Ik eet daar regelmatig omdat ik daar dan voor mijn werk verblijf, dan weet ik welke tent ik moet vermijdenquote:
Je had ook nog de andere versie kunnen zingen " een beetje geld voor een beetje liefde"quote:Op woensdag 5 december 2018 14:37 schreef hebikweer het volgende:
Leuk was wel dat de eigenaar van het restaurant de zus van songfestivaldeelnemer Nicole was. De hele zaak hing vol met foto's van Nicole. De zus keek echter niet heel erg blij toen we met z'n allen zeer luid en zeer vals `Ein bißchen Frieden' begonnen te zingen.
Ik denk dat ze het nog leuker had gevonden als jullie deze versie hadden gezongen...quote:Op woensdag 5 december 2018 14:37 schreef hebikweer het volgende:
De hele zaak hing vol met foto's van Nicole. De zus keek echter niet heel erg blij toen we met z'n allen zeer luid en zeer vals `Ein bißchen Frieden' begonnen te zingen.
spuit 11quote:Op donderdag 6 december 2018 09:33 schreef Techno het volgende:
[..]
Ik denk dat ze het nog leuker had gevonden als jullie deze versie hadden gezongen...
Of je informeert jezelf van te voren over wat wel en wat niet inbegrepen is en kijkt na wat de prijzen zijn van extra te bestellen zaken? Je laat het jezelf dus 'aansmeren'.quote:Op donderdag 7 februari 2019 16:43 schreef NoCigar het volgende:
Vaak zijn dat toch prijzen. In dure restaurants waarvan ik weet dat het duur is en dat accepteer, voel ik soms toch redelijk genaaid door de dingen die ze je erbij aansmeren of die achteraf toch belachelijke duur blijken. Het verpest een beetje het fijne en avondgevoel dat ik had kunnen hebben.
Laatst in Berlijn, bij restaurant Ernst. Daar suggereerden ze nog een borreltje bij de koffie, dat blijkbaar niet bij het grote vooruitbetaalde bedrag bleek inbegrepen kwam ik later achter. 'Nog een glaasje?' 'Tuurlijk' het zijn ten slotte maar erg kleine glaasje. Wel ¤ 17, 50 per glas,. Dat irriteert me dan, maar is nu gelukkig een beetje over. Voor die kutvingerhoedjes.
En bij Fred in Rotterdam, dat vind ik geen aanrader. We wilden gewoon een espresso en een cappuccino. Geen friandises, we zaten vol. Voor die twee kopjes hebben we zeker twintig Euro betaald, ik weet het exacte bedrag niet meer. Ik voel me nu nog steeds bestolen (na een jaar). Het hele restaurant is sowieso te duur. Blijf er weg zou ik zeggen.
Ga jij uit van koffie van 10 euro?quote:Op donderdag 7 februari 2019 16:46 schreef golfer het volgende:
Of je informeert jezelf van te voren over wat wel en wat niet inbegrepen is en kijkt na wat de prijzen zijn van extra te bestellen zaken? Je laat het jezelf dus 'aansmeren'.
Nee. En dat heb ik nog nooit ergens voor een kop koffie betaald. Zelfs niet in 3 Michelinsterrenrestaurants. Dus ik denk dat jij je vergist of dat er iets anders op de rekening stond.quote:
Ik denk eerder dat het restaurant zich vergist heeft. Maar goed, als jij het beter weet.quote:Op donderdag 7 februari 2019 17:05 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee. En dat heb ik nog nooit ergens voor een kop koffie betaald. Zelfs niet in 3 Michelinsterrenrestaurants. Dus ik denk dat jij je vergist of dat er iets anders op de rekening stond.
Als er koffie voor een tientje op een rekening zou staan zou ik toch echt daarover iets gezegd hebben en het zeker niet klakkeloos betaald hebben.quote:Op donderdag 7 februari 2019 17:08 schreef NoCigar het volgende:
Ik denk eerder dat het restaurant zich vergist heeft. Maar goed, als jij het beter weet.
Het is ook zo wat om bij alles te vragen: "Wat kost dat?"quote:Op donderdag 7 februari 2019 16:46 schreef golfer het volgende:
[..]
Of je informeert jezelf van te voren over wat wel en wat niet inbegrepen is en kijkt na wat de prijzen zijn van extra te bestellen zaken? Je laat het jezelf dus 'aansmeren'.
Ik zou gewoon 7 euro ingehouden hebben op de fooi, de moeite van het melden niet waard.quote:Op donderdag 7 februari 2019 17:10 schreef golfer het volgende:
[..]
Als er koffie voor een tientje op een rekening zou staan zou ik toch echt daarover iets gezegd hebben en het zeker niet klakkeloos betaald hebben.
Of helemaal geen fooi gegeven hebben.quote:Op vrijdag 8 februari 2019 11:20 schreef FrankRicard het volgende:
Ik zou gewoon 7 euro ingehouden hebben op de fooi, de moeite van het melden niet waard.
Dubieuze naam voor een restaurantquote:Op donderdag 7 februari 2019 17:04 schreef MevrouwPuff het volgende:
Zondag was ik bij ‘se7en’ en dacht dat ‘krokante lasagna’ wel goed zou zijn als tweede gerecht. Ik liet me verrassen.
Bleek het te gaan om papadums met wat bolognesesaus, 2 plakjes tomaat en en blaadje spinazie.
Ik was verbaasd. Wie bedenkt dit?
Het is denk ik ook meer een eetcafé. Maar dan nog!quote:Op vrijdag 8 februari 2019 14:11 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Dubieuze naam voor een restaurant
Precies, het restant was exact nul, toevallig.quote:Op vrijdag 8 februari 2019 11:20 schreef FrankRicard het volgende:
[..]
Ik zou gewoon 7 euro ingehouden hebben op de fooi, de moeite van het melden niet waard.
quote:Op woensdag 5 december 2018 08:29 schreef mascarpone het volgende:
Een keer bij Humphreys. Mix van de grill. Waaronder kip, die rauw van binnen was. De serveerster zou het de kok laten zien.
Ze kwam terug en zei dat de kok had gezegd dat hij de kip rosé had gegrilled. Maar dat als ik zou willen, dat ze hem ook well done konden maken...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |