Blah blah blah blah. Mensen die het hoogst van de toren blazen over smaak en kwaliteit zijn over het algemeen het slechtste in het herkennen ervan. Dus lul maar lekker verder, maar gelul blijft het. En laster en stemmingmakerij.quote:Op vrijdag 12 oktober 2018 19:11 schreef Cause_Mayhem het volgende:
[..]
Als je geen kwaliteit gewend bent, het verdrinkt in kruiden/saus e.d. kan je jezelf voorhouden dat er niets mis mee is idd.
Maar echt kwaliteitsvlees (en daarmee doel ik niet op biologische e.d., maar echt op kwaliteit, losstaand van die keurmerkjes) kost niet voor niets meer. Dat is niet te produceren voor die prijs. Enkel door inferieure (kwaliteits) rassen te gebruiken, inferieur voedsel te geven aan de dieren, te beknibbelen op alles wat werkelijke kwaliteit levert kan je kiloknallers produceren.
Yep.quote:Op vrijdag 12 oktober 2018 19:15 schreef vredesdruif het volgende:
[..]
En niet te vergeten: anti-biotica.
Laster zelfs.... Het zit je hoog of niet soms?quote:Op vrijdag 12 oktober 2018 19:17 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Blah blah blah blah. Mensen die het hoogst van de toren blazen over smaak en kwaliteit zijn over het algemeen het slechtste in het herkennen ervan. Dus lul maar lekker verder, maar gelul blijft het. En laster en stemmingmakerij.
Ja, ik hou niet van laster en bangmakerij. En vooral niet van gelul.quote:Op vrijdag 12 oktober 2018 19:26 schreef Cause_Mayhem het volgende:
[..]
Laster zelfs.... Het zit je hoog of niet soms?
Er is niets aan gelogen, dat jij dat niet wil horen is niet mijn probleem.quote:Op vrijdag 12 oktober 2018 19:28 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, ik hou niet van laster en bangmakerij. En vooral niet van gelul.
Ik weet niets te noemen , de beste slager was de keurslager , maar die heeft een wissel van eigenaar gehad en ik woon al tijden niet meer daar dus kan je niet vertellen hoe hij tegenwoordig is.quote:Op vrijdag 12 oktober 2018 19:04 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ja.
Ik wacht met smart op Clumsy. Zij kent volgens mij wel de do’s en don’ts wat betreft de Turkse slagers
Wat een hypocrisie. Als het je daar echt om zou gaan, waarom stop je dan niet helemaal met vlees eten?quote:Op donderdag 11 oktober 2018 21:49 schreef Molo het volgende:
Ik vind halal slachten best kut dus koop daarom geen vlees meer daar
Halal slacht draait vnl om het dier zo weinig mogelijk te laten lijden. De principes van halal slacht zijn dat het dier een goed leven gehad moet hebben (!), niet mag weten dat het naar de slacht gaat en bijvoorbeeld een mes niet aan mag zien komen, geen stress mag ervaren en zo snel mogelijk gedood moet worden, door de carotid en luchtpijp door te snijden. Tegenwoordig is halal vlees net zo goed plofvlees dus je mag je afvragen in hoeverre dit waarde heeft, aangezien dieren niet bepaald een goed leven leiden, maar halal slacht als principe afkeuren is een tikje kort door de bocht. Zeker omdat er een flink grijs gebied is rondom het nut en de toepassing van verdoving (en laten we wel wezen, verdoving klinkt leuk, maar betekent in praktijk dat dieren een stroomstoot of pin in de bakkes krijgen).quote:Op donderdag 11 oktober 2018 22:13 schreef Molo het volgende:
[..]
Gaat langzamer dan hollandsch slachten, meer pijn, meer stress, meer lijden.
En ja, ik eet wel vlees, weet dat als je het helemaal wil voorkomen je veganistisch moet leven maar vlees en zuivel is te lekker
Dat is echt een kutargument. Je kunt voor het welzijn van een dier zijn, maar nog steeds vlees willen eten. Kom dan gewoon met fatsoenlijke argumenten, ipv in het extreme te schieten.quote:Op vrijdag 12 oktober 2018 19:44 schreef Farenji het volgende:
[..]
Wat een hypocrisie. Als het je daar echt om zou gaan, waarom stop je dan niet helemaal met vlees eten?
Thanks voor je antwoord.quote:Op vrijdag 12 oktober 2018 19:44 schreef clumsy_clown het volgende:
[..]
Ik weet niets te noemen boven de Maas, de beste slager in noord was de keurslager naast metrostation Blijdorp, maar die heeft een wissel van eigenaar gehad en ik woon al tijden niet meer in roffa dus kan je niet vertellen hoe hij tegenwoordig is.
Onder de Maas zit bij de Afrikaandermarkt een erg goede. Zou alleen niet weten hoe de straat heet en geen zin om moeilijk te doen met Google maps. Zit naast het ABN Amro pinautomaat, aan het einde van de markt richting Rijnhaven. Verder zit op de groene Hilledijk Edessa, met prachtig vlees, en zijn broertje heeft een zaak aan de Slinge, die ook goed is. Murat heet die geloof ik.
Misschien minder azijn en meer kiloknallers naar binnen werken?quote:Op vrijdag 12 oktober 2018 19:34 schreef RobinOok het volgende:
Wat ik al zei. Blah blah blah blah blah.
Je vindt blijkbaar alles wat er on de bio industrie gebeurt okee, maar halal slachten vind je dermate kut dat je er niks mee te maken wil hebben.quote:Op vrijdag 12 oktober 2018 19:51 schreef clumsy_clown het volgende:
[..]
Dat is echt een kutargument. Je kunt voor het welzijn van een dier zijn, maar nog steeds vlees willen eten. Kom dan gewoon met fatsoenlijke argumenten, ipv in het extreme te schieten.
Als er al serieus DNA-testen nodig zijn om kalkoen van kalf te moeten onderscheiden, dan moet dat ook wel weer tot vragen leiden, lijkt me.quote:Op donderdag 11 oktober 2018 21:49 schreef knokkels het volgende:
[..]
2015 belde, ze wilden hun nieuwsbericht terug
On topic: Turkse slager. Smaakvol vlees, goed spul allemaal.
Over die extreem grote kipfilets had de Keuringsdienst van Waarde jaren terug eens een aflevering. De vraag was hoe het komt dat de filets bij de Turk zo veel groter zijn dan in de supermarkt. Het antwoord was inderdaad dat ze die arme plofkippen langer laten leven.quote:Op vrijdag 12 oktober 2018 19:25 schreef Cause_Mayhem het volgende:
[..]
Yep.
Zeker als het bv oost europees vlees is. Alhoewel hier eigenlijk verboden wordt het daar nog als groeistimulator gebruikt. Preventief antibiotica gebruik heet dat mooi op papier (wat dan neerkomt op bepaalde stammen continue).
Dat is 1 van de redenen dat bv de kipfilets zo groot zijn daar. De andere reden is een ruimere groeitijd, maar dat is in die omstandigheden geen goed nieuws en is hier niet toegestaan omdat in onze wat betere omstandigheden dat al ronduit gruwelijk wordt.
-nee-quote:Op vrijdag 12 oktober 2018 17:17 schreef MissGiraffe het volgende:
[..]
En niet alle Hindoestanen zijn hindoe, zo'n 25% van de Hindoestanen in Nederland is moslim.
dit.quote:Op vrijdag 12 oktober 2018 18:48 schreef fathank het volgende:
Mijn Turkse slager
Kost echt de helft van de supermarkt volgens mij, en gewoon keurig netjes voor elkaar.
Echt?quote:Op zondag 14 oktober 2018 08:02 schreef Ringo het volgende:
Ik heb één keer een kippenpoot gekocht bij de slager annex poelier in de Turkse supermarkt.
Echt zo’n leuke ouderwetse slager met een dikke snor en bloedvlekken op z’n slagersjas!
Spotgoedkoop ook.
Eenmaal thuis zag ik pas de wormen krioelen. .
Nee, tuurlijk niet. Gewoon negeren dit gelul.quote:
Jazeker.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |