Nee, die gaan op de aardappels bij het koken. Ook vergeten te vertellen.quote:Op donderdag 23 augustus 2018 20:22 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Doe je de peen en uien er rauw in?
Helderquote:Op donderdag 23 augustus 2018 20:22 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Nee, die gaan op de aardappels bij het koken. Ook vergeten te vertellen.
Tijdens het koken moet je even prikken, na een kwartier, in de aardappels onder de wortel en ui, kijken of ze gaar zijn.
Ik vind de jus in die beker wel erg leuk, moet ik zeggen.quote:
Nee,maar wel een hele goeie tip!quote:Op donderdag 23 augustus 2018 21:17 schreef Sorella het volgende:
Volgens mij is het daar in gekookt (in de bouillon)
valt wel mee toch?quote:Op donderdag 23 augustus 2018 21:26 schreef Sigaartje het volgende:
Ik wil trouwens mijn exuces aanbieden dat ik snel op mijn teentjes ben getrapt.
Sorry.
Als je wat ouder wordt, word je misschien ook wat relativerender en milder.quote:Op donderdag 23 augustus 2018 21:26 schreef Sigaartje het volgende:
Ik wil trouwens mijn exuces aanbieden dat ik snel op mijn teentjes ben getrapt.
Sorry.
Maar heb je nou die kant-en-klare stamppotjus niet gebruikt?quote:
Leidenaar?quote:Op donderdag 23 augustus 2018 20:54 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Ik vind de jus in die beker wel erg leuk, moet ik zeggen.
Zelf maak ik slechts hutspot tijdens Leids Ontzet.
Ja.quote:Op vrijdag 24 augustus 2018 09:04 schreef Patapon het volgende:
[..]
Leidenaar?
Ik maak het ook alleen rond 3 oktober. Met pastinaak, witte bonen en spek meegekookt. En uiteraard met klapstuk.
Ga je nog een keer hier op antwoorden?quote:Op donderdag 23 augustus 2018 22:54 schreef golfer het volgende:
Maar heb je nou die kant-en-klare stamppotjus niet gebruikt?
Je bedoelt op die vraag?quote:Op zaterdag 25 augustus 2018 00:58 schreef golfer het volgende:
[..]
Ga je nog een keer hier op antwoorden?
Die is ook niet gelukt.quote:Op vrijdag 24 augustus 2018 09:03 schreef kipje1234 het volgende:
ik vind het lekker om een schep mosterd mee te stampen met hutspot
en jus van gehaktballen?? volgens mij is dat sowieso moeilijk
Dat was voor iemand die geen jus lust. Dus dit is een alternatief.quote:Op donderdag 23 augustus 2018 20:57 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heeft die bouillon iets met de hutspot van doen of was dat een zijstap?
Als je ze zelf maakt vind ik het wel interessantquote:Op zaterdag 25 augustus 2018 09:33 schreef Sigaartje het volgende:
Vanavond ga ik aan de vegetarische hamburgers. Is het interessant om dat hier ook te laten zien of zeggen jullie van meh.. laat maar zitten.
De hamburgers zelf niet. Anders maak ik gewoon twee foto’s bij het Wat eten we vandaag-topic.quote:Op zaterdag 25 augustus 2018 09:41 schreef Ceviche het volgende:
[..]
Als je ze zelf maakt vind ik het wel interessant
Ja?quote:
Ik hou van alles wat Indonesisch is. Nee, nooit gemaakt. Vertel!quote:Op zaterdag 25 augustus 2018 12:39 schreef RobinOok het volgende:
Sigaartje, hou je van rendang? Heb je dat weleens zelf gemaakt?
Ik vind het echt iets voor jou. Stoofvlees dat niet kan mislukken. Je gooit de ingrediënten in een pan met dikke bodem, zet zachtjes op en wacht tot het klaar is. Succes verzekerd. Je moet er alleen een keer voor langs de toko. En een staafmixer of blender hebben.quote:Op zaterdag 25 augustus 2018 16:02 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik hou van alles wat Indonesisch is. Nee, nooit gemaakt. Vertel!
Oh, nee, niet mijn manier van paprika snijden.quote:Op zaterdag 25 augustus 2018 16:13 schreef Kaneelstokje het volgende:
Ik vond dit filmpje van Gordon Ramsey wel aardig, trouwens.
En dan vooral het snijden van de paprika. Erg handig, snel en schoon. Doe het nu altijd op deze manier.
Ik heb de tip van Gordon Ramsay aangeleerd, maar moet zeggen dat jouw methode er ook wel interessant uit ziet. Eens proberenquote:Op zaterdag 25 augustus 2018 16:23 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, nee, niet mijn manier van paprika snijden.![]()
Dit is hoe ik het doe![]()
![]()
:
Krijg je gelijkmatigere stukjes van.quote:Op dinsdag 28 augustus 2018 16:33 schreef InTrePidIvity het volgende:
[..]
Ik heb de tip van Gordon Ramsay aangeleerd, maar moet zeggen dat jouw methode er ook wel interessant uit ziet. Eens proberen
Het lijkt mij meer werk te zijn, maar ik zal het eens een keer proberen.quote:Op zaterdag 25 augustus 2018 16:23 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, nee, niet mijn manier van paprika snijden.![]()
Dit is hoe ik het doe![]()
![]()
:
Weet ik nog niet, maar die gaat zeer bijzonder worden. Ik zag een Amerikaans filmpje over het maken van een pizza. Helemaal niet zo moeilijk. Ik ga dat gewoon proberen, maar wel in het weekend, gezien de rijstijd van het deeg.quote:Op dinsdag 28 augustus 2018 16:23 schreef kipje1234 het volgende:
wanneer komt de volgende fotoserie?
Tip: kijk ook even in het topic op fokquote:Op zondag 2 september 2018 15:52 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Weet ik nog niet, maar die gaat zeer bijzonder worden. Ik zag een Amerikaans filmpje over het maken van een pizza. Helemaal niet zo moeilijk. Ik ga dat gewoon proberen, maar wel in het weekend, gezien de rijstijd van het deeg.
Ik doe een variant hierop. Eerst de onderkant eraf en de kern snij ik eruit vanaf de onderkant (waarbij ik precies de zaden en kern kan zien).quote:Op zaterdag 25 augustus 2018 16:23 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, nee, niet mijn manier van paprika snijden.![]()
Dit is hoe ik het doe![]()
![]()
:
Dat ga ik zeker doen.quote:Op zondag 2 september 2018 16:18 schreef Friday12 het volgende:
[..]
Tip: kijk ook even in het topic op fok
CUL / [Pizza] Zelf pizza maken, beginners en gevorderden #22
Succesquote:Op zondag 2 september 2018 16:47 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat ga ik zeker doen.
Het is de eerste keer dat ik zelf deeg ga maken. Ik ben me bewust van mijn onkunde. Lukt het niet, dan lukt het niet, pech, zo is het leven. Maar we gaan ervoor.
Ik vind het ook leuk om mijn gasten iets lekkers voor te zetten. En als het lukt en ik vertel, ik heb eens geprobeerd zelf pizza te maken, dan weet ik zeker dat ze dat erg kunnen waarderen.
Ik ga er zonder verwachtingen in.Ik heb nog een zak bloem staan waar ik niks mee doe, dus mooie gelegenheid. Als het mislukt, heb ik het in ieder geval geprobeerd.quote:
Van dat filmpje krijg je trek.quote:Op zondag 2 september 2018 17:46 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik ga er zonder verwachtingen in.Ik heb nog een zak bloem staan waar ik niks mee doe, dus mooie gelegenheid. Als het mislukt, heb ik het in ieder geval geprobeerd.
Hier het filmpje waar ik het over had:
Hoe oud ben jij?quote:Op zondag 2 september 2018 18:21 schreef vredesdruif het volgende:
Op je 62-tigste nog moeten leren hoe te koken... Gehaktkruiden 'mengen' met een mes.Dacht t niet.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |