa’s hoogste mensenrechtenwaakhond legde sinds zijn ontstaan bijna zestig jaar geleden stelselmatig nieuwe verplichtingen op aan Europese landen. Maar de aanhoudende kritiek van de afgelopen jaren heeft het Hof ertoe aangezet zich terughoudender op te stellen. Dat voelden juristen al langer aan en de stelling wordt nu ook wetenschappelijk bevestigd in een nieuw, nog niet gepubliceerd onderzoek dat alle significante uitspraken van het Hof tot midden 2016 analyseerde.

‘Het Hof is onder invloed van de publieke kritiek veel voorzichtiger geworden’, zegt de Nederlands-Amerikaanse academicus Erik Voeten (Georgetown University), die het onderzoek leidde. ‘Het uitdagende politieke klimaat begrenst de mogelijkheid van het Hof om zijn expansieve lezing van mensenrechten verder te zetten.’

[..]

In 2005 bevond het Hof een ≠Europees land nog in bijna negen van de tien gevallen schuldig aan een mensenrechtenschending, in uitspraken die verdergingen dan het louter herhalen van eerdere oordelen. In 2016 was dat aandeel gezakt naar 75 procent. Het stelt zich vooral inschikkelijker op tegenover landen met een lange democratische traditie. Zo worden West-Europese landen bijna een derde minder vaak veroordeeld dan tien jaar geleden. Opvallend is dat het Verenigd Koninkrijk wordt ontzien.

Van lidstaten als Rusland en Turkije krijgt het Hof al decennialang kritiek. Maar toen midden jaren 2000 na enkele controversiŽle arresten protest ontstond in het Verenigd Koninkrijk, werd de legitimiteit van het Hof pas echt in vraag gesteld. Later volgde ook kritiek in landen als Nederland, Denemarken en ItaliŽ, wat de evolutie versnelde.

Mee ten grondslag aan het afgenomen activisme ligt de benoeming van rechters die landen meer vrijheid geven. De installatie van steeds meer rechtse regeringen in Europa leidde de laatste jaren tot de benoemingen van rechters die zich verzetten tegen het traditionele interventionisme van het Hof, blijkt uit de studie. Vijf van de zes minst activistische rechters van de afgelopen twintig jaar, werden na 2011 benoemd.
Experiencing minor difficulties. Have positive up-angle and attempting to blow. Will keep you informed.
  Moderator dinsdag 4 december 2018 @ 19:15:22 #205
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_183536053
jongens als we het over joden of elkaars diploma's willen hebben open daar dan alstublieft ergens een topic over en doe het niet hier
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')