ach ja vergeleken met daar is het hier wel behelpen, 1 van de redenen dat ik vlees altijd zelf doequote:Op maandag 17 september 2018 15:12 schreef flipsen het volgende:
[..]
* flipsen draait zich om in zijn gr... oh wacht
Hoe was het Argentijnse stukje bereid? Want het hoort natuurlijk op een grill met smeulende kooltjes van goed hout, een uurtje langzaam gaar te worden, inclusief smaak van de grill en het houtskool.
Elk stukje vlees kwam van de lavasteengrill in de keuken.quote:Op maandag 17 september 2018 15:12 schreef flipsen het volgende:
[..]
* flipsen draait zich om in zijn gr... oh wacht
Hoe was het Argentijnse stukje bereid? Want het hoort natuurlijk op een grill met smeulende kooltjes van goed hout, een uurtje langzaam gaar te worden, inclusief smaak van de grill en het houtskool.
Eigenaar is zeer kundig, vertelde uitgebreid (en gepassioneerd) over de stukken vlees.quote:Op maandag 17 september 2018 15:03 schreef Gripper het volgende:
Nu heb ik ook meteen zin om weer eens naar een goed vlees-restaurant te gaan. Die foto doet ze vast geen recht Jaafke, het zou ook een mixed grill bij de griek kunnen zijn, maar het menu van de golden bull ziet er smakelijk uit!
Leuk om te zien dat ze op iens ook goede recensies krijgen en vooral terzake kundig worden beoordeeld. Wel belangrijk als je je op 1 zo'n specifiek ding richt
Dat ook niet nee. Anders kun je niet meer genieten van het eten. Maar als ik 's avonds nog trek in van alles heb dan vind ik het niet zo leuk. Voldaan is prima. Maar moeilijk voor restaurants want de een is een grotere eter dan de ander. Dan zou ik wel voor de grote eter gaan. Als iets niet geheel op gaat lijkt het mij minder erg dan als mensen klagen dat ze met trek weg moeten.quote:Op zondag 16 september 2018 17:08 schreef Fretwork het volgende:
Voldaan weggaan is ook perfect, niet dat je je laatste gang tegen je huig aan zit te douwen om hem er maar bij te krijgen.
quote:Op maandag 17 september 2018 16:04 schreef JaafkeJunior het volgende:
[..]
Elk stukje vlees kwam van de lavasteengrill in de keuken.
Ik weet niet hoe lang het erop heeft gelegen, maar het duurde wel even.
Ook moet ik zeggen dat het quilmes bier prima smaakte!
Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)quote:Op maandag 17 september 2018 16:39 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat ook niet nee. Anders kun je niet meer genieten van het eten. Maar als ik 's avonds nog trek in van alles heb dan vind ik het niet zo leuk. Voldaan is prima. Maar moeilijk voor restaurants want de een is een grotere eter dan de ander. Dan zou ik wel voor de grote eter gaan. Als iets niet geheel op gaat lijkt het mij minder erg dan als mensen klagen dat ze met trek weg moeten.
als ik in een top restaurant eet heb ik altijd zin in meer, niet omdat het niet genoeg is maar omdat goed eten en drinken smaakt naar meer van datzelfdequote:Op maandag 17 september 2018 16:53 schreef Gripper het volgende:
[..]
Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)
Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.
Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.
Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer.
Ik ben het helemaal met je eens.quote:Op maandag 17 september 2018 16:53 schreef Gripper het volgende:
[..]
Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)
Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.
Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.
Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer.
Jij kunt echt niet begrijpend lezen. Jammer.quote:Op maandag 17 september 2018 16:53 schreef Gripper het volgende:
[..]
Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)
Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.
Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.
Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer.
