ik ben in dubio of ik pizza ga bestellen.quote:Op maandag 22 oktober 2018 18:58 schreef fietsie het volgende:
OK.
In dubio of ik een toetje zal maken. Haagse Bluf ofzo.
Doen. Met extra kaas.quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:00 schreef Lonaa het volgende:
[..]
ik ben in dubio of ik pizza ga bestellen.
ik had al Kaastosti met beetje soep.quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:01 schreef fietsie het volgende:
[..]
Doen. Met extra kaas.
Ik had al sperziebonen met draadjesvlees.
Dubbelgevouwen pizzavoorafje dus? Past prima pizza achteraan.quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:01 schreef Lonaa het volgende:
[..]
ik had al Kaastosti met beetje soep.
Ik miste op 5 seconden na vanmorgen mijn trein naar Antwerpen, dankzij een vertraagde Sprinter. (Opeens nog geen 3 minuten overstaptijd en ik moest aan de andere kant van het station zijn.. te bereiken via trappen... altijd feest met een reiskoffertje )quote:Op maandag 22 oktober 2018 18:42 schreef fietsie het volgende:
Die NS reclame is cute.
Verder suckt de NS gewoon apenballen; mijn werk bezoek van vandaag was uiteindelijk 2 uur te laat door niet aansluiten van aansluitingen..
En zit je droog. Ben je baas over je eigen tijd. Kun je altijd gaan en staan waar je moet zijn.quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:05 schreef Candaasje het volgende:
[..]
Ik miste op 5 seconden na vanmorgen mijn trein naar Antwerpen, dankzij een vertraagde Sprinter. (Opeens nog geen 3 minuten overstaptijd en ik moest aan de andere kant van het station zijn.. te bereiken via trappen... altijd feest met een reiskoffertje )
Ik heb nog geprobeerde de (bijna) gesloten deuren open te wrikken, maar het mocht niet meer baten. Dus kon weer een uur wachten en ik was uiteindelijk 5 uur na vertrek op mijn plaats van bestemming. (Daar sta je dan om 5 uur 's ochtends voor op )
Van nature ben ik best netjes en beleefd, maar ik heb me vanochtend toch een partij hard staan vloeken
Over de twee stinkende en luidruchtige junks naast me en de regen zal ik het verder niet hebben
Mijn ouders hebben aangeboden een tweede autootje aan te schaffen en bij hun in de verzekering te gooien. Ik vind het een veel te groot cadeau, maar ik neig er steeds meer naar om het aanbod toch te accepteren. Ik ben nu wekelijks meer dan 10 uur aan reizen (en ook vooral veel wachten door vertragingen) kwijt. Met de auto is dat zelfs met file nog de helft... .
quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:07 schreef fietsie het volgende:
[..]
En zit je droog. Ben je baas over je eigen tijd. Kun je altijd gaan en staan waar je moet zijn.
Kun je 200km omrijden puur omdat leuk. Doe je boodschappen op je gemakt eens in 't groot.
Kan je er voor zorgen dat de inzittende minstens zo schoon is en ruikt als jijzelf. Heb je een klein schuurtje, om dingen in op te bergen die je jaren niet meer gaat gebruiken. Heb je je eigen prive restaurantje bij je. En nog meer van die mooie voordelen.
Doen joh! Die 10 uur is zo kostbaar als je het al zo druk hebt. En verder alle redenen van Fietsquote:Op maandag 22 oktober 2018 19:09 schreef Candaasje het volgende:
[..]
Het klinkt wel heel verleidelijk zo. Nouja, ik kan het vanaf volgende week eerst even 'uitproberen' met een auto die ik leen (eigenaren zijn dan op vakantie), maar ik neig nu al naar en 'ja'.
Ja dat viel vandaag dus ff vies tegenquote:Op maandag 22 oktober 2018 19:07 schreef fietsie het volgende:
[..]
En zit je droog. Ben je baas over je eigen tijd. Kun je altijd gaan en staan waar je moet zijn.
Kun je 200km omrijden puur omdat leuk. Doe je boodschappen op je gemakt eens in 't groot.
Kan je er voor zorgen dat de inzittende minstens zo schoon is en ruikt als jijzelf. Heb je een klein schuurtje, om dingen in op te bergen die je jaren niet meer gaat gebruiken. Heb je je eigen prive restaurantje bij je. En nog meer van die mooie voordelen.
Ik ga toch met enige regelmaat die kant op, maar doe dat dan wel snelwegloos de laatste 25km...quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:12 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ja dat viel vandaag dus ff vies tegen
Ik geef toch voorkeur aan de trein voor woon-werkverkeer in mijn geval Stuk relaxter over het algemeen en goede verbinding.
Maar als ik elke week 10 uur kwijt zou zijn zou ik het ook wel weten ja!
Je studeerd in Antwerpen ofzo?quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:05 schreef Candaasje het volgende:
[..]
Ik miste op 5 seconden na vanmorgen mijn trein naar Antwerpen, dankzij een vertraagde Sprinter. (Opeens nog geen 3 minuten overstaptijd en ik moest aan de andere kant van het station zijn.. te bereiken via trappen... altijd feest met een reiskoffertje )
Ik heb nog geprobeerde de (bijna) gesloten deuren open te wrikken, maar het mocht niet meer baten. Dus kon weer een uur wachten en ik was uiteindelijk 5 uur na vertrek op mijn plaats van bestemming. (Daar sta je dan om 5 uur 's ochtends voor op )
Van nature ben ik best netjes en beleefd, maar ik heb me vanochtend toch een partij hard staan vloeken
Over de twee stinkende en luidruchtige junks naast me en de regen zal ik het verder niet hebben
Mijn ouders hebben aangeboden een tweede autootje aan te schaffen en bij hun in de verzekering te gooien. Ik vind het een veel te groot cadeau, maar ik neig er steeds meer naar om het aanbod toch te accepteren. Ik ben nu wekelijks meer dan 10 uur aan reizen (en ook vooral veel wachten door vertragingen) kwijt. Met de auto is dat zelfs met file nog de helft... .
quote:
Ohja wacht jij doet dierenartsendinges toch?quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:19 schreef Candaasje het volgende:
[..]
Sinds dit jaar pas hoor, maar de keren dat ik er zonder vertraging ben gekomen kan ik denk ik op 2 vingers tellen
Welk stuk is dat?quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:14 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik ga toch met enige regelmaat die kant op, maar doe dat dan wel snelwegloos de laatste 25km...
Uit blik?quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:01 schreef Sunnythesun het volgende:
Ik at hele lekkere herfstige ravioli. Maar heb nog wel trek
Jup.quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:19 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Ohja wacht jij doet dierenartsendinges toch?
Dit!quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:11 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Doen joh! Die 10 uur is zo kostbaar als je het al zo druk hebt. En verder alle redenen van Fiets
Ken je klassiekersquote:
Ik was niet slim genoeg voor Utrechtquote:Op maandag 22 oktober 2018 19:23 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Hoe kom je dan zomaar in .be terecht? En hoe zit dat dan met accreditatie in NL?
Ja gatverdamme, gore zooi!quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:32 schreef Molo het volgende:
[..]
Ken je klassiekers
Structuurloze campingmeuk in blik
[ afbeelding ]
Oh iewl, dat eet mijn schoonvader graagquote:Op maandag 22 oktober 2018 19:32 schreef Molo het volgende:
[..]
Ken je klassiekers
Structuurloze campingmeuk in blik
[ afbeelding ]
Je doelt op de serie neem ik aan?quote:
Bestaat dat echt?quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:32 schreef Molo het volgende:
[..]
Ken je klassiekers
Structuurloze campingmeuk in blik
[ afbeelding ]
Dat heb ik vooral bij de blikken gehaktballetjes in saté of tomatensausquote:Op maandag 22 oktober 2018 19:38 schreef fietsie het volgende:
Ik raak altijd wel wat gefascineerd door dat soort blikken.
Waarom produceert men het, welke mensen kopen het. Koopt men het uberhaupt, of belandt het altijd bij de voedselbank. En wordt het dan geopend voor het weggegooid wordt of niet...
Een slager (best een goede) hier maakt zelf gehaktballen, blikt ze in en verkoopt ze. Volgens een collega zijn ze verbazingwekkend lekker.quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:39 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Dat heb ik vooral bij de blikken gehaktballetjes in saté of tomatensaus
Wie dat koopt: mafkezen die naar lowlands gingen dus.. ik ken er een paar
Daar heb ik wat meer vertrouwen in dan in die blikken nepvlees van 50ct van de Deenquote:Op maandag 22 oktober 2018 19:43 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Een slager (best een goede) hier maakt zelf gehaktballen, blikt ze in en verkoopt ze. Volgens een collega zijn ze verbazingwekkend lekker.
Ben nog niet in de verleiding gekomen.
Ik eet dan wel geen vlees , maar van dat samengeperste separeer'vlees' of 'echt' vlees, daar zit wel verschil in lijkt me .quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:43 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Een slager (best een goede) hier maakt zelf gehaktballen, blikt ze in en verkoopt ze. Volgens een collega zijn ze verbazingwekkend lekker.
Ben nog niet in de verleiding gekomen.
Dat is écht net goedkoop kattenvoer.. eet TAV nog wel eensquote:Op maandag 22 oktober 2018 19:46 schreef Candaasje het volgende:
Ik moet nu ook opeens denken aan blikjes Smac.....
In mijn tienertijd was er een tv serie Ravioli. Over een gezin waarvan de ouders een tijd op vakantie gaan en de tieners geld krijgen voor eten. Ze kopen alleen die blikken ravioli, want het allergoedkoopste in de winkel en de rest van het geld geven ze uit aan spullen. Of zoiets.quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:32 schreef Molo het volgende:
Ken je klassiekers
Structuurloze campingmeuk in blik
[ afbeelding ]
Over die serie begon Tav net ook al..quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:49 schreef Isabeau het volgende:
[..]
In mijn tienertijd was er een tv serie Ravioli. Over een gezin waarvan de ouders een tijd op vakantie gaan en de tieners geld krijgen voor eten. Ze kopen alleen die blikken ravioli, want het allergoedkoopste in de winkel en de rest van het geld geven ze uit aan spullen. Of zoiets.
Oh kijk eens! Ravioli (TV Series 1984â ) - IMDb
Vanmorgen stapte ik in mijn trein die op tijd was en die arriveerde iets te vroeg op mijn eindstation. Ik vind de trein fijn En in 10 uur in de trein kan je studeren. In 5 uur in de auto kan dat niet.
Maar Candaasje moet ook overstappen en mist dan treinen...da's zonde van je tijd. Zitten en gaan is denk ik een minder groot probleem.quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:49 schreef Isabeau het volgende:
[..]
In mijn tienertijd was er een tv serie Ravioli. Over een gezin waarvan de ouders een tijd op vakantie gaan en de tieners geld krijgen voor eten. Ze kopen alleen die blikken ravioli, want het allergoedkoopste in de winkel en de rest van het geld geven ze uit aan spullen. Of zoiets.
Oh kijk eens! Ravioli (TV Series 1984ÃĸÂÂ ) - IMDb
Vanmorgen stapte ik in mijn trein die op tijd was en die arriveerde iets te vroeg op mijn eindstation. Ik vind de trein fijn En in 10 uur in de trein kan je studeren. In 5 uur in de auto kan dat niet.
quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:49 schreef fietsie het volgende:
Gebakken plakken Smac op je boterham
En dan een likje mosterd erop...
