Klinkt zeker goed ja.quote:Op maandag 3 september 2018 11:46 schreef Friday12 het volgende:
[..]
Ik had dit recept gebruikt
http://www.donalskehan.com/recipes/pasta-amatriciana/
Ik ga het meemaken. Ik neem in ieder geval ruim de tijd, beetje aanklooien in het weekend. Als het mislukt, dan mislukt het, zal een apart topic maken.quote:Op maandag 3 september 2018 11:51 schreef Sarabi het volgende:
Ben erg benieuwd naar de pizza.
De 1e keer ging bij mij compleet fout maar de 2e was al een stuk beter.
En nu 10 jaar later maak ik ze nog steeds vaak.
Leuk! Ben benieuwd! Al iedeen wat het ongeveer gaat worden?quote:Op maandag 3 september 2018 21:55 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik ga het meemaken. Ik neem in ieder geval ruim de tijd, beetje aanklooien in het weekend. Als het mislukt, dan mislukt het, zal een apart topic maken.
Waarom heb je de behoefte om voor elk (gelukt/mislukt) gerecht van jou een apart topic te openen?quote:Op maandag 3 september 2018 21:55 schreef Sigaartje het volgende:
Ik ga het meemaken. Ik neem in ieder geval ruim de tijd, beetje aanklooien in het weekend. Als het mislukt, dan mislukt het, zal een apart topic maken.
Neequote:Op dinsdag 4 september 2018 00:44 schreef golfer het volgende:
[..]
Waarom heb je de behoefte om voor elk (gelukt/mislukt) gerecht van jou een apart topic te openen?
Kan het niet gewoon in 1/dit topic?
Waarom niet?quote:
Omdat iedereen die zijn topics wèl leuk vindt het leuker vindt om per gerecht een apart topic te hebben.quote:
Dan wel in jenever beslagquote:Op woensdag 22 augustus 2018 12:30 schreef DevFreak het volgende:
[..]
Gefrituurde marsrepen?
Nee grapje, ben benieuwd
Yep, en ik zag ook veel mislukkingen. Mijn oven gaat maar tot 260 en ik ga zaterdag een pizzaplaat kopen. Tientje bij Blokker.quote:Op donderdag 6 september 2018 17:16 schreef Ole het volgende:
Het is nou ook niet zo dat TS 20 topics per dag opent!
OT heb je ook in het pizzatopic gekeken sigaartje?
quote:Op vrijdag 7 september 2018 18:50 schreef Sigaartje het volgende:
En we gaan zo meteen beginnen.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Mn nek, wat doe je.quote:Op vrijdag 7 september 2018 18:50 schreef Sigaartje het volgende:
En we gaan zo meteen beginnen.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dit soort gist (instant) hoef je niet te activeren door water en suiker toe te voegen, die kun je direct gebruikenquote:Op vrijdag 7 september 2018 19:18 schreef Sigaartje het volgende:
De gist kun je krijgen bij AH, bij de meel, het is naast de vanillesuiker.
Was even zoeken.
Ik gebruik een half zakje, omdat ik 250 gram bloem heb. Het zakje is voor 500 gram, staat er op.
[ afbeelding ]
zakje suiker er op.
100 ml warm water erbij en even doorroeren.
[ afbeelding ]
zo nu ga ik even wachten.
Hoop dat het niet nadelig is.quote:Op vrijdag 7 september 2018 19:58 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Dit soort gist (instant) hoef je niet te activeren door water en suiker toe te voegen, die kun je direct gebruiken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |