abonnement Unibet Coolblue
pi_181392800
quote:
Feyenoord buitenspel in stiekeme aandelendeal
22-08-2018

‘Old boys network’ doet greep naar de macht via aandelen De Kuip
Profclub Feyenoord dreigt volledig buitenspel te worden gezet als een voorgenomen deal over de aandelen van Sportclub Feyenoord in Stadion Feijenoord N.V. doorgaat. Via het aandelenpakket dat de Sportclub Feyenoord (de amateurvereniging) bezit in het Stadion doen twee Stadion-commissarissen een greep naar de macht: Cees de Bruin en mr. Cees Ultee. Deze deal is door hen in stilte voorbereid, zonder de voetbalclub in te lichten over de naderende aandelenovername. Volgens Stadion op Zuid is dit illustratief voor de verstoorde verhoudingen binnen de ‘Feyenoord-familie’ en is de stiekeme aandelendeal een volgend bewijs dat het belang van de voetbalclub niet centraal staat bij deze bestuurders.

Wie denkt dat op weg naar een nieuw stadion aan de Maas het belang van het voetbal vooropstaat, vergist zich. Op de achtergrond speelt zich binnen de Feyenoord-familie een strijd af rond de zeggenschap over het nieuwe stadion. Wie de macht krijgt over Stadion Feijenoord N.V. heeft straks ook de macht in Nieuw Stadion B.V.

Aandelen Stadion Feijenoord N.V.

Sportclub Feyenoord heeft op dit moment de meerderheid (52%) van de aandelen van Stadion Feijenoord N.V. in bezit. Sinds de opsplitsing van profclub en amateurtak in 1978 zijn de bestuurlijke verhoudingen binnen Feyenoord verstoord en heeft de profclub minder grip op het stadion. Omdat de leden van Sportclub Feyenoord, voornamelijk Feyenoord-supporters bij wie voetbal op de eerste plaats staat, het binnen de amateurtak uiteindelijk voor het zeggen hebben wordt het belang van de club tot op heden goed bewaakt.

Bekokstoofd

Als het aan Cees de Bruin, president-commissaris Stadion Feijenoord N.V., en Cees Ultee, commissaris Stadion Feijenoord N.V. én bestuurslid Sportclub Feyenoord, ligt, komt hier snel verandering in. De twee stadion-commissarissen willen de aandelen van De Kuip die in bezit zijn van de Sportclub, kopen en in een aparte stichting onderbrengen waar zij zelf de bestuurders van zijn. Dit plan is ontwikkeld zonder daarover de voetbalclub (de BVO Feyenoord) in te lichten, laat staan te raadplegen. Profclub Feyenoord dreigt volledig buitenspel te worden gezet als de voorgenomen deal over De Kuip-aandelen van Sportclub Feyenoord doorgaat.

Feyenoord City

Als opdrachtgever van Feyenoord City speelt Stadion Feijenoord N.V. een belangrijke rol in de toekomst van voetbalclub Feyenoord. Met de in stilte bekokstoofde aandelendeal willen beide private investeerders de macht binnen de Feyenoord-familie nog verder naar zich toe trekken.
Door deze couppoging wordt de stem van leden van de BVO, de Sportclub en daarmee de Feyenoord-supporters, geëlimineerd. Mr. Cees Ultee, binnenkort aftredend als Stadion-commissaris, verzekert zich hiermee van een nieuwe invloedrijke functie binnen de ‘Feyenoord-familie’. Vanuit de nieuwe entiteit kan het ‘old boys network’ straks zelf besluiten nemen over het stadion zonder dat het belang van de club daar in wordt meegewogen.

Alarmbellen

Ondanks de geheime voorbereiding is de aandelendeal onlangs uitgelekt. Bij commissarissen en directie van Feyenoord gingen direct alle alarmbellen af. De club ziet liever dat het zelf de aandelen in handen krijgt en daarmee weer ‘baas in eigen huis’ wordt. Een poging van de BVO om in gesprek te komen met het doel de aandelen zelf te kopen en daarmee de eenheid te herstellen, is door beide bestuurders direct afgewezen.
Feyenoord poogt al zeker tien jaar de eenheid tussen betrokken partijen te herstellen. Daartoe is enige jaren geleden zelfs een overkoepelende stichting opgericht om alle zaken van essentieel belang met elkaar te bespreken. In plaats van deze eenheid te bevorderen, maken de Stadion-commissarissen De Bruin en Ultee de situatie nu enkel ingewikkelder. Het vertrouwen tussen profclub enerzijds en Sportclub Feyenoord en Stadion Feijenoord N.V. anderzijds is hierdoor nu op een nieuw dieptepunt beland.

Geen garantie op betaling

De verkoop is overigens ook financieel niet in het belang van de amateurclub, want de betaling van de aandelen zal pas in de loop van de komende 45 jaar plaatsvinden. De eerste vijf jaar wordt niets betaald, de veertig jaar daarna elk jaar 1/40ste deel. Zonder enige garantie op betaling. Stadion op Zuid concludeert dat de amateurs hiermee met een kluitje in het riet worden gestuurd.

Eigenbelang

Juist in deze fase met de aanstaande besluitvorming over de business case van het nieuwe stadion van Feyenoord City dient het clubbelang centraal te staan. Dit vraagt integere bestuurders die de continuïteit van Feyenoord en de groei van het spelersbudget stellen boven eigenbelang en machtspolitiek. Liefst binnen één structuur, waarin ‘de benen en de stenen’ alleen nog op papier gescheiden zijn. Eén Feyenoord, dus.

Ledenvergadering

Binnenkort is het aan de leden van Sportclub Feyenoord om in een Buitengewone Algemene Ledenvergadering in te stemmen met verkoop van de aandelen. Stadion op Zuid zal de leden van de Sportclub informeren over de hiervoor geschetste gang van zaken en hen adviseren niet in te stemmen met verkoop van de aandelen aan de twee Stadion-commissarissen.
Stadion op Zuid doet een beroep op leden van de Sportclub alleen ‘ja’ te zeggen tegen een voorstel dat zowel de amateurtak als de profclub dient. Hopelijk zien zij tijdig in dat de voorgestelde aandelendeal tussen Sportclub en Stadion N.V. dat belang schaadt. Deze aandelendeal dient vooral het belang van Stadion-commissarissen De Bruin en Ultee.
Saillant detail: begin deze maand werd Cees de Bruin gedwongen af te treden als voorzitter van de Raad van Toezicht van het Stedelijk Museum in Amsterdam. Eenzelfde puinhoop als daar is ontstaan, dreigt nu ook bij Feyenoord.

Stadion op Zuid

Stadion op Zuid is een initiatief van verontruste Feyenoord-supporters. Zij willen het beste voor Feyenoord en Rotterdam. Stadion op Zuid informeert en publiceert artikelen, berichten en documenten over het project Feyenoord City. Lees het manifest ‘Het beste voor Feyenoord en Rotterdam!’ op stadionopzuid.nl.
En nu dit weer :?
To discover new counterintuitive things, boil things down to their fundamental truths and reason up from there, as opposed to reasoning by analogy. - E.M.
  donderdag 23 augustus 2018 @ 10:06:20 #152
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_181392881
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 09:52 schreef satecl het volgende:
Aangezien we toch TOTAAL voorbij zijn gestreefd door Ajax en PSV, kunnen we misschien daar een speler wegplukken? Bart Ramselaar bijvoorbeeld?

durftevragen
Daar dacht ik ook al aan, een soort Bakkal-deal
pi_181392901
quote:
1s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 09:50 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Voor de exacte positie van Amrabat hoeft inderdaad geen vervanger gehaald te worden, maar laten we alsjeblieft een centrale verdediger halen. We hebben er eigenlijk drie die je allemaal wil doorselecteren en verder alleen St. Juste die op rechtsback speelt :')
Koop dan een RB en laat st juste op zn eigen plek spelen.
pi_181392902
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 09:59 schreef ace_eleven het volgende:

[..]

En nu dit weer :?
Wat een soap weer. :')

Zijn beide commissarissen uit op eigen gewin of zijn ze toevallig voorstander van renovatie van de Kuip en proberen ze zo Feyenoord City te dwarsbomen?
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
  donderdag 23 augustus 2018 @ 10:10:00 #155
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_181392937
quote:
1s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 10:07 schreef kapiteintje het volgende:

[..]

Koop dan een RB en laat st juste op zn eigen plek spelen.
Dan moet er nog steeds minimaal 1 centrale verdediger komen, op rechtsback heb je op termijn met Geertruida misschien wel weer een goeie
pi_181392964
Ja onze verdediging is echt bizar qua kwaliteit.
Raar terwijl het in het kampioensjaar zo weinig gepasseerd werd, kan het me bijna niet meer voorstellen...
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  donderdag 23 augustus 2018 @ 10:16:13 #157
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_181393034
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 09:59 schreef ace_eleven het volgende:

[..]

En nu dit weer :?
Mijn hemel wat een zooitje daar bovenin _O-
  donderdag 23 augustus 2018 @ 10:19:52 #158
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_181393102
quote:
1s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 10:10 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Dan moet er nog steeds minimaal 1 centrale verdediger komen, op rechtsback heb je op termijn met Geertruida misschien wel weer een goeie
Geertruida is een CV.
  donderdag 23 augustus 2018 @ 10:22:46 #159
2796 Rocket Ride
Na regen komt prijzenregen
pi_181393146
Feyenoord deelt vast informeel tikje uit..

quote:
Amrabat werd met hoge verwachtingen binnengehaald, maar kon die niet waarmaken. De Telegraaf schrijft dat trainer Giovanni van Bronckhorst niet in detail wil treden over de houding en mentaliteit van Amrabat, 'maar het feit dat voor de coach de emmer van Amrabat nu beslist overloopt en hij niet meer verder wil met de vorig jaar ook door hem begeerde speler geeft aan dat er achter de schermen veel is gebeurd', aldus de krant.
Lastig en vervelend manneke dus? Zou maar zo kunnen. Maar ik had als ik van Geel toch in ieder geval vastgehouden aan de aankoopprijs om quite te spelen. Of hij moet fraaie doorverkoop percentage hebben bedongen.
  donderdag 23 augustus 2018 @ 10:23:02 #160
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_181393148
quote:
1s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 10:19 schreef fetX het volgende:

[..]

Geertruida is een CV.
Kan ook rechtsback, daar zie ik sowieso meer toekomst voor hem.

Bovendien waren Martins Indi, Kongolo en St. Juste eerst ook een CV
  donderdag 23 augustus 2018 @ 10:25:04 #161
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_181393178
quote:
1s.gif Op woensdag 22 augustus 2018 11:49 schreef Elan het volgende:

[..]

Stop met deze act.
Feyenoord is zowel sportief als financieel failliet.
Je was bestuurlijk failliet nog vergeten.
pi_181393216
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 09:59 schreef ace_eleven het volgende:

[..]

En nu dit weer :?
Tel er maar weer 10 jaar bovenop voordat het nieuw stadion er is..
  donderdag 23 augustus 2018 @ 10:50:04 #163
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_181393558
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 10:23 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Kan ook rechtsback, daar zie ik sowieso meer toekomst voor hem.

Bovendien waren Martins Indi, Kongolo en St. Juste eerst ook een CV
Klopt hoor. Kan ook RB, maar is van origine (volgens mij) CV.
pi_181393575
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 09:45 schreef govie het volgende:

[..]

Nee want bate en kiev zijn meermaals CL-klanten en trencin is toposs niveau.
Is dit een reactie op wat ik zeg?
To discover new counterintuitive things, boil things down to their fundamental truths and reason up from there, as opposed to reasoning by analogy. - E.M.
  donderdag 23 augustus 2018 @ 10:55:33 #165
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_181393669
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 10:50 schreef ace_eleven het volgende:

[..]

Is dit een reactie op wat ik zeg?
jup. verliezen van bate en kiev is geen schande, verliezen van trenchin is wel een schande.
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
pi_181394281
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 09:59 schreef ace_eleven het volgende:

[..]

En nu dit weer :?
Alsof je een random artikel over FC Twente zit te lezen.
blablablabla
pi_181394368
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 10:22 schreef Rocket Ride het volgende:
Feyenoord deelt vast informeel tikje uit..

[..]

Lastig en vervelend manneke dus? Zou maar zo kunnen. Maar ik had als ik van Geel toch in ieder geval vastgehouden aan de aankoopprijs om quite te spelen. Of hij moet fraaie doorverkoop percentage hebben bedongen.
Amper 4 maanden geleden dacht Gio nog compleet anders over hem .

quote:
"Hij is mij niet tegengevallen. Amrabat maakt een goede ontwikkeling door, maar heeft ook veel concurrentie. Het is zijn eerste jaar en zijn toekomst ziet er goed uit. Nieuwe stap, nieuwe club, de druk is anders bij Feyenoord, maar ik ben blij met zijn ontwikkeling", zei Gio tijdens zijn persconferentie.
13 April 2018
:{
blablablabla
pi_181394433
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 10:55 schreef govie het volgende:

[..]

jup. verliezen van bate en kiev is geen schande, verliezen van trenchin is wel een schande.
Dus je geeft me gelijk? :?
To discover new counterintuitive things, boil things down to their fundamental truths and reason up from there, as opposed to reasoning by analogy. - E.M.
  donderdag 23 augustus 2018 @ 11:42:04 #169
2796 Rocket Ride
Na regen komt prijzenregen
pi_181394649
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 11:30 schreef Elan het volgende:

[..]

Amper 4 maanden geleden dacht Gio nog compleet anders over hem .

[..]

:{
Vermoedelijk denkt Amrabat inmiddels ook anders over Gio dan toen. :)
pi_181394727
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 11:42 schreef Rocket Ride het volgende:

[..]

Vermoedelijk denkt Amrabat inmiddels ook anders over Gio dan toen. :)
Snap ik wel, als je trainer zo´n gespleten persoonlijkheid heeft.
Eerst moet Boetius het ontgelden en nu Amrabat maar zelf in de spiegel kijken en je conclusies trekken ho maar.
blablablabla
pi_181394736
Amrabat kan 10x beter voetballen dan die tering tieves toornstra

AMrabat is natuurlijk niet blind die ziet die toornsta ook als een mongool het voetballen en die was er natuurlijk wel gelijk klaar mee op een bepaald moment...

Hij heeft nooit de kans gehad om lang te blijven staan

En van geel gaat rustig door met zijn kapitaalvernieting
jones gratis weg
kea gratis weg
amrabat bijna voor de helft weg

wie trapt die van geel er gvd uit
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  donderdag 23 augustus 2018 @ 11:45:49 #172
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_181394752
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 11:45 schreef klaasweetalles het volgende:
Amrabat kan 10x beter voetballen dan die tering tieves toornstra

AMrabat is natuurlijk niet blind die ziet die toornsta ook als een mongool het voetballen en die was er natuurlijk wel gelijk klaar mee op een bepaald moment...

Hij heeft nooit de kans gehad om lang te blijven staan

En van geel gaat rustig door met zijn kapitaalvernieting
jones gratis weg
kea gratis weg
amrabat bijna voor de helft weg

wie trapt die van geel er gvd uit
Andere positie.
pi_181394816
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 11:45 schreef klaasweetalles het volgende:
Amrabat kan 10x beter voetballen dan die tering tieves toornstra

AMrabat is natuurlijk niet blind die ziet die toornsta ook als een mongool het voetballen en die was er natuurlijk wel gelijk klaar mee op een bepaald moment...

Hij heeft nooit de kans gehad om lang te blijven staan

En van geel gaat rustig door met zijn kapitaalvernieting
jones gratis weg
kea gratis weg
amrabat bijna voor de helft weg

wie trapt die van geel er gvd uit
Van Geel trapt hem er niet uit, jouw prijzenwinnende tobtrainer geeft te kennen dat hij klaar met hem is.
blablablabla
pi_181394821
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 11:45 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Andere positie.
wat andere positie

amrabat is een paar keer voor toornstra in het veld gekomen en deed het veel beter maar dat is niet zo moeilijk want toornstra die wil heel de bal niet hebben

toornsta wil alleen maar de bal voor zijn voeten hebben en op het doel schieten....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_181394967
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 11:47 schreef Elan het volgende:

[..]

Van Geel trapt hem er niet uit, jouw prijzenwinnende tobtrainer geeft te kennen dat hij klaar met hem is.
Volgens mij geeft amrabat zelf aan dat hij weg wil
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  donderdag 23 augustus 2018 @ 11:54:38 #176
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_181395000
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 11:48 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

wat andere positie

amrabat is een paar keer voor toornstra in het veld gekomen en deed het veel beter maar dat is niet zo moeilijk want toornstra die wil heel de bal niet hebben

toornsta wil alleen maar de bal voor zijn voeten hebben en op het doel schieten....
Amrabat samen met VIlhena en El Ahmadi (of Clasie) op het middenveld is/was een garantie voor een compleet gebrek aan aanvallende kwaliteit. Dat werkt(e) alleen enigszins tegen absolute topploegen, waar we toch al zwaar de underdog zijn en het al meevalt als we niet hard onderuit gaan. Verder is het natuurlijk gewoon een controlerende middenvelder

Maar goed, het is al langer duidelijk dat jij voetbal kijkt met je ogen dicht
pi_181395121
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 11:53 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Volgens mij geeft amrabat zelf aan dat hij weg wil
Ja omdat Gio aangeeft niet meer met hem verder te willen.
blablablabla
pi_181395232
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 11:59 schreef Elan het volgende:

[..]

Ja omdat Gio aangeeft niet meer met hem verder te willen.
nadat hij zelf had aangegeven dat hij weg wilde...

hoe volg jij het nieuws.....met je ogen dicht en je oren dicht ofzo....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_181395250
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 11:54 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Amrabat samen met VIlhena en El Ahmadi (of Clasie) op het middenveld is/was een garantie voor een compleet gebrek aan aanvallende kwaliteit. Dat werkt(e) alleen enigszins tegen absolute topploegen, waar we toch al zwaar de underdog zijn en het al meevalt als we niet hard onderuit gaan. Verder is het natuurlijk gewoon een controlerende middenvelder

Maar goed, het is al langer duidelijk dat jij voetbal kijkt met je ogen dicht
Amrabat is helemaal geen controlerende middenvelder maar een aanvallende middenvelder

ayoub was bij utrecht de controlerende middenvelder......
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_181395359
Amrabat kan eigenlijk niks bijzonder goed, vond hem bij Utrecht al niet opvallend maar spelers worden veel te snel gehypt in de media. Inzicht heeft hij niet, een pass in de benen dan? Nee, ook niet. Scorend vermogen? Nee helaas. Techniek? Mwa. 'Hij is is fysiek sterk' zegt men dan. Tsja, het zal wel. Amrabat, we gaan je niet missen .
pi_181395379
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:03 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

nadat hij zelf had aangegeven dat hij weg wilde...

hoe volg jij het nieuws.....met je ogen dicht en je oren dicht ofzo....
Hij was pissig omdat hij niet speelde en misbruikt werd op andere posities. Dat je vervolgens een transferverzoek indient is niet meer dan logisch. Vervolgens gooit Gio nog eens olie op het vuur dat hij liever andere spelers (oa Tapia) opstelt.

Je had gewoon niet aan Clasie moeten beginnen, dan was er voldoende ruimte geweest om hem op te laten spelen.
Met een beetje mazzel verkoop je Vilhena ook nog en dan heb je ineens weer te weinig spelers voor die positie.
blablablabla
pi_181395480
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:09 schreef Elan het volgende:

[..]

Hij was pissig omdat hij niet speelde en misbruikt werd op andere posities. Dat je vervolgens een transferverzoek indient is niet meer dan logisch. Vervolgens gooit Gio nog eens olie op het vuur dat hij liever andere spelers (oa Tapia) opstelt.

Je had gewoon niet aan Clasie moeten beginnen, dan was er voldoende ruimte geweest om hem op te laten spelen.
Met een beetje mazzel verkoop je Vilhena ook nog en dan heb je ineens weer te weinig spelers voor die positie.
Een speler die een transferverzoek indient moet je inderdaad niet meer in je selectie willen hebben. Gio heeft logische gehandeld.

Amrabat heeft wel gelijk in zijn optreden. Hij ziet die toornstra als een mongool voetballen...ziet vervolgens ayoub gehaald worden....zie vervolgens Clasie gehaald worden die gelijk een basisplaats krijgen....het was een uitzichtloze situatie voor hem....

In de jeugdelftallen lopen nu zulke goede middenvelders rond dat het een goede zaak is dat hij verkocht is.....

Ik weet trouwens zeker dat Amrabat het goed gaat doen bij club brugge....in belgie zitten ze wel te wachten op dribbel voetballers
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_181395496
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:04 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Amrabat is helemaal geen controlerende middenvelder maar een aanvallende middenvelder

ayoub was bij utrecht de controlerende middenvelder......
Ayoub stond centraal naast Amrabat bij Utrecht. Barazite was de aanvallende middenvelder in een 41212. Haller en Zivkovitch in de spits.
blablablabla
pi_181395537
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:16 schreef Elan het volgende:

[..]

Ayoub stond centraal naast Amrabat bij Utrecht. Barazite was de aanvallende middenvelder in een 41212.
amrabat speelde gewoon redelijk aanvallend bij utrecht vandaar dat van geel hem haalde...barazite en amrabat verschillen niet zo veel in hun spel vandaar dat het middenveld van utrecht in dat seizoen zo gehypt werd en terecht gehypt werd.

het is totaal geen verdedigende middenvelder...
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_181395565
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:09 schreef Pleun2011 het volgende:
Amrabat kan eigenlijk niks bijzonder goed, vond hem bij Utrecht al niet opvallend maar spelers worden veel te snel gehypt in de media. Inzicht heeft hij niet, een pass in de benen dan? Nee, ook niet. Scorend vermogen? Nee helaas. Techniek? Mwa. 'Hij is is fysiek sterk' zegt men dan. Tsja, het zal wel. Amrabat, we gaan je niet missen .
mee eens

het grote probleem met amrabat is dat hij overzicht mist maar voor de rest vind ik hem wel een complete voetballer......maar net niet genoeg allemaal
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_181395592
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:15 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Een speler die een transferverzoek indient moet je inderdaad niet meer in je selectie willen hebben. Gio heeft logische gehandeld.

Amrabat heeft wel gelijk in zijn optreden. Hij ziet die toornstra als een mongool voetballen...ziet vervolgens ayoub gehaald worden....zie vervolgens Clasie gehaald worden die gelijk een basisplaats krijgen....het was een uitzichtloze situatie voor hem....

In de jeugdelftallen lopen nu zulke goede middenvelders rond dat het een goede zaak is dat hij verkocht is.....

Ik weet trouwens zeker dat Amrabat het goed gaat doen bij club brugge....in belgie zitten ze wel te wachten op dribbel voetballers
Het interesseert me eigenlijk niet eens wie er gelijk heeft. Het is en blijft je reinste kapitaalsvernietiging. Clasie zal ook wel rond het miljoen aan salaris zitten minimaal, dan heb je dus met deze deal 3.5 miljoen euro in de kliko getieft en kan je als Clasie zijn huurperiode afgelopen is weer op zoek naar een middenvelder terwijl wat we missen nou juist een creatieve speler is.

Beleidsmatig deugt het van geen kant.
blablablabla
  donderdag 23 augustus 2018 @ 12:21:54 #187
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_181395628
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:20 schreef Elan het volgende:

[..]

Het interesseert me eigenlijk niet eens wie er gelijk heeft. Het is en blijft je reinste kapitaalsvernietiging. Clasie zal ook wel rond het miljoen aan salaris zitten minimaal, dan heb je dus met deze deal 3.5 miljoen euro in de kliko getieft en kan je als Clasie zijn huurperiode afgelopen is weer op zoek naar een middenvelder terwijl wat we missen nou juist een creatieve speler is.

Beleidsmatig deugt het van geen kant.
Hierbij negeer je wel even dat Clasie een veel betere speler is.

Niet dat ik het zo'n geweldige deal vind want een speler als Clasie huren doe je als je dit seizoen succes wil en dat gaat natuurlijk niet gebeuren
pi_181395689
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:18 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

amrabat speelde gewoon redelijk aanvallend bij utrecht vandaar dat van geel hem haalde...barazite en amrabat verschillen niet zo veel in hun spel vandaar dat het middenveld van utrecht in dat seizoen zo gehypt werd en terecht gehypt werd.

het is totaal geen verdedigende middenvelder...
Het klopt gewoon niet wat je zegt.
Ayoub en Amrabat speelden samen centraal op het middenveld. Barazite en later Labyad speelde op CAM.


blablablabla
pi_181395824
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:24 schreef Elan het volgende:

[..]

Het klopt gewoon niet wat je zegt.
Ayoub en Amrabat speelden samen centraal op het middenveld. Barazite en later Labyad speelde op CAM.
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
je ziet toch in beide opstellingen het pijltje naar voren staan bij amrabat....

het is in ieder geval geen verdedigende middenvelder...
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_181395853
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:30 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

je ziet toch in beide opstellingen het pijltje naar voren staan bij amrabat....

het is in ieder geval geen verdedigende middenvelder...
Wat :D _O- _O- _O- _O- _O-
blablablabla
pi_181395879
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:31 schreef Elan het volgende:

[..]

Wat :D _O- _O- _O- _O- _O-
ben jij blind ofzo....

waarom denk jij anders dat die pijltje naar het doel van de tegenstander staan....

Dat is een teken voor aanvallend spel....

moelijk he ....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  Forum Admin donderdag 23 augustus 2018 @ 12:34:32 #192
35723 crew  GGMM
pi_181395912
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:30 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

je ziet toch in beide opstellingen het pijltje naar voren staan bij amrabat....

het is in ieder geval geen verdedigende middenvelder...
Dat betekent dat hij gewisseld is.

Domme mongool.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_181395915
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:32 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

ben jij blind ofzo....

waarom denk jij anders dat die pijltje naar het doel van de tegenstander staan....

Dat is een teken voor aanvallend spel....

moelijk he ....
Rode pijltjes zijn wissels.
Klaasgod.
blablablabla
pi_181395928
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:32 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

ben jij blind ofzo....

waarom denk jij anders dat die pijltje naar het doel van de tegenstander staan....

Dat is een teken voor aanvallend spel....

moelijk he ....
haha _O-
To discover new counterintuitive things, boil things down to their fundamental truths and reason up from there, as opposed to reasoning by analogy. - E.M.
  donderdag 23 augustus 2018 @ 12:36:25 #195
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_181395950
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:32 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

ben jij blind ofzo....

waarom denk jij anders dat die pijltje naar het doel van de tegenstander staan....

Dat is een teken voor aanvallend spel....

moelijk he ....
De domste post die ik ooit op VBL gezien.

Please, Klaas... log uit. En kom nooit meer terug.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_181395965
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:21 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hierbij negeer je wel even dat Clasie een veel betere speler is.

Niet dat ik het zo'n geweldige deal vind want een speler als Clasie huren doe je als je dit seizoen succes wil en dat gaat natuurlijk niet gebeuren
Clasie (zeker in goede doen) is uiteindelijk absoluut een klasse beter maar duurt wel ff voor hij op niveau is, daarom heb je er weinig aan om hem te huren.

Begin was uitermate zwak, zondag zag het er al weer wat beter uit bij hem maar is nog ver van het niveau van de oude Clasie.

Misschien willen ze na dit seizoen een nieuwe poging wagen bij Southampton, weer een jaartje contract weg dus als het goed is goedkoper.
blablablabla
  Beste/leukste mod 2022 donderdag 23 augustus 2018 @ 12:37:25 #197
319979 Fok-it
All is well
pi_181395966
_O- :D
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
pi_181395985
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:21 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hierbij negeer je wel even dat Clasie een veel betere speler is.

Niet dat ik het zo'n geweldige deal vind want een speler als Clasie huren doe je als je dit seizoen succes wil en dat gaat natuurlijk niet gebeuren
Nja, ligt er natuurlijk ook een beetje aan hoe je succes definieert. De kans dat we serieus mee gaan doen om het kampioenschap is niet zo groot, maar je moet toch een bepaalde ondergrens behalen.

Wenselijke doelstellingen zijn natuurlijk:
(1) serieus meedoen kampioenschap;
(2) Europees overwinteren;
(3) minimaal halve finale beker (tenzij je Ajax/ PSV loot, dan kun je nog eens verliezen)

Maar wat je minimaal mag verwachten (op basis van begroting etc):
(1) minimaal 3e worden
(2) groepsfase EL behalen
(3) in de beker hooguit door een ploeg uit het linkerrijtje eruit gegooid worden.

Je hebt gewoon een salarisbudget, en mocht Clasie een in de ogen van de TS een benodigde toevoeging zijn om op zijn minst die minimale verwachtingen te behalen (waarbij doelstelling 2 al is mislukt), dan valt het nog altijd wel te verdedigen om hem te huren.

Amrabat is wmb dan ook gewoon gewogen en te licht bevonden. Ben er niet rouwig om dat ie vertrokken is. :)
To discover new counterintuitive things, boil things down to their fundamental truths and reason up from there, as opposed to reasoning by analogy. - E.M.
pi_181396038
:') Klaas.
pi_181396047
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2018 12:30 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

je ziet toch in beide opstellingen het pijltje naar voren staan bij amrabat....

het is in ieder geval geen verdedigende middenvelder...
Hahah
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')