abonnement Unibet Coolblue
pi_181343208
Bevalkleding, geen idee wat ik fijn vind. Ik heb een wijd zwart shirt bij me en strakkere zwarte topjes. Kan mij voorstellen dat ik graag iets straks rond mijn borsten wil, maar niks op mn buik. Dat vind ik nu ook niet fijn. Maar voor hetzelfde geldt naakt (kan het mij niet voorstellen nu, want ben behoorlijk preuts :D ), maar heb het steeds zo heet.
Ik moet 2/3 dagen in het ziekenhuis blijven dus heb daarvoor een nachthemd met knoopjes, voedingstopjes, ochtendjas en pyjama/joggingbroeken mee. En de tip van de tena broekjes. Geen zin in verschuivingen & doorlekken e.d. Dus ik neem ze wel mee en zie wel wat het ziekenhuis zelf heeft.
Halve volksverhuizing is het inmiddels (luiertas, handbagagekoffertje, shopper met kussens & eten/drinken en tas voor man :') )

Kraamvisite: het plan is dat alleen naaste familie in het ziekenhuis komt, de eerste dag thuis liever niemand en in de rest van de kraamweek lieve vrienden eventueel, geen idee wie er wil komen :+ In principe wil ik niet dat mijn baby de eerste week door anderen wordt vastgehouden, maar wellicht sta ik daar straks anders in. Uberhaupt niet van hand tot hand. Ik verwacht hier niet dat er iemand ongevraagd langs komt trouwens. Op kaartje staat bel/app even voor bezoek. Dan plannen we in naar wat we aan kunnen/willen.

O dat is geen lekker gevoel Loj :X Veel plezier/succes in het museum. Kids lekker rond laten rennen bij Prof. Plons toch? O-)

Aapie, wat fijn dat de proefdruk helemaal naar je zin is O+ Ik zit hier te wachten tot de laatste proefdruk binnen is (donderdag besteld) en mn geduld is op! Ik wil het ook van mijn lijstje kunnen strepen.

Hoera voor eerste verlofdag van Luna *O* Fijn dat je het zo snel gevonden hebt. Nog ontdekkingen gedaan waarvan je niet meer wist dat je het had?

Fijn dat je goedgekeurd bent Priem! En bijna verlof *O*
pi_181343632
Dat scheelt inderdaad Rena :)
Hoe is het 15 min rijden, dus dat is goed te doen :)

Tink, wat vlindertje zegt! :*
  dinsdag 21 augustus 2018 @ 11:44:24 #228
342418 VKV
Plausibel
pi_181343675
Wauw wat een hoop uitgebreide reacties op m'n vraag! Supererg bedankt, het stelt me op de een of andere manier heel erg gerust (kon me er weer lekker druk over maken hoe en wat :P ) en ik neem de tip "kijken hoe ik er op het moment zelf over denk" graag ter harte. Op het kaartje komt in ieder geval wel te staan dat we rusten tussen 13 en 15 uur en na 21 uur. En verder mag iedereen m'n vriend bellen voor een afspraak, zodat er inderdaad altijd de mogelijkheid bestaat om nee te kunnen zeggen :)
pi_181346958
Ik kom heel voorzichtig om het hoekje kijken :@
Vandaag volgens eigen telling 6 weken, 6 september hebben we de eerste afspraak.
Vind het super spannend, spannender dan bij V.
Ben behoorlijk misselijk met vlagen en het maagzuur is ook weer van de partij.
pi_181347297
Welkom Flav! *O* Gefeliciteerd O+

Fijn als zo'n kaartje gewoon klopt hè aapie? O+

Tink, niet zo hard voor jezelf. :* Je maakt een mens, dat is ook gewoon keihard werken.

Lekker zo'n verlofdag zonder peuter, nu mijn halve to do list al weggewerkt en toch ook 2 afleveringen Anne with an E kunnen Netflixen. ^O^ Morgen weer controle bij de vk en dan een zwangerschapsmassage. Vraag me bijna af wat ik dan volgende week moet gaan doen :')
pi_181348660
Oh aapie fijn he als het kaartje gewoon precies is wat je wil O+ Hier staat hij klaar; maar mijn ouders komen nog een keertje op bezoek over paar weken en ik wil pas daarna proefdruk bestellen (want anders ben ik vast vergeetachtig en laat ik het ergens rondslingeren en is er kans dat ze het nog zien ook :') ).

Van harte Flav!! Nog even in niemandsland voor de eerste echo maar ik hoop dat alles goed gaat :* En sterkte met de misselijkheid!

Oja ik had nog mijn nieuwste zwangerschapsklacht niet meegedeeld: Ik heb officieel CTS :') Hou sinds paar weken vocht vast.. Niet veel; maar toch dikkere poten en 's nachts enorm veel last van mijn handen (en overdag ook wel maar toch in mindere mate). Echt 'vuisten' maken en iets oppakken is me toch een partij pijnlijk -O-
Vlg mij heb ik wel ongeveer alle standaard klachten bij zwangerschap te pakken :D Allemaal redelijk in lichte mate; maar toch :+
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_181349193
Ik sluit me aan bij het advies ‘kijk straks waar je behoefte aan hebt’ mbt kraambezoek. Hier zijn mensen best terughoudend met meteen komen en wachten ze meestal een paar dagen/weken, en ik heb weinig mensen gehad die zelf vragen of ze de baby mogen vasthouden dus als je dat niet aanbiedt is het ook prima.

Welkom flav! *O*

Vervelend priem.. lijkt me best pijnlijk ook. Gaat het na de zwangerschap vaak over of kan het zijn dat je er daarna ook mee blijft zitten? Ik hoor trouwens goede dingen over met soort polsbeschermers slapen icm CTS trouwens, mss heb je er iets aan..
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_181349735
In de meeste gevallen gaat het over na de zwangerschap (maar er zijn blijkbaar toch uitzonderingen). Naja ik ga er vanuit dat het wel over zal gaan. Ja dat had ik ook als tip gelezen; alsook met handen boven je hoofd slapen. Vooralsnog gaat het slapen wel redelijk. Ik word niet wakker van de pijn (wel dat ik moet plassen :+ ) en als ik dan uit bed wil stappen dan moet ik wel eerst even goed mijn handen bewegen om de pijn uit m'n vingers/polsen te krijgen, maar daarna gaat het wel 'redelijk'.
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_181350878
:W uitzondering hier!
Na de zwangerschap van kleuter last van gehouden. Eens in de zoveel tijd krijg ik bij de huisarts een injectie erin. Mijn optie om er van af te komen is een operatie. Dat steeds uitgesteld want niet handig met baby/dreumes/peuter/werk. En nu opnieuw zwanger haha!
Ik slaap snachts met een brace om, dat helpt ook heel fijn.
pi_181350960
Welkom Flav *O*

Priem, wat naar van het vocht. Je gaat toch niet voor de bingokaart vol hè? ;)

Over een kaartje: wij lijken er uit te zijn. Ik had al wel proefdrukken besteld en die in onze persoonlijke kast gelegd. Maar.. Met de babyshower hebben vriendinnen van mij in die kast gezocht naar plakband :') Ik hoop van harte dat ze niks gezien hebben en anders jammer dan.

Luna, klinkt als een goede dag! Zeker die massage :)

Tink, doe je echt even rustig aan?Ik sluit me aan bij de rest. Jij en beeb zijn even het belangrijkst.

Kraambezoek: we hadden in gedachten om een babyborrel/kraamfeest te doen. Maar dat zie ik nu niet meer zo zitten. Ik laat het wel over me heen komen allemaal.

Wij hebben een datum. Echt bizar :D En... ook nog eens de datum die ik heel graag wilde. Eindelijk eens geluk? We zijn wel nummer 3 in de rij van geplande keizersnedes, dus ik moet wel een tijdje nuchter blijven (arme verpleegsters :'))
pi_181351110
Dat lijkt me ook zo onwerkelijk en bizar bij een geplande ks, dat je gewoon een echte datum krijgt om naartoe te leven en gewoon de geboortedatum van je baby van tevoren al weet, zo gek! Fijn dat het je voorkeursdatum is, goed voor de happy hormones denk ik ;).
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_181351598
Hopelijk gaat het over Priem :*

Oeh een datum Peace! Spannend :D

Ik had hier net een bijna kleuter met een groot ongelukje hier in de wc :) De wc zag eruit als een zwembad _O-
Dus ik heb hem meteen in bad gezet, komt manlief thuis. Die schat schrok, hij dacht dat mijn vliezen waren gebroken _O-
  dinsdag 21 augustus 2018 @ 17:59:16 #238
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_181351805
Gefeliciteerd Flav! Ik duim voor een goede eerste echo :). Spannend hoor. September klinkt in mijn hoofd nog steeds zo ver weg, zeker als ik aan bevallen denk... maar dat is natuurlijk zó. Hopelijk neemt de misselijkheid een beetje af! En anders is mijn tip emesafene :P.

Luna, dat klinkt heerlijk zo!

Priem, wat rot zeg. Ik hoop dat dat nog weggaat en dat jij niet één van de uitzonderingen bent.

Tink, denk je alsjeblieft aan jezelf? :*.

Peace, dat lijkt me een apart gevoel zeg. Weten wat de geboortedatum wordt! Spannend hoor.

Nou, ik heb weer iets van wat je enkels kunt noemen, geloof ik. Heb vandaag vooral op de bank/het bed gelegen want erg moe en lopen is niet zo prettig met van die rubber/tintelvoeten. Zelden zo blij geweest met de slowcooker want zonder al te veel moeite staat er voor zometeen chili klaar O+.
  dinsdag 21 augustus 2018 @ 21:13:36 #239
456899 VenusFlyTrap
vind alles leuk
pi_181356570
Ah tink wat vervelend! Heb je dit op je werk besproken en is er een mogelijkheid om kortere dagen te gaan werken en zo af te bouwen richting je verlof?

Vandaag de hele dag schoonmama op bezoek gehad en heel veel in huis gedaan wat was blijven liggen. Toekomstige baby kamer is “leeg” en schoon 😁 dat voelt heel fijn. Ze heeft zelfs boodschappen gedaan zodat ik ff een dutje kon doen. Wat een schat ❤.
pi_181360117
Hoe is het hier dames O+ ? Ik lees regelmatig mee, maar heb deze zwangerschap moeite om mee te posten. Heb nog steeds niks positiefs te melden en ben eigenlijk vooral blij als deze zwangerschap erop zit. Had gehoopt meer te kunnen genieten van m’n laatste keer zwanger zijn. -O-


Ohja, inmiddels wel de 27 weken gepasseerd!

[ Bericht 5% gewijzigd door JaleesaJoia op 21-08-2018 23:20:59 ]
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
pi_181365107
Vervelend dat je je zo voelt JJ :* ik had in het begin heel erg dat ik moest genieten omdat het de laatste is (denk ik ;) ). Toen ik dat gevoel kon loslaten werd ik zelf wat relaxer. En verder mag je hier best spuien hoor :*

Heerlijk VFT :D Mijn ouders nemen morgen de jongens een dagje mee op stap :D Dus ik ga dan de hele dag netflixen (en de badkamervoegen schoonmaken ;) ).
vanmiddag de anesthesie-intake (kijken of ze al een datum weten). Er staat anderhalf uur voor, ik verwacht toch binnen 10 min klaar te zijn :@ ...

Oh en we hebben de naam! *O*
  woensdag 22 augustus 2018 @ 09:18:49 #242
319308 Tink89
To live is to dance
pi_181365557
Hier gisteren ook een knoop doorgehakt over de naam!

En ik neem jullie adviezen ter harte, vooral nadat ik gisteren opnieuw m'n diner in een emmer deponeerde. Vandaag naar de gyn, daar overleggen over de oorzaak van opnieuw veel overgeven + harde buiken (ja, ik doe te veel, maar het helpt als hij dat even bevestigt) en volgende week dinsdag zit ik al bij de bedrijfsarts, dus dan daar ook maar even in de groep gooien. Ik weet dat niemand onmisbaar is en dat ik en de baby belangrijker zijn dan werk, maar ik haal veel voldoening uit m'n werk en m'n leidinggevende is zo ontzettend blij met de bergen die ik nog verzet, dat ik even een schop onder m'n kont nodig heb om nog minder te gaan doen.

Loj, wat stelt die intake voor? Wegen, bloeddruk, dat soort dingen? En dan een gesprek? 1,5 uur klinkt wel als lang ja...

VFT, wat een fijne schoonmama! Fijn dat ze je zo veel uit handen neemt O+

JJ, jammer dat je niks positiefs te melden hebt, maar spuien mag hier ook he. Er zijn er meer - zoals ik - die er echt geen zak aan vinden om zwanger te zijn. Misschien helpt een beetje herkenning?

En Helsinki: ik jompel even voor je enkels *O* *O*
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_181365611
*O* helsinki heeft weer enkels

Venus wat lief van je schoonmoeder!

*O* loj een naam, succes vandaag bij je afspraak.

JJ geeft helemaal niks toch. Zwanger zijn is ook niet altijd genieten. Maar zoals je zelf zegt het is (waarschijnlijk) de laatste keer dus het zou zonde zijn als je helemaal geen fijne herinneringen eraan hebt.

Tink, heel goed. Denk aan jezelf en aan baby hoe moeilijk dat ook is. Jezelf steeds voorbij lopen met spugen als gevolg is echt niet fijn.


Hier is het ook de laatste zwangerschap, als de jongens er zijn laat vriend een knip zetten. Ondanks dat we nog wel jong zijn, ons gezin is compleet. We hebben het er over gehad. Hij is heel stellig, mochten wij ooit om wat voor reden dan ook uit elkaar gaan wil hij geen kinderen met een ander.
Vind het zelf ook wel fijn, want ik vaar niet zo goed op hormonen in mijn lijf ( hoera voor alles dubbel nu _O- )
pi_181365799
Hallo! :W Na jaren lurken kom ik aanhaken *O* Ik ben Leintjeuh, 32jr, en verwacht op 24 maart ons eerste kindje. Mijn vriend heet kaasplankje en we kennen elkaar via FoK, dus verwachten we een echte FoK-baby!
We zijn in verwachting geraakt na 1 ronde IUI.
Gister eerste verloskundigen-afspraak gehad, en maar vast ingeschreven bij een kraamzorgbureau, en nu maar op zoek gaan naar KDV of gastouder
pi_181365879
quote:
0s.gif Op woensdag 22 augustus 2018 09:18 schreef Tink89 het volgende:
En ik neem jullie adviezen ter harte, vooral nadat ik gisteren opnieuw m'n diner in een emmer deponeerde. Vandaag naar de gyn, daar overleggen over de oorzaak van opnieuw veel overgeven + harde buiken (ja, ik doe te veel, maar het helpt als hij dat even bevestigt) en volgende week dinsdag zit ik al bij de bedrijfsarts, dus dan daar ook maar even in de groep gooien. Ik weet dat niemand onmisbaar is en dat ik en de baby belangrijker zijn dan werk, maar ik haal veel voldoening uit m'n werk en m'n leidinggevende is zo ontzettend blij met de bergen die ik nog verzet, dat ik even een schop onder m'n kont nodig heb om nog minder te gaan doen.

Ik hoop dat de bedrijfsarts je een goeie schop geeft, dan. Er is niets zo belangrijk als baby en jij *O*
pi_181365997
Leintjeuh, wat leuk! O+
pi_181366080
Wat fijn VFT! Lief van je schoonmama :Y.

JJ wat een rotgevoel :*. Spui hier gerust, we weten allemaal dat het niet altijd / voor iedereen glitter en regenbogen is en wellicht lucht het op voor je.

Loj succes met de intake, vooral als ie echt 1,5 uur zou duren haha pff!

Tink heel goed!

Wat fijn dat jullie uit de naam zijn loj en tink!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Edit: welkom leintjeuh!
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_181366142
Ja, dat denk ik Tink. En of je lokaal of algeheel wilt... (ruggenprik natuurlijk).
Ik heb ook weinig “raars” qua medisch verleden, alleen dan die keizersnede en hellp.
Jammer genoeg zal het wel niets met de baby zijn, ik had nog wel even hartje willen horen :)

Wij vinden dat nog wel een dingetje Aapie.. manlief staat er voor open om een knip te laten zetten. Maar stiekem is het zo definitief en ben ik een geluksvogel die geen last heeft van anticonceptie, behalve dan 3 kg extra ;)
Maar een nummer 4 hoeft echt niet, al zouden we een gezond kindje nooit weg laten halen.

Oh zo herkenbaar Feyre. Ik mocht de beslissing nemen, maar kwam er gewoon maar niet uit. Ik vond beide namen heel mooi, maar had een voorkeur en manlief had de andere naam als voorkeur. Wij hebben gisteren gewoon voor en nadelen in een lijstje gezet en toen bleek aan een naam (van manlief) voor mij een groot voordeel te zittten. Namelijk dat de oudste die naam heel graag wil en dat vind ik toch wel heel mooi :)
Ik had bij de tweede veel meer twijfels en daarna ook nog wel eens. Maar nu is het een echte Js O+ , dus ook al heb je twijfels, grote kans dat de naam sowieso perfect wordt voor je kindje :*

Welkom Leintjuh :)
pi_181366215
quote:
0s.gif Op woensdag 22 augustus 2018 09:35 schreef Leintjeuh het volgende:
Hallo! :W Na jaren lurken kom ik aanhaken *O* Ik ben Leintjeuh, 32jr, en verwacht op 24 maart ons eerste kindje. Mijn vriend heet kaasplankje en we kennen elkaar via FoK, dus verwachten we een echte FoK-baby!
We zijn in verwachting geraakt na 1 ronde IUI.
Gister eerste verloskundigen-afspraak gehad, en maar vast ingeschreven bij een kraamzorgbureau, en nu maar op zoek gaan naar KDV of gastouder
O+ O+ wat fijn!! Gefeliciteerd!!!
Kwak
pi_181366433
Gefeliciteerd Leintjeuh!

Ik meld me maar even, met baby nog in mijn buik. Ik ben er nu wel behoorlijk klaar mee. Ik kan niks meer zonder pijnlijke harde buiken te krijgen. Heel handig met een peuter die toch ook aandacht nodig heeft. Gelukkig springt familie bij en is peuter vandaag en morgen weer onder de pannen en vanaf vrijdag is man thuis. Mijn UD is zondag, en dan is het ook volle maan. Daarnaast is zondag ook de verjaardag van mijn onlangs overleden opa, dus dat zou het wel extra bijzonder maken als de baby dan komt.

Succes met de intake Loj!

Tink, goed dat je het met de bedrijfsarts bespreekt! Zoals mijn manager ook tig keer heeft gezegd; werk is belangrijk, maar je eigen gezondheid en je baby steken daar nog is met kop en schouders bovenuit!

Anticonceptie; ik ga maar weer aan de mirena denk ik. Wij willen in principe geen derde meer, maar tegelijkertijd willen we die optie nog niet volledig uitsluiten. Dus een knip is voor ons nog te definitief. De pil kan ik niet goed tegen, dus daar begin ik niet meer aan...

[ Bericht 15% gewijzigd door silliegirl op 22-08-2018 10:24:09 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')