abonnement Unibet Coolblue
  maandag 14 januari 2019 @ 13:11:14 #301
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184396230
quote:
0s.gif Op zondag 13 januari 2019 22:19 schreef Ali_Kannibali het volgende:
Hier zie je Trump vergezeld door 3 leden van de ware 'kabal', de grootste internationale criminelen, manipulateurs en vijanden van de mensheid, de jezuïeten. De jezuïeten staan boven de vrijmetselarij, hebben de illuminati en alle vertakkingen opgezet via hun student Adam Weishaupt in Ingolstadt, de huidige paus is er een. Ze zijn verantwoordelijk voor tyrannieke communistische regimes, nazi duitsland door middel van hun agent Himmler, en de grootste macht binnen de EU. De Rothschildbankiers zijn hun schatmeesters en boekhouders, aldus de Joodse encyclopedie.


Het kruis dat de priester rechts draagt is ongeveer hetzelfde kruis als dat de paus draagt, met de armen gekruist:

https://www.lasalette.org(...)Cross/Untitled-1.jpg

Wat dus duidelijk een verwijzing is naar het feit dat het Vaticaan het in werkelijkheid te zeggen heeft in het witte huis. En niet trump, de democraten, de republikeinen of wat dan ook.

Het is dus ook niet verwodnerlijk dat de architectuur in Washington DC een kopie is van die van het Vaticaan, met de obelisk geplaatst voor het Congress, zoals je de obelisk op het sin pietersplein hebt voor de sint pieter.

USA is de militaire tak van het vaticaan.
Hoeveel mensen dragen zo'n kruis? Maar nee hoor, het is een verwijzing naar dat het Vaticaan het voor het zeggen heeft in het Witte Huis.

Totaal zonder enige bron, maar dit laat zien dat je als feitenjager altijd verliest van een complotteraar. Dit valt niet te weerleggen met feiten, terwijl het beweren zelf totaal op geen waarheid is berust. Dus moet het volgens een complotdenker wel waar zijn.

Zo krijg je de Cabal en Q. Q fans zijn het niet eens met elkaar eens, maar allemaal denken ze precies te weten hoe het zit... Dat allemaal omdat ze een andere 'bron' volgen ('bron' = amateur blogger/vlogger die extra centjes verdiend met praten over complotten omdat dat zijn doelgroep is).

Ik dacht dat de GOP het nogal voor het zeggen had de afgelopen jaren, of werken die ook bij het Vaticaan?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')