Ik heb met dezelfde fascinatie dat soort dingen getest. En krijg echt met enige regelmaat berichten van mensen die het wel lekker vindwn en vragen waar ze het nog kunnen kopen.quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:38 schreef fietsie het volgende:
Ik raak altijd wel wat gefascineerd door dat soort blikken.
Waarom produceert men het, welke mensen kopen het. Koopt men het uberhaupt, of belandt het altijd bij de voedselbank. En wordt het dan geopend voor het weggegooid wordt of niet...
Nou, bij de Deen dus blijkbaar., of een of andere andere pauper-supermarkt in Noord-Holland iigquote:Op maandag 22 oktober 2018 19:52 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik heb met dezelfde fascinatie dat soort dingen getest. En krijg echt met enige regelmaat berichten van mensen die het wel lekker vindwn en vragen waar ze het nog kunnen kopen.
True, maar helaas bevind ik me in die 10 uur vooral in bussen en trams. (En stationshallen) Soms een trein, maar dat is meestal ongunstiger qua reis en dan moet ik eerst een stuk met m'n vriend mee in de auto, die er voor moet omrijden, dus ik pak meestal een flixbus. Maar die zijn niet altijd even betrouwbaar helaas.quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:49 schreef Isabeau het volgende:
[..]
In mijn tienertijd was er een tv serie Ravioli. Over een gezin waarvan de ouders een tijd op vakantie gaan en de tieners geld krijgen voor eten. Ze kopen alleen die blikken ravioli, want het allergoedkoopste in de winkel en de rest van het geld geven ze uit aan spullen. Of zoiets.
Oh kijk eens! Ravioli (TV Series 1984ÃĸÂÂ ) - IMDb
Vanmorgen stapte ik in mijn trein die op tijd was en die arriveerde iets te vroeg op mijn eindstation. Ik vind de trein fijn En in 10 uur in de trein kan je studeren. In 5 uur in de auto kan dat niet.
Slaap lekker! En beterschap!quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:53 schreef Myraela het volgende:
Het is nog geen 8 uur en ik lig al in bed. Morgen voel ik me hopelijk beter. Trusten!
Dat klinkt idd al een stuk vervelender reizen.quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:56 schreef Candaasje het volgende:
True, maar helaas bevind ik me in die 10 uur vooral in bussen en trams. (En stationshallen) Soms een trein, maar dat is meestal ongunstiger qua reis en dan moet ik eerst een stuk met m'n vriend mee in de auto, die er voor moet omrijden, dus ik pak meestal een flixbus. Maar die zijn niet altijd even betrouwbaar helaas.
Ik heb voor mijn werk ook altijd met het OV gereisd, en dat was prima (ook wel 1-1,5 uur enkele reis trouwens, maar goed, na het werk hoefde ik verder niks) maar ik had toen ook wel wat meer alternatieven.
Jups. Maar ja, ik vond een auto een beetje te gek worden eigenlijk. Ik bedoel, straks haal ik dat eerste jaar niet eens .quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:57 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat klinkt idd al een stuk vervelender reizen.
bahquote:Op maandag 22 oktober 2018 19:52 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik heb met dezelfde fascinatie dat soort dingen getest. En krijg echt met enige regelmaat berichten van mensen die het wel lekker vindwn en vragen waar ze het nog kunnen kopen.
Dan verkoop je m weerquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:00 schreef Candaasje het volgende:
[..]
Jups. Maar ja, ik vond een auto een beetje te gek worden eigenlijk. Ik bedoel, straks haal ik dat eerste jaar niet eens .
(Anderzijds; mijn ouders beginnen er steeds over, en ik weet ook wel dat ze er niet krom voor hoeven te liggen. Het zal ook gewoon een klein, wat ouder autootje worden natuurlijk. Maar toch..)
