abonnement Unibet Coolblue
pi_181615922
Oh Loj. Wat klinkt dat als een mooie ontmoeting. O+
Mocht ze al meedoen met politietje spelen. :D
pi_181616112
Gefrliciteerd Loj!! Mooie naam :)
  zaterdag 1 september 2018 @ 10:05:13 #78
319308 Tink89
To live is to dance
pi_181616642
Gefeliciteerd loj! En wat een prachtige naam.

Ik sliep vannacht van half tien tot kwart voor tien, volgens mij is dat een nieuw persoonlijk record...en dat terwijl ik gistermiddag ook al twee uur op de bank geslapen had.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_181616955
Gefeliciteerd Loj! Wat een mooie zachte naam O+
E.
pi_181619719
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2018 10:05 schreef Tink89 het volgende:
Gefeliciteerd loj! En wat een prachtige naam.

Ik sliep vannacht van half tien tot kwart voor tien, volgens mij is dat een nieuw persoonlijk record...en dat terwijl ik gistermiddag ook al twee uur op de bank geslapen had.
Dan had je het nodig ;) Lekker hoor :)

*O* 36 weken!
pi_181620053
*O* 33 weken!

Hoera voor alle weekwissels, goed slapen en alle andere leuke dingen!!
pi_181620121
Ja weekwissel! 29 weken alweer *O*

En tink lekker hoor! Ik viel vanacht rond half 2 een keer in slaap en was om 8 uur wel weer klaar met liggen. Vandaag en morgen is er een soort braderie in het dorp, misschien zometeen nog even heen maar mn lijf wil niet echt vandaag.
  zaterdag 1 september 2018 @ 14:12:01 #83
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181620395
Gefeliciteerd Loj! Ben weg van de naam O+. Prachtig. Geniet lekker van elkaar ;).

Een *O* voor alle weekwissels!

En bij dezen een minuut stilte voor mijn bankrekening want ik ga zo ook even langs de Prénatal. Al zal het vast meevallen omdat ik mijn nuchtere man mee heb en hij op de een of andere manier altijd wel weer tot me weet door te dringen. Behalve met het speelkleed. En dat ene pakje. En de muurhaakjes die natuurlijk onmisbaar zijn. En... :X :').
pi_181622051
Gefeliciteerd, Loj! En wat een lieve naam. Ik had vroeger een gewéldige juf die zo heette. Zo'n heerlijk creatief hippie type *)

Helsinki veel plezier bij de Prenatal. Ik ben benieuwd waar je uiteindelijk mee thuis gaat komen
  zaterdag 1 september 2018 @ 16:09:06 #85
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181622633
Helemaal niets dus :@.
Ik heb wat dingen voor mezelf bij de Douglas gekocht en verder niets. Hadden eigenlijk niets meer nodig ook. En dan zul je zien... Volgende week allerlei dingen die ik bij de Prénatal zie :D.
pi_181629252
Maar dingen voor jezelf kopen is net zo belangrijk Helsinki :P

Wij hadden een extra aankleedkussen "nodig", ik kreeg getipt dat het handig is er eentje boven te hebben liggen op de commode, maar ook eentje beneden zodat je niet telkens naar boven hoeft voor het omkleden/verschonen. Maarja toen zag ik dat het vanaf ¤30,- gratis verzending was en aangezien het aankleedkussen maar iets van 8 euro was...was ik dus al gauw twee aankleedkussenhoezen (want ja hallo, ze moeten wel matchen bij de inrichting beneden dus dan heb je andere kleuren nodig), een "baby shower glove" en een speeltje voor aan de maxi cosi verder :D

Gisteravond samen met vriend een bakkie gedaan een paar dorpen verderop in een gezellig café en vandaag met een vriendin de hele middag op een terras gezeten, wat een heerlijk weer ook ineens! En ondertussen krijg ik dagelijks berichtjes van diverse mensen met de vraag hoe het gaat....als een soort van verkapte vraag of de bevalling al is begonnen :P
Maar nee, nog helemaal niks hier. Wat wel nieuw is is dat ik door baby in m'n zij wordt getrapt, soms voelt het alsof er echt een voet naar buiten steekt _O-
pi_181636716
Pfff, het is lang goed gegaan, maar ik word nu al 2 nachten achter elkaar wakker van heftige maagzuur-aanvallen. Zelfs met elke ochtend omeprazol en 's avonds Rennies. -O-

Herkenbaar van die voet VKV, die komt er bij mij ook regelmatig uitgeschopt :')
  zondag 2 september 2018 @ 09:51:05 #88
319308 Tink89
To live is to dance
pi_181637163
Voor jezelf shoppen is ook belangrijk Helsinki! :D

En Luna, wat onwijs vervelend. Is er verder niks aan te doen? Bed omhoog aan het hoofdeinde, opletten met eten, zoiets?

Hier is het maar goed dat ik gisteren rustig aan gedaan heb, aangezien we vandaag blijkbaar een nieuwe wasmachine gaan kopen... mijn huidige (destijds van een hele lieve fokker gekregen) machine geeft steeds vaker niet thuis en met een ukkie op komst vind ik dat maar niks.
Inmiddels pompt hij eigenlijk nooit meer af en blijft het wasgoed dus altijd in een laag water staan. Opnieuw aanzetten, alleen laten centrifugeren enz. helpt allemaal niks, dus is het elke keer aankloten met een slang, emmer enz. Vaak wil hij dan daarna wel een heel programma afdraaien, maar dat kost dus een hoop tijd, geld en frustratie.
We hebben de filters al schoongemaakt, de machine een paar keer achter elkaar leeg op 90 graden laten draaien, alle slangetjes en sensoren waar we bij kunnen schoongemaakt, de motor gecontroleerd (er zat niks in), de afvoerslang schoongemaakt enzovoorts... Heb ook uitgezocht wat een monteur kost, maar die is zo duur dat de machine dat wrs niet meer waard is.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_181638518
Hoera nog voor de wekenwissels *O*

Ah Helsinki, misschien beter voor je bankrekening. Maar spullen voor jezelf zijn ook fijn :)

VKV, ik moest lachen om je shopsessie. En herkenbaar qua bewegingen. Baby lijkt via allerlei wegen proberen uit te breken, behalve via de goede weg :+
Alhoewel ik vannacht iets van krampen voelde heel even. Na 0 activiteit qua voorweeën, harde buiken e.d. vond ik dat wel fijn.

quote:
1s.gif Op zondag 2 september 2018 08:56 schreef lunapuella het volgende:
Pfff, het is lang goed gegaan, maar ik word nu al 2 nachten achter elkaar wakker van heftige maagzuur-aanvallen. Zelfs met elke ochtend omeprazol en 's avonds Rennies. -O-

Helpt het misschien om je omeprazol later op de dag te nemen? Ik neem m pas tussen 12 & 14 uur bij mijn lunch. Als ik mn omeprazol eerder neem heb ik gegarandeerd last na het avondeten al en/of als ik ga slapen
Gister was ik heel toevallig mn omeprazol vergeten voor het eerst sinds 2 maanden en dat ging gek genoeg, maar ik ga er vanuit dat dat een uitzondering was

Tink, dat zijn nou niet de leukste dingen om voor te shoppen, maar wel heel nuttig straks met baby.
Zo “moeten” wij nog een magnetron kopen. Lijkt mij ook wel handig met baby.

Vraagje: ik bedenk mij ineens dat ik maar 1 ledikantlakentje heb en dus überhaupt geen wieglakentjes heb. (Ik zou het van iemand lenen, maar helemaal niet meer aan gedacht en die vriendin woont niet dichtbij) Ledikantlakentjes kunnen toch ook wel gewoon in de wieg worden gebruikt? Of is dat echt vet onpraktisch? Dan moet ik die nog even shoppen O-)
  zondag 2 september 2018 @ 11:59:39 #90
342418 VKV
Plausibel
pi_181639233
@Fuchsia, ik heb ook wiegbekleding met het idee dat ook in de kinderwagen te gaan gebruiken.
Maargoed ik koop misschien ook wel teveel O-)
  zondag 2 september 2018 @ 13:16:42 #91
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181640332
Ja, ik vond het wel fijn om weer even iets voor mezelf te kopen :). Had nog een cadeaubon dus uiteindelijk viel het qua uitgaven sowieso wel mee en dat is maar goed ook: blijkbaar heb ik zo rond de 600 euro uitgegeven aan babygerelateerde zaken in vrij korte tijd. Ben er best een beetje van geschrokken want het gaat echt heel hard met de 'paar tientjes' hier en daar.

Die showerglove is trouwens zo leuk O+. Stond er gisteren nog wel mee in m'n handen.
En ik wilde vanmorgen eigenlijk nog de newbornset bestellen voor de tripp trapp die we van mijn moeder krijgen. Maar ergens weet ik niet of ik dat wel nodig vind dus dat kan later ook nog altijd.

Balen van de wasmachine Tink! De minst leuke uitgaven (vooral als er ineens van alles tegelijk stuk begint te gaan haha) vind ik. Wij hebben sinds gister een droger en ik was zó blij dat L. deze voor heel weinig van z'n broertje over kon nemen. Had niet bepaald zin om uitgerekend daar nog veel geld aan uit te geven (zeker omdat ik drogers niet zo belangrijk vind maar ja, hoor om mij heen dat het heel handig is met een baby en het zal ook wel, maar het blijft iets wat ik niet als noodzakelijk beschouw :P)

Lakentjes echt, of dekentjes? Ik heb 2 lakentjes voor in de wieg van de HEMA, die zijn een tientje dus mocht je ze toch echt nodig hebben dan zijn ze zo gehaald joh Fuchs. En middels een lakenspanner hebben we ledikanthoeslakens om het matrasje van de wieg zitten :@.

Hier trouwens ook lekker aan het krampen. Mijn buik voelt vandaag ook echt behoorlijk beurs, echt vervelend. Maar ik wil er niks meer van denken :{w.
  zondag 2 september 2018 @ 20:16:10 #92
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_181649124
Fuchs, het hangt denk ik ook af van het wiegje. Ik vond wiegdekens echt extreem onhandig, omdat die net te smal waren om in te kunnen stoppen als m'n kind er onder lag. Dus wij gebruikten in de wieg ook ledikantlakens en -dekens. Was wel altijd een beetje proppen bij het verschonen (er moet best wat onder het matras dan), maar daarna kon ik haar tenminste instoppen.
Maar 1 lakentje is sowieso te weinig, dus shoppen moet je zeker :P
pi_181649689
quote:
0s.gif Op zondag 2 september 2018 09:51 schreef Tink89 het volgende:
Voor jezelf shoppen is ook belangrijk Helsinki! :D

En Luna, wat onwijs vervelend. Is er verder niks aan te doen? Bed omhoog aan het hoofdeinde, opletten met eten, zoiets?

Hier is het maar goed dat ik gisteren rustig aan gedaan heb, aangezien we vandaag blijkbaar een nieuwe wasmachine gaan kopen... mijn huidige (destijds van een hele lieve fokker gekregen) machine geeft steeds vaker niet thuis en met een ukkie op komst vind ik dat maar niks.
Inmiddels pompt hij eigenlijk nooit meer af en blijft het wasgoed dus altijd in een laag water staan. Opnieuw aanzetten, alleen laten centrifugeren enz. helpt allemaal niks, dus is het elke keer aankloten met een slang, emmer enz. Vaak wil hij dan daarna wel een heel programma afdraaien, maar dat kost dus een hoop tijd, geld en frustratie.
We hebben de filters al schoongemaakt, de machine een paar keer achter elkaar leeg op 90 graden laten draaien, alle slangetjes en sensoren waar we bij kunnen schoongemaakt, de motor gecontroleerd (er zat niks in), de afvoerslang schoongemaakt enzovoorts... Heb ook uitgezocht wat een monteur kost, maar die is zo duur dat de machine dat wrs niet meer waard is.
Vraag eens aan de lokale witgoedboer of hij misschien een mooie tweede hands heeft staan. Wij krijgen regelmatig inruilertjes of wasmachines terug aangeboden van mensen die er niets meer aan hebben en verkopen die gewoon voor mooie prijsjes. Tuurlijk is het niet nieuw meer maar op dit soort momenten ben je wel weer even geholpen.

Hier wordt dinsdag de babykamer afgeleverd :P Gelukkig nog genoeg tijd tot 16 november om de rest voor elkaar te boksen.
Op vrijdag 28 september 2012 20:00 schreef roos85 het volgende:
Je kunt wel merken dat JJ wel verstand van zaken heeft..
pi_181652710
Dank voor de tips en alles over de wieglakentjes. Ik had ook niet echt bedacht dat ik die in de kinderwagen ook kon gebruiken, dat is wel handig. Ik bedoel echt de lakentjes en niet de hoeslakens, maar neem de tip van de lakenspanner mee, want het matras van onze wieg (co-sleeper) heeft een hele irritante maat (90x40 ipv 80x40) en niet alles rekt zo lekker 10 cm op :+
Kwam er ook achter dat ik niet zo veel shirts met lange mouw heb in maat 56 en wel tig broekjes en boxpakjes. Ik ga dan maar weer shoppen, zal mn man leuk vinden :P

Gelukt met je wasmachine Tink?

Hoe ist inmiddels met je buik Helsinki?

Leuk JJdJ, kan je vrouw daarna lekker inrichten :)
pi_181653360
Hier geen lakens hoor (ook geen wieg trouwens) maar de dekentjes gewoon in een dekbedhoesje. Dat gedoe met lakens |:(
I 21-5-10 ♥ T 1-11-12 ♥ K 4-11-18 ♥
pi_181656443
Ff een vraag over wiegjes. Mijn opa en oma hebben een oud wiegje staan, meer dan 60 jaar oud. Mijn moeder heeft er ook in gelegen.
Ze willen natuurlijk dat onze baby hier in komt te liggen.

Mijn gevoel zegt niet doen ivm strengere veiligheidseisen. Is dit overdreven?

Zelf zou ik geen wiegje kopen maar een ledikantje omdat wij in een kleine flat wonen. Voordeel is als ik er een leen dat hij daarna niet in de weg staat. Moeilijk moeilijk.
pi_181656548
Als het wiegje dichte zijkanten heeft is het niet veilig voor hele jonge baby's. Om je moeder een plezier te doen zou je het als 'overdagwiegje' kunnen gebruiken in de woonkamer ofzo, maar het 'kleine flat' in jouw post doet vermoeden dat dat geen optie is. :+
pi_181656617
Het ligt natuurlijk maar net aan het wiegje in kwestie of het onveiliger is dan een modern exemplaar. Wij hebben hier ook de familiewieg staan waar mijn halve familie (incl mijn moeder en ik en mijn broertje) in heeft gelegen. Vooral omdat ik het een mooi idee vind - in de praktijk heeft peuter er 2x in gelegen voor een dutje en gebruikten we verder de cosleeper. :P Maar de kraamzorg zag er geen problemen in, ondanks dat ie ook bijna zestig jaar oud is. Had alleen een nieuw matrasje nodig.

Trouwens: 38 weken vandaag *O* Had gisteren een beetje de balen, er was een kindercultuurfestival in de buurt waar ik graag met Ketel heen wilde, maar was gewoon te moe. Dus is man met hem gegaan terwijl ik een dutje deed. Voelde toch jammer -O- Anderzijds kwamen mijn ouders de gordijnen voor de babykamer brengen en hangt daar nu ook een lampje, daar worden mijn hormonen dan weer erg vrolijk van.
  maandag 3 september 2018 @ 08:31:48 #99
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181657101
Woohoo, 38 weken Luna! *O*. Wat jammer van je energie, maar ook wel begrijpelijk. Hier schommelt dat nogal en dus is veel onder voorbehoud, wat soms zeker jammer is.

Fuchs, gisteren meer krampen dan op zaterdag en op zaterdag meer krampen dan op vrijdag :+. En een zeurende onderrug, maar meer dan dat ook niet helaas.

Vanmiddag weer langs de VK voor controle :).
  maandag 3 september 2018 @ 08:48:04 #100
456899 VenusFlyTrap
vind alles leuk
pi_181657230
Bedankt voor de reacties! De flat is 65m2, niet echt heel klein maar we hebben niet bepaald veel opslagruimte. De wieg heeft volgens mij dichte zijkanten dus dat word wel een dingetje. De eisen heb ik opgezocht en binnenkort ga ik met mijn moeder langs opa en oma om te kijken of hij aan de eisen voldoet. Anders kopen we meteen een ledikantje.

Luna, wat een mooie mijlpaal! Bijna bijna bijna!
Is het kamertje nu af of moeten nog de laatste puntjes op de I worden gezet?

Helsinki, wat vervelend van je rug. Kan het al voorwerk zijn?

Fijne maandag vandaag
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')