Dat doe ik met curries.quote:Op woensdag 22 augustus 2018 10:56 schreef Sigaartje het volgende:
Brood met kaas.
Vanavond mijn favoriete kostje: aardappels, jus, sperziebonen, gehaktbal.
(zo klaar, paar aardappelen schillen is zo gebeurd, gehaktballen met jus zijn zo klaar (uit voorraad) en sperziebonen gaan gelijk aan de kook met de aardappels, binnen een half uur op tafel)
Ik vind het altijd een mooie combinatie van niet ongezond, snel en lekker.
(Maar, notitie: ik braad altijd wel vantevoren gehaktballen om een voorraadje in de vriezer te maken, scheelt zoveel werk)
Nou de jus is niet gezond, maar wel lekker. Maar ik gebruik niet veel, meer om de smaak.quote:Op woensdag 22 augustus 2018 11:02 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat doe ik met curries.
Om te maken is het slowfood, maar eenmaal ingevroren wordt het fastfood: rijst koken, sperziebonen erbij, curry opwarmen, klaar. Ik noem dat zelfs gewoon gezond. (ipv "niet ongezond")
Denk je dat het nog oorlog wordt ja?quote:Op woensdag 22 augustus 2018 11:36 schreef Sigaartje het volgende:
Ben bruine bonen gaan eten door mijn oorlogsvoorraad. Dat is een kast in de schuur, vol met blikken soep, bruine bonen, blikken ham, blikken nasi en bami, sardientjesblikjes, blikjes tonijn, etc.
Maar op een gegeven moment lopen die blikken uit de datum, dus dan maar eten.
Die bruine bonen waren prima. Van de sardientjes in tomatensaus vond ik de tomatensaus minder, maar van de tonijn kon ik heerlijke salade maken.
En ik vul het nog steeds aan.
Ja, en anders wel ondergelopen stukken land.quote:Op woensdag 22 augustus 2018 11:42 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Denk je dat het nog oorlog wordt ja?
wat zijn elotes?quote:Op woensdag 22 augustus 2018 12:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Speltcrackers met Castello wit met chili. Lekker
Voor later liggen er op de afdeling meer dan 100 zakken Schotse chips die op moeten
Vanavond biefstukjes met elotes.
Mexicaanse maïskolven. Met een laagje mayo/zure room, parmezaan en chilipeper.quote:
Chips van een Schots merk (Mackies)quote:Op woensdag 22 augustus 2018 13:01 schreef Sigaartje het volgende:
Schotse chips
Wat is dat nou weer?
Ik gok chips uit Schotlandquote:Op woensdag 22 augustus 2018 13:01 schreef Sigaartje het volgende:
Schotse chips
Wat is dat nou weer?
Heeft niks met oud te maken. Castello bestaat al lang. Voornamelijk bekend om de blauwe kaas. En nu hebben ze ook witschimmel met chilipepertjes erin.quote:Op woensdag 22 augustus 2018 13:02 schreef Sigaartje het volgende:
Speltcrackers met Castello wit met chili.
Ik ben bang dat ik oud word. Nog nooit van gehoord.
Ik volg het allemaal niet meer.quote:Op woensdag 22 augustus 2018 13:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heeft niks met oud te maken. Castello bestaat al lang. Voornamelijk bekend om de blauwe kaas. En nu hebben ze ook witschimmel met chilipepertjes erin.
Valt mee toch? Is precies wat ik ook op zou kunnen.quote:Op dinsdag 21 augustus 2018 18:51 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ziet er goed uit!
Je bent wel n kleine eter of niet?
quote:Op woensdag 22 augustus 2018 13:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Mexicaanse maïskolven. Met een laagje mayo/zure room, parmezaan en chilipeper.
Simpel en erg lekker!
Is lekker toch.quote:
Proef je niks van als je dronken bent.quote:
ik ben een verstokte roker.quote:Op woensdag 22 augustus 2018 09:33 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Zalige vis, jammer dat ie naast zo'n gore asbak ligt
Ja.. Maar jij hebt genoeg aan 1 cheeseburger bij de Mac of BKquote:Op woensdag 22 augustus 2018 13:12 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Valt mee toch? Is precies wat ik ook op zou kunnen.
Ontopic: Thee en een moorkop
Halve QP of een junior Whopperquote:Op woensdag 22 augustus 2018 14:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja.. Maar jij hebt genoeg aan 1 cheeseburger bij de Mac of BK
Of ik ben een monster
ziet er verrukkelijk uit ik ga ook eens stampen met roquefortquote:Op dinsdag 21 augustus 2018 21:16 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Hollandse stamppot andijvie met Franse Roquefort kaas en leftover Sichuan "waterboiled" beef van ons etentje gisteren bij SanSan.
Drie van mijn favoriete dingen die samen extra lekker zijn.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |