abonnement Unibet Coolblue
pi_182377700
Precies wat Jentin zegt :o
pi_182377773
Helemaal niet onredelijk! Bij mij waren onze ouders op de hoogte omdat we mijn ouders belden om onze hond op te halen. Wij zaten toen al in het ziekenhuis. Mijn broertje nam op en was dus meteen op de hoogte. Uiteindelijk had ik om 16.00 de keizersnede en hebben we rond zes of zeven uur onze familie gebeld. Mijn man heeft toen het bezoek geregeld, ouders en broer/zussen mochten langskomen, de rest was later aan de beurt.

Het is uiteindelijk wat jij wilt. Dat kan prima veranderen op het moment zelf.

Nu kiezen we er waarschijnlijk voor om eerst Frits kennis te laten maken met de baby en daarna pas de rest.
  zondag 7 oktober 2018 @ 20:47:24 #178
480396 Sisu
Oudgediende
pi_182378015
Waarom denken zo veel mensen toch dat zij iets te zeggen hebben over een kersverse moeder.
Wij stuurden appjes. Mn moeder was al bij de bevalling en Mn vader zat te wachten in ons huis dus logisch dat hij snel kwam.
Mn schoonouders kwamen na een uurtje of 2 incl schoonzus/broer en kindje. Maar die waren met 10 min weer weg.
De mensen in het ziekenhuis zorgden daar wel voor. Mijn broers en zussen kwamen de dag erna een uurtje en alle andere mensen pas na een week/anderhalf. Heerlijk. Zo wil ik het eigenlijk wel weer.
Eerst ff ons gezin leren kennen en wennen. Daarna mag de rest.
Overigens is er ook veel familie niet op bezoek geweest en dat was óók prima.

Maar wat ik wilde zeggen was; doe aub wat jij wilt. Je hoeft dit niet met anderen te doen. Het is zo bijzonder en overweldigend.
Succes!

Pinq
Ik was Mn vorige zwangerschap helemaal niet misselijk, maar dit keer heel erg moe, weeïg gevoel en alles, echt alles stinkt. Ik moet er echt van janken omdat het me zo machteloos laat voelen.
Dus geniet van al deze makkelijke dagen 💕
Zonder hoop geen leven.
pi_182380097
Jeetje cho, dat is flinke schade aan je fiets zeg!

En tink, je belt lekker wanneer jij wil bellen... er kan wel van alles van je worden verwacht maar jullie zelf zijn de beslissende factor in deze hoor!

Mijn moeder gaat dit keer mee naar het ziekenhuis, mijn vriend belt zijn vader zodra we richting ziekenhuia gaan. Hij woont ver weg en kan dan dus rustig aan doen. Kleuter is bij mijn vader dus hij zal de eerste zijn die dan wordt gebeld en komt kleuter brengen. We willen graag dat zij dan eerst rustig kennis kan maken met haar broertjes voor er verder andere mensen komen. De opa's zullen dan dus tegelijk komen.
Mijn zus bel ik wel, maar vraag ik waarschijnlijk de volgende dag te komen omdat ik het al druk zat vind met alle andere mensen.
pi_182380357
't is echt net hoe je bevalling loopt..

Hier werd S. geboren om 21:51 & ik had net voor 23u tijd om te bellen geloof ik. Zussen gebeld tegen 23:30. Ouders en schoonouders waren er rond 24u. Verder hebben we de volgende dag pas contact gezocht. 's nachts wat goede vrienden wel appjes gestuurd omdat we zelf niet konden wachten. Maar die eerste uren werden we zo geleefd dat de 'planning' de deur uit was.
pi_182380453
Je belt wanneer je er aantoe komt hoor tink! Als je midden in de nacht bevalt dan is alles sowieso nog wel een paar uur hectisch en wil je misschien echt nog even rusten. Ik beviel bij S om 5:25 en geloof dat we rond half 8 gebeld hadden, maar ook zodat ik m’n ouders nog even kon bereiken voordat ze aan ‘t werk gingen. tegen iedereen nadrukkelijk gezegd dat we zouden informeren als we op de zaal lagen en dat ze dán langs mochten komen, maar schoonmoeder stond met zwager al in de verloskamer terwijl ik nog poedelnaakt op bed lag en nog niet gedouched had. Dus driemaal raden wie we de volgende keer als laatste bellen :+

Nog een :* voor sisu, cho en iedereen die het zwaar heeft. Zwanger zijn is ook heus niet leuk en ik ‘geniet’ zelf eigenlijk ook helemaal niet. Kijk de tijd zoveel mogelijk voorruit tot wanneer ik weer gewoon m’n schoenen aan kan doen zonder adem in te houden, naar de winkel kan lopen zonder te creperen van rugpijn of gewoon even snel kan omdraaien in bed :Y

Ik was vandaag weer met familie en vind het zo bijzonder hoe iedereen meeleeft en uitkijkt naar de baby O+ bij mij persoonlijk speelt het veel minder dan bij de eerste dus dan is het wel weer een fijne reminder dat m’n oma nu bij haar 6e achterkleinkind nog net zo enthousiast is als bij haar 1e :D
pi_182383509
Wat de rest zegt Tink, je belt wanneer je dat zelf wil. Ik was er heilig van overtuigd dat ik pas zou bellen als we thuis waren, het werd een uur na de bevalling :D visite hebben we wel pas thuis ontvangen en in twee delen. Schoonfamilie de eerste dag dat we thuis waren en mijn familie de tweede dag. Vooral niet druk om maken en lekker aankijken na de bevalling. Ook wie je precies belt bepaal je lekker zelf. Mensen kunnen zoveel willen, maar uiteindelijk is het jouw beslissing :*
pi_182384491
Meld met baby in buik. Wel pijn onderin m'n buik, maar dat komt door het hoesten sinds een week, ik ben nog even lekker verkouden }:| Aan de positieve kant: antistoffen voor de baby *O*

Priem, ben je nou nóg niet bevallen ;) Ik vrees wel voor de datumtweeling vandaag...
  maandag 8 oktober 2018 @ 08:54:41 #184
456899 VenusFlyTrap
vind alles leuk
pi_182384507
Afkeer voor bepaalde geuren had ik vooral rond de 12 weken. Had ik een wasje gedraaid met super lekker bloemetjes wasmiddel, snuffelde ik aan de was en vond ik hem ruiken maar riool. Schoonmama was bij me en zei dat het prima rook. Hormonen!
Gelukkig ben ik met 13-14 weken me weer mens gaan voelen. Af en toe wel een emotionele vaatdoek. Ik dacht daf dat vooral in het begin zou zijn en ik de dans had ontsprongen...
Dan is zwanger zijn gewoon niet leuk.

Vannacht heeft de baby iets nieuws ontdekt: maak richting haar navel schoppen. Ik vond het hilarisch want E is ook zo’n plaagkop. Op een gegeven moment was ik het zat en gaf ik een duwtje en dat bleek de baby te begrijpen.
En toen ik E appte dat de baby zo lief was vannacht moest hij natuurlijk keihard lachen.

quote:
1s.gif Op zondag 7 oktober 2018 22:24 schreef krijgerrtje het volgende:

Ik was vandaag weer met familie en vind het zo bijzonder hoe iedereen meeleeft en uitkijkt naar de baby O+ bij mij persoonlijk speelt het veel minder dan bij de eerste dus dan is het wel weer een fijne reminder dat m’n oma nu bij haar 6e achterkleinkind nog net zo enthousiast is als bij haar 1e :D
Aaaahw hier smelt ik gewoon van. Wat lief!!!
  maandag 8 oktober 2018 @ 09:02:42 #185
319308 Tink89
To live is to dance
pi_182384602
Goedemorgen! Ik lig heel decadent nog in bed. Zo opstaan en ontbijten, maar verder een verplichte uitrustdag vandaag. Gisteren te veel gedaan en nu kapot, maar het was het waard O+

Dank voor jullie bel- inzichten. Dat bezoek op der verloskamer :X ik snap dat je die de volgende keer als laatste belt.

Krijger, wat lief!

En zijn jullie nou nog niet bevallen dames? ;) hoe is het met de laatste loodjes?
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_182386419
Ja dames, maak eens tempo :*

Zojuist belde de verloskundige, hart zat in m’n keel toen ik het nummer zag.
Vorige week maandag de nipt laten prikken dus dat kon niet goed zijn dat ze nu al belden, had namelijk gerekend op 10 werkdagen.
Maar de nipt uitslag was helemaal goed!! *O* :'( O+
pi_182386703
Goedemorgen,
Ik ben op zoek naar het "streepjes" topic.. Ik kan hem nergens meer vinden.. Kan iemand mij helpen?
pi_182386836
quote:
0s.gif Op maandag 8 oktober 2018 11:09 schreef ElisaMay het volgende:
Goedemorgen,
Ik ben op zoek naar het "streepjes" topic.. Ik kan hem nergens meer vinden.. Kan iemand mij helpen?
OUD / Wachten op het tweede streepje deel 408
pi_182387008
*O* Flav! Fijn dat het zo snel kan gaan.
pi_182387627
Hier ook baby in de buik. Vanmorgen weer bij vk. Bloeddruk nog steeds prima; hartje duidelijk.. tjah alles wel weer goed. Vrijdag ingepland om te strippen en eventueel zondag dan nog een keer. Maandag dan controle bij het ziekenhuis. Hoop zo dat het voor maandag uit zichzelf ‘start’... maar het blijft echt heel rustig in m’n buik.
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_182387756
quote:
1s.gif Op maandag 8 oktober 2018 11:50 schreef PriemGirl het volgende:
Hier ook baby in de buik. Vanmorgen weer bij vk. Bloeddruk nog steeds prima; hartje duidelijk.. tjah alles wel weer goed. Vrijdag ingepland om te strippen en eventueel zondag dan nog een keer. Maandag dan controle bij het ziekenhuis. Hoop zo dat het voor maandag uit zichzelf ‘start’... maar het blijft echt heel rustig in m’n buik.
Fijn dat alles goed is! Wij gaan morgen weer. En echt, in een week (!) kan er veel gebeuren hoor! Houd moed ^O^ Dat saaie wachten thuis, alleen, is niet leuk hè? Ik had ook liever nu de baby uit de buik gehad. De klusjes zijn hier wel klaar nu. Ik ga maar vaak een stukje lopen of even naar boven, hopelijk helpt dat iets met indalen en ontsluiten.
pi_182387968
Ja dat alleen thuis zitten wachten is maar niks.. net ook een stukje met de hond gewandeld; maar vlot gaat dat niet meer (en ik kan de riem niet goed vast houden door de cts -O- )

Hopelijk schiet het bij jou ook op :* en is verder morgen in iedere geval alles ook goed ^O^ of gaan we deze middag/avond gewoon alsnog voor een datumtweeling hehe :+
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_182388363
Je baby heeft het dus lekker naar de zin in je buik priem!

En bij peel ook, maar opzich heb je nog ff tot je ud toch.

Zou wat zijn als ik je voor ga :o . Gister met de babyshower ging iedereen opschrijven wanneer zij denken dat de baby's komen. De eerste datum is gezet op 15 oktober, ben benieuwd of er iemand gelijk gaat krijgen haha!
pi_182388831
Zo... mijn verlof is afgelopen donderdag begonnen en ben de eerste dagen vooral druk geweest in huis met van alles en nog wat. Nu even tijd om bij te lezen en wat te reageren.

Aapie ook al verrast met babyshower gisteren, ik ook! Georganiseerd door m'n schoonzus met lekker eten, lieve mensen, heel veel cadeaus en gewoon gezellig kletsen met elkaar want ook ik ben niet van de spelletjes... Wel gingen er invullijstjes rond met verwachte naam, bevaldatum, gewicht etc. en door 1 iemand is de naam goed geraden maar volgens mij heb ik een goede pokerface *O* (wel weet ik nu ook dat in ieder geval 1 iemand de naam helemaal niets vindt, dus ik ben HEEL benieuwd naar haar reactie als hij eenmaal geboren is >:))

Sisu klagen mag! Het is niet altijd leuk en geweldig en zonnestralen en regenbogen. Zelf snap ik dat hele roze wolk gevoel/gedoe waar veel mensen het altijd maar over hebben echt totaal niet. Ik heb het boek 'Feliciteer hem maar, want ik vind er tot nu toe geen reet aan' halverwege de zwangerschap gelezen en dat was ZO herkenbaar op sommige punten!

Priem fijn dat de controles goed waren, ik hoop voor jou dat er voor volgende week maandag (maar wellicht ook wel eerder) echte actie is en je je baby in je armen kunt sluiten!

Peel succes morgen bij de vk. Wat je schrijft over alleen thuis zitten wachten herken ik nu al terwijl ik nog niet eens een week met verlof ben...

Flav fijn dat de nipt goed was! Gefeliciteerd!

Krijgertje, wat super lief van je oma!

Verder ben ik (net als Tink) blij met de bel-inzichten die een ieder heeft gegeven. Vanavond maar eens met man over hebben hoe hij erover denkt. Ik weet dat zijn vader het liefst vanaf het moment dat het begint tot het moment dat de baby geboren wordt op de hoogte gehouden wil worden, maar ik vind dat best een dingetje. Nu gok ik zo dat we er toch geen tijd voor hebben om aan die wens te voldoen, maar ik wil er wel afspraken over maken voordat er toch ineens mensen aan m'n bed staan op het moment dat ik dat eigenlijk nog niet wil. Mijn broer en schoonzus zullen wel vanaf het moment dat we naar het ziekenhuis gaan op de hoogte zijn aangezien we schoonzus hebben gevraagd bij de bevalling aanwezig te zijn, maar als het aan mij ligt hoort de rest pas dat de baby er is als hij er ook daadwerkelijk is en ik een beetje bijgekomen ben.
pi_182389114
Nou... werd ik net gebeld door de assistente van de verloskundige over mijn bloeduitslagen. Heb ik verhoogde leverwaardes! Ze kon er verder niet zoveel over zeggen. Donderdag heb ik ‘al’ controle bij de verloskundige en een week later kan ik pas bij de gyn terecht ivm zwangerschapsvergiftiging vorige keer.

Maar nu maak ik me natuurlijk wel zorgen :’(
  maandag 8 oktober 2018 @ 13:18:36 #196
56471 pinquit
oh my lama!
pi_182389536
Spannend Djoes! Maar voordeel is dat ze je nu al in de gaten gaan houden :)
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_182390724
Bah Djoess, dat is vervelend nieuws, zeker omdat er door de arts nog geen duiding aan is gegeven en je dus niet weet waar je aan toe bent!

Klopt aapie, nu 38w2d, dus baby heeft nog genoeg tijd! Maar na het valse alarm van afgelopen weekend ben ik wel wat ongeduldiger geworden.

Eponine verlof-boks ^O^ En je hebt alles al klaar voor de komst van de baby?
pi_182391738
Oh jeetje Djoess wat vervelend dat je nu zo in onzekerheid zit, ik hoop dat de komende dagen/week een beetje snel voorbij gaan en dat je daarna de antwoorden krijgt op de evt. vragen waar je nu mee zit.

quote:
1s.gif Op maandag 8 oktober 2018 14:21 schreef Mrs.Peel het volgende:
Eponine verlof-boks ^O^ En je hebt alles al klaar voor de komst van de baby?
Baby's bed moet nog worden opgemaakt en de ziekenhuiskoffer moet nog worden ingepakt en klaargezet, maar verder is alles gewassen (wat ik gisteren gekregen heb aan kleding en hydrofielen en ander wasbaar spul hangt as we speak te drogen aan de waslijn) en zijn we geloof ik aardig op orde. En mocht ik toch iets over het hoofd hebben gezien komt dat vast wel goed :Y

Heb net een afspraak gemaakt met de kapper voor morgen, en ga daarna maar even het centrum in, misschien kom ik nog iets onmisbaars tegen bij de Hema ofzo :D
pi_182393030
Ik kwam even spieken of Priem nog actief in het topic was, maar alles nog rustig zo te lezen :P
pi_182393577
quote:
0s.gif Op maandag 8 oktober 2018 16:10 schreef VitaBella het volgende:
Ik kwam even spieken of Priem nog actief in het topic was, maar alles nog rustig zo te lezen :P
:*

Ik word alleen een klein beetje gek van mijn schoonfamilie die denkt elke dag wel een keer op bezoek te moeten komen :') :X ze zijn keilief maar laat me gewoon een keertje -O- heb - nu vooral eigenlijk - echt niet elke dag behoefte aan iemand te zien of te spreken tbh :@
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')