abonnement Unibet Coolblue
pi_181447214
Jeej weekwissels! Ik wissel mee: 17 weken vandaag.

Ow obstipatie ;( Deze keer geen last van, maar wel na de bevalling van S. Toen heb ik op dag 5 ongeveer de hele fles Roosvice Laxo haast onverdund naar binnen gegoten. Het hielp. O+

Benieuwd naar het mutsje, Luna. Heb je een patroon of doe je het uit het hoofd? Ik had voor S. ook een mutsje gebreid, maar daar was toch iets niet goed gegaan: te groot. Hij heeft hem wel opgehad, hoor, maar voor deze baby maak ik liever een mutsje dat wel past ;) (en liever niet meer op naalden 2.5 :{ )

Priem verlof! Je manager O+ Welke dingen wist hij echt niet?
pi_181447382
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 15:35 schreef Limone het volgende:
Benieuwd naar het mutsje, Luna. Heb je een patroon of doe je het uit het hoofd? Ik had voor S. ook een mutsje gebreid, maar daar was toch iets niet goed gegaan: te groot. Hij heeft hem wel opgehad, hoor, maar voor deze baby maak ik liever een mutsje dat wel past ;) (en liever niet meer op naalden 2.5 :{ )
Ik maak de Garter Ear Flap Hat van Purl Soho: https://www.purlsoho.com/(...)garter-ear-flap-hat/

Ik brei pas sinds anderhalf jaar ongeveer, dus uit mijn hoofd zit er nog niet in. ;) Deze wordt wel op de groei hoor. Newborn mutsjes heb ik al voldoende, deze kan de baby hopelijk in de winter op.
pi_181447766
Wisseldagen *O*

Vandaag de baby voor het eerst vanaf buiten gevoeld O+
Morgen 18 weken! En de babyshower van een vriendinnetje.
♥ J & S
pi_181451456
Als dit geen duidelijk streepje is ❤
(Lief vindt het geruststellend die testjes na de miskramen) en ik heb nog nooit zo’n donker testje gezien :p (vroegtesters unite!)
pi_181451880
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 18:34 schreef Kleurdoos het volgende:
[ afbeelding ] Als dit geen duidelijk streepje is ❤
(Lief vindt het geruststellend die testjes na de miskramen) en ik heb nog nooit zo’n donker testje gezien :p (vroegtesters unite!)
2-3 is ook al langer dan 4 weken ofzo toch? Dikke prima.

Gefeliciteerd!
Ja, hoi!
pi_181452002
*O* *O* voor alle weekwissels.
Ik heb gister de 38 weken aangetikt *O*

Luna, wat heftig van je man. Logisch dat je van zoveel spanning, harde buiken krijgt en niet gelijk kan slapen.

Aapje, jouw kleuter :D En lekker shoppen voor je boys, want dat is wel heel weinig kleding.

Loj, jouw actieve dame O+ Leuke outfit gescoord voor je oudste?
:* voor alle slechte nachten. Echt irritant! Ik heb daar ook veel last van en doe sowieso alleen nog maar hazenslaapjes voordat ik weer moet draaien en/of plassen. En dat draaien inderdaad :X Afgelopen nacht voor het eerst in tijden in totaal 8 uur geslapen. Was wel even lekker :) De nachten er voor redde ik maar 4 a 5 uur.

Ik doe ook mee aan de koopdrang, maar heb voor baby echt wel alles in huis. Dus ga nu gewoon verder met huishoudelijke spul en inrichting spullen voor mijn huis :+
Stiekem ook al voor kleding voor mijzelf gekeken, maar echt geen idee waar ik straks in ga passen.

Priem verlof *O* Jouw baas :D

De co-sleeper die wij hebben (Petite Amelie Alain), kan dicht. Aangezien ik met extra kussens slaap, is het denk wel handig. Anders zou ik veelste bang zijn dat er een kussen op baby komt.

Mooie draagdoek Helsinki. Wij hebben een Tula ftg en als dat bevalt, wil ik er misschien ook nog wel een draagdoek bij O-) Balen van de pijntjes. Hoe vond je man het kleed?
O en maar 1 voedingsbeha en 2 topjes. Zo bijgekocht, mocht de borstvoeding goed op gang komen.

Baby van sillie, kom eens buiten spelen :W

Feyre, dat zou wel heel mooi symbolisch zijn.
Ik zou wel gewoon m'n uitgerekende datum willen. Dat is de sterfdag van mijn oma O+ Maar ben eigenlijk al blij als ik september haal.

