abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_181098389
registreer om deze reclame te verbergen
N9jXhu4d.jpeg


DTWVWd3X4AANcK6.jpg

Startlijsten:
http://www.cyclingfever.com/startlist.html
http://www.wielerland.nl/
http://www.procyclingstats.com/races.php
Qp7WGGi.jpg
Nederlandstalige sites:
http://www.wielerland.nl/
http://www.wielerflits.nl/
http://www.wvcycling.com/
http://www.wielerupdate.nl/
http://sport.fok.nl/wielrennen
http://wielrennen.startpagina.nl/prikbord/
http://www.dewielersite.net/db2/wielersite/index.php oPb8TBT.jpg
http://www.touretappe.nl

Engelstalige sites:
http://www.cyclingnews.com/
http://www.velonation.com/
http://www.steephill.tv/
http://www.dailypeloton.com/

Franse sites:
http://www.cyclismactu.net/
http://www.velochrono.fr/actu/ Jose-Been-foto-Twitter-Jose-Been-TourDeJose.jpg
http://www.velo-club.net/index.php?op=edito-nonews
http://www.matsport.fr/

Spaanse sites:
http://www.biciciclismo.com/cas/site/inicio.asp
http://www.diariovasco.com/deportes/ciclismo/
http://www.zikloland.com/

Italiaanse sites:lWFJoTV.jpg
http://www.tuttobiciweb.it/index.php
http://www.spaziociclismo.it/
http://www.cicloweb.it/
http://www.ciclonet.it/

Duitstalige sites:
http://www.radsport-news.com/
http://06.live-radsport.ch/
web_colp_ext_0407_big_c_3.jpg
Handige links (leuke weblogs, resultaten en statistieken uit verleden):
http://www.cqranking.com
http://inrng.com/
http://tourdejose.com/
http://hetiskoers.nl/
http://parijsroubaix.blogspot.com/
http://www.memoire-du-cyclisme.net/
http://members.quicknet.nl/harold.schav/ploegenland.htm
http://www.procyclingstats.com/index.php
http://firstcycling.com/

media_xll_9681666.jpg


WealthyCourteousAstarte-size_restricted.gif


3846yf1u.jpg
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_181100782
Klimploeg Jumbo 2019!?>>George Bennett,Kruijswijk,Roglic,De Plus, Tolhoek,Gesink,Olivier,Bouwman,Kuss,Powless,Vingegaard(klimtalent). :P _O_
pi_181100829
quote:
Wout van Aert (23) heeft de voorbije maanden knopen doorgehakt in leven en werk: getrouwd met Sarah De Bie, gekozen voor een sportieve toekomst bij LottoNL-Jumbo. Het gaat hard voor de wereldkampioen veldrijden, die zondag ook nog ‘mede-kopman’ is in de Belgische EK-selectie. “Ik wil mezelf niet beperken. Ik heb geen zin om nzelfde cross vijftien keer te winnen.”

Het is een tafereeltje dat alleen in het universum van de na-Tour-criteriums kan bestaan. Op de eerste verdieping van restaurant Verona in Antwerpen zit wereldkampioen veldrijden Wout van Aert aan tafel met olympisch schaatser Bart Swings. Naast hen het nummer vier uit de Tour de France, Primoz Roglic, spelend op zijn gsm. Nog een tafel verder vier oudere heren in een wielertrui en een strakke zwarte broek – ‘gangmakers’ die straks voor de renners uit rijden. Iedereen eet een bord spaghetti.

De eerste reeks van het Dernycriterium in Antwerpen is net verreden, straks volgt de finale. Van Aert weet tijdens dit interview (officieel) nog niet dat hij straks gaat winnen. “Het is geen typisch dernyparcours”, zegt hij. “Je moet met een fiets kunnen rijden om in het wiel te blijven. Maar dit is leuk voor de fans, leuk voor de portemonnee en met zoveel snelheid ook nog een goede training voor het EK van zondag.”

Dat EK, is dat voor jou rijden om te leren of rijden om te winnen?
“Die twee gaan goed samen. Als je niet rijdt om te winnen, zal je onderweg ook niet veel leren.”

De echte vraag was: ben jij bij je eerste nationale wegselectie meteen n van de kopmannen in de Belgische ploeg?
“We moeten bekijken wat mijn rol wordt. Het is mijn eerste selectie op de weg. Het zou voor mezelf raar voelen om meteen op tafel te slaan. Anderzijds: in de klassiekers is gebleken dat het een groot voordeel is om in een finale meerdere speerpunten te hebben. Dat zou tactisch een goeie optie kunnen zijn. Maar Greg is in supervorm uit de Tour gekomen. Een tactisch plan als alles op Greg is ook niet onlogisch.”

Ben jij de aangewezen sprinter in de ploeg? Of is dat Jasper Stuyven? Of Van Avermaet?
“Het is misschien raar om te zeggen – Jasper en Greg hebben op World Tour-niveau al veel meer bewezen dan ik – maar ik denk dat we na een lastige koers allemaal op hetzelfde niveau zitten in een sprint.”

En het wrdt een lastige koers. In 2013 is Mark Cavendish op dezelfde omloop Brits kampioen geworden.
“Cavendish is een renner die al ik-weet-niet-hoeveel-keer de Tour heeft uitgereden. Die kan met een fiets rijden. Het parcours is niet het allerzwaarste, maar wel veel draaien en keren, veel kleine hellingen met een Vlaams profiel. Doe er nog wat slecht weer bij in Glasgow en je hebt een selectieve koers op maat van een klassieke renner.”

Was je eigenlijk verrast toen bondscoach Kevin De Weert je selecteerde voor Glasgow? Gezien je resultaten is het logisch, maar je moet de eerste moderne veldrijder zijn die een nationale selectie haalt op de weg.
(lacht) “Vroeger heeft me dat wel eens tegengehouden, denk ik. Ik had ook al eens mee gekund naar jeugdkampioenschappen, maar toen leefde heel erg het idee dat ik een veldrijder was. Ik ben blij dat ze daar nu hebben overgekeken.”

“Ik was zeker verrast toen de bondscoach me belde. Alleen al omdat ik er niet bij stilstond dat er een EK was. Kevin belde meteen na het voorjaar, toen ik op vakantie was in Zuid-Afrika. Gewoon om te polsen of het in mijn programma zou passen. Ik had nog niet veel nagedacht over mijn zomer. Mijn enige uitgangspunt was dat ik niet opnieuw de BinckBank Tour wilde rijden. Dat is vorig jaar geen goeie voorbereiding op het crossseizoen gebleken. Het EK was perfect als alternatief. Een eendagsrace waar een mooie prijs aan vasthangt.”

Je hebt bekendgemaakt dat je vanaf 2020 voor LottoNL-Jumbo gaat rijden. Waarom kies je voor die ploeg en niet voor Bahrain-Merida, dat je net zo hard wilde?
“Officieel kan ik daar nog niet over praten. (de transfer kan pas op 1 augustus 2019 officieel worden gemaakt, nvdr.) Wat ik wel kan zeggen: ik heb besloten mijn contract bij de ploeg niet te verlengen. Omdat ik ervan overtuigd ben dat ik bij een World Tour-ploeg moet rijden om progressie te maken als renner.”

Dat kon niet bij Veranda’s-Willems?
“Er was binnen onze ploeg heel veel goede wil om te verbeteren. Dat was mooi om te zien. Maar op korte termijn kan je dat allemaal onvoldoende veranderen. Daarom was het beter om te kiezen voor een ploeg waar de structuur al aanwezig was.”

Maak dat eens concreet. Wat kwam je in de Ronde van Vlaanderen tekort om beter te doen dan de negende plaats?
“Voor alle duidelijkheid: onze ploeg – zonder groot budget en zonder brede kern – heeft het uitstekend gedaan. Stijn Steels zet mij prima af. Maar als je de vergelijking maakt met Quick Step Floors: op het moment dat het scheurt, zitten zij met vier, vijf renners vooraan. Voor hun ploeg begint de koers dan, voor onze ploeg was hij gedaan. Vanaf dat punt moest ik mijn plan trekken. Dat maakt een groot verschil.”

“En dat is alleen het verhaal binnen de koers. Dan heb je nog voor en na: het kost geld om kins mee te brengen, om trainers mee te hebben. Om verkenningen en hoogtestages te doen. Uiteindelijk gaat het altijd over geld. In de World Tour zijn al die dingen beter ingevuld. Omdat die ploegen meer geld en meer ervaring hebben.”

Klopt het dat het voorstel van Veranda’s-Willems financieel interessanter was dan LottoNL-Jumbo?
“Ja. Ik heb van Nick een heel mooi voorstel gehad. Al moet je daar ook bij zeggen: op dat moment was het sponsorgeld nog niet rond. Dat maakt zo’n voorstel iets makkelijker, natuurlijk. Het zag er financieel goed uit, maar ik heb het sportieve vooropgesteld. Op mijn leeftijd moet je dat doen. En het is niet dat ik nu slecht ga boeren.”

“Je moet het zo zien: ik had kunnen tekenen bij Nick om dan drie jaar na elkaar het gevoel te hebben dat ik in de klassiekers net tekortschoot. Ik heb gekozen om in eerste instantie minder te verdienen, in de hoop dat het de komende drie jaar een keer net wel zal zijn. Dan zal de rekening na die drie jaar ook wel kloppen.”

Kunnen we het even hebben over wat je zelf ‘bullshitverhalen in de media’ noemde? De lopende gesprekken tussen Veranda’s Willems-Crelan en het Ierse Pro-Continentale team Aqua Blue Sport.
“Tja, bullshit… Ik vond het geen bullshit dat het in de media kwam. Gewoon de manier waarop de communicatie daarover is verlopen. Als renner vind ik dat… onaanvaardbaar. Wij stappen van de fiets en moeten het letterlijk op het internet lezen. Dat vond ik bullshit. Het is niet meer dan normaal dat de media daar een item van maken. Ik hoop er nu zo snel mogelijk meer over te weten.”

Wat is je grootste bezorgdheid? Wie worden mijn ploegmaats? Op welke fiets ga ik rijden?
“Die fiets is niet eens mijn grootste bezorgdheid. Ik vraag me gewoon af voor welke ploeg ik volgend jaar ga rijden. Want een Belgische ploeg of een Ierse ploeg, dat maakt nogal een verschil, toch? Ik zou het stom vinden mocht er heel veel gaan veranderen. Ik denk dat ik als renner toch het recht heb om dat allemaal snel te weten.”

Wat heeft Nick Nuyens je er ondertussen over verteld?
“Dat hij er niks meer over kon zeggen. Er zou snel meer nieuws komen.”

Het is een publiek geheim dat je relatie met Nuyens niet goed is. Kan je uitleggen wat jullie band precies heeft verzuurd?
“Dat is opgeklopt in de media. Het is om te beginnen niet abnormaal dat een relatie werkgever-werknemer onder spanning staat. De baas wil zo weinig mogelijk uitgeven, de werknemer wil zo veel mogelijk krijgen.”

“Als ik het met een beetje afstand bekijk: ik heb mij veel sneller ontwikkeld dan iedereen had kunnen inschatten. En het is voor de ploeg niet simpel geweest om bij te benen. Maar uiteindelijk maakt dat mijn rekening niet. De bedoeling moet toch zijn om vol te mikken op een zo’n goed mogelijke structuur rond mij. Daar hebben we elkaar niet altijd in gevonden. Maar het is ook iets dat in de media is gaan leven. Woorden als ‘er is iets gebroken tussen Wout en Nick Nuyens’, dat vind ik ook overdreven.”

Echt? Het is toch niet normaal dat de kopman geen rechtstreekse lijn heeft met de sportieve manager.
“Niemand heeft die blijkbaar met Nick. Er is gewoon heel weinig communicatie. Dat nieuws over die fusie is een perfect voorbeeld. Dat komt voor iedereen uit de lucht vallen. Eigenlijk kan dat niet. Een oplossing zie ik niet direct. Ik kan moeilijk elke dag gaan bellen. Nick, is er nog nieuws? Mag ik het weten?”

(Het interview is nagelezen door Ward Callens, persverantwoordelijke van Verandas Willems-Crelan. Hij wil benadrukken dat er wel een goede communicatie is tussen Wout van Aert en Chris Compagnie, co-manager van het team naast Nick Nuyens, nvdr.)

Geen schrik dat je laatste jaar bij Veranda’s Willems-Crelan een treurmars wordt?
“Ik heb mijn contract tot 2019 en ik wil daar loyaal mee omgaan. Ik ben dan gewoon renner binnen de ploeg, met het vaste voornemen mijn best te doen. Ik ga mij blijven inzetten, zoals ik dat tot nog toe altijd heb gedaan. De ploeg kan nog veel aan mij hebben. Dus ik zie geen reden waarom ze het mij moeilijk zouden maken.”