Ik wil dat laatste nu wel eens uitproberenquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:00 schreef Molo het volgende:
[..]
bah
Wij hadden het vroeger mee als noodvoer vanuit de tijd dat de Franse winkels nog om 5 uur dichtgingen of als we weer eens een nationale feestdag waren vergeten.
Nu zou ik dan uit eten gaan ergens ofzo, maar dat geld was er vroeger niet, en veel bleef er niet houdbaar in de koelbox zonder stroom
Smac is walgelijk, en gebakken ruikt het echt naar opgebakken levertumor ofzo
Is ook zoquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:01 schreef Molo het volgende:
[..]
Dan verkoop je m weer
Klinkt als enorme voordelen boven OV voor nu
LOL, ik ken de serie niet, maar goeie naam welquote:Op maandag 22 oktober 2018 19:49 schreef Isabeau het volgende:
[..]
In mijn tienertijd was er een tv serie Ravioli. Over een gezin waarvan de ouders een tijd op vakantie gaan en de tieners geld krijgen voor eten. Ze kopen alleen die blikken ravioli, want het allergoedkoopste in de winkel en de rest van het geld geven ze uit aan spullen. Of zoiets.
Oh kijk eens! Ravioli (TV Series 1984ÃĸÂÂ ) - IMDb
Vanmorgen stapte ik in mijn trein die op tijd was en die arriveerde iets te vroeg op mijn eindstation. Ik vind de trein fijn En in 10 uur in de trein kan je studeren. In 5 uur in de auto kan dat niet.
Viessssss Patrickquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:01 schreef Candaasje het volgende:
[..]
Ik wil dat laatste nu wel eens uitproberen
(Niet om te eten trouwens. Om te ruiken)
Ja, daar komen die kinderen dus na 2 dagen ook achter, maar dan is het geld al op en hebben ze alleen maar ravioli. De horror. Ik heb het nog nooit gehad.quote:Op maandag 22 oktober 2018 20:02 schreef Molo het volgende:
LOL, ik ken de serie niet, maar goeie naam wel
Het was echt smerig
Dat klopt. Maar wij hadden het nu net juist over de dingen die wel de goorheid zelf zijnquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:08 schreef Pietverdriet het volgende:
Je kan heerlijke dingen maken met blikingrediënten, hoeft geen ranzigheid te zijn.
quote:Corned beef is made from brisket, a relatively inexpensive cut of beef. The meat goes through a long curing process using large grains of rock salt, or "corns" of salt, and a brine. It's then slowly cooked, turning a tough cut of beef into one that's super tender and flavorful.
Nieuw voor ons vandaag...er kwam geen einde aan die tunnel.quote:Op maandag 22 oktober 2018 18:30 schreef fietsie het volgende:
[..]
Oow da's die lange tunnel op het F1-circuit van Den Haag
Het klinkt zo lekkerder dan het er uit zietquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:10 schreef Isabeau het volgende:
Ik vroeg me ineens af wat corned beef nou eigenlijk is Stom dat je soms dingen eet waarvan je eigenlijk echt niet weet wat het precies is (ja, 'beef')
[..]
Er zijn 2 soorten:quote:Op maandag 22 oktober 2018 20:10 schreef Isabeau het volgende:
Ik vroeg me ineens af wat corned beef nou eigenlijk is Stom dat je soms dingen eet waarvan je eigenlijk echt niet weet wat het precies is (ja, 'beef')
[..]
Buffyquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:12 schreef Isabeau het volgende:
We waren hier net in conclaaf wat voor tv serie we samen gaan kijken en we kwamen tot de conclusie dat we heel Buffy weer gaan kijken
Dat vond ik ook al De smaak is niet verkeerd hoor. Maar je schijnt het dus ook gewoon zelf te kunnen maken; ik kwam ook recepten tegen voor home made corned beef.quote:Op maandag 22 oktober 2018 20:12 schreef Sunnythesun het volgende:
Het klinkt zo lekkerder dan het er uit ziet
Ja, is erg lekker, in Oosterijk hebben ze een variant, dat noemt men Tafelspitz, lang in een bouillon gegaard stuk vlees, is erg lekker ook met mierikswortelsaus of frankfurter groene sausquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:10 schreef Isabeau het volgende:
Ik vroeg me ineens af wat corned beef nou eigenlijk is Stom dat je soms dingen eet waarvan je eigenlijk echt niet weet wat het precies is (ja, 'beef')
[..]
Ja, Buffy Spike Willowquote:
Zit geen gelatine bijquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:12 schreef fietsie het volgende:
[..]
Er zijn 2 soorten:
- Die jij daar quote:
[ afbeelding ]
- Ingeblikt vlees met gelatine, origineel rund, tegenwoordig veel soorten separatorvlees
[ afbeelding ]
Je verward corned beef met smac/spamquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:12 schreef fietsie het volgende:
[..]
Er zijn 2 soorten:
- Die jij daar quote:
[ afbeelding ]
- Ingeblikt vlees met gelatine, origineel rund, tegenwoordig veel soorten separatorvlees
[ afbeelding ]
Dat heb ik wel eens gehad op wintersport! Ik vind sowieso het eten in Oostenrijk ook lekkerquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Ja, is erg lekker, in Oosterijk hebben ze een variant, dat noemt men Tafelspitz, lang in een bouillon gegaard stuk vlees, is erg lekker ook met mierikswortelsaus of frankfurter groene saus
Dat!quote:
Wat is dat laatste?quote:Op maandag 22 oktober 2018 20:13 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, is erg lekker, in Oosterijk hebben ze een variant, dat noemt men Tafelspitz, lang in een bouillon gegaard stuk vlees, is erg lekker ook met mierikswortelsaus of frankfurter groene saus
Jaaaaaaaaquote:
quote:Op maandag 22 oktober 2018 20:14 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je verward corned beef met smac/spam
quote:[In Deutschland wird in Konserven „deutsches Corned Beef“ oder „Kraftfleisch“ angeboten, das aus zerkleinertem und erhitztem Rindfleisch in Aspik besteht. Zum Erreichen von Schnittfestigkeit darf Gelatine zugesetzt werden.[1] „Deutsches Corned Beef“ wird außerdem als Aufschnitt angeboten.
quote:Van oorsprong is de cornedbeef afkomstig uit Ierland. Daar ging het vlees in grote potten en werd bedekt met grove korrels steenzout. De zogenaamde 'corns' of 'kernels'. Het product is gemaakt van rundvlees dat afhankelijk van de kwaliteit meer of minder vet is. Vooral het taaiere voorvlees wordt gebruikt. De grove zenen en pezen worden uit het vlees gehaald en dat vlees wordt gekruid met witte peper, kardemom, foelie en zout. Het wordt tot wel 12 uur gegaard en warm vermengd met de kruiden en gelatinepoeder. Daarna wordt de massa afgevuld in rechthoekige vormen. Na afkoeling kan de cornedbeef gesneden worden.
Ik maak het wel eens voor bij een stuk zalmquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:14 schreef Molo het volgende:
Wat is dat laatste?
Mierikswortelsaus bij vlees is echt goddelijk, wordt veel te weinig gegeten
Yes, kornčt bief!quote:Op maandag 22 oktober 2018 20:07 schreef Sunnythesun het volgende:
Alleen uitgesproken als kornčt bief, anders telt het niet!
Nooit gegeten btw, ziet er zo onsmakelijk uit..
Mijn moeder is Merlin aan het kijken en appte al heel blij dat ze 'Giles' gespot hadquote:
Aanrader! Vooral bij gegrild of in de oven gebakken varkensvlees en gestoofd of in de oven gebakken rundvleesquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:15 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik maak het wel eens voor bij een stuk zalm
Bij vlees denk ik er eigenlijk nooit aan, mierikswortel.
Het eerste wat mijn moeder mij liet "koken" waren dikke plakken gebakken boterhamworst met witte bonen in tomatensausquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:19 schreef Bluezz het volgende:
Heel wat macaroni met smac en kaas gemaakt voor mijn allereerste gezinnen waar ik werkte (ik was 17 ) En kornčt bief vind ik nog steeds lekker
Vaak voor dag I op vakantie in het buitenland. Zodat er iig iets te eten was indien Supermarkt/restaurant geen optie was. Maar dat is al weer een tijdje geleden .quote:Op maandag 22 oktober 2018 19:38 schreef fietsie het volgende:
Ik raak altijd wel wat gefascineerd door dat soort blikken.
Waarom produceert men het, welke mensen kopen het. Koopt men het uberhaupt, of belandt het altijd bij de voedselbank. En wordt het dan geopend voor het weggegooid wordt of niet...
Ik durf het hier niet te posten. Zelfs niet na de gebakken smac met mosterd (Goed spul he P?) en gebakken boterhamworst met wittebonen in T-sausquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:20 schreef Sunnythesun het volgende:
Ja heb het ook staan. Maar vergeet het vervolgens te verwerken zo suf.
Hoe maken jullie saus er van?? Heb het wel eens door creme fraiche geroerd voor bij zalm, erg lekker.
Maak het nauwelijks, maar is echt stomquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:20 schreef Sunnythesun het volgende:
Ja heb het ook staan. Maar vergeet het vervolgens te verwerken zo suf.
Hoe maken jullie saus er van?? Heb het wel eens door creme fraiche geroerd voor bij zalm, erg lekker.
quote:Op maandag 22 oktober 2018 20:24 schreef AnneX het volgende:
Vanavond aten wij “nostalgisch” bij Simonis, want waren een dagje aan zee in Scheveningen.
Zo lang de zon scheen, was het heerlijk.
Later toen de zon minder werd, was ik blij, dat ik de winterjas had meegenomen.
Mn.X had 2 x een tong in boter gebakken.
En ik een voorgerecht met paling, gerookte zalm, een berg garnaaltjes en krabsalade.
Zeequote:Op maandag 22 oktober 2018 20:24 schreef AnneX het volgende:
Vanavond aten wij “nostalgisch” bij Simonis, want waren een dagje aan zee in Scheveningen.
Zo lang de zon scheen, was het heerlijk.
Later toen de zon minder werd, was ik blij, dat ik de winterjas had meegenomen.
Mn.X had 2 x een tong in boter gebakken.
En ik een voorgerecht met paling, gerookte zalm, een berg garnaaltjes en krabsalade.
Ja zo iets doe ik dus ook idd. Ook wel eens met mayo gedaan. Veel verder kom ik nietquote:Op maandag 22 oktober 2018 20:26 schreef Molo het volgende:
[..]
Maak het nauwelijks, maar is echt stom
Laatst gewoon uit potje en toem gemengd met zure room van de Poolse winkel hier. Die hebben verschillende vetpercentages en het is gewoon wat dieper van smaak ofzo.
In bed boksquote:Op maandag 22 oktober 2018 19:53 schreef Myraela het volgende:
Het is nog geen 8 uur en ik lig al in bed. Morgen voel ik me hopelijk beter. Trusten!
Je hebt niet toevallig nieuw biologisch dynamisch geverfd ondergoed gekocht, dit niet gewassen voor eerste keer dragen en wel veel gezweet??quote:Op maandag 22 oktober 2018 20:30 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
In bed niks. Beterschap.
Ga morgen naar de huisarts. Binnen 4 week is mijn huid van borst tot Lies veranderd in oase van kleuren in exceem? Van diep rood naar paars naar wit en naar blauw. Zonder korstjes en minimaal jeuk..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |