abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  Moderator / Redactie FP dinsdag 25 september 2018 @ 16:04:10 #101
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_182125593
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 15:53 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Denken dat je meteen ziek wordt van een (fruit) wormpje in Portugal :')
Gast, dat is toch ranzig om te zien? :')
[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]
  dinsdag 25 september 2018 @ 16:06:53 #102
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_182125653
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:04 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

Gast, dat is toch ranzig om te zien? :')
Dat ontken ik ook niet toch?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_182125880
Tja, tegenvallers kun je op verschillende manieren hebben:
- slechte kwaliteit
- past niet bij je smaak
- personeel
- afstotend gerecht

Ik heb wel dingen als steak tartare, soep met varkenshersenen, gekookte eieren met embryo's erin etc. gegeten. Zo te lezen wordt dat al gauw afstotend gevonden, maar dat is toch vooral een kwestie van je mindset.
  dinsdag 25 september 2018 @ 16:21:35 #104
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182125936
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:19 schreef Igen het volgende:
Tja, tegenvallers kun je op verschillende manieren hebben:
- slechte kwaliteit
- past niet bij je smaak
- personeel
- afstotend gerecht

Ik heb wel dingen als steak tartare, soep met varkenshersenen, gekookte eieren met embryo's erin etc. gegeten. Zo te lezen wordt dat al gauw afstotend gevonden, maar dat is toch vooral een kwestie van je mindset.
Die zaken in bold vind ik niet verwijtbaar aan het restaurant.
Slecht kwaliteit of incomptent personeel wel
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_182126079
Het was niet in een echt restaurant, maar op Camden Market. Daar stond een kraampje met bubbelwafels, en hadden ze voorbeeldjes staan van alle gevulde wafels. Waaronder eentje met een heel Kinder chocolade ei, en Kinder bueno's, overdaad, maar geweldig.

Eerste keer dat ik daar was niet gekocht, maar daarna nog zo naar uitgekeken dat ik op de laatste dag Londen nog terug was gegaan. Krijg ik vervolgens een heel laf wafeltje, met amper vulling. En een stukje Kinder ei, en een stukje Kinder Bueno.

Maar dan gewoon geen voorbeeld. ;(
pi_182126240
Keertje in een restaurantje in Baskenland (op de grens van Spanje-Frankrijk, dit was nèt in Spanje) kregen we de kaart en ik kon er geen wijs uit worden. Maar ik dacht: naja, ik lust toch vrijwel alles, dus ik bestel gewoon wat (en iemand uit de groep kon een beetje Spaans en duidde het nog een beetje).

Toen kwam het gerecht.... Het leek op een verse worst (zo'n ding wat je in een cirkel in de winkel komt), maar dan zo zwart dat hij wel verkoold leek. En het was ook niet lekker (maar geen verkoolde smaak, gewoon *ril* niet lekker). Had wel wat weg van grove leverworst en dan behoorlijk flauw van smaak.

Rest van de groep had met hun gok wel prima gerechten gekregen.
Somebody that I used to know
pi_182126281
En ik heb een keer bij Hema (stamppotten voor 2,50) een bord stamppot zuurkool gehad die bijna koud was :X . Oef, wat is dat NIET lekker :r Ik heb overwogen om ermee terug te gaan, maar dan moest ik weer met al mijn tassen naar de balie lopen, en er stond al zo'n lange rij, dat ik het teveel gedoe vond. Maar dat was wel een moment om echt te gaan klagen over mijn eten.
Somebody that I used to know
  dinsdag 25 september 2018 @ 16:40:55 #108
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182126323
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:36 schreef Postbus100 het volgende:
Het leek op een verse worst (zo'n ding wat je in een cirkel in de winkel komt), maar dan zo zwart dat hij wel verkoold leek. En het was ook niet lekker (maar geen verkoolde smaak, gewoon *ril* niet lekker). Had wel wat weg van grove leverworst en dan behoorlijk flauw van smaak.

Bloedworst?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_182126345
Dat jij niet weet wat potjesvlees is is meer je eigen schuld.
  dinsdag 25 september 2018 @ 17:20:33 #110
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_182127050
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:40 schreef golfer het volgende:

[..]

Bloedworst?
Morcilla inderdaad, heerlijk! En dan vooral de Morcilla Vasca, met rozijnen en walnoten erdoor :9~ :9~ :9~
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_182127349
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:40 schreef golfer het volgende:

[..]

Bloedworst?
Nee, dat is nog weer anders, volgens mij. Maar zo klinkt het wel, he? De black pudding uit Engeland vond ik wel lekker.
Somebody that I used to know
pi_182127387
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 17:20 schreef flipsen het volgende:

[..]