Dit jaar derde in de Strade Bianche, negende in de Ronde. Maar zijn er in de koers soms momenten waarop je vaststelt dat je op de weg eigenlijk maar een groentje bent?
“Zeker. Je mag zijn wie je wil, niemand kan zomaar stappen overslaan. Een voorbeeld: in de voorbije Ronde van Denemarken pak ik in de tweede etappe de leiderstrui. De volgende dag stond er superveel wind. Ik wist op voorhand dat ik moest opletten voor waaiers, maar dan zit ik toch een paar keer waar ik niet moet zitten. Dat is ervaring.”

In je boek ‘Ik Fiets Focus’ staat een bucketlist van alles wat je als wegrenner wil verwezenlijken: een keer Belgisch kampioen tijdrijden, een voorjaarsklassieker, een Tourrit en een kleine rittenkoers winnen. Dat laatste kan je na Denemarken al schrappen.
(lacht) “Eerlijk gezegd weet ik niet meer wat ik allemaal in dat boek heb geschreven. Ik wil gewoon geen carrire waarin ik nzelfde cross vijftien keer of zo heb gewonnen. Niet dat ik de cross saai vind, integendeel. Maar ik wil buiten die kleine wereld treden en ontdekken waar mijn limieten liggen. Zo’n rondje winnen in Denemarken is opnieuw een stap. In de Ronde van Belgi ben ik twee keer leider geweest en kon ik de trui niet vasthouden. Nu is het wel gelukt.”

Is het een uitdaging om van de kleine, veilige wereld van de cross over te stappen naar de grote, internationale wereld van het wegwielrennen? Je mama noemde je in deze krant nog ‘een echte huismus.’
(lacht) “Ik denk dat mijn ma dat zegt omdat ze me zelf liever zo vaak mogelijk thuis ziet. Wat wel waar is: het is niet mijn grote droom om van april tot augustus nooit thuis te zijn. Maar het voorjaar is al in Belgi en de Tour ga ik sowieso niet winnen.”

Maar wel ooit rijden, toch?
“Ik wil sowieso een grote ronde rijden. Ik denk dat het voor een renner met mijn profiel geen bizarre ambitie is om een rit in de Tour te willen winnen.”

Mathieu van der Poel hoopt volgend jaar ook voorjaarskoersen te rijden. Niet de Ronde en Roubaix, wel Gent-Wevelgem en E3 Harelbeke.
“Een logische stap voor hem. Mathieu is er klaar voor. Mooi voor het wielrennen.”

Je coach Marc Lamberts zegt dat jij zonder Mathieu van der Poel nog niet zo ver had gestaan als renner. Dat hij je trager had laten groeien mocht je niet tegen ‘zo’n fenomeen’ hebben moeten opboksen. Hoe kijk je daar zelf naar?
“Het is gewoon de aard van het beestje. Die duels met Mathieu wil ik winnen en dan moet je op training tot het uiterste gaan. Het klopt dat er nu minder rek op zit dan Marc in zijn ideale scenario voor ogen had, maar anderzijds evolueert de trainingsleer heel snel. Er komen constant domeinen bij waarin je progressie kan maken. Ik heb zeker niet het gevoel dat ik aan een plafond zit in mijn ontwikkeling.”

Hoe is jouw band met Mathieu? Komen jullie nu goed overeen of niet?
“We kunnen het goed met elkaar vinden, maar tegelijk zijn we ook verschillende karakters.”

Bijvoorbeeld: Mathieu is officieel vrijgezel, jij bent in juni getrouwd.
(lacht) “Mathieu wil misschien nog wat rondfladderen. Dat kan ook plezant zijn, natuurlijk. Maar ik denk niet dat die privkeuzes veel verschil gaan maken op de fiets.”

Waarom wilde jij op je 23ste al trouwen?
“Omdat ik Sarah (De Bie, nvdr.) graag zie en we aan elkaar wilden bevestigen dat we ons leven willen delen. (lacht) Het was een heel mooie dag. Nadien zit je even op een wolkje, maar eerlijk gezegd: alles bij elkaar verandert het ook niet veel.”

Jullie gingen op huwelijksreis naar Zuid-Afrika, meteen na de begrafenis van je ploegmaat Michael Goolaerts, die overleed tijdens Parijs-Roubaix. Hoe was dat?
“We hebben er het beste van gemaakt. Kruger National Park en de Victoria Falls zijn natuurlijk prachtig, maar in je gedachten blijft het gevoel knagen: Dit had niet mogen gebeuren.”

De overwinning in Denemarken heb je ook meteen opgedragen aan Michael.
“Omdat Michael op zulke momenten heel erg in mijn gedachten zit. Als je iets doet met de ploeg, is er steeds iemand minder. Zo’n rondje in Denemarken – n van de leukste koersen die ik ooit heb gedaan – daar had Michael gewoon bij moeten zijn. Dat wringt. Volgend jaar Parijs-Roubaix rijden gaat heel erg raar zijn. Eerlijk gezegd wil ik daar nu nog niet aan denken.”
Nuyens krijgt er zwaar van langs.
pi_181100861
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 12:19 schreef forzaudinese het volgende:
Klimploeg Jumbo 2019!?>>George Bennett,Kruijswijk,Roglic,De Plus, Tolhoek,Gesink,Olivier,Bouwman,Kuss,Powless,Vingegaard(klimtalent). :P _O_
Owja ik vergeet de Tier!(voor het korte werk bergop dan)
pi_181100902
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 12:22 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Nuyens krijgt er zwaar van langs.
Dit is duidelijk ja, mooi interview. En Nick mag goed zijn best doen om te blijven overleven.
  Redactie Sport zaterdag 11 augustus 2018 @ 13:38:00 #6
164004 crew  TargaFlorio
pi_181102206
Komt allemaal erg amateuristisch over.
  Redactie Sport zaterdag 11 augustus 2018 @ 14:02:12 #7
164004 crew  TargaFlorio
pi_181102656
registreer om deze reclame te verbergen
Vanaf 14:30u Slag om Norg:
http://www.slagomnorg.nl/kijken
pi_181104799
http://www.vueltaburgos.com/es/

Livestream voor de ontknoping op Lagunas de Neila. Over vijf kilometer gaat het beginnen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Redactie Sport zaterdag 11 augustus 2018 @ 15:51:14 #9
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_181104818
En ook op Ziggo Sport Extra 1
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zaterdag 11 augustus 2018 @ 15:59:29 #10
164004 crew  TargaFlorio
pi_181104940
Van Poppel Pauwels anecdote
pi_181105060
Wie is de co-commentator bij Ziggy?
pi_181105064
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 16:09 schreef Slobeend het volgende:
Wie is de co-commentator bij Ziggy?
De Maar.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 16:11:28 #13
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_181105074
Rosa kan er echt niets meer van. Volgende week met de kneuzenploeg van Sky lekker binkbanken.
pi_181105171
Miguel en Sosa mogen wel even opschieten. Straks wint Igor dit nog terwijl R_R op vakantie is.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 16:20:57 #15
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_181105189
Superman mag het alleen doen
pi_181105190
Ah, Miguel trekt het tempo op.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_181105194
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 16:19 schreef Masterminded het volgende:
Miguel en Sosa mogen wel even opschieten. Straks wint Igor dit nog terwijl R_R op vakantie is.
De zwaarste stukken komen nu pas. Als je goed bent knal je er zo de helft vanaf.
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 16:25:15 #18
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_181105247
Vintage Kudus
pi_181105259
Ivan de Verschrikkelijke kan de rit nog winnen als hij nog over heeft.
pi_181105271
Dat zeg ik.
pi_181105272
Daar gaat hij hoor :D.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_181105274
Van Schip en Carpenter lijken het uit te gaan maken in Norg.
Demain, on roule
pi_181105281
Wat een mannetje. Hij gaat de boel gewoon winnen _O-.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_181105283
Ramiro. _O_
pi_181105285
Sosa _O_
pi_181105287
Wat een god _O_.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_181105293
99.gif loopt weer de eindzege mis op Lagunas de Neila.
pi_181105299
20 jaar pas. _O_
Citius, Altius, Fortius.
pi_181105332
mrconde twitterde op zaterdag 11-08-2018 om 16:30:45 Courageous effort from the never-giving-up veterans @serpardi and @IgorAntonH today. Two young flying Colombians were just too much at the end. Great that we will ge to see most of these guys in Vuelta soon! Sosa, that will be next year. Savio knows how to pick them... reageer retweet
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  Redactie Sport zaterdag 11 augustus 2018 @ 16:33:06 #30
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_181105345
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 16:27 schreef Mykonos het volgende:
Van Schip en Carpenter lijken het uit te gaan maken in Norg.
hoever nog?
Ah iets meer dan 5
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_181105375
Hup JW.
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 16:35:44 #32
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_181105384
Dscf9105.jpg

Bijna identiek.
pi_181105415
Het is zonde dat Sosa voor geen meter kan tijdrijden, waardoor hij al gauw een parcours voor zijn neus moet krijgen dat extreem in zijn voordeel is. Daar kun je nog duizend uur voor in een windtunnel doorbrengen, Purito is een tweede Indurain vergeleken met Ramiro.
  Redactie Sport zaterdag 11 augustus 2018 @ 16:38:47 #34
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_181105423
Van Breda
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_181105445
Norg
pi_181105448
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 16:38 schreef Koffieplanter het volgende:
Het is zonde dat Sosa voor geen meter kan tijdrijden, waardoor hij al gauw een parcours voor zijn neus moet krijgen dat extreem in zijn voordeel is. Daar kun je nog duizend uur voor in een windtunnel doorbrengen, Purito is een tweede Indurain vergeleken met Ramiro.
Wat is het traject voor 2019 eigenlijk?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_181105452
Van Schip wint.
Demain, on roule
pi_181105454
Jaaaa SchipGod
  Redactie Sport zaterdag 11 augustus 2018 @ 16:40:35 #39
194695 crew  franklop
Fran knock
pi_181105460
Spaanse praktijken met het camerawerk.

Van Schip wint
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_181105465
Carpenter was denk ik wel iets sterker, trok het helemaal uit elkaar op een gravelstrook, maar niet zo snel natuurlijk als JW.
Demain, on roule
  Redactie Sport zaterdag 11 augustus 2018 @ 16:41:28 #41
164004 crew  TargaFlorio
pi_181105471
JW _O_
pi_181105496
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 16:40 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wat is het traject voor 2019 eigenlijk?
Zijn transfer naar Trek moet berhaupt nog worden bevestigd, dus daar is helemaal niets over bekend. Voordat Trek in de picture kwam wist Savio wel te melden dat als hij bij Androni zou blijven, hij Sosa mee naar de Giro zou nemen. Dat laatste zag ik persoonlijk veel meer zitten.
  Redactie Sport zaterdag 11 augustus 2018 @ 16:44:22 #43
164004 crew  TargaFlorio
pi_181105525
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 16:40 schreef Mykonos het volgende:
Carpenter was denk ik wel iets sterker, trok het helemaal uit elkaar op een gravelstrook, maar niet zo snel natuurlijk als JW.
Waren beide via demarrage ontsnapt uit kopgroep?
pi_181105561
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 16:44 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Waren beide via demarrage ontsnapt uit kopgroep?
Ze reden nog met 6 op kop en toen trok Carpenter zo hard door op een gravelstrook dat alleen Van Schip en Bugter konden volgen, Bugter moest er even later ook af en toen reden ze de laatste ca. 10 km samen naar de finish.
Demain, on roule
pi_181105572
Vino mag de Astana troepen wel toespreken en eventueel op straftraining sturen. Ik heb alleen Bauke Bilbao gezien vandaag, de rest was een complete no-show. Dan is het niet zo vreemd dat 99.gif er nog ruim opgelegd wordt door Ivan de Verschrikkelijke.
pi_181105585
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 16:42 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zijn transfer naar Trek moet berhaupt nog worden bevestigd, dus daar is helemaal niets over bekend. Voordat Trek in de picture kwam wist Savio wel te melden dat als hij bij Androni zou blijven, hij Sosa mee naar de Giro zou nemen. Dat laatste zag ik persoonlijk veel meer zitten.
Ben ik met je eens. Trek lijkt me nou niet de ideale ploeg voor zo'n talent. Wat is hem daar berhaupt beloofd?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_181105993
Xuban lost op 42 kilometer van de meet. Rellende_Thijs, waar hij ook is, gooit een vaas door het raam. Sporting legt iedereen op de pijnbank, ik tel hooguit een man of 25.
pi_181106811
Dat wordt weer zuipen bij Roompot.
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 17:56:56 #49
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_181107013
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 17:46 schreef Dale__Cooper het volgende:
Dat wordt weer zuipen bij Roompot.
doorgesnoven junkie style
pi_181107017
Daar gaan we. :9~ #Volta
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')