abonnement Unibet Coolblue
pi_181710328
quote:
1s.gif Op woensdag 5 september 2018 18:44 schreef SAMBAM het volgende:

[..]

Amen!

Ik zou de dramaturgen uit de VS niet te kort willen doen. Seizoen 19 is geweldig! Wat een mooie gestroomlijnde balans, diversiteit aan verhalen en alles is mooi in beeld gebracht. Van extrieurs tot vernieuwde decors, familie tot crime. Alles klopt en er is in dat seizoen een mooie verbetering ingezet na de dramatisch slechte seizoenen ervoor. Bizar hoever ze weer afgedwaald zijn nu met dit nietszeggende geneuzel.
Nou ja, ik vind het gewoon bespottelijk dat er Amerikanen voor nodig waren om het schrijversteam weer met beide benen op de grond te krijgen. Overigens waren Lex Passchier en Idse Grotenhuis ook betrokken als consultants in die tijd.
Niettemin heb ik ook nog goede herinneringen aan seizoen 19, wat je zegt: het was goed gebalanceerd met boeiende verhalen, zeker in de eerste helft. Na de René Meijer-lijn en de dood van Anita zakt het in mijn herinnering wat in, maar bleef het nog altijd boeiender dan wat ze de laatste jaren produceren.

quote:
En in wens Frey sterkte met de nieuwe tunes. Die wat vooraf ging en aftiteling is om te janken...
Godsallejezus, ja... Het klinkt nu als een slechte fake-tune voor een Pirates of the Caribbean rip-off film. Hadden ze beter die tunes van seizoen 22 kunnen terughalen, dat past ook beter bij de nieuwe leader'muziek' van nu.
Op woensdag 13 november 2013 20:32 schreef luftersel het volgende:
Kelder! Wat doe jij nou hier? :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')