Morcilla inderdaad, heerlijk! En dan vooral de Morcilla Vasca, met rozijnen en walnoten erdoor :9~ :9~ :9~
Ah!
In mijn beleving zag het er nog zwarter uit dan dit:




Edit, eens kijken of ik het restaurant nog kan vinden (en of ze een website hebben :') )
Somebody that I used to know
pi_182127586
Google is gewillig. Lijkt inderdaad de bloedworst, want dit was hem (maar in mijn beleving was hij echt zo zwart als verkoold vlees.

https://www.tripadvisor.n(...)quitaine.html#photos;aggregationId=101&albumid=101&filter=7&ff=225921417

(volledige link even kopiëren/plakken in browser)


Nou ja, heb er in ieder geval niet echt van genoten ;)
Somebody that I used to know
pi_182127990
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:21 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Die zaken in bold vind ik niet verwijtbaar aan het restaurant.
Slecht kwaliteit of incomptent personeel wel
een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn. Soms bestel je iets met het idee dat het heel lekker is maar blijkt het nét een ander gerecht, blijkens de vele steak tartare verhalen :D
  dinsdag 25 september 2018 @ 18:16:50 #115
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182128071
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 18:11 schreef itchycoo het volgende:

[..]

een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn.
Inderdaad. Alles kan altijd tegen vallen. Hoeft er nog niks mee mis te zijn.
pi_182128135
Een keer in een klein afgelegen dorpje in Spanje een fruitsalade besteld en ik kreeg een schaal met 4 bananen, 3 sinaasappels,3 appels en wat druiven. Letterlijk een fruitschaal :D
  dinsdag 25 september 2018 @ 18:23:46 #117
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182128174
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 18:11 schreef itchycoo het volgende:

[..]

een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn. Soms bestel je iets met het idee dat het heel lekker is maar blijkt het nét een ander gerecht, blijkens de vele steak tartare verhalen :D
In de meeste Franse restaurants zeggen ze tegen toeristen: Mais monsieur, vous réalisez, c’est crue
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 25 september 2018 @ 18:34:58 #118
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182128361
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 18:11 schreef itchycoo het volgende:

een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn. Soms bestel je iets met het idee dat het heel lekker is maar blijkt het nét een ander gerecht, blijkens de vele steak tartare verhalen :D
Dat vooral.
Gebrek aan kennis over wat besteld is of hoe iets bereid wordt kan je het restaurant niet verwijten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_182129153
ik kreeg als enige vegetariër in een groot gezelschap bij een groepsdiner eens champignonsoep, daarna tagliatelle met champignonsaus en een vegaburger met, jawel, gebakken champignons erop... toen had ik het wel even gehad met champignons...

twintig jaar geleden kreeg je als vega trouwens overal omelet champignons,.... toch wel blij dat die tijd voorbij is.
pi_182129645
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 14:00 schreef Harvest89 het volgende:
wat een gerechten komen hier voorbij. :P

Orgaanvlees, zeekomkommers, pijlstaartinktvissen, rotte haai, walvis.

Waarom stoppen mensen dat vrijwillig in hun mond?
Lever is, mits met mate, ontzettend lekker. Net zoals niertjes of tong in madeirasaus. En walvis is eigenlijk net een stuk rundvlees, maar dan met klein vissmaakje (ooit geprobeerd in Groenland, ik moest het gewoon proberen ondanks dat het ethisch compleet fout is.) En wat is er mis met goed bereidde inktvis?
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_182129749
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 19:47 schreef stavromulabeta het volgende:

[..]

Lever is, mits met mate, ontzettend lekker.
Nee. Ik vind t ontzettend goor. Smerige bitter/zoet combinatie. :r
  dinsdag 25 september 2018 @ 19:53:48 #122
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_182129757
Voor mij is de grootste tegenvaller altijd als ik een biefstuk/steak bestel en dan zo rare als maar kan, maar dat ik dan toch een schoenzool met een spoortje grijsroze in het midden krijg. Ik bestel het dus ook nooit meer maar maak het zelf wel; te veel restaurants weten niet hoe het moet met dat stukkie vlees.
  dinsdag 25 september 2018 @ 20:05:46 #123
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_182129976
quote:
13s.gif Op dinsdag 25 september 2018 19:53 schreef Qarrad het volgende:
Voor mij is de grootste tegenvaller altijd als ik een biefstuk/steak bestel en dan zo rare als maar kan, maar dat ik dan toch een schoenzool met een spoortje grijsroze in het midden krijg. Ik bestel het dus ook nooit meer maar maak het zelf wel; te veel restaurants weten niet hoe het moet met dat stukkie vlees.
Hier hetzelfde. Ben er ook mee gestopt.

Piet heeft er ook ooit een mooi topique aan gewijd. CUL / Waarom kan het gros van de horeca geen steak bakken
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_182130537
quote:
0s.gif Op maandag 24 september 2018 19:15 schreef Harvest89 het volgende:

[..]

In Frankrijk heb je ook van die horrorworsten met orgaanvlees.
Heb het zelf nog nooit geproefd en ben ook niet van plan om dat ooit te gaan doen.
Andouillette heet dat, ik eet inprincipe alles wel, al is het maar om te proberen.

Deze heb ik toch echt na 1 hap laten staan. Die worst rook gewoon echt naar varkensstront.
pi_182130645
quote:
9s.gif Op dinsdag 25 september 2018 10:41 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Een goed restaurant waar ze friet met satesaus serveren? :').
Tja was is een goed restaurant. Ik ga maar weinig écht luxe uit eten (sterrenrestaurants). Maar kom ook haast nooit in cheap als steakhouses zoals je ze op het leidseplein o.i.d. vindt. Gewoon 'normale' restaurants met hoofdgerechten tussen de 20-30 euro. En het wil inderdaad nog wel eens voorkomen dat die één of twee steekjes laten vallen. Sowieso vind ik dat alles wat je in een restaurant krijgt eigenlijk gewoon zelfgemaakt moet zijn of afkomstig van een traiteur / verse (lokale) bakker. Friet moet ook gewoon zelf gesneden zijn.

Wat ik overigens ook een afknapper vind zijn restaurants waar ze alles ''op smaak'' brengen door iets in een enorme laag roomboter te bakken, zoals groenten die dan druipen van het vet.

Hier in de buurt zit een restaurant die ooit eens hebben geïnvesteerd in zo'n green - egg BBQ. Letterlijk alles wat je daar bestelt smaakt alsof het is geïnjecteerd met een smokey-taste vloeistof. Ik waardeer de inspanningen van een restauranthouder om eten een beetje een persoonlijke bereidingswijze mee te geven, maar dit gaat net weer even iets te ver.
  dinsdag 25 september 2018 @ 20:41:09 #126
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_182130703
Als je rustig zit te eten en opeens uit het niets slaat de ober je met een honkbalknuppel op je achterhoofd. Dat is iedere keer weer irritant.
  dinsdag 25 september 2018 @ 20:50:56 #127
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_182130940
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 20:33 schreef 111210 het volgende:

[..]

Andouillette heet dat, ik eet inprincipe alles wel, al is het maar om te proberen.

Deze heb ik toch echt na 1 hap laten staan. Die worst rook gewoon echt naar varkensstront.
Heb het nog eens ffe op youtube opgezocht.

Die textuur van die worst alleen al, jakkes. ;(
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_182131514
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 18:11 schreef itchycoo het volgende:

[..]

een tegenvaller hoeft ook niet per se verwijtbaar aan het restaurant te zijn. Soms bestel je iets met het idee dat het heel lekker is maar blijkt het nét een ander gerecht, blijkens de vele steak tartare verhalen :D
Voortaan dan maar effe googlen als je niet weet wat iets is. :+
pi_182131693
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 21:15 schreef vredesdruif het volgende:

[..]

Voortaan dan maar effe googlen als je niet weet wat iets is. :+
Vroegah bestond er geen Google.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_182131852
Het is ook wel leuk om soms iets te bestellen waarvan je niet weet wat het is.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 25-09-2018 21:30:29 ]
  dinsdag 25 september 2018 @ 21:34:44 #131
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_182131981
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 20:50 schreef Harvest89 het volgende:

[..]

Heb het nog eens ffe op youtube opgezocht.

Die textuur van die worst alleen al, jakkes. ;(
Mwa, die wil ik nog wel proberen. Zeker met zo´n mosterdsausje :Y
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_182132268
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 21:24 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

Vroegah bestond er geen Google.
Vorige week wel :+
  dinsdag 25 september 2018 @ 21:50:44 #133
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182132442
quote:
7s.gif Op dinsdag 25 september 2018 20:41 schreef borbit het volgende:
Als je rustig zit te eten en opeens uit het niets slaat de ober je met een honkbalknuppel op je achterhoofd. Dat is iedere keer weer irritant.
Overkomt jou vaak zeker? :+
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_182133663
Vier jaar geleden in Boedapest uiteten geweest bij een Indiaas restaurant en de ober was zo vriendelijk om te vragen hoe pittig we onze gerechten wilden hebben. 3 van de 5 (waaronder ik) bestelden een mild gerecht en gaven aan niet pittig te willen eten, desondanks was mijn korma zo pittig als een madras (in Nederland) :%.

Alle curry's zagen er hetzelfde (bruin) uit, dus waarschijnlijk hadden ze dezelfde basissaus gebruikt :'). Verder was het best een dubieus restaurant, want wij waren de enige gasten en het personeel zat verderop aan een tafel met wat lui zaken te bespreken.

fun-fact: op één na, heeft het hele gezelschap in een Indiaas restaurant gewerkt, dus we waren gelukkig wel wat gewend _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door yosander op 25-09-2018 23:01:30 ]
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_182133968
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 12:49 schreef JaafkeJunior het volgende:
Ik ben gek op pittig eten. Vaak is 'Pittig' 2 theelepels sambal, Stelt dus vaak teleur.

DIT! Haal het woord pittig of het vlammetje ajb van de kaart! Zie ik dat dan verwacht ik dat. Maar t gebeurt nooit. Behalve denk bij Indiase restaurants.

Vraag bij een pittig gerecht om extra extra extra extra pittig. Maar ik denk dat niemand durft. Hoop dat iemand t ooit leuk vind om echt pittig eten te maken.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182134051
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 september 2018 22:35 schreef yosander het volgende:
Vier jaar geleden in Boedapest uiteten geweest bij een Indiaas restaurant en de ober was zo vriendelijk om te vragen hoe pittig we onze gerechten wilden hebben. 3 van de 5 (waaronder ik) bestelden een mild gerecht en gaven aan niet pittig te willen eten, desondanks was mijn kashmiri zo pittig als een madras (in Nederland) :%.

Alle curry's zagen er hetzelfde (bruin) uit, dus waarschijnlijk hadden ze dezelfde basissaus gebruikt :'). Verder was het best een dubieus restaurant, want wij waren de enige gasten en het personeel zat verderop aan een tafel met wat lui zaken te bespreken.

fun-fact: op één na, heeft het hele gezelschap in een Indiaas restaurant gewerkt, dus we waren gelukkig wel wat gewend _O-
Indiaas in Hongarije? Ik zou t niet durven. Die basissaus komt me trouwens ook bekend voor van een Chinees restaurant in Metz.
pi_182134203
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 22:52 schreef vredesdruif het volgende:

[..]

Indiaas in Hongarije? Ik zou t niet durven. Die basissaus komt me trouwens ook bekend voor van een Chinees restaurant in Metz.
Heb het restaurant teruggevonden: http://www.delhidarbaretterem.hu/
De reviews op Google zijn niet slecht (3,9/5). Mooi om te lezen dat je de "pittigheid" nog steeds kan bepalen per gerecht

quote:
Ilona Vrolijk
1 review

★★★★★ 8 maanden geleden Heerlijk echt indiaas eten. Per gerecht kan de pittigheid naar wens gekozen worden. Zeker een aanrader!!
_O-
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_182134578
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 september 2018 22:59 schreef yosander het volgende:

[..]

Heb het restaurant teruggevonden: http://www.delhidarbaretterem.hu/
De reviews op Google zijn niet slecht (3,9/5). Mooi om te lezen dat je de "pittigheid" nog steeds kan bepalen per gerecht

[..]

_O-
met zo'n naam vraag ik me af of er ook een pittig kapsel bij zat

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-09-2018 23:23:37 ]
pi_182134617
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 23:23 schreef totalvamp het volgende:

[..]

met zo'n naam vraag ik me af of er ook een pittig kapsel bij zat
99% kans
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_182135328
Onaantrekkelijke serveersters.
Ik vind het zelf altijd prettig als je tijdens het eten ook nog wat leuks hebt om naar te kijken. Als je tijdens het eten naar een hondslelijke serveerster moet koekeloeren, dan doet dat toch af aan de smaakbeleving.
  woensdag 26 september 2018 @ 00:12:29 #141
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_182135409
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 00:06 schreef Mariocash het volgende:
Onaantrekkelijke serveersters.
Ik vind het zelf altijd prettig als je tijdens het eten ook nog wat leuks hebt om naar te kijken. Als je tijdens het eten naar een hondslelijke serveerster moet koekeloeren, dan doet dat toch af aan de smaakbeleving.
:D
Hoeveel pech heb jij dan wel niet als je ergens bij een toprestaurant eet waar alleen maar mannelijke kelners zijn.
Of loop je dan gelijk weg? :+
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_182135443
quote:
11s.gif Op woensdag 26 september 2018 00:12 schreef golfer het volgende:

[..]

:D
Hoeveel pech heb jij dan wel niet als je ergens bij een toprestaurant eet waar alleen maar mannelijke kelners zijn.
Of loop je dan gelijk weg? :+
Ik mag ook graag naar een mooie man kijken.
pi_182138067
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 22:48 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

DIT! Haal het woord pittig of het vlammetje ajb van de kaart! Zie ik dat dan verwacht ik dat. Maar t gebeurt nooit. Behalve denk bij Indiase restaurants.

Vraag bij een pittig gerecht om extra extra extra extra pittig. Maar ik denk dat niemand durft. Hoop dat iemand t ooit leuk vind om echt pittig eten te maken.
Komt dat de meeste mensen cocktailsaus al pittig vinden helaas.

Bij de wok heb je een 'ultra pittige 5 pepertjes achter de naam saus' gewoon siracha saus. Bij 5 pepers wil ik mijn slokdarm verbranden ongeveer.
pi_182138192
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 21:34 schreef flipsen het volgende:

[..]

Mwa, die wil ik nog wel proberen. Zeker met zo´n mosterdsausje :Y
Ik denk dat je zoiets gewoon moet eten bij een goed restaurant. Ik at m in een toeristisch plekje in parijs.

Zelfde met trippa (pens) ooit eens gegeten in een goedkoop restaurantje ok te proeven. Dat was ook niet te vreten en stonk ook echt verschrikkelijk.

Jaren later de kans gehad in een sterren restaurant om het te proeven en dat was totaal iets anders. Best lekker nog zelfs. Van die smerige geur en smaak was niks meer te bekennen.
pi_182138445
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 september 2018 11:34 schreef flipsen het volgende:
Daar werd de sushi opgediend met een... jawel... :Y) _O-
Ik vat hem niet. :{
Op zondag 9 september 2018 00:02 schreef remlof het volgende:
ik ben alles behalve intellectueel.
pi_182139271
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 08:50 schreef oranjevogel1 het volgende:

[..]

Ik vat hem niet. :{
Met een vork ipv stokjes
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182139297
quote:
0s.gif Op woensdag 26 september 2018 07:46 schreef JaafkeJunior het volgende:

[..]

Komt dat de meeste mensen cocktailsaus al pittig vinden helaas.

Bij de wok heb je een 'ultra pittige 5 pepertjes achter de naam saus' gewoon siracha saus. Bij 5 pepers wil ik mijn slokdarm verbranden ongeveer.
Jep! Maar de gemiddelde NL'er en pittig inderdaad. Er wordt bij Conimex veel geklaagd dat hun boemboe voor curry 'oneetbaar pittig' is. Vreselijk. Dat verpest het.

Mensen doen alsof pittig zo erg is terwijl het naast lekker juist goed voor je is. Je moet er doorheen en het leren waarderen. Ik waardeer het ontzettend.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182139967
quote:
2s.gif Op dinsdag 25 september 2018 16:36 schreef Postbus100 het volgende:
Keertje in een restaurantje in Baskenland (op de grens van Spanje-Frankrijk, dit was nèt in Spanje) kregen we de kaart en ik kon er geen wijs uit worden. Maar ik dacht: naja, ik lust toch vrijwel alles, dus ik bestel gewoon wat (en iemand uit de groep kon een beetje Spaans en duidde het nog een beetje).

Toen kwam het gerecht.... Het leek op een verse worst (zo'n ding wat je in een cirkel in de winkel komt), maar dan zo zwart dat hij wel verkoold leek. En het was ook niet lekker (maar geen verkoolde smaak, gewoon *ril* niet lekker). Had wel wat weg van grove leverworst en dan behoorlijk flauw van smaak.

Rest van de groep had met hun gok wel prima gerechten gekregen.
Heb ik ook weleens in Baskenland gehad. Ik vond het droog, korzelig en vrij vlak van smaak. Op zich wel te eten maar niet echt lekker.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_182140374
quote:
1s.gif Op woensdag 26 september 2018 09:53 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Jep! Maar de gemiddelde NL'er en pittig inderdaad. Er wordt bij Conimex veel geklaagd dat hun boemboe voor curry 'oneetbaar pittig' is. Vreselijk. Dat verpest het.


Wat :'), die drie pepers van Conimex is net zo scherp als een keer goed aan de pepermolen draaien :D
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_182140677
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 september 2018 21:24 schreef Cat-astrophe het volgende:
Vroegah bestond er geen Google.
Klopt, maar voor Google hadden we AltaVista.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')