Hopelijk gaat het snel weer beter met je darmen Peace. Ik had rond de 35/36 weken ook dat ik wisselend verstopt zat, dan weer krampen en diarre en dan weer gewoon. Is vanzelf weer goed gekomen.

Flav en Cholula :* Voor de onzekere periode.

Plum goede tactiek met niet meer drinken na 20 uur. Dat deed ik vroeger op de camping ook. Misschien ook maar eens doen, want wordt gek van dat plassen en strompelen naar het toilet 's nachts.

VKV, jouw baby gaat ook gewoon komen hoor, echt! Hier ook nog 0 voortekenen, maar ik vind dat helemaal prima. En nu al door je lijstje heen? :o Ik verzin hier net zoals aapie wel elke keer iets anders en kom mijn tijd prima door. En dan heb ik al heel veel van mijn lijstje moeten laten varen, omdat dat met mijn bekken niet meer gaat. Ik ben sowieso ook gewoon heel goed in lui doen en series kijken O+ En dat wissel ik af met schoonmaak en opruimingklusjes, spelletjes doen, pinteresten/webshoppen/internetten, fotoboeken in elkaar zetten (zit nu bij 2014) en zelf een kraambezoekboek maken (omdat ik alle standaard boeken stom vond). En dan soms ook nog wat sociale dingetjes, maar heb daar wel steeds minder behoefte aan.

Het koelere weer is wel fijn, maar ik heb niet echt lekker zittende kleding meer om mij buiten te vertonen. M'n zwangerschapsspijkbroek zit na 3 uur echt niet lekker meer. En schoenen aan doen is ook best een uitdaging. :X

Klap de baby van buiten gevoeld al O+

Jeeeeh Kleurdoos *O* Dat is zeker een goed teken. Hoe ver denk je zelf te zijn?

Gister naar de gyn geweest met mijn hele bespreeklijst, was er ineens een andere gyn door overmacht :') Gelukkig kon die wel wat vragen beantwoorden (nadat ik uitgehuild was), waardoor ik in ieder geval met een gerust hart het weekend in kon en maandag terug naar mijn eigen gyn om alles goed door te spreken. Zorgt wel voor rust in mijn hoofd!
pi_181459024
Nou, tenzij ik in de komende 42 minuten nog ga bevallen, ga ik mn UD halen :o
pi_181464326
En Sillie? O-)
pi_181464356
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 15:44 schreef lunapuella het volgende:

[..]

Ik maak de Garter Ear Flap Hat van Purl Soho: https://www.purlsoho.com/(...)garter-ear-flap-hat/

Ik brei pas sinds anderhalf jaar ongeveer, dus uit mijn hoofd zit er nog niet in. ;) Deze wordt wel op de groei hoor. Newborn mutsjes heb ik al voldoende, deze kan de baby hopelijk in de winter op.
Ah wat een leukerd! Mijn te groot uitgevallen new Born mutsje was ook van Purl Soho. :D https://www.purlsoho.com/(...)t-hats-for-newborns/

Wordt je dekentje ook van Purl Soho? Ik maakte deze: https://www.purlsoho.com/(...)hevron-baby-blanket/

Met mosterd, grijs en wit en die is wel heel goed gelukt. O+
pi_181464466
quote:
10s.gif Op zondag 26 augustus 2018 07:24 schreef Limone het volgende:
En Sillie? O-)
Baby nog binnen. Hallo UD!
pi_181464493
Mooie knallers kleurdoos!

Sillie UD *O*! Silliebaby kom je vandaag buiten spelen? ;)

Fuchs goed dat je eea al hebt kunnen bespreken en wat relaxter het weekend ingaat. Helemaal fijn vooruitzicht dat je maandag meteen met je eigen gyn alles kunt doorspreken, hopelijk geeft dat nog meer rust!
pi_181464740
UD voor sillie! *O*

Mooie deken Limone, die gaat op mijn lijstje :D
pi_181464751
Hihi dat indalen is mooi verwoord zo ;)

:* voor de onzekere eerste periode :)

VKV geen to do lijst meer :o Alleen al schoonmaken staat iedere dag nieuw op mijn lijstje _O- Vandaag staat de bestekbak op mijn to do lijst :D

Fijn van de maxi cosies Aapie :)

Sillie, UD gered *O* vandaag zou een mooie dag zijn :)
En natuurlijk nog even *O* voor alle andere weekwissels :)

Gelukkig kan je maandag even terug Fuchsia! Outfit lukte niet, dus toen ben ik (heel lang) op bol gaan zoeken met maandag geleverd als filter _O- Dat is gelukt dus ben benieuwd :)

En tnx voor het medelijden, zeuren helpt want ik had een goede nacht :D maar 3x wakker geworden en een uurtje wakker gelegen ;) Vandaag doe ik aan een weekwissel.. 38 weken *O*
Maar ik doe t/m dinsdag nog niet mee met bevallen ;) Morgen gaan we kleuter weer naar school brengen en moet het hele gezin naar de kapper en dinsdag moet manlief naar de andere kant van het land :( Dus vanaf dinsdagavond ben ik er weer klaar voor :)
Gisteren had ik zoveel ongemakkelijk voorwerk dat ik op een gegeven moment maar eens ging timen, toen stopte het meteen _O- Dus ik weet hoe ik het tegen kan houden :P
pi_181465326
Ud voor sillie *O* je vond zelf vandaag ook een mooie dag om te bevallen toch?

Loj 38 weken *O* en baby nog even binnenhouden inderdaad! Alvast succes bijnde kapper enzo.
En grappig dat het bij timen gelijk stopte!

Fuchs balen dat je eigen gyn er niet was, wel fijn dat je al wat dingen op tafel hebt kunnen gooien. Succes morgen!

Ik ga straks met kleuter samen lekker naar het zwembad. Even gezellig samen wat doen wat voor allebei prima te doen is. Vriend is alweer weg naar zn werk en geen zin om weer de hele dag thuis te hangen.
pi_181465548
Limone, nou dat gewicht een dingetje is, als je er beroerd uitzien, vaak gissen over de naam, hoe een bevalling 'hoort' te verlopen, hoe een bevalling zo gepiept is, dat men na de bevalling zo weer in de oude kleren konden springen... een boel dingen die voor ons irritatiepunten op kunnen leveren (en logisch klinken); maar waar mijn baas nooit bij stil stond :+

Kd woohoo knalstreepjes *O*

Boe voor de prutnachten... hier gisteren ontzettend last van maagzuur weer maar kon geen gaviscon tg op dus ook even een wat mindere nacht. Al bij al alsnog 6u geslapen duns eigenlijk valt het mee.

Yay sillie ud !! Ik duim dat er vandaag wat gerommel komt O+

Loj Oeh ik hoop dat baby lekker binnenboord blijft tot minimaal dinsdagavond!

Lekker rustig aan aapie :Y

Hier gisteren weekwissel 34w! Zo de rest van kast en commode schilderen en dan is de babykamer zo goed als klaar en kan ik alles gaan wassen en wegstoppen :D fijn om de eerste dingetjes te kunnen afstrepen. Vnvd gaan we nog eens lekker uiteten om m'n verlof te vieren O+
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_181470015
Nou... uiteten toch maar uitgesteld -O- maagzuur gaat maar niet over helaas }:|
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_181470221
quote:
1s.gif Op zondag 26 augustus 2018 13:38 schreef PriemGirl het volgende:
Nou... uiteten toch maar uitgesteld -O- maagzuur gaat maar niet over helaas }:|
Oooh, balen -O- Maar er komt vast wel weer een ander moment.
Wij hebben gisteren het uit eten gaan ook uitgesteld ivm mega rugpijn. Dan ga ik liever een keer uit eten als ik fit ben, dan dat ik op mijn tanden moet bijten.

Sillie UD *O*

Ach Fuchs, wat vervelend dat je niet de juiste gyn had. Ben je je verhaal nog niet kwijt. Moet je volgende week weer? Hopelijk is de juiste gyn er dan en kan je je hart luchten.
pi_181475948
Zo, ik ben kapot. Ruim 2 uur door een park gestruind voor een gezins/buik-fotoshoot. Maar het is het wel waard denk ik - de previews op het fototoestel zagen er prachtig uit! En peuter werkte zowaar ook best goed mee. O+
  zondag 26 augustus 2018 @ 20:56:43 #144
319308 Tink89
To live is to dance
pi_181482047
Balen van de gemiste etentjes dames!

Hier vandaag weekwissel: 27 weken. Morgen maar even de ggd bellen over de kinkhoestvaccinatie.

En ik blijf spugen, serieuze tegenvaller dit -O- vanochtend wel even een baby van 12 weken wezen knuffelen, zo zoet! Sindsdien lig ik op de bank, maar rustig aan doen, lijkt niet meer echt te helpen...
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_181483310
Sillie UD *O*! Nog geen baby? :P

Weekwisselss yay! We hebben veel weekend-weekwisselaars hier he? :)

Leuk Luna!

Balen van de gecancellede etentjes dames, maar idd beter op een ander moment waarbij het wel uitkomt.

Tink wat vervelend weer.. ;(

Ik moest vanochtend/vanmiddag even op een 6 maanden oud kindje oppassen. Ik ben ondergekwijld en zeker 6x ondergespuugd incl. m'n haar dat ik net gewassen had 's ochtends, hij had naast z'n luier geplast dus kon 'm he-le-maal uitkleden en weer aankleden en daarbovenop nog zo'n heerlijke dunnestinkpoepluier.. En ik dacht: oja. Dit krijgen we allemaal ook gewoon weer straks :').
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_181483417
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 21:34 schreef Feyre het volgende:
Ik moest vanochtend/vanmiddag even op een 6 maanden oud kindje oppassen. Ik ben ondergekwijld en zeker 6x ondergespuugd incl. m'n haar dat ik net gewassen had 's ochtends, hij had naast z'n luier geplast dus kon 'm he-le-maal uitkleden en weer aankleden en daarbovenop nog zo'n heerlijke dunnestinkpoepluier.. En ik dacht: oja. Dit krijgen we allemaal ook gewoon weer straks :').
O+

Noem me suf, maar hier kijk ik stiekem best naar uit. Al piep ik over een maand of 7 wel anders :')

Wel naar van je versgewassen haar :*

Tink, sterkte. Lijkt me ontzettend kut, al dat gespuug.

Luna, leuk! ga je tzt foto's posten van de shoot? Ben wel benieuwd.

Balen van de gecancelde etentjes. Hopelijk kunnen ze snel ingehaald worden!

Het is stil bij Sillie? Zou ze op de UD gebaard hebben? :D
pi_181486155
Haha! Nou ik ben blij dat ik er langzaam weer in kan groeien :P. Kindje moest wel zo lachen naar peuter trouwens, die interactie was zo lief O+. Mnohh. Spugen enz is ‘m vergeven en m’n haar heb ik gewoon nog een keer gewassen ;).

Ik ben ook heel benieuwd naar sillie, ik hoop dat ze aan het babyknuffelen is. Sowieso op UD datum bevallen gebeurt niet vaak geloof ik toch?
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_181487001
Geen baby nog hier hoor -O- . Ik heb me wel de hele dag prut gevoeld; moe, misselijk, veel harde (pijnlijke) buiken, maar geen baby.

Feyre; volgens mij las ik pas dat ongeveer 4% van de zwangeren op de UD bevalt. Dus dat is inderdaad niet zoveel...
  zondag 26 augustus 2018 @ 23:40:20 #149
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181487085
Ik ben echt aan het genieten van dit weer O+. Zo fijn!

Heb wel bijgelezen maar ik reageer vanaf mijn mobiel dus dan is het wat lastiger om even terug te scrollen en te spieken.

Las dat er best wat weekwissels zijn dus een *O* daarvoor

Qua obstipatie is mijn tip om te bewegen, lauw water te drinken in de ochtend en vezelrijke voeding te nuttigen. Beetje standaard en het helpt vaak heel matig maar je moet wat.. heb er gelukkig nagenoeg geen last van :).

To-do lijstjes.. eigenlijk is het nodige al gebeurd maar mijn hoofd blijft er van alles bij verzinnen. Vanmorgen in ieder geval de enveloppen voor het geboortekaartje voorzien van adresgegevens en ook de laatste dingen voor in de ziekenhuistas gekocht.

Zag vandaag een inbakerslaapzak op de website van de Bijenkorf maar online is hij helaas uitverkocht :(. In Eindhoven is er nog 1 op voorraad, schijnt... Dus een brutale vraag misschien maar zijn hier mensen die daar wonen en me eraan kunnen/ willen helpen? :@. Voor mij is het helaas te ver rijden en L. komt er ook niet meer voor zijn werk want die werkt vanaf morgen hier in de buurt zodat hij snel naar huis kan komen als dat nodig is :).

Priem, hoop dat de maagzuur inmiddels gezakt is en dat het etentje er toch maar gauw van mag komen!

En voor alle slechte slapers, inclusief deze dame hier, hoop ik op een goede nachtrust :Y.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zondag 26 augustus 2018 @ 23:54:25 #150
269689 crew  Viv
pi_181487343
quote:
1s.gif Op zondag 26 augustus 2018 23:40 schreef Helsinki het volgende:
Zag vandaag een inbakerslaapzak op de website van de Bijenkorf maar online is hij helaas uitverkocht :(.
Maar je weet toch nog helemaal niet of je kindje zichzelf wakker gaat houden door met de armpjes te wapperen? Dit lijkt me typisch zo'n aankoop die je beter pas kan doen als blijkt dat het nodig is. :)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')