Ik heb het andersom denkquote:Op maandag 17 september 2018 17:36 schreef Tim86 het volgende:
Door de spreiding van de gerechten in de betere restaurants (met name bij de 5+ gangenmenu's) ben je altijd wel verzadigd. Als je de porties zo ziet lijkt het wellicht weinig, maar dat is het echt niet. Als je maar blijft eten krijg je nooit dat gevoel van normale verzadiging en stop je pas als je al teveel hebt gegeten eigenlijk..met wat meer tijd ertussen voelt dat ook veel beter.
Ja, wanneer was je er en wat at je?quote:
Gisteren. Kapsalon.quote:Op maandag 17 september 2018 23:19 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, wanneer was je er en wat at je?
Baas Mariocashquote:Op zaterdag 22 september 2018 15:59 schreef Mariocash het volgende:
Zojuist toog ik richting de McDonald’s voor een lekkere maaltijd. Ik twijfelde tussen Mac en KFC en de Mac is vandaag als winnaar uit de bus gekomen.
Een sfeerimpressie van de zaak.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/haUnqIiJ
Er stond naar 1 iemand voor me, maar toch lieten ze me 2 minuten wachten.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Y6oaXkUg
Op aanraden van user VanderWoodsen besloot ik om voor het homestyle crispy chicken menuutje te gaan. Een gok, want ik had dit menu nog niet eerder besteld. Een medium menu maakt je 9,15 euro lichter.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/d33OUi68
Zo ziet het menu er uitgestald uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Jb5GSbd0
Zo ziet de burger er van dichtbij uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/KSXmUfS8
De burger had een goede bite. Wat kaas en bacon erop en één of andere oranje saus die ik niet kan plaatsen. Wat groenvoer er nog bij om het geheel af te maken. 8/10
De foto’s zijn met een telefoon gemaakt, dus wellicht niet de beste kwaliteit.
Haten = sws direct verlaten.
Met vriendelijke groet,
Op deze regenachtige dag was de auto de beste optie. Nuggets zijn inderdaad ook goed te doen, al eet ik ze meestal met zoetzure saus.quote:Op zaterdag 22 september 2018 17:07 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Baas Mariocash
Je zou ook eens met de fiets door de McDrive moeten gaan. Tenminste dat doe ik altijd. Enige wat ik bij de mac haal zijn McNuggets met BBQ saus. Wat ik overigens alleen te vreten vind als ik een lading bier op heb.
Ik ga toch echt niet 5 x klikken.quote:Op zaterdag 22 september 2018 15:59 schreef Mariocash het volgende:
Zojuist toog ik richting de McDonald’s voor een lekkere maaltijd. Ik twijfelde tussen Mac en KFC en de Mac is vandaag als winnaar uit de bus gekomen.
Een sfeerimpressie van de zaak.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/haUnqIiJ
Er stond naar 1 iemand voor me, maar toch lieten ze me 2 minuten wachten.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Y6oaXkUg
Op aanraden van user VanderWoodsen besloot ik om voor het homestyle crispy chicken menuutje te gaan. Een gok, want ik had dit menu nog niet eerder besteld. Een medium menu maakt je 9,15 euro lichter.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/d33OUi68
Zo ziet het menu er uitgestald uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Jb5GSbd0
Zo ziet de burger er van dichtbij uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/KSXmUfS8
De burger had een goede bite. Wat kaas en bacon erop en één of andere oranje saus die ik niet kan plaatsen. Wat groenvoer er nog bij om het geheel af te maken. 8/10
De foto’s zijn met een telefoon gemaakt, dus wellicht niet de beste kwaliteit.
Haten = sws direct verlaten.
Met vriendelijke groet,
Wedden dat je minimaal op 1 plaatje hebt geklikt? Je nieuwsgierigheid won het van je principes.quote:Op zaterdag 22 september 2018 17:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik ga toch echt niet 5 x klikken.
Nope.quote:Op zaterdag 22 september 2018 17:22 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Wedden dat je minimaal op 1 plaatje hebt geklikt? Je nieuwsgierigheid won het van je principes.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |