FOK!forum / Televisie / [RTL4] RTL Late Night #56 Twan naar huis sturen
ikweethetooknietdinsdag 23 oktober 2018 @ 12:49
0903_RTLLN.jpg

quote:
RTL Late Night met Twan Huys is een dagelijkse talkshow die te zien is bij RTL 4. Iedere werkdag om 22:30 uur ontvangt Twan Huys bijzondere gasten die midden in het nieuws staan.

Vanaf 3 september 2018 presenteert Twan Huys het dagelijkse praatprogramma. Huys was in het verleden actief als presentator bij Nieuwsuur, College Tour en NOVA.

RTL Late Night met Twan Huys komt live vanuit De Hallen Studio's in Amsterdam en wordt geproduceerd door Blue Circle.
KingRadlerdinsdag 23 oktober 2018 @ 14:23
quote:
RTL Late Night met Twan Huys was een dagelijkse talkshow die te zien was bij RTL 4. Iedere werkdag om 22:30 uur ontving Twan Huys bijzondere gasten die midden in het nieuws stonden.
Eightyonedinsdag 23 oktober 2018 @ 14:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 14:23 schreef KingRadler het volgende:

[..]

RTL Late Night met Twan Huys was een dagelijkse talkshow die te zien was bij RTL 4. Iedere werkdag om 22:30 uur ontving Twan Huys bijzondere gasten die midden in het nieuws stonden.
...het heeft gelopen van september tot december 2018.
DKUpdinsdag 23 oktober 2018 @ 15:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 14:23 schreef KingRadler het volgende:

[..]

RTL Late Night met Twan Huys was een dagelijkse talkshow die te zien was bij RTL 4. Iedere werkdag om 22:30 uur ontving Twan Huys bijzondere gasten die midden in het nieuws stonden.
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 14:26 schreef Eightyone het volgende:

[..]

...het heeft gelopen van september tot december 2018.
giphy.gif
Op naar Wikipedia ;(

[ Bericht 4% gewijzigd door DKUp op 23-10-2018 15:10:19 ]
Confettidinsdag 23 oktober 2018 @ 23:48
Dit topic belooft veel goeds voor de kijkcijfers :') . Het wordt langzaamaan een ritueel, die rampkijkcijfers in de ochtend.
ikweethetooknietwoensdag 24 oktober 2018 @ 00:00
RTL reageert op lage kijkcijfers RTL Late Night met Twan Huys

"Hij heeft ons vertrouwen en onze steun"
"Wij zien de cijfers van RTL Late Night met Twan Huys ook. Een deel van de kritiek en de observaties zijn terecht", vindt de zegsvrouw. "We zijn acht weken bezig en we gaan het programma niet afrekenen op zo'n korte looptijd. Dat neemt niet weg dat niemand tevreden is met een dip onder de 200.000 kijkers. Dat moet beter. We werken er gezamenlijk hard aan om de weg omhoog te vinden, Twan in de eerste plaats. Hij heeft ons vertrouwen en onze steun. Het beter maken van het programma is onze focus."

Huys begon begin september aan zijn Late Night-avontuur. De eerste week kon hij nog redelijke cijfers noteren, met gemiddeld een half miljoen kijkers. Na de tweede week daalden de cijfers steeds harder en haalde Huys vaker niet dan wel de lijst van best bekeken programma's van de dag. Maandag werd een nieuw laagterecord neergezet toen er nog slechts 188.000 mensen afstemden op de show van Huys.

https://www.rtlboulevard.(...)hter-twan-huys-staan

:|W :|W :|W :|W
L_auteurwoensdag 24 oktober 2018 @ 07:37
260.000 kijkers.
vencodarkwoensdag 24 oktober 2018 @ 08:07
Ieder ander programma met dergelijke kijkcijfers zouden allang geen vervolg meer krijgen of gecancelled. Ze zijn te trots om toe te geven dat het een foute keuze was om deze kerel aan te trekken. :N
KingRadlerwoensdag 24 oktober 2018 @ 08:12
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 07:37 schreef L_auteur het volgende:
260.000 kijkers.
_O-
ikweethetooknietwoensdag 24 oktober 2018 @ 08:40
Is rtl late night te redden ? Wij vroegen het jullie

Het gaat niet goed met de kijkcijfers van RTL Late Night met Twan Huys. Maandagavond werd er een dieptepunt van slechts 180.000 kijkers geteld door Stichting Kijk- en Luisteronderzoek. Deze daling is spectaculair te noemen, in de hoogtijdagen voelden de NPO en Jeroen Pauw de hete adem van de commerciële zender in de nek maar dat lijkt nu voorgoed voorbij.

Wat is er met RTL Late Night gebeurd en hoezo kijkt er niemand meer naar? Nederland is niet alleen een land met 17 miljoen bondscoaches maar ook van 17 miljoen televisie-recensenten. Wij vroegen onze lezers wat ervoor nodig was om hen ervan te overtuigen rond half 11 de '4' op hun afstandbediening in te drukken. Metro kreeg honderden reacties waarvan er geen enkele positief was. :D _O- _O-

Saaie steriele sfeer
RTL Late Night is inmiddels alweer vijf jaar op de televisie. In 2013 werd de talkshow met veel bombarie aangekondigd als hét gezellige en luchtige alternatief voor Pauw. Sinds het vertrek van Barend & Van Dorp in 2006, was het een langgekoesterde wens van RTL om weer een succesvol praatprogramma op dit tijdslot te hebben.

Dit ging aanvankelijk best goed met een vlotte Humberto Tan aan het roer. Hij was geëngageerd, toegankelijk, rustig en van vele markten thuis. Ook de luchtige stukjes met internethumor gepresenteerd door Luuk Ikkink waren een fijne toevoeging. Dit duo had een zekere chemie en dit waardeerde de kijker. Deze vrolijke stemming van de begindagen wordt erg gemist. RTL Late Night anno 2018 is volgens de critici maar een steriele en saaie bedoeling.

„Ik mis humor. Gezellige gasten. Mooie verhalen. Het is saai," laat Claudia via Facebook weten en zeer veel mensen zijn het met haar eens. Ook zou RTL Late Night een duidelijke visie missen, Tineke vindt dat 'het programma meer een harde journalistieke talkshow zou moeten worden en geen ontmoetingscentrum voor BN'ers'. Veel anderen vinden juist dat het de andere kant op moet met juist meer ruimte voor entertainment en humor. Niet alleen aan tafel maar ook in het publiek zou het maar een dode bedoeling zijn.

Machtige mismatch
Het ging al een poosje niet goed met de kijkcijfers van Late Night toen RTL hem van het programma afhaalde en Twan Huys binnenhaalde voor een frisse wind. Deze beslissing wordt door het leeuwendeel van de respondenten weggehoond. „De combinatie 'serieuze' Twan en entertainment-georienteerd RTL Late Night zijn een totale mismatch," :D stelt Twitteraar Jelle vast. Irma is op Facebook nog een stuk feller. „Sluit de hele boel maar af jullie hebben het al verpest door Humberto weg te sturen."

Moet RTL Late Night met of zonder Twan Huys verder?
Het antwoord op deze vraag is uitermate eensgezind. RTL Late Night mét Twan Huys heeft geen toekomst, :D een RTL Late Night zonder Twan Huys zou een aanzienlijk deel nog wel kunnen werken. Door het wegsturen van Tan is het programma volgens René zijn 'soul verloren' en ook Marga is hier hiermee eens. „Dit programma hoort bij Humberto Tan. Ik kijk nu ook niet meer." Shane wil er graag iemand neerzetten 'die goed kan interviewen. Met Twan lijkt het elke keer op een ondervraging.' :D _O-

Naast een terugkeer van Humberto Tan is er nog een kandidaat die hoge ogen gooit als potentiële opvolger. Beau van Erven-Doorens, die onlangs nog een Televizierring won en het programma presenteerde in de zomer, wordt ook door flink wat van de lezers getipt. Corry ziet het helemaal zitten „Beau met Marieke terug zetten, succes verzekerd! Stukje entertainment is ook belangrijk laat op de avond" Ook prijzen de kijkers zijn interview-vaardigheden, gevoel voor humor, objectiviteit en flair.

Meer variatie, minder bn'ers
Ook al is je anchorman nog zo goed, er zijn ook spraakmakende gasten nodig om een praatprogramma tot een succes te maken. Ook hier laat RTL Late Night steken vallen. Volgens TV-recensent Angela de Jong is het overmatig vaak uitnodigen van Olcay Gulsen als deskundige 'van wat dan ook' zeer onverstandig. Ook StukTV zou niet goed uit de verf komen en beter op YouTube kunnen blijven. Deze namen komen ook terug bij de respondenten. Toch valt de naam van Peter R. de Vries nog een stuk vaker als ze het hebben over mensen die ze liever niet meer op tv willen zien.

De reacties op Facebook en Twitter zijn eveneens niet bepaald te spreken over de keuzes van de redactie. Dirk zou graag meer gewone burgers op televisie zien. „Al die programma's waar BN-ers de boventoon voeren worden we zat." :D _O_ Toon deelt dit standpunt en vindt dat 'elke provincie aan het woord moet worden gelaten'. Een groep anderen stelt dat het RTL programma veel te veel wordt gebruikt als promotiekanaal voor eigen televisieformats en bevriende artiesten. Verder worden de beroemde internationale gasten zoals Stormy Daniels als totaal niet interessant ervaren.

Tenslotte wordt de recente rel tussen Jenny Douwes en RTL Late Night meermaals aangekaart. Veel (ex)-kijkers leggen de schuld hiervan bij de redactie van het RTL-programma en Twan Huys. Een anonieme Twitteraar met een Nederlandse vlag in zijn gebruikersnaam vindt het programma bovendien 'veel te links' en wil meer 'rechtse gasten zien in talkshows'. Hierbij noemt hij namen als Geert Wilders, Wierd Duk en Theo Hiddema.

Het roer om
Als we onze sociale media kanalen moeten geloven is het eigenlijk nog een wonder dat er überhaupt nog 188.000 mensen afstemden op RTL Late Night :D _O- . Van de honderden oordelen was er geen enkele positief gestemd. Een aanzienlijk deel vindt het zelfs al te laat en denkt dat het beter is om Late Night met pensioen te sturen. Brenda denkt dat frisse start zou kunnen helpen. 'een half jaar geen talkshow en met een nieuw decor een nieuwe start maken.'

Volgens Tinie hoort Twan Huys thuis op de NPO waar hij met succes Nieuwsuur en College Tour presenteerde. Een terugkeer van Humberto Tan of een Beau van Erven-Doorens als nieuwe presentator zou de 'soul' en de humor in het programma terug kunnen laten keren en iets vroeger beginnen wordt een keer of tien genoemd. Maar dit is volgens de Metro-lezers niet genoeg. Ook de redactie zal andere keuzes moeten maken en het roer drastisch moeten omgooien. Stilzitten is in elk geval geen optie.

https://www.metronieuws.n(...)j-vroegen-het-jullie

Zo Sven Sauve duidelijk nu :?
Of denk je dat we gek zijn en jij wel even bepaald wat wij kijken }:| :r
ikweethetooknietwoensdag 24 oktober 2018 @ 08:45
Deskundigen over kijkcijferdrama Twan Huys: 'Heilloze weg'

"Kijkers zappen massaal weg als RTL Late Night begint", zegt Fons van Westerloo tegen de Volkskrant. "Ze zien kortsluiting: een goede journalist die een programma presenteert dat niet relevant is, met steeds meer entertainment."

Tv-kenner Bert van der Veer denkt dat er in de winterstop aan de formule gesleuteld gaat worden. "Het zou me niet verbazen als RTL in januari een pauze inlast en een paar maanden later terugkomt met een andere opzet. Er moet iets gebeuren."

Niet afrekenen :|W
RTL liet dinsdag weten achter Huys te blijven staan. Hij heeft een driejarig contract bij de zender. "We zijn acht weken bezig en we gaan het programma niet afrekenen op zo'n korte looptijd", liet een woordvoerder weten. "We werken er gezamenlijk hard aan om de weg omhoog te vinden, Twan in de eerste plaats." :|W :|W

https://www.1limburg.nl/d(...)an-huys-heilloze-weg

Kop in het zand bij RTL :|W :|W
supernigerwoensdag 24 oktober 2018 @ 09:37
Op naar 0 kijkers.
KingRadlerwoensdag 24 oktober 2018 @ 09:45
zouden er nu al gasten zijn die niet langs willen komen.
Eightyonewoensdag 24 oktober 2018 @ 13:35
quote:
1s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 08:07 schreef vencodark het volgende:
Ieder ander programma met dergelijke kijkcijfers zouden allang geen vervolg meer krijgen of gecancelled. Ze zijn te trots om toe te geven dat het een foute keuze was om deze kerel aan te trekken. :N
Je kunt je afvragen of 'ie momenteel lekker slaapt.
RipCitywoensdag 24 oktober 2018 @ 13:36
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 09:45 schreef KingRadler het volgende:
zouden er nu al gasten zijn die niet langs willen komen.
Je kan je boek nog beter pluggen in eigen huis en tuin of de bzt show.
Rocket Ridewoensdag 24 oktober 2018 @ 13:50
Je kunt Huys vervangen door Beau van Erven-Doorens. Dat zal zeker een tijdelijke opleving teweeg brengen, maar ik denk dat het programma gewoon ten dode opgeschreven is. Gewoon even tijdje stoppen en over een half jaartje weer iets nieuws bedenken. In ieder geval met een andere naam en presentator.
Eightyonewoensdag 24 oktober 2018 @ 13:53
Beau wil niet, heeft 'ie ooit aangegeven, en bovendien gaat dat ten koste van z'n succesvolle prime time-programma's.

Misschien kan RTL zich beter richten op een weekend-talkshow, dus van vrijdag t/m zondag. Puur entertainment-gericht. Een beetje als het ter ziele 'Dino' (en met een vergelijkbaar decor, want dat zag er goed uit), maar dan met een presentator die iets minder ADHD is. :+
Zawoensdag 24 oktober 2018 @ 20:40
quote:
0s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 13:50 schreef Rocket Ride het volgende:
Je kunt Huys vervangen door Beau van Erven-Doorens.
Nee dat kan Beau niet.
Een keertje iemand aardig tijdens de vakantie vervangen staat niet gelijk aan seizoenen lang bv 800.000 kijkers aan je kunnen binden.

Beau is geen journalist, maar een poseur die alleen weet te gedijen in het effectbejag genre.
Loekie1donderdag 25 oktober 2018 @ 06:26
Ik zou iemand met humor nemen, bijv. Jan Jaap van der Wal. Ga je meteen het taboe doorbreken om eens een wat minder knap persoon neer te zetten.
ikweethetooknietdonderdag 25 oktober 2018 @ 09:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 oktober 2018 23:48 schreef Confetti het volgende:
Dit topic belooft veel goeds voor de kijkcijfers :') . Het wordt langzaamaan een ritueel, die rampkijkcijfers in de ochtend.
330.000 :P
DKUpdonderdag 25 oktober 2018 @ 09:14
De kijkcijfers gaan spontaan omhoog met nul reacties hier tijdens de uitzending.
Eightyonedonderdag 25 oktober 2018 @ 11:04
https://www.geenstijl.nl/(...)eetje-erik-mouthaan/
Wereldgozerdonderdag 25 oktober 2018 @ 11:36
http://www.mediacourant.n(...)or-kijkcijfers-twan/ :')
Zadonderdag 25 oktober 2018 @ 12:28
quote:
1s.gif Op woensdag 24 oktober 2018 00:00 schreef ikweethetookniet het volgende:
RTL reageert op lage kijkcijfers RTL Late Night met Twan Huys

"Hij heeft ons vertrouwen en onze steun"
Misselijkmakend.
Dit vertrouwen en steun hadden ze moeten geven aan degene die jarenlang hun kijkcijferhit was.

Humberto Tan afdanken omdat de kijkers de RTL promo-gasten beu waren, zonder ooit te zeggen "Humberto heeft ons volledige vertrouwen en steun" maar de opvolger die nog niet kan tippen aan de 'laagte-records' van Tan continue volledig steunen en vertrouwen is compleet belachelijk.
ikweethetooknietdonderdag 25 oktober 2018 @ 12:43
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 12:28 schreef Za het volgende:
....Misselijkmakend......
Kijk maar naar die kop :r dan weet je al genoeg :7
c9de110b-b128-4d22-8227-162bc1a678b6?width=664&height=374

"Sven beschikt over zakelijk inzicht, goed leiderschap en een uitgesproken gevoel voor toekomstige ontwikkelingen. Hij is zeer bekend met het bedrijf en het Nederlandse medialandschap.'' :') _O- _O-

Sauvé heeft zin in zijn nieuwe functie. "RTL Nederland heeft de afgelopen jaren een ware transformatie doorgemaakt. Dankzij onze consumentgerichte strategie hebben we een sterke positie geclaimd tussen traditionele lokale spelers en nieuwe, vaak internationale, digitale spelers in.''

De nieuwe directeur wil deze positie verder uitbouwen bij het produceren van "de meest krachtige lokale content en het creëren van innovatieve advertentiemogelijkheden". :') :')
"Ik ben trots dat ik dit mooie bedrijf met zijn getalenteerde medewerkers als CEO mag begeleiden bij dit dynamische proces.''

https://www.parool.nl/kun(...)as-bij-rtl~a4499952/

Prietpraat :r :r van een onbenul
Vlaggenroofdonderdag 25 oktober 2018 @ 12:51
Ik had en heb veel respect voor humberto, ze hadden hem nooit weg moeten halen, maar heel die situatie met dionne was ook niet handig.

Mensen verwachten iets luchtigs bij rtl en Twan - ondanks college tour en zijn kwaliteit als interviewer - is dat gewoon niet
Zithdonderdag 25 oktober 2018 @ 13:04
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 12:28 schreef Za het volgende:

[..]

Misselijkmakend.
Dit vertrouwen en steun hadden ze moeten geven aan degene die jarenlang hun kijkcijferhit was.

Humberto Tan afdanken omdat de kijkers de RTL promo-gasten beu waren, zonder ooit te zeggen "Humberto heeft ons volledige vertrouwen en steun" maar de opvolger die nog niet kan tippen aan de 'laagte-records' van Tan continue volledig steunen en vertrouwen is compleet belachelijk.
Fuck tan
ikweethetooknietdonderdag 25 oktober 2018 @ 13:11
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 13:04 schreef Zith het volgende:
Fuck tan
Tan fucked Dionne :P
DKUpdonderdag 25 oktober 2018 @ 13:32
De overschakeling van PAUW naar het late NOS-journaal met Dionne Stax is inderdaad wel ongemakkelijk komisch.
Moneyfornothing1donderdag 25 oktober 2018 @ 13:54
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 12:51 schreef Vlaggenroof het volgende:
Ik had en heb veel respect voor humberto, ze hadden hem nooit weg moeten halen, maar heel die situatie met dionne was ook niet handig.
en hij neukte natuurlijk ook de hele redactie, werkte ook niet mee ;(
Zavrijdag 26 oktober 2018 @ 10:33
226.000
DKUpvrijdag 26 oktober 2018 @ 10:34
Op naar de 1 miljoen kijkers.
ja_okay_whatevervrijdag 26 oktober 2018 @ 13:10
quote:
14s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 10:34 schreef DKUp het volgende:
Op naar de 1 miljoen kijkers.
Totaal in een week?
supernigervrijdag 26 oktober 2018 @ 18:02
Straks een item hierover bij DWDD.
chufivrijdag 26 oktober 2018 @ 18:04
Laatste uitzending vandaag?
DKUpvrijdag 26 oktober 2018 @ 18:10
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 18:04 schreef chufi het volgende:
Laatste uitzending vandaag?
Op naar de 0 kijkers dan maar :{
chufivrijdag 26 oktober 2018 @ 18:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 18:10 schreef DKUp het volgende:

[..]

Op naar de 0 kijkers dan maar :{
Ik zapp meestal ff langs een dan meestal gauw weer door
Zavrijdag 26 oktober 2018 @ 20:37
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 18:04 schreef chufi het volgende:
Laatste uitzending vandaag?
Ik gok nog 2 weken.
ikweethetooknietvrijdag 26 oktober 2018 @ 20:54
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 20:37 schreef Za het volgende:
Ik gok nog 2 weken.
Humberto is vandaag jarig :D
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Humberto_Tan

Gezellig vieren met familie en Dionne erbij *O* *O*
Hyperdudezaterdag 27 oktober 2018 @ 09:52
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 18:04 schreef chufi het volgende:
Laatste uitzending vandaag?
Zapte er ff langs.
Ging over de Toppers ofzo. :')
DKUpzaterdag 27 oktober 2018 @ 10:20
quote:
14s.gif Op vrijdag 26 oktober 2018 10:34 schreef DKUp het volgende:
Op naar de 1 miljoen kijkers.
499.000 kijkers gisteren.
JanCeesmaandag 29 oktober 2018 @ 22:39
Jongerenafdelingen van politieke partijen

Triestig
richoliomaandag 29 oktober 2018 @ 22:40
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:39 schreef JanCees het volgende:
Jongerenafdelingen van politieke partijen

Triestig
Is toch leuk
BansheeBoymaandag 29 oktober 2018 @ 22:40
Die girl wordt lerares ofzo? Met haar overduidelijke articulatie.

:{²
JanCeesmaandag 29 oktober 2018 @ 22:40
Absoloet
richoliomaandag 29 oktober 2018 @ 22:40
quote:
15s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:40 schreef BansheeBoy het volgende:
Die girl wordt lerares ofzo? Met haar overduidelijke articulatie.

:{²
Of politica
JanCeesmaandag 29 oktober 2018 @ 22:41
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:40 schreef richolio het volgende:

[..]

Is toch leuk
nee kinderachtig
richoliomaandag 29 oktober 2018 @ 22:42
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:41 schreef JanCees het volgende:

[..]

nee kinderachtig
Waarom? Zijn gewoon redelijke organisaties met een bestuur en al hoor

Ze zijn er om hun moeder partijen scherp te houden, lijkt me goed
JanCeesmaandag 29 oktober 2018 @ 22:42
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:42 schreef richolio het volgende:

[..]

Waarom? Zijn gewoon redelijke organisaties met een bestuur en al hoor

Ze zijn er om hun moeder partijen scherp te houden, lijkt me goed
ze kunnen zich gewoon bij de politieke partij zelf aanmelden

Jongerenorganisatie is puur voor de bühne
JanCeesmaandag 29 oktober 2018 @ 22:44
Studenten moeten niet zo zaniken zeg

Het is hier gewoon goed geregeld zelfs met leenstelsel
BansheeBoymaandag 29 oktober 2018 @ 22:44
Rare girl man met haar ackward glimlach.

:{²
JanCeesmaandag 29 oktober 2018 @ 22:44
En als je een kamer te duur vind ga je niet in Amsterdam wonen maar er buiten
Postbus100maandag 29 oktober 2018 @ 22:50
Gemiste kans in de OP: Twan naar Huys sturen.
Nattekatmaandag 29 oktober 2018 @ 22:56
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:44 schreef JanCees het volgende:
En als je een kamer te duur vind ga je niet in Amsterdam wonen maar er buiten
600¤ voor 6m2 is gewoon triest, hoe je het ook bekijkt. Dat er überhaupt al op 6m2 geleefd moet worden is triest.
Hawaii_Timdinsdag 30 oktober 2018 @ 00:19
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:44 schreef JanCees het volgende:
Studenten moeten niet zo zaniken zeg

Het is hier gewoon goed geregeld zelfs met leenstelsel
Het is de afgelopen jaren wel hard achteruit gegaan
ikweethetooknietdinsdag 30 oktober 2018 @ 08:02
quote:
16s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:50 schreef Postbus100 het volgende:
Gemiste kans in de OP: Twan naar Huys sturen.
Idd kan iemand dat ff regelen :?
248.000 kijkertjes ;)
ietjefietjedinsdag 30 oktober 2018 @ 08:34
quote:
0s.gif Op donderdag 25 oktober 2018 06:26 schreef Loekie1 het volgende:
Ik zou iemand met humor nemen, bijv. Jan Jaap van der Wal. Ga je meteen het taboe doorbreken om eens een wat minder knap persoon neer te zetten.
Jan jaap lijkt adrem, maar het is allemaal ingestudeerd.
timmmmmdinsdag 30 oktober 2018 @ 08:39
quote:
0s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:56 schreef Nattekat het volgende:

[..]

600¤ voor 6m2 is gewoon triest, hoe je het ook bekijkt. Dat er überhaupt al op 6m2 geleefd moet worden is triest.
Weet je wat de prijs per vierkante meter is in Amsterdam centrum?

Dan moet je dus niet in Amsterdam gaan wonen als student of niet klagen over de huurprijs
Zawoensdag 31 oktober 2018 @ 12:32
Twan terug in de kijkcijfer top 25, 443.000 kijkers op een dinsdagavond is niet verkeerd.
showtimerdonderdag 1 november 2018 @ 10:43
quote:
0s.gif Op woensdag 31 oktober 2018 12:32 schreef Za het volgende:
Twan terug in de kijkcijfer top 25, 443.000 kijkers op een dinsdagavond is niet verkeerd.
Kijk je ook naar de voorprogrammering?

Maandag 317.000 --> 248.000
Dinsdag 1.198.000 --> 443.000
Woensdag 779.000 --> 335.000

Procentueel is de dinsdag dan zelfs de grootste daling.
Eightyonedonderdag 1 november 2018 @ 10:55
Gisterenavond waren de tafel en de onderwerpen trouwens zodanig dat ze net zo goed niks hadden kunnen uitzenden. Dan valt het nog mee.
Handleidingdonderdag 1 november 2018 @ 23:00
Ah we gaan het over Joran van der Sloot hebben. Laatste reddingsmiddel.
roos94donderdag 1 november 2018 @ 23:01
Die hoeveelheid van P.R De Vries aan talkshowtafels :') deze man is overal
Handleidingdonderdag 1 november 2018 @ 23:03
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 23:01 schreef roos94 het volgende:
Die hoeveelheid van P.R De Vries aan talkshowtafels :') deze man is overal
zelfs bij een show die niemand nog kijkt.
Handleidingdonderdag 1 november 2018 @ 23:03
The voice :') Oke tot zover mijn 5 minuten Twan.
JanCeesdonderdag 1 november 2018 @ 23:04
quote:
0s.gif Op donderdag 1 november 2018 23:03 schreef Handleiding het volgende:

[..]

zelfs bij een show die niemand nog kijkt.
2500 euro is 2500 euro
TheVulturedonderdag 1 november 2018 @ 23:21
Robin Wright had ook niet echt veel zin geloof ik :D
ikweethetooknietdonderdag 1 november 2018 @ 23:30
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 23:04 schreef JanCees het volgende:
2500 euro is 2500 euro
Binnen een uurtje,
Weer een factuurtje _O-
Zavrijdag 2 november 2018 @ 01:14
Waylon zit er ook weer eens...
Dit format is echt compleet verandert zeg.
ietjefietjevrijdag 2 november 2018 @ 07:53
quote:
1s.gif Op donderdag 1 november 2018 23:01 schreef roos94 het volgende:
Die hoeveelheid van P.R De Vries aan talkshowtafels :') deze man is overal
Echt een zap momentje
Drekkoningvrijdag 2 november 2018 @ 07:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 01:14 schreef Za het volgende:
Waylon zit er ook weer eens...
Dit format is echt compleet verandert zeg.
Ik dacht dat Twan enkel serieuze gasten wilde en geen mensen die programma's of boeken kwamen promoten? :')
ikweethetooknietvrijdag 2 november 2018 @ 08:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 november 2018 01:14 schreef Za het volgende:
Waylon zit er ook weer eens...
Dit format is echt compleet verandert zeg.
317.000 kijkertjes dus dat helpt echt :|W
Eightyonevrijdag 2 november 2018 @ 12:07
Het viel wel mee gisterenavond. Al was het in dit geval een gok, omdat de NPO-app cq. Chromecast (het was de bedoeling om Pauw te kijken) niet goed werkte. :{

Maar soms blijkt er ook met een tafel waar je niet veel van verwacht nog een aardige show uit te persen.
GGMMvrijdag 2 november 2018 @ 12:53
quote:
1s.gif Op maandag 29 oktober 2018 22:44 schreef JanCees het volgende:
En als je een kamer te duur vind ga je niet in Amsterdam wonen maar er buiten
*vindt
#ANONIEMvrijdag 2 november 2018 @ 22:41
Nobel *O*
zoemvrijdag 2 november 2018 @ 23:17
"U spreekt Engels?" _O-
#ANONIEMvrijdag 2 november 2018 @ 23:21
sinds 6 jaar?
#ANONIEMvrijdag 2 november 2018 @ 23:22
Schandalig
#ANONIEMvrijdag 2 november 2018 @ 23:23
Ik vind het niks dit nummer. Sorry.
egelhondzaterdag 3 november 2018 @ 00:50
Eerste keer dat ik RTL late night met Twan gekeken heb. Humberto was zoveel leuker.
KingRadlerzaterdag 3 november 2018 @ 06:08
Wat Engels.?
ikweethetooknietzaterdag 3 november 2018 @ 11:57
’Bekende oncoloog AvL weg om #MeToo’

Jan Schellens, vooraanstaand onderzoeker naar kanker in Nederland, is vertrokken bij het Nederlands Kanker Instituut-Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis (NKI-AVL) nadat een extern bureau op verzoek van de raad van bestuur onderzoek deed naar meldingen van grensoverschrijdend gedrag tegenover een promovenda.

Schellens geldt als de motor achter vele klinische studies die de behandeling van kanker hebben verbeterd en kreeg vorig jaar een prestigieuze oeuvreprijs. Hij geniet enige bekendheid door optredens in tv-programma’s De Wereld Draait Door en RTL Late Night. :D

https://www.telegraaf.nl/(...)g-av-l-weg-om-me-too

Weer een gast minder :|W
Zazaterdag 3 november 2018 @ 14:04
Gisteren 848.000 kijkers voor Twan Huys.

Voor Pauw waren dat er slechts 815.000.
ja_okay_whateverzaterdag 3 november 2018 @ 14:13
Zou het beter zijn voor dit programma als het 1 keer per week was?
egelhondzaterdag 3 november 2018 @ 23:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 november 2018 14:04 schreef Za het volgende:
Gisteren 848.000 kijkers voor Twan Huys.

Voor Pauw waren dat er slechts 815.000.
Na the voice is makkelijk scoren. Maandag weer onder de helft
showtimerdinsdag 6 november 2018 @ 11:01
Is Twan gestopt met "de mazzel"? :D
Eightyonedinsdag 6 november 2018 @ 11:32
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 november 2018 23:58 schreef egelhond het volgende:

[..]

Na the voice is makkelijk scoren. Maandag weer onder de helft
Sterker nog: 237.000.
DKUpdinsdag 6 november 2018 @ 11:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:32 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Sterker nog: 237.000.
Dramatische gasten waren er gisteren.....
Wat wil je met o.a. Barbara Barend :+
showtimerdinsdag 6 november 2018 @ 12:00
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:34 schreef DKUp het volgende:

[..]

Dramatische gasten waren er gisteren.....
Wat wil je met o.a. Barbara Barend :+
Fernando Halman zit tegenwoordig ook onder de sneltoetsen van de redactie. Bij Matthijs wilde het niet echt lukken, maar hier is hij helemaal binnen.
Zadonderdag 8 november 2018 @ 14:47
281.000
DKUpdonderdag 8 november 2018 @ 15:35
quote:
9s.gif Op dinsdag 6 november 2018 12:00 schreef showtimer het volgende:

[..]

Fernando Halman zit tegenwoordig ook onder de sneltoetsen van de redactie. Bij Matthijs wilde het niet echt lukken, maar hier is hij helemaal binnen.
Ja, hij heeft ook niks boeiends te vertellen, buiten dat hij fan is van een Amerikaanse ster.
matthijstdonderdag 8 november 2018 @ 23:02
Sletski's
ikweethetooknietdonderdag 8 november 2018 @ 23:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 november 2018 11:34 schreef DKUp het volgende:
Dramatische gasten waren er gisteren.....
Moet je vandaag eens kijken ;) :|W
ikweethetooknietvrijdag 9 november 2018 @ 10:05
245.000 :')
Hoe lang nog deze marteling :{
DKUpvrijdag 9 november 2018 @ 11:16
quote:
1s.gif Op donderdag 8 november 2018 23:14 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Moet je vandaag eens kijken ;) :|W
Ja bijna iedere dag. Ik kijk ook niet meer :+
admiraal_anaalvrijdag 9 november 2018 @ 11:27
Ik zet bewust Pauw op om die kijkcijfers te beïnvloeden want LN hoort gewoon dood te bloeden met Twan :')
Eightyonevrijdag 9 november 2018 @ 11:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 11:27 schreef admiraal_anaal het volgende:
Ik zet bewust Pauw op om die kijkcijfers te beïnvloeden want LN hoort gewoon dood te bloeden met Twan :')
Je hebt een kijkcijfer-kastje?
Zithvrijdag 9 november 2018 @ 11:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 november 2018 11:27 schreef admiraal_anaal het volgende:
Ik zet bewust Pauw op om die kijkcijfers te beïnvloeden want LN hoort gewoon dood te bloeden met Twan :')
Kijkcijfers beïnvloeden zonder kijkcijferdoosje :')
showtimerdinsdag 13 november 2018 @ 09:34
Jeetje, Twan had gisteren hogere kijkcijfers dan het programma voor hem.
Wereldgozerdinsdag 13 november 2018 @ 09:38
Jongens, vergeet Madonna of Michael Jackson.

Jack Shirak (? :') ) is groter dan alle muzieklegendes bij elkaar.

DKUpdinsdag 13 november 2018 @ 09:47
Maar waar was Fernando om deze wereldster de hemel in te prijzen?
ikweethetooknietwoensdag 14 november 2018 @ 14:39
Twan Huys: Wakker worden met kritiek is niet prettig

Twan Huys vindt het niet erg prettig om in de ochtend wakker te worden met slechte kijkcijfers van RTL Late Night en met kritiek op zijn presenteerstijl. Toch wordt de presentator van de talkshow er niet onzeker van, zo zegt hij vanavond in het programma Van der Vorst ziet sterren.

Iedere ochtend neemt Huys online de kranten door. En dan komt hij wel eens snoeiharde recensies tegen. ,,Het is niet altijd prettig wakker worden als je naam er weer in staat", biecht Twan op aan Peter van der Vorst. Zo adviseerde de recensent van deze krant, Angela de Jong, hem onlangs nog niet langer ‘met de moed der wanhoop enige belangstelling te veinzen’. ,,Dat is iets waar je liever niet mee wakker wordt”, aldus de RTL-presentator.

Maar de harde kritieken over de tegenvallende kijkcijfers maken hem niet onzeker, zegt Twan. De presentator geeft toe dat hij het er twintig jaar geleden misschien wel moeilijk mee zou hebben. Maar nu niet meer. ,,Ik ben al vrij lang journalist en ik presenteer al vrij lang televisieprogramma's. Dus ik weet wel wat ik kan. Daar ben ik niet onzeker over. Anders zou ik het ook niet kunnen presenteren.”

https://www.ad.nl/show/tw(...)et-prettig~afa0e026/

:') x miljoen :7
wolfrolfdonderdag 15 november 2018 @ 10:22
quote:
6s.gif Op woensdag 14 november 2018 14:39 schreef ikweethetookniet het volgende:
Twan Huys: Wakker worden met kritiek is niet prettig

Twan Huys vindt het niet erg prettig om in de ochtend wakker te worden met slechte kijkcijfers van RTL Late Night en met kritiek op zijn presenteerstijl. Toch wordt de presentator van de talkshow er niet onzeker van, zo zegt hij vanavond in het programma Van der Vorst ziet sterren.

Iedere ochtend neemt Huys online de kranten door. En dan komt hij wel eens snoeiharde recensies tegen. ,,Het is niet altijd prettig wakker worden als je naam er weer in staat", biecht Twan op aan Peter van der Vorst. Zo adviseerde de recensent van deze krant, Angela de Jong, hem onlangs nog niet langer ‘met de moed der wanhoop enige belangstelling te veinzen’. ,,Dat is iets waar je liever niet mee wakker wordt”, aldus de RTL-presentator.

Maar de harde kritieken over de tegenvallende kijkcijfers maken hem niet onzeker, zegt Twan. De presentator geeft toe dat hij het er twintig jaar geleden misschien wel moeilijk mee zou hebben. Maar nu niet meer. ,,Ik ben al vrij lang journalist en ik presenteer al vrij lang televisieprogramma's. Dus ik weet wel wat ik kan. Daar ben ik niet onzeker over. Anders zou ik het ook niet kunnen presenteren.”

https://www.ad.nl/show/tw(...)et-prettig~afa0e026/

:') x miljoen :7
Angela de Jong :') Omhooggevallen huppelkut
ikweethetooknietdonderdag 15 november 2018 @ 14:53
‘Twitter-rechter’ Judge Joyce haalt uit naar Twan Huys: 'Ronduit schadelijke televisie’

De uitzending van RTL Late Night waarin presentator Twan Huys in gesprek ging met de ex-vrouw en dochter van ‘wraakvader’ Mario Haazen, was ‘eenzijdig, kritiekloos en ronduit schadelijk’. Tot die vernietigende conclusie komt Joyce Lie, bestuursrechter in Den Bosch. ,,Dit soort televisie draagt bij aan een vertekend en scheef beeld van de Nederlandse rechtspraak.”

Joyce Lie is misschien wel de bekendste twitteraar onder de rechters. Onder haar pseudo ‘Judge Joyce’ heeft ze accounts op Twitter, Facebook en Instagram en bereikt ze dagelijks tienduizenden volgers. Met duidelijke en begrijpelijke taal hoopt de bestuursrechter zo veel mogelijk Nederlanders bij de rechtspraak te betrekken.

De uitzending in RTL Late Night over de veroordeling van Mario Haazen uit Helmond is bij Lie in het verkeerde keelgat geschoten. Huys zou tijdens het gesprek onvoldoende oog hebben gehad voor de feiten en zou zich enkele hebben laten leiden door het verdriet en de boosheid van de familie.

De zaak van ‘wraakvader’ Mario Haazen draait om een ex-tbs’er van in de veertig die de minderjarige dochter van Haazen lastig viel. Haazen sloeg de belager vervolgens in elkaar met een schep. De ‘wraakvader’ kreeg maandag 4,5 jaar cel opgelegd van de rechtbank wegens poging tot doodslag en ‘eigenrichting’.

Patty Brard
,,Wat een kritiekloze, eenzijdige, stemmingmakende, ronduit schadelijke televisie”, schrijft Lie op Twitter. ,,Heeft de presentator de uitspraak gelezen? Gokje: nee.” In de uitzending konden de ex-vrouw en de dochter hun verontwaardiging uitspreken over de fors hogere straf die Haazen in een hoger beroep kreeg opgelegd. Ook Patty Brard mocht van Huys even haar mening geven over de uitspraak.

,,Natuurlijk is iedereen vrij om zijn mening te geven over uitspraken”, twittert Lie. ,,Maar zorg er als programmamakers dan wel voor dat je de feiten op orde hebt. Dat was hier niet het geval, in elk geval werden die feiten (namelijk: de inhoud van het vonnis waar het item over gaat) nergens genoemd.”

Volgens de bestuursrechter draagt de uitzending van Twan Huys bij aan een ‘vertekend en scheef beeld van de Nederlandse rechtspraak’. ,,En dat kan de maatschappij erg duur komen te staan.”

https://www.ad.nl/binnenl(...)-televisie~a415056a/

Twan heeft weer een kijker minder :D _O-
Zadonderdag 15 november 2018 @ 20:17
quote:
6s.gif Op donderdag 15 november 2018 14:53 schreef ikweethetookniet het volgende:
‘Twitter-rechter’ Judge Joyce haalt uit naar Twan Huys: 'Ronduit schadelijke televisie’

De uitzending van RTL Late Night waarin presentator Twan Huys in gesprek ging met de ex-vrouw en dochter van ‘wraakvader’ Mario Haazen, was ‘eenzijdig, kritiekloos en ronduit schadelijk’. Tot die vernietigende conclusie komt Joyce Lie, bestuursrechter in Den Bosch. ,,Dit soort televisie draagt bij aan een vertekend en scheef beeld van de Nederlandse rechtspraak.”

Joyce Lie is misschien wel de bekendste twitteraar onder de rechters. Onder haar pseudo ‘Judge Joyce’ heeft ze accounts op Twitter, Facebook en Instagram en bereikt ze dagelijks tienduizenden volgers. Met duidelijke en begrijpelijke taal hoopt de bestuursrechter zo veel mogelijk Nederlanders bij de rechtspraak te betrekken.

De uitzending in RTL Late Night over de veroordeling van Mario Haazen uit Helmond is bij Lie in het verkeerde keelgat geschoten. Huys zou tijdens het gesprek onvoldoende oog hebben gehad voor de feiten en zou zich enkele hebben laten leiden door het verdriet en de boosheid van de familie.

De zaak van ‘wraakvader’ Mario Haazen draait om een ex-tbs’er van in de veertig die de minderjarige dochter van Haazen lastig viel. Haazen sloeg de belager vervolgens in elkaar met een schep. De ‘wraakvader’ kreeg maandag 4,5 jaar cel opgelegd van de rechtbank wegens poging tot doodslag en ‘eigenrichting’.

Patty Brard
,,Wat een kritiekloze, eenzijdige, stemmingmakende, ronduit schadelijke televisie”, schrijft Lie op Twitter. ,,Heeft de presentator de uitspraak gelezen? Gokje: nee.” In de uitzending konden de ex-vrouw en de dochter hun verontwaardiging uitspreken over de fors hogere straf die Haazen in een hoger beroep kreeg opgelegd. Ook Patty Brard mocht van Huys even haar mening geven over de uitspraak.

,,Natuurlijk is iedereen vrij om zijn mening te geven over uitspraken”, twittert Lie. ,,Maar zorg er als programmamakers dan wel voor dat je de feiten op orde hebt. Dat was hier niet het geval, in elk geval werden die feiten (namelijk: de inhoud van het vonnis waar het item over gaat) nergens genoemd.”

Volgens de bestuursrechter draagt de uitzending van Twan Huys bij aan een ‘vertekend en scheef beeld van de Nederlandse rechtspraak’. ,,En dat kan de maatschappij erg duur komen te staan.”

https://www.ad.nl/binnenl(...)-televisie~a415056a/

Twan heeft weer een kijker minder :D _O-
Eerlijk gezegd ben ik het gezeik op Twan Huys zo ontzettend beu.

Het is een beetje net als met Trump, iedereen duikelt over elkaar heen om hem liefst dagelijks af te zeiken.
JaneDoedonderdag 15 november 2018 @ 20:51
quote:
13s.gif Op donderdag 15 november 2018 20:17 schreef Za het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd ben ik het gezeik op Twan Huys zo ontzettend beu.

Het is een beetje net als met Trump, iedereen duikelt over elkaar heen om hem liefst dagelijks af te zeiken.
nou dat
is echt iets van deze tijd, programma's en presentators kapot schrijven
vind je iets niet leuk, kijk dan gewoon niet... kranten die iedere ochtend weer moeten berichten over dramatische kijkcijfers, tis gewoon obsessief..als een programma mislukt wordt het op een gegeven moment vanzelf wel van de buis gehaald
xzazdonderdag 15 november 2018 @ 22:46
Stormlooptopic
Handleidingdonderdag 15 november 2018 @ 23:03
Seal uitnodigen om je show te redden :')

geen idee of dit vanavond was, ik zag het ergens voorbij komen,
Handleidingdonderdag 15 november 2018 @ 23:04
quote:
1s.gif Op donderdag 15 november 2018 20:51 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

nou dat
is echt iets van deze tijd, programma's en presentators kapot schrijven
vind je iets niet leuk, kijk dan gewoon niet... kranten die iedere ochtend weer moeten berichten over dramatische kijkcijfers, tis gewoon obsessief..als een programma mislukt wordt het op een gegeven moment vanzelf wel van de buis gehaald
Mediacourant lezer gespot _O_
JaneDoevrijdag 16 november 2018 @ 02:13
quote:
0s.gif Op donderdag 15 november 2018 23:04 schreef Handleiding het volgende:

[..]

Mediacourant lezer gespot _O_
deze post is overbodig, je hebt 1 minuut eerder mijn punt al bevestigd
Loekie1vrijdag 16 november 2018 @ 13:28
Eén persoon is tenminste tevreden over Twan Huys en dat is hijzelf.
Zadinsdag 20 november 2018 @ 01:22
In Fallout lijkt Tom Cruise opeens zoveel op Twan Huys. MO

1532611061-MI6_scenes.jpg?d=600x450
KingRadlerwoensdag 21 november 2018 @ 14:05
is Seal al geweest?
Eightyonedonderdag 22 november 2018 @ 11:31
Ik vraag me af wat er door Twan Huys z'n hoofd ging toen 'ie gisterenavond het over Bouwval Gezocht ging hebben (vast een 'moetje' dat hem door RTL opgedrongen is).

-"Ik krijg toch lekker 3 miljoen euro, dus wat maakt het uit."
-Of schaamte.

:{
Handleidingdonderdag 22 november 2018 @ 23:03
ik word altijd zo misselijk van de top2000 fragmenten ;( Adele ;(
roos94donderdag 22 november 2018 @ 23:04
At last nooit in de top 2000? Verbaasd me.
Handleidingdonderdag 22 november 2018 @ 23:09
quote:
0s.gif Op donderdag 22 november 2018 23:04 schreef roos94 het volgende:
At last nooit in de top 2000? Verbaasd me.
Men kiest liever nog een nummer van Marco Borsato.
Handleidingvrijdag 23 november 2018 @ 22:39
2Brothers on the 4th floor :D
Handleidingvrijdag 23 november 2018 @ 22:42
een blaag van midden 30 met een autobiografie :')
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 22:47

Met Sylvana als danseres, nog zonder Desirée
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 22:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 22:42 schreef Handleiding het volgende:
een blaag van midden 30 met een autobiografie :')
Ja dat is raar altijd, mijn leven is niet eens interessant genoeg ál mocht ik de 90 halen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-11-2018 22:50:16 ]
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 22:53
Is jaren negentig dancemusic ineens weer hip trouwens? Ik zie het zo vaak op TV nu. Terwijl ik van dichtbij weet dat vooral de zangeressen die de songs droegen (want dat deden ze) er vaak (niet altijd) niet veel aan overhielden.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-11-2018 22:55:55 ]
KillemWieftvrijdag 23 november 2018 @ 23:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 22:53 schreef lrishCassidy het volgende:
Is jaren negentig dancemusic ineens weer hip trouwens? Ik zie het zo vaak op TV nu. Terwijl ik van dichtbij weet dat vooral de zangeressen die de songs droegen (want dat deden ze) er vaak (niet altijd) niet veel aan overhielden.
Aan de optredens wel, maar dat werd lekker opgesnoven. :')
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 23:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 november 2018 23:08 schreef KillemWieft het volgende:

[..]

Aan de optredens wel, maar dat werd lekker opgesnoven. :')
Nee hoor. Ik denk dat dat afhankelijk is van wie je bent als persoon.
KillemWieftvrijdag 23 november 2018 @ 23:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 23:10 schreef lrishCassidy het volgende:

[..]

Nee hoor. Ik denk dat dat afhankelijk is van wie je bent als persoon.
Zuipen, snuiven, feesten, dure vakanties, dure kleding etc.

Maar goed, ik vind het terecht dat de schrijvers en producers er meer aan overhouden dan zangeresjes. Genoeg wijven die zo’n nummer kunnen inzingen, maar schrijven en produceren is andere koek.
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 23:14
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 november 2018 23:13 schreef KillemWieft het volgende:

[..]

Zuipen, snuiven, feesten, dure vakanties, dure kleding etc.

Maar goed, ik vind het terecht dat de schrijvers en producers er meer aan overhouden dan zangeresjes. Genoeg wijven die zo’n nummer kunnen inzingen, maar schrijven en produceren is andere koek.
Niet mee eens.
Kijk gewoon eens naar die nummers. De zangeressen maakten de nummers, niet de tune alleen.
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 23:15
Maar goed, sinds wanneer kijk jij RTL Late Night?
KillemWieftvrijdag 23 november 2018 @ 23:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 23:14 schreef lrishCassidy het volgende:

[..]

Niet mee eens.
Kijk gewoon eens naar die nummers. De zangeressen maakten de nummers, niet de tune alleen.
Nee, het refrein maakt het nummer, maar dat hadden anderen ook kunnen zingen.
KillemWieftvrijdag 23 november 2018 @ 23:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 november 2018 23:15 schreef lrishCassidy het volgende:
Maar goed, sinds wanneer kijk jij RTL Late Night?
Sinds die neppert weg is elke dag.
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 23:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 november 2018 23:15 schreef KillemWieft het volgende:

[..]

Nee, het refrein maakt het nummer, maar dat hadden anderen ook kunnen zingen.
Beiden, je hebt goede zangeressen nodig voor dit soort nummers. Dance toen in die tijd, was niks zonder vrouwelijke zang.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-11-2018 23:17:43 ]
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 23:18
Maar laten we even wachten tot Desirée aan het woord komt Killem ^^
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 23:27
Ze ziet er nog net zo uit als vroegah, ietsje pietje ouder *;
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 23:28
Nee viel wel mee
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 23:28
Geen extravagant persoon toen
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 23:28
Geen grapje, dat was ze echt niet :)
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 23:31
Hmmzzz, ik vind haar stem wel achteruit gegaan.

Maar de message is wel duidelijk. Keep your dreams alive. ^O^
#ANONIEMvrijdag 23 november 2018 @ 23:34
Good message ^^
ikweethetooknietzondag 25 november 2018 @ 00:21
Patty Brard krijgt eigen rubriek in RTL Late Night

Patty Brard schuift voortaan elke vrijdag aan bij Twan Huys aan tafel in RTL Late Night. Vrijdagavond waren 747.000 kijkers getuige van haar eerste bijdrage waarin ze de gebeurtenissen in de media van de afgelopen week besprak.

https://www.telegraaf.nl/(...)ek-in-rtl-late-night

Lek is boven nu *O* meer dan 1 miljoen kijkers :+
BasEnAadzondag 25 november 2018 @ 06:58
:')
Handleidingzondag 25 november 2018 @ 09:27
Lekker origineel idee ook weer.
spierbalzondag 25 november 2018 @ 09:30
:') neem dan een Jan Jaap van der wal ofzo. Krijg je deze domme del waarvan je dacht vanaf te zijn.
ikweethetooknietzondag 25 november 2018 @ 15:13
quote:
RTL Late Night heeft nu iedere vrijdag Patty Brard aan tafel....ze zat onwaarschijnlijk oninteressante en gedateerde verhalen te brallen...Late Night werkt dus weer stevig mee aan de eigen ondergang.
quote:
Het niveau is wel heel diep gezakt bij #rtllatenight als patty brard de hoogtepunten van de week en social media filmpjes met ons doorneemt #triest
quote:
De mediaweek van Patty Brard. Twan Huys’ programma is ten dode opgeschreven.#rtllatenight
https://www.1limburg.nl/patty-brard-schiet-twan-huys-te-hulp

DsuFgTrXcAIeGYG.jpg

Sow koekoek :D _O-
DKUpzondag 25 november 2018 @ 15:15
:?
ikweethetooknietmaandag 26 november 2018 @ 17:02
RTL Late Night strikt Fien Vermeulen als vaste tafelgast

Na Patty Brard heeft RTL Late Night een nieuwe vaste tafelgast gestrikt. Fien Vermeulen (27) zal elke maandagavond aanschuiven bij talkshowhost Twan Huys.

Vermeulen is momenteel vaste sidekick bij Domien Verschuuren van de middagshow op de radiozender Qmusic en ze een van de presentatoren van De Ochtend Show to go de online show op deze site.

Vermeulen begint vanavond bij RTL Late Night met De Week van Fien. Daarin adviseert ze de kijker wat te doen op een vrije avond op het gebied van onder meer entertainment, muziek, cultuur en films. Afgelopen vrijdag schoof Patty Brard aan als vaste tafelgast bij Twan Huys. Zij zal wekelijks opvallende gebeurtenissen uit de media bespreken.

https://www.ad.nl/show/rt(...)felgast-br~a9bab77e/

Op naar de twee miljoen :P
Zamaandag 26 november 2018 @ 20:25
quote:
1s.gif Op maandag 26 november 2018 17:02 schreef ikweethetookniet het volgende:
RTL Late Night strikt Fien Vermeulen als vaste tafelgast

Na Patty Brard heeft RTL Late Night een nieuwe vaste tafelgast gestrikt. Fien Vermeulen (27) zal elke maandagavond aanschuiven bij talkshowhost Twan Huys.

Op naar de twee miljoen :P
Ik vind deze verloedering van de show gewoon triest voor Twan Huys.
Dit moet toch een nachtmerrie zijn al die sidekicks.
Klepper272maandag 26 november 2018 @ 20:30
quote:
Kan dat niet in een spoiler zeg!
TheVulturemaandag 26 november 2018 @ 23:09
Die Miss Nederland is wel een hele toffe meid O+
Handleidingdinsdag 27 november 2018 @ 23:03
HEEFT TWAN HET NIEUWSTE ZANGTALENT TE PAKKEN?
Max23dinsdag 27 november 2018 @ 23:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 november 2018 23:03 schreef Handleiding het volgende:
HEEFT TWAN HET NIEUWSTE ZANGTALENT TE PAKKEN?
Freek en Suzan zijn al een flinke tijd bekend.

Overigens mag Freek nooit een stukje solo zingen van Suzan :')
Hawaii_Timwoensdag 28 november 2018 @ 23:20
Paar maanden later en ik vind die Martijn nog steeds niet grappig
DKUpwoensdag 28 november 2018 @ 23:21
quote:
0s.gif Op woensdag 28 november 2018 23:20 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Paar maanden later en ik vind die Martijn nog steeds niet grappig
Paar maanden later en het programma is niet echt beter geworden :') :D
ikweethetooknietwoensdag 28 november 2018 @ 23:36
quote:
10s.gif Op woensdag 28 november 2018 23:21 schreef DKUp het volgende:
Paar maanden later en het programma is niet echt beter geworden :') :D
Even Sven citeren de RTL baas:

U ziet het verkeerd :|W :r
Doublepaindonderdag 29 november 2018 @ 22:33
VBL ON TOUR
haags_kwartiertjedonderdag 29 november 2018 @ 22:34
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 22:33 schreef Doublepain het volgende:
VBL ON TOUR
kijken waard?
Doublepaindonderdag 29 november 2018 @ 22:34
Dat hoofd _O-

quote:
1s.gif Op donderdag 29 november 2018 22:34 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

kijken waard?
JA
supernigerdonderdag 29 november 2018 @ 22:35
TJERRIE BAUDET _O_
haags_kwartiertjedonderdag 29 november 2018 @ 22:35
quote:
0s.gif Op donderdag 29 november 2018 22:34 schreef Doublepain het volgende:
Dat hoofd _O-

[..]

JA
ok, ik ga slapen.
Doublepaindonderdag 29 november 2018 @ 22:35
En daar gaan ze weer demoniseren :r
Doublepaindonderdag 29 november 2018 @ 22:36
Baudetgod _O_
JanCeesdonderdag 29 november 2018 @ 22:37
BAUDETGOD
showtimerdonderdag 29 november 2018 @ 22:41
quote:
11s.gif Op dinsdag 13 november 2018 09:47 schreef DKUp het volgende:
Maar waar was Fernando om deze wereldster de hemel in te prijzen?
RTLLateNight twitterde op donderdag 29-11-2018 om 18:58:00 Vanaf deze week gidst Fernando Halman ons elke donderdag door het woud aan singles, albums en muzieknieuws in De Week van Fernando https://t.co/kNj6at7z4v #RTLLN #rtllatenight https://t.co/qTRVdrT0Ev reageer retweet
lol
funplayerd2vrijdag 30 november 2018 @ 20:38
Wat is die smerige Twan Huys toch een enorme riooljournalist in dat "interview" met Baudet gisteren.

Dit:

quote:
Dr. Jan van de Beek
‏ @demo_demo_nl
8 u8 uur geleden

Het zou een slechte zaak zijn als volksvertegenwoordigers zich alleen in zouden zetten voor zaken die hen persoonlijk raken.
Vreemde zoektocht met sterk framende vragen naar @thierrybaudet ’s persoonlijke geschiedenis door @twanhuijs
bij @RTLLateNight.
Hoe kan zo'n Huys zo onprofessioneel zijn?
#ANONIEMvrijdag 30 november 2018 @ 22:40
De Lama´s *O*
#ANONIEMvrijdag 30 november 2018 @ 22:42
Breng de Lama´s gewoon terug naar TV.
#ANONIEMvrijdag 30 november 2018 @ 23:06
Country :)
#ANONIEMvrijdag 30 november 2018 @ 23:13
Beau O+
matthijstdinsdag 11 december 2018 @ 22:45
Zieke gast die advocaat :r
JanCeesdinsdag 11 december 2018 @ 22:49
Roetgod _O_
roos94dinsdag 11 december 2018 @ 22:49
Haha die advocaat. Wat een grap
JanCeesdinsdag 11 december 2018 @ 22:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 december 2018 22:49 schreef roos94 het volgende:
Haha die advocaat. Wat een grap
Hij doet z'n werk :)
JanCeesdinsdag 11 december 2018 @ 22:50
Roetvader _O_
matthijstdinsdag 11 december 2018 @ 22:50
Hij doet zn werk goed, maar hij ging er wel erg verontwaardigd in met zn DNA op z'n vrouws onderbroek.
praadjedinsdag 11 december 2018 @ 22:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 december 2018 22:45 schreef matthijst het volgende:
Zieke gast die advocaat :r
Een ontzettende arrogante kwal is dat zeg. Die zou eens met zijn kop tussen de liftdeuren moeten blijven steken en dan naar 84 hoog gaan. Met zijn 'laat mij doorpraten', 'laat mij praten'.
ikweethetooknietvrijdag 14 december 2018 @ 19:15
Humberto Tan zou zich schamen voor het huidige Late Night

Nu de kerstvakantie er met rasse schreden aan komt, wordt het toch tijd om die ene ongemakkelijke vraag te stellen: wat gaat RTL doen met Late Night en met Twan Huys? Want zelfs de grootste optimisten moeten inmiddels toegeven dat dit een kansloze exercitie is, die pijnlijk wordt om naar te kijken.

Na vier maanden is van enige groei of inhoudelijke verbetering totaal geen sprake, integendeel zelfs. :D Het programma komt dagelijks amper meer boven de 300.000 kijkers uit, behalve dan op vrijdag als The Voice of Holland als aanjager fungeert. Maar daarbij is dan weer het zorgwekkende dat niemand van die 500.000 extra kijkers denkt: goh, wat leuk, hier ga ik maandag weer voor zitten.

Hét probleem van Late Night is dat er gewoon niks klopt van het programma. Er zit een bij de NPO weggekaapte journalistiek zwaargewicht in een veel te bombastisch decor met de moed der wanhoop een talkshow te presenteren die qua diepgang en actuele nieuwswaarde amper Koffietijd overtreft. Heel af en toe is er ineens een serieus onderwerp, maar het is toch vooral een potpourri van Lex Uiting met een paar grappige internetfilmpjes, BN’ers die een oud verhaal afsteken, een RTL-promopraatje of de politiek verslaggeefster die is opgetrommeld voor een kulonderwerp. Net als je denkt dat het niet lichter, luchtiger en nietszeggender kan, wordt de dag erop het tegendeel bewezen.

De dalende kijkcijfers geven in neonkleuren aan dat deze ingeslagen weg niet werkt. Maar in plaats van bij te sturen of het stuur om te gooien, houden ze zich bij Late Night doof en blind en geven gewoon een dotje extra gas. Figuurlijk dan, want het programma straalt eerder lusteloosheid uit dan frisse vechtlust.

Maar de vraag die me ’s nachts bijna wakker houdt is wat er met Twan is gebeurd. Deze slappe zooi, waarvoor Humberto Tan zich nog zou schamen, is namelijk niet wat hij voor ogen had toen hij overstapte van Nieuwsuur en waarmee hij nieuwe redactieleden wegtrok bij bijvoorbeeld DWDD. Ergens onderweg is hij blijkbaar bezweken voor de paniek en druk van de RTL-leiding, die blijkbaar nog steeds weigert om de RTL-kijker serieus te nemen en denkt dat die te dom is voor onderwerpen als de stint, de gele hesjes of de brexit.

Tegelijkertijd staan diezelfde baasjes het wel toe dat RTL-coryfeeën die echt iets te melden hebben bij Pauw gaan zitten. Het wachten is nu tot Twan daar zelf opdraaft om te erkennen dat hij een heel grote fout heeft gemaakt.

https://www.ad.nl/show/hu(...)late-night~ab71bf7a/

Lekker bezig :')
DKUpvrijdag 14 december 2018 @ 19:26
Gisteren was Fernando er weer :D

Dat meisje wat er bijna iedere dag zit, heeft echt het voornemen om de show over te nemen. Enorm irritant
#ANONIEMvrijdag 21 december 2018 @ 22:41
Ik las vandaag dit:

https://www.nu.nl/media/5(...)nde-presenteren.html

Dat hadden ze moeten doen, dat had wél gewerkt.
VeX-vrijdag 21 december 2018 @ 23:06
Vandaag de eerste 15 min gekeken met dat lekkere zangeresje. Was wel ok, maar ik had het ook snel weer gezien.
ikweethetooknietzondag 23 december 2018 @ 16:00
Humberto Tan kan nog steeds niet kijken naar RTL Late Night :|W

Humberto Tan vindt het nog steeds moeilijk om naar RTL Late Night te kijken. Dat vertelde de oud-presentator van de talkshow vandaag in het NPO 1-programma De Perstribune. ,,Ik kijk echt niet. Dat kan ik niet.” _O-

Tan kreeg vanmiddag een vragenlijst voorgeschoteld met diverse vragen over talkshows, sport en het afgelopen jaar. Ook het onderwerp RTL Late Night kwam aan bod. Tan vertelde dat het nog steeds pijn doet om te kijken naar de vernieuwde talkshow. ,,Ik trek dat nog steeds niet zo goed", gaf Tan toe, die bekende dat het programma nog steeds een beetje als ‘zijn kindje’ aanvoelt. ,,Ik mis het enorm. RTL Late Night zit in mijn bloed.”

Tan kijkt niet met bitterheid terug op de afgelopen jaren dat hij RTL Late Night presenteerde, integendeel zelfs, maar er steekt hem wel iets. ,,Mijn grootste pijn zit hem in het feit dat ik er niet voor heb kunnen mede zorgen dat al die mensen die daar zo hard aan hebben gewerkt, hun baan hebben kunnen behouden.”

Het was voor de presentator sowieso een roerig jaar, vertelde hij aan Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes. ,,Ik ben nooit heel erg van het terugkijken geweest, maar ik kan me wel voorstellen dat dit een jaar is waar je voor een deel op moét terugkijken. Er is veel gebeurd, met name rondom RTL Late Night. 2018 is zeker een jaar waarover ik over tien jaar nog steeds na zal denken.”

De 53-jarige Tan maakte in maart bekend te moeten wijken voor Twan Huys als presentator van het praatprogramma. De show, die al tijden kampte met dalende kijkcijfers, was toe aan een stevige metamorfose. Voor Tan een pijnlijk besluit. ,,Een beslissing van de zenderleiding waar ik het niet mee eens ben”, zei hij daarover

https://www.ad.nl/show/hu(...)late-night~a9a062be/

Huilie huilie doen ;( ;(
ikweethetooknietdonderdag 27 december 2018 @ 10:45
Volkskrant: Twan Huys mediapersoonlijkheid van het jaar :D

Twan Huys is door de Volkskrant uitgeroepen tot mediapersoonlijkheid van het jaar. De presentator nam na de zomer de presentatie van RTL Late Night over van Humberto Tan en lag daarna voortdurend onder een vergrootglas wegens tegenvallende kijkcijfers. „Een twanprestatie van formaat”, aldus de krant. _O-

Voetbalanalist Johan Derksen en Luizenmoeder-actrice Ilse Warringa eindigden op plaats twee en drie in de door krant opgestelde top veertig. Andere personen in de top tien zijn onder anderen Dotan, Beau van Erven Dorens, Gordon, Angela de Jong en John de Mol.

https://www.telegraaf.nl/(...)ijkheid-van-het-jaar
Zipportalzondag 6 januari 2019 @ 14:17
Late Night is morgen nog niet eens terug. :') TV seizoen begint gewoon weer.
Zipportalmaandag 14 januari 2019 @ 15:38
quote:
Vanavond: Antoinette de Jong, Kai Verbij, Nico Meijering, Saskia Belleman, Jan Kooijman, Fien Vermeulen, Lex Uiting

De rest is aids.
Zipportalmaandag 14 januari 2019 @ 18:09
quote:
Bert van der Veer adviseert hem in HP/DeTijd om er een eindeloze vakantie aan vast te plakken. “Ik kijk elke dag om half elf omdat ik verwacht dat Twan aan het begin van de uitzending gaat zeggen: ‘Ik stop ermee.’”

Huys maakt gewoon bagger, vindt Van der Veer.[ “Het is ongelooflijk wat er in zijn programma gebeurt. Ik heb me de afgelopen maanden ingehouden als journalisten naar mijn mening vroegen, maar inmiddels heeft verbazing plaatsgemaakt voor boosheid. RTL Late Night bleek geen Nieuwsuur light, zoals ik had verwacht, maar toch weer ook een incestueus RTL-programma.”
En meer:
https://www.mediacourant.(...)hij-blijft-kansloos/

Genot.
cobain1994maandag 14 januari 2019 @ 22:45
Peter Holleeder show....
Zadinsdag 15 januari 2019 @ 05:04
quote:
Ik vind van niet, Twan Huys kan hier niets aan doen net zomin als Humberto dat kon.

De schuld ligt volledig bij RTL met hun 3 J's, Goedele, Nick en Simon, Waylon etc etc.

Het is complete waanzin dit concept gewoon voort te zetten, wat moet Twan hiermee, wat kon Humberto er op gegeven moment nog mee, maar zij worden er wel op afgerekend.
Remcodinsdag 15 januari 2019 @ 10:57
207.000 kijkers :X
DKUpdinsdag 15 januari 2019 @ 11:03
Stop er gewoon mee, voor de start van het programma heeft iedereen al gezegd dat het een slecht plan is in de huidige setting :+
ikweethetooknietdinsdag 15 januari 2019 @ 14:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 10:57 schreef Remzz het volgende:
207.000 kijkers :X
Maar kritiek doet Twan niks want het is niet terecht :|W _O- _O-
Gelukkig maar dan is er tenminste nog 1 die erin blijft geloven :+
Zipportaldinsdag 15 januari 2019 @ 16:05
Allemaal weer onbekende gasten vanavond, je verwacht het niet.
ikweethetooknietdinsdag 15 januari 2019 @ 22:34
Twan begint met nieuws over de brexit
Dan :Lieke van Lexmond wat vindt jij er nou van :|W _O- _O- _O-
Nou, euh ik snap er niet alles van ;( :|W _O- _O- _O-
Toen maar weggezapt :7
Zipportaldinsdag 15 januari 2019 @ 22:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 22:34 schreef ikweethetookniet het volgende:
Dan :Lieke van Lexmond wat vindt jij er nou van :|W _O- _O- _O-
Nou, euh ik snap er niet alles van ;( :|W _O- _O- _O-

wrong.gif
Apotheosedinsdag 15 januari 2019 @ 23:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 16:05 schreef Zipportal het volgende:
Allemaal weer onbekende gasten vanavond, je verwacht het niet.
onbekend? :?
Ronaldwoensdag 16 januari 2019 @ 00:02
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 22:34 schreef ikweethetookniet het volgende:
Twan begint met nieuws over de brexit
Dan :Lieke van Lexmond wat vindt jij er nou van :|W _O- _O- _O-
Nou, euh ik snap er niet alles van ;( :|W _O- _O- _O-
Toen maar weggezapt :7
Ja dat was echt pijnlijk, nieuw dieptepunt. Gewoon niemand aan tafel om iets zinnigs over de brexit te lullen
Eightyonewoensdag 16 januari 2019 @ 08:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 22:34 schreef ikweethetookniet het volgende:
Twan begint met nieuws over de brexit
Dan :Lieke van Lexmond wat vindt jij er nou van :|W _O- _O- _O-
Nou, euh ik snap er niet alles van ;( :|W _O- _O- _O-
Toen maar weggezapt :7
Tja, dat kán natuurlijk. Lieke lijkt me niet iemand die zulke dingen erg interesseert.

Maar zorg dan dat je daarnaast iig minimaal één persoon aan tafel hebt die wél alles kan duiden. :{
zoemwoensdag 16 januari 2019 @ 08:28
Dit programma is pijnlijk voor de kijker, pijnlijk voor Twan en pijnlijk voor RTL. Ze kunnen er beter gewoon mee stoppen.
Zipportalwoensdag 16 januari 2019 @ 12:43
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 januari 2019 23:35 schreef Apotheose het volgende:

[..]

onbekend? :?
Ik ken ze niet....

Vanavond nog meer aids:

ONmFBQxj.jpg
ikweethetooknietwoensdag 16 januari 2019 @ 12:45
Ah ze gaan nu aan Marieke vragen hoe het met de brexit is :+
Slim _O- _O-
DKUpwoensdag 16 januari 2019 @ 12:47
Marieke moet nu wel een grote ster worden van RTL, want ze hebben alleen nog Chantal als grote vrouwelijke ster :+
Eightyonewoensdag 16 januari 2019 @ 12:54
Marloes is een dag te laat. Die had er gewoon gisterenavond moeten zitten.
xzazwoensdag 16 januari 2019 @ 13:22
't zelfde bij 6 Inside; de mensen die er zitten zijn allemaal van die RTL mensen. BOEIIIIEEEEE

Hier heb ik wat vragen voor de gasten voor vanavond:

Jan Smit: Na jaren lang met je stem aan de gang te zijn kan je nog steeds niet zingen. Hoe lang ga je het nog volhouden?
Mattie Valk: Met Marieke Elsinga loopt het niet zo als Wietse, gaan jullie nog door volgend jaar?
Marieke: Ben je nou van de TV of van de Radio of wie het meest geld biedt?
Jan Heemskerk: Wat doe jij uberhaupt hier?
Marloes Lemsom: Hoe zit dat nou met de Brexit
Martijn Kardol: Ik moest WIKI erbij pakken wie je bent en wat je nou doet.
ikweethetooknietwoensdag 16 januari 2019 @ 14:28
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:22 schreef xzaz het volgende:
...Jan Smit: Na jaren lang met je stem aan de gang te zijn kan je nog steeds niet zingen. Hoe lang ga je het nog volhouden?
...
Daarom kijk ik altijd naar beste zangers op tv

Jantje mag dit alleen presenteren _O- _O-
Meezingen doet hij niet, dan valt zijn wanprestatie niet op
Leuk altijd om die kop van jan te zien als er weer een pareltje bezig is
:o :o kijkt hij dan dat kan ik helemaal niet _O- _O-
En dan weer _O- omdat hij toch zijn zakken gevuld heeft met die kut stem
Om te :r :r
ikweethetooknietwoensdag 16 januari 2019 @ 14:29
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:47 schreef DKUp het volgende:
Marieke moet nu wel een grote ster worden van RTL, want ze hebben alleen nog Chantal als grote vrouwelijke ster :+
Die grote ster heeft ze al, daar zit ze op met haar dikke reet :7
Voor de rest kan ze helemaal niks ;)
supernigerwoensdag 16 januari 2019 @ 18:54
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:29 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Die grote ster heeft ze al, daar zit ze op met haar dikke reet :7
Voor de rest kan ze helemaal niks ;)
en aan die ster wil ik lekker snuffelen.
RedFever007woensdag 16 januari 2019 @ 18:59
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 18:54 schreef superniger het volgende:

[..]

en aan die ster wil ik lekker snuffelen.
heerlijk!
Zawoensdag 16 januari 2019 @ 20:27
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:43 schreef Zipportal het volgende:

Ik ken ze niet....

Vanavond nog meer aids:

afbeelding ]
Ik heb echt te doen met Twan Huys, wat moet hij hier nu weer mee aanvangen.
ikweethetooknietwoensdag 16 januari 2019 @ 21:27
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 20:27 schreef Za het volgende:
Ik heb echt te doen met Twan Huys, wat moet hij hier nu weer mee aanvangen.
Simpel ;)
Gewoon vragen over de Brexit stellen :7 :') _O-
ikweethetooknietwoensdag 16 januari 2019 @ 22:35
Hele tafel vol met jankerds dat John de mol alles weggekocht heeft bij RTL :D _O- _O-
ikweethetooknietwoensdag 16 januari 2019 @ 23:02
Jan Smit komt zijn nieuwe singel pluggen :|W :|W
Straks gaat hij nog zingen ook o|O
Sheffieldwoensdag 16 januari 2019 @ 23:15
Wat zit die afval-Jan te zemelen zeg. Wat een jankbek....
Zadonderdag 17 januari 2019 @ 01:34
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 23:02 schreef ikweethetookniet het volgende:
Jan Smit komt zijn nieuwe singel pluggen :|W :|W
Straks gaat hij nog zingen ook o|O
Laat iemand Twan verlossen uit deze freakshow!
Zadonderdag 17 januari 2019 @ 01:37
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 22:35 schreef ikweethetookniet het volgende:
Hele tafel vol met jankerds dat John de mol alles weggekocht heeft bij RTL :D _O- _O-
Het is gewoon puur gemeen wat er gebeurd, dit is geen late night talkshow, maar een dagelijkse RLS waarin een goed journalist voor het oog van Nederland wordt gek gemaakt met soapsterren en Volendamse zangers, live op tv.
Zadonderdag 17 januari 2019 @ 01:39
Ik gun Art Rooyakkers deze show, hoe start ik een petitie? BVD
ikweethetooknietdonderdag 17 januari 2019 @ 08:21
Hoe zou het met Twan Huys zijn, vroeg Lips zich af. Niet uit leedvermaak, maar uit oprechte interesse.

Wat doet het met iemand die altijd de gevierde man was, het journalistiek zwaargewicht dat de groten der aarde interviewde, om opeens het lachertje van de nationale televisie te zijn? Knaagt zo'n plotseling statusverlies aan je zelfbeeld? Zou Huys, als hij thuiskomt na de zoveelste uitzending met vloggers, voetballers en volkszangers, nog wel eens de herhaling van Nieuwsuur kijken?

Het valt aan Huys niet af te lezen hoe hij denkt over de chicane die zijn loopbaan heeft genomen. Hij lijkt zelfs tamelijk opgewekt uit zijn winterslaap te zijn gekomen.

Dinsdagavond besprak Huys het brexitdebacle met Lieke van Lexmond. Die gaf toe dat ze er 'het fijne niet van wist', maar kreeg er wel 'af en toe iets van mee'. Daarna ging het even zo vrolijk weer over het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Er keken 200 duizend mensen.

Knaagt zo'n plotseling statusverlies aan je zelfbeeld?
Woensdag schoven Jan Smit, Mattie Valk en Marieke Elsinga aan. Ook nu bleef de wereldpolitiek onbesproken: goedgemutst babbelde Huys over afvallen, over een radiospelletje en over de transfer van Linda de Mol.

De redactie lijkt nauwelijks nog moeite te doen om RTL Late Night van enige inhoud te voorzien of de beste gasten te krijgen. Ronduit pijnlijk was het item over de strategie van John de Mol.

Aan tafel zat oud-SBS6-baas Tina Nijkamp, die een dag eerder precies datzelfde gesprek had gevoerd bij DWDD. Vervolgens werd een fragment getoond van John de Mol die eerder die avond bij Matthijs van Nieuwkerk zat en moest Huys ook nog eens een filmpje aankondigen waarin hij, in zijn vorige leven als Nieuwsuuranchor, De Mol ondervroeg. Das war einmal.

Maar gelukkig was daar alweer Jan Smit die zijn nieuwe single kwam zingen, en Huys leek het een leuk liedje te vinden.

Hoe zou het met Twan Huys gaan? Lips had nog steeds geen idee.

https://www.parool.nl/kun(...)-huys-gaan~a4621422/

_O- _O-
ikweethetooknietdonderdag 17 januari 2019 @ 21:34
Vanavond: Philippe Geubels, Fernando Halman en Lex Uiting :')

RTL Late Night en 6 Inside houden elkaar in evenwicht :D

Het zijn twee programma’s waarvan de kijkcijfers dagelijks onder de vergroot glas worden geplaatst. Dit betekent dat het niet goed met RTL Late Night (RTL 4) en 6 Inside (SBS6) gaat.

Als we de kijkcijfers van de eerste uitzending en herhaling later op de avond/nacht bij elkaar optellen houden beide programma’s elkaar in evenwicht. RTL Late Night met Twan Huys en 6 Inside met Jan Versteegh en Albert Verlinde binden gisteren rond de 300.000 kijkers aan een beeldscherm. Slechts 300.000 kijkers. De belangrijkste concurrenten van beide programma’s doen het veel beter. Laat op de avond is Eva Jinek met haar talkshow Jinek koningin van de traditionele lineaire televisie. De frisse blonde verschijning met altijd scherpe vragen weet dagelijks – zelfs zonder bijtelling van kijkers van herhalingen - meer dan een miljoen Nederlanders boven de zes jaar te bereiken.

6 Inside in problemen
6 Inside werd door SBS6 gepresenteerd als programma dat op de belangrijke vooravond de strijd met RTL Boulevard op RTL 4 moest aangaan. Van strijd is echter tijdens de afgelopen zeven uitzenddagen nooit sprake geweest. 6 Inside begon wellicht nog enigszins veelbelovend met bijna 400.000 kijkers. Inmiddels zijn veel kijkers afgehaakt. Gisteren keken nog slechts 145.000 mensen op de vooravond naar het entertainmentprogramma. Wat eten we – dat voor 6 Inside werd uitgezonden – bereikte zelfs meer Nederlanders. En dat komt overeen met het slechtste scenario dat bij SBS6 in de bureaulade lag. Opvallend is dat 6 Inside tijdens de herhaling net voor middernacht bijna net zoveel kijkers bereikt (135.000) dan in de vooravond.

https://www.totaaltv.nl/n(...)elkaar-in-evenwicht/

Lekker bezig jongens :') _O- _O-
DKUpdonderdag 17 januari 2019 @ 21:39
Marloes, Lex, Fernando, Patty en Martijn Kardol als vaste gasten, welke debiel heeft dat verzonnen :+ :')
ikweethetooknietdonderdag 17 januari 2019 @ 21:51
quote:
14s.gif Op donderdag 17 januari 2019 21:39 schreef DKUp het volgende:
Marloes, Lex, Fernando, Patty en Martijn Kardol als vaste gasten, welke debiel heeft dat verzonnen :+ :')
Ik zal je even voorstellen.........

Sven Sauve :') :') :') :') :')

RTL-ceo Sauvé over vertrek De Mol: 'Wat ons betreft geen oorlog' :|W _O- _O-

Linda de Mol vertrekt bij RTL en gaat naar Talpa Network, de tv-zender van haar broer John. RTL-ceo Sven Sauvé reageert op haar vertrek. "We betreuren dat zeer", zegt hij. "Ik heb er alle vertrouwen in dat we nog steeds een hele succesvolle programmering kunnen neerzetten."

https://www.rtlz.nl/busin(...)-betreft-geen-oorlog

Met een filmpje met een heel sterk optreden van hem :') _O- _O-
Wat ons betreft geen oorlog :')
he he wil wil er nou oorlog met je hofleverancier van programmas en die heet ook nog eens John de Mol :|W

Les1 in medialand
Als je iets wil bereiken, geen ruzie maken met John de Mol :7
DKUpdonderdag 17 januari 2019 @ 21:58
quote:
6s.gif Op donderdag 17 januari 2019 21:51 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Ik zal je even voorstellen.........

Sven Sauve :') :') :') :') :')

RTL-ceo Sauvé over vertrek De Mol: 'Wat ons betreft geen oorlog' :|W _O- _O-

Linda de Mol vertrekt bij RTL en gaat naar Talpa Network, de tv-zender van haar broer John. RTL-ceo Sven Sauvé reageert op haar vertrek. "We betreuren dat zeer", zegt hij. "Ik heb er alle vertrouwen in dat we nog steeds een hele succesvolle programmering kunnen neerzetten."

https://www.rtlz.nl/busin(...)-betreft-geen-oorlog

Met een filmpje met een heel sterk optreden van hem :') _O- _O-
Wat ons betreft geen oorlog :')
he he wil wil er nou oorlog met je hofleverancier van programmas en die heet ook nog eens John de Mol :|W

Les1 in medialand
Als je iets wil bereiken, geen ruzie maken met John de Mol :7
RTL Late Night met Twan moest toch naar 1 miljoen kijkers volgens Sven :7?
ikweethetooknietdonderdag 17 januari 2019 @ 22:09
quote:
1s.gif Op donderdag 17 januari 2019 21:58 schreef DKUp het volgende:
RTL Late Night met Twan moest toch naar 1 miljoen kijkers volgens Sven :7?
:Y De kijker moest gewoon ff wennen ;( _O- _O-
Zipportaldonderdag 17 januari 2019 @ 22:10
quote:
1s.gif Op donderdag 17 januari 2019 22:09 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

:Y De kijker moest gewoon ff wennen ;( _O- _O-
Waarom zit jij nog niet in het 6 Inside topic? #DTV
ikweethetooknietdonderdag 17 januari 2019 @ 22:12
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 22:10 schreef Zipportal het volgende:
Waarom zit jij nog niet in het 6 Inside topic? #DTV
Is dat er :? :@
Linkje
Zipportaldonderdag 17 januari 2019 @ 22:14
quote:
1s.gif Op donderdag 17 januari 2019 22:12 schreef ikweethetookniet het volgende:

[..]

Is dat er :? :@
Linkje
TV / [SBS6] 6 Inside
Zipportalmaandag 21 januari 2019 @ 16:13
vr4vLpfs.jpg

:')
RensAjaciedmaandag 21 januari 2019 @ 16:16
quote:
0s.gif Op maandag 21 januari 2019 16:13 schreef Zipportal het volgende:
[ afbeelding ]

:')
Hier kijkt toch niemand meer naar
Obiekuluvrijdag 25 januari 2019 @ 22:42
Wat ziet Eva Simons eruit 😬.
cobain1994vrijdag 25 januari 2019 @ 22:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 januari 2019 22:42 schreef Obiekulu het volgende:
Wat ziet Eva Simons eruit 😬.
Wat een dik voorhoofd heeft ze..
Regilio_maandag 28 januari 2019 @ 22:31
Wat een kekke bril weer Govert, wat ben je ook een malle jongen.
Jason22dinsdag 29 januari 2019 @ 00:28
Als ik langs RTLN zap, en ik even kijk wie de gasten zijn, vraag ik me toch steeds af waarom die carnavalsvierder uit Venlo (Lex) elke keer aan tafel zit. ;(
Regilio_dinsdag 29 januari 2019 @ 14:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 januari 2019 00:28 schreef Jason22 het volgende:
Als ik langs RTLN zap, en ik even kijk wie de gasten zijn, vraag ik me toch steeds af waarom die carnavalsvierder uit Venlo (Lex) elke keer aan tafel zit. ;(
True. Maar dat heb ik bij bijna elke gast eigenlijk bij RTLLN. Inmiddels ook bij DWDD en Jinek :{

Pauw _O_
ikweethetooknietwoensdag 30 januari 2019 @ 09:44
Best bekeken talkshow nu op RTL5

Jensen verslaat Twan Huys

Robert Jensen heeft alle reden om te lachen. Zijn talkshow wordt beter bekeken dan die van Twan Huys.

Robert Jensen maakt gehakt van Twan Huys. De kwakkelende talkshow van Twin op vlaggenschip RTL4 is ingehaald door een concurrent uit eigen huis.

De door veel media zo verguisde Robert Jensen trok dinsdagavond op RTL5 (..) 283.000 kijkers. Twan boeide slechts 265.000 mensen, aldus de stichting Kijkonderzoek.

Jensen valt vooral op door zijn onconventionele gasten. Bij hem zaten in korte tijd Geert Wilders, Thierry Baudet en Hiddema aan tafel. Ook had hij een paar keer flink woorden met Peter R. de Vries die duidelijk maakte dat hij Robert niet kritisch genoeg vindt richting ’rechtse’ politici.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3086870/jensen-verslaat-twan-huys

_O- _O-
KingRadlerwoensdag 30 januari 2019 @ 10:10
quote:
1s.gif Op woensdag 30 januari 2019 09:44 schreef ikweethetookniet het volgende:
Best bekeken talkshow nu op RTL5

Jensen verslaat Twan Huys

Robert Jensen heeft alle reden om te lachen. Zijn talkshow wordt beter bekeken dan die van Twan Huys.

Robert Jensen maakt gehakt van Twan Huys. De kwakkelende talkshow van Twin op vlaggenschip RTL4 is ingehaald door een concurrent uit eigen huis.

De door veel media zo verguisde Robert Jensen trok dinsdagavond op RTL5 (..) 283.000 kijkers. Twan boeide slechts 265.000 mensen, aldus de stichting Kijkonderzoek.

Jensen valt vooral op door zijn onconventionele gasten. Bij hem zaten in korte tijd Geert Wilders, Thierry Baudet en Hiddema aan tafel. Ook had hij een paar keer flink woorden met Peter R. de Vries die duidelijk maakte dat hij Robert niet kritisch genoeg vindt richting ’rechtse’ politici.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3086870/jensen-verslaat-twan-huys

_O- _O-
Jensen heeft ook betere gasten
Eightyonewoensdag 30 januari 2019 @ 12:13
Rtl Late Night was gisteren prima, ondanks dat de tafel op het eerste gezicht wat nietszeggend leek. Die van de dag ervoor ook. De line-up van Jinek trok me beide dagen nog minder aan.

Je moet er alleen wel voor open willen staan.
Zipportalwoensdag 30 januari 2019 @ 13:34
Peter R. vanavond. :O
matthijstwoensdag 30 januari 2019 @ 23:09
Die grappige kneus is echt niet grappig.
Kutstem ook. Tering.
matthijstwoensdag 30 januari 2019 @ 23:12
Mad
Zipportaldonderdag 31 januari 2019 @ 14:46
2WulgVse.jpg

Topshow hoor.
JanCeesdonderdag 31 januari 2019 @ 22:52
Toto africa

Nooit eerder van gehoord
Handleidingdonderdag 31 januari 2019 @ 23:00
The Prodigy nog steeds relevant vinden :') Ik zap weer.
Zithdonderdag 31 januari 2019 @ 23:00
Shitshow
Zipportalmaandag 4 februari 2019 @ 13:23
Vanavond weer een partij bagger gasten.
JanCeesmaandag 4 februari 2019 @ 22:37
Die neger is ook al bij Jinek geweest volgens mij tijdje terug

Kan ook andere show zijn geweest bedenk ik me nou
RipCitymaandag 4 februari 2019 @ 22:40
quote:
1s.gif Op maandag 4 februari 2019 22:37 schreef JanCees het volgende:
Die neger is ook al bij Jinek geweest volgens mij tijdje terug

Kan ook andere show zijn geweest bedenk ik me nou
Klopt.

PapaJayGod
xzazdonderdag 7 februari 2019 @ 22:58
Aanslag!
matthijstdonderdag 7 februari 2019 @ 22:58
Amai, een mongol
DKUpdonderdag 7 februari 2019 @ 22:58
Fernando
Zipportalvrijdag 8 februari 2019 @ 14:19
@ikweethetookniet

De familie Roelvink schuift vanavond aan, dit vind jij leuk.
ikweethetooknietvrijdag 8 februari 2019 @ 14:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 14:19 schreef Zipportal het volgende:
ikweethetookniet

De familie Roelvink schuift vanavond aan, dit vind jij leuk.
^O^ :Y
Maar dan moet Dries wel zijn gele zwembroek aan :P
Zipportalvrijdag 8 februari 2019 @ 22:27
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:16 schreef ikweethetookniet het volgende:
Dries Roelvink bij Twan
In gele zwembroek *O* *O*
quote:
9s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:17 schreef R-woud88 het volgende:

[..]

*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* _O- _O- _O- _O- _O- _O- ^O^
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:17 schreef JanCees het volgende:
*O* *O* *O* *O* *O* *O* _O- _O- _O- _O- _O- _O_ _O_ _O_ _O_ ^O^ ^O^ ^O^ ^O^
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:18 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

:D :D :D :D :D :D :D :D :W :W :W :W :W :W _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- }:| ):O ):O ):O ):O ):O ):O ^O^ ^O^ ^O^ ^O^ _O_ _O_ _O_ _O_ }) }) }) 8} 8} 8} :G
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:22 schreef ikweethetookniet het volgende:
Nu naar rtl4

Dries *O* *O* *O* *O* *O*

Hopelijk gaat hij nog zingen ook :+ :|W :|W
De sympathieke Zipportal wenst jullie veel plezier.
El-Stinhovrijdag 8 februari 2019 @ 22:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:27 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

De sympathieke Zipportal wenst jullie veel plezier.
De sympathieke El-Stinho meldt dat hij al ziek in bed ligt.
JanCeesvrijdag 8 februari 2019 @ 22:28
Ik kom

Ik kom eraan
R-woud93vrijdag 8 februari 2019 @ 22:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:27 schreef Zipportal het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

De sympathieke Zipportal wenst jullie veel plezier.
Ben je erg dankbaar :)
JanCeesvrijdag 8 februari 2019 @ 22:31
Die kut voice loopt een kwartier uit

KUT
R-woud93vrijdag 8 februari 2019 @ 22:33
Ben benieuwd met welke variant SBS gaat komen van de voice
JanCeesvrijdag 8 februari 2019 @ 22:39
quote:
9s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:33 schreef R-woud88 het volgende:
Ben benieuwd met welke variant SBS gaat komen van de voice
DanceSing
R-woud93vrijdag 8 februari 2019 @ 22:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 februari 2019 22:39 schreef JanCees het volgende:

[..]

DanceSing
Lol ik wist niet eens dat dat bestond :')
ikweethetooknietvrijdag 8 februari 2019 @ 23:00
Dries gespot *O* *O*
Maar niet in gele zwembroek -O- -O- -O-
RipCityvrijdag 8 februari 2019 @ 23:01
Allemaal RTL sterretjes..

Gelukkig ook Bramgod
Zipportalmaandag 11 februari 2019 @ 11:26
Knappe man in publiek RTL Late Night ging helemaal niet viraal op sociale media

https://www.ad.nl/show/kn(...)iale-media~a9f16525/

FakeNews door Twan.

@ikweethetookniet
DKUpmaandag 11 februari 2019 @ 11:43
Wat ontzettend treurig om dit te doen.
Negatieve publiciteit is ook publiciteit denken ze bij RTL Late Night met Twan......
Zamaandag 11 februari 2019 @ 13:56
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 11:26 schreef Zipportal het volgende:

FakeNews door Twan.
Door de redactie en Patty B. niet door Twan.
DKUpmaandag 11 februari 2019 @ 14:00
Patty Brard laat zich opnieuw uitkotsten.
ja_okay_whatevermaandag 11 februari 2019 @ 14:01
quote:
14s.gif Op maandag 11 februari 2019 14:00 schreef DKUp het volgende:
Patty Brard laat zich opnieuw uitkotsten.
Patty Braak?
DKUpmaandag 11 februari 2019 @ 14:11
quote:
0s.gif Op maandag 11 februari 2019 14:01 schreef ja_okay_whatever het volgende:

[..]

Patty Braak?
Dat is wat anders dan een slang in je anus :') :D :+
JanCeesmaandag 11 februari 2019 @ 22:43
Waar gaat dit over :') :') :')
roos94maandag 11 februari 2019 @ 23:01
Wat een raar wijf
RipCitydinsdag 12 februari 2019 @ 19:28
Brard stopt bij RTL Late Night

https://www.ad.nl/show/pa(...)late-night~adad80ff/
chufivrijdag 15 februari 2019 @ 23:33
ten dode opgeschreven
Maharskivrijdag 15 februari 2019 @ 23:44
Wat is er mis met Twan? Ik heb me serieus nog geen enkel moment aan hem gestoord sinds de switch. Absolute verbetering. :)
Donder toch op met dat kijkcijfergezeik. Daar zitten zoveel factoren bij die totaal niks met een presentator te maken hebben.
Eightyonezaterdag 16 februari 2019 @ 10:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 februari 2019 23:44 schreef Maharski het volgende:
Wat is er mis met Twan? Ik heb me serieus nog geen enkel moment aan hem gestoord sinds de switch. Absolute verbetering. :)
Donder toch op met dat kijkcijfergezeik. Daar zitten zoveel factoren bij die totaal niks met een presentator te maken hebben.
Ik ook maar weinig. Velen zeuren dat hij er ongemakkelijk uit ziet in het programma, maar dat is me vooralsnog niet opgevallen. Mensen zien wat ze wíllen zien. Misschien vindt Twan het juist wel lekker rustig om na vele jaren diepzinnigheid eens wat luchtigers te doen. Wie weet.

Alleen zijn de onderwerpen niet altijd even geweldig. Dat je zo'n uitzending hebt die gevuld is met Fien, een Gtst-sterretje en een flut-rapper. Maar goed, Jinek en Pauw hebben ook weleens mindere uitzendingen.
KingRadlerzaterdag 16 februari 2019 @ 11:25
Het probleem bij RTL Late Night is niet de presentator maar de Redactie.
Ik heb liever dat ze die op straat zetten.
wuuhtmaandag 18 februari 2019 @ 22:51
Walgelijk als een klein kind zo praat :r
wuuhtmaandag 18 februari 2019 @ 22:53
Over 2 jaar haalt ie die noten niet meer en is het gewoon een ordinaire tokkie.
tongytongylickylickymaandag 18 februari 2019 @ 23:07
Irritant wijf zeg....
ikweethetooknietdinsdag 19 februari 2019 @ 08:47
193.000 kijkers :D ;(
En 8000 in de herhaling _O-
Eightyonedinsdag 19 februari 2019 @ 12:14
quote:
0s.gif Op maandag 18 februari 2019 22:53 schreef wuuht het volgende:
Over 2 jaar haalt ie die noten niet meer en is het gewoon een ordinaire tokkie.
Z'n ouders lijken vrij doorsnee, niet uitgesproken tokkie iig. Misschien komt het nog goed.
Vjenne12345dinsdag 19 februari 2019 @ 23:05
_O-
Eightyonewoensdag 20 februari 2019 @ 11:46
Giel Beelen en z'n sixpack, gisterenavond.

Op de een of andere manier klopt het hoofd nu niet bij het lijf. Zie je alleen het hoofd, dan is het nog gewoon dat miezerige mannetje dat eruit ziet alsof 'ie grotendeels op cola leeft (was vroeger blijkbaar ook echt zo).
Zipportalwoensdag 20 februari 2019 @ 12:55
Weer onder de 200.000 kijkertjes. :)
Zawoensdag 20 februari 2019 @ 14:12
quote:
0s.gif Op woensdag 20 februari 2019 12:55 schreef Zipportal het volgende:
Weer onder de 200.000 kijkertjes. :)
Het blijft vreemd dat dit maar door blijft gaan, terwijl Tan met 3 keer zoveel kijkers het veld moest ruimen.
cobain1994vrijdag 22 februari 2019 @ 22:52
Wolter Kroes.........
onlogischmaandag 4 maart 2019 @ 10:05
RTL Late night stopt ermee :D
boriszmaandag 4 maart 2019 @ 10:05
quote:
De dagelijkse talkshow RTL Late Night gaat van de buis. Dat heeft RTL zojuist bekendgemaakt. "Helaas heeft het programma niet het grote publiek kunnen bereiken", zegt presentator Twan Huys in een reactie.

Zes maanden lang heeft Twan Huys de dagelijkse show RTL Late Night gepresenteerd, maar nu komt er een einde aan zijn avontuur. Vanavond presenteert hij zijn laatste uitzending.

De 54-jarige Twan Huys nam precies zes maanden geleden, op 3 september, het stokje over van Humberto Tan. Tan moest een na een daling in kijkcijfers plaatsmaken voor de meer journalistieke Huys.

Avontuur
Met de oud-Nieuwsuurpresentator wilde RTL een scherpe, urgentere toon aanslaan. Maar de kijkcijfers vonden de weg omhoog niet en dat leidde al snel tot kritiek.

"Met veel enthousiasme en energie ben ik samen met RTL in september 2018 begonnen aan een nieuw en groot avontuur. Helaas heeft het programma niet het grote publiek kunnen bereiken. Ik vind het heel jammer dat er nu een einde aan komt en ik wil vooral mijn redactie bedanken voor de tomeloze inzet."

'De deur staat open'
RTL-directeur Sven Sauvé roemt de inzet van Twan Huys. "We hebben altijd aangegeven dat we het programma de tijd wilden geven om te groeien. Twan en zijn redactie hebben keihard gewerkt om het programma tot een succes te maken. Helaas moeten we concluderen dat het ondanks alle inzet niet is gelukt om de kijker aan het programma te binden. Ik heb bewondering voor de gedrevenheid en betrokkenheid van Twan die van begin tot eind onverminderd is gebleven. Dat tekent zijn professionaliteit en ik dank hem daarvoor. De deur bij RTL staat altijd voor hem open."

Vanavond is de laatste uitzending, vanaf morgen op het tijdslot van 22.30 uur begonnen met nieuwe afleveringen van 'Een Nieuw Leven In De Zon'.

In april start 'De Zwakste Schakel' met Bridget Maasland en in de zomer zijn er bij RTL 4 verschillende nieuwe programma’s te zien. Na de zomer komt er een nieuw programma op de late avond.
https://www.rtlnieuws.nl/(...)uitzending-twan-huys
maxi-musmaandag 4 maart 2019 @ 10:09
Dat werd tijd.
miss_dynastiemaandag 4 maart 2019 @ 10:11
Wat zal het feest zijn in huize Tan 😂
KingRadlermaandag 4 maart 2019 @ 10:13
RIP
PzKpfwmaandag 4 maart 2019 @ 10:13
quote:
0s.gif Op maandag 4 maart 2019 10:11 schreef miss_dynastie het volgende:
Wat zal het feest zijn in huize Tan 😂
Ook die had destijds te kampen met teruglopende kijkcijfers.
miss_dynastiemaandag 4 maart 2019 @ 10:14
quote:
0s.gif Op maandag 4 maart 2019 10:13 schreef PzKpfw het volgende:

[..]

Ook die had destijds te kampen met teruglopende kijkcijfers.
Je meent het.
KingRadlermaandag 4 maart 2019 @ 10:14
ik heb nog nooit een uitzending gezien alleen wat stukjes online
OProgmaandag 4 maart 2019 @ 10:15
quote:
0s.gif Op maandag 4 maart 2019 10:11 schreef miss_dynastie het volgende:
Wat zal het feest zijn in huize Tan 😂
Die is denk ik vooral druk met het feit dat er gisteren nog maar 86.000 kijkers voor VTBL waren.
KoningPilsmaandag 4 maart 2019 @ 10:17
quote:
Met de oud-Nieuwsuurpresentator wilde RTL een scherpe, urgentere toon aanslaan.
:D

Bijna elke avond zaten er zangers uit talentenjachten, vloggers en andere onbekende aan tafel.
miss_dynastiemaandag 4 maart 2019 @ 10:18
quote:
9s.gif Op maandag 4 maart 2019 10:15 schreef OProg het volgende:

[..]

Die is denk ik vooral druk met het feit dat er gisteren nog maar 86.000 kijkers voor VTBL waren.
Dit nieuws zal hem daar vast wel een beetje van af kunnen leiden :7

quote:
1s.gif Op maandag 4 maart 2019 10:17 schreef KoningPils het volgende:

[..]

:D

Bijna elke avond zaten er zangers uit talentenjachten, vloggers en andere onbekende aan tafel.
Ik denk dat dat misschien oorspronkelijk wel de intentie was, maar toen de mogelijkheid zich voordeed om Stormy te interviewen ook direct weer vergeten was.

Het is gewoon al een poosje gênant. Destijds die Tan die zichzelf maar geweldig bleef vinden, inclusief afscheidsweek alsof hij Oprah was, toen die Huys die compleet ongeschikt is voor dit soort pulp, man man.... en maar piepen dat mensen liever Netflix kijken :’)
Wereldgozermaandag 4 maart 2019 @ 10:21
TWEXIT

@Zipportal
Wereldgozermaandag 4 maart 2019 @ 10:21
@ikweethetookniet
supernigermaandag 4 maart 2019 @ 10:24
GENOT
DIKKE DOEI
NOOIT MEER RTL
DrDarwinmaandag 4 maart 2019 @ 10:29
Gaat dit nu het verdienmodel van PeterR aantasten?
haags_kwartiertjemaandag 4 maart 2019 @ 10:30
Jaaaaaaaaaaaaaaa
Feestje
Toeters
Bellen
boriszmaandag 4 maart 2019 @ 10:37
RTL had het Beau of Wilfred moeten laten doen. :s)
spectrumanalysermaandag 4 maart 2019 @ 10:38
wat de hedendaagse televisie nodig heeft is een programma zoals Late night big breakfast.
Een late night ontbijtshow, opgenomen in een grote meubelzaak met voldoende ruimte voor infomercials en muziek.
FlippingCoinmaandag 4 maart 2019 @ 10:39
De zwakste schakel.met bridget maasland. :')
Kopikomaandag 4 maart 2019 @ 10:40
quote:
1s.gif Op maandag 4 maart 2019 10:39 schreef FlippingCoin het volgende:
De dikste schakel.met bridget maasland. :')
ikweethetooknietmaandag 4 maart 2019 @ 10:41
RTL stopt met RTL Late Night en Twan Huys :D :D :D :D

RTL Late Night met Twan Huys stopt per direct met uitzenden. De dagelijkse talkshow van RTL 4 is ruim een half jaar op de buis geweest, maar kampte vanaf het begin met tegenvallende kijkcijfers. ,,Helaas heeft het programma niet het grote publiek kunnen bereiken”, stelt presentator Twan Huys in een eerste reactie. Vanavond is de laatste uitzending.

https://www.ad.nl/show/rt(...)-twan-huys~aad54469/
Eightyonemaandag 4 maart 2019 @ 10:41
Onvermijdelijk, maar jammer. Ik keek het (als een van de weinigen) regelmatig; meestal minimaal 2 afleveringen per week iig.
KingRadlermaandag 4 maart 2019 @ 10:42
ben benieuwd waar de kijkers morgen naar toe gaan